-
זה סתם נושא ספאם. אני מבקש לנעול את הנושא.
אין טעם לשאול שאלות שאין להן תשובות (ככה אתם מגדירים), וזה סתם גורר ספאם.
לגאון שחושב שיש רק מנגה אחת של פוקימון - הגודל בהחלט לא קובע, אלא היתרון בסוג. היו טעויות בסוג, נכון. אבל מצד שני, יוצר הפוקימונים הדגול הוא זה שמשגיח על האנימה, אז ברור שהוא עושה זאת מסיבה מסוימת כדי להתקדם בעלילה, ולא כדי לטעות או משהו.
ולגבי מה הם אוכלים, כמו שראיתם, הם אוכלים מרק, וכנראה עוד מאכלים מיוחדים, כמו האורז הזה.
ויכול להיות שברוק החליף את הפוקדור של פורטרס, הרי אחרי שהוא לכד אותו, הוא יכול להחליף פוקדור.
ונכון שזה לא היגיוני שצוות רוקט לא ממש יכולים לעקוב אחריהם כל הזמן, אבל זה בשביל העלילה.
תפסיקו להיות קוטרים, כי הם מנסים לעשות את האנימה כמה שיותר טובה, גם אם מאבדים את האמינות (וזה שיש פוקימונים שם, זה כבר לא היגיוני).
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jun 25 2009, 11:40 AM
[b] זה סתם נושא ספאם. אני מבקש לנעול את הנושא.
אין טעם לשאול שאלות שאין להן תשובות (ככה אתם מגדירים), וזה סתם גורר ספאם.
לגאון שחושב שיש רק מנגה אחת של פוקימון - הגודל בהחלט לא קובע, אלא היתרון בסוג. [/b][/quote]
מי אמר שאני חושב שיש רק אחת? חשבתי עד שהראת לי, ואני מדבר על זאת שכולם מכירים והיא מבוססת על המשחקים-פוקימון מיוחד. ואיך תסביר שפיקאצ'ו העיף מגמוטאור בזנב ברזל? והגודל קובע המון
-
[quote][i]Originally posted by Wario[/i]@Jun 25 2009, 09:38 AM
[b] הם לא עוקבים אחריהם,
הם תמיד עפים משם באוויר למרחקים.
וגם תמיד הם אומרים "אה הנה הנודניקים!" כאילו זה מקרי. [/b][/quote]
טכנית, הם כן עוקבים אחריהם (לא תמיד).
לפעמים הם מחפשים אותם מהאוויר, לפעמים מהצוללת מאג'יקרפ ולפעמים סתם רואים אותם ואז מתחילים לעקוב אחריהם.
ובאמת אני לא מבין איך אחרי שהבלון של צוות רוקט מתפוצץ, הוא פתאום חוזר מתוקן... בעונות הראשונות לפחות היה היגיון (היה תפור על החורים בד, או משהו כזה). עכשיו אין הגיון.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 10:49 AM
[b] ואיך תסביר שפיקאצ'ו העיף מגמוטאור בזנב ברזל? והגודל קובע המון [/b][/quote]
אולי אממ.... כי הזנב הופך לברזל וחבטה מהירה כזאת של ברזל יכולה להעיף דברים? :huh:
והגודל לא קובע כלום, עובדה שפיקאצ'ו עם טאנדר אחד יכול לגרום לגארידוס להתעלף, ופיקאצ'ו כזה קטן לעומת גארידוס שהוא כזה גדול.
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 25 2009, 11:02 AM
[b] אולי אממ.... כי הזנב הופך לברזל וחבטה מהירה כזאת של ברזל יכולה להעיף דברים? :huh:
[/b][/quote]
כן אבל אל תשכח שזנב ברזל היא מתקפה מסוג מתכת ומתכת חלש נגד אש.
-
[quote][i]Originally posted by The King Dratini[/i]@Jun 25 2009, 11:04 AM
[b] כן אבל אל תשכח שזנב ברזל היא מתקפה מסוג מתכת ומתכת חלש נגד אש. [/b][/quote]
אני יודע, אבל זה שזה לא משפיע כל כך הרבה לא אומר שזה לא יכול להעיף דברים.
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 25 2009, 12:46 PM
[b] אני יודע, אבל זה שזה לא משפיע כל כך הרבה לא אומר שזה לא יכול להעיף דברים. [/b][/quote]
לא אמרתי שזה לא יכול להעיף אמרתי שזה לא יכול להעיף סוס כמו מגמוטאור. אם נסתכל על גודלו במציאות אתה לא יכול להעיף אותו-אז פיקאצ'ו כן?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 12:03 PM
[b] לא אמרתי שזה לא יכול להעיף אמרתי שזה לא יכול להעיף סוס כמו מגמוטאור. אם נסתכל על גודלו במציאות אתה לא יכול להעיף אותו-אז פיקאצ'ו כן? [/b][/quote]
זנב ברזל זה בדיוק כמו לדפוק לו פטיש ענקי בבטן, זה יכול להעיף אותו, הגודל של המשתמש לא ממש משנה ">>
-
הינה כמה שאלות משלי...
1. מתי הם בדיוק מתקלחים או הולכים לשירותים? זה לא מוזר? הם כאילו כל היום רק הולכים מתאמנים אוכלים מתאמנים הולכים ישנים....
2. שמתם לב שאין מכוניות? בקושי יש...
3. אם יש רק 8 מכונים בכל מחוז אז איך שאין תור של אנשים? וזה גם לרפות את הפוקימונים של המנהיג המכון אז בכלל כל יום מאמן אחר... אז בעיקרון צריכים להיות איזה 200 מתמודדים ותמיד אומרים שיש אלפי משתתפים בתחרויות...
ורק שתדעו שהמשחקים מבוססים על הסדרה ולא ההפך... וחבל שבמשחקים אי אפשר לאמן אותם כאילו לא בקרב נגד פוקימון משוחרר... אלה שכולם יושבים וכולם ביחד ואפשר לאמן שני פוקימון ביחד... זה יותר קל...
-
[quote][i]Originally posted by morrofe[/i]@Jun 25 2009, 06:13 PM
[b] הינה כמה שאלות משלי...
1. מתי הם בדיוק מתקלחים או הולכים לשירותים? זה לא מוזר? הם כאילו כל היום רק הולכים מתאמנים אוכלים מתאמנים הולכים ישנים....
3. אם יש רק 8 מכונים בכל מחוז אז איך שאין תור של אנשים? וזה גם לרפות את הפוקימונים של המנהיג המכון אז בכלל כל יום מאמן אחר... אז בעיקרון צריכים להיות איזה 200 מתמודדים ותמיד אומרים שיש אלפי משתתפים בתחרויות...
ורק שתדעו שהמשחקים מבוססים על הסדרה ולא ההפך... וחבל שבמשחקים אי אפשר לאמן אותם כאילו לא בקרב נגד פוקימון משוחרר... אלה שכולם יושבים וכולם ביחד ואפשר לאמן שני פוקימון ביחד... זה יותר קל... [/b][/quote]
1)לא מראים את זה כי זה יהווה תוכן פורנוגרפי :blink:
2)יש מכוניות היה את המכונית של גרי תראה בפרק הראשון
3)אין רק שמונה מכונים בקנטו כשלאש היו 8 תגים גרי אמר שלו יש 10
וזה הסדרה היא על המשחקים ולא הפוך
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 25 2009, 01:26 PM
[b] זנב ברזל זה בדיוק כמו לדפוק לו פטיש ענקי בבטן, זה יכול להעיף אותו, הגודל של המשתמש לא ממש משנה ">> [/b][/quote]
כן, גם ההתקפה מברזל והיא לא אפקטיבית, וגם הסוג של פיקאצ'ו לא אפקטיבי, וגם אם תראה איך מגמוטאור עף תבין
-
[b] הינה כמה שאלות משלי...
ורק שתדעו שהמשחקים מבוססים על הסדרה ולא ההפך... וחבל שבמשחקים אי אפשר לאמן אותם כאילו לא בקרב נגד פוקימון משוחרר... אלה שכולם יושבים וכולם ביחד ואפשר לאמן שני פוקימון ביחד... זה יותר קל... [/b][/quote]
הסדרה מבוססת על המשחקים אז אל תתווכח....
לאש היו 8 תגים ,שזה מספיק,למרות שניתן להרווייח יותר.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 26 2009, 12:30 AM
[b] כן, גם ההתקפה מברזל והיא לא אפקטיבית, וגם הסוג של פיקאצ'ו לא אפקטיבי, וגם אם תראה איך מגמוטאור עף תבין [/b][/quote]
ממתי חשמל לא אפקטיבי על אש? :huh:
ואמרתי, אני יודע שמתקפות ברזל לא אפקטיביות על אש, אבל המכה עצמה, יש לה הדף מסויים שדוחף.
אל תשכח גם שפיקאצ'ו התאמן במשך כל העונות האלה והתחזק, ופול משחרר כל פוקימון שנראה לו חלש :/
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 26 2009, 10:15 AM
[b] ממתי חשמל לא אפקטיבי על אש? :huh:
ואמרתי, אני יודע שמתקפות ברזל לא אפקטיביות על אש, אבל המכה עצמה, יש לה הדף מסויים שדוחף.
אל תשכח גם שפיקאצ'ו התאמן במשך כל העונות האלה והתחזק, ופול משחרר כל פוקימון שנראה לו חלש :/ [/b][/quote]
ממתי כן?
ואז מה אם יש בדף?
זה כמו הקרב מול ראמפרדוס-איך לא הצליחו להעיף אותו?
זה לא הגיוני לא משנה מה-מגמוטאור זה פוקימון ענקי בצורה לא נורמלית, מילא מגמר אבל מגמוטאור לא הגיוני
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 26 2009, 12:17 PM
[b] ממתי כן?
ואז מה אם יש בדף?
זה כמו הקרב מול ראמפרדוס-איך לא הצליחו להעיף אותו?
זה לא הגיוני לא משנה מה-מגמוטאור זה פוקימון ענקי בצורה לא נורמלית, מילא מגמר אבל מגמוטאור לא הגיוני [/b][/quote]
גם את מגמר פיקאצ'ו לא הצליח לנצח וכמעט מת
-
[quote][i]Originally posted by Demi-sceptile[/i]@Jun 26 2009, 08:13 AM
[b]הסדרה מבוססת על המשחקים אז אל תתווכח....
לאש היו 8 תגים ,שזה מספיק,למרות שניתן להרווייח יותר.[/b][/quote]
דמי-ספטייל, תבין, אתה טועה, בכל האנימות האחרות- המשחקים מבוססים על הסדרה, אבל לא בפוקימון, בפוקימון- המשחקים היו קודם. לא נראה לך שאתה יכול לסמוך על הידע שלי ;) ואם אתה לא מאמין לי- תשאל מנהלים או תקרא בויקיפדיה.
ובעוניה הראשונה אמרו שבקנטו יש המון מכונים וצריך להרוויח רק 8 תגים, אבל בכל המחוזות אח"כ היו רק 8 תגים.
-
[b]הינה כמה שאלות משלי...
ורק שתדעו שהמשחקים מבוססים על הסדרה ולא ההפך... וחבל שבמשחקים אי אפשר לאמן אותם כאילו לא בקרב נגד פוקימון משוחרר... אלה שכולם יושבים וכולם ביחד ואפשר לאמן שני פוקימון ביחד... זה יותר קל...[/b][/quote]
1) לא מראים כי כמו שאמרו, זה מהווה חומר פונוגרפי וכבר השעו פרק בגלל פונוגרפיה.
2) יש מכוניות.
3) כל מאמן יוצא למסע ביום אחר, מגיע למכון ביום אחר.
אל תרשום סתם דברים. הסדרה מבוססת ועוד איך על המשחקים. תשאל את המנהלים אם אתה לא מסכים או שתבדוק בויקיפדיה. ואפשר לאמן שני פוקימונים בו זמנית במשחקים (קרב זוגות- תאומות, קרב כפול וכו'...).
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[quote][b]דמי-ספטייל, תבין, אתה טועה, בכל האנימות האחרות- המשחקים מבוססים על הסדרה, אבל לא בפוקימון, בפוקימון- המשחקים היו קודם. לא נראה לך שאתה יכול לסמוך על הידע שלי ואם אתה לא מאמין לי- תשאל מנהלים או תקרא בויקיפדיה.
ובעוניה הראשונה אמרו שבקנטו יש המון מכונים וצריך להרוויח רק 8 תגים, אבל בכל המחוזות אח"כ היו רק 8 תגים. [/b][/quote]
Tom Pokemon- זה בדיוק מה שהוא רשם
-----------------------------------------------------------------------------------------------
שאלה משלי- איך כל המאמנים מגיעים בזמן לליגה?
-
אם זה הכרטיס אז למה היא אומרת שאי אפשר להטעין אותו?
היא כאילו אומרת שזאת הטענה חד פעמית וכשנגמר הכסף קונים כרטיס חדש.. :s
יש מצב היא לא יודעת? :s
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jun 26 2009, 01:51 PM
[b] גם את מגמר פיקאצ'ו לא הצליח לנצח וכמעט מת [/b][/quote]
זה לא קשור. אני שואל איך פיקאצ'ו הקטן הצליח להעיף את מגמוטאור הענקי מהמקוםפ במכה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 26 2009, 08:18 PM
[b] זה לא קשור. אני שואל איך פיקאצ'ו הקטן הצליח להעיף את מגמוטאור הענקי מהמקוםפ במכה [/b][/quote]
אנחנו כל הזמן מסבירים לך ואתה ממשיך, בפוקימון הגודל לא קובע, למתקפות יש הדף והרבה אנרגיה.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 26 2009, 10:14 PM
[b] אנחנו כל הזמן מסבירים לך ואתה ממשיך, בפוקימון הגודל לא קובע, למתקפות יש הדף והרבה אנרגיה. [/b][/quote]
הוא כן ייקבע-לא רק שהוא היה בחסרון סוגים הוא גם העיף מגמוטאור ענק. זה כמו הקטע הלא הגיוני שאלקיד של פול העיף אוניקס במיתקפה חשמלית, איך?
אתם סתם ממציאים, גודל קובע והמון פשוט ארין לכם תשובה כמו הנושא-שאלות בילתי פתירות
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 26 2009, 11:01 PM
[b] הוא כן ייקבע-לא רק שהוא היה בחסרון סוגים הוא גם העיף מגמוטאור ענק. זה כמו הקטע הלא הגיוני שאלקיד של פול העיף אוניקס במיתקפה חשמלית, איך?
אתם סתם ממציאים, גודל קובע והמון פשוט ארין לכם תשובה כמו הנושא-שאלות בילתי פתירות [/b][/quote]
אבל עובדה שפוקימונים קטנים כן יכולים להעיף פוקימונים גדולים, זה קורה המון, אז סימן שמבחינת פיזיקת פוקימונים זה לא באמת בלתי-אפשרי!
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 12:24 AM
[b] אבל עובדה שפוקימונים קטנים כן יכולים להעיף פוקימונים גדולים, זה קורה המון, אז סימן שמבחינת פיזיקת פוקימונים זה לא באמת בלתי-אפשרי! [/b][/quote]
עזוב-אתם לא מבינים. שאלה נוספת:
איך פוקימוני האש כל הזמן מוציאים אש מהפה בלי סוף-מאיפה כל האש?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 26 2009, 11:40 PM
[b] עזוב-אתם לא מבינים. שאלה נוספת:
איך פוקימוני האש כל הזמן מוציאים אש מהפה בלי סוף-מאיפה כל האש? [/b][/quote]
או שאיך פוקימון אש שהוא יושב על דשא כמו מונפרו או צ'ארמנדר, איך הוא לשורף את הדשא?
-
גרווטל-
תראה לי תמונה של פוקימון אש, עם אש חשופה שנוגעת בדשא שהוא יושב עליה, אני בטח שאין תמונה כזאת.
גרי מנדלבאום בלש פרטי-
מה זאת השאלה המפגרת הזאת, שה אותה שאלה, מאיפה פוקימון "עלה" מוציא את עלי הטער או את ההצלפה הזאת?!
או יותר נכון, זה כמו השאלה - איך יש דבר כזה פוקימונים, זה לא הגיוני?!
אתם שואלים שאלות שעליהם מבוססת הסדרה...
-
[quote][i]Originally posted by Mamaphy[/i]@Jun 27 2009, 02:07 AM
[b] גרווטל-
תראה לי תמונה של פוקימון אש, עם אש חשופה שנוגעת בדשא שהוא יושב עליה, אני בטח שאין תמונה כזאת.
גרי מנדלבאום בלש פרטי-
מה זאת השאלה המפגרת הזאת, שה אותה שאלה, מאיפה פוקימון "עלה" מוציא את עלי הטער או את ההצלפה הזאת?!
אתם שואלים שאלות שעליהם מבוססת הסדרה... [/b][/quote]
לא, יש הבדל. וכמו איך לפוקימוני המים יש כל כך הרבה מים להוציא? זה לא פתור וזה הנושא פה
-
ככה זה, וזה לא שיש להם אין סוף מים/אש/עשב או כל דבר אחר, יש לזה סוף.
אני זוכר שיה איזה פרק שאש ביקש מאיזה כמה פוקעימונים שלו ביחד להרוס את המכונה של צוות רוקט ואז לסקוירטל נגמר המים או משהו כזה.. (אולי עם פוקימון אחר).
-
[quote][i]Originally posted by Mamaphy[/i]@Jun 27 2009, 02:48 AM
[b] ככה זה, וזה לא שיש להם אין סוף מים/אש/עשב או כל דבר אחר, יש לזה סוף.
אני זוכר שיה איזה פרק שאש ביקש מאיזה כמה פוקעימונים שלו ביחד להרוס את המכונה של צוות רוקט ואז לסקוירטל נגמר המים או משהו כזה.. (אולי עם פוקימון אחר). [/b][/quote]
אז זה שאלות בילתי פתירות-וזה נושא האשכול
-
האם פוקימוני אש שותים מים?
איך מג'יקרפים מתפתחים מתפתחים אם המתקפה היחידה שלהם זה SPLASH(וגם טאקל אבל זה ברמה 20..) איך הם מתאמנים עם SPLASH
-
[quote][i]Originally posted by Mamaphy[/i]@Jun 27 2009, 01:07 AM
[b] גרווטל-
גרי מנדלבאום בלש פרטי-
אתם שואלים שאלות שעליהם מבוססת הסדרה... [/b][/quote]
אתה מנסה להיות חכם? לא עובד לך.
צ'ימצ'אר ישב מלא פעמים על הדשא כאש מבצבצת מהתחת שלו, אותו דבר לגבי צ'אריזארד שישן עם אש, סקווירטל, בלבאזור ופיקצ'ו על מין מתת עלים והזנב שלו הייתה בדיוק על העלים.
וזה אשכול של שאלות שהסדרה לא יכולה לענות עליהן, או שלא יכולה...
ורוב הסיכויים שפוקימוני אש שותים מים, צריך למחזור הדם והכל...
אבל היה פרק שפול נגד סינת'י והיא אחרי הקרב נתנה ל צ'ימצ'אר כדור שיבלע ואז מים שישית...
-
- גמב"פ (גרי מנדלבאום! בלש פרטי!) צודק כשהוא אומר שהנושאים שהוא מעלה הם לגיטימיים לאשכול הזה.
- פוקימוני אש שותים מים, פעם ראו את וולפיקס של ברוק שותה מתוך נהר. איך זה אפשרי? האמת שאני יכול לחשוב על מספיק הסברים ללמה המים לא חייבים להפריע לאש שבתוכם.
- בקשר לאש ששורפת דשא וכו'- פוקימוני אש יכולים לשלוט על הטמפרטורה של האש שלהם, בעונה הראשונה אש ליטף פוניטה וחטף כוויה ביד אבל אז המאמנת של פוניטה אמרה לו משהו ופוניטה הוריד את הטמפ' כך שאש עלה לו על הגב בלי לחטוף כוויה באזור החלציים.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 11:33 AM
[b] - גמב"פ (גרי מנדלבאום! בלש פרטי!) צודק כשהוא אומר שהנושאים שהוא מעלה הם לגיטימיים לאשכול הזה.
- פוקימוני אש שותים מים, פעם ראו את וולפיקס של ברוק שותה מתוך נהר. איך זה אפשרי? האמת שאני יכול לחשוב על מספיק הסברים ללמה המים לא חייבים להפריע לאש שבתוכם.
- בקשר לאש ששורפת דשא וכו'- פוקימוני אש יכולים לשלוט על הטמפרטורה של האש שלהם, בעונה הראשונה אש ליטף פוניטה וחטף כוויה ביד אבל אז המאמנת של פוניטה אמרה לו משהו ופוניטה הוריד את הטמפ' כך שאש עלה לו על הגב בלי לחטוף כוויה באזור החלציים. [/b][/quote]
אז צדקתי, וגדול עם הכינוי לשי - גמבפ XD
וחוץ מזה, אם היו לא שותים שם מים (הפוקימונים) אז הם היו מתים, תחשבו על זה כמו אצלנו בני האדם, אם לא נשתה מים נמות בגלל מחזור הדם ועוד דברים כאלה.לא?
ואיך הם יכולים לשלוט בטמפ שלם? זא ה\אומרת שהם גם יכולים להוריד את חום גופם/ הלהבה שלהם לאפס או נמוך מזה?
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jun 27 2009, 12:13 PM
[b] אז צדקתי, וגדול עם הכינוי לשי - גמבפ XD
וחוץ מזה, אם היו לא שותים שם מים (הפוקימונים) אז הם היו מתים, תחשבו על זה כמו אצלנו בני האדם, אם לא נשתה מים נמות בגלל מחזור הדם ועוד דברים כאלה.לא?
ואיך הם יכולים לשלוט בטמפ שלם? זא ה\אומרת שהם גם יכולים להוריד את חום גופם/ הלהבה שלהם לאפס או נמוך מזה? [/b][/quote]
לפוקימונים אין דם XD ראית פעם דם בסדרה הזאת? יש סריטות כאלה אבל לא דם
מה אתה חושב שלפוקימוני רוח יש דם?
-
[quote][b]לפוקימונים אין דם XD ראית פעם דם בסדרה הזאת? יש סריטות כאלה אבל לא דם[/b][/quote]ברור שיש להם דם! הם הרי יצורים חיים עם מערכות ביולוגיות. גם בני-אדם לא מדממים אף-פעם בסדרה הזאת, נראה לך שגם לבני-אדם אין דם? פוקימונים לא מדממים בגלל שזו סדרה לילדים, זה לא אומר שאין להם דם.
[quote][b]ואיך הם יכולים לשלוט בטמפ שלם? זא ה\אומרת שהם גם יכולים להוריד את חום גופם/ הלהבה שלהם לאפס או נמוך מזה? [/b][/quote]אנ'לא חושב שהם יכולים לשלוט בחום הגוף שלהם, אני אומר שהם שולטים בחום של האש שלהם, זה לא אותו הדבר.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 12:39 PM
[b] ברור שיש להם דם! הם הרי יצורים חיים עם מערכות ביולוגיות. גם בני-אדם לא מדממים אף-פעם בסדרה הזאת, נראה לך שגם לבני-אדם אין דם? פוקימונים לא מדממים בגלל שזו סדרה לילדים, זה לא אומר שאין להם דם.
אנ'לא חושב שהם יכולים לשלוט בחום הגוף שלהם, אני אומר שהם שולטים בחום של האש שלהם, זה לא אותו הדבר. [/b][/quote]
ושוב..
אתה חושב שלפוקימוני רוח יש דם?
ואיך זה שמתקפות נורמל ולחימה לא משפיעות על רוח וחרק נגיד כן משפיע?
כמו שהפוקימון רוח מעביר את המתקפות הפיזיות דרכו למה שהוא לא יעביר מתקפות כמו מגה הורן וכד'?
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jun 27 2009, 12:24 PM
[b] לפוקימונים אין דם XD ראית פעם דם בסדרה הזאת? יש סריטות כאלה אבל לא דם
מה אתה חושב שלפוקימוני רוח יש דם? [/b][/quote]
בסדרה אולי לא מראים אבל במנגה יש O:
אפילו באחד מהפרקים גרין הוריד לארבוק אחד את הראש O:
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 27 2009, 02:31 PM
[b] בסדרה אולי לא מראים אבל במנגה יש O:
אפילו באחד מהפרקים גרין הוריד לארבוק אחד את הראש O: [/b][/quote]
אבל זה לא היה ארבוק אמיתי, למרות שכם יש להם.
אבל במנגה שברו את אוניקס ולא יצא דם-אז פוקימוני אבן הם בלי דם.
ושאלה נוספת:
איך שותה מגנמיק/מגנטון/מגנזון? אין לא פה והוא צריך לשתות
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 27 2009, 01:56 PM
[b] אבל זה לא היה ארבוק אמיתי, למרות שכם יש להם.
אבל במנגה שברו את אוניקס ולא יצא דם-אז פוקימוני אבן הם בלי דם.
ושאלה נוספת:
איך שותה מגנמיק/מגנטון/מגנזון? אין לא פה והוא צריך לשתות [/b][/quote]
הפה שלו מוסתר, בטוח!
-
בטח יש לו פה ...
איך מאצ'לקס כל כך קטן וקל... לעומת ההתפתחות שלו סנורלאקס?
-
[quote][i]Originally posted by Demi-sceptile[/i]@Jun 27 2009, 03:04 PM
[b] בטח יש לו פה ...
איך מאצ'לקס כל כך קטן וקל... לעומת ההתפתחות שלו סנורלאקס? [/b][/quote]
זה שאלה מטומטת, מתפתחים הכוח גדל.
ואין לו פה, ראיתי תמונה שלא מכל זווית ואין פה