-
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_dhiguda.gif[/IMG] [SIZE=3][B][U]פרק 5 - מערת הדיגלטים[/U][/B][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד וצ'רמנדר רצו לכיוון צפון מהעיר ובלו בעקבותיהם. כאשר הם כבר יצאו מהעיר ורידיאן נכנסו לדרך שנקראת "שביל 2". "רד תאט קצת!" אמרה לבסוף בלו כשהיא מתנשפת ורד וצ'רמנדר סוף סוף עצרו. "אז לאן אפשר ללכת מכאן?" שאל רד. בלו לפתע חיטטה בתיקה והוציאה ממנו מפה. "כך זה בישבילך, אני רואה שאתה לא נווט מלידה." "תודה, אבל מה יהיה איתך?" שאל רד. "אני אסתדר" רד הסתכל במפה ואמר: "אז האזורים בהם יש פוקמונים פראיים באזור של העיר ורידיאן הם: 'שביל 1', 'שביל 2' שאנחנו בו עכשיו והוא מוביל ל-'יער ורידיאן' ול-'מערת הדיגלטים'." אמר רד. "לא כדאי עכשיו ללכת את כל הדרך חזרה ל"שביל 1" נכון?" "כן, וביער ורידיאן נמצא רק פוקמוני חרק" הוסיף רד. "בלו, דיגלט הוא פוקמון מסוג אדמה, נכון?" שאל רד. "כן" השיבה. אם כך בואי נתקדם למערת הדיגלטים!" אמר רד. "בסדר". רד, בלו וצ'רמנדר התקדמו לעבר המערה [/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]ללא התקלויות. "הגענו!" אמר רד ושלושתם היו מול כניסת המערה. "חכה רגע!" אמרה בלו והרימה משהו מלפני הכניסה, זה היה מן דיסק. "זה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]HM 05[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] שידוע גם כמכה פלאש. ישנם שני סוגי דיסקים כאלה בעזרתם אפשר ללמד פוקמונים מסוימים התקפות מסוימות, קוראים להם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]TM[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] ו-[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]HM[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. ה-[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]TM[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] הוא חד פעמי ולעומת זאת [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]HM[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] אפשר להשתמש שוב ושוב. יש מבחר מצומצם מאד של [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]HM[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] לעומת [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]TM[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. ה-[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]HM[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] הזה מלמד פלאש, התקפה שיכולה להאיר במקומות חשוכים כמו מערות." "מזל שמצאת את זה, עכשיו נוכל לראות במערה." אמר רד. "לא ממש, סקווירטרל וקטרפי שלי לא יכולים ללמוד פלאש ולפי מה שזכור לי גם צ'רמנדרים לא יכולים" "חבל" אמר רד באכזבה. "אז מה נוכל לעשות?" "יש לי רעיון" אמרה בלו ולקחה מקל עבה במיוחד מן הרצפה. "תגיד לצ'רמנדר להבעיר את המקל הזה" "גם עם זה יש בעיה, צ'רמנדר עדיין לא יודע שום מתקפת אש" אמר רד. "אם כך תביא עוד מקל עבה וננסה לחכך אותם עד שיבערו." אמרה בלו. רד הלך לכשתי דקות וחזר עם מקל בידיו, הוא לקח את שתי המקלות וחיכך אותם [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Calibri][COLOR=black][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]כעשרים [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]דקות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. עד שלבסוף [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הצליח להבעיר את המקל. "יופי!" אמרה בלו. "עכשיו אפשר להיכנס". [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]רד ובלו נכנסו למערה והלכו כמה צעדים "רד תראה זה פוקמון!" שניהם ראו מן פוקמון גלילי וחום בעל אף ורוד. רד כיוון אליו את הפוקדקס והפוקדקס דיקלם: "דיגלט, דיגלט הוא פוקמון מסוג אדמה, הקטגוריה שלו היא פוקמון החפרפרת. הוא חי מתחת לאדמה ואינו יוצא ממנה מכיוון שהאור דוחה אותו. הוא אינו יוצא מתוך האדמה ולכן לא יכול לקפוץ וכדומה." "טוב קדימה צ'רמנדר שריטות!" צ'רמנדר שרט את הדיגלט והיה אפשר לראות על דיגלט סימני חולשה. דיגלט החזיר בשריטות אך לא עם ידיים אלא עם עורו המחוספס שפשף עצמו בצ'רמנדר ובכך שרט אותו. "צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על דיגלט והוריד את עוצמת התקפתו. "עכשיו שריטות!" צ'רמנדר שרט את דיגלט ודיגלט כמעט התמוטט. רד לקח את אחד מחמשת הפוכדורים שקיבל לחץ על הכפתור שהגדיל את הכדור מגודל של כדור [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]טניס לכדור בסיס ונרתע לזרוק אותו. "למה אתה מחכה רד? תלכוד אותו!" "אני לא יודע בלו. הפוקמון הזה בחיים [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]לא [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]יתנתק מהאדמה אלא אם כן הוא יכנס לפוכדור ולא יכול להיות בחוץ בזמן אור. אולי לא כדאי לאמן פוקמון כזה." "טוב, אז פשוט נמצא פוקמון אחר" אמרה בלו. "טוב" החזיר רד את הכדור לכיסו ואמר: "עכשיו צ'רמנדר חסל אותו עם סריטות פעם האחרונה!" צ'רמנדר תקף בשריטות וחיסל את דיגלט. דיגלט התעלף ונפל לתוך המנהרה שבנה לעצמו מתחתיו. "תחזור צ'רמנדר" רד לחץ על הכפתור בפוכדור של צ'רמנדר וצ'רמנדר חזר לפוכדור. "לדעתך ניפגש עם עוד דיגלטים?" שאל רד. "יכול להיות שאנחנו מושכים יותר מדי תשומת לב עם עוצמת הלהבה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שבמקל"[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri] אמרה בלו. היא חבטה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]עם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]המקל [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שבידה פעם אחת באדמה והלכלוך [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שהיה על [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הרצפה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הפחית את עוצמת הלהבה. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]"בבקשה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]" אמרה בלו ונתנה את המקל לרד. השניים הלכו עוד כמה דקות ספורות עד שלקראת סוף המערה המקום היה המואר יותר ולא היה צורך במקל שגם ככה הלך ודעך עד שלבסוף נכבה לגמרי. כאשר יצאו סוף סוף מהמערה התקשו עיניהם להתרגל לאור הבוהק של היום. לקח להם מעל [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]חמש דקות עד שהצליחו [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black]
[FONT=Arial][COLOR=black][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]לפקוח [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]את עיניהם לגמרי מרוב הזמן שהיו במערה. "אז איפה אנחנו עכשיו?" שאל רד. "נתתי לך מפה שכחת?" "נכון, נכון" הוציא רד את המפה מהתיק והתבונן "אז אנחנו ב-'שביל 11' ואם נלך טיפה ימינה נגיע לעיר, ורמיליון!? איך הגענו כל כך רחוק" התפלא רד. "מערת הדיגלטים היא קיצור דרך, אבל עזוב את זה אנחנו ב-'שביל 11' יש פה פוקמונים." "נכון" השיב רד. רד הסתכל סביב וסרק בעזרת עיניו היכן נמצאים הפוקמונים ולפתע במרחק של מטרים ספורים ראה פוקמון.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black](לצורך הסברה: הפעם לא צירפתי תמונה, כיוון שמתי לה שהיא יוצרת ספוילר. בפרק הבא אצרף את התמונה של הפרק הזה והפרק הבא. אמכם הסליחה והתודה על ההבנה).[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
-
פרק ממש יפה!
אני ממש שמח שהוא לא תפס את דיגליט כי אני ממש לא אוהב את הפוקימון הזה.
מחכה לפרק הבא! אני ממש במתח איזה פוקימון הוא יתפוס!!!
-
נראלי הפוקימון הזה זה פיקצ'ו.....
פרק יפה!:)
-
מתי תעלה את ההקדמה לפרק הבא?
בוויזל זה לא יכול להיות פיקאצ'ו כי הוא צריך פוקימון שחזק על פוקימוני אבן
-
[B]chimcharboy[/B]
תודה רבה, וגם בפרקים הבאים יהיה אפשר לראות שהעלילה באמת מקבלת כיוון משלה למסע בניגוד למשחק. שבכך אני מקווה ששיפרתי את הסיפור על פי ההערה של metagross16.
ובמקום הקדמה הפעם אני פשוט אפרסם את שם הפרק הבא. כי הוא מן פרומו בשל עצמו.
[B]buizel שולט[/B]
מי אתה חושב שיהיה פיקאצ'ו, הפוקמון שראה רד או הפוקמון שהוא ילכוד?
-
בסדר, אז מתי תפרסם את שם הפרק הבא?
ואני חושב שהוא יתפוס פוקימון מסוג מיים
-
אוף אני אוהב דיגלט זה פוקימון טוב...
-
אני דווקא שמח שהוא לא תפס את דיגלט, הוא פוקימון ממש חלש.
מעניין אם גרין תפס פוקימון ואם כן אז איזה פוקימון הוא תפס.
-
[b][size=3]שם הפרק הבא (שהוא גם ההקדמה) יהיה מיוחד כיוון שהוא ספוילר קטן לפרק הבא. לכן מי שרוצה לדעת את שם הפרק שישלח לי הודעה פרטית ששמה "פוקמון - דרכו של מאמן: פרק 6" ואחזיר לו תשובה עם שם הפרק.[/size][/b]
-
אני ממש רוצה כבר שתפרסם את הפרק הבא!!
לפי השם שלו הוא יהיה פרק מאוד מעניין
-
יש לך סיפור נחמד מאוד אבל הצורת כתיבה שלו לא נוחה ומסורבלת בעיניים
אם תוכל תתקן
-
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_sando.gif[/IMG][SIZE=3] [B][U]פרק 6 - סנדשרו, עכשיו אני אלכוד אותך![/U][/B][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Calibri]"בלו! יש שם פוקמון!" אמר רד בהתלהבות רבה. היה שם פוקמון צהוב עם פסים שחורים, בעל זנב קצר שמנמן. "אני מכירה את הפוקמון הזה, זה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri], זה פוקמון אדמה רד, אתה יכול ללכוד [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אותו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]והוא לא נתוע לקרקע." "נכון[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]! [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אני [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]א[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לכוד אותו! פוכדור [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צא!" צ'רמנדר יצא מכדורו והיה דרוך לקרב. "עכשיו אם אני אלכוד אותך כדאי שאני אדע עליך פרטים" אמר רד, שלף את הפודקס והפודקס אמר: "[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri], [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הוא פוקמון מסוג אדמה ונקרא פוקמון העכבר. כדי להגן על עצמו מתוקפים הוא מתכרבל לצורת כדור. הוא חי באקלים צחיח בו כמות הגשמים מינמלית מכיוון שעורו קולט מים מהלחות שבאוויר." "צ'רמנדר אתה מוכן להשיג חבר צוות?" "צ'רם, צ'רמנדר" השמיע צ'רמנדר. "בסדר צ'רמנדר, שריטות" צ'רמנדר שרט את [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אך לפני שהספיק התכרבל [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לכדור והשריטות של צ'רמנדר לא השפיעו כלל. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]החזיר בשריטות אך השריטות של [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנשרו [/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]היו יותר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]משמעותיות. "צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על סנשרו והוריד את עוצמת התקפתו. "עכשיו צ'רמנדר שריטות!" צ'רמנדר לא השפיע על [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בגלל הפיכתו לכדור. 'כל פעם שצ'רמנדר תוקף בשריטות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הופך לכדור וההתקפה נהית חסרת משמעות. אני צריך למצוא דרך בה אני אוכל לפגוע ישירות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בסנדשרו[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri], אבל איך?' חשב רד. רד ניסה למצוא כמה שיטות בראשו אך לאחר שעשה הדמיה בראשו כדי לראות מה יקרה בסופו של דבר, הרעיון נכשל. "זהו זה!" לפתע צץ רעיון בראשו של רד. "צ'רמנדר תניף את ידך לשריטות אך אל תשלוף את [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הציפורניים" [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צ'רמנדר התנהג כאילו משתמש בשריטות אך לא שלף את ציפורניו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]וסנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הפך [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לכדור. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לא קרה שום דבר לשניות ספורות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]וכסנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הבין שהוא לא נתקף יצא ממוצא הכדור. "עכשיו שהוא רק יוצא תקוף בשריטות אמיתיות!" צ'רמנדר שרט מיד את סנשרו ומההדף סנשרו נזרק לכמה מטרים אחורה. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו התנשף ונראה תשוש. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]"רד תלכוד אותו עכשיו" אמרה בלו. "זה מה שהתכוונתי לעשות" אמר רד בנחישות והוציא מכיסו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]פוכדור שבלחיצת כפתור [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]הפך [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בגודלו לגודל כדור בסיס "עכשיו אני אלכוד אותך!" רד זרק לעבר [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סנדשרו [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]את הפוכדור, הפוכדור פגע [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בסנדשרו[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri], קפץ כשלושים סנטימטרים לאוויר וכשנפתח הוציא אור אדום לכיוון סנשרו שהפך את סנשרו לאנרגיה אדומה המתמזגת עם האור האדום והאנרגיה נכנסה לכדור. הכדור נסגר ונפל על הארץ שהכפתור במקום להיות [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לבן, [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שטחו היה בעל אור אדום מהבהב והיקפו לבן כרגיל. הכדור החל להתנדנד, בהתחלה היה נדנוד אחד, לאחר מכן [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שניים ולבסוף שלושה. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הכדור לא זז והכפתור היה אדום ללא הבהוב לשניות ספורות ומיד אחר כך חזר לצורתו המקורית שהיתה לבנה לגמרי. זה היה סימן של לכידה שהסתיימה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בהצלחה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]. רד לקח את הפוכדור והרים את ידו עם הפוכדור מוחזק. "הצלחנו!" קרא. "כל הכבוד צ'רמנדר!" "צ'רם" צ'רמנדר השמיע. "עכשיו אתה מוכן למכון בפיוטר" אמרה בלו. "אבל אם אנחנו כאן, היה כתוב במפה שאנחנו מאד קרובים לעיר ורמיליון, נכון?" "נכון" "אז תגידי, בורמיליון יש מכון?" "אני חושבת שכן" "אז בואי נלך למכון" "אני לא בטוחה שזה כדאי" "למה לא?" "[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מכיוון שהפוקמון החדש [COLOR=black][FONT=Arial]שלך [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מתאים למכון אבן, ואנחנו עוד לא יודעים איזה סוג הוא התמחות המכון ומה רמה של מאמן המכון, אני חושבת שעדיף לחכות" "אז זו תהיה הפתעה, אתגר נחמד ודבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שאני אפסיד" "בסדר . . ." השתכנעה בלו. " אבל בתנאי שאנחנו נלך מחר! היום כבר כמעט מחשיך" "בסדר" הסכים רד. [/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]שניהם התקדמו לכיוון מרכז הפוקמונים [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]וכשנכנסו ראה [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רד את האחות ג'וי "רק רגע, האחות ג'וי איך הגעת לפה אם היית רק לפני כמה שעות בורידיאן?" שאל רד. "זו לא הייתי אני" השיבה האחות ג'וי. "האחות ג'וי שבורידיאן הינה בת דודתי. תראה, כל האחיות ג'וי הינן בעצם קרובות משפחה מאד מאד דומות. הבנת?" "אני חושב שכן . . . ." "טוב אז מה שניכם צריכים, ריפוי פוקמונים או לינה?" "אפשר ללון במרכז?" "כמובן" אמרה בלו. "אנחנו ניקח לינה ללילה אחד וגם אם תוכלי לרפות את הפוקמונים שלו" "אין בעיה, בואו איתי" ג'וי הלכה למאחורי הדלפק בעוד שרד ובלו מלפניו. היא הסתכלה כדקה על המחשב ואמרה: "אתם רוצים חדר אחד עם שתי מיטות יחיד, חדר אחד עם מיטה[COLOR=black][FONT=Arial]משותפת או שני חדרים בעלי מיטת יחיד?" "שני חדרים בעלי מיטת יחיד" השיבה בלו. [/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]היא הוציאה שני מפתחות במגירה מתחת לדלפק והגישה אותם לרד ובלו. "הנה המפתחות שלכם ופוקמוניך ירופאו עד מחר, להתראות ולילה טוב" אמרה. "לילה טוב" אמרה בלו.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]תמונת פרק 5: [URL="http://img834.imageshack.us/i/episode5.png/"][IMG]http://img834.imageshack.us/img834/2776/episode5.png[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial][FONT=Arial][COLOR=black]תמונת פרק 6: [URL="http://img818.imageshack.us/i/episode6.png/"][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/1144/episode6.png[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
-
כל הכבוד,פרק מעניין,רק אני חושב שהפרק הוא קצר מדי כי הוא מתאר רק קצת דברים שקורים בכל פעם,אתה יכול להאריך את הקטעים או שפשוט לפרסם פרקים יותר מהר כי לסיפור יש פוטנציאל,כל הכבוד! ועוד משהו,בקשר שסנדשרו נלכד בפוכדור,אז אתה כל הזמן מתאר "הוא הופף לאנרגייה אדומה שנהפכת ללבנה וכולי וכולי" זה יפה! אבל זה קצת לא רלוונטי,אתה יכול לרשום את זה אבל אנשים יודעים מה קורה שפוקימון נכנס לפוכדור אז אתה יכול לקצר את התהליך שפשוט תרשום אותו התמצית.
בסכך הכל סיפור יפה מאוד ואני מחכה לפרקים הבאים!
-
פרק ממש יפה!
אני מחכה לפרק הבא
-
תודה רבה לשניכם.
הפעם הפרק קצר יותר כיוון שהורדתי חלק גדול שהיה סתם סתמי :p
אני מבין את ההערה וייסמתי אותה, אתה תראה בהמשך שאני מפסיק את כל התיאור של תפיסת פוכדור.
-
מתית עלה את השם של הפרק הבא?
-
העלתי. אעדכן את הדמויות גם כן בקרוב
-
פרק יפה מאוד, אני אוהב את הסיפור שלך, ועצה ממני - אפשר לעשות את הפרקים קצת יותר ארוכים.
-
תודה רבה, אנסה לייסם זאת למרות שהפרקים הקרובים כבר נכתבו, אז אין לי מה לעשות בנוגע להם. אך אנסה בעתיד, ואם יש לך הערות לגבי הסיפור שלי או שברצונך לשתף מה חשבת על הפרק, אל תחסוך זאת ממני. דעתך חשובה לי וארצה לשמוע את מה שאתה חושב. :)
הקדמה לפרק הבא:
[COLOR=white]הבוקר הגיע, רד ובלו מוכנים לצאת לקראת המכון הלא ידוע. הם פתחו את דלתות המכון ו. . . לפניהם חדר שמאחוריו שער החסום על ידי שני זרמים חשמליים. מה מצפה לשני הגיבורים בתוך המכון? התשובה בפרק הבא . . .[/COLOR]
-
הסיפור טוב אבל אתה לא אמרת שתשים שם של הפרק הבא כל פעם
-
אמרתי וכך אני עושה, בעמוד הראשי בשמות הפרקים, הפרק החדש מסומן בלבן כל פעם, תסמן אותו ותראה את שם הפרק.
-
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/game1/i_machisu_rgbp.gif[/IMG] [B][U][SIZE=3]פרק 7 - מכון חשמל[/SIZE][/U][/B]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]בלו ורד עלו למעלה לקומה השניה של המרכז, "אז באיזה חדר אתה?" "24, ואת?" "23" "אז זה ממש חדר ליד חדר" "נכון" "טוב אז נתראה מחר בבוקר" "בסדר" שני המאמנים הצעירים הלכו לחדריהם וישנו לילה שקט, רגוע וללא תקלות. [/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Calibri]*[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]החמה הפציע, רד התקשה לקום בשל עייפותו ללא רצון לצאת מהמיטה. דפיקה נשמעה על דלתו של רד. "מי שם?" "זו בלו, אנחנו אמורים לצאת היום למכון, זוכר?" "המכון! שכחתי ממנו לגמרי! חכי כמה דקות למעטה בקומה הראשונה, בסדר?" "בסדר" ענתה בלו כשהיא עוד מחוץ לדלת. רד מיהר להתארגן ולאחר כרבע שעה ירד גם הוא לקומה הראשונה. "אתה מוכן?" "כמעט" אמר רד. כשהוא נראה מוכן לדרך עם התיק על גבו. הוא ניגש לעבר הדלפק ואמר לאחות ג'וי. "הפוקמונים שלי בסדר?" "כן, הנה הם" השיבה האחות והגישה לו את שני [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]הפוכדורים. "תודה" הם יצאו מבניין המרכז ולאחר שהסתכל במפה הכריז רד: "המכון נמצא בדרום מערב העיר" הם הלכו לכיוון המכון עד שהם הגיעו למול המכון. "אז אתה בטוח שאתה רוצה להלחם במכון הזה לפני פיוטר?" אמרה בלו כדי לוודא. "אני בטוח", כשהם פתחו את הדלתות השניים ראו עוד שני אנשים, אחד קצת מלא, לבוש כמו מלח והשני נראה כמו טכנאי. "אחד מכם הוא מאמן המכון?" שאל רד. "לא, אמר המלח מאמן המכון הוא שם" המלח הצביע על חלק אחר במכון שהיה חסום על ידי שני זרמים חשמליים שנעו לרוחב. השניים ניגשו אל מאמן המכון והמאמן שאל: "מי אתם?" "אני רד וזאת בלו." "אני סרן סרג', תוכלו לקרוא לי סרג'. ואחד מכם בא לקרב מכון נגדי?" שאל. "אני" אמר רד. "אם כך, תלחץ על הכפתור, דֵייוְ" המלח ניגש לכשני מטר מהשער שהיה חסום על ידי זרמי החשמל ולחץ כל כפתור כבוי שעל הקיר. לאחר שלחץ עליו הזרמים נעלמו. "אם עוד לא הבנת, סוג המכון הזה הוא מכון חשמל, הקרב יהיה אחד על אחד, אתה מקבל את הזכות להוציא את הפוקמון שני. וולטרוב צא!" סרג' זרק את הפוכדור [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]שלו ומתוכו יצא יצור הנראה כמו פוכדור בעצמו אך בגודל קצת גדול יותר ובעל זוג עיניים קשוחות. "טוב צא צ'רמנדר!" רד הוציא את צ'רמנדר וכמו תמיד צ'רמנדר דרוך ולהוט לקרב. "צ'רמנדר שריטות!" צ'רמנדר שרט את וולטרוב, אבל ההתקפה לא השפיע על וולטרוב. "טעינה!" וולטרוב החל להתרכז וחשמל זעיר החל להספג בוולטרוב. "צ'רמנדר שריטות!" "וולטרוב ניצוץ" וולטרוב נגח בצ'רמנדר בזמן שהעביר לו זרם חשמלי, צ'רמנדר נזרק מההדף ועולף."ההתקפה טעינה מחזקת כל התקפת חשמל שבאה אחריה, בגלל זה התקפת הניצוץ של וולטרוב היתה חזקה כל כך." הסביר סרן סרג'. "צ'רמנדר שלך לא יכול להלחם, ניצחתי, הקרב נגמר." "זאת אומרת שאני לא מספיק טוב" אמר רד באכזבה בזמן שהוא מחזיר את צ'רמנדר לפוכדור. "יודע מה? אני אתן לך להתאמן בינתיים עם בילי, העוזר שלי במכון." "חשבתי שקוראים לו דייו" "לא, זה השופט בקרבות המכון, הוא עובד אצלי, בילי הוא העזור שלי. בילי! בוא הנה!" "אני בא" אמר הטכנאי, הוא בא בריצה קלה ומגושמת, כשהוא נושא את תיק הכלים שלו. "מה [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]אתה צריך אדוני?" "תתאמן עם הילד הזה היום, שיתנסה קצת בקרבות" "בסדר!" "אבל צ'רמנדר שלי מחוסל." אמר רד. "אל תדאג, ראיתי כבר על פי מראה הפוקמון שלך מה רמתו ולכן נזהרתי עליו שתקפתי. הוא אמור להתאושש לבד עוד כחצי שעה. חוץ מזה אין לך עוד פוקמונים?" "יש לי" "אז בבקשה, אין סיבה שלא תתאמן" "טוב, תודה" "אז בואו נצא" אמר בילי. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]רד בלו ובילי יצאו מהמכון לקראת גינה קרובה. "טוב אז קדימה, תלחם בי קרב אחד על אחד עם הפוקמון השני שלך." אמר בילי. "בסדר, צא סנדשרו!" רד הוציא את סנדשרו מהפוכדור וסנדשרו הסתכל לכל הצדדים ולא הבין מה קורה סביבו. "הי סנדשרו, זוכר אותי, לכדתי אותך אתמול עכשיו אתה חלק מהצוות שלי. יש לי עוד פוקמון חוץ ממך, זה שנלחמת בו כשלכדתי אותך, אבל תוכל לראות אותו רק עוד בערך עשרים דקות. אנחנו צריכים להלחם נגד האיש שנמצא מולנו, אתה מוכן?" "סנד!" השמיע סנדשרו והנהן. "יופי" "עכשיו תורי" אמר בילי "פוכדור צא!" מתוך הפוכדור יצא פוקמון כדור, בצבע אפור בעל עין אחת שלצידי גופו מחוברים שני מגנטים. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]"מגנומיט אתה מוכן?" "זזז" השמיע מגנומיט. "מצוין" 'איזה מוזר הבן אדם הזה, הפוקמון שלו רק השמיע קול בלי אפילו הבעת רגש, איך הוא פיענח מה הוא התכוון' חשב רד. "סנשרו שריטות!" אמר רד. סנשרו רץ לעבר המגנומיט ועמד לשרוט אותו.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][URL="http://img401.imageshack.us/i/episode7.gif/"][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/9219/episode7.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
-
פרק יפה, אבל הסוף לא כל כך טוב הייתה צריך לעשות את הסוף מותח אבל לא משנה.
מחכה לפרק הבא!
-
פרק יפה, כמו תמיד.על אף שהקרב היה קצת קצר. לפי דעתי למרות שזה אמור להיות המכון השלישי יכולת להאריך קצת את הקרב.
-
תודה רבה, אנסה לשפר להבא את הערות אלו.
עדכנתי את מדריך הדמויות, הוספתי את סרן סרג' והוספתי קרדיטים
-
מתי תעלה את התקציר לפרק הבא? (עדין שאני יודע מה יקרה בפרק הבא לפי השם שלו)
-
בקשה ההקדמה:
[COLOR=white]רד ובילי פתחו בקרב ידידות. רד מוביל בקרב, אך לא להרבה זמן, בילי מחזיר עם טריק קטן. האם רד באמת מסוגל להלחם בסרג'? או שאינו אפילו מסוגל לנצח את עוזרו?[/COLOR]
[COLOR=#ffffff][/COLOR]
[COLOR=black]הפעם לא יצא לי הקדמה ממש טובה, מצטער :P[/COLOR]
-
למה דווקא הדמה סבבה לגמרי
אני מחכה כבר לפרק הבא!
-
-
לוגו נחמד, אבל הייתי ממליץ לך לעשות את האותיות בכתב כהה כי קשה לראות מה כתוב
-
תודה, חשבתי לעבור על האותיות במסגור שחור אבל אני לא יודע איך ואני לא רוצה לשנות צבע כיוון שצבע הזה הוא הלוגו של פוקמון.
-
מתי תעלה עוד פרק?
והלוגו ממש יפה
-
תודה רבה ולפני שאני מעלה הייתי רוצה שעוד אדם אחד נוסף יגיב.
-
טוב אוקיי אז נחכה שעוד אחד יגיב
-
סיפור מדהים ..תמשיך כבר חחחח
-
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_koiru.gif[/IMG] [B][U][SIZE=3]פרק 8 - גחלת[/SIZE][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Calibri]"מגנומיט תתחמק!"[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אמר בילי. מגנומיט התחמק מהתקפתו של סנדשרו. "דחיפה!" אמר בילי. מגנומיט עף במהירות לכיוון סנדשרו ופגע בו בעוצמה. סנדשרו התעשת מהר, הוא עדיין עמד על שתיים ויכל להלחם. "לסנדשרו יש הגנה מיוחדת שכשהוא הופך לכדור, תנצל את זה!" אמר בילי. "בסדר!" אמר רד. "סנדשרו סליל הגנה ואז שריטות!" סנדשרו השתמש בשריטות אך מגנומיט התחמק שמאלה. "עכשיו תשתמש עוד פעם בשריטות!" סנדשרו השתמש בשריטות והפעם פגע במגנומיט. "כל הכבוד" העיר בילי לרד. "עכשיו מגנומיט צליל מתכתי!" מגנומיט לפתע השמיע צליל מתכתי שהכאיב לאוזניו הזעירות של סנשרו. "מה היתה ההתקפה הזו?" שאל רד בפליאה. "זו התקפה שנקראת צליל מתכתי, הפוקמון משמיע צליל מתכתי ובכך מחליש את הגנתו של האויב." אמרה בלו. "טוב, אנחנו לא ניתן לכזה דבר להפריע לנו, סנדשרו שריטות!" "סנדשרו רץ [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]לעבר המגנומיט במהירות, פגע בו ומההלם מגנומיט השתתטח על הרצפה. "מגנומיט תנסה לקום!" מגנומיט ניסה לקום אך ללא הצלחה. מגנומיט התעלף. "ניצחנו!" אמר רד בשמחה. "לא כל כך מהר!" אמר בילי. "חזור מגנומיט, צא מגנט!" כשהפוכדור נפתח יצא פוקמון זהה בדיוק למגנומיט הקודם. "אם גם זה מגנומיט, למה קוראים לו מגנט ולא מגנומיט?" שאל רד. "בגלל שנתתי לו שם חיבה" "נשמע נחמד, סנדשרו אתה רוצה שם חיבה?" של רד. "סנדשרו!" השמיע הפוקמון בשמחה. "אם ככה אני אקרא לך סנד, אתה אוהב את השם הזה, סנד?" "סנדש" השמיע. "יופי אז סנד תשתמש בשריטות!" סנד השתמש בשריטות ופגע במגנט. "כל הכבוד, אבל עכשיו נראה אותך! צליל מתכתי ואז מיד דחיפה" אמר בילי. מגנט השתמש בצליל המתכתי שהכאיב לסנד ומיד אחר כך פגע בו עם דחיפה עוצמתית. "זה לא טוב . . ." מלמל לעצמו רד. "עכשיו עוד פעם!" פקד בילי. מגנט השתמש בצליל מתכתי ועף לכיוון סנד לדחיפה. "סנד תתחמק מהר!" סנד התעשת מהר והתחמק. "עכשיו שריטות!" "מגנט תתחמק ואז דחיפה" גם [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]סנד פיספס את התקפתו ועוד לפני שהבחין קיבל מכה ממגנומיט מאחור. סנדשרו חוסל. "חזור סנדשרו" רד הוציא מכיסו את הפוכדור של צ'רמנדר וחשב לעצמו שכבר עברה בטח חצי שעה. "צא צ'רמנדר!" צ'רמנדר יצא מהפוכדור. "צ'רמנדר נהימה!" צ'רמנדר נהם על מגנט והפחית את עוצמת התקפתו. "מגנומיט דחיפה" "צ'רמנדר תקפוץ מעליו ואז תשתמש בשריטות!" צ'רמנדר הצליח לקפוץ בהצלחה ושרט את מגנומיט אך מגנומיט החזיר בצורה אוטומטית בדחיפה. צ'רמנדר נפל חזק על הרצפה ויצר שקע בצורת גופו. נראה שצ'רמנדר עמד להתעלף בכל רגע. "כנראה שצ'רמנדר עדיין לא בסדר לגמרי מהקרב נגד סרג" מלמלה בלו. צ'רמנדר התאמץ לקום ואחרי שניות ארוכות הצליח. צ'רמנדר החל להתרגז והתנשף בכבדות. הוא שאף הרבה אוויר וצעק "צ'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", כדורי אש קטנים נפלטו מפיו לעבר מגנט.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]"זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" מגנט נפל וחוסל. "רד, צ'רמנדר למד גחלת!" אמרה בלו בשמחה. "נכון" השיב רד. "צ'רמנדר כל הכבוד!" "צ'רמן" אמר צ'רמנדר והתעלף. "חזור צ'רמנדר, מגיע לך לנוח, עשית עבודה [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]טובה." "אתה לא צריך לקחת אותם לאחות, הם רק התאמצו יותר מדי, תן להם לנוח עד מחר והם יהיו בסדר" אמר בילי. "בסדר" אמר רד. "טוב אני הייתי אומרת שכל אחד מאיתנו ילך לחדרו, ומחר תלחם שוב בסרג'" אמרה בלו. "לא" "למה לא?" שאלה בלו את רד. "אחרי האימון עכשיו, הבנתי שצדקת, עדיף לי קודם להתנסות במכון שאנחנו מוכנים לקראתו ורק אז לעבור לשלב הבא" "אין בעיה, אז מחר נחזור לפיוטר." "בסדר" שני החברים חזרו למרכז, כל אחד לחדרו. כשנכנס רד לחדרו הוציא את שני הפוכדורים שבהם צ'רמנדר וסנד והתבונן בהם. 'עשיתם עבודה טובה, אתם פוקמונים מצוינים, אבל אני בטיפשותי נתתי לכם מאמצים קשים מדי. להבא אני אתחשב בגבולות שלכם.' רד החזיר את שני הפוכדורים לכיס מכנסיו.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]עבר לו היום והחושך הגיע, רד הלך לישון כדי להיות מוכן לדרך עד פיוטר. הוא חשב על הפוקמונים שלו, על מאמן המכון סרג' על בלו שעזרה לו עד עכשיו, ועל גרין, יריבו. בפעם הבאה שניפגש, אני אנצח! חשב לעצמו.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Calibri]*[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]עלה השחר ושני החברים יצאו מהמרכז. "אז הולכים עכשיו לפיוטר?" שאלה בלו. "כן!" השיב רד. "בואי נזוז" רד החל לפסוע לכיוון חזרה לעיר פיוטר ובלו לידו. הם הלכו בשביל אחד עשרה ונכנסו למערת הדיגלטים. "כל כך חשוך פה, חבל שאין לנו מקל הפעם" אמר רד. "אבל עכשיו צ'רמנדר יודע גחלת!" אמרה בלו. "נכון!" רד הוציא את צ'רמנדר והופק מיד אור. "רגע איך זה ייתכן שיש אור מצ'רמנדר בלי שהוא משתמש בגחלת?" שאלה בלו. "זה בטח בגלל הלהבה בזנב שלו" אמר רד. ואז נפל לו האסימון. בלו הסתכלה עליו במבט כועס עד מטורף וצעקה עליו. "זאת אומרת שבפעם הראשונה שהיינו במערת הדיגלטים במקום להדליק מקל במשך שעה היית פשוט יכול להוציא את צ'רמנדר!?"[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8115/episode8.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
-
מחכה לפרק הבא ,סיפור מדהים .
-
תודה רבה. ואשמח אם תגיבי יותר בעקביות, מאד חשוב לי לשמוע את חוות הדעת של הקוראים.
-
אני אגיב ...
ופעם שלישית שאני אומרת את זה היום -
אני בת .
-
מצטער, ערכתי את התגובה הקודמת אם זה גורם לך להרגיש טוב יותר :p