-
[QUOTE=HighDis;767917]פרסים זה כבר לא מה שהיה פעם.
לאף אחד לא אכפת מפרס קטן ועלוב שישנה לו את הצבע של השם למספר ימים .
הדבר פה הוא מבחן התוצאה ,והתוצאה היא 99% של משחקי פוקימון
ו1% ריק .[/QUOTE]
נכון,אבל גם אי נתינת אישורים לא תעזור.
זה כמו חיסון,אבל לא אנטיביוטיקה.זה לא נפטר מהמחלה לגמרי.
המנהלים צריכים לגרום לאנשים לרצות לפתוח משחקים אחרים,לא להוריד את כמות משחקי הפוקימון.
אבל זה לא משנה,נראה שהמנהלים לא מתכוונים להקשיב לדעתם של הקטנים מהם.
-
[quote=Tiger;767924]נכון,אבל גם אי נתינת אישורים לא תעזור.
זה כמו חיסון,אבל לא אנטיביוטיקה.זה לא נפטר מהמחלה לגמרי.
המנהלים צריכים לגרום לאנשים לרצות לפתוח משחקים אחרים,לא להוריד את כמות משחקי הפוקימון.
אבל זה לא משנה,נראה שהמנהלים לא מתכוונים להקשיב לדעתם של הקטנים מהם.[/quote]
לא נראלי שזה קשור.
המנהלים ניסו לעודד פתיחת משחקים שלא קשורים לפוקימון
גם המנהל הקודם אביעד ,כפרה עליו ,ניסה ,זה לא פשוט ולכל המשתמשים זה נראה קל מאוד .
-
[QUOTE=HighDis;767917]פרסים זה כבר לא מה שהיה פעם.
לאף אחד לא אכפת מפרס קטן ועלוב שישנה לו את הצבע של השם למספר ימים .
הדבר פה הוא מבחן התוצאה ,והתוצאה היא 99% של משחקי פוקימון
ו1% ריק .[/QUOTE]
מדבר הבנאדם שפתח מיליוני משחקים שהם לא משחקי פוקימון NOT
המשחק היחיד שלך היה משחק על פוקימון וגם הוא ***
יש עוד 10000000000000000000 אפשרויות לפני שפונים לאפשרות הזאת חוץ מזה אתם כל כך אוהבים להגיד תנסו לעשות את זה בלהבלהבלה עוד לא ראינו משחק שהוא לא משחק פוקימון ממך עומר ועל אביב אני לא יכול לדבר כי לא הייתי בתקופה שלו .
-
פלופי הציע המון רעיונות, תסתכלו על ההודעה שלו, בחלק מהם אנשים כמוני ישמחו לעזור
במקום להמשיך עם זה ולקבל במקרה הטוב משחק אחד והרבה ליקוק תחת מארווין
תבחרו לעשות מה שהציעו מקודם;
1. לא לאשר משחקים לא מושקעים.
2. לאשר בחודש נגיד 3-4 משחקי פוקימון מושקעים וכמה שיותר משחקים שלא קשורים בפוקימון
אולי בהתחלה לא יהיו הרבה אבל בסופו של דבר זה יתייצב
3. לפעול לקידום משחקים שהם לא של פוקימון, במובן של הצעת רעיונות, בית ספר לשה"מים
(עם דגש על יצירת סיטואציות וניואנסים, זה בהחלט דבר אפשרי)
או לפחות כמה מדריכים לשיפור מוטיבציה ודברים כאלה
לבקש ממספר אנשים לעשות בטא, אם נגיד מישהו רוצה לפתוח משחק
עם רעיון טוב אבל המשחק עצמו לא כתוב כמו שצריך - שולחים את זה לבטא
שיתקן וישפר מה שצריך
-
[QUOTE=HighDis;767931]לא נראלי שזה קשור.
המנהלים ניסו לעודד פתיחת משחקים שלא קשורים לפוקימון
גם המנהל הקודם אביעד ,כפרה עליו ,ניסה ,זה לא פשוט ולכל המשתמשים זה נראה קל מאוד .[/QUOTE]
לא אמרתי שזה קל.אתה צודק לגמרי,אבל לא נראה לי שזו הדרך.
אבל אני מניח שבסוף החודש מישהו יכול להגיד 'אמרתי לך!'.
:nose_pick:
אה,וTheChosenOne צודק,רעיונות טובים.
(חוץ מליקוק תחת,כי זה לא ממש כיף)
-
the chosen one אני אתעלם מתגובתך הפוגעת והלא הולמת .
ותומר ,נכון ,היה לי משחק אחד של פוקימון ,אבל גם בו ניסיתי לשלב כמה שיותר מציאות ועלילה חדשה (ניתן לאמת זאת עם השחקנים) ,שלא קשורה לפוקימון ,כשראיתי שלא הולך לי אז פרשתי מהמשחק .
המשחק השני שלא קשור לפוקימון ,הוקפא לשבועיים ובקרוב חוזר
-
[QUOTE=HighDis;767953]the chosen one אני אתעלם מתגובתך הפוגעת והלא הולמת .
ותומר ,נכון ,היה לי משחק אחד של פוקימון ,אבל גם בו ניסיתי לשלב כמה שיותר מציאות ועלילה חדשה (ניתן לאמת זאת עם השחקנים) ,שלא קשורה לפוקימון ,כשראיתי שלא הולך לי אז פרשתי מהמשחק .
המשחק השני שלא קשור לפוקימון ,הוקפא לשבועיים ובקרוב חוזר[/QUOTE]
וואו משחק על החרא סיפור שלך.
תבין יש לפחות 200 סדרות טלוויזיה שלקחת מהם תרעיון מישהו נפגע מאסון וOMG יש לי כוחות על בוא נלך להציל את העולם !
ומה דסו אמר את האמת עושה +1 על כל תגובה של מנהל ומללק את כל השאריות של החרא.
עומר ואביב תקראו תתגובה הקודמת שלי כי עדיין לא אמרתם לי למה לא ניסיתם את האפשרויות האלה לפניי שהחלטתם לסגור תקטגוריה הזאת למשך חודש שלם !
-
[QUOTE=Flupy;767975]וואו משחק על החרא סיפור שלך.
תבין יש לפחות 200 סדרות טלוויזיה שלקחת מהם תרעיון מישהו נפגע מאסון וOMG יש לי כוחות על בוא נלך להציל את העולם !
ומה דסו אמר את האמת עושה +1 על כל תגובה של מנהל ומללק את כל השאריות של החרא.
עומר ואביב תקראו תתגובה הקודמת שלי כי עדיין לא אמרתם לי למה לא ניסיתם את האפשרויות האלה לפניי שהחלטתם לסגור תקטגוריה הזאת למשך חודש שלם ![/QUOTE]
+1 ענקי
אגב גם יש את התגובה המפורטת של LordAbizi בעמוד הקודם שלא כדאי להתעלם ממנה
-
[quote]שלום לכל חברי פורום חידות, תחרויות ומשחקי תפקידים.
כשאני ועומר נכנסנו לניהול, אחד הדברים ששמנו עליו דגש היה לשנות את המצב בו 99% ממשחקי הפורום הם על פוקימון, דבר שהוא הכרחי ביותר לרצון הכללי שלנו להעלות את רמת הפורום. במשך כחודשיים, לא נראה שצלחנו בכך, [b][i][u]אך את כל האשמה אני מטיל עליכם, המשתמשים.
[/u][/i][/b]מדריכים וטיפים שפורסמו למשחקים שאינם על פוקימון לא קיבלו אהדה כה גדולה, משחקי פנטזיה כדוגמת אסף בכלל ולא זכו למספיק רשומים, נראה שזה פשוט [b][i][u]לא מעניין אתכם.[/u][/i][/b]
לא הפסקתם לעצירה קטנה של חשיבה, מתי יהיה סוף לגל משחקי הפוקימון הללו?
במשחקי פוקימון אין כבר מקוריות, חדשנות, והם מונעים מהפורום להתקדם קדימה.
לא שמשחקים שכאלו לא יכולים להיעשות בצורה יפה, אך הסיכוי שזה יקרה כאן בקהילה זו הוא נמוך.
[/quote]
נראלי שאפשר אחרי הציטוט הזה להפסיק לנסות
-
[RIGHT][FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אוקיי קודם כל כמה תגובות וואו ם0[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]כעת אכתוב תגובה שאני מקווה שתענה לכולכם, וגם תפסיק עם הטמטום שהולך כאן בנושא:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]רבים מכם טוענים שזהו פורום פוקימון, שאנו מתעלמים מכך.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אני אמרתי שלא? אני אסרתי עליכם לשחק במשחקי פוקימון?[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אסרתי עליכם לפתוח משחקי פוקימון לתמיד?[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]לא![/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]מה שאני ועומר עושים זה חודש אחד בלבד שבו אנחנו לא נותנים אישורים למשחקי פוקימון.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]עכשיו, לאחר שהבנו זאת, אנחנו חושבים "רגע, כמה משחקי פוקימון ממילא אישרו אביב ועומר בשני חודשי הניהול שלהם?" ואנו רואים שכמעט ואולי לא כמעט-אפשר לספור אותם על יד אחת. לאחר מכן, אנחנו יכולים גם להסתכל על התגובה של דהצ'וסןוואן בעצמו שהתלהם כנגד המהלך-אומר "חוץ מזה שלא פתחו משחק חדש כבר איזה חודש". [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]כשממילא לא נשלחים אלינו משחקים שיכולים לעמוד בסף האישור[וזה אחד הדברים שמתסכלים אותנו] איך אפשר להגיד שנעשה בחודש הזה צעד נורא מצידנו וכו'?[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]כעת לאחר שאני אומר את הדברים האלו, חלק נוסף בתגובה של דהצ'וסןוואן שוב נראה חסר טעם אך הפעם ברמה טיפה יותר גבוהה:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]"להגיד זהו לא מאשר משחקים ולשים זין זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה"[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]קודם כל ביטוי אינפנטילי של "לשים *ין" שבו אתה מתעלם מכל מה שקורה בפורום וקורה למנהליו ומתאר את המצב בצורה מאוד פשוטה ומוטעית ביותר.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]שנית, " זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה"-מצחיק שאתה אומר שלא קיימת בעיה ברמת הפורום כשאתה בעצמך אומר שבערך חודש לא נפתח משחק...אתה לא שם לב לסטירה?[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אתה בכלל מודע שקרוב ל40 משחקים נשלחו אלי ואל עומר[אליי לפחות בסביבות ה20 אם לא יותר] ש99% מהם היו בתת רמה שבזבזו לנו תזמן, והשולחים אפילו לא הקדישו דקה להסתכלות על משחקים קיימים בפורום כדי לראות מה כן מקבל אישור ואיך לבנות משחק באמת? לא, אתה לא מנסה להכניס את עצמך לנעליים שלנו, ולא לראש שלנו שרואה את "אני מוכרח לתפוס את האגדיים הללו" ומתחיל להתפוצץ.[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[RIGHT][FONT=Arial Black][COLOR=black][B]עוד דבר שחשוב לי לענות עליו הוא ה"דחיפה" שלכם בהתחלת דהצ'וסןוואן שאפתח משחק פנטזיה בעצמי אם כל כך חשוב לי ואתן דוגמא.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אתם בכלל מודעים לכמות הזמן שיקח לי לבנות משחק ברמתי?[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]שבועות בודדים הם הזמן המינימלי ביותר לכך, ואיך אעשה זאת כשמדריך שישבתי עליו שעה לא קיבל התייחסות?[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אתם מעוניינים שאשב חודשים ואבנה משחק כשאתם לא מראים שום רצון והתעניינות?[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אולי אפתח משחק לכל אחד שיבקש וכך כל המשחקים יעברו את מבחני קבלת האישורים?[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial Black][COLOR=black][B]עוד דבר שרשמתם הוא למשל: [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]"פשוט תציבו למשחקי הפוקימון סטדנרטים יותר גבוהים ככה שבכל מקרא עם נפתח משחק הוא יהיה יחודי מהשאר ואיכותי יותר!"[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]מה אתם חושבים? הסטנדרטים שלי ושל עומר כבר גבוהים, זה לא מונע מ40 משחקים ברמה פשוט עלובה להגיע אלינו בפחות מחודשיים![/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]הסברנו המון, מדריכים נפתחו, טיפים ניתנו, ולא, המשתמשים לא לומדים, צאו מן האשליה.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]תגובה דומה:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]"מבאס...[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אני לא מבין למה צריך לכוון את האנשים מה לעשות.[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]זה יכול סתם להוריד את החשק שיש מחסום כלשהו..."[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]לכוון?! כן, לנו נמאס לכוון 40 אנשים ובכל פעם מחדש!!![/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial Black][COLOR=black][B]כעת אענה לדברים מאוד ספציפיים:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]"[/COLOR][COLOR=black]O.k[/COLOR][COLOR=black] רק שתדעו שמספר המשחקים שישלחו אליכם יצומצם אבל מי יודע אולי זה לטובה"-אם ישלחו אלינו פחות משחקים אך יותר איכותיים אז השגנו את מטרתנו, ובכללי משחקים גרועים שנשלחים לא שווים דבר לכן פחות משחקים גרועים יותר חופש נשימה למנהלים.[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]"לפי דעתי זה לא חכם, דבר ראשון פשוט אל תאשרו משחקי פוקימון בקלות, רק מקוריים מאוד ומושקעים מאוד..."[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אני חושב שאתה כבר מבין תתשובה לבד? כן אנחנו לא מאשרים, אבל מתמודדים עם עשרות משחקים כאלו בכל פעם מחדש!!![/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]"אם הוא לא רוצה משחקים לא מושקעים / רק על פוקימון שיאשר רק משחקים מושקעים![/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=black][B]אנשים יראו שאם הם לא משקיעים לא יתנו להם לפתוח משחק אז הם ישפרו אותו עד שהוא יהיה ברמה המספקת" גם אתה הבנת נכון? אנחנו אומרים לאנשים הללו, בכל פעם מחדש, בפעם ה1, בפעם ה10, בפעם ה20, בפעם ה40, לא, שום דבר לא נכנס לראש.[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][B][FONT=Arial Black][COLOR=black]רוצה להודות ל[/COLOR][COLOR=black]DARKON10000[/COLOR][COLOR=black] שהתגובה שלו הייתה אמורה להסביר לכולכם את מה שאני מנסה להגיד כל הזמן.[/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT]
-
אביב אני רואה שהשקעת בתגובה וזה טוב
אבל שמת פונט בלתי קריא בעליל
עריכה:
יופי עכשיו אפשר לקרוא, אני יגיב על זה עוד מעט
אבל אני מפנה אותך להודעה של LordAbizi בעמוד הקודם שמדברת בין היתר על תגובה של Drakon
ולתגובה של פלופי שנותנת לך הרבה אפשרויות אחרות.
-
אני אישית נגד ההחלטה ואני חושב שזו תביא לנפילתו של פורום חת"מ וההשלכות של זה יהיו קשות.
אני הייתי רושם לאביב ולעומר כמה דברים, אבל אני בטוח שבחיזוק כמה אנשים שאמרו את זה קודם, המסר כבר יעבור.
[quote=TheChosenOne;767322]שמע, זה שאתה מנהל את הפורום לא אומר שאתה יכול לצוות על אנשים לשנות את העדפה שלהם
אתה בפורום [B]פוקימון[/B], מן הסתם שיהיו משחקי תפקידים על [B]פוקימון[/B]
להגיד זהו לא מאשר משחקים ולשים זין זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה
מה ציפית בדיוק..? חוץ מזה שלא פתחו משחק חדש כבר איזה חודש, לא לאפשר עכשיו לפתוח משחקים סתם יהרוס פה עוד יותר.
אתה לא יכול להכריח אנשים לאהוב דברים אחרים, נכון היה יכול להיות נחמד אם היו כאן משחקים אחרים
אבל לבוא ולאסור את הנושא לחלוטין נראה לי פשוט רעיון טיפשי.
לא שזה באמת משנה, תעשו מה שבא לכם:um_face:
אה כן
ואם אתה עד כדאי כך להוט שיהיו פה משחקים אחרים
תפתח משחק כזה בעצמך, תראה לאנשים שיכולים להיות משחקים כפיים שלא מבוססים על פוקימון[/quote]
[quote=nivX10;767325]רעיון מעניין.. מקווה שהוא יצליח לכם, למרות שבלי להעליב אני לא מאמין שהוא ישנה משהוא.. זה פורום פוקימון
כל מי שרשום בפורום יש לו חיבה רבה לפוקימון בין עם זה למשחקים או לסדרה וכו'.. אני חושב שאתם תמשיכו לקבל משחקי פוקימון כמו מים!
פשוט תציבו למשחקי הפוקימון סטדנרטים יותר גבוהים ככה שבכל מקרא עם נפתח משחק הוא יהיה יחודי מהשאר ואיכותי יותר![/quote]
[quote=Powerslave;767729]מה זה החרא הזה? אנשים יפתחו משחקים על מה שבא להם, מגיע להם, ומי אתם שתעצרו את זה בעדם? אם אני הייתי רוצה לפתוח משחק הייתי פשוט פותח אותו אפילו בלי לשאול אותכם, מי אתם שתחליטו במה הקהילה מתעניינת? זה פורום פוקימון ומן הסתם שהגולשים בו יתעניינו בפוקימון וירצו לפתוח משחקי פוקימון ולשחק משחקי פוקימון. אתם אמורים לדאוג לטובת הפורום ולא הריסתו.[/quote]
[quote=Flupy;767882]חתיכת חוצפן אני זה שהצעתי לו לעשות את זה והסכמתי איתו שזה לא טוב אחריי שהוא הראה לי את החסרונות.
למעלה בפסגת העמוד מה רשום בלוגו ?נכון פעם אחרונה שבדקתי היה רשום שם פוקימון האתר הישראלי.
זה עוד תת פורום קטן של פורום פוקימון אנשים באים לפה בשביל ללמוד ולדבר עם אנשים על הסדרה הזאת כאשר לא נראה לי שהם יכולים לדבר על זה מחוץ לפורום הזה, אז איזה זכות יש לכם לבוא ולמנוע ממנו המשתמשים את הדבר שאנחנו כל כך אוהבים ובגללו אנחנו כאן ?לא אוהבים את הנושא של הפורום אתם יכולים לקפוץ בזיגזג.
במקום לאסור תנסו לפתוח משחקים וללמד אותנו את המשתמשים איך לבנות משחק וכו'
אתם לא יכולים לקחת ממנו המשתמשים את המשחק הזה שכולנו אוהבים ותשימו לב שרוב המשחקים הטובים כביכול מלאים!
אז במקום לפתוח מדריכים שימושיים שיעזרו לנו ומשחקים אשר יראו לנו את המשחק החדש פשוט סגרתם את הקטגוריה הזאת של המשחק.[/quote]
[quote=LordAbizi;767906][RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הנה הדעה שלי. היא ארוכה. הקריאה על אחריותכם:[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]אני לא תוקף בשום דרך את המנהלים, אני רק מציג נקודת מבט אחרת (מוזרה במקצת) על הדברים. מקווה שתוכלו להבין אותי. אם לא, אז הבה נקווה שכל מה שכתבתי היה בזבוז זמן מוחלט.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Darkon10000@[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הטיעונים שלך הם דוגמא מושלמת לטיעונים שניתן להשתמש בהם נגדך:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]פורום זה נבדל משאר הפורומים בהם יש פורום "חתם" בכך שיש בו הרבה משחקי פוקימון. לכן זהו פורום שונה ו"זר" ביחס לשאר הדברים הקיימים. לכן, לפי דבריך שלך, פורום זה מהווה מקום מפלט מכל אלה שנמאסו עליהם הפורומים החד גוניים המכילים כל הזמן רק משחקי פנטזיה, ורק קמצוץ משחקי פוקימון, ולכן אנשים באים לפורום פוקימון כ"חופשה" מהפורומים האחרים בה הם נמצאים. מדוע אנחנו צריכים מיד להתנגד לזה? סין וארצות הברית גם שונות מישראל, ולמרות שההבדלים האלו קיימים מאז ומתמיד, עדיין יש תיירות לכל כיוון, כי האוכלוסייה משתנה, ואולי אנשים שכבר היו מנסים להסתכל על היבט אחר של המדינה האחרת. בקיצור בהודעה שלך למעשה אין שום טיעון כי אפשר להשתמש בה בדיוק כדי להסביר את ההפך מה שאתה מנסה לאמר.[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]גם ללא ההודעה של drakon10000, אני נגד ההחלטה הזו, ואני אפילו אכתיר אותה כ" אחת ההחלטות הגרועות ביותר בפורום מימי Konoha Shinobi".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]הסבר:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]לפי מה שהבנתי, האיסור אל פתיחת משחקי פוקימון, מקורו בכך שכל משחקי הפוקימון חוזרים על עצמם ומשעמים.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]רק רגע.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]היה זה Blackbeard שכתב בדברי המנהלים ביום עלייתו לבחירות, שהוא מעדיף שאנשים יעשו משחקים עם "עלילות אימון סטנדרטיות" מאשר שיתחילו "להמציא סיפורים על אגדיים שנלחמים" (לא ציטוטים מדוייקים, אלא קירובים). אז אם מגבילים אותנו למשחקים על "עלילות אימון סטנדרטיות", מה עוד נותר לנו לעשות [B]חוץ [/B]מלעשות משחקים על עלילות אימון סטנדרטיות? [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]דבר נוסף, פורום חת"ם, ומשחקי פוקימון, נועדו להיות מקום של הנאה ושריפת זמן בדרך חביבה. זו המטרה [B]היחידה[/B] של המקום הזה. כמובן, שאנשים חלוקים בנוגע ל"איך להנות", אז אולי זה לא הכי ממצא. אבל אם משתמשים מוצאים הנאה בביצוע משחקים נחמדים ומצחיקים של פוקימון, באיזה אופן זה הורס את הפורום? אם אנשים רוצים להיות יצירתיים, שיהיו בריאים וכל הכבוד להם. אם אנשים [B]לא מצליחים[/B] להיות יצירתיים, או שאין להם מספיק כח פנימי כדי שיצירתיות תתפרץ החוצה, מדוע חייבים להפוך את הפורום הזה למקום עוין בהם שהם לא יכולים להתבטא בו בדרכם שלהם?[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני נרשמתי לפורום הזה עם מטרה יחידה, לפתוח את המשחק שלי (שיבדה לחיים ארוכים), אבל אם הייתי נרשם במקרה, בעוד שבוע, והייתי רואה איסור מוזר כזה הייתי חושב 'אה... למה טרחתי? אין שום סיבה להיות בפורום הזה אם הם מטילים איסורים מוזרים כאלה', והייתי מסתובב אחורה ונעלם. ואולי פרט אלי יש עוד לורד אביזי כלשהו שמתכוון להרשם לפורום הזה, אבל בגלל הנושא הזה הוא יוותר על כך? אחרי הכל, לדכא את הרוח היצירתית של המשתמשים אינה אחת מהמטרות של הפורום.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]מנהלי הפורום רוצים בשיפור הפורום, כמובן, אחרת הם היו מנהלים גרועים מאוד.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]אבל האם באמת משחקים בסגנון חוזר ונשנה הוא דבר הפוגע בפורום ומזיק לו? מה הוא בכלל פורום טוב? אף אחד מעולם לא הטריח את עצמו בשאלות האלו. [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]כמובן, ייתכן שהדעה שהצגתי כאן מוטעית ביסודה, ואם מישהו יוכל להעמיד אותי על שורש הטעות שלי, אודה לו מקרב לב. אשמח אם אקבל התייחסות רצינית וראויה לתגובה הזו, אהיה יותר משמח להתחיל לדון בה (בהודעות פרטיות אפילו, אם יהיה צורך).[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman](אני מודע לכך שלכל מה שאני כותב כאן ייתכן ואין השפעה, אבל הדברים האלה חייבים להיאמר. מישהו חייב להציג את הדעה הזו [לאו דווקא הדעה התומכת במשחקי פוקימון, אלא הדעה שלי], אז תעשו עם זה מה שבא לכם)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler][/quote]
כך שניתן לסכם שההחלטה שבוצעה כאן ע"י מנהלי חת"מ היא פחדנית, דיקטטורית ושאינה תואמת את המציאות.
אם היה להם באמת רצון לשפר את הפורום, הם היו עושים אלף ואחד דברים אחרים שאפשר היה לעשות.
הרי אם הקהילה נמצאת בנקודה מסוימת והרמה הרצויה על ידי מנהלי חת"מ בכל הנוגע למשחקי חת"מ נמצאת בנקודה אחרת,
(הרמה של הקהילה -------------------------------------------- אמצע -----------------------------------הרמה הרצויה)
מין הראוי שהם ינסו לפגוש אחד את השני איפה שהוא באמצע.
מה שאביב לא מבין זה שאין פה אפשרות לעשות "את הדרך של המנהל חת"מ ויהי מה", כי צריך לעבוד עם מה שיש.
ומה שיש זו קהילה של אנשים שרוצים לשחק במשחקים פחות מושקעים, בנושאי פוקימון ובזה נגמר הסיפור.
הוא מנסה להביא את הקהילה לנקודה שלו מבלי שהוא יזוז ומבלי שהוא יתפשר. החלטה כזו צפויה להיכשל.
אומנם זה לא הקטע הכי נעים לקרוא עכשיו, אבל מה שאני יודע זה שפעם הפורום הזה התנהל בצורה משביעת רצון.
-
אז תמנו עוד מנהל חתם כדי לצמצם את הלחץ אתה בכל מקרה רוצה לנהל גם את פורום "משחקי קלפים" (יוגי הו)
-
לי כבר נמאס ממשחקי הפוקימון שחוזרים על עצמם,-פעם אהבתי את זה אבל זה חוזר על עצמו יותר מדי וזה משעמם רצח,לדעתי צריך להיות יותר מקורים ביצירתם של משחקי פוקימון,-או לפחות להפוך אותם לבוגרים יותר,(אנשים מתים,פוקימונים נחטפים ולא מוחזרים,הצוותים הרעים הם רעים באמת ומוכנים להרוס כל דבר ולהרוג כל מה שנקלע בדרכם בכדי להשיג את המטרה,-ולא סתם לגנוב פוקימונים ואחרי שהם מובסים הם מוותרים וזהו,וכו'...).
-
[QUOTE=TheChosenOne;767322]שמע, זה שאתה מנהל את הפורום לא אומר שאתה יכול לצוות על אנשים לשנות את העדפה שלהם
אתה בפורום [b]פוקימון[/b], מן הסתם שיהיו משחקי תפקידים על [b]פוקימון[/b]
להגיד זהו לא מאשר משחקים ולשים זין זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה
מה ציפית בדיוק..? חוץ מזה שלא פתחו משחק חדש כבר איזה חודש, לא לאפשר עכשיו לפתוח משחקים סתם יהרוס פה עוד יותר.
אתה לא יכול להכריח אנשים לאהוב דברים אחרים, נכון היה יכול להיות נחמד אם היו כאן משחקים אחרים
אבל לבוא ולאסור את הנושא לחלוטין נראה לי פשוט רעיון טיפשי.
לא שזה באמת משנה, תעשו מה שבא לכם:um_face:
אה כן
ואם אתה עד כדאי כך להוט שיהיו פה משחקים אחרים
תפתח משחק כזה בעצמך, תראה לאנשים שיכולים להיות משחקים כפיים שלא מבוססים על פוקימון[/QUOTE]
+1
מה זה החוצפה הזאת.??????!?!!?!?!? נרשמת לפורום פוקימון לא ההיו פה משחקים של דרגון בול זה שאתה המנהל:embarrassed::D
מחליט לשנות את כל הפפורום מקצה לקצה נראה לך הגיוני?
אתה כבר לא מנהל בכל מקרה ככה שזה לא משנה אבל באמת מה אבפת לך אם אנחנו נהנים מזה??!?!?!?
לא אוהב פוקימון לך לפורום אחר אתה לא חייב
-
טוב.
חפרתם על זה~
זה מה שיש חכו חודש.
רוצים לפתוח משחק פוקימון?
יש לכם עכשיו חודש שלם לעבוד עליו.
נעול.