-
שכחת שבין מלחמת העולם הראשונה לשנייה התחוללה ברוסיה המהפכה הבולשיביקית שהביאה את המרקסיזם הקומוניסטי לשלטון. רוסיה הקומוניסטית נשארה קומוניסטית בלי שום קשר להיטלר עד לעשור האחרון של המאה העשרים. רוסיה הקומוניסטית לא שנאה יהודים, היא שנאה דת ולכן לא הייתה שואה אלא עובדתית היסטורית ניתן לראות שריסקו הקומוניסטים את הדת היהודית בברית המועצות (עובדה שבימנו מעטים היהודים הרוסים הדתיים, בעוד שלפני מאה שנה זו הייתה אחת הקהילות היהודיות הדתיות הגדולות בעולם) אבל ליהודים לא קרה כלום, עובדה שהייתה עלייה של מיליון יהודים מיד עם פירוק ברית המועצות.
נוסיף את העובדה שהיטלר היה מטורף.
לכן לדעתי לא הייתה יכולה להתקיים שואה כלל מהצד הרוסי.
זה היה חייב להתרחש מהצד הגרמני בגלל ההפסד המביש במלחמת העולם הראשונה והעם הגרמני היה חייב שעיר לעזאזל.
זאת דעתי.
-
[QUOTE=Captain_Charisma;662355]שמע אני יודע שהוא היה אדם גאון רק אמרתי שהוא היה קצת מעורער זהו.
ואכן השואה יכלה להגיע גם מעוד כיוונים כמו האינקוויזיציה בספרד או הכנסיה בותיקן.
אבל עובדה ששם מעבר להטפות לא התפתחו הרבה דברים.
זה גם לא התפתח בספרד בגלל הגירוש,במקום להרוג פשוט גירשו את היהודים ממקומותיהם...[/QUOTE]
כן בטח פשוט שרפו אותם ואחרי זה גירשו את הגופות...
-
[quote=zuran;662362]שכחת שבין מלחמת העולם הראשונה לשנייה התחוללה ברוסיה המהפכה הבולשיביקית שהביאה את המרקסיזם הקומוניסטי לשלטון. רוסיה הקומוניסטית נשארה קומוניסטית בלי שום קשר להיטלר עד לעשור האחרון של המאה העשרים. רוסיה הקומוניסטית לא שנאה יהודים, היא שנאה דת ולכן לא הייתה שואה אלא עובדתית היסטורית ניתן לראות שריסקו הקומוניסטים את הדת היהודית בברית המועצות (עובדה שבימנו מעטים היהודים הרוסים הדתיים, בעוד שלפני מאה שנה זו הייתה אחת הקהילות היהודיות הדתיות הגדולות בעולם) אבל ליהודים לא קרה כלום, עובדה שהייתה עלייה של מיליון יהודים מיד עם פירוק ברית המועצות.
זה היה חייב להתרחש מהצד הגרמני בגלל ההפסד המביש במלחמת העולם הראשונה והעם הגרמני היה חייב שעיר לעזאזל.
זאת דעתי.[/quote]
הינה בן אדם חכם לא כמוך ניצן שמבססת דיונים על איזה מחשק מחשב טיפשי עדו שנייה תבססי דיון על וולפינשטייין והנאצים הוזומבים מCOD 5 אהה..
-
[quote=zuran;662362]שכחת שבין מלחמת העולם הראשונה לשנייה התחוללה ברוסיה המהפכה הבולשיביקית שהביאה את המרקסיזם הקומוניסטי לשלטון. רוסיה הקומוניסטית נשארה קומוניסטית בלי שום קשר להיטלר עד לעשור האחרון של המאה העשרים. רוסיה הקומוניסטית לא שנאה יהודים, היא שנאה דת ולכן לא הייתה שואה אלא עובדתית היסטורית ניתן לראות שריסקו הקומוניסטים את הדת היהודית בברית המועצות (עובדה שבימנו מעטים היהודים הרוסים הדתיים, בעוד שלפני מאה שנה זו הייתה אחת הקהילות היהודיות הדתיות הגדולות בעולם) אבל ליהודים לא קרה כלום, עובדה שהייתה עלייה של מיליון יהודים מיד עם פירוק ברית המועצות.
זאת דעתי.[/quote]
מממ... כנראה שאתה צודק
אולי אל פרט כזה פשוט לא ידעתי
אז יודע מה
בגלל הטעות שנוצרה נשנה את הדיון
אם רוסיה הייתה כמו שהייתה בתקופת הפוגרומים
היתה שואה ליהודים?
-
דיי!!!
בוא נגיד משהו אחר:
אם ספרד הייתה בתקופת האינקוויזיציה.היתה שואה ליהודים?
-
כאילו בכוח את ממשיכה תדיון הדבילי הזה את רואה שמלא אנשים נגדו אות ממשיכה כאילו ?.. את יודעת מה את אנטירוסיה זה מה שאת...
-
[QUOTE=RockStar:D;662363]כן בטח פשוט שרפו אותם ואחרי זה גירשו את הגופות...[/QUOTE]
לא..
פשוט גירשו אותם.
[url]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9_%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%93[/url]
-
לדעתי לא נראה לי , מלחמת העולם השנייה תוכננה על ידי הגרמנים ( לא שהם ידעו על כך ) כבר מסוף מלחמת העולם הראשונה , גרמניה האשימה את היהודים בבגידה ובאי עזרה לגרמנים וגם הם סילו אותם , היטלר אשר כבש את לב הגרמנים שנא יהודים וגם ידע שגרמניה הוציאה את היהודים בגלל "אשמה" ו"תירוץ" שבגללם זה קרה , ולכן היטלר הבין מה הצעד שהוא צריך לעשות אפילו עם זה גורם לרוב הגרמנים לשנות את דעתן הוא היה "דיקטטור" ובגלל זה נפרץ מלחמת העולם השנייה.
-
[quote=DouBle R;662378]כאילו בכוח את ממשיכה תדיון הדבילי הזה את רואה שמלא אנשים נגדו אות ממשיכה כאילו ?.. את יודעת מה את אנטירוסיה זה מה שאת...[/quote]
כמו שאמרתי אם זה כזה מציק לך,תתעלם מהדיון
-
האמת, לדעתי הדבר הזה קשור יותר למטורפים כמו היטלר מאשר למדינה.
מטורפים כמו היטלר יכולים לקום בכל מדינה ואם זו מדינה חזקה אז היא יכולה להזיק ליהודים בצורה משמעותית.
אולי אם לא היה את היטלר אז היה קם מטורף אחר. לא חסרים כאלה וגם לא היו חסרים כאלה גם אז.
-
[quote=scorpio;662393]האמת, לדעתי הדבר הזה קשור יותר למטורפים כמו היטלר מאשר למדינה.
מטורפים כמו היטלר יכולים לקום בכל מדינה ואם זו מדינה חזקה אז היא יכולה להזיק ליהודים בצורה משמעותית.
אולי אם לא היה את היטלר אז היה קם מטורף אחר. לא חסרים כאלה וגם לא היו חסרים כאלה גם אז.[/quote]
בלי שום קשר למטורפים גרמניה האשימה את היהודים אל כך שבגללה היא הפסידה במלחמת העולם הראשונה ועל כך קיבלה את העונש של ההסכמים המרושעים על גרמניה
-
[quote=NapTime;662401]בלי שום קשר למטורפים גרמניה האשימה את היהודים אל כך שבגללה היא הפסידה במלחמת העולם הראשונה ועל כך קיבלה את העונש של ההסכמים המרושעים על גרמניה[/quote]
כן טוב, היא הייתה ממורמרת והוציאה על היהודים את העצבים שלה.
זאת גם נקודה למחשבה, אם היטלר לא היה אז כנראה גרמניה בכל זאת הייתה עושה את השואה.
-
[quote=scorpio;662411]כן טוב, היא הייתה ממורמרת והוציאה על היהודים את העצבים שלה.
זאת גם נקודה למחשבה, אם היטלר לא היה אז כנראה גרמניה בכל זאת הייתה עושה את השואה.[/quote]
אילו שטויות.
אם לא היטלר היה יכול להיות אחד אחר אנטישמי שיעלה לשלטון.
-
[quote=scorpio;662411]כן טוב, היא הייתה ממורמרת והוציאה על היהודים את העצבים שלה.
זאת גם נקודה למחשבה, אם היטלר לא היה אז כנראה גרמניה בכל זאת הייתה עושה את השואה.[/quote]
היטלר פשוט הצית אותם והדליק אותם כי הם היו כבר מחוממים , וכמו ששקד אמר זה לא התחיל מהיטלר הם היו כבר חמים על היהודים
-
ניצן אני לא אתעלם מדברים כאלה ולא אכפת לי במצידי תיהיה מלכתץ העולם אני לא אתןם לאף אחד לדבר על המולדת שלי
בונא אתם אנשים חסרי שכל כל העולם חםפ על היהודים וזה לא התחיל מגרמנייה או ממלחמת הועלם ה כל קשור למה שקרה פה לפני בזמנו של ישוע אתם מואשמים ברצח ישוע ואני תומך בזה כי הרי יהודי הסגיר את ישוע לאימפרייה הרומית ואתם מתנהגחים באותה בוגדניות כמו באותה הזמן בוגדניים..
-
אז מה שגרמניה הייתה ממורמרת...
בשואת הארמנים טבחו הטורקים כמיליון(לא זוכר כמה) ארמנים וכל העולם שתק..
עד היום הם מכחישים.
בקיצור הכוונה פה היא שמטורפים לא חסר.
-
[quote=DouBle R;662428]ניצן אני לא אתעלם מדברים כאלה ולא אכפת לי במצידי תיהיה מלכתץ העולם אני לא אתןם לאף אחד לדבר על המולדת שלי ככה[/quote]
אז אין בעיה,תמשיך להסתכל ולהגיב
אבל שמור על הפה שלך
עוד "גזענית" אחד ואתה מוצא את עצמך בחוץ
תגיד תודה שלא העיפו אותך על זה שהתנהגת כמו גזען
גם לידי אמרת את זה לפני חצי שעה
-
[quote=Captain_Charisma;662430]אז מה שגרמניה הייתה ממורמרת...
בשואת הארמנים טבחו הטורקים כמיליון(לא זוכר כמה) ארמנים וכל העולם שתק..
עד היום הם מכחישים.
בקיצור הכוונה פה היא שמטורפים לא חסר.[/quote]
צודק כל אחד היה יכול להעלות במקום היטלר , אבל הוא רק מה שהוא עשה הם גם הישטלת על גרמניה בלי להתחשב בדעותיהם של רבים , פשוט היה דיקטטור לכל דבר
-
[quote=NapTime;662423]היטלר פשוט הצית אותם והדליק אותם כי הם היו כבר מחוממים , וכמו ששקד אמר זה לא התחיל מהיטלר הם היו כבר חמים על היהודים[/quote]
דווקא לא כולם..
סבתא שלי מגרמניה וגם המשפחה שלה.. לא כל כך הרבה מאורעות כאלו כנגד היהודים וגם המשטר היה ממש בסדר איתם, נתנו להם לעלות לארץ לפני מלחמת העולם השנייה, אחרי העלייה של היטלר לשלטון אני חושב, וגם כשהיטלר עלה לשלטון ראיתי תוכנית על זה שהיה איזו מריבה בין התומכים למשטר של גרמניה.
-
[quote=Kratos;662418]אילו שטויות.
אם לא היטלר היה יכול להיות אחד אחר אנטישמי שיעלה לשלטון.[/quote]
נו זה מה שאמרתי
-
[QUOTE=DouBle R;662259]אני מבקש ממך ליסוגר את הדיון הזה הרי אני רואה פה גיחזענות מוחלטת נגד רוסייה ...[/QUOTE]
חחחח חתיכת חצוף, רואה פה גזענות מול רוסיה...
אם היית בן אדם אולי היינו מתחשבים בך אבל המציאות מראה שאתה גזען
ניצן ישר כח על הדיון! לדעתי יש עד היום אנשים ששונאים את היהודים לצערנו... רובם הגדול של האנשים ששונאים את היהודים בארץ הם רוסים לצערי הגדול ואחד מהם פה בתפורום מלווה בתפקיד של מסקר.. כמה שזה עצוב..
-
[quote=Kratos;662441]דווקא לא כולם..
סבתא שלי מגרמניה וגם המשפחה שלה.. לא כל כך הרבה מאורעות כאלו כנגד היהודים וגם המשטר היה ממש בסדר איתם, נתנו להם לעלות לארץ לפני מלחמת העולם השנייה, אחרי העלייה של היטלר לשלטון אני חושב, וגם כשהיטלר עלה לשלטון ראיתי תוכנית על זה שהיה איזו מריבה בין התומכים למשטר של גרמניה.[/quote]
לא כולם , ראית היו הרבה משפחות שיצאו נגד השלטון ושמרו משפחות שלמות בביתהם , שוב אני מזכיר כל מי שהיה בעד פשוט סירב ליהודים ופשוט שלח אותם חזרה לגהנום שלהם
-
[QUOTE=DouBle R;662428]ניצן אני לא אתעלם מדברים כאלה ולא אכפת לי במצידי תיהיה מלכתץ העולם אני לא אתןם לאף אחד לדבר על המולדת שלי
בונא אתם אנשים חסרי שכל כל העולם חםפ על היהודים וזה לא התחיל מגרמנייה או ממלחמת הועלם ה כל קשור למה שקרה פה לפני בזמנו של ישוע אתם מואשמים ברצח ישוע ואני תומך בזה כי הרי יהודי הסגיר את ישוע לאימפרייה הרומית ואתם מתנהגחים באותה בוגדניות כמו באותה הזמן בוגדניים..[/QUOTE]
אתה רואה פה גזענות מוחלטת אז נו באמת מה זה הציטות שמעליי?
-
[quote=DouBle R;662428]ניצן אני לא אתעלם מדברים כאלה ולא אכפת לי במצידי תיהיה מלכתץ העולם אני לא אתןם לאף אחד לדבר על המולדת שלי
בונא אתם אנשים חסרי שכל כל העולם חםפ על היהודים וזה לא התחיל מגרמנייה או ממלחמת הועלם ה כל קשור למה שקרה פה לפני בזמנו של ישוע אתם מואשמים ברצח ישוע ואני תומך בזה כי הרי יהודי הסגיר את ישוע לאימפרייה הרומית ואתם מתנהגחים באותה בוגדניות כמו באותה הזמן בוגדניים..[/quote]
הכנסיה הקתולית חזרה בה מהשטות הזאת, ואחריה כל הכנסיות בעולם.
הנאצים שנאו יהודים בלי סיבה, בדיוק כמוך, וזה ידוע שהיטלר שנא את הנצרות.
אין לך מקום במדינת היהודים. תחזור לרוסיה ותרקב שם.
-
[QUOTE=idos055;662448]חחחח חתיכת חצוף, רואה פה גזענות מול רוסיה...
אם היית בן אדם אולי היינו מתחשבים בך אבל המציאות מראה שאתה גזען
ניצן ישר כח על הדיון! לדעתי יש עד היום אנשים ששונאים את היהודים לצערנו... רובם הגדול של האנשים ששונאים את היהודים בארץ הם [B]רוסים [/B]לצערי הגדול ואחד מהם פה בתפורום מלווה בתפקיד של מסקר.. כמה שזה עצוב..[/QUOTE]
כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!!
-
[QUOTE=RockStar:D;662462]כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!![/QUOTE]
אף אחד לא שונא אותך תפסיק לחיות בסרט.
אתה אחד מהאנשים שאני יותר אוהב בפורום, אני סה"כ מדבר סטטיסטית
-
הרוסים הם לא רוב בשונאי היהודים..
-
תאמינו לי שאני שונא יהודים [ולא את כולם יש אנשים שאני אוהב ויש אנשים שפחות]וזאת בגללמ מה שקרה לי בילדות
-
[quote=RockStar:D;662462]כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!![/quote]
אח זה לא נכון ..... יש כאלה ששונאים את השחורים , יש כאלה ששונאים את היהודים , יש כאלה ששונאים את הערבים , יש כאלה שנשואים את הטורקים , ויש כאלה ששונאים את הרוסים , אבל אתה לא יכול להגיד שכל הארץ שונאת אתכם חלאס להוציא לנו דברים מהפה
-
[QUOTE=Kratos;662441]דווקא לא כולם..
סבתא שלי מגרמניה וגם המשפחה שלה.. לא כל כך הרבה מאורעות כאלו כנגד היהודים וגם המשטר היה ממש בסדר איתם, נתנו להם לעלות לארץ לפני מלחמת העולם השנייה, אחרי העלייה של היטלר לשלטון אני חושב, וגם כשהיטלר עלה לשלטון ראיתי תוכנית על זה שהיה איזו מריבה בין התומכים למשטר של גרמניה.[/QUOTE]
שמע גם בתקופת הנאצים עצמם היו מתנגדים להם.
אחד הניסיונות הגדולים לעצור את זה היה מבצע ואלקירי.
אבל זאת לא הנקודה פה,הנקודה היא שיכול היה לקרות שמטורף אחד ישתלט על המדינה שלו וככה על העולם..
-
[QUOTE=RockStar:D;662462]כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!![/QUOTE]
אנחנו ,אני לפחות לא שונא שום רוסי חלק מהמישפחה שלי הם רוסים ואני לא בוכה פה על כלום
אנחנו רק אומרים שהוא גזעני תראה מה הוא כתב!
-
[QUOTE=idos055;662464]אף אחד לא שונא אותך תפסיק לחיות בסרט.
אתה אחד מהאנשים שאני יותר אוהב בפורום, אני סה"כ מדבר סטטיסטית[/QUOTE]
לחיות בסרט?
תגיד לי אז למה אני הכי לא מקובל בכיתה?למה?
למה דווקא איתי מתחילים לריב בבית ספר?
למה כולם קוראים לי רוסי מסריח?
אתה בחיים לא היית ולא תהיה רוסי אתה לא תבין מה זה להיות רוסי בישראל.
-
[quote=RockStar:D;662473]לחיות בסרט?
אתה בחיים לא היית ולא תהיה רוסי אתה לא תבין מה זה להיות רוסי בישראל.[/quote]
לי כמה רוסים בבית ספר , ואף אחד לא שונא אותם ומקלל אותם הם משולבים איתנו
-
[QUOTE=RockStar:D;662473]לחיות בסרט?
אתה בחיים לא היית ולא תהיה רוסי אתה לא תבין מה זה להיות רוסי בישראל.[/QUOTE]
אחי יש לי ילד יהודי שיורדים עליו זה לא קשור..
הם מחפשים את חלשי האופי אתה מבין? זה לא קשור לגזע אלא לאופי
-
[size=6]מספיק[/size]
לא אכפת לי מה אל תדברו ככה כבר אמרתי לכם לא לדבר ככה בתחילת הדיון
רומה-חושב שהיהודים מואשמים ברצח ישו?
תפדל,תהנה!
האפיפיור-ראש הכנסייה הקטולית ביקש סליחה מהיהודים ואמר בעצמו שהאשמות נגד היהודים על רצח ישו הן לא נכונות
אז בבקשה
אם אתה יהודי אני לא מבינה איך אתה מרשה לעצמך לדבר ככה
אם אתה נוצרי אז ראש הכנסייה הנוצרית בעצמו אמר שהאשמת היהודים היא שטות
אם אתה לא מאמין בכלום,אז בתור בן אדם תבין לבד שמזמן כבר לא שונאים יהודים על רצח ישו
רק ילדים קטנים שלא מבינים מה שאומרים להם חושבים עוד דברים כאלה
-
[quote=RockStar:D;662473]לחיות בסרט?
אתה בחיים לא היית ולא תהיה רוסי אתה לא תבין מה זה להיות רוסי בישראל.[/quote]
זה שיש כזה דבר אצלך לא אומר שכולם ככה, אז למה אתה מדבר בכלליות?
-
[quote=JigSaW;662485][SIZE=6]מספיק[/SIZE]
לא אכפת לי מה אל תדברו ככה כבר אמרתי לכם לא לדבר ככה בתחילת הדיון
רומה-חושב שהיהודים מואשמים ברצח ישו?
תפדל,תהנה!
האפיפיור-ראש הכנסייה הקטולית ביקש סליחה מהיהודים ואמר בעצמו שהאשמות נגד היהודים על רצח ישו הן לא נכונות
אז בבקשה
אם אתה יהודי אני לא מבינה איך אתה מרשה לעצמך לדבר ככה
אם אתה נוצרי אז ראש הכנסייה הנוצרית בעצמו אמר שהאשמת היהודים היא שטות
אם אתה לא מאמין בכלום,אז בתור בן אדם תבין לבד שמזמן כבר לא שונאים יהודים על רצח ישו
רק ילדים קטנים שלא מבינים מה שאומרים להם חושבים עוד דברים כאלה[/quote]
מסכים איתך
-
הדיון הזה גלש לכיוונים לא רצויים.
עידו ואסף אני מבקש מכם להרגע.
ההאשמות האלה לא מתאימות לדיון.
-
[QUOTE=idos055;662482]אחי יש לי ילד יהודי שיורדים עליו זה לא קשור..
הם מחפשים את חלשי האופי אתה מבין? זה לא קשור לגזע אלא לאופי[/QUOTE]
אני לא נעלב מהם אבל בכל זאת
מבחינה חברתית אין לי כמעט חברים חוץ מהרוסים שבבית ספר.
הם לא רוצים לשלב אותי כי אני רוסי :\.
זו שואה נפשית.
-
טוב תקשיבו הדיון יצא משליטה,אנשים במקום לדון על מה היה קורה ליהודים מדברים על קיפוח של הרוסים עכשיו
עזבו אתכם
נעול