<div align="Center">[b]התחרות מוקפאת ותחזור לפעילות בשבת, מצטער שלא הייתי פעיל אבל הפורום לא עבד לי כמו שצריך ולא יכולתי להמשיך את התחרות[/b]</div>
Printable View
<div align="Center">[b]התחרות מוקפאת ותחזור לפעילות בשבת, מצטער שלא הייתי פעיל אבל הפורום לא עבד לי כמו שצריך ולא יכולתי להמשיך את התחרות[/b]</div>
<div align="Center">[b]התחרות נפתחת מחדש[/b]</div>
[b]הערה חשובה![/b]
מי שלא ישלח/יגיב המשך עד יום שלישי בערב יוצא מהתחרות בשל חוסר פעילות. אל תגידו שלא הזהרתי
ברנדון ומפייר נגד גריין
גריין מתעשת וצועק לשיפטרי לשלוח סופת עלים, ששצמידה את גולם לקיר. בזמן שגולם מתעושש שיפטרי קופץ עליו ומפוצץ את עצמו, מחסל את עצמו ואת יריבו. ברנדון ומפייר מתחיל לגחח מסיבה לא ברורה, ואז גריין מבין מה קרה, הוא שלח את הפוקימון האחרון שלו להביס את עצמו, ובכך הפסיד בקרב במהירות גבוהה מאוד.
[b]אבי ביטר המלך![/b] הפסיד ויצא מהתחרות. הוא יוכל לנסות לנצח שוב בתחרות הבאה, במטרה לזכות בכרטיס כניסה לשלב האלופים.
במזל רב [b]Sanji[/b] הצליח לעבור לחצי הגמר ולשמור על הסיכוי שלו לזכות בכרטיס לשלב האלופים.
ברנדון ומפייר
אץה יוצא אחרי הקרב הקשה ומגלה שיש לך זמן ללמד את אחד הפוקימונים שלך מתקפה חדשה. תבדוק בסרבי בפוקדע של פלטינה מתקפת TM או HM שכוחה מתחת ל150 לאחד הפוקימונים שלך, אותה תלמד אותו בזמן שנשאר לך עד הקרב הבא.
ביל נגד אש
ביל ממהר להחזיר את פינסיר ושולח את הפוקימון השלישי שלו לקרב, דרגונייט, שנפגע מניקור המקדחה ונזרק לאחור. הוא טס קדימה, מתנגש בפירו ומעיף אותו לקיר, ואז מתחיל לתקוף אותו באגרופי ברק, מרסק אותו לתוך קר הזירה ומביס אותו במהירות. נראה כאילו זה היה ניצחון קל כאשר דרגונייט זז קצת אחורה, ורואים את המקור של פירו תקוע בבטנו, לאחר מתקפת מקור מקדחה אימתנית. שני הפוקימונים נעופלים ולא מסוגלים להמשיך להילחם, ושני המאמנים מוציאים את הפוקימון האחרון שלהם, ביל מוציא את פינסיר חזרה לקרב ואש את סייטר, שני פוקימוני חרק מהחזקים שניתן למצוא במחוז קנטו.
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 20 2010, 11:24 AM
[b]
ביל נגד אש
ביל ממהר להחזיר את פינסיר ושולח את הפוקימון השלישי שלו לקרב, דרגונייט, שנפגע מניקור המקדחה ונזרק לאחור. הוא טס קדימה, מתנגש בפירו ומעיף אותו לקיר, ואז מתחיל לתקוף אותו באגרופי ברק, מרסק אותו לתוך קר הזירה ומביס אותו במהירות. נראה כאילו זה היה ניצחון קל כאשר דרגונייט זז קצת אחורה, ורואים את המקור של פירו תקוע בבטנו, לאחר מתקפת מקור מקדחה אימתנית. שני הפוקימונים נעופלים ולא מסוגלים להמשיך להילחם, ושני המאמנים מוציאים את הפוקימון האחרון שלהם, ביל מוציא את פינסיר חזרה לקרב ואש את סייטר, שני פוקימוני חרק מהחזקים שניתן למצוא במחוז קנטו. [/b][/quote]
"פיניסר תשתמש במספרי איקס על אחד המצופים ותעיף אותו לעבר סייטר לאחר מכן צא לעברו בשילוב של מספרי איקס וגיליוטינה בכל הכוח!" אני מצווה על פיניסר ומקווה לטוב.
"מגניב" אני אומר לעצמי כאשר אני ממשיך לחפש טקטיקה
ביל נגד אש
הקריין שואג לתוך המקרופון "וזה נגמר!!!!!" שמערבולת ענקית לא מאפשרת להבין מי ניצח, אבל לכולם ברור שמי שנפגע ראש הפסיד. ההסחה הקלה של פינסיר לא עבדה, וכשהוא זינק והתקונן לתקוף במספרי X, כאשר הוא יודע שהמטרה שלו היא לתקוף בגיליוטינה, סייטר השתמש בחתך אוויר שפגע במספרי הX של פינסיר, ולחד אותו בתוך מערבולת ענק שנוצרה במים בעקבות התנגשות המתקפות. סייטר משתמש בריקוד חרב ונכנס פנימה במספרי X, כאשר לכולם ברור שפינסיר עובר לגיליוטינה בתקווה לנצח. כשהסופה נרגעה, התוצאה נחשפה.
[b]mor15[/b] עולה לשלב הבא לאחר קרב קשה. פינסיר שלו נפגע ראשון, אבל היה חזק מספיק כדי להביס את סייטר בגליוטינה ולעמוד עד שהסופה חלפה. ברגע שהיא חלפה הוא נפל, לא לפני שהביא לביל את הניצחון והוציא מהתחרות שחקן בשליטתי.
ביל
אתה יוצא החוצה ורואה שעדיין מתרחש קרב אחד, מה שאומר שיש לך זמן ללמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפת TM אחת שכוחה נמוך מ70, ובכך להעלות את כמות המתקפות שלו לחמש לקראת הקרב הבא. תבחר את המתקפה מהפוקדקס של פלטינה בסרבי
שיין נגד אופיר
הקריין צועק "אופיר עושה את הטעות שלו, שעלולה לעלות לו בקרב" כשאספיאון שלו קופץ לאוויר, חושף את עצמו להתנגשות הגיגה מפתיע במיוחד של סנורלאקס, שהוא הכין תוך כדי הגילגול ועצר אותו כדי לתקוף בה. אספיאון עף אל מחוץ למגרש הבוער ומובס. אופיר מוציא את מאק, שחייב לגבור בזירה בוערת על מאגמטור הפצועה והמורעלת של שיין והסנורלאקס העייף אך הקטלני שלו, כאשר גם הוא לא במצב מצויין
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 20 2010, 06:05 PM
[b] ביל נגד אש
הקריין שואג לתוך המקרופון "וזה נגמר!!!!!" שמערבולת ענקית לא מאפשרת להבין מי ניצח, אבל לכולם ברור שמי שנפגע ראש הפסיד. ההסחה הקלה של פינסיר לא עבדה, וכשהוא זינק והתקונן לתקוף במספרי X, כאשר הוא יודע שהמטרה שלו היא לתקוף בגיליוטינה, סייטר השתמש בחתך אוויר שפגע במספרי הX של פינסיר, ולחד אותו בתוך מערבולת ענק שנוצרה במים בעקבות התנגשות המתקפות. סייטר משתמש בריקוד חרב ונכנס פנימה במספרי X, כאשר לכולם ברור שפינסיר עובר לגיליוטינה בתקווה לנצח. כשהסופה נרגעה, התוצאה נחשפה.
[b]mor15[/b] עולה לשלב הבא לאחר קרב קשה. פינסיר שלו נפגע ראשון, אבל היה חזק מספיק כדי להביס את סייטר בגליוטינה ולעמוד עד שהסופה חלפה. ברגע שהיא חלפה הוא נפל, לא לפני שהביא לביל את הניצחון והוציא מהתחרות שחקן בשליטתי.
ביל
אתה יוצא החוצה ורואה שעדיין מתרחש קרב אחד, מה שאומר שיש לך זמן ללמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפת TM אחת שכוחה נמוך מ70, ובכך להעלות את כמות המתקפות שלו לחמש לקראת הקרב הבא. תבחר את המתקפה מהפוקדקס של פלטינה בסרבי
[/b][/quote]
"מעולה כולכם" אומר לפוקדורים שלי ואחשוב איזו התקפה ללמד ואיזה פוקימון.
לאחר מכן אבחר ללמד את נידורינה את TM 34 גל הלם
<div align="Center">[b]כל המתמודדים לקרוא![/b]</div>
בגלל איפוס הפורום הקרוב, תשמרו כל ה"פ שאתם שולחים אלי בנוגע לתחרות, כדי שאם אני לא מגיב על אותו הה"פ עד לאיפוס תוכלו לשלוח אותו שוב
"שיט... אני חייב למצוא שיטה טובה לניצחון" אני חושב לעצמי בראשי כאשר אפסיאון של אופיר מושמד.
ביל
הספקת ללמד את נידורינה גל הלם.
היום בערב תפורסם ההתחלה לקרב חצי הגמר שלך.
שיין נגד אופיר
האש מקיפה את שני הפוקימונים בזירה, כשמאק מתמזער ומתמזער, וסנורלאקס לא מצליח למצוא אותו. הוא מנסה לפגוע במאק בחבטת גוף, אבל זה מתחבא בעזרת המיזעור והעשן, וסנורלאקס פשוט קופץ לתוך להבה גדולה שמביסה אותו. שיין נאלץ להוציא במהירות את מאגמטור ובחוסר בררה, מורה לה לתקוף בקרן על, כשהיא רואה את מאק. קרן העל פוגעת במאק ומעיפה אותו אל מחוץ לזירה, משאירה אותו מחוסר הכרה וחסר כוחות, ונופלת שניה לאחר מכן.
[b]KaiZen[/b] מנצח ועולה לשלב הבא, חצי הגמר. למרבה הצער, [b]Colossous[/b] שעמד בדרכו הפסיד והוא עוזב אותנו.
שיין
אתה רואה שיש רק עוד קרב אחד שנמשך, יש לך זמן ללמד את אחד הפוקימונים שלך מתקפת TM אחת שהם יכולים ללמוד שכוחה קטן מ70. לא תוכל ללמד את מאגמטור מתקפה כי האחות גוי צריכה לטפל בה בגלל הרעל.
כל המתמודדים שעלו שלב
בשעה מאוחרת יותר היום יתחילו קרבות הסיבוב השני. פירוט על צורת הקרב ניתן למצוא בעמוד הראשי.
יום טוב לכולם.
זה היה קשה!
אני אומר לעצמי כאשר אני מפנה את ידי אל אופיר ולוחץ את ידו שהיה קרב טוב.
ואני הולך ללמד את הפוקימונים שלי מתקפות חדשות
כולם
מצטער שאתמול לא הגבתי, בכל מקרה רק ביל ניצל את ההזדמנות ללמד את אחד הפוקימונים שלו מתקפה חדשה, חבל שהשאר החליטו לשלוח לי ה"פים לא ברורים במקום להגיב כאן כמוהו.
שלב חצי הגמר מתחיל והקרבות הם:
ביל מתחרה בברנדון וומפייר- הקרב הראשון בזירת ההרים
שיין מתחרה בברנדון גונסון- הקרב הראשון בזירת המים.
הקרב של ברנדון גונסון וגסטין
שני המתמודדים יצאו מהתחרות בגלל חוסר פעילות, ככה שגסטין נבחר כמפסיד בקרב, בגלל רמת משחק נמוכה בקטע הקצר שקרה, וברנדון עלה כשחקן בשליטתי.
כל המתמודדים מתבקשים להוציא פוקימון ראשון.
מי שרוצה מוזמן לקחת שליטה על הדמות של ברנדון גונסון
"עוד קרב מאתגר!" אני אומר לעצמי
ביל נגד ברנדון וומפייר
ביל וברנדון עולים לזירת ההרים הגדולה. ביל מוצא לקרב את הפלייגון שלו וברנדון את הגנגר שלו, שממהר לתקוף בכדור אופל, שמפתיע את פלייגון ומעיף אותו לאחור, ישר אל תוך ההר במרכז הזירה. פלייגון שוכב על ההר לאחר המכה ומתאושש ממנה, ואז מרים את ראשו ומביט בביל במבט מבולבל ומבקש פקודה.
שיין נגד ברנדון גונסון
תגיב בנושא כי אני היריב שלך
בצד השני עומדים ברנדון גונסון קינגדרה הקטלני שלו, שנראה בנוי לקרב הזירה הזאת. מגנטון שולח תותח זאפ אב קינגדרה קופץ מעליו ושולח פעימת דרקון, שמעיפה את מגנטון לאחור. הוא ממהר להעמד שוב ולהתכונן להמתקפה הבאה, כשקינגדרה נוחטת במים.
"אוף!" ארטן בזעם וארקע ברגלי.
"לא נורא פלייגון, אני מקווה שאתה בסדר" אמלמל בעודי יודע שזה הולך להיות קרב קשה במיוחד.
אני מחייך
"בסדר מגנטון עכשיו תשתמש במכת ברק לעבר קינגדרה ותחשמל את כל הזירה, כדי שהוא לא יוכל להתחבא בה " מסביר לו
"ברגע שקינגדרה יכנס למים הוא יחושמל." אני אומר לעצמי
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון שולח מכת ברק למים, אבל היא נבלמת בהם כמעט לחלוטין. כמו שזה נראה, המים כאן הם כמעט טהורים, מה שיוצר מצב שבו חשמל בקושי עובר בהם. ברנדון גונסון מופתע בדיוק כמוך ולכן הוא לא מגיב, ושניכם מביטים זה לזה בעיניים במבט רציני, ואז חושבים על המהלך הבא.
ביל נגד ברנדון ומפיר
גנגר ופלייגון עומדים דרוכים לחמוק כשכל מאמן צועק את פקודותיו.
ביל צועק "פלייגון תשתמש בקבר חול אל עבר גנגר אבל לתוך קבר החול תירה נשימת דרקון שתוכל לפגוע בו!" ובתוך שניה חול רב מקיף את גנגר ולוכד אותו, ככה שרק ראשו מבצבץ החוצה. פלייגון ממהר לתקוף בנשימת דרקון כשבקושי רב, גנגר מוציא את ידיו מתוך החול ויורה פעימת אופל, שמצליחה לעצור את המתקפה במרחק של כחצי מטר ממנו. הוא נפגע קצת מההדף של התנגשות המתקפות, אבל רוב הנזק נעצר
"הגנגר הזה טוב אצטרך למצוא אסטרטגיה חדשה וטובה אם ארצה לנצח אותו" אמלמל לעצמי בעודי חושב על הפקודה הבאה שאתן לפלייגון.
"טוב אני צריך למצוא שיטה ... מים טהורים או לא... אלה עדיין מים ,ובמצב הצבירה שלהם אני יכול לנצל אותם טוב מאוד!" אני אומר לעצמי
"מגנטון! כדור ג'יירו לעבר קינגדרה! לאחר מכן רעם!" אני אומר לו
שיין נגד ברנדון גונסון
קינגדרה ירתה קרן קרח והקפיאה את החלק העליון של הזירה, כדי להגן על עצמה. מגנטון ניסה לחדור את הקרח בעזרת כדור גיירו ורעם אבל זה לא עבר לו, אבל קינגדרה פגעה בנקודה החלשה בקרח, שהוחלשה ע"י המתקפות של מגנטון, כדי לתקוף במשאבת הידרו. משאבת ההידרו כמעט פגעה במגנטון, אבל הוא זז הצידה במהירות וחמק
ביל נגד ברנדון ומפייר
שני המאמנים שלחו שילובי מתקפות. פלייגון שילב קרן על ונשימת דרקון וגנגר פעימת אופל וכדור אופל. המתקפות התנגשו וקרן העל עברה בקלות, מעיפה את גנגר מתוך קבר החול ופוגעת בו קשות. גנגר קם מהר כשפלייגון נח ואוגר מחדש כוחות, וכמו שזה נראה, הרגע הזה יכריע את גורל הקרב
"קדימה פלייגון אנחנו עומדים לסיים!" אעודד אותו.
"הכל תלוי במהלך הזה אז אני מקווה שאתה מוכן!" אקרא בנחישות אל עבר פלייגון ואקווה לטוב.
"לעזאזל! " אני אומר
"מגנטון! תותח מגנט! לעבר הקרח "
ואז רעם בכל הכוח!" אני אומר למגנטון
"חייב להיזהר! אבל יש לי רעיון!"
"כשהוא יתקוף במתקפה שדורשת ממנו להוציא מים מפיו ,תקוף ברעם כדי שהוא יתחשמל
אני אומר.
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון מביט בשיין מבולבל כי הוא לא מבין באיזו מתקפה מדובר, וזה עולה לא בפספוס ההזדמנות שבה קינגדרה יוצאת מהמים ויורה קרן קרח, שפוגעת במגנטון ישירות ומפילה אותו לקרח. מגנטון ממהר להתעשת ומחכה בכוננות מלאה לפקודה הבאה ולמתקפה הבאה של קינגדרה
ביל נגד ברנדון ומפייר
כשפלייגון אוגר כוחות גנגר משתמש בקרן בילבול, וכאשר ביל מורה לפלייגון לתפוס את גנגר ולעוף גבוה תוך כדי סחרור גנגר מתרחק. פלייגון תופס סלע ועולה למעלה בעודו מסתחרר, וגנגר יורה כדור צל שמביס סופית את פלייגון. השופט צועק "פלייגון לא יכול להילחם, המנצח הוא גנגר" כאשר ברנדון ומפייר נדרש להחזיר את גנגר שלו, והזירה מסתובבת אל זירת הדשא שנשתלה מחדש, לאחר הקרב הלוהט האחרון.
על שני המאמנים להוציא את הפוקימון החדש שלהם.
מצב הניצחונות:
ביל- 0
ברנדון ומפייר- 1
"אוף!" ארטן בזעם.
"לא נורא פלייגון היית מעולה" ענחם אותו ואתכונן להוציא את הפוקימון הבא שלי.
"כל הכבוד גנגר!היית מעולה" אומר בשמחה לגנגר ואחזיר אותו לפוקדור.
"צריך לפעול מהר!" אני אומר לעצמי בקול רם
"מגנטון! פצצת מגנט! ולאחר מכן תקוף ברעם!" אני אומר לו.
מצטער שלא הייתי פעיל
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון יורה פצצת מגנט מאוד לא מדויקת שמפספסת את קינגדרה ופוגעת בקרח במרחק של כשני מטרים, אבל סודקת אותו ומעמידה אותו בסכנת שבירה.
קינגדרה מופעת מהפיספוס ומורידה עיניה ממגנטון כדי לראות את הנזק שפצצת המגנט גרמה לקרח, ולא מספיקה לחמוק מרעם שגורם לה לצלול לתוך המים, פגועה קשות. הקרח נשבר והיא נשארה חשופה למתקפות שאינן מתקפות חשמל, בגלל שבמים כמעט טהורים חשמל לא יעבור.
ביל נגד ברנדון ומפייר
ביל- 0
ברנדון ומפייר-1
ביל מוציא את דרגונייט ומורה לו לתקוף באגרוף רעם ונשימת דרקון, אבל דרגונייט פשוט מביט בו מופתע ולא מבין על מה הוא מדבר, כשברנדון ומפייר מוציא את פרסקט ומורה לו לתקוף במספרי X ואבקת רעל.
פרסקט מבין את ההוראות של ברנדון ומפייר בקלות ומיד תוקף במספרי X, מפתיע את דרגונייט ומפיל אותו לריצפה. הוא ממשיך באבקת רעל שפוגעת בדרגונייט ומרעילה אותו, מסכנת אותו בהפסד מהיר מאוד בקרב, שבמידה והוא יקרה, חצי הגמר יוכרע
"אוקיי .המצב מסובך!" אני אומר לעצמי
"תותח זאפ! מגנטון!"
"קדימה! אתה חייב להצליח!" אני אומר לו
"מעולה פרסקט!" אומר לפרסקט בשמחה.
"אבסור לנו להפסיד דרגונייט, אני יודע שאתה מסוגל קדימה!" אקרא לעברו.
כולם
תוסיפו לכותרת קנטו כדי שאני אדע לאיזה תחרות ההודעות שייכות
שיין נגד ברנדון גונסון
מגנטון שלח תותח זאפ, שפגע בקרח במרחק של כמטר מקינגדרה. קינגדרה צללה מפחד ישר אל סופה, כל הקרח קרס ויצר רעידות חזקות במים, ובגלל שקינגדרה לא הספיקה לצלול לעומק של יותר מחצי מטר חתיכות קרח התנפצו עליה והביסו אותה.
מצב הניצחונות:
שיין- 1
ברנדון גונסון- 0
שניכם עוברים לזירת האש הלוהטת, כשעליכם להוציא את הפוקימון הבא שלכם.
ביל נגד ברנדון וומפייר
ביל- 0
ברנדון ומפיר- 1
פרסקט מנצל את כוחו בקלות, ולכן ברגע שדרגונייט פוגע בו באגרוף אש, הוא משחרר אבקת שיתוק שמונעת ממנו להמשיך לזוז. הבעיה היחידה שלו היא שהוא עף לאחור ומאבד קצת זמן, שבו דרוגנייט מנסה להתעושש. בסופו של דבר פרסקט חוזר לעצמו ומזנק על דרגונייט במספרי X שמעיפים אותו לאחור אבל גם מפזרים את אבקת השיתוק, ככה שהקרב שוב פתוח.
"קדימה דרגונייט אתה מסוגל!" אקרא לעבר דרגונייט.
"אני יודע שאתה יכול, אני מאמין בך!"
"עכשיו דרגונייט בצע את המהלך הבא בכל הכוח!" אצווה בעודי חושב על אסטרטגיה חדשה.
"מעולה פרסקט!" אעודד את פרסקט.
אני מחזיר את מגנטון וישמור אותו לקרב קשה יותר
"צא טורקול!" אני אומר ומוציא החוצה את טורקול מן הפוכדור כאשר אני מוציא אותו בשמחה
"טורקול! סחרור מהיר ולהביור!" קדימה!
שיין נגד ברנדון גונסון
אתה לא שומר פוקימונים, כל פוקימון משתתף בקרב אחד בלבד. תקרא את החוקים של הסיבוב השני שוב פעם, בבקשה
שני המאמנים מוציאים פוקימוני אש לקרב. הצאריזרד של ברנדון גונסון מטילה אימה על המגרש כשהטורקול של שיין פשוט מתחיל להסתחרר ואז קופץ לכיוון צאריזרד, פוגע בה ומפיל אותה לריצפה. צאריזרד ממהר שוב לעוף וממרחק של כחצי מטר מטורקול, בגובה של פחות ממטר, שולחת להביהור עצום שמתחזק מהחום הרב של הזירה, ומסכן מאוד את טורקול.
ביל נגד ברנדון ומפייר
ברנדון- תוסיף שזאת התחרות של גוטו בה"פ בבקשה
ביל שוב פעם מנסה לגרום לדרגונייט לתקוף מיד אחרי קרן על, כאשר הוא מורה לו לשלב נשימת דרקון עם קרן על ואז לתקוף באגרופי אש. הקריין צועק "ביל לא לומד מטעויות, ועכשיו הוא עלול ליפול ולהפסיד בגלל זה" דרגונייט מביט על ביל מבולבל, הוא לא מכיר את המתקפה נשימת דרקון, ולכן פשוט יורה קרן שפוגעת בפרסקט קשות. דרגונייט נח ופרסקט תוקף בשאיבת גיגה, שפוגעת בדרגונייט ומרוקנת אותו מכוחות, מצילה את פרסקט מהפסד בטוח. לאחר כמה שניות דרגונייט עף לכיוון פרסקט כדי לחסל אותו באגרוף אש, ורגע לפני שהוא מגיע עליו נופל ומתעלף, בגלל הרעל.
הקריין צורח לתוך המקרופון "ובניצחון 2-0 מדהים ברנדון ומפייר מביס את ביל ועולה לשלב הבא!"
[b]Sanji[/b] מנצח ומתקדם לשלב הגמר, מקבל הזדמנות ללמד את אחד הפוקימונים שלו מתקפה המופיעה בפוקדע של DP בסרבי כמתקפת TM או HM שהוא יכול ללמוד שכוחה לא עולה על 150 (משמע אפשר גם 150)
[b]mor15[/b] מפסיד ומקבל הזדמנות להתחרות על המקום השלישי לפרס נגד המפסיד בקרב הנוסף, וגם הוא יכול ללמד את אחד הפוקימונים שלו מתקפה שכוחה לא עולה על 150. הוא לא יכול ללמד את דרגונייט מתקפה בגלל הרעל
אני מנסה ללמד את פוליווואר את המתקפה Blizzard שכוחה הוא 120.
~~~
אחפש מקום מתאים ללמד את פוליוואר את המתקפה ואז אזרוק את הפוקדור שלו לאוויר."צא פוליוואר,תנסה להשתמש במתקפה בליזארד!תנסה לשלוח קרחוני קרח!" אסביר לו.
"אוי לא טורקול!" תחזיר לו את הלהביור בסחרור מהיר!
כך שהלהביור הסתובב אליו או יתאחה בדרך!
אני אומר לטורקול
"ולאחר שאתה עושה את זה תתקוף בלהביור!" אני אומר לו
סנגי
אתה לא צריך לנסות ללמד אותה, אתה אומר מה המתקפה והוא לומד אותה.
פוליוורל למד בליזארד
שיין נגד ברנדון גונסון
טורקול מנסה להחזיר את הלהביהור בסחרור מהיר אבל האסטרטגיה פשוט לא מסוגלת לעבוד, ולהביהור אימתני מרסק את טורקול לריצפה ומקבל עוצמה רבה מהחום הרב, ובסופו שןל דבר הסחרור גורם לטורקול לחפור בור שקורס עליו, מביא עליו את סופו. המתמודדים עוברים לזירה הרגילה לקרב המכריע (גודל הזירה הוא כ15X15 מטר).
מצב ניצחונות:
שיין- 1
ברנדון גונסון- 1
"טוב קדימה!" אני אומר לעצמי ולא מתבאס יותר מדי על ההפסד
"צא!" אני אומר ומוציא החוצה את צ'אירזאד לקרב!"
"קדימה צ'אריזארד!" אני אומר
"נשאר לי עוד את מגנטון " אומר באושר.
אה טוב ,אז זה אומר שאני יכול ללמד עוד פוקימונים מתקפות עכשיו?
אני מצטער על חוסר הפעילות, תכננתי להמשיך אתמול אבל זה לא יצא לפועל בגלל בעיות שצצו.
סנגי
לא, כל אחד מלמד רק מתקפה אחת.
לא ברור לי למה יש לך כל-כך הרבה שאלות, פירטתי בדיוק מה אתה יכול לעשות.
שיין נגד ברנדון גונסון
אין לך את מגנטון, כל פוקימון נלחם פעם אחת. לא קראת את החוקים של הסיבוב?
אף אחד לךא יכול ללמד עוד מתקפות.
התחרות ננעלת עד שארווין יחזור מהטיו"ש שלו, ואז ינתנו פרטים מדוייקים על הגמר