-
אכן עונת הDP מחייה את פוקימון.
אבל עכשיו יש דברים יותר ילדותיים. פעם היו מראים את מנהיג צוות רוקט ועכשיו צוות רוקט מדובבים אותו כמו מפגרים. אם זאת היריב הרבה יותר מגניב-פול, לצוות מוקדש יותר זמן, קרבות יותר מגניבים-כמו של טוקסיקרואק וכרוגאנק. לדעתי יעזור לשיפור הסדרה למצוא תחליף לצוות רוקט-הם נמאסו
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 08:03 PM
[b] אכן עונת הDP מחייה את פוקימון.
אבל עכשיו יש דברים יותר ילדותיים. פעם היו מראים את מנהיג צוות רוקט ועכשיו צוות רוקט מדובבים אותו כמו מפגרים. אם זאת היריב הרבה יותר מגניב-פול, לצוות מוקדש יותר זמן, קרבות יותר מגניבים-כמו של טוקסיקרואק וכרוגאנק. לדעתי יעזור לשיפור הסדרה למצוא תחליף לצוות רוקט-הם נמאסו [/b][/quote]
אני מסכים איתך בהכל חוץ מבעובדה שצריך למצוא תחליף לצוות רוקט.
אם כבר צוות מתחרה לצוות רוקט (כמו בוץ' וקסידי) אבל כזה שיופיע הרבה פעמים. זה ירחיב את העלילה של צוות רוקט וימנע את השיעמום המוכר מהעונה הראשונה בתור "צוות רוקט שוב מתעופף!".
והאמת- באמת שהפכו את צוות רוקט לגרוע. בעונה הראשונה ג'יימס היה קטנוני, רע ולא מתחשב. עכשיו הוא תינוקי, בכיין ורחמן. זו רק דוגמא. לא היו צריכים לעשות שינוי כה משמעותי איתם.
-
האמת שצוות גלקטיק הוא מין יריב לרוקט. אבל להחזיר אותם לצורתם הקודמת תהיה בעיה-זה ייצור בילבול צופים. לדעתי שיחליפו אותם וישימו אנשים אחרים.
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 08:39 PM
[b] האמת שצוות גלקטיק הוא מין יריב לרוקט. אבל להחזיר אותם לצורתם הקודמת תהיה בעיה-זה ייצור בילבול צופים. לדעתי שיחליפו אותם וישימו אנשים אחרים. [/b][/quote]
זה לא יהיה פשוט להחליף אותם.
הם מלווים אותנו 12 עונות ונמצאים כמעט בכל פרק.
אם יחליפו אותם זה יצור בילבול עוד יותר גדול בקרב צופים.
-
ליאור-איזה בילבול בדיוק? זה רק יועיל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 10:18 PM
[b] ליאור-איזה בילבול בדיוק? זה רק יועיל [/b][/quote]
העולם כבר התרגל לצוות רוקט הזה...
תאמין לי, פתאום פרק אחד נעלם לך צוות רוקט ומופיע צוות אחר אתה תתבלבל לגמרי
-
ליאור-בכלל לא, אם ידישו איזה פרק רציני לצוות רוקט(כמו הפרק שבו קקניה עוזב) אז זה לא יהיה בייתי בכלל, או יקדעשו איזה שני פרקים-העיקר שיעזבו
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 09:20 AM
[b] ליאור-בכלל לא, אם ידישו איזה פרק רציני לצוות רוקט(כמו הפרק שבו קקניה עוזב) אז זה לא יהיה בייתי בכלל, או יקדעשו איזה שני פרקים-העיקר שיעזבו [/b][/quote]
אתה יודע מה הדרך היחידה לגרום להם לעזוב?
שהבוס יתרצה מהם.
בינתיים הוא בכלל לא סופר/זוכר אותם.
רק אם הם יביאו לו פוקימון גדול וחזק כמו נגיד המטאגרוס הזוהר או איזה פוקימון אגדי הוא יתרצה מהם.
וזה בינתיים לא קרוב אפילו לקרות...
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 26 2009, 10:39 AM
[b] אתה יודע מה הדרך היחידה לגרום להם לעזוב?
שהבוס יתרצה מהם.
בינתיים הוא בכלל לא סופר/זוכר אותם.
רק אם הם יביאו לו פוקימון גדול וחזק כמו נגיד המטאגרוס הזוהר או איזה פוקימון אגדי הוא יתרצה מהם.
וזה בינתיים לא קרוב אפילו לקרות... [/b][/quote]
ולמה שיקרה? כל הרעיון של צוות רוקט (ג'סי וג'ימס) הם שהם גורעים!
"משעשע" לראות אותם כל פעם מחדש שהם לא מצליחים (עד הפרק שג'סי תופסת יאנמה).
צוות רוקט ישאר ככה לתמיד ואם יש לכם בעיה אם זה הם מופיעים עוד אל תראו.
אי - אפשר להביא לחבורה של אש איזה זוג גאונים שיכולים בקלות לקחת את הפוקימונים שלהם ולנצח את החבורה.
צריך שיהיה זוג גרועים ומצחיקים שלפעמים יש להם רגשות (הפרק עם פוקימון החשמל הירוק) ותמיד מצליחים לחשוב צעד אחד לפני החבורה אבל אז לחבורה יש תוכנית להצלת הפוקימון.
תפסיקו להתבכיין על זה שהסדרה הפכה לגרועה. לא אוהבים אל תראו!
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 26 2009, 10:49 AM
[b]ולמה שיקרה? כל הרעיון של צוות רוקט (ג'סי וג'ימס) הם שהם גורעים!
"משעשע" לראות אותם כל פעם מחדש שהם לא מצליחים (עד הפרק שג'סי תופסת יאנמה).
צוות רוקט ישאר ככה לתמיד ואם יש לכם בעיה אם זה הם מופיעים עוד אל תראו.
אי - אפשר להביא לחבורה של אש איזה זוג גאונים שיכולים בקלות לקחת את הפוקימונים שלהם ולנצח את החבורה.
צריך שיהיה זוג גרועים ומצחיקים שלפעמים יש להם רגשות (הפרק עם פוקימון החשמל הירוק) ותמיד מצליחים לחשוב צעד אחד לפני החבורה אבל אז לחבורה יש תוכנית להצלת הפוקימון.
תפסיקו להתבכיין על זה שהסדרה הפכה לגרועה. לא אוהבים אל תראו![/b][/quote]
נו?
אני יודע שהם מצחיקים ושלא צריך להחליף אותם <_<
אני רק כתבתי לשי מה הדרך היחידה שהם יעזבו -_-
ואני לא כתבתי שהסדרה הפכה לגרועה. אני כתבתי שהיא השתפרה
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 26 2009, 12:11 PM
[b] נו?
ואני לא כתבתי שהסדרה הפכה לגרועה. אני כתבתי שהיא השתפרה [/b][/quote]
1)הוא רשם "משעשע", זה במרכאות
2)פשוט תנעלו ת'נושא כי מיצו אותו
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 26 2009, 11:11 AM
[b] נו?
ואני לא כתבתי שהסדרה הפכה לגרועה. אני כתבתי שהיא השתפרה [/b][/quote]
לא באתי אליך בטענות. באתי אל כל אלה שאמרו שהסדרה כבר לא טובה ושצוות רוקט כבר לא כמו פעם.
הדברים שלך התקשרו אל שלי אז צטטתי אותך. זה הכל XP
ובאמת תסגרו הבנו שיש כאלה שכבר נמאס להם מפוקימון וכאלה שלא.
-
מה שמעצבן שבקושי מתפחתחים בעונה החדשה.
איך פרינפלפ של דון עדיין לא התפתח וראיתי פרקים שלא שודרו בארץ והוא עדיין לא התפתח אותו דבר גם לטרטויג או לצ'ימצ'ר בעונות הראשונות הפיתוח היה הרבה יותר מהיר כך ראינו יותר פוקימונים מגניבים.
-
[quote][i]Originally posted by HTAForEver[/i]@Jul 26 2009, 01:56 PM
[b] מה שמעצבן שבקושי מתפחתחים בעונה החדשה.
איך פרינפלפ של דון עדיין לא התפתח וראיתי פרקים שלא שודרו בארץ והוא עדיין לא התפתח אותו דבר גם לטרטויג או לצ'ימצ'ר בעונות הראשונות הפיתוח היה הרבה יותר מהיר כך ראינו יותר פוקימונים מגניבים. [/b][/quote]
אתה מודע לזה שהעונה הזאת השישיה של האש הכי קרובה לשישיה מפותחת עד הסוף?
מונפרנו, גרוטל, גלייסכור, בוויזל, סטארפטור, פיקאצ'ו.
כל הפויקמונים חוץ מבוויזל ופיקאצ'ו התפתחו ><
-
[quote][i]Originally posted by HTAForEver[/i]@Jul 26 2009, 01:56 PM
[b] מה שמעצבן שבקושי מתפחתחים בעונה החדשה.
איך פרינפלפ של דון עדיין לא התפתח וראיתי פרקים שלא שודרו בארץ והוא עדיין לא התפתח אותו דבר גם לטרטויג או לצ'ימצ'ר בעונות הראשונות הפיתוח היה הרבה יותר מהיר כך ראינו יותר פוקימונים מגניבים. [/b][/quote]
א. פרינפלאפ זה מפותח ואין לדון אותו. יש לה פיפלאפ.
ב. פיפלאפ של דון לא יתפתח כי דון נתנה לו everstone- אבן מיוחדת שמונעת התפתחות.
ג. בעונות הראשונות היו פיתוחים מהירים כדי שנספיק לראות את כל הפוקימונים (לפי דעתי).
ד. טרטוויג וצ'ימצ'אר כבר התפתחו.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 26 2009, 04:59 PM
[b] ג. בעונות הראשונות היו פיתוחים מהירים כדי שנספיק לראות את כל הפוקימונים (לפי דעתי). [/b][/quote]
הפוך. השישיה הראשונה של אש היית צ'אריזארד, סקווירטל, בלאזור, פידג'יוט, פיקצ'ו, (קינגלר / טארוס).
אש לכד פידג'יוט ישר והוא רק התפתח אחרי הליגה. סקווירטל ובלבאזור לא התפתחו וככה גם פיקצ'ו.
את קרבי לא הראו הרבה זמן וכנראה הוא היה מאומן או שהוא התאמן לכן התפתח ישר.
וטארוס לא יכול לתפתח XP.
רק שני פוקימונים של אש התפתחו (צ'אריזארד ו קינגלר) משמעותית. השאר לא.
אותו דבר לגבי עונת ג'וטו. רק בייליף התפתחה מבין שלשת ההתחלתיים ואת נוקטאול הוא תפס כמפותח.
אם אני טועה תקנו אותי S:
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 26 2009, 11:55 AM
[b] פשוט תנעלו ת'נושא כי מיצו אותו [/b][/quote]
למה לנעול? לא חייבים להוציא את הטופיק להורג, אפשר לתת לו למות מזקנה כמו כל טופיק אחר.
ואפרופו צוות רוקט- זה באמת מעצבן איך שג'יימס נהיה יותר מידי רגשן ורחמן, וזה מבאס שכמעט לא מראים את בוץ' וקאסידי.
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 26 2009, 06:54 PM
[b] הפוך. השישיה הראשונה של אש היית צ'אריזארד, סקווירטל, בלאזור, פידג'יוט, פיקצ'ו, (קינגלר / טארוס).
אש לכד פידג'יוט ישר והוא רק התפתח אחרי הליגה. סקווירטל ובלבאזור לא התפתחו וככה גם פיקצ'ו.
את קרבי לא הראו הרבה זמן וכנראה הוא היה מאומן או שהוא התאמן לכן התפתח ישר.
וטארוס לא יכול לתפתח XP.
רק שני פוקימונים של אש התפתחו (צ'אריזארד ו קינגלר) משמעותית. השאר לא.
אותו דבר לגבי עונת ג'וטו. רק בייליף התפתחה מבין שלשת ההתחלתיים ואת נוקטאול הוא תפס כמפותח.
אם אני טועה תקנו אותי S: [/b][/quote]
הטריקו של אש גם התפתח לצורה האחרונה, הפאנפי של אש גם התפתח לצורה האחרונה, הסוואלו של אש, הסטארלי שלו, לייגר, וזהו אני חושב ><
-
מעונה לעונה זה ניהיה מסריח כבר 4 עונות רצופות שאש מפסיד ברבע הגמר כי הפוקימונים שלו אף פעם לא מסיימים ליתפתח כמו שצריך כאילו למקסימום נכווה שהעונה הזאת ניראה אותו עם שישיה חזקה כמו:
פיקצ'ו
ספרפטור
גרוטל
אינפרמפ
בויזל
וגליקסקור
-
[quote][i]Originally posted by nivX10[/i]@Jul 26 2009, 10:57 PM
[b] מעונה לעונה זה ניהיה מסריח כבר 4 עונות רצופות שאש מפסיד ברבע הגמר כי הפוקימונים שלו אף פעם לא מסיימים ליתפתח כמו שצריך כאילו למקסימום נכווה שהעונה הזאת ניראה אותו עם שישיה חזקה כמו:
פיקצ'ו
ספרפטור
גרוטל
אינפרמפ
בויזל
וגליקסקור [/b][/quote]
אתה לא מבין למה הוא מפסיד?
היוצרים מתכננים מכונים חדשים, דור חדש ולכן בכל פעם הוא מפסיד, כדי שלא יצליח להגשים את חלומו וימשיך למחוז הבא.
בינתיים אין רמזים לדור חדש/עונה חדשה כך שכנראה אש ינצח בליגה, אבל הוא עדיין לא יגשים את חלומו כיוון שעכשיו הוא רוצה לנצח גם את האליט פור ואת סינטיה.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 27 2009, 12:07 AM
[b] אתה לא מבין למה הוא מפסיד?
היוצרים מתכננים מכונים חדשים, דור חדש ולכן בכל פעם הוא מפסיד, כדי שלא יצליח להגשים את חלומו וימשיך למחוז הבא.
בינתיים אין רמזים לדור חדש/עונה חדשה כך שכנראה אש ינצח בליגה, אבל הוא עדיין לא יגשים את חלומו כיוון שעכשיו הוא רוצה לנצח גם את האליט פור ואת סינטיה. [/b][/quote]
הוא כן יגשים את חלומו אם הוא ינצח בליגה, ייתכן ואם הוא ינצח יעשו עונה:"לנצח את רביעיית האליט"
-
הבנאדם צודק אני לא רואה את זה כי זה כבר חרוש!!!!!
ניסיתי לראות בלי ענין...
זה באמת כך שהוא פוגש אנשים הם מדברים מדברים מספים סיפורים ואז בא הרוקטים האלו והם גנבים את פיקצ'ו והכל חוזרק חלילה
את האמת העונה הראשונה היית הכי נורמלית
צריך לדעתי עוד דמויות לסדרה הזות שלא כל הזמן אש אש אש והרעים שתמיד ישנם וחוזרים כבר מעל 4 עונות [אני לא יודע כמה עונות היו]
אבל תאמת זה באמת חרישה...
אני זוכר היו לי קסטות של הפרקים בראשונים פשוט אש כבר הגיע למכון העל חושי שזה היה פרק פחות מ 20 אבל בעונה שיש את הדור ה 3 פרק שלם אש ואלו באותו מקום.....
-
[quote][i]Originally posted by $ישעיהו טנצ'ר$[/i]@Jul 27 2009, 01:42 AM
[b] הבנאדם צודק אני לא רואה את זה כי זה כבר חרוש!!!!!
ניסיתי לראות בלי ענין...
זה באמת כך שהוא פוגש אנשים הם מדברים מדברים מספים סיפורים ואז בא הרוקטים האלו והם גנבים את פיקצ'ו והכל חוזרק חלילה
את האמת העונה הראשונה היית הכי נורמלית
צריך לדעתי עוד דמויות לסדרה הזות שלא כל הזמן אש אש אש והרעים שתמיד ישנם וחוזרים כבר מעל 4 עונות [אני לא יודע כמה עונות היו]
אבל תאמת זה באמת חרישה...
אני זוכר היו לי קסטות של הפרקים בראשונים פשוט אש כבר הגיע למכון העל חושי שזה היה פרק פחות מ 20 אבל בעונה שיש את הדור ה 3 פרק שלם אש ואלו באותו מקום..... [/b][/quote]
במנגה(פוקימון מיוחד) כל סאגה מחליפים דמות ראשית ומדי פעם יש פרקים על הדמויות הקודמות, חוץ מזה היא לא חוזרת על עצמה והיא לא ילדתית-לכן אני אוהב ת'מנגה
-
תאמת שאני חושב על זה כל פרק זה חוזר חלילה כל הזמן!
אל זה לא נהרס כי זה מה שהאנשים אוהבים
-
[quote][i]Originally posted by HTAForEver[/i]@Jul 23 2009, 09:59 PM
[b] שמתם לב בפרקים האחרונים של פוקימון איזה פרקים גרועים,אין מתח הכל צפוי ואין משהו שמעניין,פשוט כל פרק נהיה אותו דבר אש (החש) פוגש אנשים ואז בא צוות רוקט ומפריע להם ואש מנצח את צוות רוקט ואז נגמר הפרק,למה אי אפשר לעשות פרקים מעניינים כל הזמן כמו הפרקים של העונה הראשונה,איזה פרקים יש מתח לא הכל צפוי כל הזמן פוגשים פוקימון חדשים אין מריחה של העלילה (כבר בפרק ה8 אש התקדם למכון השלישי).
בקיצור אני לא רוצה לחפור אני רק רוצה להגיד לכם שהרסו את פוקימון,זה נהפך לסדרה לילדים בני 10 מקסימום ואני אומר את זה כי אני מעריץ גדול של פוקימון מאז שאני ילד קטן..
סליחה על המגילה,אני לא אתעצבן עליכם אם לא תקראו את כולה .. :XD: [/b][/quote]
אולי ברור שכל פוקימון זו אנימה אחת גרועה ולדעתי הגרועה ביותר שנעשתה אי פעם?
-
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jul 27 2009, 03:25 AM
[b] אולי ברור שכל פוקימון זו אנימה אחת גרועה ולדעתי הגרועה ביותר שנעשתה אי פעם? [/b][/quote]
אל תגזים בטח הגתה לכאן מסיבה כל שהיא שקשורה לפוקימון :S
הסידרה נידפקה הדבר היחידי שאני רואה בא זה הפרקים שתופסים פוקימון חדש או שפוקימון מיתפתח
לא יודע למה אבל זה הדבר שהכי עניין אותי מהעונה הראשונה
-
[quote][i]Originally posted by bxhl2[/i]@Jul 27 2009, 10:02 AM
[b] אל תגזים בטח הגתה לכאן מסיבה כל שהיא שקשורה לפוקימון :S
הסידרה נידפקה הדבר היחידי שאני רואה בא זה הפרקים שתופסים פוקימון חדש או שפוקימון מיתפתח
לא יודע למה אבל זה הדבר שהכי עניין אותי מהעונה הראשונה [/b][/quote]
גם אני רואה רק פרקים עלילתיים, בהם הסדרה פחות ילדותית.
והוא הגיע לכאן מפוקיבלוק
אביב-אתה עכשיו שונא פוקימון, אבל אני די בטוח שבעבר אהבת. אני לךא יודע מה יש לך כל כך לזעום על זה
-
אני זועם בגלל שאם אני ואנשים שאני מכיר היו עושים ומביימים את הסדרה[כן לביום יש הגדרה דומה כם במצוירים], הכל היה נראה שונה לחלוטין והפונטציאל שטמון בסדרה שרואים במנגה היה מתממש. בעונה טובה באמת, לא הייתם רואים עוד פעם התחלתייייייים מזורג*ים בצוות, מה, אש לא יכול לנצח בלעדיהם? מדוע לא לתת לו אבוסמנו במקום טורטוויג?! בכל מקרה, לא הייתם רואים שובבבבבבב כמו בכל מחוז את אש לוכד ציפור מסוג נורמל שיש לה 2-3 התפתחויות, כי בכל מחוז הוא לכד אחת וכולם יודעים זאת. לא היה לו תפוקימון מים המעפן שיש לו, לפחות במשחקים הוא מעפן ברמות. לא הייתה עלילה של: 1פוגשים מישהו חדש 2.צוות רוקט מנסה לגנוב תפוקימון שלו אלא אם הוא פוקימון בעצמו .
הקרבות היו טובים באמת ולא שלמי ששם לב באמת, הפוקימון של היריב חוטף מכה אחת בכל הקרב וכל השאר זה התחמקויות והתנגשות התקפות כך שהוא מפסיד בסוף להתקפה אחת.
ועוד מיליון דברים אחרים. אני כועס כי פשוט פוקימון היה דבר חשוב בשבילי במשך תקופה ארוכה והייתי במשחקי תפקידים שמעניינים פי מיליון מאנימה ועלילתם הייתה יותר טובה. ואני לא נכנס מסיבה שקשורה לפוקימון, אני פשוט מתעניין לראות פרויקטים של היטמן למשל וכו', רק לכמה מבטים.
-
צודק,קטע דפוק נוסף זה שהפוקימונים הלא מפותחים של אש מנצחים פוקימונים מפותחים וחזקים זה כל כך מעצבן מה זה השטויות האלה נו באמת..
וחוץ מזה,אם המטרה של אש ליהיות מאסטר למה הוא לא בונה שישיה אחת טובה עם הפוקימונים החזקים שיש לו כבר? או שאולי אש טיפש?
הרגיז אותי במיוחד הקרב של אש נגד ווינונה,סוולו של אש חטף 478874857 מכות,ואז במכה אחת הוא ניצח את הסוולו של ווינונה כאילו מה זה השיט הזה??
-
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jul 27 2009, 02:41 PM
[b] אני זועם בגלל שאם אני ואנשים שאני מכיר היו עושים ומביימים את הסדרה[כן לביום יש הגדרה דומה כם במצוירים], הכל היה נראה שונה לחלוטין והפונטציאל שטמון בסדרה שרואים במנגה היה מתממש. בעונה טובה באמת, לא הייתם רואים עוד פעם התחלתייייייים מזורג*ים בצוות, מה, אש לא יכול לנצח בלעדיהם? מדוע לא לתת לו אבוסמנו במקום טורטוויג?! בכל מקרה, לא הייתם רואים שובבבבבבב כמו בכל מחוז את אש לוכד ציפור מסוג נורמל שיש לה 2-3 התפתחויות, כי בכל מחוז הוא לכד אחת וכולם יודעים זאת. לא היה לו תפוקימון מים המעפן שיש לו, לפחות במשחקים הוא מעפן ברמות. לא הייתה עלילה של: 1פוגשים מישהו חדש 2.צוות רוקט מנסה לגנוב תפוקימון שלו אלא אם הוא פוקימון בעצמו .
הקרבות היו טובים באמת ולא שלמי ששם לב באמת, הפוקימון של היריב חוטף מכה אחת בכל הקרב וכל השאר זה התחמקויות והתנגשות התקפות כך שהוא מפסיד בסוף להתקפה אחת.
ועוד מיליון דברים אחרים. אני כועס כי פשוט פוקימון היה דבר חשוב בשבילי במשך תקופה ארוכה והייתי במשחקי תפקידים שמעניינים פי מיליון מאנימה ועלילתם הייתה יותר טובה. ואני לא נכנס מסיבה שקשורה לפוקימון, אני פשוט מתעניין לראות פרויקטים של היטמן למשל וכו', רק לכמה מבטים. [/b][/quote]
לדעתי אם היו עושים ממנגת "התפרקאות פוקימון" זה היה מגניב.
והאמת בדברים שלך פתחת את עיני בדברים ממש נכונים(אני לא צוחק), אבל היוצרים החליטו כנראה לקדם ת'סדרה לגיל הצעיר יותר ובגלל היא ככה כיום.
אבל אם אתה לא אוהב את הסדרה אז אין טעם להיתעצבן על הכל, עדיין יש דברים מעניינים בפוקימון
-
איפה אתה קורא את כל האנימות האלו?S:
-
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Jul 28 2009, 11:04 AM
[b] איפה אתה קורא את כל האנימות האלו?S: [/b][/quote]
*מנגות...
קוראים מנגה, רואים אנימה...
והתשובה היא באינטרנט, אם תחפש בגוגל "pokemon manga" אז לא ייקח לך הרבה זמן למצוא את כל הפרקים.
-
טוב לפחות אני שמח שמבינים על מה אני מדבר ם:
ואני לא כל כך כועס...פשוט מעצבן לראות אותם הורסים את הפונטיציאל, וכן כנראה שהם יותר מדי מכוונים לגיל קטן...הבעיה שהם הרגילו את הצופיל להתלהב מכל התקדמות הכי קטנה בעלילה כהתקדמות גדולה, כאילו שבאמת התרחש משהו מיוחד בפרק.
ולJUST EVIL-אני יכול להראות[טוב לא באמת, אבל אני זוכר...] כל כך הרבה קרבות ודווקא בתחרויות הסרטים, שהפוקימון של הטוב חוטף מיליון מכות וכמובן שבסוף הוא מנצח...
-
אני גם חושב שלעונה הראשונה היה משהו אחר - שגרם לנו יותר להתענין בה.
אבל אולי זה לא הסדרה. אולי זה דווקא אנחנו. אנחנו שגדלים ומתבגרים ועם הזמן, באופן טבעי, מאבדים את העיניין בסדרה שלא גודלת איתנו אלה נישארת אותו דבר וממשיכה לפנות אל אותו קהל יעד צעיר.
אנחנו פשוט מסרבים לעזוב את הסדרה שאנחנו כ"כ אוהבים מהילדות.
אולי אנשים כאן לא יזדהו איתי. אבל אני כבר בן 19
-
אני בן 16 והדברים שלך הם אולי התשובה האמיתית, הרי שמעולם לא היו קרבות טובים באמת ועלילה טובה באמת, אבל אנחנו נהננו, כי לא הסתכלנו בצורה ביקורתית, הסתכלנו בתור מערייצים מושבעים שאוהבים בצורה כמעט עיוורת, כנראה ששחכנו שזוהי הסדרה
-
[quote][i]Originally posted by mkn[/i]@Jul 29 2009, 05:40 PM
[b] אני גם חושב שלעונה הראשונה היה משהו אחר - שגרם לנו יותר להתענין בה.
אבל אולי זה לא הסדרה. אולי זה דווקא אנחנו. אנחנו שגדלים ומתבגרים ועם הזמן, באופן טבעי, מאבדים את העיניין בסדרה שלא גודלת איתנו אלה נישארת אותו דבר וממשיכה לפנות אל אותו קהל יעד צעיר.
אנחנו פשוט מסרבים לעזוב את הסדרה שאנחנו כ"כ אוהבים מהילדות.
אולי אנשים כאן לא יזדהו איתי. אבל אני כבר בן 19 [/b][/quote]
תשובה גאונית :)
אני בן כמעט 18
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jul 24 2009, 08:12 AM
[b] אתם יודעים מה הרס הכל? תחרויות הסרט המטומטמות האלה,אני מניח שניסו להפוך את הסדרה לבנות גם כן אולי...
עלק פיפלאפ עושה מערבולת ואז היא מתחילה לזוז ויש נצנצים באוויר,ואם אתה עובר את השלב הראשון כל מה שאתה צריך בשלב השני זה לעלף את היריב שלך,מה הבעיה אתה מוציא איזה צ'אריזרד מוריד את היריב במכה קיצר חרטאאאאאא אחת גדולה [/b][/quote]
חחח צודק... "טראחח!!..." חחח הרגת אותי זה כזה נכון...
ואני גם חושב שהעונה הראשונה והשניה היו הכי טובות, חוץ מזה אני מאמין שהסיבה העיקרית היא זה שאחרי העונה השניה הפוקימונים ניהיו מכוערים אש!!! ולא נראו כמו פוקימון בכלל!! מה זה!!?? איפה היופי של פיג'וט? איפה היופי של מאצופ? בעונה הראשונה יש את הפוקימונים הכי יפים וטובים אין ויכוח... ארבוק וויזינג הם הפוקימונים הכי טובים שהיו לצוות רוקט... בעונה השניה איך שהוא הפוקימונים עוד היו סבירים.. אבל ה3 התחלתיים של פנינה יהלום ופלטינה נראים פוקימונים אוטיסתים! תסתכלו עליהם!!
-
נראה לי שגם מה שייחד את העונות הראשונות היה זה שלאש היה מבחר בפוקימונים שלו. בליגת קאנטו תפוז וג'וטו היה לו מחבר. הוא פעם הוציא טאורוס, פעם סנורלס, פעם קינגלר, והוא במאת יכל לגוון בשישיות שלו. בהואן נכנס לו ג'וק מטורף למוח שאומר "לאאא!!! למה שיהיה לי הרבה פוקימונים!? בוא נהיה חולי נפש ונתחיל מההתחלה, ונלכד פוקימונים חלשים רצח במקום לחזק את אלה המנוסים שלי!!", מה שגרם לכך שהייתה לו רק שישייה בליגה והוא די היה כפוף ומוגבל בלי בחירה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 07:30 PM
[b] נראה לי שגם מה שייחד את העונות הראשונות היה זה שלאש היה מבחר בפוקימונים שלו. בליגת קאנטו תפוז וג'וטו היה לו מחבר. הוא פעם הוציא טאורוס, פעם סנורלס, פעם קינגלר, והוא במאת יכל לגוון בשישיות שלו. בהואן נכנס לו ג'וק מטורף למוח שאומר "לאאא!!! למה שיהיה לי הרבה פוקימונים!? בוא נהיה חולי נפש ונתחיל מההתחלה, ונלכד פוקימונים חלשים רצח במקום לחזק את אלה המנוסים שלי!!", מה שגרם לכך שהייתה לו רק שישייה בליגה והוא די היה כפוף ומוגבל בלי בחירה. [/b][/quote]
אבל זה קצת היה טיפשי אם הוא היה מופיע עם שישיה של טאורוס צ'אריזרד סנורלקס קינגלר וכו' וכו' לקרבות מכון שהפוקימון הכי חזק שמה זה ג'יאדוד מחורבן לא?
-
זה שעשה את מיסטי, זה ידוע שסאטושי טאג'ירי יצר כמה מאות פוקימונים לפני שהסדרה התחילה, ואז חילק אותם לדורות כדי לא להעמיס מידי, זה לא שכל פעם שנגמרת סאגה הוא מתאמץ להמציא פוקימונים חדשים.