-
[quote=אדון פריון;610272]
[COLOR=#33cccc][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*מכה וצעקה[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילדה הג'ינג'ית אומרת לך "שמי מיסטי אגב,ואתה פחות דיבור יותר קרב" היא אומרת לך בחיוך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מתקיפ קבל את התוכנית תצעק כדי להחליש את חוש השמיעה של הפוקימון ואז תקפוץ בריצה כדי שהוא לא ארעה אותך ואז תכה אותו חזק בגב!"אני אומר למתקיפ. "למה להתעצבן דיבורים זה הכאב של כל שיחה בכל זאת את מאוד טובה בקרב אבל תמיד מומלץ לדון בדיאלוג או בהומור ולכן לא להתעצבן כי זה לא בריא הכי בריא להיות רגוע (הוא בדרך כלל בכלל לא רגוע מומלץ להדגיש!)"הוא אומר ומחייך חיוך רגוע ומסה לעשות את החיוך מתוק.
-
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#33cccc][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]התוכנית שלך מצליחה והסטריו שלה נחלש ומיסטי צועק :"סטריו שלי על חושי!"המדקיפ שלך מתחיל לזהור והוא עף לכיוון עץ שמפיל 2 קקונות. מין העץ באים שני בידרלים.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מחפש מאמנים ואתה רואה זחל ורוד שנראה חזק.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610280]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מחפש מאמנים ואתה רואה זחל ורוד שנראה חזק.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יבדוק איזה פוקימון זה
-
[quote=אדון פריון;610272]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה לא יודע איזה פוקימון זה אבל ממנה שראית הוא פוקימון זוהר.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
טוטודייל נגח בעץ ומיד אקדח מים על מה שיצא משם
-
[quote=אדון פריון;610280]
[COLOR=#33cccc][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]התוכנית שלך מצליחה והסטריו שלה נחלש ומיסטי צועק :"סטריו שלי על חושי!"המדקיפ שלך מתחיל לזהור והוא עף לכיוון עץ שמפיל 2 קקונות. מין העץ באים שני בידרלים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מדקיפ תקפוץ על אחד הבידרילים ובעזרת מכה תעוף מנו לעבר סטריו ותבע בו ואז תצעק לעבר שינהם בכל הכח שלך!"אני אומר למדקיפ שלי ובודק בפוקידע מה הנתונים על בידריל.
-
[SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*טוטודייל עוד לא יודע אקדח מים![/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]טוטודייל נוגח בעץ ויוצא משם גולם ירוק מוזר [גולם לא הפוקימון אלה השלב השני של הזחל][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#33cccc][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקדע אומר :"בידריל פוקימון הצרעה וההתפתחות של קקונה בידריל זועם מאוד אם פוגעים בקקונה וווידל שאליו הוא שומר"[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]והמהלך לא מצליח ושני הבידרילים תוקפים במתקפת דקירה על מדקיפ.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקדע אומר:"וורפל פוקימון הזחל לוורפל יש שני התפתחויות קסקון וסילכון"[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610297]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר:"וורפל פוקימון הזחל לוורפל יש שני התפתחויות קסקון וסילכון"[/SIZE][/FONT]
אני אתעלם ממנו ואמשיך לחפש מאמנים
-
[quote=אדון פריון;610242]
[SIZE=3][I][COLOR=#339966][FONT=Verdana]shlomii4[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון עם ראש מצחיק.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
איזה פוקימון זה? אתה צריך לציין מי זה
אני מוציא את הפוקידע ומחפש עליו מידע
-
[quote=אדון פריון;610297][I][SIZE=3][COLOR=#ff9900]
[/COLOR][/SIZE][/I][COLOR=#33cccc][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר :"בידריל פוקימון הצרעה וההתפתחות של קקונה בידריל זועם מאוד אם פוגעים בקקונה וווידל שאליו הוא שומר"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]והמהלך לא מצליח ושני הבידרילים תוקפים במתקפת דקירה על מדקיפ.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מתקיפ תכה את שני הבידרילים עד שהם יפסידו ותחמוק מהסטריו ותנסה לעשות את זה הכי טוב שלך! נ.ב אני מצטער שסיבכתי אותך והסתכנת בקרב שלוש על אחד!"אני אומר למתקיפ פקודה ומנגב את עיני מדמעות הדאגה למתקיפ.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך ואתה רואה שני מאמנים שרוצים קרב זוגות.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#3366ff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה לא מצליח ומיסטי אומרת לך:"מה שלוש על אחד אני אעזור לך סטריו קרן על-חושי על הבידריל הימני "[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']shlomii4[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקדע אומר:"ראלטס פוקימון כיפת העל-חושי ראלטס נדיר מאוד ורק בני מזל יכולים למצוא אותו"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;610311][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הולך ואתה רואה שני מאמנים שרוצים קרב זוגות.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני ישאל אותם עם מישהו מיהם רוצה מולי קרב
-
[quote=אדון פריון;610242]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush]קיוגר[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה יוצא מין הבית שלך ומאמן מאתגר אותך.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4]"למה לא?"אני ישיב לו בחיוך
*איזה מתקפות יש לצ'יקוריטה? [/SIZE][I][/I]
-
[quote=אדון פריון;610297][SIZE=3][I][COLOR=#ff9900][FONT=Verdana]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*טוטודייל עוד לא יודע אקדח מים![/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]טוטודייל נוגח בעץ ויוצא משם גולם ירוק מוזר [גולם לא הפוקימון אלה השלב השני של הזחל][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/quote]
נגיחה שוב ופוקדור צא!
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הילדים אומרים בפה אחד "לא"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוקר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*נגיחה וצעקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המאמן מוציא פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']elbaz2008[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוקימון במילא מאולף ופגעת בו קשה יותר.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610339]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקימון במילא מאולף ופגעת בו קשה יותר.[/SIZE][/FONT]
*אי אפשר לזרוק עליו פוקדור???
אז אמשיך לי בדרכי....
-
[quote=אדון פריון;610311]
[COLOR=#3366ff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה לא מצליח ומיסטי אומרת לך:"מה שלוש על אחד אני אעזור לך סטריו קרן על-חושי על הבידריל הימני "[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"מתקיפ תקפוץ על הענפים ואז תסתובב מסביב אחד הבידרלים ותצעק בו זמנית כדי לנסות לעשות לו כאב ראש!"אני אומר למתקיפ. "אישה שעוזרת זה תמיד תכונה טובה אבל פה אני די חלש ואת יותר חזק אני מודע!"אני אומר למסטי במבט כזה-:sorry:
-
[quote=אדון פריון;610339][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילדים אומרים בפה אחד "לא"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני ישאל אותם למה
-
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*נגיחה וצעקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן מוציא פיקאצ'ו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=4]"יאללה,בוא נתחיל!"אגיד לו ויוציא את צ'יקוריטה מהפוקדור
*קיוגר
[/SIZE]
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המאמנים אומרים :"אנחנו צוות או שתמצא עוד פוקימון או שאין קרב!"[/SIZE][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מצליח ומיסטי מחייכת אלייך ואומרת :"אני ממליצה לך לתפוס אחד הם חזקים מאוד"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']elbaz2008[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הגעת לעיר אולדה.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"פיקאצ'ו אל תחמוק" המאמן אומר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;610311][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]shlomii4[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר:"ראלטס פוקימון כיפת העל-חושי ראלטס נדיר מאוד ורק בני מזל יכולים למצוא אותו"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי קדימה צא סינדקוויל" אומר ואוציא אותו מהפוכדור "אני המאמן החדש שלך ויש לנו כאן קרב" אומר בינתיים שאני בודק בפוקידע איזה מתקפות יש לסינדקוויל
-
[quote=אדון פריון;610350][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הגעת לעיר אולדה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אלך לחפש פוקימון לצוות ולאימון
-
[quote=אדון פריון;610350][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמנים אומרים :"אנחנו צוות או שתמצא עוד פוקימון או שאין קרב!"[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יגיד להם שאני הלך לחפש עוד פוקימון ובנתיים שיכקו לי כאן
-
[quote=אדון פריון;610350]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"פיקאצ'ו אל תחמוק" המאמן אומר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"חושב שהפיקאצ'ו שלך משהו?"אומר לו בטון מזלזל "צ'יקוריטה תשתמש בנגיחה ואז עוד נגיחה!"
אצעק לצ'יקוריטה
-
[quote=אדון פריון;610350]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מצליח ומיסטי מחייכת אלייך ואומרת :"אני ממליצה לך לתפוס אחד הם חזקים מאוד"[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"כן הם באמת חזקים,נראה לי שאתפוס אחד מהם ומתקיפ כל הכבוד!מה דעתכך מיסטי לסיים את הקרב וכל הכבוד על הטיפ!"אני אומר למתקיפ ולמסטי וזורק פוקדור על הבידריל שהבסתי.
-
כינוי:coconut115
שם במשחק:טרי
תמונה\תיאור:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]
פוקימון התחלתי:[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/xdxomdknjtnk.png[/IMG]
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים שאצל פרופסור בירץ': לא לגעת
כסף: 3000$
ציוד: 5 פוכדורים פוקדע וחכה ישנה.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה את הוורפל ממקודם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה פוצ'יאנה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?+פתחת את ע''מ 5 קיבלת ביצה.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*נגיחה ועשן[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]סינדווקויל מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן צוחק ואתה רואה שצ'יקוריטה שלך משותק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"פיקאצ'ו מכת ברק המכה פוגעת בצ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה זורק את הפוכדור ואתה תפסת בידריל.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?תפסת בידריל [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/yv4ktnmmmmwz.png[/IMG][/URL]![/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#993300][FONT=Verdana]coconut115[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה יוצא מין הבית ואתה רואה פוקימון זחל ירוק.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610359]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*נגיחה ועשן[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]סינדווקויל מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"קדימה השתמש מהר בעשן כדי שלא יוכל לראות אותך ואז מהר נגיחה!" אומר לו
-
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה פוצ'יאנה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?+פתחת את ע''מ 5 קיבלת ביצה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/quote]
אמשיך בדרכי פוצ'אנה לא מעניין אותי
-
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן צוחק ואתה רואה שצ'יקוריטה שלך משותק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"פיקאצ'ו מכת ברק המכה פוגעת בצ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"אוי לא!"אלחש לעצמי "צ'יקוריטה! אני יודע שהחשמל לא אמור כלכך להזיז לך תנסה לצאת מהשיתוק ולהשתמש בצרחה!"אצעק לצ'יקוריטה
-
[quote=אדון פריון;610359][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה את הוורפל ממקודם.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יחשוב בלב שאולי מגיע לו הזדמנות והוציא את צררמנדר והגיד לו להשתמש בלהביור על הוורמפל
-
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה זורק את הפוכדור ואתה תפסת בידריל.[/SIZE][/FONT]
*מה בידריל יודע לעשות?
"בידריל תכיר את המאמן החדש שלך!מיסטי בואי נגמור את הקרב שלנו! מתקיפ בוא תמשיך את הקרב שלא סיימנו מול מיסטי!"אני אומר לבידריל,מיסטי ומדקיפ ומוכן בקוצר רוח לסיים את הקרב שלא נגמר.
-
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הוורפל נפגע הוא עומד אבל רוצה להיכנס לפוכדור.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוצ'יאנה לא מוכן לוותר.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]העשן פוגע בראלטס המבולבל, סינדווקויל פוגע בראלטס שמתעלף.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]צ'יקוריטה מתאוששת במהירות ופוגעת בפיקאצ'ו שמפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המאמן נותן לך את הפיקאצ'ו ואומר :"אני מאמן מתנות כל מי שמנצח אותי מקבל פוקימון קח את פיקאצ'ו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?יכול להיות שקיבלת פיקאצ'ו! האם תרצה אותו?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*עוקץ רעל ועוקץ.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מיסטי אומרת :"אני רוצה לנוח קצת אפשר להיצטרף אליך לכמה זמן?"[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610374]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*עוקץ רעל ועוקץ.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי אומרת :"אני רוצה לנוח קצת אפשר להיצטרף אליך לכמה זמן?"[/SIZE][/FONT]
"לבחורה מגיעה את הטוב ביותר ואם זה לדעתך הדבר הטוב אז אין לי בעיה את מוזמנת לכמה זמן שאת רוצה!מה דעתכם בנושא בידריל ומתקיף?"אני אומר למסטי ומחייך.
-
[quote=אדון פריון;610374][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הוורפל נפגע הוא עומד אבל רוצה להיכנס לפוכדור.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יזרוק עליו את הפוקדור
איזה מתקפות יש לוורפל
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*עוקץ רעל ומכה.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הצלחת לתפוס את הוורפל.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?תפסת וורפל [[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yi5nmzeznwty.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']]! [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush'][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי[/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush']בידריל עושה כן וכך גם מדקיפ.[/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT]
[/FONT][/SIZE]
-
[quote=אדון פריון;610381][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*עוקץ רעל ומכה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הצלחת לתפוס את הוורפל.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?תפסת וורפל [[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush]URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yi5nmzeznwty.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]]! [/FONT][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/SIZE]
[/FONT][/quote]
אני הלך לילדים שרצו קרב זוגות
-
[quote=אדון פריון;610381][SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Guttman Yad-Brush]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]בידריל עושה כן וכך גם מדקיפ.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/SIZE]
[/FONT][/quote]
"אין לנו בעיה וכמו שאמרתי מקודם לבחורה כדי את הטוב ביותר ואם לדעתך זה צעד טוב אז תבואי לכמה זמן שאת רוצה!"אני אומר למיסטי ומתקדם לעבר העיר הבאה בקצב אישי.
-
[quote=אדון פריון;610374]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'יקוריטה מתאוששת במהירות ופוגעת בפיקאצ'ו שמפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן נותן לך את הפיקאצ'ו ואומר :"אני מאמן מתנות כל מי שמנצח אותי מקבל פוקימון קח את פיקאצ'ו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?יכול להיות שקיבלת פיקאצ'ו! האם תרצה אותו?[/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[/quote]
"תודה רבה! בשמחה אקבל את הפיקאצ'ו!"אגיד לו עם חיוך מאוזן לאוזן "צ'יקוריטה לך מגיע כל המחמאות! נתנת קרב גדול,אתה הכי טוב!"
אגיד לו ואחבק אותו!
-
[SIZE=3][COLOR=#993300][FONT=Verdana]coconut115[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה יוצא מין הבית ואתה רואה פוקימון זחל ירוק.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
רגע אין איזה התחלה שאתה עושה לכולם? לא הבנתי את ההתחלה...
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך אל הילדים שאומרים :"עכשיו אתה מוזמן לקרב זוגות אמיתי"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מיסטי מאושרת ואתה רואה פוקימון מעופף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*יש לך פיקאצ'ו שיודע מכת ברק ומתקפת שיתוק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ממשיך לדרכך ומגיע לעיירה אולדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#993300][FONT=Verdana]coconut115[/FONT][/COLOR][COLOR=#993300][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה פוקימון זחל ירוק.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]