-
[quote=shayrahamim;649432][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]אתה רואה שקטרפי מכוון על טרטוויג בלימה חזקה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]אתה נכנס למעבדה ואתה מחפש מישהו שיביא לך את סינדקוויל מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote]
"יואו יש פה מישהו" אני אומר
-
[SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]
*רשום לך עדכנתי ויש לו חבטה
טרטוויג מתחמק ומשתמש בחבטה כמו שאמרתה והוא פוגע קטרפי נראה מותש קצת אבל עדין עומד ומשתמש בירי מש על טרטוויג והוא פוגע בו מה תעשה?
[COLOR=Blue]תומר
אתה רואה שהפרופסור מגיע אליך ומגיש לך את הפוכדור של סינקוויל 'הנה לך ילד הפוכדור שאתה רוצה סינדקוויל נכון? ' אומר ושואל אותך מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=shayrahamim;649466]
[SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]אתה רואה שהפרופסור מגיע אליך ומגיש לך את הפוכדור של סינקוויל 'הנה לך ילד הפוכדור שאתה רוצה סינדקוויל נכון? ' אומר ושואל אותך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"כן אני רוצה סינדקוויל" אני אומר לפרופ' ומוציא את סינדקוויל מהפוכדור
-
[QUOTE=shayrahamim;649466][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]
*רשום לך עדכנתי ויש לו חבטה
טרטוויג מתחמק ומשתמש בחבטה כמו שאמרתה והוא פוגע קטרפי נראה מותש קצת אבל עדין עומד ומשתמש בירי מש על טרטוויג והוא פוגע בו מה תעשה?
"טרטוויג תנסה להתחמק ואז תשתמש שוב בחבטה "
אני אומר לטרטוויג
(אשמח אם תיתן לי בקרוב לתפוס גיבל)
-
[SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536
[SIZE=3]
טרטוויג לא מצליח להתחמק וקטרפי מנחיט עליו חבטה חזקה מאוד אבל טרטוויג מתאושש מהר קטרפי משתמש עוד הפעם בחבטה מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Blue]אתה מוציא את סינדקוויל ואתה רואה שהוא שמח לראות אותך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkOrange"][B]gal142536
טרטוויג לא מצליח להתחמק וקטרפי מנחיט עליו חבטה חזקה מאוד אבל טרטוויג מתאושש מהר קטרפי משתמש עוד הפעם בחבטה מה תעשה?[/B][/COLOR]
"טרטוויג התחמק ואז חבטה בכל הכח תנסה לגמור את זה" אני אומר לטרטוויג
-
[quote=shayrahamim;649284][SIZE=4][COLOR=darkorange]gal142536[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkorange]טרטוויג יוצא מהפוקדור שלו הוא שומע את מה שאמרתה והוא אומר לך ' טרטוויג טר' ומחייך אליך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=cyan]בר[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]'כמובן שאת יכולה חמודה הנה קחי אותו' אומר לך הפרופסור ומביא לך פוכדור מה תעשי?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorchid]*לא ראיתי את התגובה למטה[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה רואה את צ'ימצ'ר שמח ואומר לך 'צ'ימצ'ר צ'ימ ' מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני ישמח ויקח את צ'ימצ'ר על הכתף שלי ויגיד תודה לפרופסור
-
כינוי בפורום: monster
שם השחקן במשחק:לי
תמונה/תיאור:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr190.png[/IMG]
רקע כשלי היה קטן לי הפך ליתום הוריו נהרגו.סבו נאלץ לגדל לי עד שהוא היה גדול מספיק לדאוג לעצמו. כשלי גדל לי שאל כל הזמן את סביו איך הוריו נהרגו וכל הזמן סביו אמר לו "תאונת עבודה". כשלי גדל הוא כבר חשב שסביו משקר והכריח לספר לו את האמת. ולי צדק סביו שיקר אך הוא רק אמר לו שהם נעלמו במחוז רומבדור. לי החליט שהוא יצא למסע במחוז החדש ויחפש בזמן מסעו את הוריו ויקח לצידו פוקימון והוא בר בצ'רמנדר וכך לי הפך למאמן פוקימונים
פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
פוקימונים בצוות:לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור:לא לגעת
כסף:3000$
חפצים:5 פוקדורים,חכה נורמאלית,פוקדע,פוקגיר
-
[quote=shayrahamim;649249][SIZE=4][COLOR=lime]אדון פריון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=lime][SIZE=3]אתה רואה את המעבדה מרוחוק אתה מגיע ופותח את הדלת מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=3][COLOR=black]אני נכנס וקורא "פרופסור אתה כאן?"[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE]
-
[COLOR=Lime][SIZE=4]אדון פריון
[SIZE=3]
' כן כן אני כאן ' אומר לך הפרופסור ' איזה פוקימון תרצה? ' אומר לך הפרופסור מה תעשה?[/SIZE]
[COLOR=DarkOrange]gal142535
[SIZE=3]טרטוויג מתחמק הפעם ושולח חבטה מצויינת שמפילה את קטרםי מה תעשה?
[/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]אדם
[SIZE=3]'אין בעד מה ' אומר לך הפרופסור ואתה ממשיך בדרכך מה תעשה?[/SIZE]
[COLOR=Red]
לי[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Red]
אתה יוצא מהבית שלך לקבל את הפוקימון שלך מה תעשה?[/COLOR]
[/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=shayrahamim;649738][COLOR=lime][SIZE=4]אדון פריון[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=lime]' כן כן אני כאן ' אומר לך הפרופסור ' איזה פוקימון תרצה? ' אומר לך הפרופסור מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]אני אומר לו :"אני רוצה טריקו".[/COLOR]
[/SIZE]
-
[QUOTE=shayrahamim;649738][COLOR=Lime][SIZE=4]אדון פריון
[SIZE=3]
' כן כן אני כאן ' אומר לך הפרופסור ' איזה פוקימון תרצה? ' אומר לך הפרופסור מה תעשה?[/SIZE]
[COLOR=DarkOrange]gal142535
[SIZE=3]טרטוויג מתחמק הפעם ושולח חבטה מצויינת שמפילה את קטרםי מה תעשה?
[/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]אדם
[SIZE=3]'אין בעד מה ' אומר לך הפרופסור ואתה ממשיך בדרכך מה תעשה?[/SIZE]
[COLOR=Red]
[/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"טרטוויג, מה אתה אומר נצרף חבר חדש לצוות?" אני שואל את טרטוויג
"יודע מה בוא קודם נגמור את הקרב הראשון שלנו, טרטוויג חסל אותו בחבטה" אני אומר לטרטוויג ומסיים את הקרב הזה
-
[QUOTE=shayrahamim;649738][COLOR=Lime][SIZE=4]
[/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך מהר אל המעבדה של הפרופסור
-
-
[SIZE=4][COLOR=DarkOrange][COLOR=Lime]אדון פריון
[SIZE=3]' אין בעיה הנה הטריקו שלך ' אומר לך הפרופסור ומגיש לך פוכדור מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR]מקס
[SIZE=3]קטרפי כבר על הריצפה
תכתוב תגובה אחרת
[COLOR=Red][SIZE=4]לי
[SIZE=3]אתה רואה את המעבדה של הפרופסור מרחוק אתה מגיעה לדלת מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Black]יגאל תאריך את הרקע הוא קצר מידי[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=shayrahamim;649837][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][COLOR=Lime]
[COLOR=Red][SIZE=4]לי
[SIZE=3]אתה רואה את המעבדה של הפרופסור מרחוק אתה מגיעה לדלת מה תעשה?[/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני דופק בדלת ואומר" באתי לקחת את הפוקימן ה1 שלי"
-
[/COLOR]מקס
[SIZE=3]קטרפי כבר על הריצפה
תכתוב תגובה אחרת
[COLOR=Red][SIZE=4]
"טוב טרטוויג נראה לי גמרנו פה בוא נתקדם" אני אומר לטרטוויג בעודי חושב עם לתפוס את קטרפי או לא
{(יש סיכוי שבזמן הקרוב תיתן לי להילחם עם גיבל ולנסות לתפוס אותו??)}
-
:)[quote=יגאל;649769]כינוי בפורום:יגאל.
שם השחקן במשחק:יגאל
תמונה/תיאור:שיער שחור קצוץ עניים חומות .
רקע(חובה מושקע לפחות 3-5 שורות):
יגאל הוא נער שובב שרוצה להיות מסטר פוקימונים כמו אביו שנצח בליגה סינו קנטו והואן אבל שנה לפנה שקיבל את הפוקימון הראשון והתחיל את המסע שלו אביו נעלם בזמן שהוא חיפש פוקימון אגדי
אבל ביום שהוא קיבל את הפוקימון הראשון שלו אביו חזר וסיפר לו על כל
הפוקימונים שראה כמו הו הו לוגיה זפטור ארטיקונו ומולטרס ועוד ואביו סיפ לו
שהוא לא ראה פוקימון אחד והוא גרדינה אבל הוא לא יכול כי הוא כבר זקן אז
יגאל הבטיח לאביו להוא יתפוס את גרדינה ואת כל הפוקימונים ושהוא יראה
אותם מנצחים בכל הליגות שהוא נצח
סינו קנטו והואן אביו שאל אותו עם הוא בחר פוקימון ראשון
הוא מתלבט ואומר נראה לי שאני הבחר בפיפלאפ אביו אומר לו בחחירה טובה גם אני בחרתי פוקימון מים כשעתחלתי את המסע
[size="4"][/size]פוקימון התחלתי:פיפלאפ
פוקימונים בצוות:לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור:לא לגעת
כסף:3000$
חפצים:5 פוקדורים,חכה ,פוקדע,פוקגיר
שותפים:0[/quote]
-
[quote=shayrahamim;649738][COLOR=lime][SIZE=4]אדון פריון[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][SIZE=4][COLOR=lime]' כן כן אני כאן ' אומר לך הפרופסור ' איזה פוקימון תרצה? ' אומר לך הפרופסור מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=lime][COLOR=darkorange]gal142535[/COLOR]
[COLOR=lime][SIZE=3]טרטוויג מתחמק הפעם ושולח חבטה מצויינת שמפילה את קטרםי מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=lime][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR]
[COLOR=lime][SIZE=3]'אין בעד מה ' אומר לך הפרופסור ואתה ממשיך בדרכך מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=lime][COLOR=lime]לי[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=red]אתה יוצא מהבית שלך לקבל את הפוקימון שלך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אקח את צ'ימצ'ר על הכתף שלי וימשיך בדרכי
-
[SIZE=4][COLOR=DarkOrange]מקס
[SIZE=3]*כן יכול להיות שאני יתן לך אבל לא בזמן הקרוב
אתה מתקדם ואז אתה רואה שקטרפי בא אחריך ואתה מבין שהוא רוצה להיות איתך בצוות מה תעשה?
[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]אדם[SIZE=3]
אתה ממשיך בדרכך בדרך 1 ואתה פתאום רואה שילדון מה תעשה?
[SIZE=4][COLOR=Red]לי
[SIZE=3]' אוקי איזה פוקימון אתה רוצה ' אומר לך הפרופסור מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Black]יגאל לא הבנתי את הרקע תרשום אותו בלי ציטוט והוא בלל לא כמו שביקשתי תתקן אותו[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=shayrahamim;649921][SIZE=4][COLOR=darkorange]מקס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]*כן יכול להיות שאני יתן לך אבל לא בזמן הקרוב[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]אתה מתקדם ואז אתה רואה שקטרפי בא אחריך ואתה מבין שהוא רוצה להיות איתך בצוות מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkorange]אתה ממשיך בדרכך בדרך 1 ואתה פתאום רואה שילדון מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]' אוקי איזה פוקימון אתה רוצה ' אומר לך הפרופסור מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]יגאל לא הבנתי את הרקע תרשום אותו בלי ציטוט והוא בלל לא כמו שביקשתי תתקן אותו[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote]
אני ידבר עם שילדון ויראה אם הוא חברותי..וישאל אותו אם הוא רוצה להצטרף לצוות שלי אם הוא יסכים אז:"פוקדור צא!"
אם אני יראה שהוא לא חברותי אני יגיד לצ'ימצ'ר:"צ'ימצ'ר צא תקוף אותו ביללה ואח"כ שריטה חזקה" ויאתום את אוזניי
-
[QUOTE=shayrahamim;649921][SIZE=4][COLOR=DarkOrange]מקס
[SIZE=3]*כן יכול להיות שאני יתן לך אבל לא בזמן הקרוב
אתה מתקדם ואז אתה רואה שקטרפי בא אחריך ואתה מבין שהוא רוצה להיות איתך בצוות מה תעשה?
[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]
"קטרפי רוצה להצטרף אלי לצוות?" אני שואל אותו
"פוקדור צא" אני מוציא פוקדור וזורק על קטרפי
-
[QUOTE=shayrahamim;649921][SIZE=4][COLOR=DarkOrange]
[SIZE=4][COLOR=Red]לי
[SIZE=3]' אוקי איזה פוקימון אתה רוצה ' אומר לך הפרופסור מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Black]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור" צ'רמנדר אני רוצה"
-
[SIZE=3]
נידנוד נידנוד ותפסתה יש לך קטרפי מה תעשה?[/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]אדם[/COLOR][COLOR=Red][SIZE=3]
[COLOR=DarkOrchid]*פתחתה את עמוד 5 קיבלתה ביצת פוקימון[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]אתה רואה ששילדון חברותי אבל הוא מתחמק מהפוכדור שלך ואתה מבין שהוא רוצה קרב מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]לי
[SIZE=3]' אוקי הנה הפוכדור של צ'רמנדר ' אומר לך ומגיש לך פוכדור מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
מקס
נידנוד נידנוד ותפסתה יש לך קטרפי מה תעשה?
"יש תפסתי את הפוקימון הראשון לי" אומר בגאווה ואמשיך להתקדם
-
[QUOTE=shayrahamim;649947][SIZE=4][COLOR=DarkOrange]
[/COLOR][/SIZE]לי
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור" תודה רבה " ויוצא מן המעבדה ומוציא את צ'רמנדאר
-
[quote=shayrahamim;649947][SIZE=4][COLOR=darkorange]מקס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]נידנוד נידנוד ותפסתה יש לך קטרפי מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=red][COLOR=darkorchid]אתה רואה ששילדון חברותי אבל הוא מתחמק מהפוכדור שלך ואתה מבין שהוא רוצה קרב מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
לי
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני יגיד לשילדון:"אין בעיה חחח אתה רוצה קרב צא צ'ימצ'ר..תשתמש בשריטה"
-
[SIZE=3]אתה ממשיך ואתה מגיע לעירה לוס ברה מה תעשה (אתה יכול לראות במפה בעמוד הראשון[/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]אדם
[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=3]צ'ימצ'ר מתקרב אל שילדון ושורט אותו אבל שילדון סופג אותם ולא נראה כאילו זה הזיז לו הוא משתמש בנשיכה על צ'ימצ'ר מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red]לי
[SIZE=3]צ'רמנדר יוצא ואתה רואה שהוא ממש שמח לראות אותך הוא קופץ ואתה רואה שהוא רוצה לעלות על הכתף שלך מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=shayrahamim;649965][SIZE=4][COLOR=darkorange]מקס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]אתה ממשיך ואתה מגיע לעירה לוס ברה מה תעשה (אתה יכול לראות במפה בעמוד הראשון[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][SIZE=3]צ'ימצ'ר מתקרב אל שילדון ושורט אותו אבל שילדון סופג אותם ולא נראה כאילו זה הזיז לו הוא משתמש בנשיכה על צ'ימצ'ר מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red]לי[/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=3]צ'רמנדר יוצא ואתה רואה שהוא ממש שמח לראות אותך הוא קופץ ואתה רואה שהוא רוצה לעלות על הכתף שלך מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני יגיד לצ'ימצ'ר:"צ'ימצ'ר תיתחמק ואז תשיתמש ביללה בכל הכוח ואז שריטה שוב"
ויאתום את אוזניי
-
[QUOTE=shayrahamim;649965][SIZE=4][COLOR=DarkOrange]מקס
[SIZE=3]אתה ממשיך ואתה מגיע לעירה לוס ברה מה תעשה (אתה יכול לראות במפה בעמוד הראשון[/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]אדם
[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=3]צ'ימצ'ר מתקרב אל שילדון ושורט אותו אבל שילדון סופג אותם ולא נראה כאילו זה הזיז לו הוא משתמש בנשיכה על צ'ימצ'ר מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red]לי
[SIZE=3]צ'רמנדר יוצא ואתה רואה שהוא ממש שמח לראות אותך הוא קופץ ואתה רואה שהוא רוצה לעלות על הכתף שלך מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOT
[B]"טרטוויג בוא נלך למכרז גידול הפוקימונים ואחרי זה למרכז הפוקימונים " אני אומר לטרטוויג
[B][U](מה יש במרכז גידול פוקימונים?)[/U][/B] [/B]
-
[QUOTE=shayrahamim;649965][SIZE=4][COLOR=DarkOrange]
[COLOR=Red]לי
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמדר" כך תעלה עלי" והולך אל דרך 1
-
[quote=shayrahamim;649482][SIZE=4]
[/SIZE][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkorange][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אתה מוציא את סינדקוויל ואתה רואה שהוא שמח לראות אותך מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"גם אני שמח ליראות אותך" אני אומר לסינדקוויל ואני ממשיך בדרכי
-
[COLOR=DarkOrange][SIZE=4]מקס
[SIZE=3]*יש שם פוקימונים שאפשר לאמץ
טרטוויג מהנהן עם הראש ואתם הולכים לכיוון בית גידול הפוקימונים אתם מגעים מה תעשה?[/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]אדם[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]אתה אוטם את האוזנים ואתה עדין שומע את היללה וכמובן שיללה מפריעה לשילדון וצ'ימצ'ר מקשיב לך ומשתמש בשריטות רבות על שילדון שילדון נראה עייף הוא שולח אל צ'ימצ'ר חבטה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Red]לי[/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=3]אתה מטייל בדרך 1 ואתה רואה ווידל אתה רואה שהוא רוצה להילחם נגדך מה תעשה?
[SIZE=4][COLOR=Blue]תומר
[SIZE=3]אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה מאמנת עם סידוט מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR]
-
אני אומר לצ'רמנדר" גחלת עליו"
-
[QUOTE=shayrahamim;650017][COLOR=DarkOrange][SIZE=4]מקס
[SIZE=3]*יש שם פוקימונים שאפשר לאמץ
טרטוויג מהנהן עם הראש ואתם הולכים לכיוון בית גידול הפוקימונים אתם מגעים מה תעשה?[/SIZE]
[COLOR=DarkOrchid]אדם[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=DarkOrchid]אתה אוטם את האוזנים ואתה עדין שומע את היללה וכמובן שיללה מפריעה לשילדון וצ'ימצ'ר מקשיב לך ומשתמש בשריטות רבות על שילדון שילדון נראה עייף הוא שולח אל צ'ימצ'ר חבטה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Red]לי[/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=3]אתה מטייל בדרך 1 ואתה רואה ווידל אתה רואה שהוא רוצה להילחם נגדך מה תעשה?
[SIZE=4][COLOR=Blue]תומר
[SIZE=3]אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה מאמנת עם סידוט מה תעשה?[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"טרטוויג אני רוצה לבדוק אם אני יכול לאמץ כאן גיבל אתה בא?" אני אומר לטרטוויג
"סליחה יש לכם גיבל לאימוץ?" אני שואל את אחד העובדים שם
-
[quote=shayrahamim;650017]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]
[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=3]אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה מאמנת עם סידוט מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
אנ יגש אליה ואשל אותה "את רוצה שנערוך קרב?"
-
[quote=shayrahamim;650017][COLOR=darkorange][SIZE=4]מקס[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][SIZE=3]*יש שם פוקימונים שאפשר לאמץ[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]טרטוויג מהנהן עם הראש ואתם הולכים לכיוון בית גידול הפוקימונים אתם מגעים מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid]אתה אוטם את האוזנים ואתה עדין שומע את היללה וכמובן שיללה מפריעה לשילדון וצ'ימצ'ר מקשיב לך ומשתמש בשריטות רבות על שילדון שילדון נראה עייף הוא שולח אל צ'ימצ'ר חבטה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]לי[/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=3]אתה מטייל בדרך 1 ואתה רואה ווידל אתה רואה שהוא רוצה להילחם נגדך מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=3]אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה מאמנת עם סידוט מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני יגיד לצ'ימצ'ר שיתחמק ובכל הכוח שריטה שוב
-
[SIZE=4][COLOR=DarkOrange]מקס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=DarkOrange]'כן במקרה יש לנו אחד אחרון אתה רוצה אותו'[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=DarkOrange]שואלת אותך המוכרת מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]
[COLOR=DarkOrchid]אדם
[SIZE=3]צ'ימצ'ר מתחמק ושורט את שילדון בעוצמה רבה עד כדי כך שהוא נופל מרגליו ולא יכול להילחם מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red]לי[/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=3]*אין לצ'רמנדר גחלת
[/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red]אתה רואה את הפה של צ'רמנדר מתמלא בצבע אדום ואז פתאום יוצא גל של אש שפוגע חזק בווידל ומעלף אותו מה תעשה? צ'רמנדר למד להביור[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=Blue][SIZE=3]' אין לי בעיה ' אומרת לך הילדה 'צא סידוט זרע עלוקה על סינדקוויל ' אומרת הילדה לסידוט מה תעשה?
[COLOR=SeaGreen]*הודעה
אתם רוצים שאני יעשה את הקרבות ככה עם כאלה [URL=http://img204.imageshack.us/i/glaceonbylazyorca.png/][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5752/glaceonbylazyorca.png[/IMG][/URL]?
[/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=MCshay;650224][SIZE=4][COLOR=darkorange]מקס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorange]'כן במקרה יש לנו אחד אחרון אתה רוצה אותו'[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange]שואלת אותך המוכרת מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorchid]אדם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorchid][SIZE=3]צ'ימצ'ר מתחמק ושורט את שילדון בעוצמה רבה עד כדי כך שהוא נופל מרגליו ולא יכול להילחם מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red]לי[/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=3]*אין לצ'רמנדר גחלת[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=red]אתה רואה את הפה של צ'רמנדר מתמלא בצבע אדום ואז פתאום יוצא גל של אש שפוגע חזק בווידל ומעלף אותו מה תעשה? צ'רמנדר למד להביור[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue][SIZE=3]' אין לי בעיה ' אומרת לך הילדה 'צא סידוט זרע עלוקה על סינדקוויל ' אומרת הילדה לסידוט מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/quote]
"פוקדור צא!":אני יגיד
כן ותעשה את הקרבות ככה עם תמונה
-
[QUOTE=MCshay;650224][SIZE=4][COLOR=DarkOrange]מקס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=DarkOrange]'כן במקרה יש לנו אחד אחרון אתה רוצה אותו'[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=DarkOrange]שואלת אותך המוכרת מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]
[COLOR=DarkOrchid]אדם
[SIZE=3]צ'ימצ'ר מתחמק ושורט את שילדון בעוצמה רבה עד כדי כך שהוא נופל מרגליו ולא יכול להילחם מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red]לי[/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=3]*אין לצ'רמנדר גחלת
[/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red]אתה רואה את הפה של צ'רמנדר מתמלא בצבע אדום ואז פתאום יוצא גל של אש שפוגע חזק בווידל ומעלף אותו מה תעשה? צ'רמנדר למד להביור[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=Blue][SIZE=3]' אין לי בעיה ' אומרת לך הילדה 'צא סידוט זרע עלוקה על סינדקוויל ' אומרת הילדה לסידוט מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"כן גבריתי אשמח מאוד,תודה,תודה רבה"אומר בהרבה התרגשות
"טרטוויג ההיה לנו חבר חדש בצוות "אני אומר לטרטוויג
*וזה לא ממש משנה אולי עדיף שתעשה רגיל
*לא הוספת לדף שלי בע"מ הראשון את גיבל וקטרפי