-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jan 28 2009, 02:37 PM
[b] שמעת פעם על וויי-פיי (אינטרנט אל-חוטי)? במרכז הפוקימונים יש שתי קומות חוץ מקומת הכניסה: קומה 2 ומרתף, אחת מהקומות האלה מיועדת לוויי-פיי (Wi-Fi), הוא יכול ללכת לקומה של הוויי-פיי ולפגוש שם מישהו שייתן לו את הפוקימון, ובשביל זה יש הרבה פורומים של החלפות- כדי שאנשים מכול העולם יוכלו לתאם בניהם את מי להלחיף ומתי להיפגש במרכז הפוקימונים כדי לבצע את ההחלפה. כל מה שהרגע תיארתי מיועד לאנשים שמשחקים ב-DS אמיתי. [/b][/quote]
תודה על המידע לא ידעתי את זה
-
אבל לא צריך להיפגש פנים מול פנים???
-
פתחתי נושא בשביל לדעת איפה אני יכול למצוא עוד פוקימונים אגדתיים לא איך לשחק עם ילדים אחרים אז בקקשה תגידו איפה אני יכול למצוא עוד פוקימונים אגדתיים
-
לוקסיווקר, לא, לא צריך להיפגש פנים אל פנים אם יש לך וויי-פיי, אבל חייבים ללכת לחנות מחשבים ולקנות את המכשיר שעושה שבבית שלך יהיה וויי-פיי.
יוני, כתבתי על הוויי-פיי כדי לעזור לך למצוא אגדיים. לך לפורומים של serebii, כנס לפורום החלפות (זה פורום שמיועד לאנשים שמשתמשים בוויי-פיי), תשאל אם למישהו יש את האגדי שאתה רוצה (90% שתמצא את מה שאתה רוצה), ואם מצאת אז תשכנע אותו להחליף אתך ותקבעו זמן החלפה.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jan 29 2009, 05:40 PM
[b] לוקסיווקר, לא, לא צריך להיפגש פנים אל פנים אם יש לך וויי-פיי, אבל חייבים ללכת לחנות מחשבים ולקנות את המכשיר שעושה שבבית שלך יהיה וויי-פיי.
יוני, כתבתי על הוויי-פיי כדי לעזור לך למצוא אגדיים. לך לפורומים של serebii, כנס לפורום החלפות (זה פורום שמיועד לאנשים שמשתמשים בוויי-פיי), תשאל אם למישהו יש את האגדי שאתה רוצה (90% שתמצא את מה שאתה רוצה), ואם מצאת אז תשכנע אותו להחליף אתך ותקבעו זמן החלפה. [/b][/quote]
אה סבבה אחי אני ינסה