[color=orange]אדריאן- היא מסתכלת עליך כאילו נפלת מהירח. "זה נקרא הנגאובר, סמית'... אתה על סמים?"[/color]
Printable View
[color=orange]אדריאן- היא מסתכלת עליך כאילו נפלת מהירח. "זה נקרא הנגאובר, סמית'... אתה על סמים?"[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 01:55 AM
[b] [color=orange]אדריאן- היא מסתכלת עליך כאילו נפלת מהירח. "זה נקרא הנגאובר, סמית'... אתה על סמים?"[/color] [/b][/quote]
"לא יודע, וגם אם כן, למה שאני אגיד את זה למשטרה?" אגיד ואסתכל עליה בחזרה במבט שאומר 'למה נראה לך?'
[color=orange]אדריאן- היא מסתכלת עליך במבט מהורהר. "אולי אני אוסיף את זה לדו"ח. או יופי." היא אומרת ומפנה מבט אל מכונית שחורה שחונה בסביבה. בינתיים המשטרה כבר הציבה מחסומים, וחלק מהסקרנים פונו. צוות חובשים ומכבי אש מתחילים להוריד את הגופות מהחומה. "אני חייבת ללכת" אומרת ליסה. היא מוציאה כרטיס ונותנת לך. "אם תיזכר בעוד משהו בקשר לאתמול." והיא רצה לעבר המכונית. מהמכונית יוצא אדם גבוה, עם שיער קצר וחליפה מהודרת. ליסה מדברת איתו, ונראה שהיא לחוצה, אפילו שהוא לא שם לב אליה. הוא מסתכל אליך. "אממ אדוני?" אתה שומע קול לידך.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:07 AM
[b] [color=orange]אדריאן- היא מסתכלת עליך במבט מהורהר. "אולי אני אוסיף את זה לדו"ח. או יופי." היא אומרת ומפנה מבט אל מכונית שחורה שחונה בסביבה. בינתיים המשטרה כבר הציבה מחסומים, וחלק מהסקרנים פונו. צוות חובשים ומכבי אש מתחילים להוריד את הגופות מהחומה. "אני חייבת ללכת" אומרת ליסה. היא מוציאה כרטיס ונותנת לך. "אם תיזכר בעוד משהו בקשר לאתמול." והיא רצה לעבר המכונית. מהמכונית יוצא אדם גבוה, עם שיער קצר וחליפה מהודרת. ליסה מדברת איתו, ונראה שהיא לחוצה, אפילו שהוא לא שם לב אליה. הוא מסתכל אליך. "אממ אדוני?" אתה שומע קול לידך.[/color] [/b][/quote]
"כן?" אגיד ואסתובב אל הכיוון שממנו מגיע הקול בשביל לראות מי קורא לי.
[color=orange]אדריאן- זה שוטר שהגיע עכשיו. "אתה לא צריך להיות פה אדוני" הוא אומר. "מפנים את המקום. אני לא אגיד שאין מה לראות, כי בהחלט יש מה לראות, אבל עדיין צריך להוציא מפה את האזרחים."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:13 AM
[b] [color=orange]אדריאן- זה שוטר שהגיע עכשיו. "אתה לא צריך להיות פה אדוני" הוא אומר. "מפנים את המקום. אני לא אגיד שאין מה לראות, כי בהחלט יש מה לראות, אבל עדיין צריך להוציא מפה את האזרחים."[/color] [/b][/quote]
"אוקיי. אני מבין. אני לא זז מפה." אגיד לשטור ואתן לו אגרוף ישר בפרצוף.
"אני לא זז מפה עד שלא אומרים לי אם זה כן ג'יימס או לא, הבנת אותי חתיכת פאג?!"
[color=orange]אדריאן-"עצור!" נשמע מכל הכיוונים. תוך כמה שניות עשרות שוטרים מכוונים עליך את האקדחים שלהם. חלק מהאזרחים האחרונים שעזבו, החטטנים ביותר, חוזרים לאיזור לצפות. התקשורת גם כבר כאן ומצלמת הכול. "היי היי היי!" צועקת ליסה תוך כדי ריצה. "תורידו את האקדחים!" היא פוקדת על השוטרים. הבחור הגבוה בחליפה היקרה הולך אחריה לאט. היא באה עד אליך. "מה קרה לך?!"[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:21 AM
[b] [color=orange]אדריאן-"עצור!" נשמע מכל הכיוונים. תוך כמה שניות עשרות שוטרים מכוונים עליך את האקדחים שלהם. חלק מהאזרחים האחרונים שעזבו, החטטנים ביותר, חוזרים לאיזור לצפות. התקשורת גם כבר כאן ומצלמת הכול. "היי היי היי!" צועקת ליסה תוך כדי ריצה. "תורידו את האקדחים!" היא פוקדת על השוטרים. הבחור הגבוה בחליפה היקרה הולך אחריה לאט. היא באה עד אליך. "מה קרה לך?!"[/color] [/b][/quote]
"אני לא זז מהנקודה המחורבנת הזאת עד שלא אומרים לי מה קרה לג'יימס!" אצעק על ליסה.
[color=orange]אדריאן-ליסה מסתכלת עליך "אני לא יכולה לספר לך כי אני לא יודעת.. אבל כש..." הדיבור שלה נקטע בגלל הבחור הגבוה. הוא מתקרב אליכם לאט לאט תוך כדי מחיאות כפיים. הראש שלך לא אוהב את זה. "בראבו! בראבו!" הוא אומר. "איזה יופי של הופעה!" הוא מצביע אל עבר רכב התקשורת והמצלמה שממוקדת עליכם. "יש לך טלפון מר סמית'" הוא אומר ומגיש לך טלפון סלולרי.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:26 AM
[b] [color=orange]אדריאן-ליסה מסתכלת עליך "אני לא יכולה לספר לך כי אני לא יודעת.. אבל כש..." הדיבור שלה נקטע בגלל הבחור הגבוה. הוא מתקרב אליכם לאט לאט תוך כדי מחיאות כפיים. הראש שלך לא אוהב את זה. "בראבו! בראבו!" הוא אומר. "איזה יופי של הופעה!" הוא מצביע אל עבר רכב התקשורת והמצלמה שממוקדת עליכם. "יש לך טלפון מר סמית'" הוא אומר ומגיש לך טלפון סלולרי.[/color] [/b][/quote]
אחטוף את הטלפון במהירות ואצמיד אותו אל האוזן שלי.
"מי זה?" אגיד בטון שאומר שלא עבר עלי יום כזה וורוד.
[color=orange]אדריאן-ברגע שלקחת את הטלפון אתה שומע קול מאיים [SIZE=2]"תגיד לי השתגעתם?! אתה רוצה להרוג אותי?! אני נשבע לך! נשבע לך כמעט קיבלתי התקף לב! כל הלילה! ולא עונים! לא אתה ולא ג'ים! מה אני עז?! ועכשיו מה אני מגלה?! שהרבצת לשוטר?! [/color] טוב העניין עם השוטר ירים כמה גבות אבל גם ירים את המכירות. גאה בך ילד. " אומר מני, האמרגן שלך[/SIZE]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:32 AM
[b] [color=orange]אדריאן-ברגע שלקחת את הטלפון אתה שומע קול מאיים [SIZE=2]"תגיד לי השתגעתם?! אתה רוצה להרוג אותי?! אני נשבע לך! נשבע לך כמעט קיבלתי התקף לב! כל הלילה! ולא עונים! לא אתה ולא ג'ים! מה אני עז?! ועכשיו מה אני מגלה?! שהרבצת לשוטר?! [/color] טוב העניין עם השוטר ירים כמה גבות אבל גם ירים את המכירות. גאה בך ילד. " אומר מני, האמרגן שלך[/SIZE] [/b][/quote]
"או אחלה, אני אגיד את זה לג'ים. אה רגע, כנראה ג'ימבו מת. אופס" אגיד בציניות, אנתק את הטלפון ואחזיר אותו לשוטר שנתן לי אותו.
"עוד משהו?" אשאל את השוטרים.
[color=orange]אדריאן- השוטר הגבוה פונה לליסה. "זאת פאשלה שלך וונג." ליסה מסתכלת עליו, ונראה שהיא לא ממש מחבבת אותו. הוא פונה אליך. "הושט את הידיים קדימה." הוא אומר[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:37 AM
[b] [color=orange]אדריאן- השוטר הגבוה פונה לליסה. "זאת פאשלה שלך וונג." ליסה מסתכלת עליו, ונראה שהיא לא ממש מחבבת אותו. הוא פונה אליך. "הושט את הידיים קדימה." הוא אומר[/color] [/b][/quote]
"הפאשלה היחידה כאן הייתה של ההורים שלך." אגיד בעצבים.
"תשכח מזה שאני אושיט את הידיים קדימה" אגיד ואכניס אותן לכיסים.
[color=orange]אדריאן- ליסה מסמנת לך שזה מהלך רע מאוד, אבל אתה עקשן. השוטר הגבוה מחייך. "קיוויתי שתגיד את זה" לפני שאתה מספיק לעשות עוד משהו (הידיים שלך בכיסים גאון) האגרוף שלו גורם לכאב הראש שלך להתחזק יותר ממה שחשבת שאפשרי.
אתה מתעורר בתא קטן. אולי תא מעצר. מחוץ לתא יש שומר, הוא יושב ומשחק במחשב שלו בסוליטר.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:45 AM
[b] [color=orange]אדריאן- ליסה מסמנת לך שזה מהלך רע מאוד, אבל אתה עקשן. השוטר הגבוה מחייך. "קיוויתי שתגיד את זה" לפני שאתה מספיק לעשות עוד משהו (הידיים שלך בכיסים גאון) האגרוף שלו גורם לכאב הראש שלך להתחזק יותר ממה שחשבת שאפשרי.
אתה מתעורר בתא קטן. אולי תא מעצר. מחוץ לתא יש שומר, הוא יושב ומשחק במחשב שלו בסוליטר.[/color] [/b][/quote]
"היי אתה, תגיד לי איפה אני" אגיד לשומר
[color=orange]אדריאן- השומר מסתכל עליך. "בתחנת המשטרה של ברוקלין.. איפה עוד נראה לך שאתה יכול להיות? כוכבי הרוק הנרקומנים האלה...."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:50 AM
[b] [color=orange]אדריאן- השומר מסתכל עליך. "בתחנת המשטרה של ברוקלין.. איפה עוד נראה לך שאתה יכול לראות? כוכבי הרוק הנרקומנים האלה...."[/color] [/b][/quote]
"טוב, לפחות אני לא מאומץ. הו, סליחה, זאת נקודה רגישה? למה שלא תלך הביתה לבכות לאמא? אה נכון, אין לך אחת! דושבאג" אגיד לשומר בזעם ואתיישב בתא שלי, אחכה שמשהו "מרגש" יקרה.
[color=orange]אדריאן- "הייתי מחזיר לך, אבל העולם יעשה את זה בקרוב." הוא אומר. "התקרית שקרתה אתמול לא מציגה אותך באור כל כך חיובי... ועכשיו שמצאו את החבר שלך בין הגופות, חושבים שיש לך קשר לכל העניין."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:57 AM
[b] [color=orange]אדריאן- "הייתי מחזיר לך, אבל העולם יעשה את זה בקרוב." הוא אומר. "התקרית שקרתה אתמול לא מציגה אותך באור כל כך חיובי... ועכשיו שמצאו את החבר שלך בין הגופות, חושבים שיש לך קשר לכל העניין."[/color] [/b][/quote]
"בנאדם, אני מטאליסט. אני אף פעם לא יוצא באור חיובי. בגלל זה יש לי מעריצים. לך יש מעריצים? אה, גם התייתמת מהמעריצים? You poor thing"
"וכן, אני ארצח עשרה אנשים ובניהם המתופף של הלהקה שלי כי כל מה שאני רוצה זה להרוס לעצמי את הקריירה, נכון גאונצ'יק? מי ילד גדול של אמא, מי?"
[color=orange]אדריאן- השומר עוזב את הסוליטר ומסתכל עליך במבט מוזר, כאילו הוא מחליט מה ללבוש להלוויה שלך. שניכם מפנים מבט כשאתם שומעים צעדים. שוטר נוסף בא ובעקבותיו מני. "שחרור בערבות" אומר השוטר לחברו השומר. "האמרגן שילם." מני מסתכל עליך בצורה שלא מוצאת חן בעינך. השוטר פותח לך את התא, ואתה ומני יוצאים החוצה. מני שקט, ומחכה כנראה שאתה תדבר.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:06 AM
[b] [color=orange]אדריאן- השומר עוזב את הסוליטר ומסתכל עליך במבט מוזר, כאילו הוא מחליט מה ללבוש להלוויה שלך. שניכם מפנים מבט כשאתם שומעים צעדים. שוטר נוסף בא ובעקבותיו מני. "שחרור בערבות" אומר השוטר לחברו השומר. "האמרגן שילם." מני מסתכל עליך בצורה שלא מוצאת חן בעינך. השוטר פותח לך את התא, ואתה ומני יוצאים החוצה. מני שקט, ומחכה כנראה שאתה תדבר.[/color] [/b][/quote]
"שמתי לב למשהו. תמיד אחרי שהאמרגן ירגיע אותך יגיע איזה פאג מהצד וידפוק את הכל. לא מוזר?" אגיד בניסיון להתחיל שיחה.
[color=orange]אדריאן- מני לא נראה כאילו הוא הבין. "אמממ אדריאן..." נראה שהוא לא בטוח שהוא רוצה לשאול או לדעת את התשובה. "יש לך קשר למה שקרה במדיסון?"[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 03:10 AM
[b] [color=orange]אדריאן- מני לא נראה כאילו הוא הבין. "אמממ אדריאן..." נראה שהוא לא בטוח שהוא רוצה לשאול או לדעת את התשובה. "יש לך קשר למה שקרה במדיסון?"[/color] [/b][/quote]
"כן. הרגתי את כולם עם כף. אה, ואחרי זה רכבתי על חד הקרן שלי. נו מה נראה לך גאון? אתה באמת חושב שאני ארצח מישהו? ועוד את ג'יימס?"
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 12:19 AM
[b] [color=gray]מייקל- הוא מביט בך. יש לך הרגשה לא נעימה כשהוא מסתכל עליך בעיניים הכחולות שלו. "כן... היית אחד הטובים! חבל שזרקת הכול לפח." הוא מוסיף בלי בושה.[/color] [/b][/quote]
"לא זרקתי כלום לפח הפלילו אותי "אומר והסתכל החוצה.
"אז איפה אנג'ל משחק עכשיו ?"אשאל אותו .
[color=gray]מייקל- "אנג'ל? אנג'ל וואלס, שהיה איתך בסאנס? הוא פרש... לפני שנתיים... הוא עשה הרבה כסף, כך שמעתי, ועכשיו הוא חי בצניעות במנהטן. לא שמעו עליו הרבה זמן... התקשורת כבר לא מדברת עליו..." הנהג נראה שוב מהורהר. המונית עוצרת במרכז המסחרי של העיר, ליד בניין האמפייר סטייט.[/color]
[color=orange]אדריאן- "מאיפה אני אמור לדעת?!" הוא עונה לך בכעס. "אתה יודע איזה תיאוריות יש כבר ביוטיוב? אגב, הסרטון שלך מרביץ לשוטר וחוטף נגחה מהשני זכה כבר ל30 מיליון צפיות."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 11:26 AM
[b] [color=gray]מייקל- "אנג'ל? אנג'ל וואלס, שהיה איתך בסאנס? הוא פרש... לפני שנתיים... הוא עשה הרבה כסף, כך שמעתי, ועכשיו הוא חי בצניעות במנהטן. לא שמעו עליו הרבה זמן... התקשורת כבר לא מדברת עליו..." הנהג נראה שוב מהורהר. המונית עוצרת במרכז המסחרי של העיר, ליד בניין האמפייר סטייט.[/color] [/b][/quote]
"המניאק הזה זה זה שהפליל אותי "אומר לו ואחפש מלון זול לישון בו.
שם:אריאל גרנטז|Arial Grants
אופי:אריאל בחור שקט אך גם אסטרטג מעולה ולמרות זאת הוא לא מעודד אלימות עקב מקרי עבר, אמנם הוא חכם במיוחד אך לפעמים פזיז ונוהג להפר את עקרונותיו.
בנוסף לקח אריאל חושב שהצדק עצמו חשוב מאוד וכל אדם אשר מפר את הצדק לדעתו צריך למות, דעה שלפעמים מעצבנת נורא את הסובבים לו ומשפיע עליו גם לרעה.
רקע:אריאל נולד למשפחה ממוצעת בניו יורק אם אפשר לקרוא לזה משפחה, אלו היו רק הוא ואמו.
בבית הספר בילדותו סבל אריאל מהצקותיהם של בריוני בית הספר, טוב נו האמת שהם לא בדיוק נטפלו אליו, אך זה התעקש להגן על אחרים שסבלו וסבל גם הוא.
יום אחד היוץ של בית הספר ראה את מעשיו של אריאל ואת רצונו להגן על האחרים, החלשים וחסרי האונים, הוא החליט לקבוע איתו שיחה.
"אריאל, מדוע אתה עושה זאת?" שאל אותו היועץ בחדר הקטן שבבית הספר.
כולם כבר הלכו, רק אריאל והיועץ נשארו.
תחילה אריאל העדיף שלא לענות.
"כך חשבתי" אמר היועץ, הוא הגיש לאריאל דף צהוב ובו כמה שאלות.
"תמלא את השאלון הזה בבקשה" אמר לו היועץ והגיש לו עט.
אריאל התבונן בשאלות והחל למלאן:
1.מה לדעתך הדבר הכי חשוב בעולם?
תשובה:הצדק
2.אם כל העולם היה עומד להתפוצץ, ובכוחך היה להציל מישהו, את מי היית מציל?
תשובה:את הצדק
3.מהי השאיפהה הכי גדולה שלך?
תשובה:הצדק
אריאל סיים למלא את השאלון והגישו ליועץ.
היועץ בחן את השאלון ונדהם לגלות את תשובתיו של אריאל.
"עכשיו הכל מובן..." מלמל היועץ, "אתה משחורר אריאל" הוא אמר ונראה קצת מיוזע.
למחרת הגיע אריאל מוקדם לבית הספר ונדהם לראות את היועץ משוחח עם אמו.
הוא התקרב מעט והחל להקשיב: "תשמעי, תחילה חשבתי שיש לו מן אובססיה להיפגע, סוג של מזוכיסט, אבל לא זה שונה" אמר היועץ והראה לאמו את השאלון וזו נדהמה.
שנה אחר כך, כשאריאל היה בן 14 בדיוק שנה לאחר שדיבר היועץ עם אימו באותו היום מתו השניים בתאונת דרכים.
למרבה הפלא לאריאל לא היה אכפת, הוא חשב שהוא השליח של הצדק, של האל, וכל המתנגדים לזה צריכים למות, בין אם זאת אימו.
מה שהפתיע עוד יותר היה שמי שדרסו את השניים היו כמה בריונים מבית הספר של אריאל(הכיתות הגבוהות), שנהגו להציק לו יותר מדי, נעצרו כל אחד לשלוש שנים על נהיגה כשהם שתויים ואין להם רישיון.
כשהיה בן 16 טייל אריאל ברחוב ונתקל שם באחד האנשים, בדיוק אז הוא הרגיש משהו מוזר בנוכחתו של האיש, שיערו היה זהוב והוא לבש בגדים לבנים וצחורים.
השניים התבוננו אחד בשני וחייכו, אריאל שמח עד מאוד כי הוא ידע שהוא זכה לפגישה איתו, לפגישה עם הצדק.
כשהגיע אריאל לביתו לאחר אותו מקרה הוא פשט את חולצתו אך רגע לפני שניג לסלון הבית הוא מצא בה פתק שחור ועליו כתוביות לבנות.
"הכרתי בך" זה מה שהה כתוב שם.
אריאל התרגש במיוחד, הוא מיהר להסיק שהיה זה הצדק, הצדק שהכיר בו, לאחר כל מאמציו להפיץ את הצדק זה קרה.
עברו שש שנים ואריאל כיום עורך דין, כמה מוזר, מרוב שהוא אוהב את הצד הוא החליט לאמצו כמקצוע.
מראה או תמונה:[url=http://tektek.org/avatar/35859220][img]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d03/0553/b791735.png[/img][/url]
שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה:להירשם D:
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 11:26 AM
[b] [color=orange]אדריאן- "מאיפה אני אמור לדעת?!" הוא עונה לך בכעס. "אתה יודע איזה תיאוריות יש כבר ביוטיוב? אגב, הסרטון שלך מרביץ לשוטר וחוטף נגחה מהשני זכה כבר ל30 מיליון צפיות."[/color] [/b][/quote]
"אתה יודע בדיוק לאן אני חושב שאנשים יכולים לדחוף ת'תיאוריות שלהם." אשיב לו בזעף ואסתכל על הרצפה.
"אז מה עושים? מפרקים את הלהקה? אני לא חושב שיש איזשהו מתופף שיוכל למלא את מקומו של ג'יימס" אוסיף.
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 2 2010, 10:42 PM
[b] [color=green]סטיבן- אתה בחנות של ריי. הוא השאיר אותך פה לשמור, בזמן שהוא בנסיעת עסקים. החנות מלאה בחפצים מוזרים, שלא נראה שמעניינים אף אחד. כמו תמיד, אין לכם שום לקוחות. ריי אסר עליך לראות טלוויזיה או לצאת מהחנות, אפילו שהשיעמום מתחיל לגדול.[/color] [/b][/quote]
סליחה שלא הגבתי הייתי בכינרת
--------------------------------
'איזה באסה' אחשוב לעצמי..
ואתחיל לדמיין דברים מוזרים , לבסוף אצעק "זהו נמאס !"
ואצא מהחנות לחפש משהו מעניין בעיר .
[color=gray]מייקל-
אתה צריך לחשוב שאתה משוחח באמת עם בנאדם. אתה לא יכול להגיד לבנאדם "המניאק הזה זה זה שהפליל אותי " וללכת... תחשוב שזאת שיחה אמיתית.
--------------------------------------------------------
הנהג מביט בך מבט קצר ואז חוזר להתעסק עם הרדיו. "אם אתה אומר." והוא הולך. איפה שאתה נמצא יש כמה מלונות, ההכי זול מטרים אחדים ממך. אבל אפילו אתה, שגרת בשכונת עוני, לא ראית מראה עלוב כל כך, כמו המלון הזה.[/color]
[color=blue]מור- ענה למה ששלחתי לך בפרטי ותוכל להתחיל.[/color]
[color=orange]אדריאן- מני נראה פתאום כאילו אמרת שגזר דינו הוא מוות. "מה מה מה פתאום! לא מפרקים! אתה יודע כמה כסף הפרסום הזה עשה לנו?!" הוא קם ומתחיל ללכת הלוך ושוב הלוך ושוב במהירות. הראש שלך הפסיק לכאוב, אך הכאב בגב מתחזק. "אנחנו נעשה משהו... נמצא שני מתופפים אולי?"[/color]
[color=green]סטיבן- אתה יוצא מהחנות. בחוץ השעה היא שעת צהריים. מסך ענק מציג את החדשות. מולך יש פארק כזה, עם דשא ופסלים, שאנשים נוהגים לטייל בו.[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:35 PM
[b] [color=gray]מייקל-
אתה צריך לחשוב שאתה משוחח באמת עם בנאדם. אתה לא יכול להגיד לבנאדם "המניאק הזה זה זה שהפליל אותי " וללכת... תחשוב שזאת שיחה אמיתית.
--------------------------------------------------------
הנהג מביט בך מבט קצר ואז חוזר להתעסק עם הרדיו. "אם אתה אומר." והוא הולך. איפה שאתה נמצא יש כמה מלונות, ההכי זול מטרים אחדים ממך. אבל אפילו אתה, שגרת בשכונת עוני, לא ראית מראה עלוב כל כך, כמו המלון הזה.[/color] [/b][/quote]
רגע אתה אומר שזה באנדם O:?
------
'אוקי אפילו בשבילי זה נמוך'אחשוב לעצמי ואחפש מלון קצת יותר יקר .
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:35 PM
[b]
[color=orange]אדריאן- מני נראה פתאום כאילו אמרת שגזר דינו הוא מוות. "מה מה מה פתאום! לא מפרקים! אתה יודע כמה כסף הפרסום הזה עשה לנו?!" הוא קם ומתחיל ללכת הלוך ושוב הלוך ושוב במהירות. הראש שלך הפסיק לכאוב, אך הכאב בגב מתחזק. "אנחנו נעשה משהו... נמצא שני מתופפים אולי?"[/color]
[/b][/quote]
"גם אם תביא את כל המתופפים בעולם זה לא יעזור. זאת לא רק ליכולת. כשג'יימס אתה לא שומע רק תופים, הוא מכניס את כולו למוזיקה. אין אף בנאדם בעולם שבאמת עושה מוזיקה באהבה כזאת.
אתה יודע, כשנירוונה הייתה קיימת היא הייתה די מפורסמת, אבל אתה יודע מתי באמת הגיע כל הפרסום שלה? כשקורט קוביין התאבד וזה היה בכל הכתבות. אז עכשיו אנחנו נשיג הרבה כסף, יותר מאשר אם נמצא מתופף חדש בזמן הקרוב. כשלהקות ממשיכות להוציא אלבומים שמים לב שמאלבום לאלבום הם נהיים פחות טובים.
בגלל זה ממשיכים לקנות דיסקים של נירוונה עד היום, הם לא הספיקו להוציא מספיק דיסקים בשביל שהם באמת יהיו גרועים.
אני חושב כרגע על לפרק את הלקה, אני אעשה קריירת סולו ואולי בעוד כמה שנים נאחד אותה."*
[color=gray]מייקל- המלונות האחרים שאתה מבקר בהם עולים בין 200 ל1000 דולר ללילה. ניו יורק יקרה.[/color]
[color=orange]אדריאן-מני נראה חסר שקט, אבל לבסוף הוא אומר "אין בעיה. מה שאתה צריך." הוא מתיישב שוב. "אנחנו צריכים לארגן הלוויה עכשיו, אתה יודע. אין לג'יימס משפחה בארה"ב."[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:45 PM
[b] [color=gray]מייקל- המלונות האחרים שאתה מבקר בהם עולים בין 200 ל1000 דולר ללילה. ניו יורק יקרה.[/color] [/b][/quote]
'טוב לכמה ימים זה לא יזיק'אחשוב לעצמי והלך למלון הזול .
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:45 PM
[b] [color=orange]אדריאן-מני נראה חסר שקט, אבל לבסוף הוא אומר "אין בעיה. מה שאתה צריך." הוא מתיישב שוב. "אנחנו צריכים לארגן הלוויה עכשיו, אתה יודע. אין לג'יימס משפחה בארה"ב."[/color] [/b][/quote]
"אני לא כל כך מבין בהלוויות ואני אפילו לא יודע מאיזה דת הוא, אבל כשאני חושב על זה... לא. אנחנו לא מפרקים את הלהקה. אם ג'יימס היה פה ושומע שאני שוקל את פירוק הלהקה הוא היה מכסח לי ת'צורה. תארגן אתה את ההלוויה, אבל אל תדאג, אני אגיע"
[color=gray]מייקל- המלון נקרא "המשכן של גבריאל" הטיח במבנה כבר מתקלף ועל החלקים התחתונים יש עובש. בתוך הקבלה הקטנה יש ריח נורא של עכברים. הרצפה סדוקה בכמה מקומום, והנברשת בתקרה הרוסה. המקום אולי היה מפואר פעם, אבל עכשיו לא נשאר הרבה מהפאר הזה. אתה הולך לדוכן, שם נמצא גבר שמן ומוזנח, עם זקן ארוך ומלוכלך. "מה אתה רוצה?" הוא אומר לך בתקיפות[/color]
[color=orange]אדריאן- מני נראה יותר רגוע. "אם יש משהו שאתה צריך, מסאז', מלון, ספא, חופשה כלשהי?"[/color]
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:52 PM
[b] [color=gray]מייקל- המלון נקרא "המשכן של גבריאל" הטיח במבנה כבר מתקלף ועל החלקים התחתונים יש עובש. בתוך הקבלה הקטנה יש ריח נורא של עכברים. הרצפה סדוקה בכמה מקומום, והנברשת בתקרה הרוסה. המקום אולי היה מפואר פעם, אבל עכשיו לא נשאר הרבה מהפאר הזה. אתה הולך לדוכן, שם נמצא גבר שמן ומוזנח, עם זקן ארוך ומלוכלך. "מה אתה רוצה?" הוא אומר לך בתקיפות[/color]
[/b][/quote]
"אתה יודע לא יזיק לך להיות קצת נחמד"אומר לו.
"אני יודע שכנראה אתה מופתע אבל אני רוצה חדר"אומר.
" עם אפשר שגם יהיה קצת נקי "הוסיף
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 3 2010, 02:52 PM
[b] [color=gray]מייקל- המלון נקרא "המשכן של גבריאל" הטיח במבנה כבר מתקלף ועל החלקים התחתונים יש עובש. בתוך הקבלה הקטנה יש ריח נורא של עכברים. הרצפה סדוקה בכמה מקומום, והנברשת בתקרה הרוסה. המקום אולי היה מפואר פעם, אבל עכשיו לא נשאר הרבה מהפאר הזה. אתה הולך לדוכן, שם נמצא גבר שמן ומוזנח, עם זקן ארוך ומלוכלך. "מה אתה רוצה?" הוא אומר לך בתקיפות[/color]
[color=orange]אדריאן- מני נראה יותר רגוע. "אם יש משהו שאתה צריך, מסאז', מלון, ספא, חופשה כלשהי?"[/color] [/b][/quote]
"מלון יהיה נחמד. לא משהו יקר או רחוק. פה בניו יורק, במחיר סביר. אני צריך קצת זמן עם עצמי, רחוק מהבית שלי בשביל לעכל את מה שקרה"
[color=gray]מייקל- נראה שהוא מצוברח עוד יותר. "זה 20 דולר ללילה. אין ארוחות, ואין לי חדרים פנויים עם מזגן." הוא אומר. "כמה זמן אתה נשאר?"[/color]
[color=orange]אדריאן- "בטח בכי..." דבריו נקטעים כשמכונית נעצרת קרוב לתחנה. פקח מזדמן מקרב אליה, כנראה כדי לתת חתיכת דו"ח למי שבפנים, אבל כשהבחורה שבפנים יוצאת ומראה לו את התג שלה הוא ממשיך ללכת באכזבה. היא מתקרבת אליכם ואתה רואה שזאת ליסה וונג. "שיחררו אותך" היא אומרת בהפתעה.[/color]