על לא דבר.
Printable View
על לא דבר.
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Apr 6 2009, 08:44 AM
[b] מכיוון שגם פה פירסמת את הלינק, אני מוחק את הטופיק השני.
אני ראיתי את האירוע וזה הסיכום שלי:
קרב המאני אין דה בנק: פאנק נגד קופי נגד פינלי נגדקיין נגד MVP נגד כריסטיאן נגד הנרי נגד שלטון -
קודם כל, היה קרב טוב, לא אכחיש זאת. מה שעיצבן אותי זו העובדה שבנו בשלב מסוים את הסולמות כך ששלטון יטפס עליהם, יעשה לMVP סאן סט פליפ פאואר בום והחמיץ!!!!! זה היה כזה מאכזב. גם המנצח לא היה בניחושים שלי והאמת שהייתי מעדיף את מארק הנרי עליו.
קרב באטל רויאל לדיוות על הזכות להיקרא מיס רסלמניה
סנטינו דפק הופעה וכל הכבוד לו לגימיק החדש שלו. מה שאיכזב אותי בקרב הזה היה דווקא העובדה שהם הדיחו כל דבר שיצא מהזירה, בין אם זה מהחבל התחתון ובין אם זה בין החבלים.
כריס ג'ריקו נגד אגדות WWE (סטימבוט, סנוקה, פייפר עם פלייר)
אחד משני הקרבות היחידים שהצילו את הערב. ציון 100 לסטימבוט שעשה פשוט לנו שיעור באיך אגדה אמורה להיראות ואיך מתאבק בגילו עדיין יכול לדפוק הופעה ברסלמניה ולא לבייש את עצמו. דירוג - 10 כוכבים.
קרב על התואר הביניבשתי: JBL (א') נגד ריי מיסטריו
פשוט בושה. חבל על JBL.
קרב לאמברג'ק על אליפויות הזוגות: מיז ומוריסון (א') נגד האחים קולון (א')
בוטל
קרב אקסטרים רולז: ג'ף הארדי נגד מאט הארדי
קרב טוב, וההייפ היה טוב, לא ציפיתי שמאט יקח והתרגילים שג'ף עשה שם עם הסולמות, או עם הסנוודיץ הרסו אותי. גם התרגיל של מאט עם הטוויסט אוף פייט גם הפחיד אותי, כמעט ערף לו את הראש.
שון מייקלס נגד אנדרטייקר
הקרב הכי טוב שראיתי בשנה האחרונה. כל הכבוד לשני הסופרסטארים האלה שכבשו את האולם והציגו את מופע ההאבקות הכי גדול עלי אדמות. שון מייקלס נחלץ מכל הפינישרים של טייקר, וטייקר נחלץ מ2 סוויט צ'ין מיוזיק. והאמת, שאני ממש אבל ממש פחדתי כאשר הוא היכה בו עם השני, חשבתי שזה הולך להסתיים, אבל זה לא. דבר נוסף שחשוב לי להזכיר זה את העובדה שאדם בגילו של טייקר, קפץ ונפל על הראש, אני אומר לכם, אפילו אנשים שחושבים שהאבקות זה מזויף תפסו את הראש באותו רגע. תוצאה של הקרב הייתה מושלמת. דירוג - 10 כוכבים.
קרב על אליפות העולם במשקל כבד: אדג' (א') נגד ג'ון סינה דרך ביג שואו
חוץ מהכניסה של סינה שהייתה מקורית לא ארחיב יותר מדיי, זה היה קרב צפוי, מנצח צפוי ואלוף צפוי. צפוי.
קרב על אליפות WWE: טריפל אייץ' (א') נגד רנדי אורטון
אני ממש מאוכזב מהקרב הזה. אני הסתכלתי על הקהל בבר, ועל הקהל באולם ואין אף אחד שהאמין שהקרב הסתיים. אף אחד לא מחא כפיים, ואף אחד לא ציפה שהזבל הזה האנטר ישריין לעצמו נצחון. כאילו, דאמט, תן לאנשים חדשים את הבמה, תמחול על האגו המנופח והעל האף הענקי שלך ותן לאורטון את מה שמגיע לו. גם סטטיסטית היה אמור להיות מנצח שמגיע מרויאל ראמבל לאחר שסינה שבר את הסטריק בשנה שעברה. פשוט מאכזב. [/b][/quote]
אתה מעדיף ת'רעים?
אני רציתי שפינלי ינצח.
סנטינו מרלה הוא פטתי אם התואר הכי גבוה שהוא חושק בו זה מיס רסלמניה, במקום לעבוד על לחזור להיות אלוף הבין יבשתי.
בכלל כל הסיפור שבגללו הוא נהיה מתאבק היה פטתי עד שהיה בן זוגה של מריה ואז עשה לה סטינות, לקראת רסלמניה 24.
באמת סטימבוט התאבק יפה.
הוא גם נראה משניהם יותר מתאבק, הם כבר סתם או בלי שרירים ושמנים או רזים בלי שרירים, ורזים ברמת עצמות, כמו מתאבקים מתחילים/ חובבים.
הוא באמת עשה בצפר לכולם. גם אם הוא הפסיד, הוא הווינר.
JBL די קוקסינל אם הקרב נמשך רק 21 שניות ובסוף גם הפסיד.
הקרב לאמבורג'ק על היוניפייט טאגטים צ'מפיונצ'יפ.
זה לא סתם, זה גם אליפות העולם וגם אליפות הWWE של הזוגות.
והוא לא בוטל, הוא כנראה היה יותר מוקדם ולא הציגו אותו, כמו שברסלמניה 24 לא הציגו ת'באטל רויאל של ECW על מי שיתאבק בהמשך הערב נגד צ'בו על אליפות הECW. ד"א, בסוף קרליטו ופרימו ניצחו.
הקרב אקסטרים איכזב אותי.
כאילו, התוצאה.
ציפיתי שג'ף ינצח, אחרי כל מה שהוא עשה. מאט כולה נתן 2 אגרופים וטוייסט אוף פייט עם הכיסא היה כלום יחסית למה שכל מה שג'ף עשה.
ממש, קפיצה על שולחן שמתחתיו שוכב מאט, עם כיסא על הבטן והוא שוכח על שולחן, לעשות ת'קפיצה שאני לא יודע איך קוראים לה שזה כשהוא יושב בפינה, ויש לו פח על הראש, קפיצת חמור על סולם ולעשות לג דרופ, ובסוף רק פיספוס, טוויסט אופ פייט וזהו!
הקרב של שון מייקלס וטייקר, באמת היה גדול!
וחשוב להזכיר שגם מייקלס לא צעיר, שניהם בגיל ה40.
אבל זה היה מפתיע, כי היה בטוח שטייקר יפסיד כשהיה בחוץ, וכל הזמן הוא לא הצליח לפגוע במייקלס בפינשרים. באמת גדול.
זה באמת די היה צפוי.
כי הם לא מתאבקים משוגעים כמו אורטון, ולא טובים כמו טריפל (אני מדבר בהשוואה לשנה שעברה), אבל אני חושב שאם סינה לא היה מנצח, אז ביג שואו, אבל היה די מלהיב ודי מפתיע קצת, בקטע שפתאום ביג שואו קם מהר אחרי ששברו שם ת'מאקה הזה. היה יפה כזה...
בוא תראה משהו:
זה לא היה סתם קרב על רקע אליפות, זה היה קרב על רקע אישי: על כל מה שקרה לפני 4 שנים כשגורש מהאבולושן, מה שקרה ביריבות DX- RATED RKO, ועכשיו שהרביץ לאשתו, גיסו וחמו. חוץ מזה, בשנה שעברה קרה משהו דומה שאני גם לא מבין אותו: אורטון אלוף הWWE נגד סינה נגד טריפל ואורטון ניצח.
א) אני לא מבין למה טריפל נכנס אם סינה ניצח בRR 2008.
ב) אורטון שמר על האליפות, ואין למה לחדש, גם ככה הקהל שונא את אורטון.
תודה גבר
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Apr 11 2009, 10:47 AM
[b] בוא תראה משהו:
זה לא היה סתם קרב על רקע אליפות, זה היה קרב על רקע אישי: על כל מה שקרה לפני 4 שנים כשגורש מהאבולושן, מה שקרה ביריבות DX- RATED RKO, ועכשיו שהרביץ לאשתו, גיסו וחמו. חוץ מזה, בשנה שעברה קרה משהו דומה שאני גם לא מבין אותו: אורטון אלוף הWWE נגד סינה נגד טריפל ואורטון ניצח.
א) אני לא מבין למה טריפל נכנס אם סינה ניצח בRR 2008.
ב) אורטון שמר על האליפות, ואין למה לחדש, גם ככה הקהל שונא את אורטון. [/b][/quote]
כן אבל יש מצב שעוד כמה זמן פתאום יתחילו לאהוב אותו, עם אורטון זה מסובך
בתקופה שהוא היה עם בטיסטה, פלייר וטריפל H הקהל אהב אותו, גם בתקופה שהם בגדו בו אהבו אותו, בתקופה שהוא היה ביריבות נגד האנדרטייקר קצת פחות ועכשיו פתאום שונאים אותו.(או שפשוט שנאו אותו בהדרגה לאט לאט)
כולם שנאו אותו משהוא היה נגד טייקר או נגד מיק פולי...
ראסמי הוא מהפסיכופתים שנראים נורמאלים.
יש לו קטעים שהוא ממש חולני, כמו כש הוא קשר את טריפל לחבלים עם עזיקים, עשה DDT על סטפני ואז נישק אותה.
לפעמים עדיף שהרעים ינצחו כי לפעמים הטובים סתם משעממים לדוגמא אני רציתי שאורטון ינצח ולא טריפל אייץ כי אורטון הוא אחד הכוכבים הרעים באהבקות ואני אוהב אותו אחרי סינה.