-
שם:ג'יימס דריוס
תמונה:[img]http://i40.tinypic.com/14aa5q8.png[/img]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):ג'יימס תמיד היה ילד ממוצע,וזה ממש עיצבן אותו,בכל דבר הוא איכשהו תמיד היה בדיוק באמצע הדירוג אף על פי רצונו להצטיין.
יום אחד לאחר שחזר מבית ספרו מבואס ששוב יצא במקום ה20[מקומו הקבוע],הותקף ג'יימס על ידי זיגזגון אפל,וכשחשב שזהו סופו הופיע מהשמיים סטארלי שהדף את הזיגזגון והציל את ג'יימס.
מאז,כתודה לסטארלי החליט ג'יימס שהוא יהיה מאמן המעופפים הכי טוב בעולם,כאשר הגיע ג'יימס למעבדה לקחת את הפוקימון הראשון שלו הוא גילה לאכזבתו שאין שם פוקימון מעופף...
כינוי בפורום:~nitay~
פוקימון התחלתי:ג'יודוד
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:להיתקבל? O:
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 01:50 PM
[b] [color=blue][b][i][u]לני[/u][/i][/b][/color]
אתה מתקדם בדרך ורואה איש שנוסע על אופניים. אתה חושב שאולי הוא יסכים לתת לך אותם. אתה ניגש לשאול אותו. [/b][/quote]
"סליחה, אתה מוכן אולי להשאיל לי את האופניים שלך?" אני שואל אותו.
"אתה מבין, הפוקימונים שלי פצועים מקרב ואני צריך להגיע דחוף למרכז הפוקימונים הקרוב" אני מוסיף.
-
[b] [color=blue][b][i][u]גון:[/u][/i][/b][/color]
הפוקדור פוגע בטיילו ולוכד אותו. אתה שמח ואז המאמן יוצא מהשיחים ואומר: "תודה רבה!, הנה קח את זה כאות תודה" והוא מביא לך 300$, מים ואוכל ומסתלק משם.
[/b][/quote]
"קדימה בו נלך טרטויג" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים
-
[b] [color=blue][u][i][b]איימי:[/b][/i][/u][/color]
את מוציאה את זה ורואה שזו אבן ירח בוהקת ובגודל של פוקדור. הבוהק גרם לפיצ'ו להפסיק לבכות והוא בוהה באבן בסקרנות. [/b][/quote]
"מגניב פיצ'ו! מצאנו אבן ירח! נוכל למכור אותה או לפתח איתה פוקימונים מסויימים^^. עכשיו בוא נמשיך להתקדם. אני אומרת, שמה אדמה על הבור, מרימה את פיצ'ו על הידיים ומתחילה ללכת
-
שם:ירין
תמונה:[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up96.siz.co.il/up2/0motmzdij3yj.png[/img][/url]
רקע כשירין היה קטן הוא לא אהב בכלל פוקימונים, הוא לא הבין מאיפו הם צצו ומה המשמעות שלהם. דוד של ירין היה מאמן מכון אך עד גיל 7 ירין לא ראה אף קרב שלו. בגיל 7 ראה בפעם הראשונה והאחרונה קרב של דודו, דודו הפסיד והיה מאוד מדוכא. ירין ניסה לעודד אותו אך כל מה שעשה לא עזר. ההפסדים המשיכו ויום אחד שדודו נסע באוטובוס, היה תרונת דרכים והוא נהרג. לירין היה ממש קשה עם זה והוא החליט להקדיש את חייו לפוקימונים.
כינוי בפורום:Dingo
פוקימון התחלתי:ג'יאודוד
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:בבקשה להתקבל!!!ואם אין מקום תפנה בשבילי....פליז!!!!
-
[color=blue][b][i][u]ארווין[/u][/i][/b][/color]
"צ'ים, צ'ים!" עונה צ'ימצ'אר. הוא נראה שמח ואתה מפרש את התשובה ככן.
[color=blue][b][i][u]ג'יימס[/u][/i][/b][/color]
רשום.
--------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=brown][b]ג'יאודוד[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[color=blue][b][i][u]לני[/u][/i][/b][/color]
"לא" עונה האיש "אבל אני מוכן להסיע אותך לשם" הוא מוסיף וחושף מושבנוף שלא ראית מקודם "אתה עולה?"
[color=blue][b][i][u]גון[/u][/i][/b][/color]
טרטוויג הולך אחריך ולפתע מתעלף. אתה מסתכל ורואה אותו מעולף. אתה לא מאמין, אתה מודאג מאוד ומופתע מאוד. אתה רץ אליו חזרה.
[color=blue][b][i][u]איימי[/u][/i][/b][/color]
פיצ'ו מתחיל לבכות פתאום ומצביע על העץ. את רואה שהשארת את אבן הירח שם. את רצה לקחת אותה ושומעת נהמות. אתמרימה את האבן, שמה אותה בתיק, מרימה את פיצ'ו ונסה על נפשך עד שכבר את לא שומעת את הנהמות. את מודאגת מהנהמות ולא מבינה מה הן היו כשלפתע את מסתובבת ורואה כעשרה פוקימוני אופל שרודפים אחריך.
[color=blue][b][i][u]ירין[/u][/i][/b][/color]
אני מצטער אבל אין מקום. אני אודיע לך אם אני אוסיף מקומות.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 02:31 PM
[b] [color=blue][b][i][u]לני[/u][/i][/b][/color]
"לא" עונה האיש "אבל אני מוכן להסיע אותך לשם" הוא מוסיף וחושף מושבנוף שלא ראית מקודם "אתה עולה?" [/b][/quote]
"תודה" אני אומר לו מיד ועולה על המושב.
-
שם: ג'ק רונלד
תמונה:[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up94.siz.co.il/up3/ymmvmymq2zzk.png[/img][/url]
גיל במשחק: 11
רקע :ג'ק רונלד תמיד היה ילד שאפתן. הוא אמיץ ושחצן קצת. ג'ק רונלד אהב להיות בחנות של דודו
מהבוקר ועד הערב. הוא שיחק עם הצ'ימצאר של דודו ואהב אותו כאילו הוא הפוקימון שלו. אבל, יום אחד,
דודו נעלם באופן מסתורי. אף אחד מבני משפחתו לא ידע היכן הוא נמצא...רק הצ'ימצאר שג'ק כל כך
אוהב נשאר שם. אז, ג'ק החליט לצאת למסע בעקבות דודו ולהיות מאמן פוקימונים אמיתי.
כינוי בפורום:WhiteTiger
פוקימון התחלתי:צ'ימצאר
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת
בקשות:בבקשה בבקשה להתקבל!! ועם אני מתקבל אז בבקשה ללכוד פוצ'יאנה. תודה
-
[b]
טרטוויג הולך אחריך ולפתע מתעלף. אתה מסתכל ורואה אותו מעולף. אתה לא מאמין, אתה מודאג מאוד ומופתע מאוד. אתה רץ אליו חזרה.
[/b][/quote]
"טרטויג אתה בסדר" אני אומר ומנסה להאיר אותו
-
[b][i][u][color=blue]לני[/u][/i][/b][/color]
אתם נוסעים כמה דקות כשלפתע אתם עוצרים. אתה לא מבין מה קורה ורוצה לשאול את האיש למה עצרתם כשלפתע אתה מבחין בדבר שחור על המושב שלו. הדבר הזה נועץ בך מבט והוא בעצם... דיטו אפל שעבד עלייך כדי ללכוד אותך!
[color=blue][b][i][u]ג'ק[/u][/i][/b][/color]
מצטער, אין מקום. אני אודיע לך כשיתפנה.
טרטוויג מתעורר. הוא נראה רעב שוב. אתה מנסה להאכיל אותו אבל הוא מניד בראשו ונועץ מבט בעץ תפוח. אתה מבין אותו, מרים אותו והולך לקטוף תפוח.
-
טוב רייזי...
בוא נתחיל ללכת לעיר גרונוק ולמכון הראשון שלנו!!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 02:41 PM
[b]
טרטוויג מתעורר. הוא נראה רעב שוב. אתה מנסה להאכיל אותו אבל הוא מניד בראשו ונועץ מבט בעץ תפוח. אתה מבין אותו, מרים אותו והולך לקטוף תפוח. [/b][/quote]
אני קוטף לטרטויג תפוח ונותן לו לאכול ואז קותף אחד גם לעצמי ואוכל
-
[b] [color=blue][b][i][u]איימי[/u][/i][/b][/color]
פיצ'ו מתחיל לבכות פתאום ומצביע על העץ. את רואה שהשארת את אבן הירח שם. את רצה לקחת אותה ושומעת נהמות. אתמרימה את האבן, שמה אותה בתיק, מרימה את פיצ'ו ונסה על נפשך עד שכבר את לא שומעת את הנהמות. את מודאגת מהנהמות ולא מבינה מה הן היו כשלפתע את מסתובבת ורואה כעשרה פוקימוני אופל שרודפים אחריך. [/b][/quote]
אני נסה על נפשי בצעקות "הצילו הצילו"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 02:41 PM
[b] [b][i][u][color=blue]לני[/u][/i][/b][/color]
אתם נוסעים כמה דקות כשלפתע אתם עוצרים. אתה לא מבין מה קורה ורוצה לשאול את האיש למה עצרתם כשלפתע אתה מבחין בדבר שחור על המושב שלו. הדבר הזה נועץ בך מבט והוא בעצם... דיטו אפל שעבד עלייך כדי ללכוד אותך! [/b][/quote]
*רגע, האיש עבד עלי?
------------------------
"מה זה?!" אני צועק מהר וקופץ מהמושב.
אני מנסה להפעיל את המכשיר בזמן שאני בורח בריצה קלה.
-
[b]
רשום.
--------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=brown][b]ג'יאודוד[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך! [/b][/quote]
'רגע,אם אני זוכר נכון,לפוקימוני אבן יש ייתרון על מעופפים,הוא יכול לעזור לי ללכוד כמה' אני חושב והולך לתוך היער לחפש פוקמונים מעופפים
-
[color=blue][b][i][u]ארווין:[/u][/i][/b][/color]
אתה וצ'ימצ'אר הולכים מהמעבדה כשלפתע אתה רואה פתק על הריצפה. אתה מרים אותו ולתדהמתך קורא שטריקו עם עין צהובה נעלם באותו מקום, ושהמוצא הישר יקבל 400$. מה תעשה?
[color=blue][b][i][u]גון:[/u][/i][/b][/color]
טרטוויג אוכל את התפוח להנאתו. אולם כשאתה רוצה לקטוף תפוח, את רואה אקנס אפל מזדחל על העץ ואוכל את כל התפוחים, קופץ לעץ אחר ומתחיל גם שם לאכול את כל התפוחים.
[color=blue][b][i][u]איימי[/u][/i][/b][/color]
את רצה ואז שמה לב שפיצ'ו לא לידך. את מסתובבת ורואה אותו קופץ על הפוקימונים האפלים.
[color=blue][b][i][u]לני[/u][/i][/b][/color]
לא. הדיטו התחפש למאמן.
---------------------------------------------------------------------------------------------
הדיטו קולט מה אתה עושה, משתנה לצ'אריזרד ומתחיל לירוק עליך אש. מה אתה תעשה?
אין יער. תסתכל במפה.
-------------------------------------------------------------------------------------------
אתה יוצא לדרך. לפתע אתה רואה משהו רובץ על העץ. אתה מצמצם את עינייך לכדי חריץ ורואה להפתעתך פידג'י מנמנם על הענף של העץ.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 04:52 PM
[b]
אין יער. תסתכל במפה.
-------------------------------------------------------------------------------------------
אתה יוצא לדרך. לפתע אתה רואה משהו רובץ על העץ. אתה מצמצם את עינייך לכדי חריץ ורואה להפתעתך פידג'י מנמנם על הענף של העץ. [/b][/quote]
חחחחח,רובץ D:
לא כתבתה לי את המתקפות של ג'יודוד
"ג'יודוד תעלה בקט ותנחית אותו עם אגרוף"אני אומר לג'יודוד בלחש
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 04:52 PM
[b]
טרטוויג אוכל את התפוח להנאתו. אולם כשאתה רוצה לקטוף תפוח, את רואה אקנס אפל מזדחל על העץ ואוכל את כל התפוחים, קופץ לעץ אחר ומתחיל גם שם לאכול את כל התפוחים.
[/b][/quote]
"טרטויג תקוף את אקנס אם נהמה ואז בלימה" אני אומר לטרטויג
-
[color=red][SIZE=4][b]הודעה חשובה- ראיתי שמשתמשים החלו לבקש להצטרף אז אני מוסיף עוד 3 מקומות! התחלתיים מעודכנים עוד רגע.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][b][i][u]ג'יימס:[/u][/i][/b][/color]
מצטער שלא כתבתי התקפות... עכשיו הוספתי.
----------------------------------------------------------------------------------------
ג'יאודוד מנסה להנחית אגרוף, אבל כיוון שהוא אינו יודע את המתקפה, הפגיעה חלשה. פידג'י מתעורר וזועם על ג'יאודוד שהעיר אותו, מנקר אותו ובורח.
טרטוויג נוהם על אקנס. אקנס כועס ותוקף בעוקץ רעל. טרטוויג קופץ ושוכך להשתמש בבלימה אבל הא מנפנף בראשו ובוקעים משעם עלים חדים. טרטוויג למד עלי תער!
-
זאת לא אשמתי X:
"לא נורא ג'יודוד,פעם הבאה" אני אומר מחזיר את ג'יודוד לפוקאדור ומתחיל ללכת לכיוון העיר
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:38 PM
[b]
טרטוויג נוהם על אקנס. אקנס כועס ותוקף בעוקץ רעל. טרטוויג קופץ ושוכך להשתמש בבלימה אבל הא מנפנף בראשו ובוקעים משעם עלים חדים. טרטוויג למד עלי תער! [/b][/quote]
"תקוף את אקנס אם עלי תער"אני אומר לטרטויג
-
[color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
אני יודע.
-----------------------------------------------------------------------------------------
לפתע אתה מביט לשמיים ומגלה שפידג'י כלל לא ברח אלא מבצע מתקפת כנף. ג'יאודוד שמח שלא נכשל וקופץ לקרב.
[color=blue][u][i][b]גון:[/b][/i][/u][/color]
טרטוויג מבצע מתקפת עלי תער מרשימה אבל הוא עדיין מותש. אקנס רואה שהוא מותש וקופץ על ההזדמנות אך עושה טעות איומה ופוגע בעלי התער. אקנס מתעצבן ותוקף בזנב רעל. טרטוויג המותש מבקש לחזור לפוקדור.
-
"ג'יודוד בלימה!" אני צועק
-
שם-דודי
תמונה:[url=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=168133107.png][img]http://www.zix.co.il/thumbs/168133107.png[/img][/url]
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):דודי חי בכפר קטן בצפון וחלומו היה להיות מאסטר פוקימון
אביו היה מגדל פוקימון מסוג רגיל ודודי תמיד רצה לקבל איווי
ואמא שלו היתה אחות פוקימונים ויום אחד הוא יצא למסע כדי להיות מאסטר פוקימון
ואז חלומו הידגשם
כינוי בפורום:DARK FOX
פוקימון התחלתי:איווי
בקשות:להיתקבל ולפתח את איווי לאמבראון
-
להבא, תצטט את מה שאני כותב לך טוב? כי אני לא ממש מצליח להבדיל מי אתה אז תצטט טוב?
ג'יאודוד משתמש בבלימה ובנוסף להדף, גופו הקשיח פוצע את פידג'י. פידג'י מתעצבן ועף לשמיים. כשהוא חוזר כנפיו בוהקות. פידג'י משתמש בכנף פלדה.
[color=blue][b][i][u]דודי[/u][/i][/b][/color]
רשום.
----------------------------------------------------------------------------------------------
[color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=orange][b]איוי[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:53 PM
[b]
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=orange][b]איוי[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך! [/b][/quote]
אני מוצא את איווי ואומר לו:
"שלום איווי אני דודי החבר החדש שלך בוא ניצא למסע"
-
[color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי בוחן אותך מקרוב. הוא מסתכל עליך היטב ואז פותח את פיו. הוא נראה רעב. אתה מבין, שאם תאכיל את איוי, הוא יסמוך עליך.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:53 PM
[b] [color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
להבא, תצטט את מה שאני כותב לך טוב? כי אני לא ממש מצליח להבדיל מי אתה אז תצטט טוב?
ג'יאודוד משתמש בבלימה ובנוסף להדף, גופו הקשיח פוצע את פידג'י. פידג'י מתעצבן ועף לשמיים. כשהוא חוזר כנפיו בוהקות. פידג'י משתמש בכנף פלדה.
[color=blue][b][i][u]דודי[/u][/i][/b][/color]
[/b][/quote]
למה הציטוט שלי עובד רק לפעמים?!
ד"א מותר לי להחליף פוקימון לאלה שלא נבחרו?
"ג'יודוד,תחכה שהוא יתקרב ואז תקפוץ הצידה וכאשר הוא יהיה תקוע באדמה תתקוף אותו בבלימה שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:58 PM
[b] [color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי בוחן אותך מקרוב. הוא מסתכל עליך היטב ואז פותח את פיו. הוא נראה רעב. אתה מבין, שאם תאכיל את איוי, הוא יסמוך עליך. [/b][/quote]
אני פותח את התיק ונותן לאיווי לאכול ואומר:
"כך תוכל איווי"בחיוך
-
לא. אבל אתה יכול לבקש בכל הודעה ללכוד פוקימון מסויים ואני יודיע לך אם זה אפשרי/ מתי זה יקרה.
---------------------------------------------------------------------------------------------
ג'יאודוד לא מקשיב לך. הוא מרים אבן מהרצפה ומשליך אותה על פידג'י. ג'יאודוד למד זריקת אבנים! פידג'י נראה מופתע ומסוחרר. זו ההזדמנות שלך לסיים את הקרב!
איוי אוכל את האוכל. הבעת שמחה מתפשטת על פניו. הוא מפיל אותך ומלקק אותך. איו סומך עליך כעת ב-100% שלא תעזוב אותו או תפגע בו. אתה יכול לצאת איתו למסע!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:43 PM
[b]
טרטוויג מבצע מתקפת עלי תער מרשימה אבל הוא עדיין מותש. אקנס רואה שהוא מותש וקופץ על ההזדמנות אך עושה טעות איומה ופוגע בעלי התער. אקנס מתעצבן ותוקף בזנב רעל. טרטוויג המותש מבקש לחזור לפוקדור. [/b][/quote]
אני מחזיר את טרטויג לפוקדור ואז מוצי את טיילו "תקוף אם ניקור ובלימה" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:05 PM
[b] [color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
איוי אוכל את האוכל. הבעת שמחה מתפשטת על פניו. הוא מפיל אותך ומלקק אותך. איו סומך עליך כעת ב-100% שלא תעזוב אותו או תפגע בו. אתה יכול לצאת איתו למסע! [/b][/quote]
אני מחריז:
"קדימה איווי יוצאים למסע שלנו"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:05 PM
[b] [color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
לא. אבל אתה יכול לבקש בכל הודעה ללכוד פוקימון מסויים ואני יודיע לך אם זה אפשרי/ מתי זה יקרה.
ג'יאודוד לא מקשיב לך. הוא מרים אבן מהרצפה ומשליך אותה על פידג'י. ג'יאודוד למד זריקת אבנים! פידג'י נראה מופתע ומסוחרר. זו ההזדמנות שלך לסיים את הקרב!
איוי אוכל את האוכל. הבעת שמחה מתפשטת על פניו. הוא מפיל אותך ומלקק אותך. איו סומך עליך כעת ב-100% שלא תעזוב אותו או תפגע בו. אתה יכול לצאת איתו למסע! [/b][/quote]
rollout או rock throw?
כי יש ביניהם הרבה הבדל
"פוקאדור,צא!" אני צועק וזורק פוקאדור על פידג'י
-
טיילו מאיץ בעזרת הבלימה והדיוק והעוצמה של הניקור עולים. הוא פוגע לאקנס ישירות בראש. אקנס מסוחרר לגמרי. זו ההזדמנות של ללכוד אותו!
[color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי מהנהן בראשו במרץ. לפתע אתם שומעים רשרוש מהעצים. משהו נזרק לפניכם על הקרקע. זו אבן שעליה חרוט [i]"אל אוצר מבטיח אני מובילה. הסלע הראשון שבשביל הימני, עליו תניח אותי והאוצר יחשוף עצמו בפניך..."[/i]. מה תעשה?
rock throw
---------------------------------------------------------
הפוקדור נע ללא הפסק ולבסוף, פידג'י נלכד.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:18 PM
[b] [color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי מהנהן בראשו במרץ. לפתע אתם שומעים רשרוש מהעצים. משהו נזרק לפניכם על הקרקע. זו אבן שעליה חרוט [i]"אל אוצר מבטיח אני מובילה. הסלע הראשון שבשביל הימני, עליו תניח אותי והאוצר יחשוף עצמו בפניך..."[/i]. מה תעשה? [/b][/quote]
אני מרים את האבן ומתחיל ללכת בשביל הימני שאיווי לידי
-
[b] [color=blue][u][i][b]גון:[/b][/i][/u][/color]
טיילו מאיץ בעזרת הבלימה והדיוק והעוצמה של הניקור עולים. הוא פוגע לאקנס ישירות בראש. אקנס מסוחרר לגמרי. זו ההזדמנות של ללכוד אותו!
[/b][/quote]
אני זורק פוקדור על אנקס
-
[b]
rock throw
---------------------------------------------------------
הפוקדור נע ללא הפסק ולבסוף, פידג'י נלכד. [/b][/quote]
באלי סינדוקוויל O:
"יש!,תפסתי פידג'י!" אני אומר וחוזר לעיר כדי לרפאות את הפוקמונים שלי במרכז הפוקמונים
-
אתה רואה את האבן. איוי קופץ משמחה ומבקש להניח את האבן בעצמו על האבן הגדולה. איוי נראה כאילו הוא ממש רוצה להוכיח את עצמו כמו שאתה הוכחת את עצמך.
הפוקדור מתנדנד ומתנדנד אבל הוא נפתח ואקנס יוצא ממנו. אקנס עדיין תשוש אבל אתה רואה שהוא עוד יכול לתקוף. אמנם הוא מסוחרר אך עדיין חזק.
[b][i][u][color=blue]גיימס:[/color][/u][/i][/b]
זה יקרה בקרוב. לא עכשיו.
---------------------------------------------------------------------------------------
אתה יוצא חזרה לעיר ג'ונג'וף למרות שאתה יודע שאתה חוזר אחורה. האחות גו'י לוקחת את הפוקימונים שלך ומורה לך להתיישב בחדר ההמתנה. אתה יושב שם ומתחיל לחשוב על הפוקימונים האפלים.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:29 PM
[b] [color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
אתה רואה את האבן. איוי קופץ משמחה ומבקש להניח את האבן בעצמו על האבן הגדולה. איוי נראה כאילו הוא ממש רוצה להוכיח את עצמו כמו שאתה הוכחת את עצמך.
[/b][/quote]
אני אומר לאיווי:
"נילך לשם ביחד ותהיה קרוב מאוד עלי ואתה תניח את האבן"
-
[quote][i]Originally posted by Dingo[/i]@Jun 29 2009, 02:03 PM
[b] שם:ירין
תמונה:[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up96.siz.co.il/up2/0motmzdij3yj.png[/img][/url]
רקע כשירין היה קטן הוא לא אהב בכלל פוקימונים, הוא לא הבין מאיפו הם צצו ומה המשמעות שלהם. דוד של ירין היה מאמן מכון אך עד גיל 7 ירין לא ראה אף קרב שלו. בגיל 7 ראה בפעם הראשונה והאחרונה קרב של דודו, דודו הפסיד והיה מאוד מדוכא. ירין ניסה לעודד אותו אך כל מה שעשה לא עזר. ההפסדים המשיכו ויום אחד שדודו נסע באוטובוס, היה תרונת דרכים והוא נהרג. לירין היה ממש קשה עם זה והוא החליט להקדיש את חייו לפוקימונים.
כינוי בפורום:Dingo
פוקימון התחלתי:דריטני
בקשות:בבקשה להתקבל!!!ואם אין מקום תפנה בשבילי....פליז!!!! [/b][/quote]
להירשם