[quote=SnitchKick;644592]
[RIGHT][B][U][COLOR=blue]טום - אתה יוצא מן המעבדה מוכן ומזומן לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , מה תעשה? ( תוכל להעזר במפה בעמ' הראשון )[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[/quote]
אלך אל פלטיניום כדי להיתאמן שם עם צ'רמנדר...
Printable View
[RIGHT][B][U][COLOR=blue]טום - אתה יוצא מן המעבדה מוכן ומזומן לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , מה תעשה? ( תוכל להעזר במפה בעמ' הראשון )[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[/quote]
אלך אל פלטיניום כדי להיתאמן שם עם צ'רמנדר...
אוקיי אני ישנה את השם לרן, אם תוכל לשים במקומי תמונה אשמח מאוד ולא הבנתי מה זה לחלק ל-10 אפשרויות
שם : דוויס
תמונה : [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jfhmwfymmznh.png[/IMG][/URL]
פוקימון בחירה : פיקצ'ו
חברים למסע : לא
מס' פוקימונים בPokedex :
תגים :
ציוד : פוכדורים, אבן מונעת התפתחות, סופר חכה, סופר שיקוי, אוכל פוקימונים, אופניים, בגדים....
הערות/הארות : (בבקשה תקרא לי בוויזל....)
[RIGHT][B][U][COLOR=seagreen]קאי - " או כן באלבאזור נכון , הנה קח את הפוקדור שלו איתו אתה ממקבל את הפוקדע ו5 פוקדורים כדי לפתוס פוקימונים שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר " , מה תעשה?[/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[/quote]
"בוא נראה אותך באלבזור."אני אומר ומשחרר את באלבזור.
[QUOTE=SnitchKick;644546][B][U][SIZE=3][COLOR=black]לי - אתה קם בבוקר מתארגן ומוכן ללכת למעבדה בשביל לקבל את צ'רמנאדר , אתה מגיע למעבדה מה תעשה? איך תכנס?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B]
[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
אני נכנס למעבדה שמח ואומר לפרופסור" תביא לי צ'רמנדר"
[quote=SnitchKick;644496]
[B][U][COLOR=red][COLOR=#0000ff][/COLOR]אלמוגסי - לאחר שאתה דופק בדלת אתה שומע צעדים שלאט לאט מתחזקים ואז שואלים אותך : " מי זה ? "[/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"נאורלדו"אני אומר.
אפשרויות הפלוס 10 שלי:
חיים : 39 + 3 = 42
התקפה : 52
הגנה : 43 + 2 = 45
אחוזי התקפה : 60 + 2 = 62
אחוזי הגנה : 50
מהירות : 65 + 3 = 69
[B][U][SIZE=4][COLOR=red]הודעה 1 :[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=red]לכל מי שלא הבין מה זה אפשרויות שיילך לדף הראשון מתחת לפוקיומני בחירה יש הסבר מה זה.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#ff0000]הודעה : 2[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#ff0000]עכשיו אני מארגן לכם את הפוקדע לכל אחד + קישור.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=gray]דארקון - אתה קם בבוקר מוכן ומזומן לצאת לדרכך ממחוז קנטו ועד שינו אתה יוצא החוצה מסתכל לשמיים ורואה מלא פוקימונים מעופפים , אתה מתקדם לעבר השער של המעבדה מתנשף ואומר : " זה הזמן " אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת איך תכנס? מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=red]נאורלנדו - פרו' אוק' : " או שלום לאונרדו מה שלומך? אתה כבר מתרגש לקראת ההתחלה החדשה של מחוז קנטו שיהיה לך הרבה בהצלחה , רק תזכיר לי באיזה פוקימון היה מדובר? "[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=black]לי - " שלום פרופסור אוק' זה אני לי אני אוכל בבקשה לקבל את צ'ארמנדר? " , פרו' אוק' " או שלום לי בשמחה שתקבל אותו הנה הוא מוכן ומזומן ללכת איתך , קח איתך גם 5 פוקדורים ופוקדע לדרך " , מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=seagreen]קאי - " בוא נראה אותך באלבזור צא " באלבזור יוצא מלא שמחה ומתחיל ללטף אותך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=teal]בויזל - רשום , תחלק את 10 האפשרויות ( רשמתי הסבר מתחת לכל פוקימוני בחירה )[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B][U]לרן - רשמתי הסבר איך מחלקים מתחת לפוקימוני בחירה[/U][/B][/COLOR] [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue]טום - אתה מתקדם לעבר הפטיניות אתה מזהה אותו כבר בגלל המבנה האדום וכבר מתחיל להיות חם , אתה נכנס פנימה ובכניסה עומד לך משה[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue]ו ען תחפושת של מגמר ואומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?[/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=navy]ג'קסון - רשום אחי , תחלק את 10 האפשרויות ( יש הסבר מתחת לפוקימוני בחירה )[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=darkorange]זאק - אחרי שאתה מדבר האישה פותחת את הדלת ואתה רואה שזאת העוזרת של פרופסור אוק' והיא אומרת לך : " פרופסור אוק' יצא שנייה החוצה אני אלך לקרוא בינתיים בוא תשב " מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=darkred]קני - פרופסור אוק' : " מי שם ? "[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[QUOTE=SnitchKick;644706][B][U][SIZE=4][COLOR=red
[B][U][COLOR=#808080][/COLOR][/U][/B]
[B][/B]
[B][U][COLOR=black]לי - " שלום פרופסור אוק' זה אני לי אני אוכל בבקשה לקבל את צ'ארמנדר? " , פרו' אוק' " או שלום לי בשמחה שתקבל אותו הנה הוא מוכן ומזומן ללכת איתך , קח איתך גם 5 פוקדורים ופוקדע לדרך " , מה תעשה?[/COLOR][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור "תודה רבה" ולוקח את הפוכדור של צ'רמנדר, 5פוכדורים ופוקידע. לאחר מכן אני יוצא מן המעבדה ומוציא את צ'רמנדר ואומר לו"שלום שמי לי ואני המאמן שלך אני מקווה שנתחבר זה אל זה"
[quote=SnitchKick;644706][B][U][SIZE=4][COLOR=red]הודעה 1 :[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=red]לכל מי שלא הבין מה זה אפשרויות שיילך לדף הראשון מתחת לפוקיומני בחירה יש הסבר מה זה.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#ff0000]הודעה : 2[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#ff0000]עכשיו אני מארגן לכם את הפוקדע לכל אחד + קישור.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue]טום - אתה מתקדם לעבר הפטיניות אתה מזהה אותו כבר בגלל המבנה האדום וכבר מתחיל להיות חם , אתה נכנס פנימה ובכניסה עומד לך משה[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue]ו ען תחפושת של מגמר ואומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?[/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote]
"אימון כוח פיזי" אומר ..
[FONT=Arial][COLOR=black][B]לי - " צא צ'ארמנדר " , "שלום צ'ארמנדר אני לי המאמן החדש שלך" צ'ארמנדר קופץ עליך ומלקק אותך מה תעשה?[/B][/COLOR] [/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]טום - אתה מגיע לאזור של אימון כוח פיזי ויש עוד שומר עם תחפושת של צ'אריזארד ושואל אותך : " למה אתה רוצה ללכת? לאימון הגרון בשביל להביור? , אימוני דחיפה? , אימוני משיכה? , אימוני מהירות?[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE=SnitchKick;644706][B][U][SIZE=4][COLOR=red]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=gray]דארקון - אתה קם בבוקר מוכן ומזומן לצאת לדרכך ממחוז קנטו ועד שינו אתה יוצא החוצה מסתכל לשמיים ורואה מלא פוקימונים מעופפים , אתה מתקדם לעבר השער של המעבדה מתנשף ואומר : " זה הזמן " אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת איך תכנס? מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
אני דופק בדלת בכוח בינוני ואומר "פרופסור אוק, באתי לקבל את צ'רמנדר, זה דארקון, אתה מוכן לפתוח בבקשה?."
[QUOTE=SnitchKick;644718][FONT=Arial][COLOR=black][B]לי - " צא צ'ארמנדר " , "שלום צ'ארמנדר אני לי המאמן החדש שלך" צ'ארמנדר קופץ עליך ומלקק אותך מה תעשה?[/B][/COLOR] [/FONT]
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר" אני רואה שאתה מחבב אותי יופי. עכשיו אנו נלך למקום שנאמן אותך שם אוקי צ'רמנדר" אני הולך אל פלטינום.
[quote=SnitchKick;644718]
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]טום - אתה מגיע לאזור של אימון כוח פיזי ויש עוד שומר עם תחפושת של צ'אריזארד ושואל אותך : " למה אתה רוצה ללכת? לאימון הגרון בשביל להביור? , אימוני דחיפה? , אימוני משיכה? , אימוני מהירות?[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
"נעשה את הכל לפי הסדר " אומר לו ואז הוסיף:"טוב בהתחלה נתחיל מאימון הגרון איפה הוא נמצא?".
זה העשר אפשרויות שלי
חיים : 44 (+2)
התקפה : 49 (+2)
הגנה : 65 (+2)
אחוזי התקפה : 50 (+1)
אחוזי הגנה : 64 (+2)
מהירות : 43 (+1)
אפשרויות : +10
[B][COLOR=royalblue]לרן - אתה קם בבוקר כולך מאושר לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , אתה יוצא מהבית ומתקדם לעבר המעבדה של פרופסור אוק' , אתה עולה במדרגות ואתה רואה את פרופסור אוק' מדבר עם גרי בכניסה , כעבור שתי דקות הם מסיימים לדבר וא גרי יורד למעטה מסתכל עליך ואומר : " אהי " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טום - " פה מצד ימין תוכל לראות כמה פוקימונים מתאמנים על להביור עם הגרון תוכל להצטרף "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=black][B]לי - אתה הולך לכיוון הפלטיניום ואתה כבר מבחין בו מרחוק בגלל המבנה שלו וגם מתחיל להיות חם , אתה מגיע לכניסה ובכניסה יש איש עם תחפושת של מגמר והוא אומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=gray]דארקון - " שלום דארקון מה שלומך? בטח אתה מתרגש לקראת האתגר וההתחלה למחוז קנטו , הנה בבקשה הפוקדור של צ'ארמנדר תשמור עליו טוב טוב ותזהר בדרך , קח גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה בחור צעיר ! "[/COLOR][/B]
פאק סוף סוף נפתח משחק חדש
אני מקווה שעוד יש מקום
[B]שם :[/B] דסו נוהופ (Deso Knowhope) פשוט תקרא לי דסו [:
[B]תמונה : [/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr106.png[/IMG]
[B]פוקימון בחירה : [/B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkfrlg025.png[/IMG]
[B]חברים למסע : [/B] בסופו של דבר כן אבל לא ישר על ההתחלה
[B]מס' פוקימונים בPokedex : [/B]
[B]תגים : [/B]
[B]ציוד : [/B] 5 פוקדורים,2 פווישנים,חכה,רדיו,חבל,פנס,אופניים.
[B]הערות/הארות : [/B] מקווה שתרשום אותי [:
[quote=SnitchKick;644778]
[B][COLOR=blue]טום - " פה מצד ימין תוכל לראות כמה פוקימונים מתאמנים על להביור עם הגרון תוכל להצטרף "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray][/COLOR][/B][/quote]
"טוב תודה" אומר לו בזמן שאלך לקבוצה של המצאמנים והוציא את צ'רמנדר ואומר לו:"רואה את מה שהם עושים? כן אז תעשה כמוהם"..
[QUOTE=SnitchKick;644778][B][COLOR=royalblue]
[COLOR=black][B]לי - אתה הולך לכיוון הפלטיניום ואתה כבר מבחין בו מרחוק בגלל המבנה שלו וגם מתחיל להיות חם , אתה מגיע לכניסה ובכניסה יש איש עם תחפושת של מגמר והוא אומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לאיש" אזור התאמנות של להבה"
[QUOTE=SnitchKick;644706][B][U][SIZE=4][COLOR=red]
[B][U][SIZE=3][COLOR=darkred]קני - פרופסור אוק' : " מי שם ? "[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
"זה אני קני" אקרא לעברו ואכנס למעבדה "באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אומר לו בנחישות
מה זה אחוזי הגנה ואחוזי התקפה?
~~~~~~~~~~~~
חיים : 35 +2
התקפה : 55 +2
הגנה : 30 +2
אחוזי התקפה : 50 +2
אחוזי הגנה : 40 +2
מהירות : 90
[B][U][SIZE=5]כל מי שמשחק כל שיקרא את הפרטית ששלחתי לכם וגם אני שמתי את הפוקדע הרשומים.[/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=teal]בויזל - זה קריטיקל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]--------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]בויזל - אתה קם בבוקר אך אתה מגלה שאתה מאחר למעבדה , אתה מתארגן מהר ורץ מגיע למעבדה מתנשף ומזיע בגלל החום הרב , מה תעשה? איך תכנס?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - פרופסור אוק' : " או שלום קני מה שלומך? שיהיה לך הרבה בהצלחה לקראת המסע הקרוב , רק תזכיר לי שאיזה פוקימון מדובר? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לי - אתה מגיע לאזור של התאמנות ללהבה ואתה עוד בחור הפעם בתחפושת של מולטרס : " שלום לך , איך אתה רוצה להתאמן ללהבה? בשריפת עלים לפי דרגה? או מד חוזק של הלהבה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טום - צ'ארמנדר מקשיב לך ומתחיל להשתמש בגחלת לעבר הדחלילים שעומדים שם ועל צ'ארמנדר מד חוזק לאט לאט אתה רואה את זה עולה ונעצר ב42 , אתה רואה אצל צ'רמיליון שלידך מגיע 64 איך תנסה לעודד את צ'ארמנדר לעשות יותר חזק? מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - רשום אחי , תחלק את 10 האפשרויות לפי ההסבר בפוקימוני בחירה[/COLOR][/B]
[QUOTE=SnitchKick;644877][B][U][SIZE=5]
[B][COLOR=black]לי - אתה מגיע לאזור של התאמנות ללהבה ואתה עוד בחור הפעם בתחפושת של מולטרס : " שלום לך , איך אתה רוצה להתאמן ללהבה? בשריפת עלים לפי דרגה? או מד חוזק של הלהבה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לאיש"שריפת עלים לפי דרגה"
(זה מדבר על פיקצ'ו נכון?)
חיים : 35 +2 (37)
התקפה : 55 +5 (69)
הגנה : 30 +1 (31)
אחוזי התקפה : 50 +1 (51)
אחוזי הגנה : 40
מהירות : 90 +1 (91)
[quote=SnitchKick;644877][B][U][SIZE=5]כל מי שמשחק כל שיקרא את הפרטית ששלחתי לכם וגם אני שמתי את הפוקדע הרשומים.[/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=blue]טום - צ'ארמנדר מקשיב לך ומתחיל להשתמש בגחלת לעבר הדחלילים שעומדים שם ועל צ'ארמנדר מד חוזק לאט לאט אתה רואה את זה עולה ונעצר ב42 , אתה רואה אצל צ'רמיליון שלידך מגיע 64 איך תנסה לעודד את צ'ארמנדר לעשות יותר חזק? מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"צ'רמנדר תנסה לרכז יותר כוח אני מאמין בך אני יודע שתצליח..." אומר לצ'רמנדר ..
*ראיתי צ'רמיליון תוסיף לפוקידעD:*
[B][COLOR=darkred]קני - פרופסור אוק' : " או שלום קני מה שלומך? שיהיה לך הרבה בהצלחה לקראת המסע הקרוב , רק תזכיר לי שאיזה פוקימון מדובר? "[/COLOR][/B]
LOR=#008080][/COLOR][/B][/QUOTE]
"מדובר בפוקימון פיקאצ'ו!" אומר לו בנחישות ואחכה
[B][COLOR=teal]בויזל - זה קריטיקל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]--------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]בויזל - אתה קם בבוקר אך אתה מגלה שאתה מאחר למעבדה , אתה מתארגן מהר ורץ מגיע למעבדה מתנשף ומזיע בגלל החום הרב , מה תעשה? איך תכנס?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אנשום אמוק כדי שלא יראו שאני עייף.
אני פותח את הדלת בעדינות ונכנס ואומר "שלום"
[B][U][COLOR=black]שם : ג'קסון[/COLOR][/U][/B]
[U][B][COLOR=black]תמונה : [/COLOR][/B][/U][URL="http://img256.imageshack.us/i/mypokemontrainersprites.png/"][B][COLOR=black][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/9708/mypokemontrainersprites.png[/IMG][/COLOR][/B][/URL]
[COLOR=black][B][U]פוקימון בחירה : בלבזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa001.png[/IMG][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=black][B][U][COLOR=black]סוג :[/COLOR] [COLOR=seagreen]עשב[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=black]רמה : 1[/COLOR][/U][/B]
[U][B][COLOR=black]מתקפות : בלימה ( Tackle ) ; נהמה ( Growl ) ;[/COLOR] [COLOR=seagreen]הצלפת גפן ( Vine Whip )[/COLOR][/B][/U]
[/COLOR][COLOR=black][B][U]חיים : 45[/U][/B][/COLOR] +2
[U][B][COLOR=black]התקפה : 49[/COLOR][/B][/U] +2
[U][B][COLOR=black]הגנה : 49[/COLOR][/B][/U] +2
[U][B][COLOR=black]אחוזי התקפה : 65[/COLOR][/B][/U] +2
[U][B][COLOR=black]אחוזי הגנה : 65[/COLOR][/B][/U] +1
[U][B][COLOR=black]מהירות : 45[/COLOR][/B][/U] +1
[U][B][COLOR=black]אפשרויות : +10[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=black]חברים למסע : כן[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=black]מס' פוקימונים בפוקדע : 1 , קישור אליו - [URL="http://helpersystem.goop.co.il/Web/?PageType=0&ItemID=105762"]כאן[/URL][/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=black]תגים : [/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=black]ציוד : 5 פוכדורים , פוקדע , 2 ריפויים , אופניים , מצפן , אוכל , תיק עזרה ראשונה[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=black]הערות/הארות : אם אפשר לתפוס צ'רמנדר במסע אז זה יהיה סבבה..[/COLOR][/B][/U]
[QUOTE=SnitchKick;644778][B][COLOR=royalblue]לרן - אתה קם בבוקר כולך מאושר לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , אתה יוצא מהבית ומתקדם לעבר המעבדה של פרופסור אוק' , אתה עולה במדרגות ואתה רואה את פרופסור אוק' מדבר עם גרי בכניסה , כעבור שתי דקות הם מסיימים לדבר וא גרי יורד למעטה מסתכל עליך ואומר : " אהי " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
"שלום לך" אני אומר לו והולך לכיוון פרופסור הוק
"שלום פרופסור זה אני רן באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אני אומר לו בנימוס
[QUOTE=SnitchKick;644778][B][COLOR=royalblue]
[B][COLOR=gray]דארקון - " שלום דארקון מה שלומך? בטח אתה מתרגש לקראת האתגר וההתחלה למחוז קנטו , הנה בבקשה הפוקדור של צ'ארמנדר תשמור עליו טוב טוב ותזהר בדרך , קח גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה בחור צעיר ! "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה פרופסור." אני אומר, ולוקח את הדברים, זורק את הפוקדור של צ'רמנדר.
"צא צ'רמנדר!." אני קורא.
[B][U][COLOR=navy]ג'קסון - אתה קם בבוקר מתחיל להתמתך מתארגן מסתכל החוצה מן החלון ורואה מלא פוקימונים באגם ובאוויר , אתה מתרגש יוצא מהבית והולך לכיוון המעבדה של פרופסור אוק' , אתה מגיע לדלתות איך כנס מה תעשה?[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#000080][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#000080][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=teal]בויזל - " או שלום בויזל מה שלומך ? באת לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלך נכון ? חח... אהםםם תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון מדובר ? "[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#008080][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#008080][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkred]קני - פרו' אוק' : " פיקאצ'ו נכון , קח הנה הפוקדור שלו והנה גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך הרבה בהצלחה מאמן צעיר! " מה תעשה?[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#8b0000][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue]טום - נוסף :D[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue]------------------------[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue]טום - צ'ארמנדר לפתע עוצר לוקח נשימה ארוכה ומשתמש בכל כוחו המד מגיע ל60 , ואז המאמן של הצ'רמיליון " ואוו הצ'ארמנדר שלך כל כך חזק! שלי שהיה צ'ארמנדר הגיע ל51 ממש חזק , בטח אתה ממש נהנה ממנו "[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#0000ff][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkolivegreen]דסו - אתה קם בבוקר מתארגן נפרש ההורים והחברים יוצא מהדלת ומסתכל מסביבך הכל פוקימונים יפים ונוצצים אתה מתקדם לעבר המעבדה של פרופסור אוק' ואתה רואה את המכונית של גרי והוא מתחיל לנסוע , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתות מה תעשה? איך תכנס?[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#556b2f][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#556b2f][COLOR=black]לי - אתה מגיע לאזור של השריפה לפי דרגות ואתה מוציא את צ'ארמנדר שלך , לפני שאתה מתחיל איך תעודד את צ'ארמנדר?[/COLOR] [/COLOR][/U][/B]
[B][/B]
[B][U][COLOR=royalblue]לרן - " שלום לרן חיכתי לך בקוצר רוח , ראית עכשיו את גרי נכון? כדי שתזהר ממנו יש לו פוקימונים מאוד חזקים , רק תזכיר לי באיזה פוקימון מדובר? "[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=gray]דארקון - " צא צ'ארמנדר " אתה מוציא את צ'ארמנדר שמסתכל סביב ולא מבין כלום[/COLOR][/U][/B]
[QUOTE=SnitchKick;644969][B][U][COLOR=navy]
[B][U][COLOR=#556b2f][COLOR=black]לי - אתה מגיע לאזור של השריפה לפי דרגות ואתה מוציא את צ'ארמנדר שלך , לפני שאתה מתחיל איך תעודד את צ'ארמנדר?[/COLOR] [/COLOR][/U][/B]
[B][/B]
[B][U][COLOR=#556b2f][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר" אני מאמין שתצליח לעבור את האימון בקלי קלות אני מחזיק לך אצבעות"
[quote]דסו - אתה קם בבוקר מתארגן נפרש ההורים והחברים יוצא מהדלת ומסתכל מסביבך הכל פוקימונים יפים ונוצצים אתה מתקדם לעבר המעבדה של פרופסור אוק' ואתה רואה את המכונית של גרי והוא מתחיל לנסוע , אתה עולה במדרגות ומגיע לדלתות מה תעשה? איך תכנס?[/quote]
אני אדפוק בדלת שלוש פעמים ואחכה,ביינתיים אנסה לדמיין לעצמי איזה פוקימון אני יקבל
"זה בטח יהיה צ'ריזארד" אני אומר לעצמי בצחוק ומחכה שהפרופסור יפתח לי את הדלת.
[B][U][COLOR=teal]בויזל - " או שלום בויזל מה שלומך ? באת לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלך נכון ? חח... אהםםם תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון מדובר ? "[/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"פיקצ'ו, אני בחרתי בפיקצ'ו" אני אומר לפרופ'
[QUOTE=SnitchKick;644969][B][U][COLOR=navy][B][U][COLOR=#556b2f][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=gray]דארקון - " צא צ'ארמנדר " אתה מוציא את צ'ארמנדר שמסתכל סביב ולא מבין כלום[/COLOR][/U][/B]
אני מרים את צ'רמנדר ואומר לו "חבר יש לך ולי עתיד!." "אז בוא נראה מה אתה יודע לעשות!." אני אומר לו.
"גחלת!." אני אומר ומצביע על אחת האבנים הקטנות בגינה קרובה.
[B][U][COLOR=darkred]קני - פרו' אוק' : " פיקאצ'ו נכון , קח הנה הפוקדור שלו והנה גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך הרבה בהצלחה מאמן צעיר! " מה תעשה?[/COLOR][/U][/B]
"תודה" אומר לפרופסור ואצא מהמעבדה ואוציא את פיקאצ'ו מהפוכדור ואומר "היי אני קני ואני המאמן שלך ומעכשיו אני לא רוצה שתהיה בפוכדור אתה תהיה כל הזמן בחוץ" אומר ואורה לו לעלות על כתפי ואשים את הפוכדור הריק בתיק שלך ואמשיך ביחד עם פיקאצ'ו בדרך 1
[quote=SnitchKick;644969][B][U][COLOR=navy]ג'קסון - אתה קם בבוקר מתחיל להתמתך מתארגן מסתכל החוצה מן החלון ורואה מלא פוקימונים באגם ובאוויר , אתה מתרגש יוצא מהבית והולך לכיוון המעבדה של פרופסור אוק' , אתה מגיע לדלתות איך כנס מה תעשה?[/COLOR][/U][/B]
[/quote]
אכנס למעבדה של הפרופסור כי אני כבר יודע איזה פוקימון אני רוצה בלבזור
[quote=SnitchKick;644969]
[B][U][COLOR=blue]------------------------[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue]טום - צ'ארמנדר לפתע עוצר לוקח נשימה ארוכה ומשתמש בכל כוחו המד מגיע ל60 , ואז המאמן של הצ'רמיליון " ואוו הצ'ארמנדר שלך כל כך חזק! שלי שהיה צ'ארמנדר הגיע ל51 ממש חזק , בטח אתה ממש נהנה ממנו "[/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"להגיד את האמת רק קיבלתי אותו מהפרופסור.." אומר לילד ואז אומר לצ'רמנדר:"עכשיו אחרי שהצלחת להיגע לרמת כוח כזאת תנסה לשלב את כל הגיצים מהגלחת ללהביור אחד גדול" .
[QUOTE]
[B][U][COLOR=royalblue]לרן - " שלום לרן חיכתי לך בקוצר רוח , ראית עכשיו את גרי נכון? כדי שתזהר ממנו יש לו פוקימונים מאוד חזקים , רק תזכיר לי באיזה פוקימון מדובר? "[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
"אני בוחר בפוקימון סקווירטל יש עוד משו שאני צריך לדעת לפני המסע?"
[B][COLOR=blue]טום - המאמן : " צ'ארמנדר לא יצילח בשלב בזה לעשות להביור אפילו עם חזק , תן לו לעלות כמה רמות ולהתחזק יותר ואז תנסה בשלב כזה חבל סתם לעייף אותו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]ג'קסון - " שלום ג'קסון מה שלומך? אתה בטח מוכן לקראת האתגרים שלפניך אני מקווה מאוד שתצליח הנה באלבזור ו5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה בהצלחה " מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - פיקאצ'ו שמח וקופץ לך על הקטף , אתה מתקדם לכיוון דרך מס' 1 שלפתע אמא שלך עוצרת אותך ומביאה לך נעלי ריצה , אתה ממשיך לכיוון דרך מס' 1 שפתאום עוצרת אותך שוטרת ג'ני בטענה שאתה לא רשאי לעבור כי אתה לא מאמן פוקימונים , מה תעשה איך תוכיח לה שאתה מאמן פוקימונים ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=gray]דארקון - צ'ארמנדר משתמש בגחלת והאבן הופכת לאדומונת קלה , מה תעשה עכשיו? ( תוכל להעזר במפה שבעמ' 1 )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]בויזל - " או פיקאצ'ו בחירה נבונה , הנה קח את הפוקדור של פיקאצ'ו ואיתו גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה " , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - פרו' אוק' : " שלום דסו חיכיתי לך , אמך אמרה לי שתגיע עכשיו אתה בטח מה זה מתרגש לקראת המסע הקרוב במחוז קנטו , שיהיה לך הרבה בהצלחה עכשיו תזכיר לי באיזה פוקימו ןהיה מדובר ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לי - המדריך : " הרמה הראשונה דיי קלה לכל הצ'אמנדרים שפה צריך לשרוף 150 עלים ב10 שניות " , כל הצ'ארמנדרים מצליחים את זה בקלות והגיע התור של הצ'אמנדר שלך ואתה רואה שהוא רועד מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לרן - " את כל שאר דברים תוכל לגלות בעצמך הנה קח את הפוקדור של סקוירטל וגם 5 פוקדורים ופוקדע שיהיה בהצלחה " מה תעשה?[/COLOR][/B]