-
ניב-לא התקבלת,צריך ידע מורחב בנושא מתקפות,כנראה שאין לך,וגם הטופס שלך לא טוב,תכנס לוויקיפדיה ותתקן אותו,יש לך טעויות בטופס.
[b]באטיסטה[/b]
מצטער אבל דודי לא יכול להיות באטיסטה,אתה כבר באטיסטה ואתה כבר התחלת עלילה משלך ואתה באמצע קרב,בקיצור שיקח מתאבק אחר..נגיד טריפל H או מישהו אחר..
-------------
אתה מרים אותו ומכניס את ראשו בין הרגליים שלך,אתה צועק ומיד אחר כך מרים אותו ומבצע באטיסטה בומב בחוזקה!,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 13 2009, 10:12 PM
[b]
[b]באטיסטה[/b]
מצטער אבל דודי לא יכול להיות באטיסטה,אתה כבר באטיסטה ואתה כבר התחלת עלילה משלך ואתה באמצע קרב,בקיצור שיקח מתאבק אחר..נגיד טריפל H או מישהו אחר..
-------------
אתה מרים אותו ומכניס את ראשו בין הרגליים שלך,אתה צועק ומיד אחר כך מרים אותו ומבצע באטיסטה בומב בחוזקה!,מה תעשה? [/b][/quote]
אכניע אותו לסוף הקרב!
-
[quote][i]Originally posted by Thunder[/i]@Oct 13 2009, 10:15 PM
[b] אכניע אותו לסוף הקרב! [/b][/quote]
ובאיזה הכנעה בדיוק?
תהיה יותר מדויק..
-
מלוו
~~~
אצמיד אותו ריתוק לריצפה ואחכה לשופט.
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 13 2009, 07:35 PM
[b] [b]כריסטיאן[/b]
אתה פוגע בהצלחה בשיימוס שנופל על הרצפה ונראה דיי המום ממה שקרה,הוא יוצא מהזירה והוא צולע לכיוון הכניסה למאוחרי הקלעים,מה תעשה? [/b][/quote]
אני ייצא מהזירה ויתקוף אותו בגב (כמו שועשים תמיד)
ואחרי זה יגרור אותו לזירה
-
[b]באטיסטה[/b]
אתה מצמיד אותו והשופט סופר:1..2..3 ומיד נשמע הפעמון,"והמנצח הוא באטיסטה!"הכרוז מכריז ומיד נשמע השיר שלך,מה תעשה?
[b]כריסטיאן[/b]
אתה מצליח לפגוע בו ולגרום לו ליפול על הברכיים,מיד אחר כך אתה מרים אותו וגורר אותו לזירה,הוא נכנס לזירה והוא שוכב על הגב,מה תעשה?
-
אני יעלה לחבל העליון ויקפוץ עליו בבאדי ספלאש מהחבלים (לא מיוחדת או משהו)
-
[b]כריסטיאן[/b]
אתה עולה על החבל העליון ומבצע באדי ספלאש בהצלחה,שיימוס נפגע ומתקפל,מה תעשה?
-
יתחיל לעמוד מאחוריו ולהתכונן לקיל סוויטץ'
-
[quote][i]Originally posted by Konan[/i]@Oct 14 2009, 03:25 PM
[b] יתחיל לעמוד מאחוריו ולהתכונן לקיל סוויטץ' [/b][/quote]
להבא תצטטי את החלק שלך,גם עם יש המשך רק לך..
---------
אתה מוכן לקילסוויץ' ואתה מחכה ששיימוס יקום,שיימוס מתחיל להתרומם,אתה מתקדם אליו ותופס את הידיים שלו ומצליח לסובב אותו ואחרי כמה שניות אתה מפיל אותו עם הפנים על רצפת הזירה ומבצע קילסוויץ' בחוזקה!,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 02:18 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
אתה מצמיד אותו והשופט סופר:1..2..3 ומיד נשמע הפעמון,"והמנצח הוא באטיסטה!"הכרוז מכריז ומיד נשמע השיר שלך,מה תעשה?
[/b][/quote]
"היה קרב טוב!" אני אומר להלמס ויורד מהזירה!!
אני מרים ידיים לתשאות הקהל וחוזר אל מאחורי הקלעים.
-
[b]באטיסטה[/b]
אתה חוזר אל מאחורי הקלעים ובדרך לחדר שלך עוצרת אותך הדיווה קלי קלי(kelly kelly),"היי"היא אומר ומחייכת אליך,"ראיתי את הקרב שלך,כל הכבוד על הנצחון,היית טוב"היא אומרת ושמה לך יד על הכתף,מה תעשה?
קלי-[img]http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00675/kelly1_280x390_675574a.jpg[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 04:24 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
אתה חוזר אל מאחורי הקלעים ובדרך לחדר שלך עוצרת אותך הדיווה קלי קלי(kelly kelly),"היי"היא אומר ומחייכת אליך,"ראיתי את הקרב שלך,כל הכבוד על הנצחון,היית טוב"היא אומרת ושמה לך יד על הכתף,מה תעשה?
קלי-[img]http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00675/kelly1_280x390_675574a.jpg[/img] [/b][/quote]
"לא הייתי טוב כמו שאת נראת!" אשיב לה עם חיוך על פניי
"מה את עושה אחרי?" אשאל אותה בשמחה...
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 01:28 PM
[b] להבא תצטטי את החלק שלך,גם עם יש המשך רק לך..
---------
אתה מוכן לקילסוויץ' ואתה מחכה ששיימוס יקום,שיימוס מתחיל להתרומם,אתה מתקדם אליו ותופס את הידיים שלו ומצליח לסובב אותו ואחרי כמה שניות אתה מפיל אותו עם הפנים על רצפת הזירה ומבצע קילסוויץ' בחוזקה!,מה תעשה? [/b][/quote]
יצמיד אותו לספירה
-
[b]באטיסטה[/b]
היא מצחקקת ולפני שהיא מספיקה לענות על השאלה אתה שומע צעקה:"היי,היי!!"שנשמעת מרחוק ובכעס,קלי נלחצת ומיד מגיע מייק קנוקס,"תתרחק מהבחורה שלי!"הוא אומר לך בכעס ותופס את קלי,"כדאי מאוד שתשמור מרחק ממנה,אחרת יהיה לך עסק איתי!"הוא אומר לך בעס,מה תעשה?
MIKE KNOX-[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/eb/Mike_Knox_Cropped.jpg/200px-Mike_Knox_Cropped.jpg[/img]
[b]כריסטיאן[/b]
אתה נשכב על הבטן של שיימוס והשופט צועק:1,2,3!מיד נשמע הפעמון והכרוז מכריז עליך בתור המנצח,הקהל מריע לך והשיר שלך מתנגן ברקע,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 02:55 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
היא מצחקקת ולפני שהיא מספיקה לענות על השאלה אתה שומע צעקה:"היי,היי!!"שנשמעת מרחוק ובכעס,קלי נלחצת ומיד מגיע מייק קנוקס,"תתרחק מהבחורה שלי!"הוא אומר לך בכעס ותופס את קלי,"כדאי מאוד שתשמור מרחק ממנה,אחרת יהיה לך עסק איתי!"הוא אומר לך בעס,מה תעשה?
MIKE KNOX-[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/eb/Mike_Knox_Cropped.jpg/200px-Mike_Knox_Cropped.jpg[/img]
[b]כריסטיאן[/b]
אתה נשכב על הבטן של שיימוס והשופט צועק:1,2,3!מיד נשמע הפעמון והכרוז מכריז עליך בתור המנצח,הקהל מריע לך והשיר שלך מתנגן ברקע,מה תעשה? [/b][/quote]
אני יחייך אליו ייצא מהזירה
יביא 2 כיסאות ויחזור
ישים כיסא אחד שיהיה בין הראש שלו לזירה ויתכונן לקונצ'רטו רצחני
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 04:55 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
[/b][/quote]
"הבחורה שלך?" אשיב לו..
"אז תהנה!" אני אומר לו... ואנסה שלא להסתבך בצרות....
-
[b]כריסטיאן[/b]
תצטטי רק את החלק שלך..
-----
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Be5NEklGcpw]http://www.youtube.com/watch?v=Be5NEklGcpw[/url]
-------------
אתה שם שם כיסא מתחת לראש שלו ומרים את הכיסא השני,אתה מחייך חיוך מרושע וקהל לא מגיב,אתה דופק לו את הכיסא על הראש ושיימוס לו זז,נראה שהוא מעולף לגמרי,מה תעשה?
[b]באטיסטה[/b]
מה אתה פחדן?! :mellow:
-------------
"לא.."קלי לוחשת ופניה נראות עצובות ובעיקר פוחדות ממייק,"בואי איתי עכשיו!"מייק צועק ולוקח איתו את קלי,אתה חוזר לחדר שלך,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 03:03 PM
[b] [b]כריסטיאן[/b]
תצטטי רק את החלק שלך..
-----
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Be5NEklGcpw]http://www.youtube.com/watch?v=Be5NEklGcpw[/url]
-------------
אתה שם שם כיסא מתחת לראש שלו ומרים את הכיסא השני,אתה מחייך חיוך מרושע וקהל לא מגיב,אתה דופק לו את הכיסא על הראש ושיימוס לו זז,נראה שהוא מעולף לגמרי,מה תעשה? [/b][/quote]
אני ייקח מיקרופון ויגיד לו
"מי אפס עכשיו?"
ואני ייצא מהזירה חזרה למאחורי הקלעים
-
[SIZE=3][u]עשו טובה,תביאו עוד שחקנים,אם יהיו רק 2 אז נראה לי אני אסגור את המשחק[/u]..[/SIZE]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[b]כריסטיאן[/b]
אתה אומר לו את זה,והקהל לא מגיב,אתה חוזר אל מאחורי הקלעים ובדרך עוצרת אותך מריה ואתה רואה שמולה עומד צלם והיא מחזיקה מקרופון ביד,"שלום לכולם,אני כאן עם המנצח של הקרב כריסטיאן,אז תגיד כריסטיאן,למה עשית את זה לשיימוס? "היא שואלת ופניה נראות מפוחדות
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 05:03 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
מה אתה פחדן?! :mellow:
-------------
"לא.."קלי לוחשת ופניה נראות עצובות ובעיקר פוחדות ממייק,"בואי איתי עכשיו!"מייק צועק ולוקח איתו את קלי,אתה חוזר לחדר שלך,מה תעשה? [/b][/quote]
אחשוב על מה שקרה עם קלי מיקודם ואחליט שאני לא מוותר..
'מה אני פחדן?!' אשאל את עצמי...
אחליט לקום ולחפש את החדר של מייק ההומו!!! :)
-
[b]באטיסטה[/b]
מה עם דודי?לא אמרת שהוא נרשם?
------------
אתה מתחיל לחפש את החדר של מייק עד שאתה מוצא חדר ועל הדלת כוכב ובכוכב כתוב~מייק קנוקס~אתה נכנס בעצבניות לחדר ואתה רואה את קלי יושבת על כיסא מפוחדת ואת מייק עצבני צועק עליה,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 03:11 PM
[b] [SIZE=3][u]עשו טובה,תביאו עוד שחקנים,אם יהיו רק 2 אז נראה לי אני אסגור את המשחק[/u]..[/SIZE]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[b]כריסטיאן[/b]
אתה אומר לו את זה,והקהל לא מגיב,אתה חוזר אל מאחורי הקלעים ובדרך עוצרת אותך מריה ואתה רואה שמולה עומד צלם והיא מחזיקה מקרופון ביד,"שלום לכולם,אני כאן עם המנצח של הקרב כריסטיאן,אז תגיד כריסטיאן,למה עשית את זה לשיימוס? "היא שואלת ופניה נראות מפוחדות [/b][/quote]
אמרתי כבר מקודם
אני יידרוס ויהרוס את כל מי שיעמוד לי בדרך לאליפות הECW
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 05:14 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
מה עם דודי?לא אמרת שהוא נרשם?
------------
אתה מתחיל לחפש את החדר של מייק עד שאתה מוצא חדר ועל הדלת כוכב ובכוכב כתוב~מייק קנוקס~אתה נכנס בעצבניות לחדר ואתה רואה את קלי יושבת על כיסא מפוחדת ואת מייק עצבני צועק עליה,מה תעשה? [/b][/quote]
הוא אמר שהוא רוצה את באטסיטה.. דבר איתו..
~~~
"תגיד לי מה אתה בן של זונה!?" אגיד לו בזעם ואחפש משהו כיסא או איזה פטיש...
אדפוק לו מכות רצח!!!
תחילה אכניס לו איזה קלוזליין לראש
-
[b]כריסטיאן[/b]
אתה אומר את זה למריה בכעס ומיד הולך לחדר שלך ובדרך עוצר אותך לא אחר מיושי טסטו,"חיבבתי אותך,אבל קרב זה קרב ובשבוע הבא אתה תראה למה אני מסוגל"הוא אומר,"תודה!!"הוא מוסיף,מה תעשה?
יושי-[img]http://www.poptower.com/pic-11978/ecw.jpg[/img]
[b]באטיסטה[/b]
אתה אומר לו את זה ורץ אליו ומפיל אותו בקלוזליין ובועט בו כשהוא ברצפה,אתה נותן נשיקה לקלי ויוצא מהחדר,"שבוע הבא,קרב על הבחורה!"הוא מצליח לצעוק לך.
עבר שבוע!ECW נפתחת שוב עם זיקוקים והקהל מריע,השדרנים מדברים ואתה בחדר שלך מתכונן לקרב מול מייק שלפתע קלי נכנסת מפוחדת לחדר שלך,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 05:34 PM
[b]
[b]באטיסטה[/b]
אתה אומר לו את זה ורץ אליו ומפיל אותו בקלוזליין ובועט בו כשהוא ברצפה,אתה נותן נשיקה לקלי ויוצא מהחדר,"שבוע הבא,קרב על הבחורה!"הוא מצליח לצעוק לך.
עבר שבוע!ECW נפתחת שוב עם זיקוקים והקהל מריע,השדרנים מדברים ואתה בחדר שלך מתכונן לקרב מול מייק שלפתע קלי נכנסת מפוחדת לחדר שלך,מה תעשה? [/b][/quote]
"מה קרה?" אשאל אותה במהירות?
"נשבע שאני לא אוותר למייק האפס!" אני מסביר לה
-
[b]באטיסטה[/b]
"זה מייק,הוא השתגע,אני חושבת שהוא מתכנן לסיים את הקרב הזה מלוכלך.."היא אומרת ומתחילה לבכות,"הוא הולך לפגוע בך"היא מוסיפה
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 03:34 PM
[b] [b]כריסטיאן[/b]
אתה אומר את זה למריה בכעס ומיד הולך לחדר שלך ובדרך עוצר אותך לא אחר מיושי טסטו,"חיבבתי אותך,אבל קרב זה קרב ובשבוע הבא אתה תראה למה אני מסוגל"הוא אומר,"תודה!!"הוא מוסיף,מה תעשה?
יושי-[img]http://www.poptower.com/pic-11978/ecw.jpg[/img]
[b]באטיסטה[/b]
עבר שבוע!ECW נפתחת שוב עם זיקוקים והקהל מריע,השדרנים מדברים ואתה בחדר שלך מתכונן לקרב מול מייק שלפתע קלי נכנסת מפוחדת לחדר שלך,מה תעשה? [/b][/quote]
אני מבין שגם אתה רוצה לעבור אותו דבר כמו הג'ינג'י אני יגיד לו
-
[b]כריסטיאן[/b]
ניצן עשי טובה:תצטטי רק את ההמשך שלך ותוסיפי מרחאות כשאת אומרת משהו.
!!!!!!!!!!!
-----------
"אני לא אפסיד לך,יש מקום לאלוף אחד פה,וזה יהיה אני!"הוא אומר ועוזב את המקום.
שבוע ראשון עבר!
ECW נפתחת עם זיקוקים והקהל מריע,השדרנים מתחילים לדבר ואתה יושב בחדר ורואה את הכל דרך הטלוויזיה שלך,יש לך עשר דקות לתחילת הקרב שלך נגד יושי טסטו וזה קרב חשוב עבורך,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 05:40 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
"זה מייק,הוא השתגע,אני חושבת שהוא מתכנן לסיים את הקרב הזה מלוכלך.."היא אומרת ומתחילה לבכות,"הוא הולך לפגוע בך"היא מוסיפה [/b][/quote]
"אל תדאגי! הכל יהיה בסדר!" אגיד לה ואחבק אותה...
"אז מה את עושה היום בערב?" אשאל אותה....
-
[b]באטיסטה[/b]
י'אידיוט,ECW זה בלילה,מה אתה שואל אותה מה היא עושה בערב?!
---------------
פניה מעלים חיוך ואתה רואה בשעון שהקרב שלך יתחיל בעוד 2 דקות,"אני רוצה לבוא איתך!"היא אומרת לך,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 05:47 PM
[b] [b]כריסטיאן[/b]
ניצן עשי טובה:תצטטי רק את ההמשך שלך ותוסיפי מרחאות כשאת אומרת משהו.
!!!!!!!!!!!
-----------
"אני לא אפסיד לך,יש מקום לאלוף אחד פה,וזה יהיה אני!"הוא אומר ועוזב את המקום.
שבוע ראשון עבר!
ECW נפתחת עם זיקוקים והקהל מריע,השדרנים מתחילים לדבר ואתה יושב בחדר ורואה את הכל דרך הטלוויזיה שלך,יש לך עשר דקות לתחילת הקרב שלך נגד יושי טסטו וזה קרב חשוב עבורך,מה תעשה? [/b][/quote]
אני ילך להתראיין
-
[b]כריסטיאן[/b]
אתה יוצא מהחדר ומחפש כתב,ופתאום אתה רואה אחד שבדיוק מדבר עם יושי טסטו על הקרב שלכם היום,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 08:03 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
י'אידיוט,ECW זה בלילה,מה אתה שואל אותה מה היא עושה בערב?!
---------------
פניה מעלים חיוך ואתה רואה בשעון שהקרב שלך יתחיל בעוד 2 דקות,"אני רוצה לבוא איתך!"היא אומרת לך,מה תעשה? [/b][/quote]
:XD: הכוונה היתה אחרי התוכנית..
ומי רואה בכלל ECW מה אתה מסכן!? :angry:
~~~
"מצויין! אבל שהבן זונה { :rolleyes: } לא יפגע בך! אני מעדיף שלא תצאי לזירה אבל זאת כבר החלטה שלך!" אני מסביר לה ומתכונן לצאת...
-
שם המתאבק: שון מייקלס
כינוי המתאבק:שובר הלבבות
מתקפות סיום: מוסיקת סנטר מתוקה
מתקפות מוכרות:
figure four leg lock
Flying forearm smash followed by a kip–up
Inverted atomic drop
Diving elbow drop, with theatrics
משקל:102 ק"ג
גובה:1.82 מטר
רוסטר:ECW
ארון תארים: (לא לגעת)
-
דודי-רשום!
-------------
[b]באטיסטה[/b]
"אני באה איתך"היא אומרת ושניכם יוצאים לקרב,השיר שלך נשמע ברקע ואתה נכנס לזירה והקהל מריע לך וקלי מתיישבת על כיסא ליד השדרנים מיד אחר כך מייק קנוקס נכנס,הפעמון מצלצל והכרוז מכריז על שניכם והקרב מתחיל,מה תעשה?
[b]שון[/b]
ECW מתחיל בזיקוקים והקהל מריע!
השדרנים מתחילים לדבר ואומרים:"היום בתכנית,קרב של שון מייקלס נגד ולדימיר קוזלוב,השארו איתנו!"אתה רואה את כל זה בחדר שלך דרך טלוויזיה ואתה רואה שעד שהקרב שלך יתחיל יש עוד 12 דקות,מה תעשה?
ולדימיר-[img]http://getreadytorumble.files.wordpress.com/2009/08/2008070820vladimir20kozlov20bio20photo.jpg[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 09:04 PM
[b] [b]שון[/b]
ECW מתחיל בזיקוקים והקהל מריע!
השדרנים מתחילים לדבר ואומרים:"היום בתכנית,קרב של שון מייקלס נגד ולדימיר קוזלוב,השארו איתנו!"אתה רואה את כל זה בחדר שלך דרך טלוויזיה ואתה רואה שעד שהקרב שלך יתחיל יש עוד 12 דקות,מה תעשה?
ולדימיר-[img]http://getreadytorumble.files.wordpress.com/2009/08/2008070820vladimir20kozlov20bio20photo.jpg[/img] [/b][/quote]
הלך אל טריפל H כדי לדבר איתו שעם בקרב אני לא יצליח טוב שיבוא לעזור לי .
-
[b]שון[/b]
אתה יוצא מהחדר שלך ואתה מחפש את החדר של טריפל H,אתה מוצא את החדר ואתה דופק על הדלת אבל אין תשובה,אתה פותח את הדלת ואתה רואה שבחדר אין אף אחד ויש לך עוד 7 דקות לקרב,מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 09:04 PM
[b] [b]באטיסטה[/b]
"אני באה איתך"היא אומרת ושניכם יוצאים לקרב,השיר שלך נשמע ברקע ואתה נכנס לזירה והקהל מריע לך וקלי מתיישבת על כיסא ליד השדרנים מיד אחר כך מייק קנוקס נכנס,הפעמון מצלצל והכרוז מכריז על שניכם והקרב מתחיל,מה תעשה?
[/b][/quote]
ארוץ במהירות לכיוונו ואנסה להכניס לו כמה אגרופים ובעיטות!
"בוא נראה אותך עכשיו!" אני מסנן לו משפט
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Oct 14 2009, 06:11 PM
[b] [b]כריסטיאן[/b]
אתה יוצא מהחדר ומחפש כתב,ופתאום אתה רואה אחד שבדיוק מדבר עם יושי טסטו על הקרב שלכם היום,מה תעשה? [/b][/quote]
אני יידחף לשיחה
"לא מעניין אותי מה אמרת מקודם,ומה אתה רוצה להגיד,אני לא יפסיד לאיזה עובד זר שהWWE היו צריכים בשביל למלות את הרוסטר,למנהל הECW נמאס לי מהקרבות האלה,אני הכוכב העולה של ECW אני רוצה קרב על האליפות שלי!"