-
עומר, בפעם ה-42, הפואנטה של השישייה שלי זה לא להיות "כמה שיותר חזקה" אלא להיות "מספיק חזקה וכמה שיותר נוחה".
שלומי, אתה גם ככה משחק במחשב, כלומר שאתה צריך לדאוג לעלילה/מסע ולא מאמנים אחרים, ולכן השישייה שלי מושלמת בשבילך (ובשבילי, כמובן), כי לא משנה מול איזה פוקימון תתמודד- תוכל להביס אותו בקלות, השישייה שלי אפילו מותאמת לנצח ת'פוקימונים מסוג רוח-חושך שכביכול אין להם חולשות (Foresight+Close Combat), ובנוסף- השישייה מותאמת לתפיסה כמה שיותר קלה של כל פוקימון (בעזרת המתקפות: False Swipe, Yawn, Foresight).
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 30 2009, 11:24 AM
[b] עומר, בפעם ה-42, הפואנטה של השישייה שלי זה לא להיות "כמה שיותר חזקה" אלא להיות "מספיק חזקה וכמה שיותר נוחה".
שלומי, אתה גם ככה משחק במחשב, כלומר שאתה צריך לדאוג לעלילה/מסע ולא מאמנים אחרים, ולכן השישייה שלי מושלמת בשבילך (ובשבילי, כמובן), כי לא משנה מול איזה פוקימון תתמודד- תוכל להביס אותו בקלות, השישייה שלי אפילו מותאמת לנצח ת'פוקימונים מסוג רוח-חושך שכביכול אין להם חולשות (Foresight+Close Combat), ובנוסף- השישייה מותאמת לתפיסה כמה שיותר קלה של כל פוקימון (בעזרת המתקפות: False Swipe, Yawn, Foresight). [/b][/quote]
בסדר ארבל אני רוצה את השישייה שלי אז תעזרו לי בבקשה
-
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 30 2009, 11:21 AM
[b] אז אפשר סטים של הפוקימוים שאמרתי
אמפוליאון(טופל)
טוקסיקרוק(טופל)אבל איך אני מלמד אותו אגרוף ולמה זה טוב
האונדום(טופל)
טרופיוס(טופל)אבל רעידת אדמה אני הולך ללמד את אמפוליאון אז אוליי אני אלמד אותו כנף פלדה אהה? וleaf blade
הוא מקבל ברבייה ואיך אני העלה אותו רמות כשהוא בוקע ברמה 1 אז לא כדאי ללמד אותו עלים קסומים או משהו אחר
אני צריך עוד שני פוקימונים [/b][/quote]
שוב. אמפוליאון לא צריך EQ! תבין את זה!
יש לו פיזיות קטנה לעומת הספיישל - אני מסביר לך כל הזמן!
נתתי לך 4 סטים ולטרופיוס יהיה EQ הוא יהיה חזק על כל חולשותיו.
ולדעתי צריך להרבות אותו עם גרובייל / סקפטייל עם LEAF BLIDE.
זכור שטרופיוס צריך להיות נקבה!
תום~
אתה סופר XD
עוד 8 ואנחנו ב50!
הוא רוצה שישיה + פוקימון עבד. לך תדע. אולי הוא לא רוצה שישיה עם HMים?
אולי הוא לא רוצה לתפוס עוד פוקימונים, מבין?
אבל לא עדיף כבר לתת 5 סטים מעולים ל5 פוקימונים ולשים בשישיה שלך פוקימון עבד ככה שאתה יכו לטייל ברחבי המחוז ולהשתשמ בפוקימון השישי לך פוקימון עבד?
זה מה שעשיתי בפנינה וזה גם מה שאעשה בפלטינה.
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 30 2009, 11:30 AM
[b] שוב. אמפוליאון לא צריך EQ! תבין את זה!
יש לו פיזיות קטנה לעומת הספיישל - אני מסביר לך כל הזמן!
נתתי לך 4 סטים ולטרופיוס יהיה EQ הוא יהיה חזק על כל חולשותיו.
ולדעתי צריך להרבות אותו עם גרובייל / סקפטייל עם LEAF BLIDE.
זכור שטרופיוס צריך להיות נקבה!
תום~
אתה סופר XD
עוד 8 ואנחנו ב50!
הוא רוצה שישיה + פוקימון עבד. לך תדע. אולי הוא לא רוצה שישיה עם HMים?
אולי הוא לא רוצה לתפוס עוד פוקימונים, מבין?
אבל לא עדיף כבר לתת 5 סטים מעולים ל5 פוקימונים ולשים בשישיה שלך פוקימון עבד ככה שאתה יכו לטייל ברחבי המחוז ולהשתשמ בפוקימון השישי לך פוקימון עבד?
זה מה שעשיתי בפנינה וזה גם מה שאעשה בפלטינה. [/b][/quote]
אוקיי אז ככה
אמפוליאון
קרן קרח
קרן פלאש
גלישה
וזריזות(אני לא בטוח הרי אמרתה לי שסידרתה לי שיייה ל wifi אז תשנה אם זה לא טוב ואיך אני מלמד אותו אגרוף קרח
טוקסיקרוק
אגרוף קרח
נעיצת רעל
cros chop
וריקוד חרבות אלא עם אמרתה שסידרתה שישייה לwifi אז תשנה את השישיות
טרופיוס -רעידת אדמה,leafe blade,fly ואני לא זוכר את המתקפה הרביעית ואיפה אני מוצא גרובייל\סקפטייל
אני צריך עוד שניים אבל שהייו כפל סוגים כמו ג'ירפרינג
האונדום-יום שמש,להביור,פעימת חושך וקרן סולרית
-
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 30 2009, 11:30 AM
[b] תום~
אתה סופר XD
עוד 8 ואנחנו ב50! [/b][/quote]
סתם בחרתי 42 כי זה מספר מגניב (שמעת על "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"?:XD:)
ולא, אני לא מעדיף 5 טובים ועבד :)
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 30 2009, 12:05 PM
[b] סתם בחרתי 42 כי זה מספר מגניב (שמעת על "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"?:XD:)
ולא, אני לא מעדיף 5 טובים ועבד :) [/b][/quote]
לא זה לא מה שגרוטל מתכוון הוא אומר שיהיו לך שישה פוקימונים טובים ואחד עבד זאת אומרת שיהיו לך שבעה פוקימונים ושאתה הולך למערות שצריך להשתמש בהם עם ה hm אז אתה תשאיר פוקימון אחד במחשב ותיקח את העבד ודי כבר תעזרו לי עם השישייה זה הנושא שלי
-
טוב, שלומי, כמו שאמרתי- אם השישייה הזאת מעולם לא התקשיתי לנצח אף יריב.
זה בסדר גמור שאתה לא רוצה סטים כמו שלי, אבל תאמין לי שתעשה בשכל אם כן תשתמש באותם פוקימונים כמוני.
פשוט תבנה להם סטים אחרים, יותר חזקים, וככה גם אתה תוכל לעבור את המשחק בקלות (למרות שלהזכירך- היא כבר מתאימה לעבור את המשחק בקלות).
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 30 2009, 11:55 PM
[b] טוב, שלומי, כמו שאמרתי- אם השישייה הזאת מעולם לא התקשיתי לנצח אף יריב.
זה בסדר גמור שאתה לא רוצה סטים כמו שלי, אבל תאמין לי שתעשה בשכל אם כן תשתמש באותם פוקימונים כמוני.
פשוט תבנה להם סטים אחרים, יותר חזקים, וככה גם אתה תוכל לעבור את המשחק בקלות (למרות שלהזכירך- היא כבר מתאימה לעבור את המשחק בקלות). [/b][/quote]
תאמין לי אני יודע שהפוקימונים האלה חזקים אני יודע אבל אני רוצה לנסות שישייה אחרת ומשונה כמוו זאת שאמרתי אז לא משהו שאני רוצה לפגוע בך טום ממש לא פשוט אני רוצה את השישייה הזאת שלי אז אני צריךאת עזרתך ואת גרוטל שתעזרו לי
-
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Jul 31 2009, 09:46 AM
[b] תאמין לי אני יודע שהפוקימונים האלה חזקים אני יודע אבל אני רוצה לנסות שישייה אחרת ומשונה כמוו זאת שאמרתי אז לא משהו שאני רוצה לפגוע בך טום ממש לא פשוט אני רוצה את השישייה הזאת שלי אז אני צריךאת עזרתך ואת גרוטל שתעזרו לי [/b][/quote]
סבבה :)
רק תזכיר לי איזה פוקימונים אתה רוצה לקחת לליגה