לפי דעתי זה כן במקום.
לשניהם הייתה השפעה ושניהם גרמו לרצח יהודים. מה ההבדל פה?
וויקפדיה עם כל הכבוד זה לא מקור כזה אמין. לא כשלך תדע מי כתב את זה. המורה שלי להיסטוריה אמרה לנו גם את זה ותאמין לי שהיא מאד מבינה בנושא.
Printable View
לפי דעתי זה כן במקום.
לשניהם הייתה השפעה ושניהם גרמו לרצח יהודים. מה ההבדל פה?
וויקפדיה עם כל הכבוד זה לא מקור כזה אמין. לא כשלך תדע מי כתב את זה. המורה שלי להיסטוריה אמרה לנו גם את זה ותאמין לי שהיא מאד מבינה בנושא.
תחחח' באמא שלי אתם כמו חרדים רצח יהודים רצח יהודים ... סילבסטר שולט=P
אני מסיים תהכנות למועדון ועוד שתי דקות הולך ילאאה שנה חדשה שמחחחה ומעולה לכולם
או שכמו שאומרים הרוסים
1. סנובים גודום
2.סנסטופיושים נובים גודם=P
עריכה אחרי שראיתי את מה שניצן פרסמה והאעלתה לי תפיוז
אתם יודעים למי שיש בעייה עם נוצרים\גרמנים\רוססים\אנטישמיים+ניאו נאצים[חלקית=תלוי נגד איזה סוג] אתם יכולים לפנות אליי אני יסדר לכם אותה וניצן חג ההיטלר ?? גם אם היו קוראים לו זה אדולף היטלר הייתי חוגג אותו יש בעיות\??
[quote][i]Originally posted by Omeriko[/i]@Dec 31 2009, 08:18 PM
[b] אני מזה לא מסכים עם המטאפורה שעשית פה~
כאילו אי אפשר להיות חילוני ולהאמים באלוהים?
כל עוד את לא מישתמשת בלוח השנה המקראי א' בשבט תשס"ע את לא יכולה לבוא ולומר שאנחנו "מתיוונים".
כי זה פשוט לא נכון.
אני חילוני לכל הצדדים וגם מפקפק באומנה שלי, אבל לומר שזה בגלל שלפני מאות שנים כביכול ניסו להשמיד אותנו..
הצילצול הזה כבר לא מצלצל.
כל חג וחג שיש לנו זה בגלל שניסו להשמיד אותנו, ניצלנו בנס ואז אנחנו הולכים לאכול >_<
אין שום ספק שהדת הנוצרית הרבה יותר מושכת כי בעיקר מיתבססת על כיף O_O
טיפה סטיתי מהכוונה שלי.
זה שאנחנו חילוניים, או מסורתיים או ואטאבר ועדיין מישתמשים בלוח זמנים לועזי אין לנו שום זכות לפקפק בזה.
וכמו שאמרתי אני לא חוגג את הסילבטר, אני חוגג את ראש השנה האזרחים החדשה. [/b][/quote]
אתה אומר שאי אפשר להתקע על משו שקרה לפני 200 שנה.
אבל אם היו מציינים את זה כיום ספציפי ? כמו יום השואה ? רק 'יום הסילבסטר' והיו מתאבלים ועצובים ביום הזה , והיו הרבה טקסים וכו' ? גם אז היית חוגג ?
זה בדיוק אותו דבר מבחינתי.
--
ואני לא אומר שאתה טועה בקשר לתאריכים של להגיד "אני פנוי בכ' בטבת" או בקטע של להיות חילוני מאמין.
ורומה.
אין לי כל כך חשק להגיב על ההודעה שלך (שמעלי) וטוב שאין לי חשק.
תפסיקו לריב!
אם אתם לא רוצים לחגוג חג זה אז אל תחגגו.אין צורך לדון למה יש צורך לחגוג חג זה ולשכנע אחרים לשנות את דעתם על החג.
יש אנשים גזענים בעולם הזה שיוצאים נגד הרוסים כאילו הם נאצים...אם אתם תמשיכו ככה,אתה תסתבכו בצרות.
[quote][i]Originally posted by FaNtAsY AnGeLIght[/i]@Dec 31 2009, 11:19 PM
[b] תפסיקו לריב!
אם אתם לא רוצים לחגוג חג זה אז אל תחגגו.אין צורך לדון למה יש צורך לחגוג חג זה ולשכנע אחרים לשנות את דעתם על החג.
יש אנשים גזענים בעולם הזה שיוצאים נגד הרוסים כאילו הם נאצים...אם אתם תמשיכו ככה,אתה תסתבכו בצרות. [/b][/quote]
אתם*
ואף אחד פה לא רב, זה דיון, אף אחד פה לא מנסה לשכנע אף אחד.
זה מדהים איך במדינה הזאת כולם חושבים שהכל פה זה כפייה דתית , אפילו שיש פה כמה כאלה שהם בכלל לא דתיים ואתה אומר שהם עושים כפייה דתית.
יצאתי לחגוג
משהו ממש חזק!
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Dec 31 2009, 10:58 PM
[b] אתה אומר שאי אפשר להתקע על משו שקרה לפני 200 שנה.
אבל אם היו מציינים את זה כיום ספציפי ? כמו יום השואה ? רק 'יום הסילבסטר' והיו מתאבלים ועצובים ביום הזה , והיו הרבה טקסים וכו' ? גם אז היית חוגג ?
זה בדיוק אותו דבר מבחינתי.
--
ואני לא אומר שאתה טועה בקשר לתאריכים של להגיד "אני פנוי בכ' בטבת" או בקטע של להיות חילוני מאמין.
[/b][/quote]
אני לא אומר שאי אפשר, אני אומר מה שאני חושב.
להיתקע בעבר על דברים שקרו מלפני מאות שנים, לדעתי פשוט ביזבוז.
אם נתחיל להיתמרר על כל עם שניסה להשמיד אותנו נישאר לבד (ספרדים,ערבים,גרמנים,איטלקים, רוסים,סינים והרשימה נימשכת).
ותבין, אני לא חוגג סילבסטרף אני חוגג את השנה האזרחית החדשה.
זה שהדביקו לזה את הסילבסטר שיהיה בכיף...
זה שזה אותו יום מה אני אעשה...
(ולידע כללי בנצרות כל יום הוא ע"פ קדוש אחר חוץ מליל כל הקדושים שהוא שם כולם, אז הסילבטר כנראה הראשון... V_V)
אבל תכל'ס
מלא אנשים היו הלילה בחוץ
מלא!