-
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 21 2009, 06:20 AM
[b] לא,הגיהנום שאתה מדבר עליו זהו הגיהנום מהמיתוס היווני העולם התחתון.אך אני יפסיק לצאת מהנושא מפני שזה לא מתאים הפעם.
וברור,כל היהודים המשכנים שנשרפו,שהורעלו(ממקלחת הגז),שנורו לבורות המוות,שעשו עליהם ניסויים בלי תרדמת(אני שמעתי על זה רק אתמול בשיעור,זה הכי זיעזע אותי) אני מקווה שכולם נהנים בגן עדן והיטלר סובל בגיהנום.עם זאת אני מקווה שכל ניצולי השואה המסכנים,שאת כל חייהם סבלו במרדף אין סופי מהנאצים(יימח שימם)ועד שניהיו בוגרים נגמרה השואה ולא קיבלו חיים נורמלים שייזכו לחיים נהדרים גם בעולם שאחרי.מי שראה אתמול חדשות(כמוני)אז בטח שמע על הסיפורים שסיפרו ניצולי השואה,אנשים מסכנים. [/b][/quote]
אזעזע אותך עוד בכך שהיו אנשים שישתגעו שם ואיבדו את שפיותם, חלק מהם פשוט רצו ונתלו על הגדר החשמלית, ואז מתו מהשוק החשמלי.
-
בכל מקרה,כל מי שצוחק בזמן הצפירה הוא גועל נפש של בן אדם.אנשים טיפה להיתאפק,תחשבו על דברים אחרים(כמו על ששת המיליון שניספו ולשם כך הצפירה)!
Garurumon-אני יודע שזה חולני,אך לעשות ניסויים בבני אדם(ועוד בלי הרדמה)זה מזעזע,מה יהודים הם חיות?!!!
-
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 21 2009, 04:55 PM
[b]בכל מקרה,כל מי שצוחק בזמן הצפירה הוא גועל נפש של בן אדם.אנשים טיפה להיתאפק,תחשבו על דברים אחרים(כמו על ששת המיליון שניספו ולשם כך הצפירה)!
Garurumon-אני יודע שזה חולני,אך לעשות ניסויים בבני אדם(ועוד בלי הרדמה)זה מזעזע,מה יהודים הם חיות?!!![/b][/quote]
מה הסברתי לפני כמה הודעות?! ממש לא כל מי שצוחק בזמן הצפירה הוא גועל-נפש של בנאדם! יש אנשים שלעמוד בשקט בזמן השואה דורש מהם הרבה ריכוז, בזמן הצפירה רצות להם המון מחשבות בראש, ואם בטעות הם נזכרו במשהו מצחיק או שהם ראו משהו זז בזווית העין- אז הם מכייחים/מגחכים/צוחקים, לא בכוונה ולא כי השואה מצחיקה אותם, אלא כי הסיטואציה (לעמוד דום בצפירה) מלחיצה אותם.
ודרך אגב, אני בטוח שאני לא צריך להזכיר לכם שמבחינת הנאצים, היהודים היו יותר כמו חיות וממש לא בני-אדם.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Apr 21 2009, 06:14 PM
[b] מה הסברתי לפני כמה הודעות?! ממש לא כל מי שצוחק בזמן הצפירה הוא גועל-נפש של בנאדם! יש אנשים שלעמוד בשקט בזמן השואה דורש מהם הרבה ריכוז, בזמן הצפירה רצות להם המון מחשבות בראש, ואם בטעות הם נזכרו במשהו מצחיק או שהם ראו משהו זז בזווית העין- אז הם מכייחים/מגחכים/צוחקים, לא בכוונה ולא כי השואה מצחיקה אותם, אלא כי הסיטואציה (לעמוד דום בצפירה) מלחיצה אותם.
ודרך אגב, אני בטוח שאני לא צריך להזכיר לכם שמבחינת הנאצים, היהודים היו יותר כמו חיות וממש לא בני-אדם. [/b][/quote]
אני יודע בקשר לייחס של היהודים.ובקשר לילדים שצוחקים-שיחשבו על דברים נורמלים,כל אחד יכול לשלוט בעצמו ולחשוב על דברים אחרים.ובכלל,נראה לך בסדר שילדים צוחקים בזמן צפירה?
-
[quote][i]Originally posted by Mefistofele[/i]@Apr 21 2009, 05:37 PM
[b] אני יודע בקשר לייחס של היהודים.ובקשר לילדים שצוחקים-שיחשבו על דברים נורמלים,כל אחד יכול לשלוט בעצמו ולחשוב על דברים אחרים.ובכלל,נראה לך בסדר שילדים צוחקים בזמן צפירה? [/b][/quote]
ברור שזה לא בסדר, אבל זה גם לא תמיד אשמתם, יש אנשים שיותר קשה להם לשלוט על עצמם, וגם אלה שטובים בלשלוט על עצמם מפשלים מידי פעם, אז לא צריך להגזים ולומר ש"כל מי שצוחק בזמן צפירה הוא גועל נפש".
-
בקשר לצחקוקים בצפירות , יש אנשים שיסתכלו על זה כעל חוצפה , אבל אני מבין את אלה שצוחקים שזה בגלל השקט המציק הזה... אני כמובן לא צוחק , אבל הייתי צוחק שהייתי ביסודי וכמובן שזה לא בסדר , אבל זה לא בשליטה , להפך , הם מרגישים יותר רע עם עצמם שהם צוחקים והם לא צוחקים בכוונה.
-
זה יום קשה במיוחד לי. אני כל שנה בוכה ביום השואה בטקסים. אני לא יכול להתמודד עם זה. יימח שמו של היטלר ושל כל הנאצים והניאו נאצים. שלא יקרה דבר כזה שנית שבו נטבחים כ-11 מיליון אנשים מכל העולם ומתוכם 6 מיליון יהודים ומתוכם 1.5 מיליון ילדים.
-
יום השואה הוא באמת יום עצוב..בשבילי העצוב ביותר..
ידידה שלי הייתה אמורה לקרוא בטקס קטע מה זה מרגש..
על ילד אחד שהיה בסלקציה עם אחיו הקטן והוריו,והוא ראה שמפרידים את הנשים מהגברים וישר שם את המעיל שלו על אחיו הקטן,כדי שלא יהרגו את אח שלו..
האח הובל אל האמא,הגרמנים לא בדקו את מינו האמיתי..האמא והילד הקטן הובלו לרכבות שמגיעות למשרפות..
והילד היותר גדול הבין שבעצם האח שלו הולך למות..
הגרמנים אמרו שהם לא צריכים את הנשים כי הן חלשות,ולמה להאכיל יותר יהודים..
בקטע כתוב כזה שהאח הקטן הביט בו במבט עצוב כשהוא מחבק את אמו חזק..
איזה קטע עצוב זה..מצמרר..קוראים לזה "המעיל" אם אני אמצא אני יפרסם נושא על זה..
-
[quote][i]Originally posted by Poochyena Chan[/i]@Apr 22 2009, 12:05 AM
[b] יום השואה הוא באמת יום עצוב..בשבילי העצוב ביותר..
ידידה שלי הייתה אמורה לקרוא בטקס קטע מה זה מרגש..
על ילד אחד שהיה בסלקציה עם אחיו הקטן והוריו,והוא ראה שמפרידים את הנשים מהגברים וישר שם את המעיל שלו על אחיו הקטן,כדי שלא יהרגו את אח שלו..
האח הובל אל האמא,הגרמנים לא בדקו את מינו האמיתי..האמא והילד הקטן הובלו לרכבות שמגיעות למשרפות..
והילד היותר גדול הבין שבעצם האח שלו הולך למות..
הגרמנים אמרו שהם לא צריכים את הנשים כי הן חלשות,ולמה להאכיל יותר יהודים..
בקטע כתוב כזה שהאח הקטן הביט בו במבט עצוב כשהוא מחבק את אמו חזק..
איזה קטע עצוב זה..מצמרר..קוראים לזה "המעיל" אם אני אמצא אני יפרסם נושא על זה.. [/b][/quote]
אתה ראית את החדשות בערב יום השואה?הראו שם ניצולים עם כל מיני סיפורים מרגשים.ובכלל איפה שאני גר,גרה אישה שעברה מסע ארוך כל כך בשואה
-
מיליון וחצי ילדים נספו בשעה, מתוך ששת המיליון האנשים שנרצחו בדם קר ללא כל סיבה, רק בגלל דתם וגזעם.
ילדים כמונו, רגילים. עם חיים טובים, בית טוב, משפחה טובה - חיים יפים.
חיים יפים שהלכו לאבדם. תהיה נשמתם צרורה בצרור החיים.
אני רוצה לדבר איתכם עכשיו בשיא הרצינות, בתור ילדים, על וועידת דרבן 2 שהתרחשה שלשום בז'נבה.
אני רוצה להגיד לכם ידידי היהודים הגאים, שבוועידה זו צפינו בשובו של היטלר!
שישרף אחמדינג'אד חי ביחד עם כל העם האיראני/נאצי, אחמדינג'אד הוכיח לנו שזה אותו דבר.
אתם יכולים להגיד לי שאני לא ירד לרמה של הנאצים, אבל להפך - אני מתעלה עליה בהרבה.
כי אין לתאר את המחזות המזוויעים שקרו בששת השנים המזעזעות האלה.
כל כך הרבה סבל. כל כך הרבה דם. חשבתי לעצמי פעם,
מה שווים החיים האלה בתור בן אדם, עם הידיעה שהאדם הוא בעל החיים האכזרי ביותר בטבע.
מה שווים החיים האלה בתור בן אדם, עם הידיעה שבני האדם רצחו 6 מיליון בני אדם רגילים כמוהם, בדם קר וללא לב, רק בגלל מוצאם המתעלה על מוצאם הנחות בהרבה.
והכל - מקנאה.
"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..."
-
כדי לעשות דבר כזה ל 6 מיליון יהודים צריך להיות חולה
-
[quote][i]Originally posted by kid_kun[/i]@Apr 23 2009, 08:51 PM
[b] כדי לעשות דבר כזה ל 6 מיליון יהודים צריך להיות חולה [/b][/quote]
צריך להיות הרבה יותר מחולה בשביל לעשות כזה דבר \:
-
[quote][i]Originally posted by Metal-Greymon[/i]@Apr 24 2009, 02:03 PM
[b] צריך להיות הרבה יותר מחולה בשביל לעשות כזה דבר \: [/b][/quote]
למרבה צער, אני נאלץ לחלוק עליכם, כדי לעשות דבר כזה לא צריך להיות חולה, צריך להיות אידיאליסט ומשקיען... :(