-
שניכם ממש טועים.
אםהמשחקים בעמ' השלישי, אסור להמשיך אותם כי הקפצה של מ"ת נחשבת הקפצה אם הוא בעמ' 3 או יותר, לכן נכון לעכשיו החוק הזה לא עושה יותר מדי.
וY-CORE 13 אתה קצת מגזים, המנהל הזה עושה עבודה טובה, זה שאתה לא רואה שינוי זה כי רק אחד מהם עובד אז הוא לא יכול לעשות שינוי, והאחד הזה הוא עומר
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 11:27 AM
[b] שניכם ממש טועים.
אםהמשחקים בעמ' השלישי, אסור להמשיך אותם כי הקפצה של מ"ת נחשבת הקפצה אם הוא בעמ' 3 או יותר, לכן נכון לעכשיו החוק הזה לא עושה יותר מדי.
וY-CORE 13 אתה קצת מגזים, המנהל הזה עושה עבודה טובה, זה שאתה לא רואה שינוי זה כי רק אחד מהם עובד אז הוא לא יכול לעשות שינוי, והאחד הזה הוא עומר [/b][/quote]
אתה מודע לזה שהמחשב של דן נהרס? הוא לא יכול לעשות הרבה במצב הזה.
ויהב, זה נושא למחיקת חוק/הצעת חוק/עריכת חוק, לא בשביל לספר על המשחקים שבעמוד 3 שלא נועלים, אז חלאס לכתוב על זה כן.
שלח למנהל בפרטי, אבל זה לא קשור לנושא הזה בכלל.
~~~~~~~
שם בפורום: The Trooper
הצעה:הצעת חוק
אין להתחיל משחק עם פחות מארבעה משתמשים.
אני יודע שהרוב כן עושים את זה, אבל יש כאלה שלא... החוק הזה נועד בשביל שבהתחלה לא יהיה אחד שנרשם ועד שהשני נרשם הראשון כבר בעיר הרביעית.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Aug 19 2009, 02:28 PM
[b] אתה מודע לזה שהמחשב של דן נהרס? הוא לא יכול לעשות הרבה במצב הזה.
ויהב, זה נושא למחיקת חוק/הצעת חוק/עריכת חוק, לא בשביל לספר על המשחקים שבעמוד 3 שלא נועלים, אז חלאס לכתוב על זה כן.
~~~~~~~
אני יודע שהרוב כן עושים את זה, אבל יש כאלה שלא... החוק הזה נועד בשביל שבהתחלה לא יהיה אחד שנרשם ועד שהשני נרשם הראשון כבר בעיר הרביעית. [/b][/quote]
כנס לדף 2 ותראה שהצעתי משהו.
-
[quote][i]Originally posted by Y-CORE 13[/i]@Aug 19 2009, 02:29 PM
[b] כנס לדף 2 ותראה שהצעתי משהו. [/b][/quote]
אבל זה שהצעת חוק לא אומר שהוא התקבל, ולא אומר שאתה יכול לספר כאן על המשחקים שבעמוד 5 ו-6 ו-39 שלא נועלים.
תגיד לי, זה מפריע לך אם משחק שגם ככה לא מעדכנים ולא מגיבים בו נעול?
והחוק של השבוע בלי תגובות=נעילה של המשחק טיפשי, מדי פעם יש לשה"מים חיים, הם לא מחויבים להיות דבוקים למחשב 25 שעות ביממה בשביל לעדכן את המשחקים שלהם.
-
~~~~~~~
אני יודע שהרוב כן עושים את זה, אבל יש כאלה שלא... החוק הזה נועד בשביל שבהתחלה לא יהיה אחד שנרשם ועד שהשני נרשם הראשון כבר בעיר הרביעית. [/b][/quote]
החוק הוא לא שלושה?..
-
שלח למנהל בפרטי, אבל זה לא קשור לנושא הזה בכלל. [/b][/quote]
דן זה דאימונד?
אם כך איך זה שהוא מחובר, ואיך זה שבמהלך השבוע הוא התחבר למסן?
אל תשאל אותי איך אני יודע שהוא התחבר למסן, כי יש לי מקורות
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 19 2009, 04:19 PM
[b] דן זה דאימונד?
אם כך איך זה שהוא מחובר, ואיך זה שבמהלך השבוע הוא התחבר למסן?
אל תשאל אותי איך אני יודע שהוא התחבר למסן, כי יש לי מקורות [/b][/quote]
כן, זה הוא. קפטן הוק (ברח לי השם שלו) אמר שהוא התחבר ממחשב אחר. אתמול דיברנו והוא אמר שהמחשב שלו נהרס.