-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 08:41 PM
[b] יוקי
בבקשה תצטט רק את החלק שלך להבא
טורציק קופץ ומחייך ואז קופץ עליך במטרה להפיל אותך (בדיקת זריזות 12 אם אתה מספיק להגיב. קובייה 8+ 3 בונוס זריזות= 11. נחשלת) ומפיל אותך לריצפה. הוא קופץ לך על הבטן וצוחק, ואז מדגדג אותך ושניכם צוחקים על הריצפה.
הוא נופל ממך ונשכב לידך על הריצפה, שניכם מביטים בשמיים הכחולים חסרי העננים, זה נראה כמו יום מושלם להתחיל מסע וחברות חדשה [/b][/quote]
"אוקי טורצ'יק, הגיע הזמן למעט אימונים ראשוניים" אני אומר לו בחיבה ואזדקף לישיבה ומיד אחר כך לעמידה והניח אותו על הקרקע. "אם אני לא טועה, אתה יודע גחלת לא? אני רוצה שתראה לי את הגחלת החזקה שלך על האבן הזאת!" אני אומר לו והניח אבן בינונית במרחק של שלוש-ארבע מטר ממנו. נראה את השליטה שלו במתקפה. בהנחה שצריך לאמן אותו קצת לפני שנתחיל להלחם עם פוקימונים פראיים.
-
גייסון
"לא, כל הפראיים לכודים. זה אי של מחקר למה אתה מצפה?
יש פה את המעבדה, זה המקום היחיד שמותר לך לגשת אליו. השאר מוגבלים למדענים בלבד"
יוקי
טורציק יורה כחמש כדורי אש קטנים שעפים במהירות לכיוון הסלע. ארבע כדורים פוגעים בסלע והחמישי מפספס ופוגע בדלת עץ של בית, הדלת מתחילה להישרף וטורציק מביט עליך מפוחד ומצטער.
האש נכבת במהרה, לא היה מספיק חום, אבל טורצק מביט על הריצפה מבויש, וכשאתה מנסה לעודד אותו הוא לא מוכן להקשיב לך או להביט עליך. נראה שהוא חושב שהוא לא ראוי לך
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 12:15 PM
[b]יוקי
טורציק יורה כחמש כדורי אש קטנים שעפים במהירות לכיוון הסלע. ארבע כדורים פוגעים בסלע והחמישי מפספס ופוגע בדלת עץ של בית, הדלת מתחילה להישרף וטורציק מביט עליך מפוחד ומצטער.
האש נכבת במהרה, לא היה מספיק חום, אבל טורצק מביט על הריצפה מבויש, וכשאתה מנסה לעודד אותו הוא לא מוכן להקשיב לך או להביט עליך. נראה שהוא חושב שהוא לא ראוי לך[/b][/quote]
"אל תדאג, ככה זה תמיד בהתחלה" אני אומר לו ואנסה להרגיע אותו "גם אני, כשהייתי קטן אף פעם לא יכולתי לעלות לתורן של הספינה בה גרתי, אבל אחרי שיתאמנתי הצלחתי, ואז יכולתי לראות למרחקים" אני אומר לו. "אותו הדבר איתנו, בהתחלה זה קשה, אבל אחרי שננסה שוב ושוב תצליח לעשות גחלת כמו מקצוען, ואולי אפילו להביור!" אני אומר לו בחיוך מרגיע ואלטף אותו מאחורי הראש, במקום ההוא שהפוקימונים תמיד אהבו כשליטפתי אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 11:45 AM
[b] קיט
שינקס עומד, בקושי, ומתחיל ללכת מוקף בניצוצות חשמליים לכיוון לדיבה (לא יכול לרוץ לכן תוסף מהירות לא מתווסף. תוצאה 4) לדיבה קופץ מעל שינקס ונחט מאחוריו, שינקס מסתובב ומנסה להכות בו שוב(תוצאה 8) ושוב מפספס. לדיבה שלוח קדימה אגרוף מאך(סיכויי פגיעה 7) ושינקס שלא מסוגל לברוח (סיכויי חמיקה 10) סמעט חוטף את המכה, אבל ברגע האחרון הוא נשכב על הריצפה וחומק. הוא קם בעוד ניצוץ (תוצאה 10) ושוב מפספס את לדיבה (סיכויי חמיקה 14) ולדיבה תוקף בעוד אגרוף מאך (20 בקובייה, הטלה פגיעה חמורה 13, פגיעה רגילה) שפוגע בשינקס (נזק 2) ומעלף אותו. [/b][/quote]
"היית מצוין שינקס" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור "איפה אני יכול לרפאות אותו?" אשאל את המאמנים
-
קיט
אחד הילדים אומר "יש מרכז פוקימונים בעיר, שם יוכלו לטפל בו" ושלושתם הולכים לכיוון העיר
יוקי
טורציק עדיין לא מביט עליך, קשה לו להתאושש מהכישלון. אחרי שתי דקות הוא מרים את הראש שלו ומביט עליך, אתה רואה כמה הוא עצוב ומרגיש אשם. הוא לא מסתכל לך בעיניים, נראה שהוא מפחד
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 12:41 PM
[b] יוקי
טורציק עדיין לא מביט עליך, קשה לו להתאושש מהכישלון. אחרי שתי דקות הוא מרים את הראש שלו ומביט עליך, אתה רואה כמה הוא עצוב ומרגיש אשם. הוא לא מסתכל לך בעיניים, נראה שהוא מפחד [/b][/quote]
"נו, אל תדאג, באמת" אני אומר לו בהרגעה "הכל יהיה בסדר גמור, הגחלת שלך הייתה מעולה למתחיל. אתה ראית? ארבעה גחלות פגעו במטרה! אתה פשוט מעולה! ועוד ממרחק של שלוש וחצי מטר!" אני אומר ואנסה להלהיב אותו, ולתת לו שוב ביטחון עצמי "אתה אחד מהטורצ'יקים החזקים ביותר שראיתי" אני אומר לו בחיוך רחב.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 12:41 PM
[b] קיט
אחד הילדים אומר "יש מרכז פוקימונים בעיר, שם יוכלו לטפל בו" ושלושתם הולכים לכיוון העיר [/b][/quote]
"שינקס צא!" אני אומר ומוציא אותו "היית מצוין" אגיד לו ואקח אותו על ידי לעיר
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 12:15 PM
[b] גייסון
"לא, כל הפראיים לכודים. זה אי של מחקר למה אתה מצפה?
יש פה את המעבדה, זה המקום היחיד שמותר לך לגשת אליו. השאר מוגבלים למדענים בלבד"
[/b][/quote]
" אוקי תודה , אני הלך אל המעבדה , רק תוכל להגיד לי איכן היא ? "
-
קיט
אתה הולך לעיר, טורציק בתוך הפוקדור.
העיר ריקה מפוקימונים פראיים.
אנשים הולכים לעבודה, ילדים משווצים בפוקימונים שלהם ויש מרכז פוקימונים קטן בקצה העיר.
גייסון
אתה רואה את המעבדה, אתם בחצר שלה
יוקי
טורציק מביט עליך עם חיוך גדול על הפנים וצועק "טורציק טורצ".
השבת לו את הביטחון העצמי שלו
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 02:28 PM
[b] קיט
אתה הולך לעיר, טורציק בתוך הפוקדור.
העיר ריקה מפוקימונים פראיים.
אנשים הולכים לעבודה, ילדים משווצים בפוקימונים שלהם ויש מרכז פוקימונים קטן בקצה העיר. [/b][/quote]
1.יש לי שינקס
2. אמרתי שאני מוציא אותו
-------------------
אני רץ למרכז הפוקמונים, שינקס בידיי, ומנסה בדרך לבדוק מה יש בעיר הזאת
-
[b] גייסון
אתה רואה את המעבדה, אתם בחצר שלה
[/b][/quote]
אני ניכנס אליה , ושואל את אחד המדענים :
" שלום , מה אתם עושים כאן במעבדה לפוקימונים ? "
-
קיט
סליחה התבלבלתי, ואתה לא מוציא אותו כי הוא מעולף. הוא לא יכול לזוז או לדבר. שינקס בפוקדור ולא בידיים שלך.
המדען אומר "אנחנו חוקרים את הפוקימונים שחיים במחוז 'אקוושין'. רק אתמול הגיע הנה פוקימון נדיר מאוד בעונת הנדידה שלו, אבל הוא לא מקשיב ומתפרע לכן קשה לחקור אותו. בקרוב נצטרך להחזיר אותו למים לכן אנחנו עושים את מירב המאמצים ללמוד עליו כמה שיותר בזמן שיש לנו. רוצה לראות אותו?"
-
[b] יוקי
טורציק מביט עליך עם חיוך גדול על הפנים וצועק "טורציק טורצ".
השבת לו את הביטחון העצמי שלו [/b][/quote]
"קדימה, בוא ננסה שוב" אני אומר ואזדקף. "תנסה שוב להשתמש בגחלת על האבן, אבל הפעם תנסה להקטין את המרווח בין הגחלות כך שהמתקפה תהיה יותר ממוקדת" אני אומר לטורצ'יק. 'קדימה טורצ'יק, אתה יכול לעשות את זה' אני אחשוב לעצמי בנחישות.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 02:36 PM
[b] קיט
סליחה התבלבלתי, ואתה לא מוציא אותו כי הוא מעולף. הוא לא יכול לזוז או לדבר. שינקס בפוקדור ולא בידיים שלך.
-
יוקי
הפעם טורציק יורה עשר כדורי אש קטנים, 8 מהם פוגעים והשניים האחרים עוברים את האבן ונעלמים.
טורציק נראה ממש מאוכזב, ואז הוא יורה שוב עשר כדורי אש, אבל הגחלת מתפזרת לכל הכיוונים ורק שני כדורים פוגעים, כששניים אחרים עפים לים, עוד שניים פוגעים בשיח ומעלים אותו בלהבות, שניים נוספים פוגעים בבידוף פראי והשניים האחרונים נעלמים.
הבידוף מתקדם לכיוונכם עצבני, וטורציק נראה גמור, הפיספוס הזה פגע בו קשות
קיט
זה לא עובד בכזאת קלות.
כל אי מחובר ע"י גשרים לאי הבא בחלק לא ידוע של אי.
צפון, דרום, מזרח או מערב.
אתה הלכת לכיוון צפון ומצאת את הגשרים שמחברים בין אי 2 לאי שלוש, על השאר אתה לא יודע
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 02:36 PM
[b] גייסון
המדען אומר "אנחנו חוקרים את הפוקימונים שחיים במחוז 'אקוושין'. רק אתמול הגיע הנה פוקימון נדיר מאוד בעונת הנדידה שלו, אבל הוא לא מקשיב ומתפרע לכן קשה לחקור אותו. בקרוב נצטרך להחזיר אותו למים לכן אנחנו עושים את מירב המאמצים ללמוד עליו כמה שיותר בזמן שיש לנו. רוצה לראות אותו?" [/b][/quote]
" וואי כן , בשמחה , רגע איזה סוג הוא ? מעופף מים ? "
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 02:45 PM
[b] קיט
זה לא עובד בכזאת קלות.
כל אי מחובר ע"י גשרים לאי הבא בחלק לא ידוע של אי.
צפון, דרום, מזרח או מערב.
אתה הלכת לכיוון צפון ומצאת את הגשרים שמחברים בין אי 2 לאי שלוש, על השאר אתה לא יודע [/b][/quote]
"היי, את יודעת אולי איפה נמצא הגשר שמוביל לאי הבא?" אשאל את האחות במרכז הפוקמונים
-
גייסון
"הוא מים, אבל לא מעופף. עדיף שתראה אותו בעצמך"
המ'דען לוקח אותך לבריכה ענקית, ובתוכה שוחה ווילורד ענק.
המדען אומר "זה, הפוקימון הנדיר"
קיט
אתה יודע איפה הגשר אתה היית לידו.
זה מה שאני אומר לך.
הגשר הראשון מצפון לספונקו 2, את זה גילית כשמצאת את המאמנים.
פעם הבאה אני לא מזכיר לך
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 02:52 PM
[b] קיט
אתה יודע איפה הגשר אתה היית לידו.
זה מה שאני אומר לך.
הגשר הראשון מצפון לספונקו 2, את זה גילית כשמצאת את המאמנים.
פעם הבאה אני לא מזכיר לך [/b][/quote]
באמת? O:
---------------
אני הולך אל הגשר שמצאתי
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 02:52 PM
[b] גייסון
"הוא מים, אבל לא מעופף. עדיף שתראה אותו בעצמך"
המ'דען לוקח אותך לבריכה ענקית, ובתוכה שוחה ווילורד ענק.
המדען אומר "זה, הפוקימון הנדיר"
[/b][/quote]
" וואי , לא ראיתי כזה בחיים שלי ! , כמה לפי דעתך הוא שוקל ? , הוא מסוכן לבני אדם ?! ומה הוא זכר או נקבה ?! "
-
גייסון
"אלה בדיוק השאלות שאנחנו שואלים, אבל הוא לא מפסיק להתפרע ואי אפשר לחקור אותו"
קיט
לא, אני משקר לך במטרה שתלח לאיבוד, תטבע ותמות. ברור שבאמת!
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 03:05 PM
[b] גייסון
"אלה בדיוק השאלות שאנחנו שואלים, אבל הוא לא מפסיק להתפרע ואי אפשר לחקור אותו"
[/b][/quote]
" אולי תישלחו עלם חשמלי , ואז הוא יהיה משותק ותחקרו אותו , מה אתה אומר ? "
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 03:05 PM
[b] קיט
לא, אני משקר לך במטרה שתלח לאיבוד, תטבע ותמות. ברור שבאמת!
-
גייסון
"ניסינו, הוא קפץ והרס את המכונה במשאבת הידרו"
קיט
שינקס מקיף את הגוף שלו בחשמל ורץ לכיוון אחד הגולדינים (סיכויי פגיעה 16) ופוגע בגולדין (נזק של 7).
הגולדין עף ואז שינקס מתקיל אותו (סיכויי פגיעה 17) ומעיף את גולדין לחוף (נזק של 2), מה שגם מעלף אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 03:13 PM
[b] גייסון
"ניסינו, הוא קפץ והרס את המכונה במשאבת הידרו"
[/b][/quote]
" אז תעשו קרב נגדו , עם פוקימוני חשמל ועשב , ואז תישלחו פוקימוני דרקון שיעיפו אותו עם קרן על ! "
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 03:13 PM
[b] קיט
שינקס מקיף את הגוף שלו בחשמל ורץ לכיוון אחד הגולדינים (סיכויי פגיעה 16) ופוגע בגולדין (נזק של 7).
הגולדין עף ואז שינקס מתקיל אותו (סיכויי פגיעה 17) ומעיף את גולדין לחוף (נזק של 2), מה שגם מעלף אותו. [/b][/quote]
"כל הכבוד שינקס!" אגיד לשיקנס ואז אזרוק פוכדור על הגולדין "אתה רוצה להמשיך להתאמן?" אשאל אותו
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 02:45 PM
[b] יוקי
הפעם טורציק יורה עשר כדורי אש קטנים, 8 מהם פוגעים והשניים האחרים עוברים את האבן ונעלמים.
טורציק נראה ממש מאוכזב, ואז הוא יורה שוב עשר כדורי אש, אבל הגחלת מתפזרת לכל הכיוונים ורק שני כדורים פוגעים, כששניים אחרים עפים לים, עוד שניים פוגעים בשיח ומעלים אותו בלהבות, שניים נוספים פוגעים בבידוף פראי והשניים האחרונים נעלמים.
הבידוף מתקדם לכיוונכם עצבני, וטורציק נראה גמור, הפיספוס הזה פגע בו קשות [/b][/quote]
"או או" אני אומר כשאראה את הבידוף מתקרב "טורצ'יק, נראה שיש לנו אורח, והוא לא ממש מרוצה. תתכונן לקרב" אני אומר לטורצ'יק בנימה בטוחה בעצמה ומשרה השראה. "אל תדאג, אתה תהיה פשוט מעולה טורצ'יק. תהיה בטוח בעצמך!" אני אומר לטורצ'יק בהתלהבות.
-
גייסון
המדען אומר "בבקשה לך מפה. אתה לא עוזר ברעיונות שלך, אנחנו לא רוצים לפגוע בו" ומגרש אותך מאיזור המחקר. עכשיו גם למעבדה אסור לך להיכנס
יוקי
הרוח קל טורציק ירודה, ובידוף נעמד מולו, מסתער בהתקלה (סיכויי פגיעה 12). טורציק אפילו לא מנסה לזוז (סיכויי חמיקה 10) ומעיף את טורציק לאחור (נזק של 1).
טורציק פשוט מתרסק על הריצפה ואפילו לא מנסה לקום, הוא שבור לחלוטין
קיט
גולדין התרפאה לעוצמה מלאה
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 03:30 PM
[b] גייסון
המדען אומר "בבקשה לך מפה. אתה לא עוזר ברעיונות שלך, אנחנו לא רוצים לפגוע בו" ומגרש אותך מאיזור המחקר. עכשיו גם למעבדה אסור לך להיכנס
[/b][/quote]
" בנדם חסר לב .... " אני אומר בעצב ומחכה לבד לספינה ....
-
[b] יוקי
הרוח קל טורציק ירודה, ובידוף נעמד מולו, מסתער בהתקלה (סיכויי פגיעה 12). טורציק אפילו לא מנסה לזוז (סיכויי חמיקה 10) ומעיף את טורציק לאחור (נזק של 1).
טורציק פשוט מתרסק על הריצפה ואפילו לא מנסה לקום, הוא שבור לחלוטין
[/b][/quote]
"קדימה, טורצ'יק! אני יודע שאתה יכול! אני מאמין בך, אתה מוכן להלחם בשבילי?" אני אומר את טורצ'יק בתקווה, בקול מתחנן ואשתדל להחדיר בו כל שמץ תקווה "קדימה טורצ'יק, אתה יכול לעשות את זה! תשתמש בגחלת על בידוף! ואז תעבור לניקור!" אני אומר בעודי תולה את תקוותי בזה שטורצ'יק יתאושש.
-
יוקי
לטורציק יש מחסר של 1 בכל הזריקות בגלל חוסר התקווה. אתה אמור להכיר את זה מD&D
טורציק קם חסר כל תיקווה ויורה גחלת לכיוון בידוף (תוצאה בקובייה 1) אבל הגחלת פשוט עפה לכל כיוון חוץ מלכיוון בידוף. הוא רץ לכיוון בידוף עם המקור קדימה (סיכויי פגיעה 19) ומעיף את בידוף(3 נזק) לאחור בעוצמה.
גייסון
הערב יורד והספינה מגיע באיחור של שעה, הרבה ילדים יורדים לקראת שיעור עם הפרופסור.
לאחר עוד שעה הם חוזרים והספינה מורידה את כולם באיים שלהם, ואותך היא מורידה בספונקו 2, כי מאמנים חדשים מתחילים משם את המסע. כבר ממש מאחור, והבטן שלך מקרקרת
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 03:42 PM
[b] גייסון
הערב יורד והספינה מגיע באיחור של שעה, הרבה ילדים יורדים לקראת שיעור עם הפרופסור.
לאחר עוד שעה הם חוזרים והספינה מורידה את כולם באיים שלהם, ואותך היא מורידה בספונקו 2, כי מאמנים חדשים מתחילים משם את המסע. כבר ממש מאחור, והבטן שלך מקרקרת [/b][/quote]
אני שואל ילדים :
" איפו יש חנות אוכל ? "
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 03:42 PM
[b] יוקי
לטורציק יש מחסר של 1 בכל הזריקות בגלל חוסר התקווה. אתה אמור להכיר את זה מD&D
טורציק קם חסר כל תיקווה ויורה גחלת לכיוון בידוף (תוצאה בקובייה 1) אבל הגחלת פשוט עפה לכל כיוון חוץ מלכיוון בידוף. הוא רץ לכיוון בידוף עם המקור קדימה (סיכויי פגיעה 19) ומעיף את בידוף(3 נזק) לאחור בעוצמה.
[/b][/quote]
בחיים לא הגעתי למצב כזה XD אנחנו נלחמים עד המוות.
----------------------------------------
"יפה מאוד טורצ'יק!" אני משבח אותו "עכשיו תקפוץ מעלה, ותמטיר עליו גחלת מלמעלה וככה יהיה לך יותר סיכווים לפגוע בבידוף" אני אומר לו, אם כי אני יודע שאין זה ממש נכון. אבל כל עוד זה יעורר ביטחון בטורצ'יק הרי שזה לא קריטי. "מיד אחר כך תנחת עליו עם ניקור"
-
[b] קיט
גולדין התרפאה לעוצמה מלאה
-------------------
"מה?" אגיד לו באי הבנה ואסתכל עליו
-
יוקי
לחשים יכולים להכניס אותך למצב כזה. פעם לחש הביא אותי למצב של מחסר 3 ממורל, זה היה מעצבן
גייסון
כולם רצים בלי להתייחס אליך, אתה יכול ללכת קדימה לכיוון העיר, שמאלה על החוף או ימינה על החוף. איפה שהוא בחוף יש שני גשרים שמחברים לספונקו 3
קיט
במשחק הזה כשפוקימון נתפס הוא חוזר לעצמו, רק הרעלה, כוויה וכו' דורשים פוקדור מיוחד
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 04:03 PM
[b] קיט
במשחק הזה כשפוקימון נתפס הוא חוזר לעצמו, רק הרעלה, כוויה וכו' דורשים פוקדור מיוחד
[b] גייסון
כולם רצים בלי להתייחס אליך, אתה יכול ללכת קדימה לכיוון העיר, שמאלה על החוף או ימינה על החוף. איפה שהוא בחוף יש שני גשרים שמחברים לספונקו 3 [/b][/quote]
אני הולך לעיר
-
[b]יוקי
לחשים יכולים להכניס אותך למצב כזה. פעם לחש הביא אותי למצב של מחסר 3 ממורל, זה היה מעצבן
אני קורא לזה יאוש. אבל לדמות שלי יש כוח מיוחד נגד ייאוש אז בחיים לא סבלתי מזה =0
-----------------------
"כל הכבוד טורצ'יק! אמרתי לך שנצליח לנצח טורצ'יק!" אני אומר לטורצ'יק ואלטף אותו "היית פשוט מעולה!".
"קדימה, בוא נלך לרפאות אותך" אני אומר ואחזיר את טורצ'יק לפוכדור, ואז ארוץ למרכז הפוקימונים בעיר. שמח שניצחתי בקרב הראשון שלי וחדור מוטיבציה.
-
יוקי
טורציק לא נפגע, הוא לא צריך ריפוי
גייסון
אתה הולך לעיר, רובה בית מגורים כמו ספונקו 3, והחנויות המעטות סגורות.
גם האזור התעשייתי סגור, אין אליו גישה בשעה הזאת למרות שתחנת הכח עדיין עובדת
קיט
הוא מסתובב, מסתכל לך בעיניים וצועק "שינ!" בשנאה, אתה רואה דמעות מתגבשות בעיניים שלו
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 27 2009, 04:20 PM
[b] קיט
הוא מסתובב, מסתכל לך בעיניים וצועק "שינ!" בשנאה, אתה רואה דמעות מתגבשות בעיניים שלו [/b][/quote]
"אני מצטער, לא התכוונתי" אני אומר וזורק את הפוכדור לאגם, עם גולדין בתוכו "אתה הרבה יותר חשוב לי" אאני אומר לו ומתקרב אליו