פיון הוא לא תת היתפתחות למנפי.
אם אתה באמת רוצה לנסות נסה בכל דרך אפשרית לפתח אותו.
פיון הוא תוצר של הרבייה של מאנפי ופוקימון אחר.
לא משנה כמה תנסה הוא לא התת היתפתחות שלו.
Printable View
פיון הוא לא תת היתפתחות למנפי.
אם אתה באמת רוצה לנסות נסה בכל דרך אפשרית לפתח אותו.
פיון הוא תוצר של הרבייה של מאנפי ופוקימון אחר.
לא משנה כמה תנסה הוא לא התת היתפתחות שלו.
מעניין אותי מה תהיה העלילה של המשחק הזה,העלילות של כל המשחקים האחרונים הם עלילות מאולצות כאלה לפי דעתי
אני מקווה שסופסוף תהיה עלילה נורמלית ויהיו פוקימונים מובנים לא כמו בדור הרביעי
זה אולי ישמע מוזר,אבל מעולם לא אהבתי את הפוקימונים של הדור הרביעי,יש שם יותר מדי תת התפתחויות והתפתחויות של פוקימונים מדורות קודמים,אני מקווה שיהיו פוקימונים חדשים לגמרי ושילובי סוגים שלא היו,כמו לדוגמא רוח ולוחם(לא זכור לי שיש),שיהיה כמו הדור השלישי בו היו מלא פוקימונים חדשים
לא כל כך הבנתי את היכולת של zororak,אני יוכל להשתנות [B]לכל[/B] פוקימון שארצה?או שזה רק פוקימונים מסויימים?
מעניין אם יהיו עוד התפתחויות של איווי, ואם כן אז איזה סוגים, איווי לחימה יכול להיראות מעניין
חרשו כבר איווי והצורות שלו
להורני פיקאצ'ו,זה יכול להיות נכון.
אך הם עשו את זורורארק רק בגלל שהוא הפוקימון הראשון שנחשף מהדור ה-5,וזה עוד היה בתקופה שרק נחשפה הצללית שלו.
אני דווקא חושב שהדמות הראשית תהיה אגדי,כי זה כמו לוקאריו ביהלום ופנינה-לוקאריו נחשף בסמוך לדור הרביעי(גם בוויזל,צ'טוט ובונסלי בסרט ה-8)ועליו לא חשבו שלוקאריו תהיה הדמות הראשית של המשחק...
[QUOTE=Master GoKu;612619]להורני פיקאצ'ו,זה יכול להיות נכון.
אך הם עשו את זורורארק רק בגלל שהוא הפוקימון הראשון שנחשף מהדור ה-5,וזה עוד היה בתקופה שרק נחשפה הצללית שלו.
אני דווקא חושב שהדמות הראשית תהיה אגדי,כי זה כמו לוקאריו ביהלום ופנינה-לוקאריו נחשף בסמוך לדור הרביעי(גם בוויזל,צ'טוט ובונסלי בסרט ה-8)ועליו לא חשבו שלוקאריו תהיה הדמות הראשית של המשחק...[/QUOTE]
אבל חזרנו שוב לצבעים ! כמו בדור הראשון שבדור הראשון גם שם היו פוקמונים שהם לא אגדיים
זה ההוכחה הכי חזקה
איך שהוא השתכנעתי ממך,יכול להיות שיהיה פוקימון רגיל כראשי,הכול אפשרי..
יהיה מגניב אם יהיה באמת אפשר לעוף כמו במשחק ריינג'ר החדש אבל זה וואחד השקעה.. או שסוף סוף לכל פוקימון שיודע Fly/Surf יהיה את האנימציה שלו כשהוא משתמש במתקפה מחוץ לקרב ולא סתם לראות ציפור שחורה/לוויתן שחור. או שמתי שמשתמים בHM שעדיין תיהיה צללית שחורה אבל יראו את הפוקימון יוצא מהפוקדור ומשתמש במתקפה.
[quote=Horny_Pikacho;612622]אבל חזרנו שוב לצבעים ! כמו בדור הראשון שבדור הראשון גם שם היו פוקמונים שהם לא אגדיים
זה ההוכחה הכי חזקה[/quote]
נכון, אבל גם בצבעים לכל משחק היה את הסמל משלו.
לא הגיוני שהוא יהיה הסמל גם של שחור וגם של לבן.
ומכיוון שלא נחשף עוד אחד כמוהו, זה פשוט לא מסתדר
הדבר שהכי חשוב זה...
האם הפוקימון ילך אחריך?
לדעתי זה בסימן שאלה כי לא ניתן לראות שום פוקימון עוקב אחרי השחקן בסרטונים.
ואני מסכימה עם זאתי שהחתימה שלה כוללת את ליידי גאגא, יהיה נדיר אם יהיו אופציות כאלה :)
יכול להיות שזה יהיה כמו בצהוב שחשבנו שזה כך בכל המשחקים אבל זה קרה רק בצהוב...
לב זהב ונשמת כסף הם רימקים שהיו להצלחה לאחר עשר שנים של פעילות המשחקים הישנים,
לכן לא בטוח אם התכונה הזאת תישאר בדור ה-5...
בנוגע להתחלתיים, הם מכוערים.
נאף סייד.
בהחלט לא הייתי רוצה לראות את אחת מהיצורים האלה עוקבים אחרי...
איזה רושם זה ישאיר לאויבים?! :O
אני בהחלט מקווה שהתפתחות נוספת של לוקאריו תצא, כן, אני רוצה שזה יעקוב אחריי!!!
והשאלה הכי חשובה שתהיה באנימה דווקא,
יחליפו את דון?!
אמן לזה, היא מעצבנת והקול שלה גורם לי למיגרנה,
והחצאית שלה יותר מדי קצרה בשביל ילדה בת עשר >>
והחדשה נראית מגניבה :embarrassed:
מה התאריך שזה יצא????? (בכי בכי)
אני יודע מתי יצאו המשחקים!!! ביפנית יוצא ב-27 באפריל 2010 ובאנגלית ב-12 במאי 2010 חכו חכו...
[quote=זורג;614885]אני יודע מתי יצאו המשחקים!!! ביפנית יוצא ב-27 באפריל 2010 ובאנגלית ב-12 במאי 2010 חכו חכו...[/quote]
זה לא נכון אחי איך 12 במאי 2010?????
זורג, עשית דאבל פוסט (שתי תגובות ברצף), מה שאסור באופן מוחלט בפורום. אני רואה שיש לך כבר אזהרה...
[QUOTE=stm;612763]נכון, אבל גם בצבעים לכל משחק היה את הסמל משלו.
לא הגיוני שהוא יהיה הסמל גם של שחור וגם של לבן.
ומכיוון שלא נחשף עוד אחד כמוהו, זה פשוט לא מסתדר[/QUOTE]
צודק אבל אולי בעתיד נחשף לעוד פוקמון כזה
אולי בעתיד נראה שיש לזורוארק בעצם שני צורות !
אולי אפילו זורוארק יכול להיות פוקמון הנושא של הצלע השלישית לך תדע
[QUOTE=DeKim;612993]הדבר שהכי חשוב זה...
האם הפוקימון ילך אחריך?
לדעתי זה בסימן שאלה כי לא ניתן לראות שום פוקימון עוקב אחרי השחקן בסרטונים.
ואני מסכימה עם זאתי שהחתימה שלה כוללת את ליידי גאגא, יהיה נדיר אם יהיו אופציות כאלה :)
יכול להיות שזה יהיה כמו בצהוב שחשבנו שזה כך בכל המשחקים אבל זה קרה רק בצהוב...
לב זהב ונשמת כסף הם רימקים שהיו להצלחה לאחר עשר שנים של פעילות המשחקים הישנים,
לכן לא בטוח אם התכונה הזאת תישאר בדור ה-5...
בנוגע להתחלתיים, הם מכוערים.
נאף סייד.
בהחלט לא הייתי רוצה לראות את אחת מהיצורים האלה עוקבים אחרי...
איזה רושם זה ישאיר לאויבים?! :O
אני בהחלט מקווה שהתפתחות נוספת של לוקאריו תצא, כן, אני רוצה שזה יעקוב אחריי!!!
והשאלה הכי חשובה שתהיה באנימה דווקא,
יחליפו את דון?!
אמן לזה, היא מעצבנת והקול שלה גורם לי למיגרנה,
והחצאית שלה יותר מדי קצרה בשביל ילדה בת עשר >>
והחדשה נראית מגניבה :embarrassed:[/QUOTE]
חד משמעית הפוקמון לא יעקוב אחרייך
אני מאמין שההתפתחויות של ההתחלתיים יהיו קטלניות
למה ? כי שוב גיימפריק הבטיחו שזה יהפוך למשחק לטווח גילאים יותר ארוך
לכן אני מאמין שהפוקמונים בדור הזה היו חזקים ויראו בצורה יותר אגרסיבית וחזקה
[QUOTE=זורג;614885]אני יודע מתי יצאו המשחקים!!! ביפנית יוצא ב-27 באפריל 2010 ובאנגלית ב-12 במאי 2010 חכו חכו...[/QUOTE]
מה פתאום המשחק ביפנית יוצא בספטמבר הקרוב והמשחק באנגלית חצי שנה-שנה אחריי
הקול של דון מעצבן בכל שפה גם באנגלית ובעברית
וגם רוב הסיכויים שהילדה החדשה במשחק תיהיה החתיכת סתומה שמצטרפת לאש וברוק שאחד מהם חרמן רצח והיא בכלל לא מכירה אותם:d
[quote=adidas;615304]הקול של דון מעצבן בכל שפה גם באנגלית ובעברית[/quote]
מזה קשור לפה
וגם אני מקווה באמת שהיתפתחויות של ההתחלתיים יהיו קטליות
[QUOTE=chimcharboy;615307]מזה קשור לפה
וגם אני מקווה באמת שהיתפתחויות של ההתחלתיים יהיו קטליות[/QUOTE]
תסתכל מה כתבו למעלה ותבין לא חייב לנסות ליהיות שוטר בכל מצב אחי.
בקשר למשחק,המשחק נראה טוב וכמו שאמרו קצת מעליי ההתפתחויות אמורות ליהיות טובות,סך הכך חשבתי על הדור הרביעי כדור מגעיל בהתחלה ועכשיו הוא אצלי במקום השני אחריי הראשון והוא דור דיי טוב.
מחוז איסשו אמור להיות מאוד רחוק משאר המחוזות, אז יכול להיות שזה בכלל יהיה איזור מחוץ ליפן כביכול?
הוא היה רחוק מאוד משאר המחוזות ^^ כך זה נאמר
למה לא משתמשים בדמיות של הסדרה הנקבה זו דון והגבר זה אש למה לא עושים את זה
[quote]למה לא משתמשים בדמיות של הסדרה הנקבה זו דון והגבר זה אש למה לא עושים את זה[/quote]
תחשוב על זה-אם בכל משחק הזכר היה אש,זה היה משעמם אותך נכון?
במקום זה הם עושים דמויות אחרות,שיהיה שוני בין המשחקים.
חוץ מזה השתמשו ברד,בלו,גרין וילוו באש כדמות ראשית.
[quote=TKNUD;616313]למה לא משתמשים בדמיות של הסדרה הנקבה זו דון והגבר זה אש למה לא עושים את זה[/quote]
מה?
דון מבוססת על דמות הנקבה בDPPt.
ואש מבוסס על השחקן בגרין, רד ובלו.
סביר להניח שדמות הנקבה החדשה תהיה הבסיס לדמות ראשית חדשה בסדרה שתחליף את דון.
אני יודע שזה לא יקרה כנראה בbw אבל יהיה ממש כיף אם יהיה בגרסאות הבאות, שלא יהיה רק 4 מתקפות שאפשר להשתמש או ללמוד, שפוקימון יוכל להחזיק ביותר מ4 מתקפות ככה יאפשר מגוון יותר גדול ואופציות טובות יותר
דבר ראשון, זה ממש לא אש.
אל תשווה אפילו כי אש מעפן.
הדמות הזו היא רד.
ודבר שני הם של מחוזות שונים.
למה שישתמשו בו כל פעם?
בכל משחק יש שחקן שונה.
אני חושב שיהיה אחרי הליגה יריב שצריך לנצח כמו רד
[quote=chimcharboy;616900]אני חושב שיהיה אחרי הליגה יריב שצריך לנצח כמו רד[/quote]
אני מסכים עם זה, ואני מקווה שבגיים פריק חושבים דומה.
אני אישית מקווה שבגלל שהמשחק פונה לקהל יותר מבוגר, הם יתחשבו יותר בשחקנים מקצועיים יותר. למשל, אני מקווה שהסייען החדש יהיה יותר בסגנון הפוקץ', שהיה הרבה יותר שימושי מהפוקגיר (עד כמה שאני אוהב את הפוקגיר), עם אופציות כמו מד צעדים, מד שמחה, מפת Berries, אפליקציה שמיידעת אותך על ביצים במעון יום וכו'. כמו כן, אני מקווה שיחזירו את ה-VS Seeker, כי הוא היה לי ממש חסר בסוולסילבר.
והכי חשוב... Battle Frontier חדש! כי מה אני אעשה בלי Battle Factory?
[quote=Roi C.;616917]אני מסכים עם זה, ואני מקווה שבגיים פריק חושבים דומה.
אני אישית מקווה שבגלל שהמשחק פונה לקהל יותר מבוגר, הם יתחשבו יותר בשחקנים מקצועיים יותר. למשל, אני מקווה שהסייען החדש יהיה יותר בסגנון הפוקץ', שהיה הרבה יותר שימושי מהפוקגיר (עד כמה שאני אוהב את הפוקגיר), עם אופציות כמו מד צעדים, מד שמחה, מפת Berries, אפליקציה שמיידעת אותך על ביצים במעון יום וכו'. כמו כן, אני מקווה שיחזירו את ה-VS Seeker, כי הוא היה לי ממש חסר בסוולסילבר.
והכי חשוב... Battle Frontier חדש! כי מה אני אעשה בלי Battle Factory?[/quote]
אני פשוט מסכים עם כל מילה שאמרת
[QUOTE=Roi C.;616917]אני מסכים עם זה, ואני מקווה שבגיים פריק חושבים דומה.
והכי חשוב... Battle Frontier חדש! כי מה אני אעשה בלי Battle Factory?[/QUOTE]
Battle Frontier היה רק בצלע השלישית של המשחק כנראה באפור
[quote=Horny_Pikacho;617088]Battle Frontier היה רק בצלע השלישית של המשחק כנראה באפור[/quote]
לצלע השלישית היקראו אפור?
אני מנחש חחח איזה עוד צבע יש ? סגול, ורוד, אפור, חום הכי הגיוני אפור לא ? Xd
[quote=Horny_Pikacho;617166]אני מנחש חחח איזה עוד צבע יש ? סגול, ורוד, אפור, חום הכי הגיוני אפור לא ? Xd[/quote]
אתה צודק,אפור זה נראה הכי הגיוני.
ניראה לי שגם יעשו אגדיים אם סוגים שלא היו כמו רעל וחרק וכל אלה
[QUOTE=chimcharboy;617207]ניראה לי שגם יעשו אגדיים אם סוגים שלא היו כמו רעל וחרק וכל אלה[/QUOTE]
אני חושב שהאגדי בשחור יהיה פוקמון חושך (שחור) ובלבן האגדי יהיה על חושי (בערך לבן) ואם הצלע השלישית תהיה אפור אז אולי האגדי יהיה רוח (והלוואי שהשלישייה האגדית יהיו שלושה פוקמונים עם סוגים שונים, כמו שהיה עד עכשיו חוץ מהדור הרביעי, ששלושתם היו על חושי)
[quote=Horny_Pikacho;617088]Battle Frontier היה רק בצלע השלישית של המשחק כנראה באפור[/quote]
זה שזה היה ככה עד היום לא אומר שזה בהכרח ימשיך במגמה הזאת. אמנם שניהם יצאו אחרי פלאטינום, וזה היה ממש טיפשי אם לא היו כוללים את זה במשחק, אבל גם בהארט גולד וסוול סילבר יש באטל פרונטיר.
הבאטל פרונטיר המקורי היה הרחבה של מגדל הקרבות, טרנד שבכלל התחיל בקריסטל. אח"כ, אני מניח שהם החליטו שזה דבר שבלעדי להוואן, אבל שהם הוציאו את פלאטינום, הם החליטו לשבור את הבלעדיות.
עכשיו, שיש לך באטל פרונטיר בג'וטו, הואן וסינוו, אולי הם יחליטו לשבור את הטרנד של מגדל קרבות בגרסא הזוגית, באטל פרונטיר בגרסא השלישית, וישחררו את הבאטל פרונטיר יש על הגרסאות הזגיות. אולי לא, ונקבל רק באטל פרונטיר. אפשר רק לקוות.
אה, ואגב, אני בספק שזורוארק הוא הקמיע של פוקימון שחור, או לבן. היו חושפים איתו עוד משהו אם זה היה ככה. אני חושב שהם ימשיכו עם הטרנד של אגדיים, אפילו עכשיו שהם חזרו לצבעים.
[QUOTE=Roi C.;617222]זה שזה היה ככה עד היום לא אומר שזה בהכרח ימשיך במגמה הזאת. אמנם שניהם יצאו אחרי פלאטינום, וזה היה ממש טיפשי אם לא היו כוללים את זה במשחק, אבל גם בהארט גולד וסוול סילבר יש באטל פרונטיר.
הבאטל פרונטיר המקורי היה הרחבה של מגדל הקרבות, טרנד שבכלל התחיל בקריסטל. אח"כ, אני מניח שהם החליטו שזה דבר שבלעדי להוואן, אבל שהם הוציאו את פלאטינום, הם החליטו לשבור את הבלעדיות.
עכשיו, שיש לך באטל פרונטיר בג'וטו, הואן וסינוו, אולי הם יחליטו לשבור את הטרנד של מגדל קרבות בגרסא הזוגית, באטל פרונטיר בגרסא השלישית, וישחררו את הבאטל פרונטיר יש על הגרסאות הזגיות. אולי לא, ונקבל רק באטל פרונטיר. אפשר רק לקוות.
אה, ואגב, אני בספק שזורוארק הוא הקמיע של פוקימון שחור, או לבן. היו חושפים איתו עוד משהו אם זה היה ככה. אני חושב שהם ימשיכו עם הטרנד של אגדיים, אפילו עכשיו שהם חזרו לצבעים.[/QUOTE]
כי לב זהב ונשמת כסף זה רימייק ואין לו צלע שלישית וחוץ מזה הבאטל פרונטיר שם בדיוק כמו בפלאטניום זה ממש לא קשור תבין הבאטל פרונטיר זה כאילו עוד סיבה למה לקנות את משחק הצלע השלישי לכן עושים את זה כך הבנת ? לך תדע אולי בעתיד יחשפו עוד פוקמונים ואולי אפילו לזורוארק יש שתי צורות !
תגידו אתם חושבים שסוף סוף ישנו לפוקמונים את הקולות במשחקים?הקולות של המשחקים כבר יצאו מהתחת וזה ממש לא מעניין כי זה פאקינג לא הקולות האמיתיים שלהם לפי הסידרה למי שלא הבין את הכוונה שלי מאז שיצא המשחק הראשון של פוקימון שזה פוקימון ירוק ואחריו יצאו אדום וכחול ואחר כך צהוב תשימו לב שבכל המשחקים האלה משנת 1995 עד 2010 כל הקולות של הפוקמונים תמיד אותו הדבר בכל המשחקים ותשימו לב שזה ממש גרוע קחו לדוגמא את הקול של סקוריטל גרוע ברמות וזה בכלל לא הקול האמיתי שלו אז אתם חושבים שהפעם ישקיעו בקולות של הפוקמונים לכבוד הדור החמישי או שזה ישאר ככה מעפן וסתמי?
למה אתה מצפה בידיוק?
שמיאוו יעשה מיאוו וארקניין יעשה ווף ווף? ומה יעשה מג'יקרפ? ישתוק?
לדעתי זה לא כזה משנה מי שם לב לקולות בכלל
[quote=Just Haim~;617552]למה אתה מצפה בידיוק?
שמיאוו יעשה מיאוו וארקניין יעשה ווף ווף? ומה יעשה מג'יקרפ? ישתוק?
לדעתי זה לא כזה משנה מי שם לב לקולות בכלל[/quote]
אולי לא כמו בסידרה אבל שישנו את ההפקט של הפוקמון בקולות זה ממש גרוע הקול של גיאדוד ועוד מלא פוקמונים שלא נדבר על דיאלגיה ופאקליה פשוט שישנו לפוקמונים קולות זה יהיה יותר טוב כי חרשו על הקולות שלהם מהמשחקים הראשונים של פוקימון.
דרך אגב לדעתי הצלע השלישית יהיה חום יש פה אחד שאמר שזה יהיה אפור אבל זה מאוד יבלבל בין אפור לכסף שיש כבר את סילבר וגם את החידוש לסילבר .
מעניין אם יהיה צוות רע אחד כמו בדור הרביעי או שיהיה שניי צוותים רעים כמו בדור השלישי.
ולאלה שחושבים פה שזוראט או אייך שלא קוראים לו יהיה האגדי בפוקמון שחור פשוט צאו מהסרט יש לו תת התפתחות ניראה לכם שהוא יהיה אגדי?ממש לא .
חוץ מזה האגדיים יחשפו רק שהעטיפות הרישימות של המשחקים תצא לאינטרנט זוהי דעתי.
אני מקווה שיעשו הרבה TM חדשים כמו לדוגמא משאבת אידרו או מתקפות חדשות שאין להם TM.
[quote=Horny_Pikacho;617312]כי לב זהב ונשמת כסף זה רימייק ואין לו צלע שלישית וחוץ מזה הבאטל פרונטיר שם בדיוק כמו בפלאטניום זה ממש לא קשור תבין הבאטל פרונטיר זה כאילו עוד סיבה למה לקנות את משחק הצלע השלישי לכן עושים את זה כך הבנת ? לך תדע אולי בעתיד יחשפו עוד פוקמונים ואולי אפילו לזורוארק יש שתי צורות ![/quote]
ופייר רד/ליף גרין לא רימייקים? לא היה בהם אפילו את מגדל הקרבות. כן, אמנם זה כי הם יצאו [B]לפני[/B] אמרלד, אבל לך תדע. תאמין לי, יש להם מספיק מה להכניס בגרסא שלישית, אם כי מה שאמרת עדיין הגיוני. כנראה שנצטרך לראות.