עזוב הילד מפגר שיכלית
זאפודוס חזק על מוטלרס שחזר אל ארטיקונו שלחזק על זאפודוס קאפיש?
Printable View
עזוב הילד מפגר שיכלית
זאפודוס חזק על מוטלרס שחזר אל ארטיקונו שלחזק על זאפודוס קאפיש?
[quote][i]Originally posted by The King Of The Werewolf[/i]@Jan 10 2009, 07:47 PM
[b] עזוב הילד מפגר שיכלית
זאפודוס חזק על מוטלרס שחזר אל ארטיקונו שלחזק על זאפודוס קאפיש? [/b][/quote]
למה אתה מעליב?
תיקנתי את כל הערות שלכם, אמיר וstm, תודה רבה רבה!
ואני? לי כלום? וכי אתה לא קולט אמרנו אלף פעם
טוב.
נשים את זה באתר.
אני אשאל את רותם או איילון.
וואו תודה! :D
אתה צריך להרחיב קצת על סלבי וג'יארצ'י וכמובן שאלה לא כל האגדיים מה עם מאנפי? דארקראי? דאוקסיס וכל השאר?
המדריך לא מלא...
כן, אם תיתנו לי קצת זמן אני אשלים, סלבי וג'יאצ'י הרחבתי כמה שיכולתי, אני לא אחרוש על אותן מילים.
טוב שאני יעלה את זה לאתר אני כבר יוסיף מידע עליהם קצת...
תוסיף את כל האגדיים הנותרים... (בלי רוטום והאלו הם לא אגדיים)
*ראיקואזה הוא דרקון מעופף
*ארטיקונו הוא קרח/מעופף מולטרס הוא אש/מעופף וזאפדוס הוא חשמל/מעופף, למרות שאש חזק על קרח, קרח חזק על מעופף, וכך גם חשמל שגם חזק על מעופף... לעומת זאת אש חזק גם על חשמל מה שהופך את כל המשוואה למסובכת אבל בסופו של דבר יוצא שכולם שווי כוחות אם משווים לפי סוגים... אבל אם משווים לפי סטאטים זה שונה לגמרי: לזאפדוס יש הכי הרבה מהירות אבל הכי קצת הגנה רגילה, למולטרס יש הכי הרבה התקפה פיזית אבל הכי קצת הגנה מיוחדת ולארטיקונו יש הכי הרבה הגנה (מיוחדת ורגילה) אבל הכי קצת התקפה (רגילה ומיוחדת) ומהירות. בכל השאר הם שווים.
*אם חפרתי יותר מידי ולא הבנתם כלום אז חבל כי אין לי כוח להסביר את זה...
*ו-The King Of The Werewolf, למה אתה יורד אליו? אז מה אם הוא עשה כמה שגיאות? כל אחד טועה, ואני דווקא מכבד מאוד את זה שהוא עומד על שלו! זה מראה הרבה רצינות...
*והצוותי לא מנסים ליתפוס אותם כדי להשמיד את העולם (אם הם לא היו אוהבים את העולם הם היו מיתאבדים... יותר הגיוני לדעתי XD), הם מנסים לישלוט בעולם...
*חבל שלא שמת את התמונה של הצורה המקורית של גיראטינה כי התמונה ששמת היא לא צורתו המקורית (ואני מקווה שאתם יודעים את זה)
אז אני מקווה שעזרתי בדרכים כל שהם ואני מיצטער אם פגעתי/עיצבנתי/שיעממתי מישהוא...
**עידכון- לקח לי זמן ליכתוב את התגובה הזאת אז לא שמתי לב שירדתם מהריב על הציפורים...**
כמה שיותר מידע יותר טוב...
[quote][i]Originally posted by גיא 867[/i]@Jan 10 2009, 08:10 PM
[b] כמה שיותר מידע יותר טוב... [/b][/quote]
לפעמים יותר מידי מידע, חוזר על עצמו ומשגע לך תשכל.
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Jan 10 2009, 08:17 PM
[b] לפעמים יותר מידי מידע, חוזר על עצמו ומשגע לך תשכל. [/b][/quote]
אתה צודק ובגלל זה כתבתי סליחה בסוף ההודעה שלי... אבל בכל מקרה אני ממש מקווה שלא תריבו יותר, כך אף אחד לא יצרך לחזור על הדברים של האחר... למרות זאת אני כתבתי משהו שאחרים לא כתבו וזה כי אני בחנתי את הסטאטים ולא רק את שיווין הסוגים... בסופו של דבר אתה רק צריך ליבחור את האחד המועדף אליך...
המדריך הושלם.
תודה לכולם על ההערות.
לא הספקתי לקרוא הכל, אקרא מתישהו אחר.
זה נראה בסדר גמור, חוץ מזה שהשם הוא ארסיאוס.
חסר את דאוקסיס,מאנפי,קריסליה,פוקימוני התחושה והיטראן.