[QUOTE=killerbee;761942]תעשה את זה בבקשה אני מתחנן :([/QUOTE]
עשיתי
הגסבתי במשחק
Printable View
[QUOTE=killerbee;761942]תעשה את זה בבקשה אני מתחנן :([/QUOTE]
עשיתי
הגסבתי במשחק
[QUOTE=monster;761953]עשיתי
הגסבתי במשחק[/QUOTE]
למה רק לkillerbee אתה מביא למצוא פוקימונים חזקים כמו ריאולו ודידוט
יגאל ליאור חבר'ה עשו טובה בחייאת דברו על המשחק בפרטי או משהו... לא מתאים, אני מרגיש קצת לא קשור והתגובות שלי עפות בגלל שאתם מדברים על משחק...
[QUOTE=יגאל;761955]למה רק לkillerbee אתה מביא למצוא פוקימונים חזקים כמו ריאולו ודידוט[/QUOTE]
גם לך היה
ואת דיטו פגש אך לא תפס*
[QUOTE=the charmander;761956]יגאל ליאור חבר'ה עשו טובה בחייאת דברו על המשחק בפרטי או משהו... לא מתאים, אני מרגיש קצת לא קשור והתגובות שלי עפות בגלל שאתם מדברים על משחק...[/QUOTE]
רק אתה?
[QUOTE=the charmander;761956]יגאל ליאור חבר'ה עשו טובה בחייאת דברו על המשחק בפרטי או משהו... לא מתאים, אני מרגיש קצת לא קשור והתגובות שלי עפות בגלל שאתם מדברים על משחק...[/QUOTE]
זה השאלה האחרונה
[QUOTE=monster;761957]גם לך היה
ואת דיטו פגש אך לא תפס*[/QUOTE]
אני לא זוכר שפגשתי
מצטער
מה איתי?
יגאל שלחת את המשחק לאביב?
[QUOTE=יגאל;761955]למה רק לkillerbee אתה מביא למצוא פוקימונים חזקים כמו ריאולו ודידוט[/QUOTE]
אחי דיטו הוא לא חזק הוא אפס מלכותי אבל הוא טוב כדי להכות אנשים ואתה זה שלו רצה בוויזל אז שה!
[QUOTE=nilasak;761963]מה איתי?
יגאל שלחת את המשחק לאביב?[/QUOTE]
הוא לא מחובר
[quote=יגאל;761960]זה השאלה האחרונה
אני לא זוכר שפגשתי[/quote]
התכונתי למתן אך שיפטרי הוא לא פוקימון חזק
[QUOTE=monster;761966]התכונתי למתן אך שיפטרי הוא לא פוקימון חזק[/QUOTE]
אמור להיות בסוף סימן שאלה...
[quote=יגאל;761965]הוא לא מחובר[/quote]
מה קשור?
[QUOTE=killerbee;761964]אחי דיטו הוא לא חזק הוא אפס מלכותי אבל הוא טוב כדי להכות אנשים ואתה זה שלו רצה בוויזל אז שה![/QUOTE]
כי אתה רצתה את הלפרס שלי וזה לא שווה לי
[QUOTE=monster;761966]התכונתי למתן אך שיפטרי הוא לא פוקימון חזק[/QUOTE]
אני תפסטי נזליף והוא לא פוקימון חזק אבל הוא טוב
[quote=יגאל;761969]כי אתה רצתה את הלפרס שלי וזה לא שווה לי
אני תפסטי נזליף והוא לא פוקימון חזק אבל הוא טוב[/quote]
רציתי את מגבי ואני כבר לא צריך שאני ילחם נגדך צ'ימצ'ארי יקרא את מונפרנוך!
תגידו את מי שיחדו בתחרות מלכי היופי?
[QUOTE=nilasak;761972]תגידו את מי שיחדו בתחרות מלכי היופי?[/QUOTE]
אותי :nose_pick::nose_pick:
מה קורה כולם?, סוף סוף טרטויג שלי התפתח במשחק של ליאור.
אתם לא רציניים נכון???
[QUOTE=killerbee;761967]אמור להיות בסוף סימן שאלה...[/QUOTE]
כן
[QUOTE=SportMan;761975]מה קורה כולם?, סוף סוף טרטויג שלי התפתח במשחק של ליאור.[/QUOTE]
מזל טוב
[QUOTE=SportMan;761975]מה קורה כולם?, סוף סוף טרטויג שלי התפתח במשחק של ליאור.[/QUOTE]
תהנה
תודה יגאל וליאור, מה קורה?.
עוד מעט צ'ימצ'אר שלי גם! ואני גם אלכוד ריאולו ויהיה לי 3 לוחמים (אלקיד (אני מחשיב ללוחם), צ'ימצ'אר וריאולו!)
[QUOTE=SportMan;761984]תודה יגאל וליאור, מה קורה?.[/QUOTE]
בסדר
הקפצה.
[QUOTE=killerbee;761985]עוד מעט צ'ימצ'אר שלי גם! ואני גם אלכוד ריאולו ויהיה לי 3 לוחמים (אלקיד (אני מחשיב ללוחם), צ'ימצ'אר וריאולו!)[/QUOTE]
לא מבאס אותך כפל סוגים
[QUOTE=killerbee;761985]עוד מעט צ'ימצ'אר שלי גם! ואני גם אלכוד ריאולו ויהיה לי 3 לוחמים (אלקיד (אני מחשיב ללוחם), צ'ימצ'אר וריאולו!)[/QUOTE]
מה כדי לי לעשות לפתח את שלגון או לתפוס פוקימון מעופף
בדיוק. חלאס!
[quote=יגאל;761990]מה כדי לי לעשות לפתח את שלגון או לתפוס פוקימון מעופף[/quote]
תפתח את שלגון הוא חזק
טוב אני הולך,נמאס לי שאתם מדברים על שני דברים בפורום
א) כדורגל
ב) המשחק של ליאור
ביי ניר
ליאור תשאל את מור עם אתה יכול לפתוח נושא דבורים על המשחק
[quote=יגאל;761995]ליאור תשאל את מור עם אתה יכול לפתוח נושא דבורים על המשחק[/quote]
למה צריכים אחד כזה?
נו בחייאת נו מה אתה בן 7? מבקשים ממך משהו! תפסיקו לדבר על המשחק של ליאור זה פורום דיבורים פה, ונושאים אחרים עפים פה בגלל הספאם שלכם!
עריכה: בדיוק לכו תבקשו ממור~! באמת.. אם זה מעניין אתכם לא אכפת לי, אבל אתם פשוט דורסים את כל הנושאים האחרים!
[QUOTE=monster;761996]למה צריכים אחד כזה?[/QUOTE]
כי זה מעצבן אנשים על זה שאנחנו מדברים על זה בנו''ד
אפשר לפתוח בחתם אמרו שזה לא מומלץ לא שזה אסור...
[QUOTE=killerbee;761999]אפשר לפתוח בחתם אמרו שזה לא מומלץ לא שזה אסור...[/QUOTE]
אפשר גם בדיבורים
דברו בה.פ אוקי
[QUOTE=monster;762001]דברו בה.פ אוקי[/QUOTE]
טוב