-
[b]מייק[/b]
אתה מדבר לפוקדע?
ואשמח לקבל התרשמות ראשונית מהמשחק
---------------------
אתה מרים את הפוקדע ומכוון את החיישן אל נידורן, על המסך יש תמונה של נידורן והפוקדע אומר בקולו הרובוטי "נידורן, לפוקימון זה יש שני מינים שונים לגמרי זה מזו החולקים את אותו השם, אוזניו של נידורן הזכר חזקות מאווד ויכולות לשמוע קול לחישה או צעד קטנטן, קרנו של נידורן המכילה בתוכה רעל חלש יחסית משמשת אותו להגנה עצמית, התקפתו ומהירותו של הפוקימון הזה עולות על זאר היכולות שלו וגורמות לכך שנידורן תוקף תמיד מקרוב בקרב פיזי" הוא מסיים ואז אתה רואה על המסך שהוא מזהה מזהה שפוקימון זה שלך והוא נותן לך מגוון אפשרויות: בדיקת חיבה של הפוקימון אליך, מתקפותיו של הפוקימון, אזורי הרבייה של הפוקימון, טבעו ולבסוף התפתחויותיו[אני יודע שלא הסברתי עדיין] אך האפשרות האחרונה צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה
מה תעשה?
אספיאון- הרקע פשוט מחורטט ולא מושקע, בלי להעליב, הרמה של המשחק הזה גבוהה יותר מזו של הקודם ואם אתה לא משקיע אפילו ברקע אני לא רואה שום סיבה למה תשקיע בתגובות \:
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 30 2009, 05:48 PM
[b] [b]מייק[/b]
אתה מדבר לפוקדע?
ואשמח לקבל התרשמות ראשונית מהמשחק
---------------------
אתה מרים את הפוקדע ומכוון את החיישן אל נידורן, על המסך יש תמונה של נידורן והפוקדע אומר בקולו הרובוטי "נידורן, לפוקימון זה יש שני מינים שונים לגמרי זה מזו החולקים את אותו השם, אוזניו של נידורן הזכר חזקות מאווד ויכולות לשמוע קול לחישה או צעד קטנטן, קרנו של נידורן המכילה בתוכה רעל חלש יחסית משמשת אותו להגנה עצמית, התקפתו ומהירותו של הפוקימון הזה עולות על זאר היכולות שלו וגורמות לכך שנידורן תוקף תמיד מקרוב בקרב פיזי" הוא מסיים ואז אתה רואה על המסך שהוא מזהה מזהה שפוקימון זה שלך והוא נותן לך מגוון אפשרויות: בדיקת חיבה של הפוקימון אליך, מתקפותיו של הפוקימון, אזורי הרבייה של הפוקימון, טבעו ולבסוף התפתחויותיו[אני יודע שלא הסברתי עדיין] אך האפשרות האחרונה צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה
מה תעשה? [/b][/quote]
דיברתי לנידורן
~~~~~~~~~
התרשמתי לטובה מהמשחק, עד לפה הוא מהנה מאוד.
~~~~~~~~~
"מעניין מה האפשרות האחרונה.." אני אומר לעצמי בסקרנות.
"נו טוב, אם אי אפשר ללחוץ אז בטוח מתי שהוא אני אוכל." אני מוסיף.
אני לוחץ על הכפתור של החיבה של הפוקימון ומחכה שהוא יראה לי.
-
[quote][i]Originally posted by DarK EviL[/i]@Sep 30 2009, 04:53 PM
[b]דיברתי לנידורן
~~~~~~~~~
התרשמתי לטובה מהמשחק, עד לפה הוא מהנה מאוד.
~~~~~~~~~
"מעניין מה האפשרות האחרונה.." אני אומר לעצמי בסקרנות.
"נו טוב, אם אי אפשר ללחוץ אז בטוח מתי שהוא אני אוכל." אני מוסיף.
אני לוחץ על הכפתור של החיבה של הפוקימון ומחכה שהוא יראה לי.[/b][/quote]
[b]מייק[/b]
"7 מתוך 270" אומר הפוקדע ואתה צועק בהפתעה "7?!" שמבהיל את נידורן, להפתעתך אתה רואה על המסך שהמדד יורד מ270\7 ל- 270\5 "שנאה עזה" הפוקדע מוסיף ונראה שנידורן ממש לא שמח לראות אותך, נידורן מתחיל לנסות לאכול את המזרן שלך, נראה שהוא רעב מאוד אחרי השליחה
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 30 2009, 06:04 PM
[b] [b]מייק[/b]
"7 מתוך 270" אומר הפוקדע ואתה צועק בהפתעה "7?!" שמבהיל את נידורן, להפתעתך אתה רואה על המסך שהמדד יורד מ270\7 ל- 270\5 "שנאה עזה" הפוקדע מוסיף ונראה שנידורן ממש לא שמח לראות אותך, נידורן מתחיל לנסות לאכול את המזרן שלך, נראה שהוא רעב מאוד אחרי השליחה [/b][/quote]
"אני מבין שאתה רעב.." אני אומר, מעט מבואס מהתוצאה של הפוקדע.
"בוא נלך לחפש לך משהו לאכול." אני אומר ומושיט לו יד כדי שיבוא איתי.
-
-
[quote][i]Originally posted by עידו פוטר[/i]@Sep 30 2009, 05:19 PM
[b] יש עוד מקום? [/b][/quote]
כן, פעם הבאה אל תספאים ותשאל בה"פ.
[b]מייק[/b]
טוב, התגובה ממש לא משהו, איך הוא יחזיק לך את היד? עם רגל שלא עוברת מרחק של שלושה סנטימטר?
ואם הוא חש אליך שנאה עזה, למה שיבוא איתך?
בבקשה, אל תעשה את זה יותר
---------------------------
אתה מושיט לו את ידך והוא קופץ ומנסה לנשוך אותה, אבל אתה מספיק להחזיר אותה בזמן ומתרחק מנשיכתו, לא נראה שהוא כל כך במצב להתחבר אליך
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 30 2009, 07:29 PM
[b] [b]מייק[/b]
טוב, התגובה ממש לא משהו, איך הוא יחזיק לך את היד? עם רגל שלא עוברת מרחק של שלושה סנטימטר?
ואם הוא חש אליך שנאה עזה, למה שיבוא איתך?
בבקשה, אל תעשה את זה יותר
---------------------------
אתה מושיט לו את ידך והוא קופץ ומנסה לנשוך אותה, אבל אתה מספיק להחזיר אותה בזמן ומתרחק מנשיכתו, לא נראה שהוא כל כך במצב להתחבר אליך [/b][/quote]
זה רק תחילת המשחק.. אני עוד אלמד [:
~~~~~~~~
"אוקיי.." אני אומר מעט בעצב.
אני הולך במהירות למטבח, מתעלם אם יש שם מישהו, ומוציא פרי מהמקרר.
אני חוזר לחדר ושם את הפרי ליד נידורן ומחכה שהוא יאכל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by DarK EviL[/i]@Sep 30 2009, 06:42 PM
[b] זה רק תחילת המשחק.. אני עוד אלמד [:
~~~~~~~~
"אוקיי.." אני אומר מעט בעצב.
אני הולך במהירות למטבח, מתעלם אם יש שם מישהו, ומוציא פרי מהמקרר.
אני חוזר לחדר ושם את הפרי ליד נידורן ומחכה שהוא יאכל אותו. [/b][/quote]
[b]מייק[/b]
אתה מוציא אפרסק מהמקרר ונותן אותו םלנידורן, הוא מרחרח אותו מעט ואז נוגס בו, אך מיד יורק אותו, נראה שמתוק זה טעם ששנוא עליו מאוד הוא מסתכל עליך ברוגז עוד יותר, הוא קופץ ממיטתך ויוצא מהחדר במהירות, יורד במדרגות ואתה אחריו ואז עוצר ליד קערת פירות יבשים שמונחת שם ואוכל בהנאה מרובה, לפתע אימך קוראת לך מהמטבח "מייק, הפרופסור ביקש שתלך לבקר אותו בעיר פלטבורג לקבל תידרוך על הפוקימון" היא אומרת לך בקצרה
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 30 2009, 08:02 PM
[b] [b]מייק[/b]
אתה מוציא אפרסק מהמקרר ונותן אותו םלנידורן, הוא מרחרח אותו מעט ואז נוגס בו, אך מיד יורק אותו, נראה שמתוק זה טעם ששנוא עליו מאוד הוא מסתכל עליך ברוגז עוד יותר, הוא קופץ ממיטתך ויוצא מהחדר במהירות, יורד במדרגות ואתה אחריו ואז עוצר ליד קערת פירות יבשים שמונחת שם ואוכל בהנאה מרובה, לפתע אימך קוראת לך מהמטבח "מייק, הפרופסור ביקש שתלך לבקר אותו בעיר פלטבורג לקבל תידרוך על הפוקימון" היא אומרת לך בקצרה
מה תעשה? [/b][/quote]
"נידורן, אנחנו צריכים ללכת לפרופסור אוק עכשיו." אני אומר לו.
אני נותן לו עוד פרי ואת שאר הצלחת מחזיק ביד.
"בדרך אני אתן לך את שאר הפירות, טוב?" אני שואל אותו.
אני מחכה לתגובה שלו, ואם היא חיובית אני הולך לסדר תיק למסע.
-
[quote][i]Originally posted by DarK EviL[/i]@Sep 30 2009, 07:11 PM
[b] "נידורן, אנחנו צריכים ללכת לפרופסור אוק עכשיו." אני אומר לו.
אני נותן לו עוד פרי ואת שאר הצלחת מחזיק ביד.
"בדרך אני אתן לך את שאר הפירות, טוב?" אני שואל אותו.
אני מחכה לתגובה שלו, ואם היא חיובית אני הולך לסדר תיק למסע. [/b][/quote]
אתה מדבר אליו ומנסה לקחת ממנו את הצלחת "נידו!" הוא צועק עליך בעצבנות ומרתיע אותך, הוא ממשיך לאכול בשקט עד שהוא גומר "רן" הוא מפהק ונשכב על גבו, ותוך שניות אחדות נרדם.
אתה מסתכל על השעון והשעה היא 11 וחצי, אתם לא ממש במצב לצאת עכשיו
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 30 2009, 03:33 PM
[b] [b]דיוויס[/b]
אתה לוחץ על בדיקת חיבה והחיישן סורק את צ'ארמנדר שוב, הפוקדע אומר "20 מתוך 270, חש שנאה" אתה מתאכזב ומנסה לדבר אליו, הוא עושה כאילו הוא לא שומע אבל מבעיר את ארונך, הוא נשאר באותו המצב מה שמבהיר לך שהבעיה היא לא קור, לפתע הוא מבין המחבוא שלו נשרף והוא רץ במהירות מתחת למיטתך
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, חכה כאן!" אני צועק ורץ ומוודא שהחדר סגור לגמרי בשביל שהוא לא ימלט, יורד למטה ולוקח את מטף הכיבוי (יש לי אחד בבית @: ) אל הדחר שלי בשביל לכבות את השריפה. לאחר מכן אני מתקרב אל צ'ארמנדר ואומר לו "אתה מפחד מחום או מאש או משהו?"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 29 2009, 08:18 PM
[b] התחלה לרשומים:
אתם מחכים על דשא ביתכם, מסתכלים על תיבת הדואר ולא מורידים ממנה את עיניכם לשניה 'הדוור מאחר' כולכם חושבים בעצב, השעות עוברות ועוברות שכבר מתחיל להחשיך, אתם שמים לב שהשעה היא כבר 9 בלילה ואתם חוזרים אל דלת ביתכם כשלפתע אתם שומעים את הדוור על אופניו "מצטער על האיחור, הייתה היום כמות חבילות לא רגילה" הוא אומר ומגיש לכם חבילה גדולה שעליה מונח פתק בו רשומה כתובתכם וכתובת השולח, בדיוק הכתובת שלה חיכיתם, אתם הופכים את החבילה בידיכם ומגלים פתק קטן "הפוקימון שלך, נהג בו בחוכמה, ממני, פרופסור אוק"
מה תעשו? [/b][/quote]
'סוף סוף' עכשיו לעצמי ואפתח את החבילה על המקום .
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 30 2009, 08:25 PM
[b] אתה מדבר אליו ומנסה לקחת ממנו את הצלחת "נידו!" הוא צועק עליך בעצבנות ומרתיע אותך, הוא ממשיך לאכול בשקט עד שהוא גומר "רן" הוא מפהק ונשכב על גבו, ותוך שניות אחדות נרדם.
אתה מסתכל על השעון והשעה היא 11 וחצי, אתם לא ממש במצב לצאת עכשיו
מה תעשה? [/b][/quote]
אני הולך במהירות לחדר שלי, מביא את הפוקדור של נידורן ולוחץ על הכפתור הלבן.
אחרי שהוא נכנס אני הולך לחדר, מניח את הפוקדור על השולחן והולך לישון.
-
[b]דיוויס[/b]
"צאר" הוא אומר בפחד כשאתה יוצא, אתה יורד למטה במהירות ואמך אומרת לך "דיוויס! הפרופסור רוצה שתלך למעבדה שלו בפטלבורג כדי לקבל הנחיות לגבי הפוקימון" אמך קוראת לך כשאתה יורד חוטף מטף וממהר למעלה בלי להקדיש לה הרבה הקשבה, אתה עולה במדרגות ופותח את הדלת, המון עשן יוצא מהחדר ואתה רץ פנימה, מנסה לברר את מקום העשן בועדף רץ אתה מחליק על משהו ונופל, המטף מתפוצץ ולאחר כמה דקות העשן מסתפזר ואתה רואה שהחלקתה על ה"צרכים" של צ'ארמנדר ושצ'ארמנדר נמצא בלב ה"שלג" שיצר המטף
מה תעשה?
[b]אנג'ל[/b]
אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
גמרת לקרוא, מה תעשה?
[b]מייק[/b]
אתה הולך לחדר ומביא את הפוכדור, הכנסת נידורן לא הייתה בעיה בגלל שהוא ישן, אתה מתארגן לשינה והולך לישון.
יום חדש הגיע, מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 1 2009, 02:59 PM
[b] [b]מייק[/b]
אתה הולך לחדר ומביא את הפוכדור, הכנסת נידורן לא הייתה בעיה בגלל שהוא ישן, אתה מתארגן לשינה והולך לישון.
יום חדש הגיע, מה תעשה? [/b][/quote]
אני מתארגן ומתלבש, ולאחר מכן אני מכין תיק ובו שם את הפוקדע ואת הפוקדור של נידורן.
כשאני מסיים לארגן את התיק, אני הולך למבטח ומחפש כמה פירות יבשים, ואם אני מוצא אני אורז אותם בשקית ושם בתיק.
אני שואל את אמא שלי אם היא יודעת איך מגיעים לעיר פטלבורג.
-
[b]מייק[/b]
אתה מארגן תיק יורד למטבח ושואל את אמא שלך אם יש עוד פירות יבשים, היא עונה לך שלא אבל יש את האפרסק שהשארתה אתמול שכבר הספיק להתייבש, אתה לוקח את האפרסק שכבר דומה יותר לצימוק ומכניס אותו לתיק.
"הינה מפה" אמא שלך אומרת כשאתה בא לשאול אותה לגבי הכיוון, אתה מסתכל במפה ומוצא את העיר פטלבורג במקרא[שנמצא בהודעה הראשונה]
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 1 2009, 03:39 PM
[b] [b]מייק[/b]
אתה מארגן תיק יורד למטבח ושואל את אמא שלך אם יש עוד פירות יבשים, היא עונה לך שלא אבל יש את האפרסק שהשארתה אתמול שכבר הספיק להתייבש, אתה לוקח את האפרסק שכבר דומה יותר לצימוק ומכניס אותו לתיק.
"הינה מפה" אמא שלך אומרת כשאתה בא לשאול אותה לגבי הכיוון, אתה מסתכל במפה ומוצא את העיר פטלבורג במקרא[שנמצא בהודעה הראשונה] [/b][/quote]
"תודה אמא," אני עונה לה. "אז, ביי.."
אני יוצא מהדלת והולך לכיוון הדרך לפטלבורג.
-
[b] [b]אנג'ל[/b]
אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
גמרת לקרוא, מה תעשה? [/b][/quote]
'מעניין'אחשוב לעצמי בזמן שאלחץ על הכפתור של הפוכדור ואחכה לראות איזה פוקימון יצא משם .
-
[b]מייק[/b]
אתה עובר בשביל, די שקט וריק שם, את כבר יגול לראות את צומת הדרכים כשלפתע עוברים לידך כשלושה [img]http://i36.tinypic.com/15vax1.png[/img]
מה תעשה?
[b]אנג'ל[/b]
אתה לוחץ על הכפתור בהתרגשות ומהפוכדור יוצא פוקימון קטן דמוי צב, הוא דומה בצורה מדהימה לצבה שהצילה אותך "סקווירטטטלללללל" הוא אומר בעוד הוא רועד ומסתכל עליך
-
[b] [b]דיוויס[/b]
"צאר" הוא אומר בפחד כשאתה יוצא, אתה יורד למטה במהירות ואמך אומרת לך "דיוויס! הפרופסור רוצה שתלך למעבדה שלו בפטלבורג כדי לקבל הנחיות לגבי הפוקימון" אמך קוראת לך כשאתה יורד חוטף מטף וממהר למעלה בלי להקדיש לה הרבה הקשבה, אתה עולה במדרגות ופותח את הדלת, המון עשן יוצא מהחדר ואתה רץ פנימה, מנסה לברר את מקום העשן בועדף רץ אתה מחליק על משהו ונופל, המטף מתפוצץ ולאחר כמה דקות העשן מסתפזר ואתה רואה שהחלקתה על ה"צרכים" של צ'ארמנדר ושצ'ארמנדר נמצא בלב ה"שלג" שיצר המטף
מה תעשה? [/b][/quote]
איזה קטע שזה מה שקה לך במשחק שלי בערך, הא?
--
"צ'ארמנדר, חירבנת לי באמצע החדר?!" אני צועק, מוציא את הפוקדור ומחזיר אותו, נכנס למקלחת, מתלבש ומסתרק, ויוצא אל כיוון העיר פטלבורג.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 1 2009, 08:09 PM
[b] [b]מייק[/b]
אתה עובר בשביל, די שקט וריק שם, את כבר יגול לראות את צומת הדרכים כשלפתע עוברים לידך כשלושה [img]http://i36.tinypic.com/15vax1.png[/img]
מה תעשה? [/b][/quote]
אוציא את הפוקדע ואסרוק אותם.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 1 2009, 08:09 PM
[b] [b]אנג'ל[/b]
אתה לוחץ על הכפתור בהתרגשות ומהפוכדור יוצא פוקימון קטן דמוי צב, הוא דומה בצורה מדהימה לצבה שהצילה אותך "סקווירטטטלללללל" הוא אומר בעוד הוא רועד ומסתכל עליך [/b][/quote]
"מה קרה ?"אשאל אותו בזמן שהרים אותו .
"מעניין מה יש לפוקידע להגיד על זה "אחשוב לעצמי בזמן שאחפש את הכפתור של ההסבר בפוקדע.
-
[b]דיוויס[/b]
באמת קטע O:
---------------
ולמה צ'ארמנדר צריך ניקוי? הוא עשה את הקקי O:
-------------------
אתה צועק על צ'ארמנדר ומנימת קולך הוא מצטמק[זתומרת שהוא כאילו מתקפל לתוך עצמו] בפחד ואז קם ומתחיל לרוץ לכיוון כלשהו, אתה לוקח מטלית ומתחיל לנקות את הרצפה, אחרי דקה בערך אתה קולט את צ'ארמנדר מציץ לתוך החדדר מצד הדלת
מה תעשה?
[b]מייק[/b]
"קטרפי, פוקימון התולעת, קטרפי הוא אחד הפוקמונים החלשים ביותר שיש, אם הלא החלש מבניהם, לקטרפי אין מתקפות פיזיות חזקות ומתקפות מיוחדות אין לו בכלל, הדבר היחיד שהוא מתמחה בו בצורה זאת הוא יריית חוט וקשירתו, שכן חוטו של קטרפי הוא החזק ביותר בטבע." אומר לך הפוקדע בקולו הרובוטי *קטרפי(10) נוסף לפוקדע שלך*
"פי!" קטרפי אחד צועק כשהוא רואה אותך ומתחיל להוציא חוט מפיו הקטנטן ולקשור אותו סביבך, גם חבריו מצטרפים אליו תוך זמן קצר
מה תעשה?
[b]אנג'ל[/b]
אתה מחפש כפתור כזה אבל אין, שום כפתור לא מופיע כרגע, אתה מניע את הפוקדע בעצבנות ואז הפוקדע אומר בקולו הרובוטי "פוקמון לא מזוהה בסביבה! אנא בצע סריקה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 1 2009, 09:41 PM
[b] [b]מייק[/b]
"קטרפי, פוקימון התולעת, קטרפי הוא אחד הפוקמונים החלשים ביותר שיש, אם הלא החלש מבניהם, לקטרפי אין מתקפות פיזיות חזקות ומתקפות מיוחדות אין לו בכלל, הדבר היחיד שהוא מתמחה בו בצורה זאת הוא יריית חוט וקשירתו, שכן חוטו של קטרפי הוא החזק ביותר בטבע." אומר לך הפוקדע בקולו הרובוטי *קטרפי(10) נוסף לפוקדע שלך*
"פי!" קטרפי אחד צועק כשהוא רואה אותך ומתחיל להוציא חוט מפיו הקטנטן ולקשור אותו סביבך, גם חבריו מצטרפים אליו תוך זמן קצר
מה תעשה? [/b][/quote]
אקח את הפוקדור של נידורן מהתיק ואשים את התיק בצד.
"נידורן צא! אני צריך בבקשה שתשחרר אותי בעזרת הקרן שלך." אני מבקש ממנו.
-
[b] [b]דיוויס[/b]
באמת קטע O:
---------------
ולמה צ'ארמנדר צריך ניקוי? הוא עשה את הקקי O:
-------------------
אתה צועק על צ'ארמנדר ומנימת קולך הוא מצטמק[זתומרת שהוא כאילו מתקפל לתוך עצמו] בפחד ואז קם ומתחיל לרוץ לכיוון כלשהו, אתה לוקח מטלית ומתחיל לנקות את הרצפה, אחרי דקה בערך אתה קולט את צ'ארמנדר מציץ לתוך החדדר מצד הדלת
[/b][/quote]
אני יודע מה זה מצטמק, ואמרתי שאני נכנס בעצמי למקלחת כי דרכתי על הקקי שלו ><
--
"היי צ'ארמנדר, מה קרה, הפחדתי אותך? אני מצטער, לא התכוונתי, פשוט קצת התעצבנתי. בוא, רוצה לשחק?" אני שואל אותו ומחייך, מחכה לראות מה התגובה שלו.
-
[b] [b]אנג'ל[/b]
אתה מחפש כפתור כזה אבל אין, שום כפתור לא מופיע כרגע, אתה מניע את הפוקדע בעצבנות ואז הפוקדע אומר בקולו הרובוטי "פוקמון לא מזוהה בסביבה! אנא בצע סריקה!" [/b][/quote]
"סריקה ?"אשאל בקול מוזר .
'יכול להיות שכתוב על זה בספר הדרכה 'אחשוב ואסתכל בספר .
-
[b]מייק[/b]
נידורן יוצא ומסתכל סביבו בבילבול, כשלפתע הוא רוא את הקטרפים "רן!" הוא אומר בכעס ורץ אל אחד הקטרפים ודוחף אותו [גולתה מתקפת דחיפה, אני מזכיר שיש כפתור בפוקדע...] הוא קופץ על השני ודוחף גם אותו ועל השלישי רק נוהם וגורם לבריחתו, נידורן מחייך ונראה מרוצה
מה תעשה?
[b]דיוויס[/b]
"צארר" הוא אומר בדאגה ובפחד ונשאר במקומו, לפתע דלת המקלחת נטרקת וצ'ארמנדר צורח "צ'אררר" ורץ להתחבא מאחורי הגב שלך, אתה מסתובב להביט בו והוא מפשיט על פרצופו מבט תמים ומתרחק ממך
מה תעשה?
[b]אנג'ל[/b]
"הכפתור העליון מבצע סריקה, בשביל לבצע סריקה החיישן צריך להיות בדיוק על הפוקימון הנבחר" אתה קורא קטע מהחוברת, אתה מכוון על סקווירטל את החיישן ונוכח לדעת כי יש שם רק קונכייה
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 1 2009, 09:56 PM
[b]
[b]דיוויס[/b]
"צארר" הוא אומר בדאגה ובפחד ונשאר במקומו, לפתע דלת המקלחת נטרקת וצ'ארמנדר צורח "צ'אררר" ורץ להתחבא מאחורי הגב שלך, אתה מסתובב להביט בו והוא מפשיט על פרצופו מבט תמים ומתרחק ממך
מה תעשה? [/b][/quote]
"בוא הנה!" אני צועק וקופץ על צ'ארמנדר, ומתחיל לדגדג אותו בבטן בשביל לנסות ולהצחיק אותו, ואראה איך הוא מגיב אל הדיגדוגים.
-
[b] [b]מייק[/b]
נידורן יוצא ומסתכל סביבו בבילבול, כשלפתע הוא רוא את הקטרפים "רן!" הוא אומר בכעס ורץ אל אחד הקטרפים ודוחף אותו [גולתה מתקפת דחיפה, אני מזכיר שיש כפתור בפוקדע...] הוא קופץ על השני ודוחף גם אותו ועל השלישי רק נוהם וגורם לבריחתו, נידורן מחייך ונראה מרוצה
מה תעשה? [/b][/quote]
אשלוף את האפרסק מהתיק, אחתוך ממנו חתיכה ואתן לו, "תודה שהצלת אותי." אני אומר לו בחיוך.
אני לוקח את הפוקדע ומברר מה המתקפות שלו, ואיזה סוגים חזקים וחלשים נגדו.
-
[b] [b]אנג'ל[/b]
"הכפתור העליון מבצע סריקה, בשביל לבצע סריקה החיישן צריך להיות בדיוק על הפוקימון הנבחר" אתה קורא קטע מהחוברת, אתה מכוון על סקווירטל את החיישן ונוכח לדעת כי יש שם רק קונכייה
מה תעשה? [/b][/quote]
"מה לעזאזל ?!"אומר בדאגה אחר כך ארים את הקונכייה ואסתכל עליה מקרוב "יכול להיות שזה הפוקימון ?"אחשוב לעצמי אכוון את הפוקידע ואלחץ על הכפתור של הסריקה .
-
[b]דיוויס[/b]
אתה קופץ על צ'ארמנדר והוא מתחיל להתפתל במקום, בהתחלה אתה חושב שהוא צוחק, אבל אחרי זה נראה שהוא ממש סובל, הוא שורט את ידייך ואתה מרים אותן בכאב, אין דימום אבל אפשר לראות את השריטות, צ'ארמנדר משתחרר מאחיזתך ובורח לאחד החדרים בבית
[b]מייק[/b]
אתה מוציא את האפרסק מהתיק ומנסה לחתוך אותו, אבל מסתבר שקשה מאוד לחצות אותו, אחרי חצי דקה בערך של מאמץ אתה מצליח לחצות אותו ומנסה לתת אותו לנידורן, אבל החלק התחתון של גופך שעוד קשור מונע ממך לזוז ואתה נשאר במקום, נידורן שמבחין בפרי חותך עם קרנו את החוט בפתאומית ורם לך ליפול, הוא לוקח את שתי החצאים ומתחיל לכרסם אותם בהנאה
מה תעשה?
[b]אנג'ל[/b]
"סקווירטל, פוקימון צב הים" אומר הפוקדע כשאתה לוחץ על כפתור הסריקה ועלהמסך מופיעה תמונתו של סקווירטל ([img]http://i38.tinypic.com/2ldyvjk.jpg[/img]) ואז הפוקדע ממשיך בקול רובוטי "סקווירטל הוא פוקימון שמאופיין בהתקפות מים חזקות ובהגנה גבוהה, בגלל שריונו.
שריונו שלא סקווירטל מגן עליו מפני פגיעות ומחמם אותו, לסקווירטל יש שישה חורים בשריון, שתיים לידיו, שתיים לרגליו, אחד לראשו ואחד לזנבו, זנבו של סקווירטל הוא החלק הכי חזק בגופו והוא משתמש בו בקרב לרוב" הפוקדע מסיים להגיד ואתה מרגיש את הקונכייה רועדת
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 10:10 AM
[b] [b]אנג'ל[/b]
"סקווירטל, פוקימון צב הים" אומר הפוקדע כשאתה לוחץ על כפתור הסריקה ועלהמסך מופיעה תמונתו של סקווירטל ([img]http://i38.tinypic.com/2ldyvjk.jpg[/img]) ואז הפוקדע ממשיך בקול רובוטי "סקווירטל הוא פוקימון שמאופיין בהתקפות מים חזקות ובהגנה גבוהה, בגלל שריונו.
שריונו שלא סקווירטל מגן עליו מפני פגיעות ומחמם אותו, לסקווירטל יש שישה חורים בשריון, שתיים לידיו, שתיים לרגליו, אחד לראשו ואחד לזנבו, זנבו של סקווירטל הוא החלק הכי חזק בגופו והוא משתמש בו בקרב לרוב" הפוקדע מסיים להגיד ואתה מרגיש את הקונכייה רועדת [/b][/quote]
"אז הקונכייה הזאת זה בעצם סקווירטל הא "אחשוב והוריד את הקונכייה על הריצפה מחכה לראות מה קורה לקונכייה עכשיו .
-
[b]אנג'ל[/b]
אתה מוריד את הקונכייה והיא רועדת עוד יותר, נראה שסקווירטל רועד מבפנים מסיבה כלשהי
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 10:28 AM
[b] [b]אנג'ל[/b]
אתה מוריד את הקונכייה והיא רועדת עוד יותר, נראה שסקווירטל רועד מבפנים מסיבה כלשהי [/b][/quote]
'הפוקדע אמר משהו על זה 'אחשוב ואז במהירות ארים את סקווירטל הכניס אותו לבית ואניח אותו ליד האח (אל תעשה שאין לי אחד ...).
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Oct 2 2009, 10:39 AM
[b] 'הפוקדע אמר משהו על זה 'אחשוב ואז במהירות ארים את סקווירטל הכניס אותו לבית ואניח אותו ליד האח (אל תעשה שאין לי אחד ...). [/b][/quote]
אתה מרים את סקווירטל ולאט לאט הוא מפסיר לרעוד, אתה שם אותו ליד האח והוא יוצא ופשוט עומד שם לכמה דקות אבל לאחר מכן הוא מוצא את האח מציק ומתחיל לטייל לך בבית, בהתעלמות מוחלטת מזה שאתה מסתכל עליו
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 2 2009, 10:46 AM
[b] אתה מרים את סקווירטל ולאט לאט הוא מפסיר לרעוד, אתה שם אותו ליד האח והוא יוצא ופשוט עומד שם לכמה דקות אבל לאחר מכן הוא מוצא את האח מציק ומתחיל לטייל לך בבית, בהתעלמות מוחלטת מזה שאתה מסתכל עליו
מה תעשה? [/b][/quote]
"שלום לך ?"אשאל במטרה לגרום לו להסתכל עליי .
"אז אני מניח שאני הבעלים שלך "אומר לו בחביבות ואז הלך למטבח להביא לו פרי .
-
[b]שם משתמש:[/b] War Norg
[b]שם דמות:[/b] ניב שלמון
[b]גיל:[/b] 15
[b]פוקימון התחלתי:[/b] גסטלי
[b]ספרייט[/b] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr190.png[/img]
[b]רקע:[/b] למרות שלא הייתי הכי מקובל בבית הספר, היה לי חבר אחד, חבר אמיתי, ממש קרוב. תמיד שיחקנו ביחד, עשינו שיעורי בית ביחד, הסתבכנו בצרות ביחד וגם יצאנו מהן ביחד. היינו שותפים לכל. לפני שלוש שנים, כשנפרדנו אחד מהשני אחרי הלימודים, נשמע רעש מוזר מתוך בית הספר. רצנו ביחד פנימה לנסות להבין מה קרה. ראינו שם יצור מוזר, לא היה לו גוף, הוא היה שחור לגמרי וריחף באוויר, שולח שתי ידיים קדימה, עם מבט מטורף על הפנים. הוא יצר כדור שחור מוזר בין הידיים שלו ושחרר אותו במהירות. לא יכולתי לזוז. הרגשתי את הפחד משלטת עלי כשהכדור כמעט פגע בי. החבר שלי דחף אותי הצידה ברגע האחרון ונפגע מהכדור. היצור המוזר ברח דרך החלון קצת לפני שאמבולנס הגיע, אבל זה היה מאוחר מדי, הא מת. הרגשתי נורא, שבועות לא יצאתי מהחדר שלי. כל העולם שלי קרס, והרגשתי את כל השמחה שלי נעלמת. כחודשיים אחרי שהוא מת החלטתי להימנע מעוד קשרים כאלה, כדי למנוע עוד אבדות כאלה, כדי להימנע מההרגשה הנוראית הזאת, וכשהחלטתי את ההחלטה הזאת, שכחתי את שמו של החבר היחיד שאי פעם היה לי, החבר שבגללו במשך שבועות לא רציתי לחיות, ואיבדתי כל מה שהיה לי.
[b]אופי:[/b] ניב הוא ילד מתבודד שלא מתחבר עם אנשים, וקשה מאוד ליצור אצלו רגש עמוקץ למרות זאת, אנשים שמצליחים להתקרב אליו ולהתחבר איתו הם הדבר החשוב ביותר בשבילו, והוא יעשה הכל בשביל חבר.
[b]הערות\בקשות:[/b] אין
-
[b] [b]דיוויס[/b]
אתה קופץ על צ'ארמנדר והוא מתחיל להתפתל במקום, בהתחלה אתה חושב שהוא צוחק, אבל אחרי זה נראה שהוא ממש סובל, הוא שורט את ידייך ואתה מרים אותן בכאב, אין דימום אבל אפשר לראות את השריטות, צ'ארמנדר משתחרר מאחיזתך ובורח לאחד החדרים בבית
[/b][/quote]
"מה הבעיה שלו לעזאזל?!" אצעק וארדוף אחריו.
"אם ככה אתה רוצה להתנהג, אין בעיה!" אני צועק ומחזיר אותו שוב אל הפוקדור, יורד אל הסלון ושואל את אמא מה היא אמרה מקודם, כי לא שמעתי.*
-
[b] [b]מייק[/b]
אתה מוציא את האפרסק מהתיק ומנסה לחתוך אותו, אבל מסתבר שקשה מאוד לחצות אותו, אחרי חצי דקה בערך של מאמץ אתה מצליח לחצות אותו ומנסה לתת אותו לנידורן, אבל החלק התחתון של גופך שעוד קשור מונע ממך לזוז ואתה נשאר במקום, נידורן שמבחין בפרי חותך עם קרנו את החוט בפתאומית ורם לך ליפול, הוא לוקח את שתי החצאים ומתחיל לכרסם אותם בהנאה
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מברר איזה מתקפות יש לנידורן, ואיזה סוגים חלשים וחזקים עליו בעזרת הפוקדע.
-
[b]אנג'ל[/b]
הוא יורה לך בועה על הפרצוף ורץ משם מצחקק, אתם נשאר לעמוד שם רטוב ומסתכל עליו נכנס לחדרך שלך
[b]ניב[/b]
לא מסתדרים לי קצת דברים, גמרת ללמוד בגיל 9?!
והפוקמונים הופיעו לפני ארבע-חמש שנים בערך, תערוך את זה ותהיה רשום
[b]דיוויס[/b]
צ'ארמנדר מבחין בפוכדור ומתחיל לברוח ממך לאורך המדרגות, את לוחץ על הכפתור אבל בכל פעם יוצאת קרן אדומה שמפספסת אותו, לפתע הוא נעלם בקומה התחתונה ואתה מחפש אותו בסלון כשלפתע אתה שומע את אימך "הוא שלך, דיוויס?" היא שואלת ומרימה את צ'ארמנדר כאילו הוא איזסה תינוק קטן, נראה כאילו הוא נהנה מזה
[b]מייק[/b]
"מתקפות: דחיפה, נהמה ומכת קרן" אומר הפוקדע ועושה על נידורן סריקה קצרה
מתקפות עם נזק מרובע:אין.
מתקפות עם נזק כפול: אדמה ואל-חושי
מתקפות עם נזק רגיל: רגילות, אש, מים, חשמל, קרח, מעופף, אבן, מעופף, דרקון ואופל
מתקפות שעושות חצי נזק: עשב, לחימה, רעל וחרק
מתקפות שעושות רבע נזק: אין." הפוקדע אומר
מה עכשיו?