וואי איזה כיף!!!
אחרי הבגרות
בלי לחץ
היה כל כך קל!!
Printable View
וואי איזה כיף!!!
אחרי הבגרות
בלי לחץ
היה כל כך קל!!
רואה?
את סתם נלחצת...
מישהו מעוניין לדון בשאלון 005? (או בשאלה באינדוקציה מ006 כי זה החלק היחידי שראיתי בו)
ווואי הבגרות הייתה בדיחה
לכל הנבחנים .. משרד החינוך החליט כנראה להוסיף לכל נבחן בונוס של 5 נק'
בגלל שהבגרות התחילה מאוחר
ככה היא מחליטה לחפר על הפשלות...
[quote]לכל הנבחנים .. משרד החינוך החליט כנראה להוסיף לכל נבחן בונוס של 5 נק'
בגלל שהבגרות התחילה מאוחר
ככה היא מחליטה לחפר על הפשלות...[/quote]
5 נקודות????
איך זה יעזור לי?????
[quote]מישהו מעוניין לדון בשאלון 005? (או בשאלה באינדוקציה מ006 כי זה החלק היחידי שראיתי בו)[/quote]
ומי עושה אינדוקציה ב006?? עושים בעיות תנועה
ולא פייר כתבתי בשאלה בסדרות ב005 שהאיבר הראשון בזוגיים הוא המינוס של האיבר השני באיזוגיים במקום המינוס של האיבר השני בסדרה המקורית (לא יורידו על זה הרבה נקודות, נכון?)
[quote=dcaovhiedn;620256]5
ומי עושה אינדוקציה ב006?? עושים בעיות תנועה
ולא פייר כתבתי בשאלה בסדרות ב005 שהאיבר הראשון בזוגיים הוא המינוס של האיבר השני באיזוגיים במקום המינוס של האיבר השני בסדרה המקורית (לא יורידו על זה הרבה נקודות, נכון?)[/quote]
כולם עושים אינדוקציה. אינדוקציה זה מה שהופך את העולם שלנו לכל כך יפה. אבל כן הטעות שלך לא נראית כל כך רצינית.
כן אני מסכים אותך מי עושה בעיות מיליליות עושים אינדוקציה כי כבר יש לנו תשובה
אני מעדיף בעיות תנועה,אינדוקציה זה כמו גיאומטריה ב005, עד כמה שזה קל 100% יורד לך כמה נקודות על דברים ששכחת לכתוב. והשנה היה אינדוקציה מוזרה,כמעט אף אחד מהכיתה שלי לא הצליח לפתור את סעיף ב' (אני יודע שגם בעיית התנועה הייתה משהו ממש מוזר אבל כל מי שעשה את זה אצלי בערך הצליח, היה רק מישהו אחד שבטעות חישב את היחס ההפוך (אז מה אם רק שני ילדים כולל אני שעשו בעיות תנועה))
איזזההה כיף לניצן הזאת
היא קיבלה 100 בבגרות!
אבל הבאסה שהמגן מוריד ל94
כמה יחידות עשית
[quote=Farmer;620337]כמה יחידות עשית[/quote]
יחידה אחת
אבל בכללי אני עושה שלוש
בהצלחה 3 יחידות זה קל מאוד
[quote=dcaovhiedn;620297]אני מעדיף בעיות תנועה,אינדוקציה זה כמו גיאומטריה ב005, עד כמה שזה קל 100% יורד לך כמה נקודות על דברים ששכחת לכתוב. והשנה היה אינדוקציה מוזרה,כמעט אף אחד מהכיתה שלי לא הצליח לפתור את סעיף ב' (אני יודע שגם בעיית התנועה הייתה משהו ממש מוזר אבל כל מי שעשה את זה אצלי בערך הצליח, היה רק מישהו אחד שבטעות חישב את היחס ההפוך (אז מה אם רק שני ילדים כולל אני שעשו בעיות תנועה))[/quote]
הזהו שלא, אם אתה מאופס על עצמך ויודע מה אתה כותב ויודע מה זה אומר אז לא מורידים לך נקודות כי אתה כותב את מה שצריך.
וגם אני שמעתי שהאינדוקציה היה קשה, אני עשיתי 006 שנה שעברה והשנה רק שיפרתי 05, וכשאני בא ליכתה אני שומע את הכיתה שלי מתחילה להתבכיין שאינדוקציה בלתי פתירה.
בכל אופן הפתרון של האינדוקציה זה ממש קל וזה הולך ככה:
a,b,c,d איזוגיים
לכן מסעיף א'
a^3-25a
b^3-25b
c^3-25c
d^3-25d
מתחלקים כולם ב24, וכמו כן נתון ש
a+b+c+d מתחלק ב24
ולכן
a^3-25a+b^3-25b+c^3-25c+d^3-25d+25(a+b+c+d) מתחלק ב24, ולא תתקשה לבדוק שהביטוי הזה שווה לa^3+b^3+c^3+d^3.
אני לא עשיתי אינדוקציה כך שזה לא ממש אכפת לי מה הפתרון, וגם כבר שאלו את המורה שלנו והיא הסבירה לנו איך עושים את זה.
ולנושא אחר:
מישהו יודע איך פותרים את 2ב ב007?
מה היתה השאלה?
לדעתי צריך לעשות משהו בסגנון להביע את Pq באמצעות המסלול Pndlq ואת Ea באמצעות Elma ולהשתמש בסעיף א', לא ממש התעמקתי.
עריכה
אולי בעצם צריך את PQ להביע באמצעות PNLEAMKQ
פתרתי את זה!!!
צריך לרשום ש (km=1/2(cb+ba וש (ln=1/2(ed+dc ואז ש ea=ed+dc+cb+ba (אז km+ln=1/2ea) ואז משתמשים במה שהוכחנו בסעיף א'
למה לא ראיתי את זה בבגרות :cry: