-
[quote=chimcharboy;626756][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-צ'קוריטה יוצא מהפוקדור ואתה יכול ליראות שהוא מיתרגש ליראות אותך, אתה יוצא מן המעבדה ואתה רואה פוקימון מוזר מולך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צ'קוריטה יהיה לך כיף איתי!אני מבטיח לא לעזוב אותך בשעת צרה!אולי בא לך לאיזה קרב קטן בשביל לבחון אותך?"אני אומר ובודק על הפוקימון על המוזר בפוקידע.
-
[quote=chimcharboy;626756]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-"תודה רבה שיהיה לך גם בהצלחה" המאמן אומר לך ולפני שאתה עוזב אותו הוא שואל אותך "אתה רוצה קרב קטן מולי" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אומר לו:"אני לא מאמין שזה כוחות בכלל, אבל עם תהיה עדין איתי אני אסכים לקרב!"
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אתה רוצה לדעת למה אני בוכה" הילד שואל אותך בעצב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-הפוקדע אומר "דיטו פוקימון משנה הצורה, דיטו יכול לשנות את צורתו לכל פוקימון או אדם שבסביבה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-המאמן אומר "אל תידאג זה יהיה קרב סתם בישביל הכיף מה אכפת לך"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626766][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"אתה רוצה לדעת למה אני בוכה" הילד שואל אותך בעצב[/COLOR][/SIZE]
אני אומר לו :"אם אתה רוצה תספר ואם לא אז לא אגב שמי תומס איך קוראים לך?"
-
[quote=chimcharboy;626766][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-הפוקדע אומר "דיטו פוקימון משנה הצורה, דיטו יכול לשנות את צורתו לכל פוקימון או אדם שבסביבה"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"דיטו! יכול לעזור לי כמקום לסוג שבנתיים אין לי בזכות היכולת שלו!"אני אומר ומתכונן לקרב מולו.
-
[quote=chimcharboy;626766][SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]Ironik-המאמן אומר "אל תידאג זה יהיה קרב סתם בישביל הכיף מה אכפת לך"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אסכים עם כך.
ואתן לו את הכבוד למהלך הראשון!
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"שמי מקס" אומר הילד" אני בוכה בגלל צוות [COLOR=blue]היקסטירס הם לקחו לי את הפוקימון" מקס אומר בעצב רב[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=sandybrown]אלמוגסי-אתה רואה שדיטו גם מוכן לקרב והוא מהר מאוד הופך לצ'יקוריטה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#f4a460]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#f4a460][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]inronik-"דרך אגב שמי ג'יימס" אומר המאמן "טוב צ'אריזארד צא מהר מתקפת להביור בכל הכוח"[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626795]
[SIZE=3][COLOR=sandybrown][COLOR=#0000ff][/COLOR]אלמוגסי-אתה רואה שדיטו גם מוכן לקרב והוא מהר מאוד הופך לצ'יקוריטה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#f4a460]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"צ'יקוריטה תתרכזי בואו ותשתמשי במבט אחרי שתבטי בו תדחפי אותו בכל הכוח!"אני אומר ומתכונן לקרב הראשון והמעניין שמתחיל כאן.
-
[quote=chimcharboy;626795][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"שמי מקס" אומר הילד" אני בוכה בגלל צוות [COLOR=blue]היקסטירס הם לקחו לי את הפוקימון" מקס אומר בעצב רב[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
אני אומר למקס :"טוב מקס אני צריך לרוץ הקקניאה שלי פצוע מאוד אם אתה רוצה לבוא אז בוא"
-
[quote=chimcharboy;626795]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"דרך אגב שמי ג'יימס" אומר המאמן "טוב צ'אריזארד צא מהר מתקפת להביור בכל הכוח"[/COLOR][/SIZE]
"אני ברנדון!"
"מה!? בכל הכוח אוי לא....!!"
"צ'ארמנדר תתחמק ותרוץ לכיוון שלו! כשתהיה מספיק קרוב תשתמש בשריטה!"
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-צ'יקוריטה משתמשת במבט אך דיטו מיתחמק ואז צ'יקוריטה מישתמשת בדחיפה חזקה שפוגעת בדיטו, דיטו מתחיל להתעצבן והוא רץ לכיוון צ'יקוריטה במהירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"לא אני מעדיף לחכות כאן אני הזמנתי את השוטרת ג'ני שהיא תעזור לי להחזיר את הפוקימון שלי"מקס אומר לך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]*אין לך קקניאה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]ironik-צ'רמאנד לא מספיק להתחמק והלהביור פוגע בו בחוזקה "צ'אריזארד כל הכבוד" ג'יימס אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626818][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-צ'יקוריטה משתמשת במבט אך דיטו מיתחמק ואז צ'יקוריטה מישתמשת בדחיפה חזקה שפוגעת בדיטו, דיטו מתחיל להתעצבן והוא רץ לכיוון צ'יקוריטה במהירות[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
*אם אפשר אתה יכול לעשות שהצ'יקורטיה שלי תהיה בת?(אני רגיל שהיא בת!)
"צ'יקורטה על תוותרי ותשתמשי באותם מתקפות שוב אך תתחמקי ממנו כמהלך הראשון שלך!"אני אומר ולא מוכן לוותר לדיטו.
-
[quote=chimcharboy;626818]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]ironik-צ'רמאנד לא מספיק להתחמק והלהביור פוגע בו בחוזקה "צ'אריזארד כל הכבוד" ג'יימס אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
"צ'ארמנדר תחזיק מעמד!!"
"תשתמש במבט! ואחרי זה תרוץ לכיוון צ'אריזארד!"
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-דיטו רץ במהירות אל ציקוריטה, ופתאום אתה רואה שציקוריטה מוציאה עלים ואתה מבין שהיא למדה עלי טער, עלי הטער פוגעים בחוזקה בדיטו שמתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]*ציקוריטה למדה עלי טער[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]inronik-צ'ארמנדר מישתמש במבט שלא משפיעה כל כך על צ'ריזארד, בזמן שצ'ארמנדר רץ הוא מוציא להבה קטנה מפיו ואתה מבין שהוא למד להביור, הלהביור פוגע בצ'אריזר אך זה לא משפיע אליו הרבה." צ'אריזרד תישמש בחימום יתר" ג'יימס אומר [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]*צ'ארמנדר למד להביור[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626830][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-דיטו רץ במהירות אל ציקוריטה, ופתאום אתה רואה שציקוריטה מוציאה עלים ואתה מבין שהיא למדה עלי טער, עלי הטער פוגעים בחוזקה בדיטו שמתעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]*ציקוריטה למדה עלי טער[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צקורטיה כל הכבוד לך!ניצחת בקרב הראשון שלך ולמדת מתקפה חדש!"אני מחמיא לה וזורוק פוקדור על דיטו.
-
[quote=chimcharboy;626830]
[SIZE=3][COLOR=darkred]inronik-צ'ארמנדר מישתמש במבט שלא משפיעה כל כך על צ'ריזארד, בזמן שצ'ארמנדר רץ הוא מוציא להבה קטנה מפיו ואתה מבין שהוא למד להביור, הלהביור פוגע בצ'אריזר אך זה לא משפיע אליו הרבה." צ'אריזרד תישמש בחימום יתר" ג'יימס אומר [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]*צ'ארמנדר למד להביור[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני שמח על המתקפה החדשה, אבל בגלל שהיא לא משפיעה על צ'אריזארד נשתמש בה בפעם אחרת.
אני אומר לצ'ארמנדר:"תתחמק!! תתקוף אותו עם שריטה קדימהה!!"
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה זורק את הפוכדור על דיטו הפוכדור זז מצד לצד ולבסוף הוא מפסיק ודיטו ניתפס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]*תפסת דיטו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מצליח להתחמק מהמתקפה והוא שורט את צ'אריזרד,"צ'אריזרד צא עוד הפעם חימום יתר אבל הפעם בכל הכוח שיש לך" ג'יימס אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626834][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה זורק את הפוכדור על דיטו הפוכדור זז מצד לצד ולבסוף הוא מפסיק ודיטו ניתפס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]*תפסת דיטו[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צ'קוריטה יש לך חבר חדש!דיטו אך הוא כרגע מאולף ואני לא יכול ללכת למרפאה שבעיר מפני חשש שמישהו שאני מקיר ארעה אותי!"אני אומר והולך בשביל 101.
-
[quote=chimcharboy;626834]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מצליח להתחמק מהמתקפה והוא שורט את צ'אריזרד,"צ'אריזרד צא עוד הפעם חימום יתר אבל הפעם בכל הכוח שיש לך" ג'יימס אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE][/quote]
"צ'ארמנדר תשתמש בלהביור נגד חימום היתר!! הוא השתמש בו פעם אחת ככה שהמתקפה נחלשה!"
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"לא אני מעדיף לחכות כאן אני הזמנתי את השוטרת ג'ני שהיא תעזור לי להחזיר את הפוקימון שלי"מקס אומר לך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]*אין לך קקניאה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]אני אומר למקס להתראות וממשיך בדרכי [/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה הולך בשבילי דרך 1 ואתה רואה באלבאזור וטרטוויג משחקים בניהם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]*כתבתה דרך 101 אבל אין יש דרך 1[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור נגד חימום היתר, חימום היתר של הצ'ריזארד היה יותר חזק מהלהביור וזה גרם לכך להחימום היתר פגע בצ'ארמנדר בחוזקה ולמרבה הפלא צ'ארמנדר עדיין עמד על הרגליים "וואו אני מאוד מיתרשם מהצ'רמאנדר שלך" אמר ג'יימס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה ילד שמחפש קרבות[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה ילד שמחפש קרבות[/COLOR][/SIZE]
אני שואל אותו אם הוא רוצה קרב.
-
[quote=chimcharboy;626838]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור נגד חימום היתר, חימום היתר של הצ'ריזארד היה יותר חזק מהלהביור וזה גרם לכך להחימום היתר פגע בצ'ארמנדר בחוזקה ולמרבה הפלא צ'ארמנדר עדיין עמד על הרגליים "וואו אני מאוד מיתרשם מהצ'רמאנדר שלך" אמר ג'יימס[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צ'ארמנדר תחזיק מעמד!! אנחנו יכולים לנצח תשתמש בשריטה בפעם האחרונה!!"
-
[quote=chimcharboy;626838][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה הולך בשבילי דרך 1 ואתה רואה באלבאזור וטרטוויג משחקים בניהם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]*כתבתה דרך 101 אבל אין יש דרך 1[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צ'קוריטה אין לך זמן לשחק עכשיו!דיטו מאולף אני צריך ללכת כדבר ראשון לרפאות אותו אחרי זה אם את רוצה נחזור לכאן ואת תוכלי לשחק!"אני אומר ומתקדם לעיר הבא.
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"בשימחה" הילד אומר לך והוא מוציא את הבאלבזור שלו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]*פתחת את עמוד5 זכית בביצת פוקימון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בשריטה על צ'אריזרד אך צ'אריזרד מיתחמק מזה "צ'אריזארד תישתמש עכשיו בנשיכה" ג'יימס אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה מיגיע לעיירה לוס-ברה, אתה ניכנס למרכז פוקימון[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626846]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][COLOR=#0000ff][/COLOR]אלמוגסי-אתה מיגיע לעיירה לוס-ברה, אתה ניכנס למרכז פוקימון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"האחות ג'וי יש לי דיטו מאולף תוכלי לרפאות אותו?"אני אומר לאחות מהאחיות ג'וי ומוציא את דיטו מהפוקדור.
-
[quote=chimcharboy;626846]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בשריטה על צ'אריזרד אך צ'אריזרד מיתחמק מזה "צ'אריזארד תישתמש עכשיו בנשיכה" ג'יימס אומר[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אומר לצ'ארמנדר:"כשהוא יהיה קרוב מספיק תשתמש בשריטה על הפנים שלו!"
-
[quote=chimcharboy;626846][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-"בשימחה" הילד אומר לך והוא מוציא את הבאלבזור שלו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]*פתחת את עמוד5 זכית בביצת פוקימון[/COLOR][/SIZE]
"הופה קרב עשב צא טריקו תתקיף אותו בחבטה עד שיכנע"
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"ברור שאני יוכל לראפות אותו" אומרת האחות ג'וי, היא מרפא לך את הדיטו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]ומחזירה לך אותו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'אריזרד מגיע לצ'ארמנדר במהירות, צ'ארמנדר שולח את היד שלו כדי להשתמש בשריטה אך צ'אריזרד נושך לצ'רמנדר בחוזקה את היד וצ'ארמנדר מיתעלף. "זה היה קרב מעולה"אומר לך ג'יימס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-טריקו יוצא במתקפת חבטה על באלבזור שמיתשמש גם הוא בחבטה, שתי הפוקימונים מיתנגשים בחוזקה זה בזה ופתאום באלבאזור מתחיל להתפתח ואתה רואה מולך [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_4d_002.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6a/Spr_4d_002.png[/IMG][/URL][COLOR=blue]חזק[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626858][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"ברור שאני יוכל לראפות אותו" אומרת האחות ג'וי, היא מרפא לך את הדיטו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]ומחזירה לך אותו[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"דיטו תכיר אני המאמן החדש שלך וזאת צ'יקוריטה,נעים לי להכיר אותך ואני חושב שיהיה לנו טוב יחד!"אני אומר לדיטו ומתכונן ללכת לשביל 1 כדי לשחק קצת עם הפוקימונים שלי.
-
[quote=chimcharboy;626858]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'אריזרד מגיע לצ'ארמנדר במהירות, צ'ארמנדר שולח את היד שלו כדי להשתמש בשריטה אך צ'אריזרד נושך לצ'רמנדר בחוזקה את היד וצ'ארמנדר מיתעלף. "זה היה קרב מעולה"אומר לך ג'יימס[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אודה לו על הקרב הנהדר.
וארוץ מהר לרפאות את צ'ארמנדר הפצוע במרכז הפוקימונים.
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה הולך לשבילי דרך 1 ואתה רואה את הבאלבאזור והטרטוייג שראית מקודם [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה ממהר למרכז הפוקימון ואתה מתנגש באיש שעבר לך בדרך[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626867][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה הולך לשבילי דרך 1 ואתה רואה את הבאלבאזור והטרטוייג שראית מקודם [/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"ציקוריטה ודיטו בואו לשחק ולהשתעשע כאן עם באלבזור וטרטוויג!"אני אומר ומתחיל להשתעשע לי בדשא.
-
[quote=chimcharboy;626867]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה ממהר למרכז הפוקימון ואתה מתנגש באיש שעבר לך בדרך[/COLOR][/SIZE]
אומר לו:"סליחה אני מצטער ואמשיך למרכז הפוקימונים"
-
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה משחק לך עם הפוקימונים ופתאום אתה רואה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_058.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5e/Spr_3e_058.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=darkorange]שמתקיף את הבאלבזור ואת הטרטוויג [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"מה זה למה אתה כל כך ממהר"האיש אומר לך בכעס[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626886]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"מה זה למה אתה כל כך ממהר"האיש אומר לך בכעס[/COLOR][/SIZE]
"הצ'ארמנדר שלי פצוע, אני מצטער אני חייב להגיע למרכז הפוקימונים"
ואמשיך ללכת לכיוון המרכז.
-
[quote=chimcharboy;626886][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה משחק לך עם הפוקימונים ופתאום אתה רואה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_058.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5e/Spr_3e_058.gif[/IMG][/URL][COLOR=darkorange]שמתקיף את הבאלבזור ואת הטרטוויג [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"דיטו כדי שתשתנה לפוקימון אדמה/אבן/מים!"אני אומר ומחפש פוקימון מהסוגים האלה כאן בסביבה.
-
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אממ.. אני יכול לראפות את הצ'ארמנדר שלך"אומר האיש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-אתה רואה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_4d_054.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_4d_054.png[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=darkorange]ליד האגם[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;626896][SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אממ.. אני יכול לראפות את הצ'ארמנדר שלך"אומר האיש[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"באמת? איך אתה יכול לרפאות אותו??"
-
[quote=chimcharboy;626896]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][COLOR=#8b0000][/COLOR]אלמוגסי-אתה רואה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_4d_054.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_4d_054.png[/IMG][/URL][COLOR=darkorange]ליד האגם[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"דיטו תשנה לפסידק אחרי זה נתחיל בקרב הראשון שלך יחד איתי!"אני אומר לדיטו ומוכן להתחיל את הקרב.