-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתה מפעיל לכידה ואתה רואה שהדרקון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון. אתה מחכה כמה שניות ופתאום אתה שומע "טין". אתה מבין שתפסת אותו! לפתע אתה שומע קול מתוך הדרגופון:"הדרקון שתפסת הוא גרידון. דרקון זה אוהב מאוד להסתובב במקומות פתוחים אך לפעמים הוא אוהב להסתובב דווקא איפה שיש הרבה עצים. המתקפות של גרידון הן:כדור עלה והתנגשות הפלה. יכולות:אין."
מה תעשה?[/COLOR]
אני מוציא את גרידון ואומר לו :"שלום אני הבעלים החדש שלך"
ועושה הפסקת אוכל
-
[COLOR="Silver"]~ליאופוד~
גוסטרדון משתמש בסופת שמיים. לפתע אתה רואה גלים של רוחות נעים במהירות סביב גוסטרדון ולפתע הוא פותח את הכנפיים וכל גלי הרוחות עולים לשמיים ויורדים במהירות אל עבר מנסטורקוד ופוגע בו! "זה לא יעזור לך! מנסטורקוד השתמש בקרן אפלה!" אומר האביר האפל ומנסטורקוד יוצר על ראשו קרן שעשויה מאופל ומתחיל לרוץ לכיוון גוסטרדון. מנסטורקוד פוגע בגוסטרדון ומעיף אותו!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
אתה לוחץ על התמונה של פיירון ופתאום הוא יוצא החוצה באור שחור. הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דרקון הקרח ומפיל אותו בהפתעה. "מה זה?!" צועק האביר האפל ורץ אל כיוון דרקון הקרח והילד עם הקלף מתחיל לברוח. "היי חזור לפה!" צועק האביר האפל ומתחיל לרוץ אחרי הילד ומשאיר את דרקון הקרח לבד בעודו פצוע קשה!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
"הוא רצה את זה.." אומרת הילדה ומראה לך קלף מתקפה שמתאים לדרקון מסוג עשב ובתוך הקלף אתה רואה תמונה של דרקון שמוציא מפיו תותח שעשוי מעלים. "זו מתקפת תותח עלים והיא מתאימה בדיוק לגראסבוין שלך." אומרת הילדה,מביאה לך את הקלף והולכת משם.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתם עושים הפסקת אוכל וכום אוכלים ונהנים. לפתע אתה רואה שני אבירים אפלים נופלים מהשמיים ומתרסקים לידכם! "הדרקון שלנו השתגע!!" צועק אחד. "הוא מתהפך ומתגלגל ויורה לכל מקום כדורי אש!" צועק השני כשלפתע אתה רואה בשמיים דרקון ענק ומפחיד שמשתגע!
[IMG]http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/182/0/d/Dragon_by_el_grimlock.jpg[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;723793][COLOR=silver]~ליאופוד~[/COLOR]
[COLOR=silver]גוסטרדון משתמש בסופת שמיים. לפתע אתה רואה גלים של רוחות נעים במהירות סביב גוסטרדון ולפתע הוא פותח את הכנפיים וכל גלי הרוחות עולים לשמיים ויורדים במהירות אל עבר מנסטורקוד ופוגע בו! "זה לא יעזור לך! מנסטורקוד השתמש בקרן אפלה!" אומר האביר האפל ומנסטורקוד יוצר על ראשו קרן שעשויה מאופל ומתחיל לרוץ לכיוון גוסטרדון. מנסטורקוד פוגע בגוסטרדון ומעיף אותו![/COLOR]
[COLOR=silver]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
[COLOR=black]*אפשר לשנות לי את הצבע?[/COLOR]
[COLOR=black]אני אומר לגוסטרדון :"קדימה תקום ידידי,עזרה מישהו הדרקון שלי נפצע ואני בסכנת חיים הצילו!".[/COLOR]
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתם עושים הפסקת אוכל וכום אוכלים ונהנים. לפתע אתה רואה שני אבירים אפלים נופלים מהשמיים ומתרסקים לידכם! "הדרקון שלנו השתגע!!" צועק אחד. "הוא מתהפך ומתגלגל ויורה לכל מקום כדורי אש!" צועק השני כשלפתע אתה רואה בשמיים דרקון ענק ומפחיד שמשתגע!
[IMG]http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/182/0/d/Dragon_by_el_grimlock.jpg[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגראוקון להפעיל כנף אבן
שיגן מכדורי האש שיגיעו אלינו ולגרידון כדור עלה על הפה של הדרקון
-
[QUOTE=DoR_RoD;723793][COLOR="Silver"]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
"הוא רצה את זה.." אומרת הילדה ומראה לך קלף מתקפה שמתאים לדרקון מסוג עשב ובתוך הקלף אתה רואה תמונה של דרקון שמוציא מפיו תותח שעשוי מעלים. "זו מתקפת תותח עלים והיא מתאימה בדיוק לגראסבוין שלך." אומרת הילדה,מביאה לך את הקלף והולכת משם.
מה תעשה?[/COLOR]
[[/COLOR][/QUOTE]
"תודה ילדה!" אומר בשמחה והסתכל על הקלף.
"בוא גסבוין בוא נמשיך לעוף!" אומר והעלה על גראסבוין.
-
[quote=DoR_RoD;723793][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה לוחץ על התמונה של פיירון ופתאום הוא יוצא החוצה באור שחור. הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דרקון הקרח ומפיל אותו בהפתעה. "מה זה?!" צועק האביר האפל ורץ אל כיוון דרקון הקרח והילד עם הקלף מתחיל לברוח. "היי חזור לפה!" צועק האביר האפל ומתחיל לרוץ אחרי הילד ומשאיר את דרקון הקרח לבד בעודו פצוע קשה![/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'אני צריך לטפל בדרקון הזה וכדי לטפל בו אני אצטרך לתפוס אותו...עכשיו איך אני עושה את זה?' אחשוב לעצמי
"פרופסור!פרופסור איך אני תופס דרקונים בעזרת המכשיר הזה" אצעק לפרופסור מסין
"אולי זה הכפתור הזה..."ואלחץ על כפתור משונה במכשיר שלי
-
[COLOR="Gray"]~ליאופוד~
גוסטרדון עומד על הרגליים ונראה כאילו הוא בכלל לא נפגע. "חחח יש לך כוח סיבולת אה?! טוב מנסטורקוד השתמש בעוד קרן אפלה!" אומר האביר ומנסטורקוד מתקרב אל גוסטרדון עם קרן אפלה שנראת חזקה במיוחד!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומגן עליכם מכדורי האש וגרידון משתמש בכדור עלים על הפה של הדרקון ומפוצץ אותו! הדרקון מחוסל ונופל על האדמה. "עצרת אותו! איך?!" צועק אחד האבירים. "אם הצלחת לעצור את דארקופוליסון תצליח לעצור עוד הרבה דרקונים!" אומר השני ושניהם קמים ובורחים מהר. לפתע אתה רואה שהדרקון,דארקופוליסון,מתאושש קצת אך הוא סובל מכאבים וצועק והוא נראה ממש חסר אונים..
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה וגראסבוין ממשיכים לעוף ולפתע אתה רואה שלט די גדול:"תארוכת דרקונים ביום שבת!!" אתה יורד למטה ורואה איצטדיון ענק ושלט על הכניסה:"ביום שבט תארוכת דרקונים ענקית! יש תחרויות בין דרקונים,קרבות,חפצים לקניה והמון פרסים סופר שווים!" אתה שואל את אחד האנשים איזה יום היום והוא אומר לך שהיום יום חמישי.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
"אתה צריך ללחות על הכפתור הזה" אומר מסין ומצביע על כפתור במסך של מערבולת כתומה. אתה לוחץ והדרקון נכנס אל הדרגופון באור ירוק. "טין" אתה שומע ומבין שהוא נלקד ופתאום אתה שומע קל מהדרגופון שאומר:הדרקון שתפסת הוא אייסבול. דרקון זה אוהב להסתובב במקומות קרים והוא שונא אש וחום. כאשר אייסבול מרגיש בסכנה והוא נמצא במקום קפוא,הוא יכול להסתוות לשטח.
מתקפות:קרן קרח,כדור קרח.
יכולות:אין"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;723914][COLOR="Gray"]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה וגראסבוין ממשיכים לעוף ולפתע אתה רואה שלט די גדול:"תארוכת דרקונים ביום שבת!!" אתה יורד למטה ורואה איצטדיון ענק ושלט על הכניסה:"ביום שבט תארוכת דרקונים ענקית! יש תחרויות בין דרקונים,קרבות,חפצים לקניה והמון פרסים סופר שווים!" אתה שואל את אחד האנשים איזה יום היום והוא אומר לך שהיום יום חמישי.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"נשמע טוב האא גסבוין? טוב אבל אנחנו עדיין צרכים להתאמן! קדימה בוא גרסבוין! השתמש בתותח עלים על אחד העצים!" אומר לגרסבוין.
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומגן עליכם מכדורי האש וגרידון משתמש בכדור עלים על הפה של הדרקון ומפוצץ אותו! הדרקון מחוסל ונופל על האדמה. "עצרת אותו! איך?!" צועק אחד האבירים. "אם הצלחת לעצור את דארקופוליסון תצליח לעצור עוד הרבה דרקונים!" אומר השני ושניהם קמים ובורחים מהר. לפתע אתה רואה שהדרקון,דארקופוליסון,מתאושש קצת אך הוא סובל מכאבים וצועק והוא נראה ממש חסר אונים..
מה תעשה?[/COLOR]
אני עושה 4 פעילויות:
(1) אני אומר לגראוקון להפעיל כנף אבן על דארקופוליסון כדי לחסל אותו סופית
(2) אני אומר לאבירי האופל שיתנו לי את הקלפים שלהם אחרת אני לא יתן להם לעבור
(3) אני אומר לגרידון לפעיל הסתערות (התנגשות הפלה) מקדימה להם ככה שלא יוכלו לברוח
(4) אני מפעיל לכידה
-
[quote=DoR_RoD;723914][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]"אתה צריך ללחות על הכפתור הזה" אומר מסין ומצביע על כפתור במסך של מערבולת כתומה. אתה לוחץ והדרקון נכנס אל הדרגופון באור ירוק. "טין" אתה שומע ומבין שהוא נלקד ופתאום אתה שומע קל מהדרגופון שאומר:הדרקון שתפסת הוא אייסבול. דרקון זה אוהב להסתובב במקומות קרים והוא שונא אש וחום. כאשר אייסבול מרגיש בסכנה והוא נמצא במקום קפוא,הוא יכול להסתוות לשטח. [/COLOR]
[COLOR=red]מתקפות:קרן קרח,כדור קרח.[/COLOR]
[COLOR=red]יכולות:אין"[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אלך לפרופסור ויגיד לו:"פרופסור אתה יכול לרפא את הדרקון שלי?"
-
[QUOTE]
[/quote=DoR_RoD;723914][COLOR=gray]~ליאופוד~[/COLOR]
[COLOR=gray]גוסטרדון עומד על הרגליים ונראה כאילו הוא בכלל לא נפגע. "חחח יש לך כוח סיבולת אה?! טוב מנסטורקוד השתמש בעוד קרן אפלה!" אומר האביר ומנסטורקוד מתקרב אל גוסטרדון עם קרן אפלה שנראת חזקה במיוחד![/COLOR]
[COLOR=gray]מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE]
אני אומר לסוסטרדון :"סופת שמיים קדימה!".
-
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
גראסבוין יוצר בפיו כדור עלים שגדל וגדל עד שהוא יורה אותו בתור תותח עלים והוא יורה את זה לכיוון אחד העצים. תותח העלים שובר את העץ ועוד כמה עצים אחריו ואז נעלם. גראסבוין ממשיך להתאמן על כל המתקפות שלו כשלפתע אתה שומע רשרוש מהשיחים. אתה מתקרב ורואה לפתע ביצה על מה שנראה כמו קן של דרקון אך אין שם שום זכר לחיים של דרקון [url=http://wahackpokemon.com/][img]http://wahackpokemon.com/sprite/huevo/ovoN.gif[/img][/url].
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומחסל את דארקופוליסון. אתה אומר לאבירים לתת לך את הקלפים והם אומרים:"היית מת!" אך אחרי שגרידון חוסם אותם הם נותנים לך את כל הקלפים שיש להם
שאלה רק מתקפה ויכולת:מתקפת תותח אפל ויכולת צל. הם בורחים ואתה מבצע לכידה על דארקופוליסון.
"טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו! "הדרקון שתפסת הוא דארקופוליסון. דארקופוליסון אוהב להסתובב במקומות פתוחים בעיקר בלילות והו אוהב מאוד הרס וחורבן.
מתקפות:כדור אש,כדור צל,תותח צל.
יכולות:צל"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
"אתה יכול להשתמש בדרגופון בשביל זה. אם הדרקון שלך מותש והוא בתוך הדרגופון אתה צריך ללחוץ על זה ואז הוא יוכל להבריא במהירות של שתי שניות." אומר מסין ולוחץ על כפתור עגול שנמצא בצד הדרגופון. "עכשיו אתה יוצא למסע החשוב שלך רשמית! להתראות." אומר מסין ונכנס למעבדה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Gray"]~ליאופוד~
גוסטרדון משתמש בסופת שמיים ופוגע במנסטורקוד והמתקפה שלו מתבטלת. "זה לא יעזור! מנסטורקוד השתמש בתותח צל!" אומר האביר האפל ומנסטורקוד מטעין בפיו תותח ולאחר כמה שניות יוצא מפיו תותח חזק מאוד של צללים ורוחות שמתקרב אל גוסטרדון!
מה תעשה[/COLOR]?
-
[QUOTE=DoR_RoD;723420][COLOR="Red"]~אדם~
אתה לוחץ על הכפתור ולפתע פיירון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון ולאחר מכן אתה רואה בדרגופון תמונה שלו. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע צרחה של ילד קטן וקול עבה ומפחיד שאומר:"תביא לי את הקלף הזה!"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"]~טריי~
"אוקיי אייסטרודון,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את אייסטרודון.
אתה רואה דרקון ענק בצבע כחול בהיר,עם שתי כנפי עור גדולות,ארבע רגליים גדולות ושריריות וזנב גדול וחזק. "וזהו אייסטרודון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראסבוין מואר באור שחור והאור נכנס אל תוך הדרגופון ואתה רואה בתוכו תמונה של גראסבוין. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קול חזק מאוד של נפנוף כנפיים ולאחר מכן אתה שומע צרחה של דרקון!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Silver"]~ליאופוד~
"הנה הוא כאן,גוסטרדון!" אומר מסין ומביא אליך את גוסטרדון.
אתה רואה דרקון גדול מאוד בצבע לבן,עם כנפי עור גדולות,זנב גדול,ארוך,חזק ושפיצי,רגליים גדולות וחזקות,פנים גדולות ומפחידות ומעין סנפיר על ראשו. "וזהו גוסטרדון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתה מקבל מספיק אוכל ולאחר מכן אתה לוחץ על הכפתור ופתאום גראוקון מואר באור שחור והאור נכנס לדרגופון ולאחר מכן אתה רואה תמונה של גראוקון בתוך הדרגופון. "אוקיי,להתראות!" אומרים מסין וקיצ'ה ומלווים אותך החוצה. לפתע אתה שומע קולות של צעדים איטיים ואתה רואה מולך כמה עצים נופלים וזזים!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אלחץ על הכפתור אומר תודה ואצא
-
[QUOTE=DoR_RoD;724432][COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
גראסבוין יוצר בפיו כדור עלים שגדל וגדל עד שהוא יורה אותו בתור תותח עלים והוא יורה את זה לכיוון אחד העצים. תותח העלים שובר את העץ ועוד כמה עצים אחריו ואז נעלם. גראסבוין ממשיך להתאמן על כל המתקפות שלו כשלפתע אתה שומע רשרוש מהשיחים. אתה מתקרב ורואה לפתע ביצה על מה שנראה כמו קן של דרקון אך אין שם שום זכר לחיים של דרקון [url=http://wahackpokemon.com/][img]http://wahackpokemon.com/sprite/huevo/ovoN.gif[/img][/url].
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"גרסבוין כדי שנחמם אותה אחרת היא תמות!" אומר והחבק את הביצה בעדינות."אוקי גסבוין תמשיך להתאמן על המתקפפות ואני בנתיים יתקשר לפרופסרוים לדעת קצת יותר על הביצה".
-
[quote=DoR_RoD;724432][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]"אתה יכול להשתמש בדרגופון בשביל זה. אם הדרקון שלך מותש והוא בתוך הדרגופון אתה צריך ללחוץ על זה ואז הוא יוכל להבריא במהירות של שתי שניות." אומר מסין ולוחץ על כפתור עגול שנמצא בצד הדרגופון. "עכשיו אתה יוצא למסע החשוב שלך רשמית! להתראות." אומר מסין ונכנס למעבדה.[/COLOR]
?[/quote]
"תודה דוקטור ולהתראות" ואני מתחיל במסעי כדי לעצור את ד"ם
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש בכנף אבן ומחסל את דארקופוליסון. אתה אומר לאבירים לתת לך את הקלפים והם אומרים:"היית מת!" אך אחרי שגרידון חוסם אותם הם נותנים לך את כל הקלפים שיש להם
שאלה רק מתקפה ויכולת:מתקפת תותח אפל ויכולת צל. הם בורחים ואתה מבצע לכידה על דארקופוליסון.
"טין" אתה שומע ומבין שתפסת אותו! "הדרקון שתפסת הוא דארקופוליסון. דארקופוליסון אוהב להסתובב במקומות פתוחים בעיקר בלילות והו אוהב מאוד הרס וחורבן.
מתקפות:כדור אש,כדור צל,תותח צל.
יכולות:צל"
מה תעשה?[/COLOR]
אני אומר לפרופסור שיש לי כבר 2 דרקונים חדשים
ומתחיל אימון:
אני אומר לדארקופוליסון להפעיל תותח צל על גראוקון לגראוקון להפעיל יכולת אבן קשה ולספוג את תותח הצל
-
[COLOR="MediumTurquoise"]~טריי~
אתה לוחץ על הכפתור ופתאום אייסטרודון הופך לאור שחור ונכנס לתוך הדרגופון. "אוקיי,להתראות" אומרים קיצ'ה ומסין. אתה יוצא החוצה ופתאום אתה רואה צל ענק על האדמה וזה לא צל של ענן... אתה מסתכל למעלה ורואה דרקון ממש רחוק ממך ופתאום הוא מתחיל ליפול לכיוונך!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה מתקשר לפרופסור מסין ושואל אותו דברים על הביצה.. "אם ראית את הביצה בקן של ארבעה עלים די גדולים,זה אומר שזה דרקון אדמה ואני מנחש שזה הדרקון מדיגטור כי רק הם משאירים ביצים לבד." אומר הפרופסור וממשיך:"כדאי לך לטפל בביצה במסירות מכיוון שהזן הזה של דרקונים הוא מאוד חזק,נדיר והוא גם בסכנת הכחדה. כדי לטפל בביצה אני מציע לך שהיא לא תיגע בטיפת מים אחת. חשוב גם שתמיד היא תהיה חמה,אחרת החיים שבתוכה יקפאו. עוד דבר חשוב הוא תמיד להשאיר אותה באותו קן של ארבעה עלים ומדי פעם לעטוף אותה בהם."
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
אתה מתקדם לך ופתאום אתה רואה שיש פיצול לשביל. בצד אחד אתה רואה מערה,בצד השני אתה רואה יער ובצד השלישי אגם.
מה תעשה?[/COLOR]
~ניר~
[COLOR="DarkRed"]*זו לא בעיה אתה יכול פשוט ללכת לעמוד הראשי ולבדוק שם.. ככה תוכל גם לבדוק את המתקפות שלהם.
דארקופוליסון משתמש בכדור צל שמתקרב אל גראוקון. גראוקון משתמש ביכולת אבן קשה וכל גופו הופך לאבן חזקה מאוד והוא סופג את כדור הצל כאילו לא קרה כלום.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה מתקשר לפרופסור מסין ושואל אותו דברים על הביצה.. "אם ראית את הביצה בקן של ארבעה עלים די גדולים,זה אומר שזה דרקון אדמה ואני מנחש שזה הדרקון מדיגטור כי רק הם משאירים ביצים לבד." אומר הפרופסור וממשיך:"כדאי לך לטפל בביצה במסירות מכיוון שהזן הזה של דרקונים הוא מאוד חזק,נדיר והוא גם בסכנת הכחדה. כדי לטפל בביצה אני מציע לך שהיא לא תיגע בטיפת מים אחת. חשוב גם שתמיד היא תהיה חמה,אחרת החיים שבתוכה יקפאו. עוד דבר חשוב הוא תמיד להשאיר אותה באותו קן של ארבעה עלים ומדי פעם לעטוף אותה בהם."
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
[
"אוקי פרופסור אני מבין" אומר והקח את כל ארבע העלים והעטוף בהם את הביצה."אוקי גרסבוין בוא נעוף קצת באזור ואחרי זה ננוח!" אני אומר ועולה על גראסבוין.
-
~ניר~
[COLOR="DarkRed"]*זו לא בעיה אתה יכול פשוט ללכת לעמוד הראשי ולבדוק שם.. ככה תוכל גם לבדוק את המתקפות שלהם.
דארקופוליסון משתמש בכדור צל שמתקרב אל גראוקון. גראוקון משתמש ביכולת אבן קשה וכל גופו הופך לאבן חזקה מאוד והוא סופג את כדור הצל כאילו לא קרה כלום.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר עכשיו לגראוקון להפעיל חפירה ולגרידון להפעיל התנגשות הפלה על גראוקון שיצא מהחפירה
ואז לדארקופוליסון להפעיל תותח צל על גרידון בעצם כדי לבטל את המתקפה
אחרי זה אני מחזיר את את כולם לדרגופון והולך לפרופסור ואומר לו: "יש לי 3 דרקונים מסוגי צל עשב ואדמה תוכל לתת לי כמה קלפים?
-
[quote=DoR_RoD;724461][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתקדם לך ופתאום אתה רואה שיש פיצול לשביל. בצד אחד אתה רואה מערה,בצד השני אתה רואה יער ובצד השלישי אגם.[/COLOR]
[/quote]
'מעניין לאן הדרכים מובילות..טוב נראה לי אני ימשיך לכיוון האגם'
ואני ממשיך ללכת בדרך לאגם
-
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה וגראסבוין עפים בשמיים ואתה מרגיש את הרוח הנעימה על שיערך. מרוב הכיף אתה לא שם לב שכבר נהיה ממש מאוחר. שניכם יורדים לאדמה ואתה רואה עץ ענקי שאפשר לנוח לידו. שניכם הולכים לעץ וגראסבוין נרדם במהירות. לפתע אתה מרגיש שמשהו דוקר אותך ברגל. אתה מרים את הרגל ורואה קלף שמבצבץ לו מהאדמה! אתה בודק איזה קלף זה ואתה רואה שהוא מתאים לסוג אדמה,קוראים לו זנב אבן ויש שם תמונה של דרקון שהזנב שלו ממש קשה,חזק ונראה כמו כמה אבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
שלושת הדרקונים עושים את מה שאמרת באופן מדהים וזה נראה כמו חלום דרקונים מגניב! לאחר כל האימונים אתה רואה שכבר נהיה מאוחר והפרופסור בדיוק בדרך הביתה. אתה עוצר אותו ושואל אותו אם יש לו קלפים והוא אומר לך שאין לו אבל אתה יכול למצוא קלפים במקומות מתאימים. קלף צל תמצא רק במקומות חשוכים. קלף אדמה תמצא באדמה. קלף עשב תמצא בשיחים ועצים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
אתה הולך בדרך של האגם ופתאום אתה רואה שהמים מבעבעים.. פתאום מהמים יוצאת יד גדולה שתופסת אותך ומכניסה אותך למים! אתה פותח את העיניים ורואה שאתה בתוך המים וממולך דרקון מים מוזר ומפחיד!
[IMG]http://trentonspeaks.files.wordpress.com/2008/09/water_dragon_by_pamansazz.jpg[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;724500][COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה וגראסבוין עפים בשמיים ואתה מרגיש את הרוח הנעימה על שיערך. מרוב הכיף אתה לא שם לב שכבר נהיה ממש מאוחר. שניכם יורדים לאדמה ואתה רואה עץ ענקי שאפשר לנוח לידו. שניכם הולכים לעץ וגראסבוין נרדם במהירות. לפתע אתה מרגיש שמשהו דוקר אותך ברגל. אתה מרים את הרגל ורואה קלף שמבצבץ לו מהאדמה! אתה בודק איזה קלף זה ואתה רואה שהוא מתאים לסוג אדמה,קוראים לו זנב אבן ויש שם תמונה של דרקון שהזנב שלו ממש קשה,חזק ונראה כמו כמה אבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"זה מוזר,מאיפה הקלף הזה בא בכלל,טוב לא משנה! מעניין מה השעה?" אשאל את עצמי ואסתכל על השעון.
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
שלושת הדרקונים עושים את מה שאמרת באופן מדהים וזה נראה כמו חלום דרקונים מגניב! לאחר כל האימונים אתה רואה שכבר נהיה מאוחר והפרופסור בדיוק בדרך הביתה. אתה עוצר אותו ושואל אותו אם יש לו קלפים והוא אומר לך שאין לו אבל אתה יכול למצוא קלפים במקומות מתאימים. קלף צל תמצא רק במקומות חשוכים. קלף אדמה תמצא באדמה. קלף עשב תמצא בשיחים ועצים.
מה תעשה?[/COLOR]
אני מוציא את דארקופוליסון ורוכב עליו קצת-כדי לשמח אותו הוא אוהב לילה ואז אומר לו לעשות תותח אש באוייר
ואני אומר לו לנסוע למקום הכי חשוך שהוא מכיר.
-
[quote=DoR_RoD;724500][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך בדרך של האגם ופתאום אתה רואה שהמים מבעבעים.. פתאום מהמים יוצאת יד גדולה שתופסת אותך ומכניסה אותך למים! אתה פותח את העיניים ורואה שאתה בתוך המים וממולך דרקון מים מוזר ומפחיד![/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://trentonspeaks.files.wordpress.com/2008/09/water_dragon_by_pamansazz.jpg[/IMG][/COLOR]
'אני חייב עזרה' אחשוב בלחץ
ואני ילחץ על התמונה של אייסבול כדי שיעזור לי
"אם אני השתמש בצכת קרח אני יקפיא את כולנו אז...אייסבול מהר תוציא אותי מהמים ותינגח את הדרקון הזה!"
-
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא 8 בערב. פתאום אתה רואה שוטר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr076.png[/IMG] שניגש אליך ושואל:"היי ילד מה אתה עושה פה?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
~ניר~
דארקופוליסון מתחיל לעופף לו בשמחה תוך שימוש בכדורי אש. לבסוף הוא מגיע למערה חשוכה. כל כך חשוך שם עד שאתה לא יכול לראות את עצמך. פתאום אתה שומע קול מתוך המערה שאומר:"דארקופוליסון מה אתה עושה כאן?" ופתאום מכל האפלה יוצא מישהו שמחזיק נר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] "מי אתה?" שואל האיש בנימוס.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
אייסבול יוצא מהדרגופון ולוקח אותך במהרות אל מחוץ למים. הדרקון יוצא מהמים בכעס ואייסבול מנסה לנגוח בו אך הוא מתחמק ויוצר בשתי ידיו כדורים שעשויים ממים וזורק אותם על אייסבול.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[COLOR="DarkRed"]
~ניר~
דארקופוליסון מתחיל לעופף לו בשמחה תוך שימוש בכדורי אש. לבסוף הוא מגיע למערה חשוכה. כל כך חשוך שם עד שאתה לא יכול לראות את עצמך. פתאום אתה שומע קול מתוך המערה שאומר:"דארקופוליסון מה אתה עושה כאן?" ופתאום מכל האפלה יוצא מישהו שמחזיק נר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] "מי אתה?" שואל האיש בנימוס.
מה תעשה?[/COLOR]
אני אומר: אני באתי לחפש קלפי אופל,נצחתי שתי אבירי אופל ולכדתי את דארקופוליסון ועכשיו אני מחזק אותו
אתה יכול לתת לי קלפים או שתזוז מדרכי?
-
[QUOTE=DoR_RoD;724978][COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה היא 8 בערב. פתאום אתה רואה שוטר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr076.png[/IMG] שניגש אליך ושואל:"היי ילד מה אתה עושה פה?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני נרדמתי כן אדוני,למה יש איזו בעיה?" אשאל בסקרנות.
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
"בוא אחרי." הוא אומר ומתחיל ללכת. אתם הולכים כמה זמן עד שפתאום אתה רואה המון גושים זוהרים והמון אור מקסים ומנצנץ ובכל מקום יש יהלומים! "במקום הזה אתה יכול למצוא קלפים באדמה,מאחורי יהלומים או תקועים בחריצים של הקירות. אני מציע לך לחפש הרבה גם מחר מכיוון שבכל יום נוצרים כאן קלפים חדשים." הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
"לא פשוט לא הייתי ממליץ לך להישאר כאן במשך הלילה כי בלילה מסתובבים במקום הזה המון דרקוני צל/עשב." אומר השוטר בדאגה ומכוון את הפנס לכיוון אחר ואתה רואה ביקתה. "אתה מוזמן לישון פה הלילה אם אתה לא רוצה שיגזרו אותך לגזרים." אומר השוטר.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;725090][COLOR="DarkRed"]~ניר~
"בוא אחרי." הוא אומר ומתחיל ללכת. אתם הולכים כמה זמן עד שפתאום אתה רואה המון גושים זוהרים והמון אור מקסים ומנצנץ ובכל מקום יש יהלומים! "במקום הזה אתה יכול למצוא קלפים באדמה,מאחורי יהלומים או תקועים בחריצים של הקירות. אני מציע לך לחפש הרבה גם מחר מכיוון שבכל יום נוצרים כאן קלפים חדשים." הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את גראוקון ואומר לו תפעיל חפירה ותתחיל למצוא קלפים!
אני שואל אותו איזה קלפים יש לו שהוא יכול לתת לי
-
[QUOTE=DoR_RoD;725090][COLOR="DarkRed"]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
"לא פשוט לא הייתי ממליץ לך להישאר כאן במשך הלילה כי בלילה מסתובבים במקום הזה המון דרקוני צל/עשב." אומר השוטר בדאגה ומכוון את הפנס לכיוון אחר ואתה רואה ביקתה. "אתה מוזמן לישון פה הלילה אם אתה לא רוצה שיגזרו אותך לגזרים." אומר השוטר.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אל תדאג אדוני האמת לפי מה שאמרתה אני חושב שאני הלך עכשיו למצוא כמה דרקונים!" אומר לשטור הוציא את גרסבוין ויעלה עליו."אוקי גרסבוין היגעה הזמן לטיול לילי!" אומר.
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש בחפירה ומתחיל לאסוף המון קלפים. אתה שואל את האיש אם יש לו קלפים לתת לך והוא אומר:"כשהייתי קצת יותר צעיר ראיתי ביצה ליד המערה הזאת,שבה אני גר. אימצתי את הביצה וטיפלתי בה במסירות ובסוף היא בקעה וממנה יצא דארקופוליסון ואהבתי אותו נורא ותמיד שיחקתי איתו וטיפלתי בו והוא היה חברי הטוב ביותר. יום אחד,כשדארקופוליסון עוד היה קטן,שני אבירים אפלים באו וחטפו אותו והפכו אותו לרשע שלהם. הוא היה אחד הדרקונים החזקים ביותר שלהם. כשעוד היינו קטנים לימדתי אותו מתקפות והבאתי לו קלפים אך כשהוא הפך לרשע הוא שכח הכל חוץ מכדור אש וכדור צל. דארקופוליסון,אם תיזכר ותיכנס לעברך כמה שיותר תוכל להיזכר בי ובמתקפות שלמדת. אתה לא זוכר? שמי הוא לי!"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
"רק תהיה זהיר!" צועק השוטר בעוד אתה מתרחק ממנו. לפתע אתה רואה אביר אפל על דרקון ענק ומפחיד!
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_lu6UwQj9Gs8/SpOHRq3mWxI/AAAAAAAAABM/-cThoxaB-9o/s400/dark_dragon_by_pamansazz.jpg[/IMG]
לפתע לידו בא עוד אביר אפל אחד על אותו הדרקון בדיוק! "אוקיי מאנטורסוק,השתמש בכדור צל!" אומרים שני האבירים האפלים ושני כדורי צל מתקרבים כבר אל גראסבוין!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;725128][COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש בחפירה ומתחיל לאסוף המון קלפים. אתה שואל את האיש אם יש לו קלפים לתת לך והוא אומר:"כשהייתי קצת יותר צעיר ראיתי ביצה ליד המערה הזאת,שבה אני גר. אימצתי את הביצה וטיפלתי בה במסירות ובסוף היא בקעה וממנה יצא דארקופוליסון ואהבתי אותו נורא ותמיד שיחקתי איתו וטיפלתי בו והוא היה חברי הטוב ביותר. יום אחד,כשדארקופוליסון עוד היה קטן,שני אבירים אפלים באו וחטפו אותו והפכו אותו לרשע שלהם. הוא היה אחד הדרקונים החזקים ביותר שלהם. כשעוד היינו קטנים לימדתי אותו מתקפות והבאתי לו קלפים אך כשהוא הפך לרשע הוא שכח הכל חוץ מכדור אש וכדור צל. דארקופוליסון,אם תיזכר ותיכנס לעברך כמה שיותר תוכל להיזכר בי ובמתקפות שלמדת. אתה לא זוכר? שמי הוא לי!"
מה תעשה?[/COLOR]
אני אומר לו בחוצפה: עכשיו הוא שלי ואני מחזיר את דארקופוליסון לדראגופון
אני לוקח את הקלפים מגראוקון ובודק מה הם
-
[QUOTE=DoR_RoD;725128][COLOR="DarkRed"]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
"רק תהיה זהיר!" צועק השוטר בעוד אתה מתרחק ממנו. לפתע אתה רואה אביר אפל על דרקון ענק ומפחיד!
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_lu6UwQj9Gs8/SpOHRq3mWxI/AAAAAAAAABM/-cThoxaB-9o/s400/dark_dragon_by_pamansazz.jpg[/IMG]
לפתע לידו בא עוד אביר אפל אחד על אותו הדרקון בדיוק! "אוקיי מאנטורסוק,השתמש בכדור צל!" אומרים שני האבירים האפלים ושני כדורי צל מתקרבים כבר אל גראסבוין!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי גרסבוין היגעה הזמן להראות להם מזה! השתמש בתותח עלים כדי להרוס את שתי כדור הצל ואז תרסק אותם על האדמה כדי שתוכל להשתמש בפיצול שורש!" אומר לגראסבוין.
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתה בודק את הקלפים ורואה:
מתקפות:טיפוס צללים,הבזק,רעידת אדמה,ציפורן צל.
יכולות:מציצת צללים.
"אני בסך הכל רציתי לגרום לו להיזכר במתקפות החזקות שלימדתי אותו לטובתך... כמו קרן על,פיצוץ צללים ועוד... אבל אם אתה רוצה לעשות את זה כך..." אומר האיש,לי,והולך חזרה לפנים המערה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~ג'ון~
גראסבוין משתמש בפיצוץ עלים ומבטל את שני כדורי הצל. לאחר מכן הוא מרסק את שני המאנטורסוק על האדמה ומשתמש בפיצול שורש ותופס אותם. "חחח זה לא יעזור לך! מאנטורסוק,השתמש בקרן על!" אומרים שני האבירים יחד ושתי קרני על שנוצרות בפיהם של מאנטורסוק חותכות את השורשים ושני המאנטורסוק עפים לשמיים. "עכשיו קרן על!" אומר אחד האבירים והאביר השני אומר:"פיצוץ צללים!" מאנטורסוק אחד מטעין בפיו קרן על ולבסוף יורה אותה ופוגע בגראסבוין והמאנטורסוק השני מטעין על גופו אור שחור-כסוף ולבסוף נוצר פיצוץ גדול שפוגע בגראסבוין והוא די תשוש.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;724978][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]אייסבול יוצא מהדרגופון ולוקח אותך במהרות אל מחוץ למים. הדרקון יוצא מהמים בכעס ואייסבול מנסה לנגוח בו אך הוא מתחמק ויוצר בשתי ידיו כדורים שעשויים ממים וזורק אותם על אייסבול.[/COLOR]
"אייסבול תשתמש בכדור קרח קדימה!"
-
[QUOTE=DoR_RoD;725993][COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתה בודק את הקלפים ורואה:
מתקפות:טיפוס צללים,הבזק,רעידת אדמה,ציפורן צל.
יכולות:מציצת צללים.
"אני בסך הכל רציתי לגרום לו להיזכר במתקפות החזקות שלימדתי אותו לטובתך... כמו קרן על,פיצוץ צללים ועוד... אבל אם אתה רוצה לעשות את זה כך..." אומר האיש,לי,והולך חזרה לפנים המערה.
מה תעשה?[/COLOR]
אני אומר לדארקופוליסון להפעיל מציצת צללים
אני מוציא את גראוקון ואומר לו לעשות חפריה
אני הולך על גרידון ומחפש את האיש
-
[COLOR="Red"]~אדם~
אייסבול משתמש בכדור קרח ומקפיא את שני כדורי המים והם נופלים מרוב המשקל. לפתע הדרקון מוציא מפיו תותח מים ענק ונורא חזק שפוגע באייסבול אך לא ממש משפיע עליו מכיוון שהוא סוג קרח. הדרקון מתחיל להילחץ וממשיך עם תותחי המים אך הם לא עוזרים לו. אייסבול צוחק עליו ובועט בו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
דארקופוליסון משתמש במציצת צללים ולפתע השיניים שלו זוהרות באור שחור ולאחר מכן כל גופו זוהר בשחור ולפתע כל האור השחור נעלם ודארקופוליסון מתחזק שוב. אתה מבין שזו יכולת שמוסיפה לו עוצמה מחדש.
גראוקון משתמש בחפירה. אתה עולה על גרידון ומחפש את האיש אך לא מוצא אותו בשום מקום. גראוקון יוצא ומנסה להסביר לך שאין עוד קלפים בשביבה והוא גם לא מצא את האיש.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;727406][COLOR="Red"]~אדם~
אייסבול משתמש בכדור קרח ומקפיא את שני כדורי המים והם נופלים מרוב המשקל. לפתע הדרקון מוציא מפיו תותח מים ענק ונורא חזק שפוגע באייסבול אך לא ממש משפיע עליו מכיוון שהוא סוג קרח. הדרקון מתחיל להילחץ וממשיך עם תותחי המים אך הם לא עוזרים לו. אייסבול צוחק עליו ובועט בו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
דארקופוליסון משתמש במציצת צללים ולפתע השיניים שלו זוהרות באור שחור ולאחר מכן כל גופו זוהר בשחור ולפתע כל האור השחור נעלם ודארקופוליסון מתחזק שוב. אתה מבין שזו יכולת שמוסיפה לו עוצמה מחדש.
גראוקון משתמש בחפירה. אתה עולה על גרידון ומחפש את האיש אך לא מוצא אותו בשום מקום. גראוקון יוצא ומנסה להסביר לך שאין עוד קלפים בשביבה והוא גם לא מצא את האיש.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדארקופוליסון להפעיל כדור אש אבל לא לשגר אותו שהיה אור,
אני צועק "למה אתה הולך?! נו בוא!"
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתה עובר את כל המערה בתמיכה של האור של כדור האש של דארקופוליסון אך לא מוצא את האיש בשום מקום. פתאום אתה שומע קול שאומר:"אתה רואה איך דברים משתנים? מקודם אתה רצית שאני אעוף ממך ועכשיו אתה רוצה למצוא אותי..." דארקופוליסון מאיר את הכיוון שממנו בא הקול אך אין שם כלום חוץ מכמה סלעים! לפתע אתה שומע את אותו קול אומר:"אתה לא התנהגת אלי בנימוס. גם אני לא אתנהג אליך בנימוס." ופתאום אתה רואה את האיש על דרקון ענק שמשתמש בקרן על (מה שבתמונה) ומחסל את גראוקון ואת גרידון!
[IMG]http://fc07.deviantart.net/fs30/f/2008/068/a/5/Golden_Dragon_by_GENZOMAN.jpg[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;727422][COLOR="DarkRed"]~ניר~
אתה עובר את כל המערה בתמיכה של האור של כדור האש של דארקופוליסון אך לא מוצא את האיש בשום מקום. פתאום אתה שומע קול שאומר:"אתה רואה איך דברים משתנים? מקודם אתה רצית שאני אעוף ממך ועכשיו אתה רוצה למצוא אותי..." דארקופוליסון מאיר את הכיוון שממנו בא הקול אך אין שם כלום חוץ מכמה סלעים! לפתע אתה שומע את אותו קול אומר:"אתה לא התנהגת אלי בנימוס. גם אני לא אתנהג אליך בנימוס." ופתאום אתה רואה את האיש על דרקון ענק שמשתמש בקרן על (מה שבתמונה) ומחסל את גראוקון ואת גרידון!
[IMG]http://fc07.deviantart.net/fs30/f/2008/068/a/5/Golden_Dragon_by_GENZOMAN.jpg[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר אותם לקלף ואומר לדארקופוליסון
להפעיל תותח צל נגד הדרקון
וברגע שהדרקון תוקף להתחמר בסיבוב ולהפעיל ציפורן צל על הפה של הדרקון