-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 5 2009, 09:36 PM
[b]
[b][u]ג'ימי[/u][/b]
אתה קם על רגליך ורואה ים. ואז אתה מביט סביבך ורואה חול, אבנים ועצי קוקוס ובננות. אתה מבין שאתה נמצא על חוף ים! אתה מושיט את ידך קדימה כדי להרגיש את החול אבל במקום כף יד של בן אדם, נשלפת יד קצרה וכחולה. אתה מסתכל על עצמך ורואה זנב כחול עם מין קוץ אדום עליו, גב עם קוצים אדומים, בטן כחולה עם משולש חום בהיר ולסת גדולה. אתה מגלה שהפכת לטוטודייל!!! [/b][/quote]
"אני לא מאמין..." אני אומר "זה הדבר הכי... הכי... טוב שקרה לי בחיים!!!!!!!" בשמחה רבה ואתחיל לרקוד סתם ריקודים מכוערים
-
השאלות:
ישנן 4 שאלות שיקבעו את אופייכם, ענו על כולן כדי לדעת איזה פוקימון אתם
א. אתם שומעים את חברכם צועק בפחד מקצה של צוק תלול. מה תעשו?
אני יילך לתפוס אותו ולהוציא אותו משם
ב. אתם יוצאים לפיקניק ואתם ממש רעבים. בתוך סל הפיקניק יש חטיפים שאתם ממש אוהבים. אתם...?
לאכול את כל החטיפים שאני אוהב ואז לומר שזה היה מישהו אחר
ג. הגעתם לשיעור ממש ממש משעמם... אתם לא מבינים את החומר והמורה משעממת אתכם. אתם...?
משחקים בPSP
ד. אתם בן או בת?בן
2. כינוי-arad1021
3. שם במשחק-ארתור
4. בקשות מיוחדות-אין
5. אחר- להתקבל:D
-
[SIZE=3][b][color=darkred]שכחתי לכתוב שלכל אחד מכם יש את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד ע"י עליית רמות שרשומות בסרבי![/color][/SIZE][/b]
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה מביט סביבך ורואה לדאבונך רק חול, ים וגוש אבנים. אתה סורק שוב את המקום ומתקדם הצידה לכיוון המים ולפתע הגוש אבנים נעשה מתושתש ונהפך למדרגות אבן אפורה ולמרבה הפלא מבריקה!
[b][u]ניב[/u][/b]
נו באמת, איך אני אשכנע את הדמות שלך להאמין?!
אתה מצליף עם הגפן שלך בזובאט ומההפתעה והעוצמה הזובט מועף לאדמה ונוחת על סלע קשה. "אוקיי, ממש עיצבנת אותי" אומר הזובאט "ניצחת הפעם, אבל אל תדאג, בפעם הבאה שנפגש כדי שתהיה לך חלקת אדמה והספד" הוא מסיים ומתעופף מהמקום.
[b][u]רומה[/u][/b]
אתה אוכל בננות וקוקוס ושותה את המיץ שהקוקוסים מכילים. המיץ כל כך טעים עד שאתה מרגיש שהבטן שלך רוקדת באושר.
אתה ניגש למים ובוחן את ההשתקפות. אתה רואה לטאה ירוקת נמוכה עם ידיים דקות. הפכת לטריקו!
[b][u]אוהד[/u][/b]
תירגע, שמי פנפי אומר הקול. אתה מביט בדובר ורואה פיל קטן כחול עם פסים אדומים על גופום וחדקו. זה פנפי. בדרך כלל אתה לא היית מוטרד מדבר כזה אלה מהעובדה שיש לך כאב ראש אבל מה שמטריד אותך, זה שלמרות שאתה עומד זקוף, אתה רק בגובה של הפנפי, שידוע כפוקימון קטן.
[b][u]אקסל[/u][/b]
אתה רואה סביבך ים וחול ושורת עצי קוקוס ובננות. אתה חושב שאתה בטח בחוף ים מיושב מאוד או חוף ים שעד לא מזמן היה מיושב. אתה לא רואה איש אבל המקום מקרין תחושה של טיפוח ושל הימצאות מישהו בקרבת מקום.
[b][u]ג'ימי[/u][/b]
אתה רוקד ורוקד אבל פתאום את שומע קרקור אימתני וחזק. אתה נבהל שמע יש בקרבתך מפלצת או משהו. אבל כשהקרקור בוקע שוב, אתה מבין שהוא בוקע מהבטן שלך. בלי לשים לב, רקדת יותר משעה וכנראה לא שמת לב לאיתותי רעב קטנים עד שזה פרץ בשאגה...
[b][u]ארתור-[/u][/b]
סורי, בינתיים אין מקום.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 08:33 PM
[b]
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה מצליף עם הגפן שלך בזובאט ומההפתעה והעוצמה הזובט מועף לאדמה ונוחת על סלע קשה. "אוקיי, ממש עיצבנת אותי" אומר הזובאט "ניצחת הפעם, אבל אל תדאג, בפעם הבאה שנפגש כדי שתהיה לך חלקת אדמה והספד" הוא מסיים ומתעופף מהמקום.
[/b][/quote]
"חזור הנה פחדן!" אצעק וארוץ אחריו בעודי שולח את הגפן המצליפה בשביל לתפוס אותו, ואם אני מצליח אני מקרב אותו ומסתכל לו בעיניים.
"תקשיב חתיכת ראש מגבון, עוד פעם אחת ותאיים עלי וזה הסוף שלך!" אני צועק ומעיף אותו אל המים (בתנאי שתפסתי אותו, אם לא אני סתם צועק לו את זה).
-
[b]
[b][u]רומה[/u][/b]
אתה אוכל בננות וקוקוס ושותה את המיץ שהקוקוסים מכילים. המיץ כל כך טעים עד שאתה מרגיש שהבטן שלך רוקדת באושר.
אתה ניגש למים ובוחן את ההשתקפות. אתה רואה לטאה ירוקת נמוכה עם ידיים דקות. הפכת לטריקו!
[/b][/quote]
'אולי שיט ' אני יחשוב לעצמי ~ואני לא אמור לדעת מה זה פוקימונים בכלל אני חושב וגם לא אמור להכיר אותם??~ ואנסה להבין את זה שאני לטאה ירוקה עם כתם אדום בבטן וזנב ירוק גדול.אחרי שארגע אני יחפש אנשים אחרים כדי לראות שלא הישתגעתי ושאני לא הוזהה .
-
[b] [SIZE=3][b][color=darkred]שכחתי לכתוב שלכל אחד מכם יש את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד ע"י עליית רמות שרשומות בסרבי![/color][/SIZE][/b]
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה מביט סביבך ורואה לדאבונך רק חול, ים וגוש אבנים. אתה סורק שוב את המקום ומתקדם הצידה לכיוון המים ולפתע הגוש אבנים נעשה מתושתש ונהפך למדרגות אבן אפורה ולמרבה הפלא מבריקה!
[/b][/quote]
אני רץ לשם כשעל גבי אני מנסה לסחוב את דינורן ואז אני עולה במדרגות.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה לא תוס את הזובאט המהיר ופשוט מטיח בו עלבונות. לאחר שהוא נעלם אתה מחליט לחפש דרך לצאת מהחוף, אחרי הכל אתה לא מתכוון לבלות את שארית חייך על החוף...
[b][u]רומה[/u][/b]
אתה אמור לדעת מיהם הפוקימונים בגלל העובדה שאתה פוקימון וכל פוקימון יודע על שאר הפוקימונים ועל עצמו...
-----------------------------------------------
אתה נרגע מעט אבל עדיין אתה נסער מהמחשבה שאתה טריקו. אתה מסתובב בחוף ומשאתה לא רואה יציאה אתה מחליט להתמש במיומנות הטיפוס שיש לטריקו כדי לטפס על עץ גבוה ולהביט בנוף כדי לדעת איפה אתה אבל אתה קצת חושש בכל זאת. מה תעשה?
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה עולה במדרגות במהירות ויוצא לפתע, להפתעתך אל תוך עיירה ענקית. מה שמפתיע אותך זה השינוי בפני השטח, שכעת כוסה בדשא מטופס ולא בחול אף על פי שלפני כמה מטרים הכל היה מלא בחול.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:09 PM
[b] [b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה לא תוס את הזובאט המהיר ופשוט מטיח בו עלבונות. לאחר שהוא נעלם אתה מחליט לחפש דרך לצאת מהחוף, אחרי הכל אתה לא מתכוון לבלות את שארית חייך על החוף...
[/b][/quote]
אתחיל לטייל על החוף בתקווה שאמצא מישהו יותר ידידותי או את היציאה מהחוף.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:09 PM
[b]
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה עולה במדרגות במהירות ויוצא לפתע, להפתעתך אל תוך עיירה ענקית. מה שמפתיע אותך זה השינוי בפני השטח, שכעת כוסה בדשא מטופס ולא בחול אף על פי שלפני כמה מטרים הכל היה מלא בחול. [/b][/quote]
אני רץ וצועק בקול "יש כן מישהו?"
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה מטייל ואז לפתע אתה מרגיש שאתה נופל. אתה מביט סביבך ומגלה שאתה במגלשה ענקית. אתה מביט מעלה ורואה ריבוע אור שאט-אט נסגר על ידי ריבוע של אדמה חולית. נפלת לבור מוסווה. את מתעצבן כשלפתע אתה מגיע לתוך מעלית מוזרה. אתה נכנס בה והיא אוטומטית מעלה אותך כלפיי מעלה. כשהיא נפתחת אתה רואה משהו עוצר נשימה- התרגלת כבר לחוף, לחול, לים ולעצים בנוף. עכשיו אתה בעיר מטופחת ומצוחצחת. לפי מיקום השמש, עכשיו צהריים כך שכנראה תושבי העיר ישנים.
[b][u]וילי[/u][/b]
לאחר שאתה מסים לצעוק אתה שומע המולה ענקית ואז קול חזק אומר "שקט! אני אצא לטפל בזה. ואז יוצא מתוך אחד הבתים פוקימון דמוי לטאה דרקונית כתומה עם אש בוערת בזנב. זה צ'אריזרד!
"מה אתה חושב שאתה עושה?!" הוא שואג עליך בזעם "מה פתאום אתה רץ ברחובות וצועק בשעה 2 בצהריים?! כולם ישנים! עכשיו אני מקווה שיש לך סיבה טובה או שתעבור ביקור בתוך הלהבות שלי!"
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:25 PM
[b]
[b][u]וילי[/u][/b]
לאחר שאתה מסים לצעוק אתה שומע המולה ענקית ואז קול חזק אומר "שקט! אני אצא לטפל בזה. ואז יוצא מתוך אחד הבתים פוקימון דמוי לטאה דרקונית כתומה עם אש בוערת בזנב. זה צ'אריזרד!
"מה אתה חושב שאתה עושה?!" הוא שואג עליך בזעם "מה פתאום אתה רץ ברחובות וצועק בשעה 2 בצהריים?! כולם ישנים! עכשיו אני מקווה שיש לך סיבה טובה או שתעבור ביקור בתוך הלהבות שלי!" [/b][/quote]
אני אומר לו "באמת יש לי סיבה טובה,יש איתי נידורן זכר והוא פצוע אתם תוכלו לרפא אותו בכפר שלכם? ודרך אגב אני באמת מצטער לא ידעתי שעכשיו 2 בצהרים".
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:25 PM
אתה מטייל ואז לפתע אתה מרגיש שאתה נופל. אתה מביט סביבך ומגלה שאתה במגלשה ענקית. אתה מביט מעלה ורואה ריבוע אור שאט-אט נסגר על ידי ריבוע של אדמה חולית. נפלת לבור מוסווה. את מתעצבן כשלפתע אתה מגיע לתוך מעלית מוזרה. אתה נכנס בה והיא אוטומטית מעלה אותך כלפיי מעלה. כשהיא נפתחת אתה רואה משהו עוצר נשימה- התרגלת כבר לחוף, לחול, לים ולעצים בנוף. עכשיו אתה בעיר מטופחת ומצוחצחת. לפי מיקום השמש, עכשיו צהריים כך שכנראה תושבי העיר ישנים.
[/b][/quote]
'אחלה, עיר שוממת' אגיד בזמן שאלך בעצבנות ואסרוק את העיר, אחפש אנשים שכן ערים.
-
[b][u]וילי[/u][/b]
"נידורן פצוע מה?" אומר הצ'אריזרד "לא פלא. הוא הוענש בחומרה. ברוב טימטומו, הטמבל הסגול הקטן ניסה להנקש במנהיג שלנו ו-" דיבוריו של הצ'אריזרד נקטעו כשלפתע נשמע פיצוץ עז ואחד הבתים התפוצץ והחל לעלות באש.
"אוי לא!" צועק הצ'אריזרד "אני מקווה שהם לא היו בבית!" הוא שואג בבהלה ובטעות מרסק עם כנפים את אחד העצים לאבקה דקיקה.
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
לפתע עולה בדעתך דבר מה. אתה מרגיש צורך לבצע משהו שיעיר את כולם ויגרום להם לצעוק, משהו שיפריע להם. את מניח שזה חלק מאופייך ואתה לא יכול לעמוד בפיתוי כאשר אתה רואה הקל עם להבה ולידו עץ מיובש
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:41 PM
[b]
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
לפתע עולה בדעתך דבר מה. אתה מרגיש צורך לבצע משהו שיעיר את כולם ויגרום להם לצעוק, משהו שיפריע להם. את מניח שזה חלק מאופייך ואתה לא יכול לעמוד בפיתוי כאשר אתה רואה הקל עם להבה ולידו עץ מיובש [/b][/quote]
ברור שלא.
רק מה זה הקל? אני יכול להרים את זה? XP
--
'ומה יקרה אם בטעות אפיל את העץ על זה?' אחשוב לתומי ובעטות אחתוך את העץ עם עלי תער כ שיפול על הלהבות?
"אופס" אגיד ואצחקק צחוק מרושע.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
מקל*
--------------
העץ עולה באש ואתה צוחק וצוחק ואז הולך להתחבא מאחוריי אחד העצים. אתה מתכוון להעלים את האשמה ממך בכך שתראה פצוע.
פתאום נשמעת אזעקה ומכל מקום מגיעות צרחות.
לפתע מופיעים שלוש צבי ענק עם תותחים בשיריון ומכבים את הלהבות בקלות, אבל עדיין מכל מקום נשמעות צווחות בהלה ופאניקה
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Oct 12 2009, 09:48 PM
מקל*
--------------
העץ עולה באש ואתה צוחק וצוחק ואז הולך להתחבא מאחוריי אחד העצים. אתה מתכוון להעלים את האשמה ממך בכך שתראה פצוע.
פתאום נשמעת אזעקה ומכל מקום מגיעות צרחות.
לפתע מופיעים שלוש צבי ענק עם תותחים בשיריון ומכבים את הלהבות בקלות, אבל עדיין מכל מקום נשמעות צווחות בהלה ופאניקה [/b][/quote]
"צבי הנינג'ה, אתם חייבים להציל אותי!" אצעק ואצלע לעברם ומשחק אותה פצוע.
"קיבלתי כוויה ברגל שלי, לא! הרגל היפה שלי!" אגיד ו'אתמוטט' על הרצפה לידם.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
"מהר תרימו אותו!" צועקים הבלסטוייזים בקול רם. לפתע, זוג ידיים דקות וחזקות תופסות אותך. לפתע מה שמחזיק אותך מתחיל לעוף ואתם מגיעים במהירות לבניין ורוד עגול שהדלת שלו בצורת ביצה. אתה מבין שעומדים לבדוק אותך למרות שאינך באמת פצוע ואז עוד יתקפו אותך על השקר שלך. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 12 2009, 09:59 PM
"מהר תרימו אותו!" צועקים הבלסטוייזים בקול רם. לפתע, זוג ידיים דקות וחזקות תופסות אותך. לפתע מה שמחזיק אותך מתחיל לעוף ואתם מגיעים במהירות לבניין ורוד עגול שהדלת שלו בצורת ביצה. אתה מבין שעומדים לבדוק אותך למרות שאינך באמת פצוע ואז עוד יתקפו אותך על השקר שלך. מה תעשה? [/b][/quote]
'איפה צבי הנינג'ה כשצריך אותם?' אחושב לעצמי אחשוב לעצמי ואפזר על עצמי קצת אבקת רעל ושיתוק בשביל להפיצע טיפה, ואצליף בעצמי טיפה עם הצלפת גפן לפני שמישהו יראה, ככה שיחשבו שאני באמת פצוע.
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 12 2009, 09:09 PM
[b]
[b][u]רומה[/u][/b]
אתה אמור לדעת מיהם הפוקימונים בגלל העובדה שאתה פוקימון וכל פוקימון יודע על שאר הפוקימונים ועל עצמו...
-----------------------------------------------
אתה נרגע מעט אבל עדיין אתה נסער מהמחשבה שאתה טריקו. אתה מסתובב בחוף ומשאתה לא רואה יציאה אתה מחליט להתמש במיומנות הטיפוס שיש לטריקו כדי לטפס על עץ גבוה ולהביט בנוף כדי לדעת איפה אתה אבל אתה קצת חושש בכל זאת. מה תעשה?
[/b][/quote]
אתתגבר על הפחד שלי ואטפס על איזה עץ כמו טריקו אורגינלי.
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 12 2009, 09:41 PM
[b] [b][u]וילי[/u][/b]
"נידורן פצוע מה?" אומר הצ'אריזרד "לא פלא. הוא הוענש בחומרה. ברוב טימטומו, הטמבל הסגול הקטן ניסה להנקש במנהיג שלנו ו-" דיבוריו של הצ'אריזרד נקטעו כשלפתע נשמע פיצוץ עז ואחד הבתים התפוצץ והחל לעלות באש.
"אוי לא!" צועק הצ'אריזרד "אני מקווה שהם לא היו בבית!" הוא שואג בבהלה ובטעות מרסק עם כנפים את אחד העצים לאבקה דקיקה.
[/b][/quote]
אני משעיר את נידורן במקום ואז אני רץ לעזור לו לחבות את הבית עם קרן בועות
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 12 2009, 08:33 PM
[b] [b][u]ניב[/u][/b]
נו באמת, איך אני אשכנע את הדמות שלך להאמין?!
"ואו, המקום הזה הרבה יותר אמיתי ממה שציפיתי. מממ, איזה פוקימון יכול לעזור לי לטפל בפצע? אולי צנסי? טוב, כדי שאנסה לחבוש את זה"
הולך ומחפש עץ לנמוך שאוכל לטפס עליו ולהוריד ממנו ממנו כמה עלים כדי לחבוש את הפצע.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
לדאבונך, אבקת הרעל לא משפיע עליך אבל הגפן שלך ואבקת השיתוק עושות את העבודה. "קחי אותו אחות" אומר קול עמוק ואז קול נשי מבוהל אומר "כמובן, כבודו!". לפתע אתה מורם בידיים ממש קטנות ואתה רואה צ'נסי!
[b][u]רומה[/u][/b]
מפליא אותך באיזה מהירות הגעת לצמרת. אתה מתיישב עליה וכמעט נופל אחורה מהפתעה. לפניך אתה רואה עיירה גדולה ומיד אחריה אגם עם מים כל כך צלולים, שמהמרחק הזה אתה רואה את קרקעיתו. אתה רואה יערות נרחבים והרים גבוהים אבל אז הנוף נקטע בענן עצום של ערפל דחוס ושחור יותר מזפת שחוסם את שדה הראיה.
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה מגיע לבית ומנסה להשתמש בקרן בועות. לרגע נראה שהצלחת אבל אז, מהלחץ הצ'אריזרד מנפף בכנפיו חזק והלהבות חוזרות לדלוק בעוצמה, כאילו הכנפיים של צ'אריזרד הם נפנפת של מנגל. אתה מבין שתצטרך להשתמש במתקפת מים חזקה יותר כדי לגבור על האש...
[b][u]ניב[/u][/b]
אתה מטפס בקלילות יחסית לרגלך הפצועה על עץ בננות וקוטף עלה עבה במיוחד. כעט עליך לבחור איך להכין ממנו תחבושת?
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 13 2009, 10:10 PM
לדאבונך, אבקת הרעל לא משפיע עליך אבל הגפן שלך ואבקת השיתוק עושות את העבודה. "קחי אותו אחות" אומר קול עמוק ואז קול נשי מבוהל אומר "כמובן, כבודו!". לפתע אתה מורם בידיים ממש קטנות ואתה רואה צ'נסי!
[/b][/quote]
"יו דוק, את עושה משהו הערב? יש לך חבר? רוצה ללכת לסרט או משהו?" אשאל אותה בזמן שאחכה שהיא תטפל בי.
-
[b]
[b][u]רומה[/u][/b]
מפליא אותך באיזה מהירות הגעת לצמרת. אתה מתיישב עליה וכמעט נופל אחורה מהפתעה. לפניך אתה רואה עיירה גדולה ומיד אחריה אגם עם מים כל כך צלולים, שמהמרחק הזה אתה רואה את קרקעיתו. אתה רואה יערות נרחבים והרים גבוהים אבל אז הנוף נקטע בענן עצום של ערפל דחוס ושחור יותר מזפת שחוסם את שדה הראיה.
[/b][/quote]
ארד מהעץ ואלך לחפש מישו חנון להביא לו מכות ולגנוב לו כסף כדי לקנות לי איזה משו.
-
[b]
[b][u]וילי[/u][/b]
אתה מגיע לבית ומנסה להשתמש בקרן בועות. לרגע נראה שהצלחת אבל אז, מהלחץ הצ'אריזרד מנפף בכנפיו חזק והלהבות חוזרות לדלוק בעוצמה, כאילו הכנפיים של צ'אריזרד הם נפנפת של מנגל. אתה מבין שתצטרך להשתמש במתקפת מים חזקה יותר כדי לגבור על האש...
[/b][/quote]
אני מתקרב לבית ומשתמש באקדח מים חזק
-
[b] [b][u]ניב[/u][/b]
אתה מטפס בקלילות יחסית לרגלך הפצועה על עץ בננות וקוטף עלה עבה במיוחד. כעט עליך לבחור איך להכין ממנו תחבושת? [/b][/quote]
אני מגלגל אותו סביב האיזור הפצוע וקצת לפני שהוא נגמר קושר אותו קשר סבתא כפול
-
.1 [/B]השאלות-[/B]
ישנן 4 שאלות שיקבעו את אופייכם, ענו על כולן כדי לדעת איזה פוקימון אתם
א. אתם שומעים את חברכם צועק בפחד מקצה של צוק תלול. מה תעשו?
ב. אתם יוצאים לפיקניק ואתם ממש רעבים. בתוך סל הפיקניק יש חטיפים שאתם ממש אוהבים. אתם...?
ג. הגעתם לשיעור ממש ממש משעמם... אתם לא מבינים את החומר והמורה משעממת אתכם. אתם...?
ד. אתם בן או בת?
תשובות :
א. ארוץ לעזור לעזור לו לעלות חזרה
ב. אוכל כמה חטיפים , משאיר את השאר להמשך הדרך .
ג. משחקים בפלאפון
ד. בן עם בולבול גדול D:
2. כינוי- Steve
3. שם במשחק- סטיב
4. בקשות מיוחדות - אין
5. אחר- יש לי בולבול גדול D:
-
[b] [SIZE=3][b][color=darkred]שכחתי לכתוב שלכל אחד מכם יש את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד ע"י עליית רמות שרשומות בסרבי![/color][/SIZE][/b]
[b][u]אוהד[/u][/b]
תירגע, שמי פנפי אומר הקול. אתה מביט בדובר ורואה פיל קטן כחול עם פסים אדומים על גופום וחדקו. זה פנפי. בדרך כלל אתה לא היית מוטרד מדבר כזה אלה מהעובדה שיש לך כאב ראש אבל מה שמטריד אותך, זה שלמרות שאתה עומד זקוף, אתה רק בגובה של הפנפי, שידוע כפוקימון קטן.
[/b][/quote]
"איך זה יכול להיות?" אשאל את עצמי "ואיך פוקימון יכול לדבר?"
-------------------
באיזה רמה אני?
-
[b] [b][u]ג'ימי[/u][/b]
אתה רוקד ורוקד אבל פתאום את שומע קרקור אימתני וחזק. אתה נבהל שמע יש בקרבתך מפלצת או משהו. אבל כשהקרקור בוקע שוב, אתה מבין שהוא בוקע מהבטן שלך. בלי לשים לב, רקדת יותר משעה וכנראה לא שמת לב לאיתותי רעב קטנים עד שזה פרץ בשאגה... [/b][/quote]
אני אגחח מעט ואחפש לי אוכל לאכל
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
צ'נסי מביטה בך בעיניים פעורות ומלאות כעס ואומרת "לא באמת נפצעת!", סוטרת לך על הפרצוף בעזרת חבטה ומוציאה אותך מבית החולים. אתה המום ומלטף את הלחי שלך שחטפה סטירה בעזרת גפן כדי להקל על הכאב.
[b][u]רומה[/u][/b]
אתה הולך לך בחוף כשלפתע אתה נתקל בסלע ולפתע ראשך כואב ואז-
[img]http://img11.imageshack.us/img11/9985/25399659.gif[/img]
אתה רואה אדם נסחף לחוף ים סוער, נתקל בסלע ובקל פקיעה מלווה בעשןירקרק משתנה לטריקו.
לפתע אתה חוזר לחוף הרגוע ומביט בסלע בו נתקעת.
[b][u]וילי[/u][/b]
התור פיפלאפ, אתה לא יכול להשתמש באקדח מים :huh:
[b][u]ניב[/u][/b]
הכאב מוקל מעט. כעט אתה מחליט לסרוקאת החוף ולמצוא דרך לצאת ממנו. סביבך אתה רואה-
כיווןן מערבי- מערה
כיוון דרומי- ים
כיוון צפוני- עצים וסלעים
כיוון מזרחי- מדרגות עץ מבריקות
לאן תלך?
[b][u]סטיב[/u][/b]
סורי, אין מקום. שבוע הבא יתפנה מקום
[b][u]אוהד[/u][/b]
אין רמות -_- . יש לך את כל המתקפות שאתה יכול ללמוד ע"י עליית רמות.
-------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתחיל לחשוש ומביט על הרצפה לרגע ומופתע לראות זוג רגליים לא אנושיות.
[b][u]ג'ימי[/u][/b]
אתה מסתובב מעט וקולט עצי בננות ועצי קוקוס בשיא פריחתם, עם פירות גדולים וטריים ובעיקר מפתים. המראה הזה גורם לך להזיל ריר
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 16 2009, 11:12 PM
צ'נסי מביטה בך בעיניים פעורות ומלאות כעס ואומרת "לא באמת נפצעת!", סוטרת לך על הפרצוף בעזרת חבטה ומוציאה אותך מבית החולים. אתה המום ומלטף את הלחי שלך שחטפה סטירה בעזרת גפן כדי להקל על הכאב.
[/b][/quote]
"איזה מין אחות את?! גם אם לא נפצעתי, אבל אני כן, אז זאת סיבה לפצוע אותי?!" אני צועק ונכנס אל מרכז הפוקימונים, ואז שולח גפן מצליפה בשביל לתפוס את צ'נסי כך שלא תוכל לזוז.
ארים אותה אל האוויר ואעיף אותה אל אחד הקירות ואצא ממרכז הפוקימונים בריצה, קצת עצבני מהטיפול שקיבלתי.
"צבי נינג'ה ארורים" אמלמל בזמן שאחפש את היציאה מהעיר, אבל לא אחת שתיקח אותי אל החוף שוב.
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
אתה רץ ורץ אבל להפתעתך נתקל בחבורת גרוולייטים עצבניים.
"תפסנו את הפושע שהכה את האחות!" הם צועקים ומקיפים אותך במעגל אש כדי שלא תוכל לברוח ואז הם מייללים לשמיים. מיד מופיע בשמיים אירודקטייל ואומר לך: "הסבר!"
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 16 2009, 11:24 PM
אתה רץ ורץ אבל להפתעתך נתקל בחבורת גרוולייטים עצבניים.
"תפסנו את הפושע שהכה את האחות!" הם צועקים ומקיפים אותך במעגל אש כדי שלא תוכל לברוח ואז הם מייללים לשמיים. מיד מופיע בשמיים אירודקטייל ואומר לך: "הסבר!" [/b][/quote]
"להסביר מה? חשבתי שנפצעתי, הלכתי אליה ובזמן הטיפול הצעתי לה הצעה, היא התעלמה ממנה ואז אמרה שאני לא פצוע וסטרה לי. איזה מין טיפול זה?! תיזהר, אני אלך אל העירייה להתלונן עליה על השירות המזוויעה שלה!" אגיד לארודקטיל בבוז.
"עכשיו תן לי ללכת"
-
[b] [b][u]ניב[/u][/b]
הכאב מוקל מעט. כעט אתה מחליט לסרוקאת החוף ולמצוא דרך לצאת ממנו. סביבך אתה רואה-
כיווןן מערבי- מערה
כיוון דרומי- ים
כיוון צפוני- עצים וסלעים
כיוון מזרחי- מדרגות עץ מבריקות
לאן תלך? [/b][/quote]
אחשוב לעצמי 'מדרגות עץ משמע חיים וציווילזיציה, אז אלך לשם' ואעלה במדרגות
-
[b][u]ג'ימי 2[/u][/b]
האירודקטייל מביט בך ואז נוחת לידך. "לפי המקורות שלי" הוא אומר בקול זורה אימה "אתה טענת שנפצעת במהלך שריפה. המקורות שלי אומרים שיצאת מבין העצים וטענת שאתה פצוע קשה. אתה מכחיש?"
[b][u]ניב[/u][/b]
אתה עולה במדרגות שתיים שתיים ואז אתה רואה דלת מוזרה עומדת באמצע שום מקום. אתה בוחן את הדלת ומקיף אותה אבל אין כלום מאחוריה, אולם כשאתה מביט דרך חריץ בה אתה רואה אור שמש מסנוור ובוהק שאינו נמצא מאחורי הדלת.
-
[b]
[b][u]וילי[/u][/b]
התור פיפלאפ, אתה לא יכול להשתמש באקדח מים :huh:
[/b][/quote]
מה זה התור פיפלאפ?
------------------------------------------
אני משתמש בקרן בועות ואם אני לא יכול אז אני מחפש מקור מים ומביא ממנו דליים עם מים כדי לישפוח עח האש.
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 17 2009, 07:00 AM
האירודקטייל מביט בך ואז נוחת לידך. "לפי המקורות שלי" הוא אומר בקול זורה אימה "אתה טענת שנפצעת במהלך שריפה. המקורות שלי אומרים שיצאת מבין העצים וטענת שאתה פצוע קשה. אתה מכחיש?" [/b][/quote]
"לפי המקורות שלך נשמע כאילו אתה עובד עם חבורה של טמבלים, בלי לפגוע. הייתה שריפה, נכנסתי לפאניקה והתחלתי לרוץ, החלקתי והרגשתי כאב ברגל שלי, חשבתי שנפצעתי אז חיפשתי מישהו שיעזור לי. אתה יודע איך זה כשאתה לחוץ, אתה לא מצליח להבין את הכל, אז סליחה באמת שלא הייתי בטוח אם באמת נפצעתי או לא. אבל מה אם כן הייתי נפצע ולא הייתי מבקש עזרה? אז לא הייתי פה בשביל לדבר איתך. אל תאשים אותי כי אני דואג לבריאות שלי" אגיד בזעף ואסתכל על הגרולאייט'ים במבט זועם.
"עכשיו תנו לי ללכת" אוסיף בנימת טון עצבנית.
-
[b] [b][u]אוהד[/u][/b]
אין רמות -_- . יש לך את כל המתקפות שאתה יכול ללמוד ע"י עליית רמות.
-------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתחיל לחשוש ומביט על הרצפה לרגע ומופתע לראות זוג רגליים לא אנושיות.
[/b][/quote]
"מה זה איך הגעתי לפה?"אשאל אותו
-
[b]
[b][u]ג'ימי[/u][/b]
אתה מסתובב מעט וקולט עצי בננות ועצי קוקוס בשיא פריחתם, עם פירות גדולים וטריים ובעיקר מפתים. המראה הזה גורם לך להזיל ריר [/b][/quote]
אני מנצל את העובדה שאני פוקימון מים ומנסה להשתמש באקדח מים על אחד הפירות
-
[quote][i]Originally posted by Dragon4ever[/i]@Oct 17 2009, 07:00 AM
[b] [b][u]ניב[/u][/b]
אתה עולה במדרגות שתיים שתיים ואז אתה רואה דלת מוזרה עומדת באמצע שום מקום. אתה בוחן את הדלת ומקיף אותה אבל אין כלום מאחוריה, אולם כשאתה מביט דרך חריץ בה אתה רואה אור שמש מסנוור ובוהק שאינו נמצא מאחורי הדלת. [/b][/quote]
חושב לעצמי 'זאת בטח היציאה מהמשחק הדפוק הזה, או איזו דרך לאיזור אחר בו', פםותח אותה ועובר בא