-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 18 2009, 10:36 AM
[b] אדם
יש לי בעיה אחת גדולה מאוד עם התגובות האלה.
כשאתה סתם יוצא מהמעבדה לרוב לא יקרה כלום, לכן אתה תוקע את התקדמות המשחק.
כשאתה יוצא ממקום מסוים שאין שום סיבה שמשהו מיוחד יקרה כשאתה עוזב אותו, תגיד לאיפה אתה הולך כדי שאוכל להמשיך את התגובה שלי כמו שצריך בבקשה.
[/b][/quote]
*רשמתי שאני אתחיל ללכת לכיוון מונטיריט*
אשב לי קצת מחוץ למעבדה ואלטף את זובאט כדי להמשיך להתחבב עליו
ואז אתחיל להסתכל מסביב למעבדה, אחפש פוקימון שאוכל להילחם נגדו ואולי אפילו ללכוד
-
[b]
ווילו
תקרא בבקשה את מה שכתבתי לאדם. אני יודע שאתה מנוסה אבל זה קרה גם לך. אני מבקש למנוע את זה להבא. למזלך לך יש לי אירוע מיוחד מתוכנן ביציא מהבית
גרי אומר "אני שמח שאתם מסתדרים טוב כל-כך. טוב, הנה חמישה פוקדורים שתוכלי לתפוס איתם פוקימונים." את מדלגת אל מחוץ לבית בשמחה, קיובון רץ אחריך, וכשאת יוצאת, את נתקלת בילד עצבני[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr008.png[/img] המחזיק פוקדור בידו. הוא אומר "תני לי לעבור עכשיו!" ודוחף אותך הצידה, מפיל אותך על שיח ליד המעבדה. קיובון קופץ עליו ומסנה להכות בו עם העצם, אבל היד תוסף את העצם וזורק אותו עליך. הוא נכנס למעבדה בפנים זועפות וטורק את הדלת בחוזקה. [/b][/quote]
סורי ^__^"
שוב הילד הקרציה הזה? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קיובון אתה בסדר?" אומר ואשפשף את המקום בו נפלתי "אל תתיחס אליו, יש אנשים שהעצם פשוט תקועה להם בתחת" אומר לו בחיוך מתוחסכל "בוא נלך למצוא לך קרב אמיתי ניראה את הכוח שלך" אומר לו בחיוך ואתחיל ללכת איתו לכיוון העיר מוניטריט.
-
[b] אדוארד
גרי מרים פוקדור מהשולחן ומגיש לך אותו, היחד עם פוקדע. הוא אומר לך לחכות רגע בזמן שהוא הולך להביא פוקדורים ריקים, והולך לחדר אחר במעבדה. בנתיים אתה שם לבד, רק עם טרטואיג. [/b][/quote]
אחכה לי בסבלנות תוך כדי שאסתכל במעבדה.
-
[quote][b]טום
אתה זורק לאוויר את הפוקדור, והוא נפתח בעודו באוויר וחוזר לך ליד. קרן אור אדומה יוצרת גוף אדום קטן של קוף, ולאחר מכן מקבלת צבעים נוספים ותווים נוספים כשהיא מרימה את זרועותיה לאוויר בצרחה "צייייייי". האור האדום עף לכל עבר, נשבר מהגוף, ומשאיר שם צימצאר קטן וחמוד. צימצאר שואג בקול גדול "צימצארררררררררר" ואז מסתכל עליך במבט מבולבל ועוקצני.[/b][/quote]
"שלום לך צ'ימצ'אר, אני יודע שאתה מבולבל בטח, אני טום, המאמן החדש שלך, אל תדאג, אני רק לטובתך. אין לך מה לדאוג." אני אומר לצ'ימצ'אר, מחייך ומתקרב אליו לאט..
-
ווילו
אמרתי שזה בדיוק אותו משחק חוץ ממחיר של חפץ אחד, והתכוונתי לזה. גם מקס יופיע כאן
קיובון מחייך למשמע דברי העידוד שלך ומדלג לידך, כשאתם עוזבים את העיר ומתקדמים לעיר מונטריט. אתם יוצאים מהעיר, ולפני שאתם צועדים צעד אחד נוסף, פוגשים רטטה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/img] עצבני במיוחד, שמנסה להוריד גרגיר ברי שנתקע על ענף של עץ.
טום
צימצאר מביט במבט מאיים כשאתה מתקרב אליו, ואז שורט אותך בידך כשאתה נעמד לידו. אתה קופץ אחורה במהירות ומביט על גרי במין רפלקס מוזר, והוא פשוט אומר "אל תדאג. לא תמיד ההתחלה טובה. זה ישתפר עם הזמן. אם הוא לא תקף בגחלת זה סימן טוב."
אדוארד
הפתעת אותי
_________
אתה מביט במעבדה, אבל הכל עוד במגירות או בארונות הסגורים, גרי עוד לא הספיק לסדר כלום. כמה דפים מונחים של השולחן, אבל נראה לך שלקרוא בהם זה לא הרעיון הכי טוב. לאחר עוד כמה דקות גרי חוזר ומגיש לך פוקדע וחמישה פוקדורים, ואומר "הפוקדע תעזור לך לזהות פוקימונים וללמוד עליהם, ובעזרת הפוקדורים האלה תוכל לתפוס פוקימונים. הם ריקים.
אדם
סליחה, לא שמתי לב. זה לא יקרא שוב. אני פשוט רגיל למקרים כאלה
אתה יושב מסביב למעבדה ומלטף את זבט שישן, וככה נשאר במשך כמה דקות. לאחר מכן זה מתחיל להימאס עליך ואתה מחליט לצאת לחפש פוקימון, אבל המעבדה ממוקמת במרכז העיר, ואין שום פוקימון פראי בסביבה, שכן רוב הפוקימונים בעיר הקטנה הזאת הם פוקימונים שאנשים מגדלים או של מאמנים.
סם
אתה לוחץ על הכפתור, וקרן אור אדומה פוגעת בריצפה. מתחיל להיווצר גוף, כשלפתע האור מתפזר לכל עבר ומשהו קופץ לתיקרה, וכשתי שניות אחר כך מתרסק בצד השני של החדר. אתה וגרי מתקרבים למשהו הזה, ומוצאים שם גליגר[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/207.png[/img] מבולבל. הוא מביט עליכם בתימהון ואז צורח בפחד ומתקפל לתוך עצמו, למין צורה כדורית מוזרה.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 04:31 PM
[b] אדם
סליחה, לא שמתי לב. זה לא יקרא שוב. אני פשוט רגיל למקרים כאלה
אתה יושב מסביב למעבדה ומלטף את זבט שישן, וככה נשאר במשך כמה דקות. לאחר מכן זה מתחיל להימאס עליך ואתה מחליט לצאת לחפש פוקימון, אבל המעבדה ממוקמת במרכז העיר, ואין שום פוקימון פראי בסביבה, שכן רוב הפוקימונים בעיר הקטנה הזאת הם פוקימונים שאנשים מגדלים או של מאמנים.
[/b][/quote]
"טוב זובאט..אם אנחנו רוצים להצליח צריך להתרחק מהבית "
אתחיל ללכת אל חוצות העיר ולכיוון מונטיריט
כשאצא מהעיר אסתובב אחורה להעיף מבט על הבית...
ואסתובב ואמשיך הלאה בדרכי
-
[b] ווילו
אמרתי שזה בדיוק אותו משחק חוץ ממחיר של חפץ אחד, והתכוונתי לזה. גם מקס יופיע כאן
קיובון מחייך למשמע דברי העידוד שלך ומדלג לידך, כשאתם עוזבים את העיר ומתקדמים לעיר מונטריט. אתם יוצאים מהעיר, ולפני שאתם צועדים צעד אחד נוסף, פוגשים רטטה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/img] עצבני במיוחד, שמנסה להוריד גרגיר ברי שנתקע על ענף של עץ.
[/b][/quote]
נהדר XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה צריך עזרה?" אשאל את רטטה בחיוך ואנסה לקטוף את הגרגיר מעץ, אם לא אגיע אבקש מקיובון שישתמש בומרנג עם העץ כדי להפיל את הגרגיר.
-
שם בפורום: לכתוב את השם, ולא תסתכל ימינה, כתוב בצד ימין וכו'.
שם במשחק:גארי
גיל (במשחק): 12
רקע (לפחות חמש שורות מלאות, מושקע ויצירתי):נולדתי להורי ולאחי הגדולים סינתיה וואלאס קיבלתי מסינתיה גיבל תינוק קטן שעזר לי תמיד,היה הולך איתי לכל מקום וואלאס וסינתיה נתנו לי לשחק עם הפוקימונים שלהם ראיתי איך וואלאס ניצח בכל דבר אותו הדבר כמו סינתיה אני הולך לחלום אח הגדולים לא משנה מה מפריע בדרכי גיבל תמיד נשאר איתי,ולידתי אותו מטאור דרכו ומצאתי 10 צלוחיות של אכראוס וגיבל לא איכזב אותי
תמונה/ ספרייט:[url]http://content.yieldmanager.com/ak/q.gifכאן[/url] יש ספיריט
תגים/סרטים: לא למלא
כסף: כל אחד מתחיל בלי כסף
ציוד: לא למלא
הערות/הארות:מדליק אני נרשם
-
שומר הליגה
באמת.
רקע עלוב, לא כל החלקים מלאים, ואין ספרייט.
לא רשום ואל תנסה להירשם.
ווילו
בקלות רבה את מורידה את הגרגר ומגישה אותו לרטטה, שזולל אותו בשמחה.
הוא קם ומביט עליך בשמחה, ואז על קיובון, ואז קופץ אחורה ונעמד בתנוחה מגוננת, מביט עליכם במבט עוין.
אדם
זובט עדיין ישן, מתעלם ממך לגמרי, אתה קם והוא נופל מהכתף שלך על הריצפה, וזה לא מעיר אותו. נראה שככה לא תוכל להתקדם
-
[b] אדוארד
הפתעת אותי
_________
אתה מביט במעבדה, אבל הכל עוד במגירות או בארונות הסגורים, גרי עוד לא הספיק לסדר כלום. כמה דפים מונחים של השולחן, אבל נראה לך שלקרוא בהם זה לא הרעיון הכי טוב. לאחר עוד כמה דקות גרי חוזר ומגיש לך פוקדע וחמישה פוקדורים, ואומר "הפוקדע תעזור לך לזהות פוקימונים וללמוד עליהם, ובעזרת הפוקדורים האלה תוכל לתפוס פוקימונים. הם ריקים. [/b][/quote]
במה?
---
''תודה רבה פרופסור גארי.'' אומר ואקח את החפצים, לאחר-מכן אצא מהמעבדה ואלך לכיוון העיר מונטיריט.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 04:59 PM
[b]
אדם
זובט עדיין ישן, מתעלם ממך לגמרי, אתה קם והוא נופל מהכתף שלך על הריצפה, וזה לא מעיר אותו. נראה שככה לא תוכל להתקדם [/b][/quote]
"טוב זובאט כנראה שאתה עייף.." אומר באדישות ואכניס את זובאט לפוכדור שלו
אמשיך להתקדם לי בדרך לעבר מונטיריט
-
[b]
סם
אתה לוחץ על הכפתור, וקרן אור אדומה פוגעת בריצפה. מתחיל להיווצר גוף, כשלפתע האור מתפזר לכל עבר ומשהו קופץ לתיקרה, וכשתי שניות אחר כך מתרסק בצד השני של החדר. אתה וגרי מתקרבים למשהו הזה, ומוצאים שם גליגר[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/207.png[/img] מבולבל. הוא מביט עליכם בתימהון ואז צורח בפחד ומתקפל לתוך עצמו, למין צורה כדורית מוזרה. [/b][/quote]
היי חזרתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מתלהב-"מגניב!...זה גליגר!",
" אבל...היי מה קורה לך גליגר?"אני שואל אותו בתימהון.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 04:59 PM
[b]
ווילו
בקלות רבה את מורידה את הגרגר ומגישה אותו לרטטה, שזולל אותו בשמחה.
הוא קם ומביט עליך בשמחה, ואז על קיובון, ואז קופץ אחורה ונעמד בתנוחה מגוננת, מביט עליכם במבט עוין.
[/b][/quote]
"אתה רוצה קרב הא?" אשאל אותו בחיוך "קרב תקבל!" אוסיף.
"טוב קיובון בומרנג עצם ואז נגיחה!"
-
ווילו
קיובון מרים את היד שלו וזורק את הבומרנג שלו לכיוון רטטה, שקופץ בקלילות מעליו. הבומרנג מסתובב באוויר ופוגע ברטטה בדיוק כשהוא חוזר, דוחף אותו לכיוון קיובון שנוגח בו ותופס את הבומרנג בידו השמאלית. רטטה עף לאחור כמה מטרים ומנער את ראשו מופתע, הוא לא ציפה להתפתחות העיניינים בצורה הזאת.
סם
אתה שומע את גליגר צועק "גליי" בקול רועד וחלש. גרי מביט עליו כמה שניות, מהנהן בראשו ואומר "הגליגר הזה מפחד ממשהו, כדי שנגלה ממה ומהר"
אדם
הוא ישן מהרגע שהוא נחט על הכתף שלך
אתה מחזיר את זובט לפוקדור ויוצא מהעיר גורביט, מתחיל ללחת בשביל הצר לכיוון העיר מונטריט. אחרי כרבע שעה של הליכה אתה כבר לא מסוגל לראות את העיר גורביט, ואתה שומע רעש קטן משיח קטן ליד הדרך. במרחק כמה מטרים יש עצים בודדים המפוזרים במרחק של כמטר אחד מהשני, וכל האיזור מכוסה בדשא רך ונעים.
אדוארד
בזה שלא הוצאת את טרטואיג
אתה לוקח את הציוד שפרופסור גרי נתן לך ויוצא מהמעבדה. בלי לבזבז זמן אתה פונה לכיוון העיר מונטריט בריצה. אחרי כעשר דקות העיר גורביט נעלמת מהטווח הראיה של, ואחרי כעשרים דקות אתה רואה צומת T מולך, עם שלט. החץ לכיוון שלך אומר 'לעיר גורביט'. החץ שמאלה אומר 'לעיר מונטריט' והחץ ימינה אומר 'למערת הקריסטלים'
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 19 2009, 07:59 PM
[b] ווילו
קיובון מרים את היד שלו וזורק את הבומרנג שלו לכיוון רטטה, שקופץ בקלילות מעליו. הבומרנג מסתובב באוויר ופוגע ברטטה בדיוק כשהוא חוזר, דוחף אותו לכיוון קיובון שנוגח בו ותופס את הבומרנג בידו השמאלית. רטטה עף לאחור כמה מטרים ומנער את ראשו מופתע, הוא לא ציפה להתפתחות העיניינים בצורה הזאת.
[/b][/quote]
"המשך כך קיובי!" אקרא "בומרנג ואז מכת עצם!"
-
[b] אדוארד
בזה שלא הוצאת את טרטואיג
אתה לוקח את הציוד שפרופסור גרי נתן לך ויוצא מהמעבדה. בלי לבזבז זמן אתה פונה לכיוון העיר מונטריט בריצה. אחרי כעשר דקות העיר גורביט נעלמת מהטווח הראיה של, ואחרי כעשרים דקות אתה רואה צומת T מולך, עם שלט. החץ לכיוון שלך אומר 'לעיר גורביט'. החץ שמאלה אומר 'לעיר מונטריט' והחץ ימינה אומר 'למערת הקריסטלים' [/b][/quote]
'אני יודע לאן אני צריך ללכת.' אחשוב ואלך במהירות לחץ שמוביל לעיר מונטיריט.
-
[b]
אדם
הוא ישן מהרגע שהוא נחט על הכתף שלך
אתה מחזיר את זובט לפוקדור ויוצא מהעיר גורביט, מתחיל ללחת בשביל הצר לכיוון העיר מונטריט. אחרי כרבע שעה של הליכה אתה כבר לא מסוגל לראות את העיר גורביט, ואתה שומע רעש קטן משיח קטן ליד הדרך. במרחק כמה מטרים יש עצים בודדים המפוזרים במרחק של כמטר אחד מהשני, וכל האיזור מכוסה בדשא רך ונעים. [/b][/quote]
אתקרב באיטיות אל עבר הרעש,
"מי שם? " אשאל בסקרנות ואמשיך להתקדם
-
[quote][b]טום
צימצאר מביט במבט מאיים כשאתה מתקרב אליו, ואז שורט אותך בידך כשאתה נעמד לידו. אתה קופץ אחורה במהירות ומביט על גרי במין רפלקס מוזר, והוא פשוט אומר "אל תדאג. לא תמיד ההתחלה טובה. זה ישתפר עם הזמן. אם הוא לא תקף בגחלת זה סימן טוב."[/b][/quote]
"אם אתה אומר.." אני אומר שאני עוד מופתע מהשריטה של צ'ימצ'אר..
"אז מה, צ'ימצ'אר? רוצה ללכת לכיון העיר מונטיריט? אני בטוח שנפגוש כמה פוקימונים בדרך ונוכל להלחם בהם ביחד. אני בטוח שנסתדר נהדר, אני יודע שאתה עוד מופתע קצת אבל אל תדאג." אני אומר לו בנימה אופטימית.
-
[b]
סם
אתה שומע את גליגר צועק "גליי" בקול רועד וחלש. גרי מביט עליו כמה שניות, מהנהן בראשו ואומר "הגליגר הזה מפחד ממשהו, כדי שנגלה ממה ומהר"
[/b][/quote]
"מפחד ממשהו?"אני שואל בתימהון.
"איך בדיוק אנחנו אמורים לגלות ממה הוא מפחד?"אני מוסיף לשאול.
-
סם
"הלוואי שהייתי יודע. אני יודע שבדך כלל הוא לא פחד משום דבר במעבדה. מה יכל לגרום לו לפחד? מה השתנה?"
סם
צימצאר מפנה אליך את הגב ומתעלם ממך לחלוטין. במשך דקות ארוכות אתה מנסה למשוך את תשומת הלב שלו בכל צורה אפשרית, הוא מתעלם ממך וממשיך להפנות לך את הגב. גרי מביט עליכם מודאג, נראה שהוא לא מרוצה מהמצב
ווילו
בהתפרצות אנרגיה אדירה קיובון זורם את העצם שלו, שמסתובבת במהירות ופוגעת ברטטה. רטטה עף כחצי מטר לאחור וקופל על הריצפה, וקיובון קופץ, תופס את העצם ובעודו באוויר, מרים אותו למעלה, ובידח עם כוח המשיכה המושך אותו למטה, שולח מכת עצם אדירה כלפי מטה, שכמעט פוגעת ברטטה שמתגלגל לצד ימין של קיובון במהירות. קיובון קם במהירות אבל לאט מדי, ורטטה מספיק להקולת בו בהתקלה ולדחוף אותו לאחור, גורם לו לאבד שיווי משקל וליפול על הגב שלו.
אדוארד
אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר מונטריט בלי לחשוב פעמיים. לאחר כחמש דקות ריצה הצומת נעלמת מטווח הראיה שלך, ואתה מגיע לשביל ברוחב של שני מטר, הנמשך לאורך כעשרים מטר, ומוקף בשני צדדיו בעצים הצמודים זה לזה. אחרי השביל השביל הרגיל נמשך, ומשהו בשביל הזה נראה לך לא רגיל. אתה נכנס ומתחיל ללכת לאט, מביט בזהירות לכל כיוון, ולאחר כחמישה מטרים שומע 'וויד וויד, ווידל וויד'. אתה שם לב לתנועה בין העצים, כשעשרה עוקצי רעל (עשרה עוקצים) נורים לכיוונך במהירות. אתה קופץ הצידה וחומק, ומתוך העצים יוצא ווידל עצבני[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/13.png[/img] שחוסם לך את הדרך למונטריט.
אדם
לאט לאט אתה מתקדם לשיח, שממשיך לנוע ולהשמיע רעשים. כשאתה מגיע לשיח עלים עפים לכל עבר, ובתוכו אתה רואה בדו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/img] קטן וחמוד, שעומד שם ומביט בך במבט מבולבל ומפחד. הוא קופץ לאחור וצורח 'בדדדד', מסתובב ומתחיל לברוח. הוא נופל לאחר כחצי מטר ומביט לאחור בעודו על הריצפה, מביט בך בפחד, ומתחיל לבכות.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 20 2009, 05:59 PM
[b]
ווילו
בהתפרצות אנרגיה אדירה קיובון זורם את העצם שלו, שמסתובבת במהירות ופוגעת ברטטה. רטטה עף כחצי מטר לאחור וקופל על הריצפה, וקיובון קופץ, תופס את העצם ובעודו באוויר, מרים אותו למעלה, ובידח עם כוח המשיכה המושך אותו למטה, שולח מכת עצם אדירה כלפי מטה, שכמעט פוגעת ברטטה שמתגלגל לצד ימין של קיובון במהירות. קיובון קם במהירות אבל לאט מדי, ורטטה מספיק להקולת בו בהתקלה ולדחוף אותו לאחור, גורם לו לאבד שיווי משקל וליפול על הגב שלו.
[/b][/quote]
"קדימה קיובון!" אקרא "תעמוד ואז קפוץ על רטטה עם דחיפה ואז מכת עצם!"
-
[b] אדוארד
אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר מונטריט בלי לחשוב פעמיים. לאחר כחמש דקות ריצה הצומת נעלמת מטווח הראיה שלך, ואתה מגיע לשביל ברוחב של שני מטר, הנמשך לאורך כעשרים מטר, ומוקף בשני צדדיו בעצים הצמודים זה לזה. אחרי השביל השביל הרגיל נמשך, ומשהו בשביל הזה נראה לך לא רגיל. אתה נכנס ומתחיל ללכת לאט, מביט בזהירות לכל כיוון, ולאחר כחמישה מטרים שומע 'וויד וויד, ווידל וויד'. אתה שם לב לתנועה בין העצים, כשעשרה עוקצי רעל (עשרה עוקצים) נורים לכיוונך במהירות. אתה קופץ הצידה וחומק, ומתוך העצים יוצא ווידל עצבני[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/13.png[/img] שחוסם לך את הדרך למונטריט. [/b][/quote]
''צא עכשיו טרטוויג, תשתמש על הווידל הזה בעלי תער ואז בזרע עלוקה!'' אומר.
-
[b] אדם
לאט לאט אתה מתקדם לשיח, שממשיך לנוע ולהשמיע רעשים. כשאתה מגיע לשיח עלים עפים לכל עבר, ובתוכו אתה רואה בדו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/img] קטן וחמוד, שעומד שם ומביט בך במבט מבולבל ומפחד. הוא קופץ לאחור וצורח 'בדדדד', מסתובב ומתחיל לברוח. הוא נופל לאחר כחצי מטר ומביט לאחור בעודו על הריצפה, מביט בך בפחד, ומתחיל לבכות. [/b][/quote]
"תירגע, תירגע חמוד.." אומר בעדינות לבדו ואתקרב אליו באיטיות
"אני רק רוצה להיות חבר שלך " אושיט את ידי באיטיות ללטף את בדו,
כולי מלא תקווה שיתן לי להתקרב אליו
-
[b] סם
"הלוואי שהייתי יודע. אני יודע שבדך כלל הוא לא פחד משום דבר במעבדה. מה יכל לגרום לו לפחד? מה השתנה?"
[/b][/quote]
"מה השתנה?...מה השתנה?..."אני מהרהר בקול רם.
"אני יודע מה השתנה!,גליגר...אתה פוחד ממני?"אני שואל אותו בחרדה.
-
הממ יש עוד מקום פנוי במשחק? D:
-
Jusuf
כן, והתגובה שלך היא תגובת ספאם.
עכשיו תערוך אותה עם טופס בבקשה.
סם
גרי אומר "יש בזה משהו, אתה הדבר החדש היחיד פה במעבדה. תתחבא מאחורי השולחן רגע, ובלי שאלות!"
אדם
אתה מתחיל להתקרב והוא מתחיל לבכות בהיסטריה הולכת וגוברת, וכשאתה נוגע בו הוא קופץ ומתחיל לרוץ בעודו בוכה בכי מר, ולאחר כשני מטרים נופל על הריצפה, שוב. הוא בוכה ובוכה ובוכה, וכבר קשה לך לשמוע את עצמך חושב.
אדוארד
טרטואיג נעמד בינך לבין ווידל ויורה על ווידל עלי טער ומיד אחר כך זרע עלוקה. זרע העלוקה נחתך בתוך עלי הטער ומסיט חלק מהם, ואת האחרים ווידל בולם עם עוקץ רעל, שגם פוגע בטרטואיג ברגלעם עוקץ אחד. לא נראה שהוא מורעל, אבל הוא כן מביט בווידל במבט זועם
ווילו
קיובון נעמד ואז קופץ קדימה ופוגע ברטטה, שנדחף מעט לאחור וחוטף מכת עצם ישירה ומהירה מלמעלה, שמרסקת אותו לריצפה. קיובון קם ומתנשף, אבל רטטה נשאר לשכב על הריצפה, מהמכה הזאת הוא כבר לא מתאושש במהירות
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 21 2009, 03:09 PM
[b] אדם
אתה מתחיל להתקרב והוא מתחיל לבכות בהיסטריה הולכת וגוברת, וכשאתה נוגע בו הוא קופץ ומתחיל לרוץ בעודו בוכה בכי מר, ולאחר כשני מטרים נופל על הריצפה, שוב. הוא בוכה ובוכה ובוכה, וכבר קשה לך לשמוע את עצמך חושב.
[/b][/quote]
"טוב לפעמים צריך לנסות דברים ישר ולעניין " אומר לבדו
ואקח פוכדור ריק ואשליך עליו
-
[b]
ווילו
קיובון נעמד ואז קופץ קדימה ופוגע ברטטה, שנדחף מעט לאחור וחוטף מכת עצם ישירה ומהירה מלמעלה, שמרסקת אותו לריצפה. קיובון קם ומתנשף, אבל רטטה נשאר לשכב על הריצפה, מהמכה הזאת הוא כבר לא מתאושש במהירות [/b][/quote]
"עבודה מעולה קיובון!" אקרא באושר ואחבקו "צא פוקדור!" אקרא באושר.
-
[b]
סם
גרי אומר "יש בזה משהו, אתה הדבר החדש היחיד פה במעבדה. תתחבא מאחורי השולחן רגע, ובלי שאלות!"
[/b][/quote]
"אוקי..."אני אומר בקול מדוכדך.
'אני לא מאמין שהמזל שלי גרוע עד כדי כך, שאפילו הפוקימון הראשון שלי שונא אותי!'אני חושב בדיכאון בזמן שאני מתכופף לעבר השולחן.
-
סם
אתה מתכופף מאחורי השולחן וגרי מצליח לגרום לגליגר להביט בו, הוא נראה שמח. לא נראה שהוא מפחד משום דבר בחדר. אתה כבר נלחץ כשהכובע שלך נופל, וגליגר שוב צורח ומתקפל. כשגרי מסתיר אותו גליגר חוזר לעצמו.
אדם
אתה מרים פוקדור וזורם על בדו, אבל הוא בדיוק קם עם הגב אליך ופוגע בפוקדור, מעיף אותו חזרה אליך. הפוקדור מעיף אותו לריצפה והוא מפסיק לזוז פתאום
ווילו
את זורקת פוקדור בעודך מחבקת את קיובון, ומרגישה עד כמה הוא שמח ומתרגש מהרעידות הקטנות בכל גופו. הפוקדור פוגע ברטטה ומכניס אותו פנימה, ומתנדנד.
נינדוד ראשון, ניננוד שני, נידנוד שלישי, נילכד בהצלחה.
הפרטים של רטטה יעודכנו בקרוב
-
[b] אדוארד
טרטואיג נעמד בינך לבין ווידל ויורה על ווידל עלי טער ומיד אחר כך זרע עלוקה. זרע העלוקה נחתך בתוך עלי הטער ומסיט חלק מהם, ואת האחרים ווידל בולם עם עוקץ רעל, שגם פוגע בטרטואיג ברגלעם עוקץ אחד. לא נראה שהוא מורעל, אבל הוא כן מביט בווידל במבט זועם [/b][/quote]
''טרטוויג, תשתמש בהתקלה על ווידל, ואז בזרע עלוקה!'' אומר ואעודד את טרטוויג.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 21 2009, 04:24 PM
[b]
ווילו
את זורקת פוקדור בעודך מחבקת את קיובון, ומרגישה עד כמה הוא שמח ומתרגש מהרעידות הקטנות בכל גופו. הפוקדור פוגע ברטטה ומכניס אותו פנימה, ומתנדנד.
נינדוד ראשון, ניננוד שני, נידנוד שלישי, נילכד בהצלחה.
הפרטים של רטטה יעודכנו בקרוב [/b][/quote]
"בוא נמשיך" אני אומרת לקיובון וממשיכה בדרך לעיר הבאה
-
[b] אדם
אתה מרים פוקדור וזורם על בדו, אבל הוא בדיוק קם עם הגב אליך ופוגע בפוקדור, מעיף אותו חזרה אליך. הפוקדור מעיף אותו לריצפה והוא מפסיק לזוז פתאום
[/b][/quote]
אתקרב אל בדו באיטיות,
אשאל בלחישה:"בדו אתה בסדר? אני לא התכוונתי להכאיב לך.."
אנסה ללטף אותו כדי לבדוק אם הוא בסדר
-
[quote][b]
טום
צימצאר מביט במבט מאיים כשאתה מתקרב אליו, ואז שורט אותך בידך כשאתה נעמד לידו. אתה קופץ אחורה במהירות ומביט על גרי במין רפלקס מוזר, והוא פשוט אומר "אל תדאג. לא תמיד ההתחלה טובה. זה ישתפר עם הזמן. אם הוא לא תקף בגחלת זה סימן טוב." [/b][/quote]
"אם אתה אומר.." אני אומר שאני עוד מופתע מהשריטה של צ'ימצ'אר..
"אז מה, צ'ימצ'אר? רוצה ללכת לכיון העיר מונטיריט? אני בטוח שנפגוש כמה פוקימונים בדרך ונוכל להלחם בהם ביחד. אני בטוח שנסתדר נהדר, אני יודע שאתה עוד מופתע קצת אבל אל תדאג." אני אומר לו בנימה אופטימית.
אני מתחיל ללכת ולצאת מהמעבדה עם צ'ימצ'אר וללכת לכיוון העיר מונטיריט.
-
[b] סם
אתה מתכופף מאחורי השולחן וגרי מצליח לגרום לגליגר להביט בו, הוא נראה שמח. לא נראה שהוא מפחד משום דבר בחדר. אתה כבר נלחץ כשהכובע שלך נופל, וגליגר שוב צורח ומתקפל. כשגרי מסתיר אותו גליגר חוזר לעצמו.
[/b][/quote]
אני יוצא מהמחבוא.
"אז מה שראינו עכשיו...זה אומר שגליגר מפחד ממני?"אני שואל בחשש.
-
סם
אתה יוצא מהמחבוא שלך מאחורי השולחן וגליגר לא מגיב. כשגרי חושף שוב את הכובע שלך, הוא מתקפל שוב בפחד. גרי אומר "נראה שהוא פוחד מהכובע שלך. טוב, לפחות הבעיה נפתרה. אתה תצטרך להסתובב בלי הכובע שלך כדי שהוא לא יפחד ממך. עכשיו כשהכל בסדר, כדי שתכניס את הכובע שלך לתיק שלך ותכיר את גליגר"
טום
זאת לא התגובה הכי עדכנית שלי אליך.
תחפש אחת עדכנית יותר
אדם
בדו לא זז ולא מגיב, לא משנה מה אתה עושה. מסיבה לא ברורה הוא לא בוכה, גם כשאתה נוגע בו. הוא לא זז, אפילו לא קצת. זה מעורר בך חשד ודאגה. עכשיו כשאתה קרוב אליו אתה רואה שהבדו ממש קטן. הוא נראה ממש כמו תינוק.
ווילו
אתה לא מכיר אותי? בלי העיר הבאה! מבחינתי העיר הבאה יכולה להיות העיר אורצוג.
את הולכת ביחד עם קיובון שמדלג לידך ומגיעה לצומת T. שלט גדול מראה שאם תפני שמאלה תגיעי לעיר מונטריט ואם תפני ימינה תגיעי למערת הקריסטלים. קיובון מביט עליך מבולבל, ומתחיל ללכת ימינה כשהוא רואה שאת רק מביטה בשלט
אדוארד
טרטואיג רץ לכיוון ווידל, וזה זוחל לכיוונו. הם מתגנשים זה בזה, טרטואיג במתקפת התקלה ווידל במכת עוקץ. שניכם נהדפים לאחור וטרטואיג מנער את ראשו בכאב, אבל ממהר להתעשת על עצמו ולירות זרע עלוקה, שפוגע בווידל ולוכד אותו בגפנים רבים, הגורמים לו להיראות כמו מטפוד[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/11.png[/img]. הגפנים מתחילים לזהור בצבע אדום ואתה רואה את ווידל מתפתל עם הגפנים עליו, מנסה להאבק בהם בכל כוחו, אבל ללא הצלחה.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 21 2009, 06:39 PM
[b]
אדם
בדו לא זז ולא מגיב, לא משנה מה אתה עושה. מסיבה לא ברורה הוא לא בוכה, גם כשאתה נוגע בו. הוא לא זז, אפילו לא קצת. זה מעורר בך חשד ודאגה. עכשיו כשאתה קרוב אליו אתה רואה שהבדו ממש קטן. הוא נראה ממש כמו תינוק. [/b][/quote]
"יכול להיות שאיבדת את המשפחה שלך? " אשאל את בדו
אוציא את זובאט מהפוכדור
"זובאט, תוכל לעוף מסביב לאזור? תחפש עוד בדוים, או רוזליות או רוזריידים שאולי הם קשורים לבדו הזה "
-
[b] סם
אתה יוצא מהמחבוא שלך מאחורי השולחן וגליגר לא מגיב. כשגרי חושף שוב את הכובע שלך, הוא מתקפל שוב בפחד. גרי אומר "נראה שהוא פוחד מהכובע שלך. טוב, לפחות הבעיה נפתרה. אתה תצטרך להסתובב בלי הכובע שלך כדי שהוא לא יפחד ממך. עכשיו כשהכל בסדר, כדי שתכניס את הכובע שלך לתיק שלך ותכיר את גליגר"
[/b][/quote]
'זה הכול?'אני חושב בהקלה.
"טוב... תדה על הכל פרופסור,אני בטוח שעוד ניפגש!"אני אומר לו בזמן שאני יוצא מן המעבדה.
"בכל מקרה,שלום גליגר אני סם,ואני יהיה המאמן שלך,אנחנו תמיד נהיה ביחד,ונעזור אחד לשני בהכל!,מוסכם עליך?"אני שואל אותו בזמן שאני בוחן אותו במבטי.
-
[b]
ווילו
אתה לא מכיר אותי? בלי העיר הבאה! מבחינתי העיר הבאה יכולה להיות העיר אורצוג.
את הולכת ביחד עם קיובון שמדלג לידך ומגיעה לצומת T. שלט גדול מראה שאם תפני שמאלה תגיעי לעיר מונטריט ואם תפני ימינה תגיעי למערת הקריסטלים. קיובון מביט עליך מבולבל, ומתחיל ללכת ימינה כשהוא רואה שאת רק מביטה בשלט
[/b][/quote]
"היי קיובון חכה לי!" אקרא ואלך אחריו
-
סם
אתה יוצא מהמעבדה, אבל גליגר לא בא.
הוא קופץ על גרי ואוחז בו חזק, ולא מוכן לעזוב. גרי מנסה להוריד את גליגר ממנו, אבל גליגר חזק מדי, והוא פשוט לא מסוגל.
אדם
זובט עף בכל האיזור ולאחר כרבע שעה חוזר ומניד בראשו מצד לצד לשלילה.בדו עדיין לא זז, לא צועק, לא פוקח את עיניו ונשאר במקום בלי לזוז. זה מתחיל להיראות לך יותר ויותר מוזר.
ווילו
את מתחילה ללכת אחרי קיובון לכיוון מערת הקריסטלים.
לאחר כרבע שעה של הליכה אתם מגיעים לגבעה, ויש מולכם כניסה למערה עצומה, מלאה בנטיפים המזכירים קרסטלים. קולות רבים של פוקימונים נשמעים מתוך המערה, ובגלל ההד הרב לא ניתן להבין אותם. קיובון מביט במערה מוקסם, ואת מתפעלת מיופיה המדהים, של המערה ושל הגבעה הגבוהה יחסית לחורשה.