-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 28 2010, 08:59 PM
[b]
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
שיט, אמרתי בטעות טווינלייף.
----
אתה יוצא מן העיר פאלט, אתה מתחיל להתקדם לעבר העיר אורבורג, אתה רואה שדות ארוכים ויפים במיוחד, מפל מים שנראה נהדר, מלא פוקימונים שמתרוצצים במפל ובשדות, עצים מאוד יפים, השמש מחממת את כל האזור ואתה מרגיש נפלא. לפתע אתה רואה ראלטס קטן וחמוד~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/280.png[/img], הוא רץ במהירות ואתה לא מבין למה, אך אתה רואה האונדוור עצבני רודף אחריו!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/228.png[/img][/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"פיפלאפ אנחנו חייבים לעזור לראלטס, אולי גם נלכד את האנדוור בדרך ;) "
"קדימה פיפלאפ תתקוף בקרן בועות ואז בניקור! "
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 28 2010, 08:59 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
הופיפ קופץ במהירות ואוגר את כל האנרגיה שלו, זאנגוס טוען את היד שלו ורץ במהירות אל הופיפ, הופיפ עוזר אומץ ומשתמש בדחיפה, זאנגוס קופץ אל הופיפ ומשתמש בציפורן על! הם נפגשים לפיצוץ אחד ענק! העשן גדול מדיי ואת לא מצליחה לראות את הופיפ, לפתע הופיפ עף אליך ונוחת ליידך, הוא מעולף.
זאנגוס מתקרב אליך ומחייך, הוא מצביע אל אחד מהפוקדורים הריקים שלך, נראה שהוא רוצה להצטרף אליך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"עבודה מעולה הופיפ" אומר להופיפ בחיוך "אתה רוצה להיצטרף? בשמחה!" אומר לו בחיוך ואגיש לפניו פוקדור ריק.
-
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה ניגש אל הילד ושואל אותו אם הכל בסדר אצלו, הילד מפנה את ראשו אליך ואומר, ''שמי הוא ג'ון, אני מאמן ואני מנסה להגיע לעיר אורבורג, אך אני לא יכול לעבור דרך המפל, או איכשהו ללכת במערה אפילו שמסוכן בפנים... אולי לפחות.'' אומר הילד ומשפיל את פניו.
אתה נזכר שגם אתה צריך להגיע לעיר אורבורג.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר זאת לפיפלאפ, פיפלאפ מחייך ומניח את ידו על ראשו, לאחר מכן הוא קופץ אל ראלטס ועושה כל מיני תנועות מוזרות, אתה בוהה בפיפלאפ במבט מוזר והאונדוור מסתכל אליו במבט עקום ועצבני, הוא שולח להביור חזק במיוחד ושורף את פיפלאפ, פיפלאפ הכועס משתמש מיד בקרן בועות וגורם להאונדוור לעצור במקום, לאחר מכן פיפלאפ משתמש בניקור ומעיף את האונדוור רחוק ממנו ומראלטס, אתה מסתכל על פיפלאפ שנראה גאה מדיי אבל מסתכל על האונדוור, האונדוור מתחיל להיות ממש עצבני והוא מתכוון להילחם בכל הכוח.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את משבחת את הופיפ על הקרב ומחזירה אותו לפוקדור שלו, זאנגוס מושיט את ידו לפוקדור שהגשת לו והוא נכנס אליו מיד, הפוקדור מתנדנד ומתנדנד, את לא לחוצה כי הוא רצה להצטרף, ואכן הפוקדור עוצר! *תפסת זאנגוס!*[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 28 2010, 11:01 PM
[b]
את משבחת את הופיפ על הקרב ומחזירה אותו לפוקדור שלו, זאנגוס מושיט את ידו לפוקדור שהגשת לו והוא נכנס אליו מיד, הפוקדור מתנדנד ומתנדנד, את לא לחוצה כי הוא רצה להצטרף, ואכן הפוקדור עוצר! *תפסת זאנגוס!*[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוקי הופיפ בוא נמשיך" אומר לו בחיוך ואלך יחד איתו לכיוון העיר הבאה.
-
[b]
אתה אומר זאת לפיפלאפ, פיפלאפ מחייך ומניח את ידו על ראשו, לאחר מכן הוא קופץ אל ראלטס ועושה כל מיני תנועות מוזרות, אתה בוהה בפיפלאפ במבט מוזר והאונדוור מסתכל אליו במבט עקום ועצבני, הוא שולח להביור חזק במיוחד ושורף את פיפלאפ, פיפלאפ הכועס משתמש מיד בקרן בועות וגורם להאונדוור לעצור במקום, לאחר מכן פיפלאפ משתמש בניקור ומעיף את האונדוור רחוק ממנו ומראלטס, אתה מסתכל על פיפלאפ שנראה גאה מדיי אבל מסתכל על האונדוור, האונדוור מתחיל להיות ממש עצבני והוא מתכוון להילחם בכל הכוח.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקיי פיפלאפ אני רוצה שתשתמש במבט כדי להוציא את הנדאוור מריכוז ולאחר מכן תתקוף אותו בקרן בועות! "
ובזמן שאתן לפיפלאפ את ההוראות ארוץ לראלטס כדי למשוך אותו החוצה משדה הקרב
-
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה ניגש אל הילד ושואל אותו אם הכל בסדר אצלו, הילד מפנה את ראשו אליך ואומר, ''שמי הוא ג'ון, אני מאמן ואני מנסה להגיע לעיר אורבורג, אך אני לא יכול לעבור דרך המפל, או איכשהו ללכת במערה אפילו שמסוכן בפנים... אולי לפחות.'' אומר הילד ומשפיל את פניו.
אתה נזכר שגם אתה צריך להגיע לעיר אורבורג.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אתה בטוח שאין דרך אחרת להגיע לשם?" אשאל בחשש
-
את תופסת את זאנגוס ושמה את הפוקדור שלו בתיק, את מוציאה את הופיפ שהתאושש קצת על הכתף שלך וממשיכה לעיר הבאה.
לפתע, את רואה שני מאמנים עם צ'ימצ'אר וטרטוויג, הם בוהים בך כמה דקות ואז אחד מהם עם הצ'ימצ'אר אומר, ''וואו, איזה יפה את, רוצה...'' הוא לא מספיק לסיים את המשפט שלו והשני מיד קופץ עליו בצעקות שהיא שלו, את בוהה בהם במבט מוזר, והם ממשיכים לריב.[/b][/color][/SIZE]
אתה נלחץ ואומר לפיפלאפ להשתמש במבט, האונדוור רץ במהירות אל פיפלאפ ופיפלאפ משתק אותו עם מבט, פיפלאפ מתחיל להשתמש בקרן בועות והאונדוור נפגע, פיפלאפ ממשיך ולא מפסיק.
אתה רץ במהירות אל ראלטס המפוחד, שלא יודע מה לעשות והוא מתחבא מאחוריי פיפלאפ, אתה לוקח אותו ומרחיק אותו מן זירת הקרב, ראלטס נשאר איתך ושניכם בוהים בפיפלאפ והאונדוור, פיפלאפ עייף לאחר קרן הבועות הגדולה והאונדוור טוען המון אש בפה שלו.[/b][/color][/SIZE]
הילד מהנהן ואומר, ''ברור שיש, אבל מהעיר פיירסון כמובן, או מכפר גושיה שנמצא בין העיר אורבורג לעיר פיירסון.'' אומר הילד ומשפיל את פניו באכזבה.
אתה לפתע שומע רעשים מוזרים ומפחידים מאוד מן המערה, הילד מתחיל לפחד ואין לך שום מושג מה זה הדבר הזה שנמצא שם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 29 2010, 04:53 PM
הילד מהנהן ואומר, ''ברור שיש, אבל מהעיר פיירסון כמובן, או מכפר גושיה שנמצא בין העיר אורבורג לעיר פיירסון.'' אומר הילד ומשפיל את פניו באכזבה.
אתה לפתע שומע רעשים מוזרים ומפחידים מאוד מן המערה, הילד מתחיל לפחד ואין לך שום מושג מה זה הדבר הזה שנמצא שם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"טוב, נראה לי שללכת לכפר גושיה זה רעיון טוב, רוצה שנלך לשם ביחד? אני אמור לפגוש שם קרבי אז זה בכלל טוב בשבילי"
-
[b]
אתה נלחץ ואומר לפיפלאפ להשתמש במבט, האונדוור רץ במהירות אל פיפלאפ ופיפלאפ משתק אותו עם מבט, פיפלאפ מתחיל להשתמש בקרן בועות והאונדוור נפגע, פיפלאפ ממשיך ולא מפסיק.
אתה רץ במהירות אל ראלטס המפוחד, שלא יודע מה לעשות והוא מתחבא מאחוריי פיפלאפ, אתה לוקח אותו ומרחיק אותו מן זירת הקרב, ראלטס נשאר איתך ושניכם בוהים בפיפלאפ והאונדוור, פיפלאפ עייף לאחר קרן הבועות הגדולה והאונדוור טוען המון אש בפה שלו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"פיפלאפ תתחיל לרוץ לעבר האנדוור וברגע שהוא פותח את פיו כדי לתקוף תקפוץ מעליו ותירה קרן בועות! "
"וראלטס תתחבא בנתיים פה " אומר לראלטס ואושיט אליו פוכדור ריק
-
אמרתי שארשם ואכן אני נרשם :}
שם בפורום: Combusken
גיל במציאות: 20
שם במשחק: תומאס בלאק
גיל במשחק: 15
רקע:
תומאס נולד בעיר אטרנה למשפחה שבאה מהמקור מהעיר ניו בארק במחוז הוון. לאחר שהמחוז נכבש בידי צוותי מגמה ואקווה, נאלצה משפחתו של תומאס לעזוב את העיר ולעבור למחוז קלוואה, שהיה המחוז הבטוח כעת. משפחתו השתכנה בעיר אטרנה ופתחה בית גידול לפוקימונים, שמשמש עד היום כאחד מבתי הגידול הגדולים ביותר במחוז.
במהלך ילדותו, שהה תומאס בבית הגידול יחד עם הוריו, סבו וסבתו, והיה צופה בהם ומתרוצץ בין הפוקימונים השונים שחיו בו וגדלו בו, עד שיכלו לצאת לטבע באופן עצמאי. תומאס התרשם מאוד בעיקר משלושת סוגי היסוד של ההתחלתיים - פוקימוני האש, המים והעשב ואף חיבב מאוד את פוקימוני החשמל.
יום אחד הצליח חייל מצוות גלקטיק לחטוף את אחד הפוקימונים של ביתה גידול כאשר תומאס היה עד לכך, ותומאס החל לרדוף אחריו כאשר לצידו רץ קומבאסקין השייך לאביו. לאחר קרב קצר מול הגלמיאו של החייל, הצליחו תומאס להחזיר את הפיקאצ'ו ולהשיבו לבית הגידול, ולעזור למשטרה לעצור את אותו חייל.
לפני כשבוע, שמע תומאס כי הגיע הזמן לחלוקת הפוקמונית השנתית, והוריו בישרו לו שהוא יכול לצאת למסע. תומאס שמח מאוד, ולאחר התארגנות ופרידה מהוריו, נסע תומאס לעיר פאלט כדי לקבל את הפוקימון שלו, מאושר ונרגש.
ספרייט/תמונה: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/img]
תיאור הדמות: ערמומי, יהיר, טוב לב, בעל נטייה להסתבך בצרות, אכפתי, נלחם עד הסוף.
הפוקימון שבחרתם: האמת, אם אפשר אחד אחר אז טורצ'יק, או את צ'רמנדר :ם
הערות/בקשות: אני די בתקופה יחסית לחוצה שתיגמר הכי מאוחר בתחילת אפריל, אז להתחשב בכך. אני אנסה להגיב לפחות פעם ביום במקרה הכי גרוע.
-
את תופסת את זאנגוס ושמה את הפוקדור שלו בתיק, את מוציאה את הופיפ שהתאושש קצת על הכתף שלך וממשיכה לעיר הבאה.
לפתע, את רואה שני מאמנים עם צ'ימצ'אר וטרטוויג, הם בוהים בך כמה דקות ואז אחד מהם עם הצ'ימצ'אר אומר, ''וואו, איזה יפה את, רוצה...'' הוא לא מספיק לסיים את המשפט שלו והשני מיד קופץ עליו בצעקות שהיא שלו, את בוהה בהם במבט מוזר, והם ממשיכים לריב.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מוזרים" אומר לעצמי ואמשיך ללכת.
-
הילד בוהה בך במבט מוזר ואז שואל אותך, ''אני מניח שאתה מאמן חדש ואתה לא מכיר כל כך את הכיוונים...'' אומר הילד ואז מוסיף, ''לכפר גושיה אפשר להגיע רק מהעיר אורבורג, לכן אני כל כך בדיכאון, כי אני לא יכול להגיע לעיר אורבורג ולהילחם במכון הראשון.'' אומר הילד ומשפיל את פניו.
לפתע, האבנים של המערה מתפרקות לרסיסים, הילד נבהל והולך אל הצד שלך, לפתע מהמערה יוצא רייהורן עצבני במיוחד!~[/b][/color][/SIZE] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/111.png[/img]
פיפלאפ רץ לעבר האונדוור, האונדוור רץ לעבר פיפלאפ והוא עצבני מתמיד, הוא יורה להביור ענק אל פיפלאפ שקופץ מעל הלהביור, הלהביור מגיע אליך ואל ראלטס, ראלטס משתמש לפתע בשיגור ומעיף אותך מהלהביור, אך ראלטס נפגע בעצמו.
ראלטס מחייך אליך ומשתגר משם, אתה לא מספיק להגיד לו להתחבא בפוקדור שלך.
בנתיים, פיפלאפ ממשיך עם קרן הבועות, ולא נראה שהאונדוור מתכוון לוותר, פיפלאפ מפסיק מחוסר אנרגיה והאונדוור נהיה עצבני יותר ויותר. לפתע, האונדוור מתחיל לזהור והופך להאונדום!~[/b][/color][/SIZE] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/229.png[/img]
אתה חושבת לעצמך שהם מוזרים ואת מתחילה ללכת, שני המאמנים רצים אחרייך, הם עדיין מתקוטטים בינהם והאחד הזה עם צ'ימצ'אר מצליח לשאול אותך האם תסכימי להיות חברה שלו.
את בוהה בהם במבט מוזר.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
רשום (: קיבלת טורצ'יק.
---
התחלה:
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ![/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 29 2010, 08:53 PM
[b]
פיפלאפ רץ לעבר האונדוור, האונדוור רץ לעבר פיפלאפ והוא עצבני מתמיד, הוא יורה להביור ענק אל פיפלאפ שקופץ מעל הלהביור, הלהביור מגיע אליך ואל ראלטס, ראלטס משתמש לפתע בשיגור ומעיף אותך מהלהביור, אך ראלטס נפגע בעצמו.
ראלטס מחייך אליך ומשתגר משם, אתה לא מספיק להגיד לו להתחבא בפוקדור שלך.
בנתיים, פיפלאפ ממשיך עם קרן הבועות, ולא נראה שהאונדוור מתכוון לוותר, פיפלאפ מפסיק מחוסר אנרגיה והאונדוור נהיה עצבני יותר ויותר. לפתע, האונדוור מתחיל לזהור והופך להאונדום!~[/b][/color][/SIZE] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/229.png[/img]
[/b][/quote]
"אני יודע שזה יהיה קשה אבל אני מאמין בך פיפלאפ! "
"תתקוף בניקור ולאחר מכן בקרן בועות! תגמור אותו!
-
[b]
אתה חושבת לעצמך שהם מוזרים ואת מתחילה ללכת, שני המאמנים רצים אחרייך, הם עדיין מתקוטטים בינהם והאחד הזה עם צ'ימצ'אר מצליח לשאול אותך האם תסכימי להיות חברה שלו.
את בוהה בהם במבט מוזר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אולי שניכם תיהיו ביחד!" אומר להם בציניות ואמשיך ללכת משם
-
הילד בוהה בך במבט מוזר ואז שואל אותך, ''אני מניח שאתה מאמן חדש ואתה לא מכיר כל כך את הכיוונים...'' אומר הילד ואז מוסיף, ''לכפר גושיה אפשר להגיע רק מהעיר אורבורג, לכן אני כל כך בדיכאון, כי אני לא יכול להגיע לעיר אורבורג ולהילחם במכון הראשון.'' אומר הילד ומשפיל את פניו.
לפתע, האבנים של המערה מתפרקות לרסיסים, הילד נבהל והולך אל הצד שלך, לפתע מהמערה יוצא רייהורן עצבני במיוחד!~[/b][/color][/SIZE] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/111.png[/img] [/b][/quote]
"היי, הריהורן הזה פתח לנו את המערה, ועכשיו נוכל לעבור. רק צריך לפנות את הדרך. צא טריקו! מבט ואז עלי טער!"
-
[b] [color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
רשום (: קיבלת טורצ'יק.
---
התחלה:
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מתקרב מעט בחשש את דלת המעבדה, ואז תופס אומץ ודופק עליה 3 פעמים, מחכה בתהרגשות שהיא תיפתח.
-
אתה מנסה לעודד את פיפלאפ, אך פיפלאפ מתחיל לפחד יותר ויותר מהמראה של האונדום, האונדום עומד במקומו ולא עושה הרבה, פיפלאפ רץ במהירות אל האונדום ומשתמש בניקור, האונדום קופץ במהירות מעל פיפלאפ שלא יודע מה קורה, אך מיד מתעשט ועושה סלטות אחורה, הוא משתמש במהירות בקרן בועות והאונדום משתמש בלהביור עצום! הלהביור הורס את קרן הבועות ופוגע בפיפלאפ, פיפלאפ נשרף כולו ומתעלף.
האונדום מסתכל עליך במבט רגוע ומסובב את גופו, הוא מחכה כמה רגעים במקומו ורץ משם.[/b][/color][/SIZE]
אממ..אל תתעצבן עומר, טוב? (:
----
הם ממשיכים בקטטה שלהם ואת משאירה אותם שם, את שומעת שהם רצים אליך ואת כבר חושבת שאת מתפוצצת עליהם, המאמן הזה עם הצ'ימצ'אר מפיל את המאמן עם טרטוויג ומגיע אליך, הוא מיד מקרב את שפתיו אליך ומנשק אותך, את מיד מעיפה אותו ממך והוא מסתכל עליך.[/b][/color][/SIZE]
רייהורן יוצא מן המערה ונראה עצבני ביותר.
הילד מתחיל לפחוד ומסתתר מאחורייך, אתה מוציא את טריקו שלך וטריקו קופץ לאוויר מהפוקדור ועושה פוזות מולכם ומול רייהורן, טריקו מיד רץ אל רייהורן ומשתמש במבט, רייהורן משתתק ואז טריקו פוגע בו עם עלי תער, רייהורן מתעצבן ומיד יוצר קרן אנרגיה בפה שלו, אתה נבהל ואפילו טריקו נבהל, רייהורן אוגר עוד אנרגיה ושולח קרן על עצומה לעבר טריקו.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתקרב אל המעבדה, חושב על התחלת המסע שלך, אתה מתחיל להתרגש יותר מדיי ולבסוף דופק בדלת, אתה שומע קול הבוקע מן המעבדה שאומר, ''רגע! אני כבר בא!'' ולפתע הדלת נפתחת, אדם יחסית נמוך, עם שיער שחור קצר וחלוק לבן עומד בפתח, ''כן, מה רצונך נערי?'' אומר האיש.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 30 2010, 05:30 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
אתה מנסה לעודד את פיפלאפ, אך פיפלאפ מתחיל לפחד יותר ויותר מהמראה של האונדום, האונדום עומד במקומו ולא עושה הרבה, פיפלאפ רץ במהירות אל האונדום ומשתמש בניקור, האונדום קופץ במהירות מעל פיפלאפ שלא יודע מה קורה, אך מיד מתעשט ועושה סלטות אחורה, הוא משתמש במהירות בקרן בועות והאונדום משתמש בלהביור עצום! הלהביור הורס את קרן הבועות ופוגע בפיפלאפ, פיפלאפ נשרף כולו ומתעלף.
האונדום מסתכל עליך במבט רגוע ומסובב את גופו, הוא מחכה כמה רגעים במקומו ורץ משם.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אויי פיפלאפ בבקשה תהיה בסדר! " אצעק ואכניס את פיפלאפ לפוכדור
אתחיל לרוץ אחורה חזרה לכיוון פאלט כדי לטפל בפיפלאפ
-
[b]
אממ..אל תתעצבן עומר, טוב? (:
----
הם ממשיכים בקטטה שלהם ואת משאירה אותם שם, את שומעת שהם רצים אליך ואת כבר חושבת שאת מתפוצצת עליהם, המאמן הזה עם הצ'ימצ'אר מפיל את המאמן עם טרטוויג ומגיע אליך, הוא מיד מקרב את שפתיו אליך ומנשק אותך, את מיד מעיפה אותו ממך והוא מסתכל עליך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"שמעוט אני לסבית" אומר להם בעצבים ואלך משם
-
[b] [[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
רייהורן יוצא מן המערה ונראה עצבני ביותר.
הילד מתחיל לפחוד ומסתתר מאחורייך, אתה מוציא את טריקו שלך וטריקו קופץ לאוויר מהפוקדור ועושה פוזות מולכם ומול רייהורן, טריקו מיד רץ אל רייהורן ומשתמש במבט, רייהורן משתתק ואז טריקו פוגע בו עם עלי תער, רייהורן מתעצבן ומיד יוצר קרן אנרגיה בפה שלו, אתה נבהל ואפילו טריקו נבהל, רייהורן אוגר עוד אנרגיה ושולח קרן על עצומה לעבר טריקו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"קרן על? טריקו תקפוץ למעלה ואז תשלח עוד עלי תער, ותתדחוף את עצמך מהקיר לכיוון ריהורן כדי לפגוע בו בדחיפה!"
-
אתה מתקרב אל המעבדה, חושב על התחלת המסע שלך, אתה מתחיל להתרגש יותר מדיי ולבסוף דופק בדלת, אתה שומע קול הבוקע מן המעבדה שאומר, ''רגע! אני כבר בא!'' ולפתע הדלת נפתחת, אדם יחסית נמוך, עם שיער שחור קצר וחלוק לבן עומד בפתח, ''כן, מה רצונך נערי?'' אומר האיש.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"זה שוד!" אני קורא ומכוון את ידי אליו כמו אקדח "סתם סתם פרופסור, באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי" אני אומר לו בחיוך
-
פיפלאפ לא מגיב, אתה רץ במהירות אל פיפלאפ ולא רואה את האונדום כבר.
אתה מרים את פיפלאפ ומחזיק אותו על הידיים שלך, אתה מאוד נלחץ ומתחיל לרוץ בכל הכוח אל העיר פאלט, אתה רץ בכל הכוח ולא רואה לאן אתה רץ, פיפלאפ משמיע קולות נמוכים ואתה ממשיך לרוץ.
אתה מגיע לעיר פאלט והולך אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי מיד לוקחת את פיפלאפ ומתחילה לטפל בו.
צ'אנסי של האחות ג'וי לוקחת את פיפלאפ לחדר אחר, והאחות ג'וי שואלת אותך, ''נגד מי הוא נלחם?! הוא כל כך פצוע.'' אומרת האחות ג'וי.[/b][/color][/SIZE]
חחחחחחחחחחחחח
----
את אומרת להם את זה ומיד המאמן שנישק אותך נגעל ונופל על הרצפה, המאמן עם הטרטוויג מתחיל לצחוק על השני ושניהם שוב מתחילים לריב.
את ממשיכה ללכת ומגיעה למפל יפה במיוחד, את רואה שבתוכו נמצאים מג'יקארפים, ומסביב האגם נמצאים פוקימונים אחרים: סטארלי, פיצ'ו קטן, וראלטס.[/b][/color][/SIZE]
אתה מיד נבהל ואומר לטריקו לקפוץ למעלה, אך טריקו עושה תנועה שמסמלת שהכל בשליטה ומנסה לחסום את קרן העל עם חבטה ועלי תער, הוא נפגע בפיצוץ אדיר ועף ישר לפנים שלך! הוא מתעלף ורייהורן שואג ורץ משם.
טריקו הפגוע שוכב על הגוף שלך והילד אומר לך, ''אולי תשים אותו במים קצת? זה אולי יעזור לו.'' אומר הילד ומביט על טריקו.[/b][/color][/SIZE]
אתה עובד על הפרופסור והוא מתחיל לצחוק, ''חוש הומור נערי, זה מצויין.'' אומר הפרופסור ומוסיף, ''אני הוא פרופסור האלם, בוא כנס ותקבל את הפוקימון הראשון שלך ואת החפצים האחרים שלך למסע שלך שעומד להתחיל.'' אומר פרופסור האלם ונכנס למעבדה, הוא מסמן לך לבוא איתו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 31 2010, 06:07 PM
אתה מיד נבהל ואומר לטריקו לקפוץ למעלה, אך טריקו עושה תנועה שמסמלת שהכל בשליטה ומנסה לחסום את קרן העל עם חבטה ועלי תער, הוא נפגע בפיצוץ אדיר ועף ישר לפנים שלך! הוא מתעלף ורייהורן שואג ורץ משם.
טריקו הפגוע שוכב על הגוף שלך והילד אומר לך, ''אולי תשים אותו במים קצת? זה אולי יעזור לו.'' אומר הילד ומביט על טריקו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר בכעס "אתה חושב שזה יעזור לו? בסדר, אין לי עוד שום דבר אחר לעשות נכון לעכשיו. לעזאזל אם הטריקו הלא ממושמע הזה" ואז אשים את טריקו במים, בתקווה שזה יעזור לו
-
[b]
חחחחחחחחחחחחח
----
את אומרת להם את זה ומיד המאמן שנישק אותך נגעל ונופל על הרצפה, המאמן עם הטרטוויג מתחיל לצחוק על השני ושניהם שוב מתחילים לריב.
את ממשיכה ללכת ומגיעה למפל יפה במיוחד, את רואה שבתוכו נמצאים מג'יקארפים, ומסביב האגם נמצאים פוקימונים אחרים: סטארלי, פיצ'ו קטן, וראלטס.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
:P
~~~~~~~~
אני ממשיכה בדרכי ומתעלמת משולשתם.
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
פיפלאפ לא מגיב, אתה רץ במהירות אל פיפלאפ ולא רואה את האונדום כבר.
אתה מרים את פיפלאפ ומחזיק אותו על הידיים שלך, אתה מאוד נלחץ ומתחיל לרוץ בכל הכוח אל העיר פאלט, אתה רץ בכל הכוח ולא רואה לאן אתה רץ, פיפלאפ משמיע קולות נמוכים ואתה ממשיך לרוץ.
אתה מגיע לעיר פאלט והולך אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי מיד לוקחת את פיפלאפ ומתחילה לטפל בו.
צ'אנסי של האחות ג'וי לוקחת את פיפלאפ לחדר אחר, והאחות ג'וי שואלת אותך, ''נגד מי הוא נלחם?! הוא כל כך פצוע.'' אומרת האחות ג'וי.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"הייתי בקרב מול האנדוור...אבל באמצע הוא התפתח להאונדום! "
"זה הכל אשמתי לא הייתי צריך לתת לפיפלאפ להילחם נגדו! "
-
אתה עובד על הפרופסור והוא מתחיל לצחוק, ''חוש הומור נערי, זה מצויין.'' אומר הפרופסור ומוסיף, ''אני הוא פרופסור האלם, בוא כנס ותקבל את הפוקימון הראשון שלך ואת החפצים האחרים שלך למסע שלך שעומד להתחיל.'' אומר פרופסור האלם ונכנס למעבדה, הוא מסמן לך לבוא איתו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני נכנס אל תוך המעבדה בהתרגשות ועוקב אחר הפרופסור.
-
''אני חושב, למה אתה ממש כועס...'' הוא אומר ומשפיל את פניו.
אתה לוקח את טריקו ושם אותו במים, הוא מתעורר וזז מעט, הוא עדיין פצוע אך נראה שהמים עזרו קצת לפציעה של טריקו.
טריקו מסתכל עליך במבט של רחמים, אתה שמח שהמים עוזרים לטריקו להתאושש והילד מחייך.
''אז... המעבר פתוח, אתה מתכוון להמשיך בדרך?'' אומר הילד ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE]
את עוברת את המפל, את מגיעה ליער קטן, מכוסה בהמון ענפים, הוא נראה לך מאוד מפחיד אך בכל זאת את עוזרת אומץ ונכנסת אליו, את רואה המון בורמים על העצים, וקאטרפי עפים בכל האזור.[/b][/color][/SIZE]
''האנדוור?! הוא פוקימון מסוכן מאוד, הוא פצע המון פוקימונים של מאמנים מתחילים שעברו באותו אזור, עכשיו שהוא התפתח להאונדום, זה עוד יותר מסוכן.'' אומרת האחות ג'וי ואז מוסיפה, ''אל תאשים את עצמך, הוא חזק מדיי, זאת לא אשמתך ולא ידעת את זה.'' מוסיפה האחות ג'וי וצ'אנסי מביא לך את פיפלאפ בריא ושלם, ''אני יכולה להגיד לך בוודאות שפיפלאפ בסדר גמור עכשיו.'' אומר האחות ג'וי ומחייכת.[/b][/color][/SIZE]
פרופסור האלם מכניס אותך למעבדה, אתה נכנס לחדר חשוך שבאמצע החדר נמצא שולחן ומסביבו שלושה אנשים עם חלוקים לבנים, אחד מהם גבוה עם שיער לבן קם ומציג את עצמו, ''אני פרופסור רואן, וזה פרופסור אוק'' הוא אומר ומצביע על איש בגובה ממוצע בעל שיער אפור, ''ופרופסור בריץ'.'' הוא אומר ומצביע על איש גבוה עם שיער חום מפוזר.
פרופסור האלם לוקח אותך לחדר אחר ונותן לך את הפוקדור של טורצ'יק, חמישה פוקדורים נוספים ופוקדע, ''חשוב שתזכור, המשימה הזאת מאוד מסוכנת, אבל כולנו סומכים עליך.'' אומר פרופסור האלם בחיוך ושולח אותך לדרכך באמירת הצלחה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 1 2010, 09:09 PM
[b]
את עוברת את המפל, את מגיעה ליער קטן, מכוסה בהמון ענפים, הוא נראה לך מאוד מפחיד אך בכל זאת את עוזרת אומץ ונכנסת אליו, את רואה המון בורמים על העצים, וקאטרפי עפים בכל האזור.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
ממתי קאטרפי עף? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מעניין אם יש פה בורמי זכר' אחשוב לעצמי ואתחיל לחפש אחרי אחד זכר.
-
[b]
''האנדוור?! הוא פוקימון מסוכן מאוד, הוא פצע המון פוקימונים של מאמנים מתחילים שעברו באותו אזור, עכשיו שהוא התפתח להאונדום, זה עוד יותר מסוכן.'' אומרת האחות ג'וי ואז מוסיפה, ''אל תאשים את עצמך, הוא חזק מדיי, זאת לא אשמתך ולא ידעת את זה.'' מוסיפה האחות ג'וי וצ'אנסי מביא לך את פיפלאפ בריא ושלם, ''אני יכולה להגיד לך בוודאות שפיפלאפ בסדר גמור עכשיו.'' אומר האחות ג'וי ומחייכת.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה האחות ג'וי " אומר בהוקרת תודה ואקח את פיפלאפ בידיי
"אני מבטיח לך שאני לא יתן למשהו כזה לקרות שוב " אומר לפיפלאפ ואצא מהמרכז כדי להמשיך בדרכי
-
''אני חושב, למה אתה ממש כועס...'' הוא אומר ומשפיל את פניו.
אתה לוקח את טריקו ושם אותו במים, הוא מתעורר וזז מעט, הוא עדיין פצוע אך נראה שהמים עזרו קצת לפציעה של טריקו.
טריקו מסתכל עליך במבט של רחמים, אתה שמח שהמים עוזרים לטריקו להתאושש והילד מחייך.
''אז... המעבר פתוח, אתה מתכוון להמשיך בדרך?'' אומר הילד ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"כן, אין טעם להסתובב חזרה. אתה ממשיך?"
-
פרופסור האלם מכניס אותך למעבדה, אתה נכנס לחדר חשוך שבאמצע החדר נמצא שולחן ומסביבו שלושה אנשים עם חלוקים לבנים, אחד מהם גבוה עם שיער לבן קם ומציג את עצמו, ''אני פרופסור רואן, וזה פרופסור אוק'' הוא אומר ומצביע על איש בגובה ממוצע בעל שיער אפור, ''ופרופסור בריץ'.'' הוא אומר ומצביע על איש גבוה עם שיער חום מפוזר.
פרופסור האלם לוקח אותך לחדר אחר ונותן לך את הפוקדור של טורצ'יק, חמישה פוקדורים נוספים ופוקדע, ''חשוב שתזכור, המשימה הזאת מאוד מסוכנת, אבל כולנו סומכים עליך.'' אומר פרופסור האלם בחיוך ושולח אותך לדרכך באמירת הצלחה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אל תדאג פרופסור, אני לא אאכזם אותכם" אני אומר לו בנחישות ומתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר פאלט. לאחר כמה מאות מטרים מהיציאה של העיר, אני נעצר "בסדר טורצ'יק, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מסתובב לך ביער, הרבה פוקימונים צצים משום מקום, המון שמחת חיים נמצאת שם.
אתה מחפש לך בורמי ביער הסבוך והגדול הזה, ואתה מוצא קבוצה של בורמים~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/412.png[/img] זזה בפאניקה מולך, אתה לא רואה למה הם זזים ככה ואתה שם לב למשהו שממש מפחיד אותם, אתה מסתכל יותר קרוב ורואה שזה קופינג!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/img][/b][/color][/SIZE]
אתה מודה לאחות ג'וי והאחות ג'וי מחייכת וכך גם צ'אנסי, אתה יוצא מן המכון ורואה את הפרופסורים מחייכים אליך, כנראה שגם הם יודעים על האונדוור החזק.
אתה הולך לכיוון היציאה מהעיר פאלט וממשיך בדרכך, אתה עובר במקום שבו נלחמת בהאונדוור שהתפתח להאונדום ואתה ממשיך משם במהירות.
אתה רואה לפתע הרבה אנשים בשטח פתוח, המקום שם מלא, כנראה שקורה שם משהו.[/b][/color][/SIZE]
הילד מהנהן לשלילה ואומר, ''אני חושב שאני אשאר כאן, אני מעדיף לאמן את הפוקימון שלי קודם.'' הוא אומר ומחייך אליך.
המערה נראית חשוכה ומפחידה מאוד, הילד מאחל לך הצלחה במסע שלך ואתה מתקדם אל המערה, אתה ניצב בפתח המערה ונושם נשימה עמוקה.[/b][/color][/SIZE]
אתה נפרד מן הפרופסורים, הם מחייכים אליך ומנופפים לך לשלום, כאשר הם מאחלים לך הצלחה במסע שלך.
אתה מתקדם לך לעבר היציאה מן העיר פאלט וכשאתה מגיע ליציאה, אתה נושם נשימה עמוקה, אתה מתחיל את המסע שלך עכשיו.
אתה יוצא מהעיר פאלט וממשיך להתקדם, אתה מגיע לאזור פתוח ומחליט להוציא את טורצ'יק, טורצ'יק יוצא מאושר מהפוקדור ומחייך אליך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 10:22 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מסתובב לך ביער, הרבה פוקימונים צצים משום מקום, המון שמחת חיים נמצאת שם.
אתה מחפש לך בורמי ביער הסבוך והגדול הזה, ואתה מוצא קבוצה של בורמים~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/412.png[/img] זזה בפאניקה מולך, אתה לא רואה למה הם זזים ככה ואתה שם לב למשהו שממש מפחיד אותם, אתה מסתכל יותר קרוב ורואה שזה קופינג!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/img][/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אויי הם כאלה חמודים!!!" אקרא בהיתלהבות "צאו קראש (זאנגוס) ובלוסום (הופיפ)!" אקרא ואוציא אותם מהפוקדור.
"בלוסום תגני עם הבורמים קראש תשתמש בציפורן על על קופינג!" אקרא
-
[b]
אתה מודה לאחות ג'וי והאחות ג'וי מחייכת וכך גם צ'אנסי, אתה יוצא מן המכון ורואה את הפרופסורים מחייכים אליך, כנראה שגם הם יודעים על האונדוור החזק.
אתה הולך לכיוון היציאה מהעיר פאלט וממשיך בדרכך, אתה עובר במקום שבו נלחמת בהאונדוור שהתפתח להאונדום ואתה ממשיך משם במהירות.
אתה רואה לפתע הרבה אנשים בשטח פתוח, המקום שם מלא, כנראה שקורה שם משהו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אתחיל לעשות את דרכי בן הקהל, אנסה להגיע לקדמת האנשים כדי לראות על מה כל המהומה
-
את מוציאה את הופיפ, הופיפ מיד ניצב ושומר על הבורמים מקופינג, קופינג מוציא רעל מהגוף שלו וזאנגוס מיד משתמש בציפורן על, הוא מתנגש בקופינג ומעיף אותו, קופינג נפגע אך חוזר לעצמו. זאנגוס נפגע קשה מהרעל ולא מצליח להתעשט.
לפתע, מופיע אותו בחור עם הצ'ימצ'אר שנישק אותך, ''אני לא אוותר עליך.'' הוא אומר בחיוך ומוציא את צ'ימצ'אר שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה הולך לעבר הקהל הגדול שעומד בהיסטריה ואתה לא מבין למה.
אתה עובר בכוח בין האנשים, דוחף כמה, ומגיע להתחלה, אתה רואה נערה יפה בערך בגיל שלך עם פיקאצ'ו מנצחת בחור אחד עם באטרפריי.
הקהל שואג למראה הניצחון, והנערה מחייכת לכולם.[/b][/color][/SIZE]
-
אתה נפרד מן הפרופסורים, הם מחייכים אליך ומנופפים לך לשלום, כאשר הם מאחלים לך הצלחה במסע שלך.
אתה מתקדם לך לעבר היציאה מן העיר פאלט וכשאתה מגיע ליציאה, אתה נושם נשימה עמוקה, אתה מתחיל את המסע שלך עכשיו.
אתה יוצא מהעיר פאלט וממשיך להתקדם, אתה מגיע לאזור פתוח ומחליט להוציא את טורצ'יק, טורצ'יק יוצא מאושר מהפוקדור ומחייך אליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"ברוך הבא טורצ'יק, אני תומאס המאמן שלך. ביחד אנחנו הולכים לזכות באליפות הליגה!" אני אומר לו בהתלהבות "אז קדימה, בוא נצא לדרך!" אני אומר לו בחיוך, נותן לו ללכת לידי בינתיים, בחיפוש אחר אתגר כמול מאמן או פוקימון פראי.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 07:57 PM
[b]
אתה הולך לעבר הקהל הגדול שעומד בהיסטריה ואתה לא מבין למה.
אתה עובר בכוח בין האנשים, דוחף כמה, ומגיע להתחלה, אתה רואה נערה יפה בערך בגיל שלך עם פיקאצ'ו מנצחת בחור אחד עם באטרפריי.
הקהל שואג למראה הניצחון, והנערה מחייכת לכולם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"זאת ההזדמנות שלנו..נוכל כבר עכשיו לבנות לעצמנו שם כצוות חזק! " אומר לפיפלאפ ואגש למרכז המעגל
ואכריז:"אני מוכן להילחם נגדך! " ואצביע על הנערה המנצחת
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 07:57 PM
את מוציאה את הופיפ, הופיפ מיד ניצב ושומר על הבורמים מקופינג, קופינג מוציא רעל מהגוף שלו וזאנגוס מיד משתמש בציפורן על, הוא מתנגש בקופינג ומעיף אותו, קופינג נפגע אך חוזר לעצמו. זאנגוס נפגע קשה מהרעל ולא מצליח להתעשט.
לפתע, מופיע אותו בחור עם הצ'ימצ'אר שנישק אותך, ''אני לא אוותר עליך.'' הוא אומר בחיוך ומוציא את צ'ימצ'אר שלו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"לא נימאס לך להציק לי?"אשאל בעצבים "סלאש תנסה להיתגבבר על זה ותישתמש בציפורן על!"
-
אתה מציג את עצמך בפני טורצ'יק, שנראה ממש מאושר להיות הפוקימון הראשון שלך.
אתה מעודד אותו והוא הולך אחריך, אתם הולכים דרך שדות יפים, אתה רואה אגם ממש יפה מצד שמאל, לפתע! נשמע פיצוץ ענק ביער שמולך, אתה רץ לשם עם טורצ'יק ורואה מגבי עצבני ביותר~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/img] נלחם בכל הכוח נגד אלקיד עצבני~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/img] שניהם יוצרים פיצוצי ענק, אלקיד עם החשמל ומגבי עם האש החזקה שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה נכנס אל זירת הקרב, אתה מודיע שאתה רוצה להיות הלוחם הבא שילחם נגד הנערה, וכולם צוחקים למראה הפיפלאפ הקטן שלך.
הנערה עוצרת את כולם ואומרת, ''למה לא? הרי..בכל מאמן חדש יש פוטנציאל גדול.'' היא אומרת וקורצת לך.
''קדימה פיקאצ'ו, תשתמש במכת ברק ואז במהירות!'' אומרת הנערה ופיקאצ'ו משתמש במכת ברק אל פיפלאפ המסכן ופוגע בו, פיקאצ'ו מתחיל בריצה מהירה אל פיפלאפ![/b][/color][/SIZE]
הנער צוחק ואומר, ''לא..לא נימאס לי..אני מחבב אותך.'' אומר הנער ומחייך אליך, זאנגוס מנסה להתגבר על הרעל אך לא מצליח, קופינג משתמש מיד במסך עשן וזאנגוס לא רואה איפה הוא, לפתע את שומעת את המאמן, ''צ'ימצ'אר, גלגל להבה!'' וצ'ימצ'אר מיד מזנק אל קופינג בהפתעה עם גלגל להבה, הוא פוגע בו ומעיף אותו.
צ'ימצ'אר מפזר את מסך העשן, אך זאנגוס עדיין במצב לא טוב.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 5 2010, 12:30 PM
[b]
הנער צוחק ואומר, ''לא..לא נימאס לי..אני מחבב אותך.'' אומר הנער ומחייך אליך, זאנגוס מנסה להתגבר על הרעל אך לא מצליח, קופינג משתמש מיד במסך עשן וזאנגוס לא רואה איפה הוא, לפתע את שומעת את המאמן, ''צ'ימצ'אר, גלגל להבה!'' וצ'ימצ'אר מיד מזנק אל קופינג בהפתעה עם גלגל להבה, הוא פוגע בו ומעיף אותו.
צ'ימצ'אר מפזר את מסך העשן, אך זאנגוס עדיין במצב לא טוב.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"סלאשי תתחלף עם בלוסום" אומר "בלוסום דחיפה על קופינג!"