-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Jan 15 2009, 09:51 PM
[b] XDDDDDDD חזקקקקקקקקקקקקקקקק
אבל פוקימון תמים זה לא עשה להם דבר ומאומה לא . לא מגיע לו להיות מושמץ .
אבל בחייכם אנשים , תראו איזה תינוקות . אני לא גזענית , אני רק שונאת [u][b]אותם [/b][/u]
הם מגעילים, חיות אדם , חולי דם , מתים למלחמה ... הם נוראים. זה לא דבר שניתן לנהל איתו מסע ומתן. הם סמרטוטים ! הם כפופים לשלטון שלהם ! השלטון חוגג על כספים והם מחכים 6 שעות ללחם . אני אומרת שהם צריכים להעיף את השילטון ! זה מוגזם וייגרום למות רבים אבל שלום יושג ! כאשר יבוא אדם אחד ואדם אחר יצטרף אליו וכך הלאה הכל יחזור למקומו והשלטון העכשיו ימצא את מקומו בלולאה של חבל התליים ועם לא בגיליוטינה . [/b][/quote]
מושמץ? אני אוהב את לונאטון מאז ששיחקתי כתלמיד חטיבה בספיר, הוא מושי 3>...
---
תציצי על זה-אני רק מזהיר אותך שזה "גרפי"...
[url=http://uk.youtube.com/watch?v=ZzkHJeAD0J4]http://uk.youtube.com/watch?v=ZzkHJeAD0J4[/url]
-
-
אני חושב שצ'אריזרד קון צודקת..
אבל היא לא למדה את המשפט:
"זבל הולך זבל אחר בא."
משמע שאם ירד השילטון יבוא מישהו גרוע ממנו וכך הלאה.
במיוחד אם השליט מחמאס
-
נכון ... אבל בסופו של דבר מגיעה מכונית הזבל ומה שיוצא הוא שכולם בסוף ימותו ולא ישאר אפילו שריד לעיר הנוראית הזאת שגן חיות נראה לידה כמו עיר מתורבתת :)
-
איך זה שאין להם שגיאות כתיב בעברית?
אני צריך שנדב יסתכל על הערבית לראות אם יש שם שגיאות, ולפי זה אפשר לדעת אם הוא ערבי או ישראלי (אני מתכוון לנדב, סתם לא).
ד"א, מדריך דמויות של מה?
-
פוקימונים..
אני גם למדתי ערבית אני אסתכל.
-
[SIZE=4][color=red][u][b]נדב אחלה גבר כפרה עליו[/b][/u][/color][/SIZE]
[b]ולכל החכמים שכאן, האנשים בעזה רוצים שלום.
החאמס מתקיף אותו
הוא משתמש בזה שאנחנו תוקפים אזרחים מסכנים (בלי כבנה) והם תוקפים אזרחים שלנו עם כבנה[/b]
-
קודם כל ולפני הכל מר ספאמ הנכבד - כוונה . דבר שני הם ממש ממש ממש לא רוצים שלום , אם יש להם סדר עדיפויות (במידה ויש להם) שלום זה הדבר האחרון , הם חיות אדם וכל העולם משדר את התמונות שלהם מהבחינה שהם לא יודעים מה הולך בישראל , יש הבדלים מאד אבל מאד משמעותיים . אני לומדת בג"ג (גיאוגרפיה למוגבלים) השנה על הנושא של מדינות מפותחות , פחות מפותחות ותת מפותחות , ויש כלי שנקרא מודל התמורה הדמוגראפית שמודד את הרמה של כל מדינה מתוך 4 שלבים (4- הכי טוב 1- הכי רע ) אנחנו נמצאים בשלב השלישי שזה כמעט הכי טוב והם על הגבול שמתנדנד לו בין 2-1 . שלום אצלם זה אחרון .
גם אני יודעת ערבית גם אני אבדוק
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Jan 16 2009, 06:31 PM
[b] קודם כל ולפני הכל מר ספאמ הנכבד - כוונה . דבר שני הם ממש ממש ממש לא רוצים שלום , אם יש להם סדר עדיפויות (במידה ויש להם) שלום זה הדבר האחרון , הם חיות אדם וכל העולם משדר את התמונות שלהם מהבחינה שהם לא יודעים מה הולך בישראל , יש הבדלים מאד אבל מאד משמעותיים . אני לומדת בג"ג (גיאוגרפיה למוגבלים) השנה על הנושא של מדינות מפותחות , פחות מפותחות ותת מפותחות , ויש כלי שנקרא מודל התמורה הדמוגראפית שמודד את הרמה של כל מדינה מתוך 4 שלבים (4- הכי טוב 1- הכי רע ) אנחנו נמצאים בשלב השלישי שזה כמעט הכי טוב והם על הגבול שמתנדנד לו בין 2-1 . שלום אצלם זה אחרון .
גם אני יודעת ערבית גם אני אבדוק [/b][/quote]
אל תמדדי תבן אדם לפי הפרימיטיביות שלו מאמי...
תראי...
90 אחוז מהפלסטינאים רוצים תמוות שלנו במחיר מלחמה
10 אחוז פשוט רוצים לחיות בשקט...
בשביל ה10 אחוז האלה צריך להתחשב,כי הם אנשים טובים...
וואלה גיאוגרפיה זה המגמה לטמבלים לא?חחח
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Jan 16 2009, 07:31 PM
[b] קודם כל ולפני הכל מר ספאמ הנכבד - כוונה . דבר שני הם ממש ממש ממש לא רוצים שלום , אם יש להם סדר עדיפויות (במידה ויש להם) שלום זה הדבר האחרון , הם חיות אדם וכל העולם משדר את התמונות שלהם מהבחינה שהם לא יודעים מה הולך בישראל , יש הבדלים מאד אבל מאד משמעותיים . אני לומדת בג"ג (גיאוגרפיה למוגבלים) השנה על הנושא של מדינות מפותחות , פחות מפותחות ותת מפותחות , ויש כלי שנקרא מודל התמורה הדמוגראפית שמודד את הרמה של כל מדינה מתוך 4 שלבים (4- הכי טוב 1- הכי רע ) אנחנו נמצאים בשלב השלישי שזה כמעט הכי טוב והם על הגבול שמתנדנד לו בין 2-1 . שלום אצלם זה אחרון .
גם אני יודעת ערבית גם אני אבדוק [/b][/quote]
[u][b]מי חייה האנשים בעזה?
החאמס עושה בעיות לא האזרחים[/b][/u]
-
האזרחים שם הם חברי חמאס ><"
ד"א, אם את בגיאוגרפיה למוגבלים איך את יודעת כל כך הרבה? :o
ואם כל הכבוד, נדב לומד מגיל 0 ערבית, והוא בכלל מוסלמי מיובא מפולין.