-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 3 2010, 07:17 PM
[b] איג'י-
מה לא מובן?
------------------
אתה ממהר לשבת במקום נוח, ומוצא לך אחד כזה בשורה השנייה. במהרה כל המקומות מתמלאים, אל הכיתה נכנס לא מין בחור מוזר-צבע עורו כחול, פניו מצומקים, יש גוף שרירי ומלא קעקועים. "שלום לכם" הוא מתחיל לדבר, "שמו סיד, אני אהיה המורה שלכם לשנה זאת. אני בטוח שחלקכם שמו לב למראה החיצוני המוזר לי-טוב... זה מפני שאני זומבי. לפני שנתחיל, יש שאלות?"
[/b][/quote]
*לא משנה*
אשב בשקט ואתן למורה להמשיך לדבר
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 3 2010, 04:52 PM
[b] גיל קון-
"אחח..." אומר הנער בזעם, הוא חוזר חזרה לגופו האנושי ואומר:"עכשיו תראה איך מומחה מטפל בגולם!". הנער עמד בתנוחת קרב, יישר קדימה את ידו הימינית, פתח את כף ידו לרווח וצעק:"נשמת איום!". ידו של הנער התכסתה במין ברקים קטנים, אחר כך הוא דחף אותה אותה אל בטן איש הבוץ-מיד אחרי שעשה זאת איש הבוץ התפוצץ ובוץ התפזר בכל רחבי האזור. "יריב פשוט" אמר הנער והמשיך ברגל אל דרכו.
[/b][/quote]
"אחחח... עוד סנוב...."
ממשיך לדרכי
-
גיל-
כאשר הנער רואה שאתה הולך באותה הדרך כמו שלו הוא עוצר, מוציא ערמת שטרות מהכיס ומנופף בה, במהרה עוצר לו טרמפ-"בחור, עם הכסף הזה אני מוכן להיות הנהג הפרטי שלך לכל מקום. תעלה!" אומר האיש אשר עצר לנער, הנער עולה על המכונית והיא מתחילה לנסוע, כאשר היא מתרחקת הנער צועק:"להתראות פשוט עם!".
איג'י-
"למי שלא יודע, עד סוף הסמסטר על כל תלמיד למצוא לעצמו שותף.אז אני רוצה לשאול-למי יש שותף? שואל סיד, רוב הכיתה עונה ביחד "אני!", רק שלושה תלמידים לא מרימים את היד-אתה, קלי ועוד אחד בשורה הלפני אחרונה. התלמיד הזה מעיר:"אני בלי שותף מכיוון שאני נשק עצמאי". "מאוד נדיר שלכל כך הרבה יש שותפים כבר עכשיו-בדרך כלל לוקח יותר מחודש למצוא שותף, לכן כבר בשבוע הבא נחלק משימות חיסול"אומר סיד. בכל השיעור אתם דנים לכם על מטרות ויעדים של תלמידים, לבסוף הפעמון מצלצל לו והשיעור נגמר. כל התלמידים במהירות מתפזרים, כשאתה מתכוון לצאת מהכיתה לפתע מישהו תופס בידך, אתה מסתכל לאחור ורואה שזו קלי. קלי נראתה קצת מסמיקה אבל אז התחילה לומר:"איג'י, מפני שנשארנו רק אנחנו בלי שותפים אז אולי אנחנו נהיה שותפים-אחרי הכל אני נשק ואתה טכנאי. מה דעתך?
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 3 2010, 08:01 PM
[b] גיל-
כאשר הנער רואה שאתה הולך באותה הדרך כמו שלו הוא עוצר, מוציא ערמת שטרות מהכיס ומנופף בה, במהרה עוצר לו טרמפ-"בחור, עם הכסף הזה אני מוכן להיות הנהג הפרטי שלך לכל מקום. תעלה!" אומר האיש אשר עצר לנער, הנער עולה על המכונית והיא מתחילה לנסוע, כאשר היא מתרחקת הנער צועק:"להתראות פשוט עם!".
[/b][/quote]
שי למה אני עם הסנוב הזה יהיה בסוף שותף? >:D
איך כולם קיבלו שותפים נחמדים ואני תקוע איתו? >:D
אני יביא לסנוב את אקסקליבר והוא יתאבד בסוף
-----------------------------
"לך לעזעזל!" אצעק לו ואמשיך בדרכי
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 3 2010, 08:01 PM
[b] איג'י-
"למי שלא יודע, עד סוף הסמסטר על כל תלמיד למצוא לעצמו שותף.אז אני רוצה לשאול-למי יש שותף? שואל סיד, רוב הכיתה עונה ביחד "אני!", רק שלושה תלמידים לא מרימים את היד-אתה, קלי ועוד אחד בשורה הלפני אחרונה. התלמיד הזה מעיר:"אני בלי שותף מכיוון שאני נשק עצמאי". "מאוד נדיר שלכל כך הרבה יש שותפים כבר עכשיו-בדרך כלל לוקח יותר מחודש למצוא שותף, לכן כבר בשבוע הבא נחלק משימות חיסול"אומר סיד. בכל השיעור אתם דנים לכם על מטרות ויעדים של תלמידים, לבסוף הפעמון מצלצל לו והשיעור נגמר. כל התלמידים במהירות מתפזרים, כשאתה מתכוון לצאת מהכיתה לפתע מישהו תופס בידך, אתה מסתכל לאחור ורואה שזו קלי. קלי נראתה קצת מסמיקה אבל אז התחילה לומר:"איג'י, מפני שנשארנו רק אנחנו בלי שותפים אז אולי אנחנו נהיה שותפים-אחרי הכל אני נשק ואתה טכנאי. מה דעתך? [/b][/quote]
"אני טכנאי ואת נשק, ואנחנו היחידים שנשארו...זה מסתדר מעולה " אסביר את עצמי בפשטות לקלי
"אני אהיה השותך שלך " אוסיף
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 3 2010, 07:17 PM
[b]
ברנדון-
מיד אחריך כל תלמיד מספר מהו שמו וגזעו, אתה מגלה ששמה של הילדה שרוב הבנות ישבו קרוב הוא יולי, ושמה של הנערה המתבודדת נטרלי. אחרי שכל התלמידים מקריאים את שמותיהם המורה מציג את עצמו:"שמי הוא חרמש מוות, אבל אתם מסוגלים לקרוא לי ספיריט. כמו שמבינים משמי אני מגזע הנשק בדרגת חרמש מוות-אני החרמש מוות של אמריקה הצפונית". השיעור ממשיך לחלוף, הדברים היחידים שאתם לומדים הם רק חוקי בית הספר: בלי אלימות מכול סג, בלי ונדליזם,סטיות מיניות וחובה להגיע לכל השיעורים. השיעור המשעמם סוף סוף תם לו, כמו שלחצו עליו יותר מדי אתה קופץ ישירות לספיריט ומיד מבקש ממנו לעבור מקום. "המקום היחיד שנשאר הוא ליד נטלי בשורה האחרונה ליד נטלי, זה יהיה בסדר לך? שואל ספיריט [/b][/quote]
"אי אפשר לשבת לבד?עם לא זה בסדר אני אשב לידה" אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 3 2010, 05:33 PM
[b] סטיב-
אתה ניכנס אל החדר, סוף סוף מקןם מגורים. אתה מסתובב בדירה ובודק מה יש בה: שני חדרי מגורים אשר בכל חדר יש ארון, מיטה וחצי ושידה קטנה עם מנורה, סלום עם ספה וטלוויזיה ומטבחון קטן עם מיני מקרר. הדירה ניראת מצויינת. "סטיב, סיימת להתארגן?" נשמע קולו של סטיב מהחלון, הוא מחכה להכין אותך ללימודים. [/b][/quote]
התכוונת לסיד ..
-------
"כן סיד , אני מיד מגיע" אגיד ואצא החוצה אל סיד .
-
גיל-
לאף אחד אין שותף עדיין>>
-----------------------------------
לאחר ההליכה הארוכה בה הגעת לשיבוסן, ניראת כמו ילד חסר בית, כולך היית מלוכלך מהבוץ והזיעה. היה נדמך לך שעם המראה שלך אתה תהיה זה שימשוך את רוב תשומת הלב, אבל ניראה מישהו או משהו כל לכל הילדים להתאסף במקום אחד ספציפי.
איג'י-
"מצויין!" אומרת קלי בחיוך, "טוב, אני הולכת לכיתה ליד יש שיעור לסוג הנשק-אתה תישאר כאן, פה יש שיעור לטכנאים. להתראות!" אומרת קלי ומנופפת לשלום בעודה נכנסת לכיתה ליד. אתה עדיין ממשיך לבהות בכיתה ליד בלי סיבה, עד שסיד תופס את ידך ואומר:"שב במקום איג'י, השיעור מתחיל".
ברנדון-
"מצטער" מתחיל לומר ספיריט, "השנה הגיעה כמות די גדולה של תתלמידים ו..." אך ספיריט לא הספיק לסיים את המשפט, כי מיד אחר נשמעו קולות יריעה לקרב. אתה וספיריט יוצאים החוצה לראות מה קורה, נראה שמתחיל קרב בין שתי טכנאים בעלי נשק. אחד הוא בחור גדול ושמן אשר מחזיק פלשיון(חרב צלבנים גדולה), הילד השני הוא גדול וחטוב ובידיו שני חרבות מערביות. "ברנדון, אין זמן!" אומר ספיריט בלחץ, "תוכל להשתמש בי כנשק בשביל לעצור אותם?"
סטיב-
אתה יוצא החוצה ואז סיד אומר:"אז בוא נתחיל". בהתחלה אתם עוברים בשורת הביניים, "כאן נמצאים בנייני המגורים, בסוף השורה נמצאים כמה סוויטת לאנשים שבאמת ישלמו". אחר כך חוזרים לרחבת בית הספר, סיד מצביע על השביל שמוביל למנהל ואומר:"אם תצטרך לפגוש את המנהל, אז תלך לאיפה שהיינו מקודם לדבר איתו". לבסוף אתם נכנסים לבית הספר, עולים לקומה השנייה ומגיעים לכיתה A2. "אני יכול לראות שאתה טכנאי" אומר סיד, "כנס לכיתה הזאת יש לך עכשיו שיעור טכנאים עם דוקטור סטיין. אחר כך סיד הולך ומשאיר אותך להיכנס לכיתה.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 4 2010, 01:45 PM
[b] גיל-
לאף אחד אין שותף עדיין>>
-----------------------------------
לאחר ההליכה הארוכה בה הגעת לשיבוסן, ניראת כמו ילד חסר בית, כולך היית מלוכלך מהבוץ והזיעה. היה נדמך לך שעם המראה שלך אתה תהיה זה שימשוך את רוב תשומת הלב, אבל ניראה מישהו או משהו כל לכל הילדים להתאסף במקום אחד ספציפי.
[/b][/quote]
אני יציץ על מה שקורה שם בהפתעה.
-
[b] איג'י-
"מצויין!" אומרת קלי בחיוך, "טוב, אני הולכת לכיתה ליד יש שיעור לסוג הנשק-אתה תישאר כאן, פה יש שיעור לטכנאים. להתראות!" אומרת קלי ומנופפת לשלום בעודה נכנסת לכיתה ליד. אתה עדיין ממשיך לבהות בכיתה ליד בלי סיבה, עד שסיד תופס את ידך ואומר:"שב במקום איג'י, השיעור מתחיל".
[/b][/quote]
אתיישב בכיסא שישבתי בו ממקודם ואקשיב לשיעור
-
גיל-
אתה מתקרב להמולה וחודר אל העדר. בסוף אתה מצליח לראות על מה כל ההמולה, כל הילדים מנסים להתחבר לנער שפגשת בדרך. "אבי היה נשק עצמאי מפורסם, למרות שאני לא מובנה לכך אהיה חרמש מוות בלי טכנאי שייקח קרדיט" אומר הנער בקול משתחצן. "חוץ מזה שאתה עשיר תוכל לספר לנו עוד על עצמך?" שואל אחד הילדים בהתלהבות, "טוב... שמי הוא ג'פר, אני מגרמניה, כמו שאמרתי אבי הוא נשק מפורסם והצליח להגיע ל90 נשמות. בנוסף אני מכיר את ג'סטין לוו החרמש מוות של אירופה" ממשיך לספר על עצמו הילד.
איג'י-
"אתה הטכנאים צריכים ללמוד להילחם, עם הנשק או בלעדין" מתחיל לספר סיד, "בשיעורים אנו נלמד ונשתדל להילחם ללא הנשק-אתם תלמדו טכניקות לחימה וטכניקות נשמה. אז נתחיל בלחימה, בואו אתה" מצביע המורה על תלמיד בשורה האחרונה "ואתה" ועליך. כאשר שניכם באים למרחב הוא אומר:"תתחילו להילחם!".
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 4 2010, 02:48 PM
[b] גיל-
אתה מתקרב להמולה וחודר אל העדר. בסוף אתה מצליח לראות על מה כל ההמולה, כל הילדים מנסים להתחבר לנער שפגשת בדרך. "אבי היה נשק עצמאי מפורסם, למרות שאני לא מובנה לכך אהיה חרמש מוות בלי טכנאי שייקח קרדיט" אומר הנער בקול משתחצן. "חוץ מזה שאתה עשיר תוכל לספר לנו עוד על עצמך?" שואל אחד הילדים בהתלהבות, "טוב... שמי הוא ג'פר, אני מגרמניה, כמו שאמרתי אבי הוא נשק מפורסם והצליח להגיע ל90 נשמות. בנוסף אני מכיר את ג'סטין לוו החרמש מוות של אירופה" ממשיך לספר על עצמו הילד.
[/b][/quote]
"אחח איזה שוויצר" אחשוב לעצמי.
אלך לבית הספר לנסות לקבל חדר נורמלי.
-
[b] ברנדון-
"מצטער" מתחיל לומר ספיריט, "השנה הגיעה כמות די גדולה של תתלמידים ו..." אך ספיריט לא הספיק לסיים את המשפט, כי מיד אחר נשמעו קולות יריעה לקרב. אתה וספיריט יוצאים החוצה לראות מה קורה, נראה שמתחיל קרב בין שתי טכנאים בעלי נשק. אחד הוא בחור גדול ושמן אשר מחזיק פלשיון(חרב צלבנים גדולה), הילד השני הוא גדול וחטוב ובידיו שני חרבות מערביות. "ברנדון, אין זמן!" אומר ספיריט בלחץ, " [/b][/quote]
"כן,מה עלי לעשות?לנצח את שניהם?"אשאל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 4 2010, 02:48 PM
[b]
איג'י-
"אתה הטכנאים צריכים ללמוד להילחם, עם הנשק או בלעדין" מתחיל לספר סיד, "בשיעורים אנו נלמד ונשתדל להילחם ללא הנשק-אתם תלמדו טכניקות לחימה וטכניקות נשמה. אז נתחיל בלחימה, בואו אתה" מצביע המורה על תלמיד בשורה האחרונה "ואתה" ועליך. כאשר שניכם באים למרחב הוא אומר:"תתחילו להילחם!". [/b][/quote]
'קרב זה קרב, ואם המורה אומר להילחם אז אני אלחם בלי מעצורים ' אחשוב לעצמי
ובשיא המהירות ארוץ לקראת הילד השני ואתחיל לנופף באגרופיי במהירות, אנסה לפגוע בכליות או בכבד שלו, כדי למנוע ממנו לזוז
-
גיל-
אתה הולך לשורת בנייני המגורים שמאחורי הבית ספר, אתה רוצה רוצה להתקדם ולקחת חדר, אבל אז מישהו תופס בחולצתך. אתה מסתכל לאחור ורואה שזה איזה מין איש כחול, גדול ושרירי. "בשיעור הראשון יחלקו לכם חדרים" אומר האיש ומורה לך לחזור לרחבת בית הספר. מיד אחר נשמע קול הצילצול-הלימודים מתחילים.
ברנדון-
"רק לעצור את הקרב, אני הופך לנשק רק למקרי שיתקפו אותך". בהרף עין ספיריט הופך לנשק-צורתו הייתה חרמש גדול בצבע שחור לבן, את החרמש החזיק מוט ברזל. "תפוס ותתחיל כבר!" צעק ספיריט.
איג'י-
קטלני B)
---------------
בכל הכח אתה רץ אל היריב, כאשר אתה מקרב אתה שולף את אגרוף אל הכבד. להפתעתך הילד הצנום מצליח לתפוס את ידך ומונע ממנה לפגוע בו. אחר כך הוא צועק:"קפיצת על!" והנער קופץ טיפה מעליך, כאשר הוא באוויר ועוקף אותך הוא צועק שוב:"בעיטת על" ובעזרת הרגל הוא בועט אחורית אותה לראשך ומפיל אותך ארצה.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 4 2010, 04:21 PM
[b] גיל-
אתה הולך לשורת בנייני המגורים שמאחורי הבית ספר, אתה רוצה רוצה להתקדם ולקחת חדר, אבל אז מישהו תופס בחולצתך. אתה מסתכל לאחור ורואה שזה איזה מין איש כחול, גדול ושרירי. "בשיעור הראשון יחלקו לכם חדרים" אומר האיש ומורה לך לחזור לרחבת בית הספר. מיד אחר נשמע קול הצילצול-הלימודים מתחילים.
[/b][/quote]
"בסדר אדוני המורה, אני יחזור לרחבה."
אני הולך לרחבת בית הספר ומחכה כדי לדעת לאן אני צריך ללכת.
-
[b] סטיב-
אתה יוצא החוצה ואז סיד אומר:"אז בוא נתחיל". בהתחלה אתם עוברים בשורת הביניים, "כאן נמצאים בנייני המגורים, בסוף השורה נמצאים כמה סוויטת לאנשים שבאמת ישלמו". אחר כך חוזרים לרחבת בית הספר, סיד מצביע על השביל שמוביל למנהל ואומר:"אם תצטרך לפגוש את המנהל, אז תלך לאיפה שהיינו מקודם לדבר איתו". לבסוף אתם נכנסים לבית הספר, עולים לקומה השנייה ומגיעים לכיתה A2. "אני יכול לראות שאתה טכנאי" אומר סיד, "כנס לכיתה הזאת יש לך עכשיו שיעור טכנאים עם דוקטור סטיין. אחר כך סיד הולך ומשאיר אותך להיכנס לכיתה. [/b][/quote]
"בוקר טוב דוקטור סטיין אני תלמיד חדש , שמי הוא סטיב פוקס" אגיד בנימוס ואתפוס מקום פנוי .
-
[b] איג'י-
קטלני B)
---------------
בכל הכח אתה רץ אל היריב, כאשר אתה מקרב אתה שולף את אגרוף אל הכבד. להפתעתך הילד הצנום מצליח לתפוס את ידך ומונע ממנה לפגוע בו. אחר כך הוא צועק:"קפיצת על!" והנער קופץ טיפה מעליך, כאשר הוא באוויר ועוקף אותך הוא צועק שוב:"בעיטת על" ובעזרת הרגל הוא בועט אחורית אותה לראשך ומפיל אותך ארצה. [/b][/quote]
אתגלגל החורה במהירות כדי להוריד מעוצמת המכה
לאחר מכן אקום ואקפוץ שוב במהירות אל הילד,
"קרני שור! " אצעק ואשלח את שתי ידיי הגדולות קדימה כדי לפגוע בו בבטן ובראש כמו קרניים של שור
-
גיל-
אתה חוזר לרחבה ומחפש תלמיד שידריך אותך, אתה מסתכל ורואה שני נערים, אחד מהם היה ג'פר והשני בחור גדול עם שני חרבות מערביות-ככל הנראה זה נשק. "מסכן מפונק! קבל את זה!" אומר הבחור הגדול ומניף את החרב הימינית שלו לעבר ג'פר. ג'פר הופך רק את ידו הימינית לנשק, ידו הימיני הופכת רק ללהב-להב הפגיון קצר מדי כדי לתקוף, ג'פר נשאר חשוף לבחור המסוכן ללא כל עזרה.
סטיב-
אתה נכנס לכיתה ורואה את דוקטור סטין לפניך, כל גופו היה מלא בטפרים שחיברו את עורו, מסמר ענקי חוצו את מוחו, הוא חבש משקפיים עגולות וריח של סיגריות יצא מפיו. "נעים מאוד סטיב" אמר ד"ר סטיין, "שמי הוא פרנק סטיין, וכמו שסיפרתי לרוב הכיתה אני גם מומחה לרפואה ומורה בעיקרון לתלמידים מתקדמים. כעת שב". אתה מתיישב במקום בשורה השלישית ומתחיל להקשיב. "אני רוצה להתחיל בשאלה הזאתי-מישהו יודע מזה קישין? אולי אתה אדון פוקס?"
איג'י-
אתה מזנק עם שני הרגלים לעבר היריב, את זאת שאמורה לפגוע בראש הוא עוצר, אבל הרגל שכוונה לבטן פוגעת בה בחוזקה היריב עף על הריצפה ונגרר איתה מעט לאחור. הוא במהרה קם ורץ אליך בזמן שהוא צועק:"אגרוף על!", אך סיד עוצר אותו ואומר:"כל הכבוד, הוכחתם שאתם מסוגלים להסתדר בלי הנשק. חזרו למקומותיכם". כל השיעור סיד בדק איך תלמידים נלחמים ללא הנשק, ולבסוף נשמע הצילצול. "מפני שזה היום הראשון שלכם אנחנו משחרר אתכם מוקדם, לכו לעיסוקיכם" אומר סיד. אתה יוצא מהכיתה, לפתע מופיע לפניך קלי ואומרת:"איג'י, אני נורא רצינית בעיניין הלימודים פה-לכן אני רוצה שנתחיל להתאמן כבר עכשיו. זה בסדר לך?"
-
[b] ברנדון-
"רק לעצור את הקרב, אני הופך לנשק רק למקרי שיתקפו אותך". בהרף עין ספיריט הופך לנשק-צורתו הייתה חרמש גדול בצבע שחור לבן, את החרמש החזיק מוט ברזל. "תפוס ותתחיל כבר!" צעק ספיריט.
[/b][/quote]
אתפוס אותו.
"איך מתחילים?אין לי מושג מה עושים תסביר לי!" אשאל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 4 2010, 06:09 PM
[b] גיל-
אתה חוזר לרחבה ומחפש תלמיד שידריך אותך, אתה מסתכל ורואה שני נערים, אחד מהם היה ג'פר והשני בחור גדול עם שני חרבות מערביות-ככל הנראה זה נשק. "מסכן מפונק! קבל את זה!" אומר הבחור הגדול ומניף את החרב הימינית שלו לעבר ג'פר. ג'פר הופך רק את ידו הימינית לנשק, ידו הימיני הופכת רק ללהב-להב הפגיון קצר מדי כדי לתקוף, ג'פר נשאר חשוף לבחור המסוכן ללא כל עזרה.
[/b][/quote]
אומר לג'פר בזלזול "היי פינוקי!, אולי תנסה את נשמת האיום שלך?"
-
ברנדון-
שני הבחורים מתחילים לרוץ זה לזה, הקרב ביניהם מתחיל. "מהר! לפני שמישהו ייפגע תשתמש בי-אני חרמש אחרי הכל. תעיף את הבחור הרזה ככה שהשמן ייפול והקרב ייפסק!".
גיל-
"אידיוט!" מתחיל לומר ג'פר בזמן שהוא מתחמק מהתקפות היריב, "איום הנשמה לא יועיל מפני שהוא יהדוף עם החרב ועליה אין לי שום השפעה. עכשיו אל תהיה טיפש ותעזור לי, בתמורה אתן לך להיות איתי בסוויטה במשך כל שנת הלימודים".
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 4 2010, 07:27 PM
[b]
גיל-
"אידיוט!" מתחיל לומר ג'פר בזמן שהוא מתחמק מהתקפות היריב, "איום הנשמה לא יועיל מפני שהוא יהדוף עם החרב ועליה אין לי שום השפעה. עכשיו אל תהיה טיפש ותעזור לי, בתמורה אתן לך להיות איתי בסוויטה במשך כל שנת הלימודים". [/b][/quote]
"כן.... זה מה שאני צריך.... להיות עד סוף השנה עם ילד מפונק באותו בית..."
ארוץ לכיוון ג'פר ואתפוס אותו.
"תהפוך לנשק!, אני יסתדר בלי הטובות שלך."
אחסום את ההתקפות של הילד עם החרבות.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 4 2010, 07:27 PM
[b] ברנדון-
שני הבחורים מתחילים לרוץ זה לזה, הקרב ביניהם מתחיל. "מהר! לפני שמישהו ייפגע תשתמש בי-אני חרמש אחרי הכל. תעיף את הבחור הרזה ככה שהשמן ייפול והקרב ייפסק!".
[/b][/quote]
אעשה כמו שהוא אמר,אעיף את הרזה.
-
[b] סטיב-
אתה נכנס לכיתה ורואה את דוקטור סטין לפניך, כל גופו היה מלא בטפרים שחיברו את עורו, מסמר ענקי חוצו את מוחו, הוא חבש משקפיים עגולות וריח של סיגריות יצא מפיו. "נעים מאוד סטיב" אמר ד"ר סטיין, "שמי הוא פרנק סטיין, וכמו שסיפרתי לרוב הכיתה אני גם מומחה לרפואה ומורה בעיקרון לתלמידים מתקדמים. כעת שב". אתה מתיישב במקום בשורה השלישית ומתחיל להקשיב. "אני רוצה להתחיל בשאלה הזאתי-מישהו יודע מזה קישין? אולי אתה אדון פוקס?"
[/b][/quote]
"אני לא יודע אם מותר לי להגיד את שמו ואת פירושו ..
אבל קישין הוא האדם המסוכן ביותר לנו , בני שיבוסן ..
הוא אוכל נשמות טובות והוא יכול להפוך לשד ענקי .
הוא האויב הכי גדול שלנו אדון סטיין , האם אני צודק ?"
אני אומר ומנסה להיראות מלומד .
-
[b]
איג'י-
אתה מזנק עם שני הרגלים לעבר היריב, את זאת שאמורה לפגוע בראש הוא עוצר, אבל הרגל שכוונה לבטן פוגעת בה בחוזקה היריב עף על הריצפה ונגרר איתה מעט לאחור. הוא במהרה קם ורץ אליך בזמן שהוא צועק:"אגרוף על!", אך סיד עוצר אותו ואומר:"כל הכבוד, הוכחתם שאתם מסוגלים להסתדר בלי הנשק. חזרו למקומותיכם". כל השיעור סיד בדק איך תלמידים נלחמים ללא הנשק, ולבסוף נשמע הצילצול. "מפני שזה היום הראשון שלכם אנחנו משחרר אתכם מוקדם, לכו לעיסוקיכם" אומר סיד. אתה יוצא מהכיתה, לפתע מופיע לפניך קלי ואומרת:"איג'י, אני נורא רצינית בעיניין הלימודים פה-לכן אני רוצה שנתחיל להתאמן כבר עכשיו. זה בסדר לך?" [/b][/quote]
"המטרה היחידה שלי היא להפוך לטכנאי הטוב ביותר ולשרת את שיניגאמי עד מותי. אז..כן אני מוכן " אענה לה ואתחיל לחפש פינה שקטה בשטח בית הספר בה נוכל להתאמן
-
גיל-
ג'פר הופך לנשק ואתה תופס אותו בי, היריב תוקף בלי הפסקה עם החרבות ובמהירות כזאת אתה מספיק רק להדוף אותו. "ערפל!" צועק ג'פר, וערפל אשר גורם לך וליריב לא לראות כלום. "תקשיב, תשתדל להתקרב לבחור בלי שיראה ותתדקור אותו בתחתית המותניים שייפגע לו בכליות" מעיר ג'פר.
ברנדון-
יצא לך לראות את סדרה? למקרה שאצטרך לפרט לך פרטים מסויימים
---------------------------------------------
במלוא הכוח אתה מתפרץ אל הקרב ומעיף את הרזה, הנער השמן אשר מבין במהרה את המצב מניף את הפלישיון שלו לעברך אך אתה הודף אותו עם החרב. "הילד הזה איטי מאוד" מעיר ספיריט "רוץ למאחוריו ובעזרת המוט תכה אותו באזור תחתית הצוואר, זה יפיל אותו-וכאשר זה ייקרה אתה תלחץ טיפה את המוט כדי למנוע ממנו לקום. משם אני אטפל בזה".
סטיב-
זה לא הארי פוטרXD
--------------------
"הגדרת אותו מעולה" מעיר סטיין ומחייך, "בתור טכנאים עליכם להרוג אנשים רק מהרשימה של אדון שיניגאמי, אלו יהיה אנשים שחטאו או אוייבים לשיבוסן. ואם תהרגו אנשים לא מהרשימה אז הנשקים שלכם יהפו לקישין בשלב מסויים". סטיין התקדם צעד אחד קדימה והצביע עליך, עוד ילד שמן ונערה מהשורה האחרונה. כאשר שלושתיכם באים אליו הוא אומר:"תילחמו בי!" ועובר לעמידת קרב.
איג'י-
קלי אשר רואה אותך מחפש מקום אימונים מצחקקת ואומרת:"לא צריך לחפש מקום, מאחורי הבית ספר קיימים שטחים ענקים שנועדו להיות שטחי אימון". אתם עוברים את שורות בנייני המגורים וכמו שקלי אמרה מוצאים שטחי אימונים ענקיים. "הופכת לנשק!" קוראת קלי קריאת קרב, שנייה אחר כך אתה רואה על ידיך שני כפפות מתכת כבדות אשר תקועות במצב של אגרוף סגור. "כעת תכה באדמה בכל הכוח ותראה מה אני מסוגלת לעשות!"
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 5 2010, 05:49 AM
[b] סטיב-
זה לא הארי פוטרXD
--------------------
"הגדרת אותו מעולה" מעיר סטיין ומחייך, "בתור טכנאים עליכם להרוג אנשים רק מהרשימה של אדון שיניגאמי, אלו יהיה אנשים שחטאו או אוייבים לשיבוסן. ואם תהרגו אנשים לא מהרשימה אז הנשקים שלכם יהפו לקישין בשלב מסויים". סטיין התקדם צעד אחד קדימה והצביע עליך, עוד ילד שמן ונערה מהשורה האחרונה. כאשר שלושתיכם באים אליו הוא אומר:"תילחמו בי!" ועובר לעמידת קרב.
[/b][/quote]
"אבל דוקטור סטיין אני לא בטוח שאני יודע איך נלחמים.."
אני אומר
"האם זה כמו קרב היאבקות או שיש לי כוחות מיוחדים ?" אני שואל בנימוס .
-
[b] גיל-
ג'פר הופך לנשק ואתה תופס אותו בי, היריב תוקף בלי הפסקה עם החרבות ובמהירות כזאת אתה מספיק רק להדוף אותו. "ערפל!" צועק ג'פר, וערפל אשר גורם לך וליריב לא לראות כלום. "תקשיב, תשתדל להתקרב לבחור בלי שיראה ותתדקור אותו בתחתית המותניים שייפגע לו בכליות" מעיר ג'פר.
[/b][/quote]
"עין רדאר!." (זו תכניקה שלימדו אותי הוריי, היא מאפשרה לקלוט דלי חום של היריב).
אני רואה את הילד עם החרבות מנסה לצאת מהערפל.
"מצאתי אותו!, הוא בשוליים של הערפל!" אומר לג'פר בלחש.
ארוץ לדקור את היריב כשהוא לא רואה.
-
[b]
ברנדון-
יצא לך לראות את סדרה? למקרה שאצטרך לפרט לך פרטים מסויימים
---------------------------------------------
במלוא הכוח אתה מתפרץ אל הקרב ומעיף את הרזה, הנער השמן אשר מבין במהרה את המצב מניף את הפלישיון שלו לעברך אך אתה הודף אותו עם החרב. "הילד הזה איטי מאוד" מעיר ספיריט "רוץ למאחוריו ובעזרת המוט תכה אותו באזור תחתית הצוואר, זה יפיל אותו-וכאשר זה ייקרה אתה תלחץ טיפה את המוט כדי למנוע ממנו לקום. משם אני אטפל בזה".
[/b][/quote]
לא..
~~~
"בסדר" אומר לספיריט.
ארוץ למאחוריו אכה בו עם המוט באזור הצוואר ואז אני אלחץ על המוט כש הוא על הרצפה.
-
[b]
איג'י-
קלי אשר רואה אותך מחפש מקום אימונים מצחקקת ואומרת:"לא צריך לחפש מקום, מאחורי הבית ספר קיימים שטחים ענקים שנועדו להיות שטחי אימון". אתם עוברים את שורות בנייני המגורים וכמו שקלי אמרה מוצאים שטחי אימונים ענקיים. "הופכת לנשק!" קוראת קלי קריאת קרב, שנייה אחר כך אתה רואה על ידיך שני כפפות מתכת כבדות אשר תקועות במצב של אגרוף סגור. "כעת תכה באדמה בכל הכוח ותראה מה אני מסוגלת לעשות!" [/b][/quote]
ארים את שתיי ידיי הכי גבוה שאוכל, ובתנועה אחת מהירה אנחית אותם בשיא הכוח על האדמה
-
ברנדון-
[url=http://www.mangafox.com/manga/soul_eater/v01/c001.1/14.html]http://www.mangafox.com/manga/soul_eater/v01/c001.1/14.html[/url]
ככה נראית הכיתה, כי לא הבנת את המבנה נכון.
--------------------------------------------
לפני שהילד השמן מספיק לשים לב אתה כבר נמצא מאחוריו, בכל הכוח אתה מפיל אותו בעזרת המוט. ספיריט במהירות משתנה למצב אנושי, "הריב הזה נגמר, תשמרו את רוח הקרב הזאתי למשימות" אומר ספיריט בזעם, "אתם באים איתי" ואז הוא מלווה אותם לאיזה שביל ליד מבנה בית הספר. במהרה אותם הבנות ממקודם קופצות עליך ומצחקקות-"היית מעולה", "כל כך טוב", "אתה בטוח תהיה אדון חרמש מוות", מחמיאות לך כל הבנות. "למה בדיוק באת לפה אם אין לך כישרון לדבר", מתחילה לומר יולי הילדה ממקודם בזילזל, "אתה לוקח את הנושאהזה ברצינות או שלהיות פה זה סתם לכיף בשבילך?". לפני שמסיימת יולי את המשפט לפתע תופסת אותה נטלי ומוסיפה:"זה מספיק!" ואז שניהן חוזרות למבנה בית הספר. מיד אחר כך נשמע הצילצול אשר מבשר שעליך לחזור לכיתה.
איג'י-
בשנייה היחידה אשר בה אתה מנחית את הידיים אתה מחכה רבות לראות מה כוחה של קלי. איך שהכפפות נוחתות קורה דבר מדהים, כל האדמה מסביבך מתפרעת ומתרוממת בשברים מעלה, כל השטח מסביבכם הרוס לגמרי. "וואו" אומרת בהתפעלות קלי, "שניסיתי את זה עם אבי השטח ההרוס היה הרבה יותר קטן". "אתה מוכן לנסות את זה שוב?"
גיל-
לא בכזאת קלות :צחקוק:
------------------------------
אתה מנסה את הטכניקה שלמדת מהוריך, אך לצערך הרב אתה עדיין לא מיומן בה מספיק והיא נכשלת. בצורה עיוורת אתה רץ אליו, לפתע אתה קולט שאתה לפניו בכלל, הילד מתחיל לצחוק ומניף אליך את החרבות. "עכשיו!" צועק ג'פר, בזריזות את הפגיון אתה תוקע בבטנו של הנער, והוא במהירות מתעלף. הערפל מתפזר והקרב נגמר לו, כשר אתם מסתכלים אחורה אתם רואים את אותו איש כחול שמנע ממך להיכנס לחלק של בנייני המגורים, "מזה אמור להיות!?" הוא צועק.
סטיב-
"להילחם בצורה רגילה" אומר דוקטור סטיין ברגיעה, "השיעורים האלה נועדו שתלמד להסתדר בקרב גם ללא הנשק. אז אם אתה לא יודע אז את זה תלמד פה. להתחיל!"
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 5 2010, 01:23 PM
[b] גיל-
לא בכזאת קלות :צחקוק:
------------------------------
אתה מנסה את הטכניקה שלמדת מהוריך, אך לצערך הרב אתה עדיין לא מיומן בה מספיק והיא נכשלת. בצורה עיוורת אתה רץ אליו, לפתע אתה קולט שאתה לפניו בכלל, הילד מתחיל לצחוק ומניף אליך את החרבות. "עכשיו!" צועק ג'פר, בזריזות את הפגיון אתה תוקע בבטנו של הנער, והוא במהירות מתעלף. הערפל מתפזר והקרב נגמר לו, כשר אתם מסתכלים אחורה אתם רואים את אותו איש כחול שמנע ממך להיכנס לחלק של בנייני המגורים, "מזה אמור להיות!?" הוא צועק.
[/b][/quote]
~מצתמרר מפחד~
"סליחה סליחה סליחה סליחה!!"
אני מתנצל (כאילו שלא הבנת xD) ואומר:
"הוא הותקף על ידי הילד עם החרבות ואני ניסיתי לעזור לו!, אני מצתער אם עברתי על חוק או משהו!"
ואני מראה לו את ג'פר בצורת הנשק.
-
[b]
איג'י-
בשנייה היחידה אשר בה אתה מנחית את הידיים אתה מחכה רבות לראות מה כוחה של קלי. איך שהכפפות נוחתות קורה דבר מדהים, כל האדמה מסביבך מתפרעת ומתרוממת בשברים מעלה, כל השטח מסביבכם הרוס לגמרי. "וואו" אומרת בהתפעלות קלי, "שניסיתי את זה עם אבי השטח ההרוס היה הרבה יותר קטן". "אתה מוכן לנסות את זה שוב?"
[/b][/quote]
"אני ינסה לתקוף אחירת הפעם " אומר לקלי
ואתן מכה לאדמה עם שני האגרופים שלי כדי לעוף לגובה
ואז כשאנחת אשגר רק את אגרוף ימין שלי כדי לרכז את כל הכוח בנקודה אחת בכל כוחי אל האדמה
-
[b] ברנדון-
[url=http://www.mangafox.com/manga/soul_eater/v01/c001.1/14.html]http://www.mangafox.com/manga/soul_eater/v01/c001.1/14.html[/url]
ככה נראית הכיתה, כי לא הבנת את המבנה נכון.
--------------------------------------------
לפני שהילד השמן מספיק לשים לב אתה כבר נמצא מאחוריו, בכל הכוח אתה מפיל אותו בעזרת המוט. ספיריט במהירות משתנה למצב אנושי, "הריב הזה נגמר, תשמרו את רוח הקרב הזאתי למשימות" אומר ספיריט בזעם, "אתם באים איתי" ואז הוא מלווה אותם לאיזה שביל ליד מבנה בית הספר. במהרה אותם הבנות ממקודם קופצות עליך ומצחקקות-"היית מעולה", "כל כך טוב", "אתה בטוח תהיה אדון חרמש מוות", מחמיאות לך כל הבנות. "למה בדיוק באת לפה אם אין לך כישרון לדבר", מתחילה לומר יולי הילדה ממקודם בזילזל, "אתה לוקח את הנושאהזה ברצינות או שלהיות פה זה סתם לכיף בשבילך?". לפני שמסיימת יולי את המשפט לפתע תופסת אותה נטלי ומוסיפה:"זה מספיק!" ואז שניהן חוזרות למבנה בית הספר. מיד אחר כך נשמע הצילצול אשר מבשר שעליך לחזור לכיתה.
[/b][/quote]
אה ככה היא נראית XD
~~~
אנסה לקלוט מה קרה כאן.
"טוב בואו נחזור לכיתה" אומר לבנות ואלווה אותן לכיתה.
-
[b] סטיב-
"להילחם בצורה רגילה" אומר דוקטור סטיין ברגיעה, "השיעורים האלה נועדו שתלמד להסתדר בקרב גם ללא הנשק. אז אם אתה לא יודע אז את זה תלמד פה. להתחיל!" [/b][/quote]
ארוץ אליו , אחבר את שתי הידיים שלי לאגרוף אחד ואתן לו אגרוף צד ישירות לראש שלו , בידיוק לפני האוזן יחד עם צעקה של "האאאאאאאאאאאאאאא" (סופר סאיה XD)
-
גיל-
"תישארו כאן!" אומר האיש הכחול והולך לרגע, לאחר מספר דקות הוא חוזר עם אישה בבגדי אחות-עורה היה די שחום, היה לה שיער רסטה חום. היה ישר הלכה לפצוע והתחילה לטפל בו. "אתם בואו איתי" אמר האיש הכחול לך ולג'פר אשר הפך לאנוש. אתם התחלתם ללכת באיזה שביל ליד מבנה בית הספר, בשבילה היו מלא שערי גיליוטינה. בסופו של דבר אתם מגיע לקצה השביל בו מונחת מראה על במה. לפתע מופיע לו האל אדון-שיניגאמי בתוך המראה, רק שהוא לא נראה מרשים כמו שסיפרו עליו. "עכשיו" התחיל לומר הבחור הכחול, "ספרו למנהל מה קרה!"
איג'י-
אתה מנסה להשתמש בכפפות למטרה שונה, שוב נוצר סביבך הרס עוצמתי של כל שטח האדמה-אך אתה אפילו לא מרחף קלות. "אתה לא תצליח להשתמש בזה למטרה אחרת חוץ מקרב" מסבירה קלי, "ברדיוס של שלוש סנטימטר מסביבך שום דבר לא קורה לחלקת האדמה הזאתי כדי שאתה תהיה מוגן".
ברנדון-
XD, כל פרט לא מובן תשאל אותי על מנת לשפר את נוחות המשחק
----------------------------------------
כאשר אתם מגיעים לפתח הכיתה כמה בנות הולכות לכיתה השנייה, "בכיתה שלנו מתקיים שיעור רק לטכנאים ובכיתה המקבילה שיעור לנשקים" מעירה אחת הבנות. ובאמת כשאתה נכנס אתה רואה תלמידים שלא היובשיעור הקודם, כנראה מהכיתה המקבילה. לפתע נכנס לכיתה בחור כחול וגדול, לבחור היה גוף שרירי ומלא קעקועים, הוא לבש בגדים קצרים ופרצוף מצומק. "נעים מאוד, שמי הוא סיד ואני המורה שלכם לשיעור טכנאות. לפני שיתחילו שאלות כאלה אני אסביר קודם-גופו נראה חריג מפני שאני זומבי, הסיבות שאני כזה הם אישיות ולכן אין לשאול למה" מספר המורה. סיד צועד לו כמה צעדים וחטיבה ולפתע מצביע לכיוונך, "אתה! תסביר מה אנו נעשה בשיעור טכנאות!".
סטיב-
דוקטור סטיין מתיישב על כיסא העבודה בעל הגלגלים שלו בחיוך ואומר:"בואו נתחיל". ראשון יוצא אתה עם האגרוף המשולב, אתה מתקרב אליו ומשקיע את כל הכוח באגרוף, אך מטר מרחק ביניכם בתזוזה שלא נראית לעין מתגלגל סטיין עם הכיסא ומתחמק. אתה נופל על הריצפה ואומר מעיר:"זה כל מה שיש לך?" בזילזול.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 5 2010, 09:11 PM
[b]
איג'י-
אתה מנסה להשתמש בכפפות למטרה שונה, שוב נוצר סביבך הרס עוצמתי של כל שטח האדמה-אך אתה אפילו לא מרחף קלות. "אתה לא תצליח להשתמש בזה למטרה אחרת חוץ מקרב" מסבירה קלי, "ברדיוס של שלוש סנטימטר מסביבך שום דבר לא קורה לחלקת האדמה הזאתי כדי שאתה תהיה מוגן".
[/b][/quote]
"מעניין.. " אומר בסקרנות ואסתכל על הכפפות שעל ידי,
"האם יש לך עוד יכולות? " אשאל את קלי ואתחיל לעשות שאדוו בוקיסנג* כדי להתרגל אל הכפפות
*מה שעושים באיגרוף שפשוט נותנים אגרופים באוויר כאילו יש שם יריב*
-
[b] גיל-
"תישארו כאן!" אומר האיש הכחול והולך לרגע, לאחר מספר דקות הוא חוזר עם אישה בבגדי אחות-עורה היה די שחום, היה לה שיער רסטה חום. היה ישר הלכה לפצוע והתחילה לטפל בו. "אתם בואו איתי" אמר האיש הכחול לך ולג'פר אשר הפך לאנוש. אתם התחלתם ללכת באיזה שביל ליד מבנה בית הספר, בשבילה היו מלא שערי גיליוטינה. בסופו של דבר אתם מגיע לקצה השביל בו מונחת מראה על במה. לפתע מופיע לו האל אדון-שיניגאמי בתוך המראה, רק שהוא לא נראה מרשים כמו שסיפרו עליו. "עכשיו" התחיל לומר הבחור הכחול, "ספרו למנהל מה קרה!"
[/b][/quote]
"הא.....
לפני כמה דקות ג'פר אני חושב, רב עם ילד שהחזיק בחרבות מערביות....
הילד התחיל להתקיף אותו ואז ג'פר ביקש ממני לעזור לו....
בבקשה אל תעניש אותנו, אדוני.... אני ניסיתי לעזור לו כשהוא הותכף...."
אני אומר מבוייש כשהראש שלי פונה למעטה.
-
[b] =ברנדון-
XD, כל פרט לא מובן תשאל אותי על מנת לשפר את נוחות המשחק
----------------------------------------
כאשר אתם מגיעים לפתח הכיתה כמה בנות הולכות לכיתה השנייה, "בכיתה שלנו מתקיים שיעור רק לטכנאים ובכיתה המקבילה שיעור לנשקים" מעירה אחת הבנות. ובאמת כשאתה נכנס אתה רואה תלמידים שלא היובשיעור הקודם, כנראה מהכיתה המקבילה. לפתע נכנס לכיתה בחור כחול וגדול, לבחור היה גוף שרירי ומלא קעקועים, הוא לבש בגדים קצרים ופרצוף מצומק. "נעים מאוד, שמי הוא סיד ואני המורה שלכם לשיעור טכנאות. לפני שיתחילו שאלות כאלה אני אסביר קודם-גופו נראה חריג מפני שאני זומבי, הסיבות שאני כזה הם אישיות ולכן אין לשאול למה" מספר המורה. סיד צועד לו כמה צעדים וחטיבה ולפתע מצביע לכיוונך, "אתה! תסביר מה אנו נעשה בשיעור טכנאות!".
[/b][/quote]
מה שאני אמור לאמר עכשיו לא מובן XD
~~~
"נלמד על טכנאות?"אומר לו.