-
[b][color=purple]שם משתמש[/color]:[/b] the ghost
[b][color=purple]שם[/color][color=purple] אמיתי[/color]:[/b] לירון
[b][color=purple]שם רצוי במשחק[/color]:[/b] [color=purple]צ'אד ג'ונס[/color]
[color=purple][b]סוג לפוקימון מתחיל:[/b] רוח רפאים[/color]
[b][color=purple]פוקימונים:[/color][/b]
[b][color=purple]רקע על הדמות[/color][color=purple]:[/color][/b] [color=purple]צ'אד נולד למשפחה די רגילה,כולם במשפחה שלו די התעניינו בפוקימונים.צ'אד נהג לראות קרבות פוקימון בטלוויזיה ולדמיין שהוא שם והוא מנצח,הוא התלהב מאוד מהפוקימונים החזקים בטלוויזיה אבל אביו שם לב לזה.כעבור כמה זמן הוא לקח את צ'אד לצד,"אז צ'אד,אני רואה שאתה מאוד מתלהב ומתרגש מקרבות הפוקימונים בטלוויזיה"אביו אמר לו בחיוך,"בהחלט!הפוקימונים שם מדהימים!הלוואי שאני הייתי יכול להיות שם במקום במנצחים!זה נראה לי ממש מגניב!"צ'אד ענה בהתרגשות "אהממ..אני מבין"אמר אביו והלך,צ'אד הסתקרן וחשב למה אביו לקח אותו הצידה.כעבור שנתיים,שצ'אד שכח מזמן את השיחה שלהם כבר,הוא היה בן 11,אביו ניגש אליו שוב ואמר:"היי צ'אד,יש לי משהו להגיד לך,אתה עדיין צופה בקרבות פוקימון בטלוויזיה נכון?","אהה..כן"צ'אד ענה בסקרנות,"למה"הוא המשיך ושאל,"הו זה פשוט מאוד,זוכר את השיחה שלנו לפני שנתיים?","אוו!כן אני זוכר!אני לא ממש הבנתי אותה"אמר צ'אד,"אז תקשיב,יש לי תלבושת מאוד מיוחדת"הוא אומר תוך כדי שהוא הוציא תלבושת מאמנים מגניבה בעוד צ'אד מעלה חיוך,"אני אלמד אותך עוד על פוקימונים חוץ מהקרבות בטלוויזיה,וכשתיהיה מוכן עוד שנה,אני אתן לך את החליפה הזאת ואז אתה תתחיל מסע פוקימונים"המשיך אבא של צ'אד ואמר,"וואו!"צ'אד נדהם ואמר ומאז השיחה שלהם נמשכה,ואביו של צ'אד המשיך לאמן אותו למסע. [/color][b]
[color=purple]תגים:[/b][/color]
[color=purple][b]הערות\הארות\בקשות מיוחדות?:[/b] [/color]אני יודע שהרקע לא ממש מושקע,אוכל לשפר אותו אם צריך.
-
[b]שם משתמש:[/b] Pizza-Kun
[b]שם אמיתי:[/b] גיל
[b]שם רצוי במשחק:[/b] יוקי אוני
[b]סוג לפוקימון מתחיל:[/b] קרח, ואם לא אדמה
[b]פוקימונים:[/b]
[b]רקע על הדמות:[/b] יוקי נולד בעיר ראסטבו שבמחוז האוון, וניסה להגיע לאליפות ליגת האוון, אך נכשל שכן הצליח להשיג רק שתי תגים. הוא החליט לנסות את מזלו במחוז קאנטו, אך נכשל שוב. במחוז ג'וטו היה לו יותר מזל- הוא הצליח להגיע למוקדמות. חדור מוטיבציה וביטחון, ניסה את מזלו גם במחוז סינו, לצערו הוא השיג רק שבעה תגים מתוך השמונה הנחוצים. יוקי התבאס. ברגע ששמע על 'מחוז המיסתורין' הוא ארז תיק ויצא לדרך בלי שאלות מיותרות. אחרי הכל, לא היה מי שישאל אותו.
אביו של יוקי מת עוד לפני שנולד ואמו של יוקי מתה במהלך הלידה. ליוקי יש אח בכור אחד, אך הוא נעלם לפני שנים והשאיר את יוקי בבית הוריו ושכר לו אומנת. האומנת גידלה את יוקי עד גיל עשר, והיא היתה לו כמו אם. אחרי גיל עשר התחיל יוקי לעבוד בעצמו בחלוקת עיתונים בכדי לממן לעצמו את הלימודים ואת האוכל. בגיל שלוש עשרה החליט יוקי לצאת למסעותיו שתוארו למעלה.
[b]תגים:[/b]
[b]הערות\הארות\בקשות מיוחדות?:[/b] אשמח לתפוס בלטוי, וסווינב אם לא אתחיל עם אחד. גם הייתי מעדיף לתפוס שישיה מגוונת ככל האפשר.
אני יודע שזה רקע לא משהו, אני חושב שאני קצת חולה =/
-
[color=red][b]היום ב-15:35 יפורסמו האנשים שבחרתי להרשים אותם למשחק^^
לכל אלו שרוצים להירשם יש לכם עדיין סיכוי של פחות משעה! אז רוצו להירשם לפני התוצאות! 0=[/b][/color]
-
[quote][i]Originally posted by YABOBI[/i]@Mar 3 2009, 05:29 PM
[b]
[b]רקע על הדמות:[/b] בובי נולד לאמא שעיסוקה הוא טיפול בביצי פוקימונים
[b]b] [/b][/quote]
חחחח
-
[quote][i]Originally posted by lookscivoker[/i]@Mar 4 2009, 03:02 PM
[b] חחחח [/b][/quote]
ספאמר. דיווחתי...
-
<span style='color:DarkSalmon '><div align="Center">[SIZE=3][b][u]~תוצאות~[/u][/b][/SIZE]</span></div>
[color=red][b]~Pizza-Kun רשום עם הפוקימון בלטוי~[/b][/color]
[color=orange][b]~Foxy רשום עם הפוקימון דרטיני~[/b][/color]
[color=green][b]~WolfMan רשום עם הפוקימון סקארבי~[/b][/color]
[color=blue][b]~yossi רשום עם הפוקימון צ'ארמנדר~[/b][/color]
[u]הפוקימונים לרשומים:[/u] [img]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/343.png[/img];[img]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/147-m.png[/img];[img]http://img145.imageshack.us/img145/5695/33418884.png[/img];[img]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/004-m.png[/img]
[i][b]אתם מוזמנים להגיב להתחלה D:[/b][/i]
-
חבל שלא התקבלתי, נראה אחלה משחק :ם
בהצלחה למשחק :ם
-
*תודה רבה!מבטיח להיות פעיל!*
[quote][b]אתם קמים לבוקר נפלא. בוקר יום שבת, יום בהיר ושימשי והטיילו מצייצים ליד חלונך.
אתם הולכים לסלון לראות את תוכנית השבת האהובה עליכם אך... מבזק חדשות מותח מופיע.
"היום בשעה 14:00 כל ההפלגות יצאו למחוז המיסטורין! בידיעה מפתיעה ומרגשת של מדעני המחוז הם החליטו פה אחד לפתוח את המחוז היום בהפתעה לכל מאמני הפוקימון בכל רחבי העולם."
אתה מתרגש, חיכית ליום בו יפתח המחוז כבר חודשים רבים וכעת מתגשם חלומך.
אולי תואר המאסטר האחרון יהיה שייך לך? רק הגורל יקבע.
אתה מציץ דרך החלון ורואה את כל שכנית אורזים תיקים ועולים על הספינה הגדולה שנמצאת במפרץ החוף, ממש ליד הבית שלך.[/b][/quote]
''סוף סוף , זמני הגיע , אהיה מאסטר !''
אלך לי מן הבית , ואלך לכיוון הספינה שנמצאת ליד בייתי .
-
[quote][b]התחלה לרשומים
אתם קמים לבוקר נפלא. בוקר יום שבת, יום בהיר ושימשי והטיילו מצייצים ליד חלונך.
"היום בשעה 14:00 כל ההפלגות יצאו למחוז המיסטורין! בידיעה מפתיעה ומרגשת של מדעני המחוז הם החליטו פה אחד לפתוח את המחוז היום בהפתעה לכל מאמני הפוקימון בכל רחבי העולם."
אתה מציץ דרך החלון ורואה את כל שכנית אורזים תיקים ועולים על הספינה הגדולה שנמצאת במפרץ החוף, ממש ליד הבית שלך.[/b][/quote]
קודם כל תודה D: ושאלה קטנה, סקארבי מתפתח במקרה לסקארמורי? סתם ניחוש פרוע =]
-------------------------------------------------------------------
"אמא, אבא, בואו כבר!" אני צועק להם לאחר שאני רואה שכבר כמה מן השכנים שלי עולים על הספינה, "כמה זמן לוקח לכם?" אני מוסיף בצעקה, "אני רוצה כבר להגיע למחוז המיסתורין!" אני אומר לאחר דקה נוספת.
-
חבל שלא התקבלתי יכלתי לתרום הרבה יותר מאנשים שכותבים רק הודעה אחת ביום
טוב בהצלחה במשחק :]
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 3 2009, 01:32 PM
[b] [color=#6495ED ][SIZE=2][u][b]התחלה לרשומים[/b][/u][/color][/SIZE]
אתם קמים לבוקר נפלא. בוקר יום שבת, יום בהיר ושימשי והטיילו מצייצים ליד חלונך.
אתה מציץ דרך החלון ורואה את כל שכנית אורזים תיקים ועולים על הספינה הגדולה שנמצאת במפרץ החוף, ממש ליד הבית שלך.
[i]מה תעשה?[/i]
[/b][/quote]
*רגע בלטוי הוא לא פוקימון קרח או אדמה,הוא סלע/על חושי. אבל לא נורא, הוא מתאים לי =]
"יש!" אני צוהל בשמחה "סוף סוף מחוז המיסתורין נפתח למאמנים!". אני אארוז תיק עם כל הציוד הדרוש למסע שלי, אקח איתי כמה פוכדורים ואנעל את הבית, על הדלת אצמיד פתק "אני לא בבית, יצאתי למחוז המיסתורין לכמה חודשים אז אין לכם מה לעשות פה". ואז התחיל לרוץ לעבר הספינה הגדולה.
-
איזה באסה שלא התקבלתי,נראה משחק מושקע
-
[u][b]Pizza-Kun[/b][/u]
אתה רץ לעבר הספינה עם התיק בידך.
בכניסה אתה רואה טור ארוך מאוד ושמגיע תורך אתה נאנח ומחייך לשומר הספינה, הוא נותן לך כרטיס ניקובי.
אתה עולה לספינה ביחד עם עוד כ-40 מאמנים, הספינה מתחילה להפליג ויוצאת מהמרינה.
אתה מסתכל על המים הצלולים ורואה את פוקימוני המים שוחים ונהנים ביחד. "סליחה..." אתה שומע קול גברי דבר אליך. אתה מסתובב אליו ורואה מדים כחולים וכובע של שוטר.
"סליחה... אפשר לראות את כרטיסך?" הוא אומר ומחכה במבט רציני.
[b][u]WolfMan[/u][/b]
"מה מה קרה?" אמך שואלת בבהלה.
"תראי כל השכנים יוצאים עבר הספינה שבמרינה..." אביך אומר ומוסיף:"בן? במה מדובר כאן?"
[b][u]yossi[/u][/b]
אתה רץ לעבר הספינה עם התיק בידך.
בכניסה אתה רואה טור ארוך מאוד ושמגיע תורך אתה נאנח ומחייך לשומר הספינה, הוא נותן לך כרטיס ניקובי.
אתה עולה לספינה ביחד עם עוד כ-40 מאמנים, הספינה מתחילה להפליג ויוצאת מהמרינה.
אתה מסתכל על המים הצלולים ורואה את פוקימוני המים שוחים ונהנים ביחד. "סליחה..." אתה שומע קול גברי דבר אליך. אתה מסתובב אליו ורואה מדים כחולים וכובע של שוטר.
"סליחה... אפשר לראות את כרטיסך?" הוא אומר ומחכה במבט רציני.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi4Ever[/i]@Mar 4 2009, 05:05 PM
[b]
[b][u]WolfMan[/u][/b]
"מה מה קרה?" אמך שואלת בבהלה.
"תראי כל השכנים יוצאים עבר הספינה שבמרינה..." אביך אומר ומוסיף:"בן? במה מדובר כאן?"
[/b][/quote]
"במחוז המיסתורין, המחוז החדש שפתחו!" אני משיב לו ללא סבלנות, "אז אתם באים או לא?" אני מוסיף לאחר מכן ומתחיל להיות מתוח וקצת עצבני.
-
[b][u]WolfMan[/u][/b]
"אני מצטער בן...אני ואימך כבר עברנו את תהליך מסע הפוקימונים בחיים שלנו" אביך אומר לך ומרגיש מאכזב.
אימך הולכת לחדרה וחוזרת לאחר כמה דקות עם תיק ביד.
"בתיק הזה יש כל מה שצריך למסע, הכנתי אותו לפני כמה חודשים למקרה שהיום הזה יגיע... וכנראה היום זהו היום. אני מצטערת אב את מסעך תצתרך לעבור לבד!" היא שמה לך את התיק על הגב ואומרת בלחש:"קדימה תמהר לפני שהספינה תפליג..."