-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 1 2010, 12:42 PM
[b] [b]ichimaru gin[/b]
"איך שאת רוצה," אומר ויל מעט מאוכזב, "אבל כשתסיימי, את יודעת איפה אני נמצא."
את נפרדת מויל והולכת לכיוון הבית. את פותחת את דלת המתכת והרצפה רועדת מעט מגלי הים משתחת. את רואה את אמא שלך בדיוק מנקה את הבית. "שלום לך גברת ג'יין," היא אומרת, "הבאת את המצרכים? יופי. עכשיו תשבי להתכונן לפני שהמורה הפרטי יגיע." [/b][/quote]
"אמא אני צריכה לדבר איתך על משהו" אני אומרת ומנסה להיסתכל לה בעיניים"
-
[b]ichimaru gin[/b]
"אנ יודעת מה את רוצה להגיד. כבר שמעתי על התוכניות שלך למסע בעקבות אגדה מטופשת." היא אומרת לך בסבר פנים חמור, "את בטח יודעת שאני לא מרוצה מהרעיון אבל אני חייבת להגיד שאני מאוכזבת ממך שלא סיפרת לי על זה..."
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 1 2010, 02:05 PM
[b] [b]ichimaru gin[/b]
"אנ יודעת מה את רוצה להגיד. כבר שמעתי על התוכניות שלך למסע בעקבות אגדה מטופשת." היא אומרת לך בסבר פנים חמור, "את בטח יודעת שאני לא מרוצה מהרעיון אבל אני חייבת להגיד שאני מאוכזבת ממך שלא סיפרת לי על זה..." [/b][/quote]
"אני מצתערת, פחדתי שתכעסי. אבל אני צריכה ללכת לקנות דברים בשביל המסע"
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 1 2010, 10:49 AM
[b] [b]yossi[/b]
"הכל בשבילך, ילד" נוהם מורדוך מהמטבח ומוציא לרגע את ראשו העגלגל מדלת המטבח כדי לחייך אליך.
קורט בא ומוזג לך עוד כוס של ג'ין. "תשתה, אדוארד, תשתה. לחייך!" הוא אומר ומרים את כוסו גבוה ושותה ממנה לגימה גדולה. [/b][/quote]
''תודה רבה.'' אומר בחיוך אל קורט ואשתה לגימה גדולה מהכוס.
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Dec 31 2009, 06:54 PM
[b]
[b]the-l[/b]
"איזה מס הכנסה בראש שלך, זה אני, אייב." אמר קול צרוד במקצת. פתחת את עיניך מעט וראית נער בגילך לבוש בחולצת מלחים קצרה וג'ינס. שיערו הבלונדיני התעופף ברוח. "מה נשמע,ג'ק? מחר היום הגדול שלך."
[/b][/quote]
אחי ממש מצטער שלא הגבתי היום.
--------
אני אומר "מה? למה? אני לא מבין איזה יום גדול" ואקום.
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 1 2010, 11:25 AM
[b] [b]MoonShiNe[/b]
אולביה משליכה את התיק שלה אל הסירה שלך והיא מתחילה ללכת. אתה הולך עם אוליביה ושניכם מתנדנדים בקצב תנועת הרחוב עם הגלים שתחתיו. אתם מגיעים אל מסבאה קטנה ואפלולית שהיא די ריקה מלבד נער כבן גילכם שיושב ואוכל נזיד עם אדם שמנמן וקירח. השמנמן קורא לעברכם ממקום מושבו: "בורכים הבאים ל'כלב הים הזקן'. אני קורט, המנהל. מיד מורדוך יבוא אליכם."
אתם מתיישבים בפינת המסבאה ופונה אלייכם אדם גוץ, קירח בעל קול בס שאומר: "שלום, שמי הוא מורדוך. מה תרצו להזמין? אני יכול להמליץ לכם על מרק שרימפי נהדר שיעלה לכם רק 15$ לקערה." [/b][/quote]
" מה תירצי ? " אשאל את אוליבה
-
[b]ichimaru gin[/b]
"את לא הולכת לשום מקום גברת צעירה. את תישארי כאן בבית ותלמדי במקום להיות מטומטמת ולברוח במסע מפגר בעקבות שטות גמורה." היא צועק עלייך, "עופי לחדר!"
[b]yossi[/b]
"לחיי המסע שלך!" אומר קורט, משהק מעט וממלא שוב את שתי הכוסות. באותו רגע אתה רואה שנער ונערה נכנסו למסבאה, קורט רואה אותם וקורא: "בורכים הבאים ל'כלב הים הזקן'. אני קורט, המנהל. מיד מורדוך יבוא אליכם."
אתה רואה את מורדוך יוצא מהמטבח לקראתם ובנתיים קורט אומר: "קדימה, שתה. בים אין שתייה כמו של קורט הזקן..."
[b]the-l[/b]
"מה זאת אומרת איזה יום גדול?" הוא צוחק, "המסע שלך. אמרנו שנחגוג היום..."
[b]MoonShiNe[/b]
"אני אשמח לקערת נזיד שרימפי." היא אומרת בחיוך למורדוך.
"ומה בשבילך, נערי?" פונה אליך מורדוך.
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 3 2010, 07:49 PM
[b] [b]yossi[/b]
"לחיי המסע שלך!" אומר קורט, משהק מעט וממלא שוב את שתי הכוסות. באותו רגע אתה רואה שנער ונערה נכנסו למסבאה, קורט רואה אותם וקורא: "בורכים הבאים ל'כלב הים הזקן'. אני קורט, המנהל. מיד מורדוך יבוא אליכם."
אתה רואה את מורדוך יוצא מהמטבח לקראתם ובנתיים קורט אומר: "קדימה, שתה. בים אין שתייה כמו של קורט הזקן..." [/b][/quote]
''אין בעיה קורט.'' אומר בחיוך ואשתה, ואנופף אל הנער והנערה.
-
[b] [b]ichimaru gin[/b]
"את לא הולכת לשום מקום גברת צעירה. את תישארי כאן בבית ותלמדי במקום להיות מטומטמת ולברוח במסע מפגר בעקבות שטות גמורה." היא צועק עלייך, "עופי לחדר!" [/b][/quote]
"אני חושבת שאני מבורת מספיקבשביל להחליט החלטות בסיסיות על החיים שלי"
-
[b]yossi[/b]
אתה שותה את כל המשקה שבכוס ומרגיש מין חמימות שעוברת בגוף ואתה מרגיש מסוחרר. אתה מנופף לנערים לשלום ואתה מתנדנד מעט.
"יש לי רעיון," אומר קורט ומשהק, "בוא נשחק סיבוב פוקר אחד. מה אתה אומר?"
[b]ichimaru gin[/b]
"את בת 16! את בכלל לא מבוגרת! אנחנו לא הולכים לדבר על זה עכשיו. לכי לחדר ותתחילי להתכונן לשיעור שלך!" היא פוקדת ואת מין נאנחת והולכת בכעס אל החדר. את טורקת את הדלת, מה שמרעיד את כל הבית הקטן.
את מתיישבת על המיטה ולפתע את שומעת מין רעש מהחלון: "פסססט..."
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 3 2010, 08:17 PM
[b] [b]yossi[/b]
אתה שותה את כל המשקה שבכוס ומרגיש מין חמימות שעוברת בגוף ואתה מרגיש מסוחרר. אתה מנופף לנערים לשלום ואתה מתנדנד מעט.
"יש לי רעיון," אומר קורט ומשהק, "בוא נשחק סיבוב פוקר אחד. מה אתה אומר?" [/b][/quote]
''לא לא קורט.. אני חייב להיות עירני, אני הולך לבית שלי לנוח קצת. שלום.'' אומר בחיוך ואלך לבית שלי.
-
[b] [b]MoonShiNe[/b]
"אני אשמח לקערת נזיד שרימפי." היא אומרת בחיוך למורדוך.
"ומה בשבילך, נערי?" פונה אליך מורדוך. [/b][/quote]
" גם אני אקח נזיד שרימפי " אומר ואחייך.
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 3 2010, 08:17 PM
[b] [b]ichimaru gin[/b]
"את בת 16! את בכלל לא מבוגרת! אנחנו לא הולכים לדבר על זה עכשיו. לכי לחדר ותתחילי להתכונן לשיעור שלך!" היא פוקדת ואת מין נאנחת והולכת בכעס אל החדר. את טורקת את הדלת, מה שמרעיד את כל הבית הקטן.
את מתיישבת על המיטה ולפתע את שומעת מין רעש מהחלון: "פסססט..." [/b][/quote]
אני מתקרבת לחלון ומסתכלת למטה
-
[b]yossi[/b]
אתה מתנדנד הביתה, נשכב על המיטה שלך ומיד העיינים שלך נעצמות.
אתה מתעורר כשיש לפתע דפיקות חזקות בדלת.
[b]MoonShiNe[/b]
"בסדר. זה יעלה לכם 30$. תוכלו לשלם לאחר הארוחה" אומר הטבח מורדוך.
הוא מסתלק ואתם רואים שהנער שישב עם הבעלים קודם לכן יוצא מהמסעדה מתנדנד. בנתיים חוזר מורדוך ומגיש לכם את הנזיד.
"בתאבון!" אומרת אוליביה ומתחילה לאכול.
[b]ichimaru gin[/b]
"ג'יין! זה אני ויל!" קורא ויל מתחת לחלון, "נו, סיפרת לה? איך היא הגיבה?"
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 3 2010, 10:24 PM
[b] [b]ichimaru gin[/b]
"ג'יין! זה אני ויל!" קורא ויל מתחת לחלון, "נו, סיפרת לה? איך היא הגיבה?" [/b][/quote]
"לא ממש טוב^^". מה אתה עושה כאן?"
-
[b]ichimaru gin[/b]
"אני אמרתי שאני אעזור לך..." הוא עונה בבישנות, "אז קדימה, בואי..."
-
[b]
[b]the-l[/b]
"מה זאת אומרת איזה יום גדול?" הוא צוחק, "המסע שלך. אמרנו שנחגוג היום..."
[/b][/quote]
אני אומר "או פק ממש שחכתי מיזה" ואני אוסיף "אז אחי אפיו אנחנו נחגוג".
-
[b] [b]MoonShiNe[/b]
"בסדר. זה יעלה לכם 30$. תוכלו לשלם לאחר הארוחה" אומר הטבח מורדוך.
הוא מסתלק ואתם רואים שהנער שישב עם הבעלים קודם לכן יוצא מהמסעדה מתנדנד. בנתיים חוזר מורדוך ומגיש לכם את הנזיד.
"בתאבון!" אומרת אוליביה ומתחילה לאכול. [/b][/quote]
אני גם מתחיל לאכול ולאחר מס' דקות אשאל אותה :
" איך ?, טעעים לך ? "
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 3 2010, 11:00 PM
[b] [b]ichimaru gin[/b]
"אני אמרתי שאני אעזור לך..." הוא עונה בבישנות, "אז קדימה, בואי..." [/b][/quote]
"בסדר", אני אומרת ומנסה לצאת מהחלון
-
[b] [b]yossi[/b]
אתה מתנדנד הביתה, נשכב על המיטה שלך ומיד העיינים שלך נעצמות.
אתה מתעורר כשיש לפתע דפיקות חזקות בדלת. [/b][/quote]
''מעניין מי זה..'' אומר ואקום בעייפות מן המיטה, אלך לכיוון הדלת ואפתח אותה באיטיות, ''מי זה?'' אומר בנוסף.
-
[b]the-l[/b]
"שכחת? מהמסע שלך?" אייב מצחקק, "מה אתה אומר על כלב הים הזקן?"
[b]DAStyle[/b]
"מצויין..." היא אומרת. "תגיד, ג'ונסון, מה התוכנית שלך למסע? יש לך רמזים על המגילה, כי אם אתה רוצה עזרה אני תמיד כאן..."
[b]ichimaru gin[/b]
את קופצת מהחלון ונוחתת בעמידה על יד ויל. שניכם מתחילים לרוץ ומגיעים במהירות אל הכנסיה אל השוק הימי. אתם ממשיכים ללכת עד לדוכן פירות הים של ויל. "אז מה היית באמצע להגיד קודם? על התגובה של אמא שלך..." הוא שואל בהתנשפות.
[b]yossi[/b]
"זאת אני, ליז," נשמע קול נשי מבחוץ ואתה מזהה אותו כליז, הברמנית שעבדה איתך במסבאת כלב הים הזקן, נערה כבת גילך בגובה ממוצע, בעלת שיער בלונד ארוך ועיניים כחולות.
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 4 2010, 06:11 PM
[b] [b]the-l[/b]
"שכחת? מהמסע שלך?" אייב מצחקק, "מה אתה אומר על כלב הים הזקן?"
[/b][/quote]
"כלב הים הזקן" נחמד אבל בו נעשה קצת עינין,אני עכשו מטיל אם יצה פלי אני משלם על הכול ארים אותך על גבי,אבל אם יצה עץ אתה סוחב אותי עד לשם ומשלם על כול הארוחה" בסדר.
-
[b]
[b]ichimaru gin[/b]
את קופצת מהחלון ונוחתת בעמידה על יד ויל. שניכם מתחילים לרוץ ומגיעים במהירות אל הכנסיה אל השוק הימי. אתם ממשיכים ללכת עד לדוכן פירות הים של ויל. "אז מה היית באמצע להגיד קודם? על התגובה של אמא שלך..." הוא שואל בהתנשפות. [/b][/quote]
"זה ל חשוב עכשיו" אני אומרת ומנסה לשנות נושא "בכל מקרה אני צריכה לקנות דבירם למסע שלי"
-
[b]the-L[/b]
"בכיף, אבל בוא נשתמש במטבע שלי." הוא אומר. "מה אתה אומר?"
[b]ichimaru gin[/b]
"יש לך סירה?" שואל ויל.
"כן, היא במזח הציבורי." את עונה לו.
"אוקי. צריך לקנות מזון שלא יתקלקל, ציוד לדייג ונשק נגד פיראטים למיניהם." הוא אומר. "יש לנו עבודה."
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 4 2010, 10:09 PM
[b] [b]ichimaru gin[/b]
"יש לך סירה?" שואל ויל.
"כן, היא במזח הציבורי." את עונה לו.
"אוקי. צריך לקנות מזון שלא יתקלקל, ציוד לדייג ונשק נגד פיראטים למיניהם." הוא אומר. "יש לנו עבודה." [/b][/quote]
"אתה יודע איפה פשר לקנות את כל זה?"
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 4 2010, 10:09 PM
[b] [b]the-L[/b]
"בכיף, אבל בוא נשתמש במטבע שלי." הוא אומר. "מה אתה אומר?"
[/b][/quote]
"בסדר אבל אם אני ישמע שהמטבע הזה מזויף אני יהרוג אותך" אומר ואחיך XD. :D
-
[b]ichimaru gin[/b]
"אוכל וציוד דייג זה לא בעיה, אני אפילו יכול להשיג בחינם." הוא אומר ברצינות, "הבעיה היא הנשק. יכול להיות שאני יודע מאיפה נוכל להשיג, אבל יש לי תנאי."
[b]the-l[/b]
"חחח... אז אני פלי," אייב אומר וזורק את המטבע לאוויר, הוא תופס אותו ופותח ויוצא פלי, "הפסדת! תתכונן לקחת אותי ולשלם עלי!"
-
[b] [b]DAStyle[/b]
"מצויין..." היא אומרת. "תגיד, ג'ונסון, מה התוכנית שלך למסע? יש לך רמזים על המגילה, כי אם אתה רוצה עזרה אני תמיד כאן..." [/b][/quote]
" לא אין לי, אבל אשמח עם תעזרי לי " אגיד לה ואחייך.
-
[b]DAStyle[/b]
"שמעתי התלחשויות בשוק שיש במחסן של המוזיאון חלק מהמפה." היא אומרת ברצינות, "אנחנו יכולים לפרוץ למוזיאון ולגנוב את החלק אבל אם נעשה את זה נצטרך לברוח מהר ולצאת למסע עם הסירה במהירות. אנחנו צריכים להצטייד בנשק."
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 6 2010, 07:17 PM
[b]
[b]the-l[/b]
"חחח... אז אני פלי," אייב אומר וזורק את המטבע לאוויר, הוא תופס אותו ופותח ויוצא פלי, "הפסדת! תתכונן לקחת אותי ולשלם עלי!" [/b][/quote]
אני אומר "מוזר אבל בסדר" ואומר לו לעלות על גבי,לאכר מיכן אני אומר לו "אז איך ניצה למסע"?.
-
[b] [b]yossi[/b]
"זאת אני, ליז," נשמע קול נשי מבחוץ ואתה מזהה אותו כליז, הברמנית שעבדה איתך במסבאת כלב הים הזקן, נערה כבת גילך בגובה ממוצע, בעלת שיער בלונד ארוך ועיניים כחולות. [/b][/quote]
''אה, היי, כנסי.'' אני אומר ופותח את הדלת לרווחה.
''אז מה שלומך?'' אוסיף ואפנה אליה.
-
[b]the-l[/b]
"יש לך סירה במזח, עכשיו ראינו אותה!" הוא מצחקק, "אני מקווה שקנית אוכל, ציוד דייג ונשק..."
[b]yossi[/b]
"אני חוזרת עכשיו מכלב הים הזקן," מתנשפת ליז, "קורט השתגע, הוא לא מוכן לקבל את זה שעזבת. הוא מטורף! באתי להזהיר אותך, אדי, כי אתה חשוב לי. יכול להיות שהוא ינסה לעשות לך משהו."
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 6 2010, 08:07 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"שמעתי התלחשויות בשוק שיש במחסן של המוזיאון חלק מהמפה." היא אומרת ברצינות, "אנחנו יכולים לפרוץ למוזיאון ולגנוב את החלק אבל אם נעשה את זה נצטרך לברוח מהר ולצאת למסע עם הסירה במהירות. אנחנו צריכים להצטייד בנשק." [/b][/quote]
" איך בדיוק נשיג כלי נשק ? " אשאל אותה ברצינות
-
[b]DAStyle[/b]
"בעיר התחתית, אלא מה..." היא אומרת, "במחילות ותעלות הייצוב שמתחת לשוק..."
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 6 2010, 08:38 PM
[b] [b]yossi[/b]
"אני חוזרת עכשיו מכלב הים הזקן," מתנשפת ליז, "קורט השתגע, הוא לא מוכן לקבל את זה שעזבת. הוא מטורף! באתי להזהיר אותך, אדי, כי אתה חשוב לי. יכול להיות שהוא ינסה לעשות לך משהו." [/b][/quote]
''לעשות לי משהו? זה לא יכול להיות. הייתי איתו עכשיו שם, שתינו ואכלנו... את בטוחה?'' אומר בקצת חשש ואפנה אליה.
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 7 2010, 07:16 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"בעיר התחתית, אלא מה..." היא אומרת, "במחילות ותעלות הייצוב שמתחת לשוק..." [/b][/quote]
" אוקי, קדימה בואי נילך, ניצתרך להגיע יותר מהר " אומר לה.
-
[b]yossi[/b]
"אדי, עברו שש שעות מאז שאכלת איתו." ליז אומרת, "כנראה לא רק הוא השתכר אם אתה נרדמת ככה באמצע היום."
היא מתיישבת ואתה מביא לה כוס מים.
"אתה מבין, אדי," היא אומרת, "הוא ניסה לשכר אותך כדי לתפוס אותך ולהכריח אותך להישאר. אני לא יודעת מה קרה לו אבל מאז שהתפטרת הוא מתנהג כמו מטורף. אני בעצמי חושבת לעזוב, אני לא יכולה לעבוד איתו יותר."
[b]DAStyle[/b]
"טיפשון, קצת מוקדם מידי להגיע לשם, לא נצליח להשיג כלום. אנחנו יכולים בנתיים ללכת לקניותשל שאר הדברים, יש לך כסף נכון?"
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 7 2010, 10:14 PM
[b] [b]DAStyle[/b]
"טיפשון, קצת מוקדם מידי להגיע לשם, לא נצליח להשיג כלום. אנחנו יכולים בנתיים ללכת לקניותשל שאר הדברים, יש לך כסף נכון?" [/b][/quote]
" כן נותרו לי 985 דולר " אומר לה בחיוך
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jan 6 2010, 08:38 PM
[b] [b]the-l[/b]
"יש לך סירה במזח, עכשיו ראינו אותה!" הוא מצחקק, "אני מקווה שקנית אוכל, ציוד דייג ונשק..."
[/b][/quote]
"או בקשר לזה שכחתי ליקנות אוכל אבל יש לי נשקים"אומר בכול עיף ואחיך.
-
[b]DAStyle[/b]
"אז בוא לשוק," היא אומרת ומתחילה ללכת.
[b]the-l[/b]
"אל תחרטט אותי, אני יודע שאין לך נשק. אתה ילד טוב כזה ואין לך מושג איפה לקנות נשק..." הוא אומר, "בוא אבל נלך לקנות אוכל בשוק."