-
אבל סיקורים על בעלי חיים זה לא כמו סיקורי סדרות או סרטים, או אנימות...
אף אחד לא באמת מדען או חוקר ולכתוב סיקורים על בעלי חיים זה יותר מאשר משהו שילד פה יכול לכתוב.
אז כל מי שיכין סיקור 'יחקה' סיקורים מויקיפדיה או יכתוב דברים שכל ילד בן 12 יודע....
תחשוב על זה קצת.
סיקורי סדרות , סרטים, אנימות ודברים כאלה זה משהו שכל אחד יכול להכין ולהשקיע בו.
-
[quote=YoRt3m;778167]אבל סיקורים על בעלי חיים זה לא כמו סיקורי סדרות או סרטים, או אנימות...
אף אחד לא באמת מדען או חוקר ולכתוב סיקורים על בעלי חיים זה יותר מאשר משהו שילד פה יכול לכתוב.
אז כל מי שיכין סיקור 'יחקה' סיקורים מויקיפדיה או יכתוב דברים שכל ילד בן 12 יודע....
תחשוב על זה קצת.
סיקורי סדרות , סרטים, אנימות ודברים כאלה זה משהו שכל אחד יכול להכין ולהשקיע בו.[/quote]
אני אישית מקדם פרוייקט סיקורים בפורום ספורט ולדעתי זה דבר מצויין.
ויקיפדיה בעברית זה מקור גרוע שמתעדכן פעם בחצי שנה במקרה הטוב,
אך ויקיפדיה באנגלית זה מקור מהימן ומעודכן מאוד.
הבעייה היא שלא כולם מבינים את האנגלית וגם תמיד נוח שזה פשוט יותר...
אם אתה חושב שזה לא נחוץ, אולי תצליח לשכנע אותי ואני אחסוך מעצמי הרבה עבודה שתכננתי.
-
תאמין לי יש הרבה אנשים שמתעניינים בסוגים של חיות שהם לא רק כלב או חתול,אני למשל מאוד אוהב שרימפסים ויש לי אקווריום שלהם אז הכנתי עליהם סיקור,ולפי מה ששמתי לב גם דארקטייגר ודראגון מתעניינים בהרבה סוגים של חיות ויודעים עליהן הרבה,-והבעיה עם סיקורים מועתקים זה שמשתמש יכול פשוט להפציץ את הפורום בהמון,-וגם אנשים לא מתעניינים בדברים שאין בהם השקעה ולא מגיבים,לדעתי לפני שהיו את החוקים בפורום היה אפשר לקרוא לו פורום העתקות,-כי בתכלס חוץ ממספר מצומצם מאוד של נושאים היו בו רק נושאים מועתקים,-ואלו הסיבות שאני חושב שהחוקים האלו רק עוזרים,-ועם לא הצלחתי לשכנע אותך אז תנסה לתת לזה תקופת ניסיון של שבועיים,-ועם הפורום ישתפר החוקים ישארו.
-
[quote=METAGROSS16;778193]תאמין לי יש הרבה אנשים שמתעניינים בסוגים של חיות שהם לא רק כלב או חתול,אני למשל מאוד אוהב שרימפסים ויש לי אקווריום שלהם אז הכנתי עליהם סיקור,ולפי מה ששמתי לב גם דארקטייגר ודראגון מתעניינים בהרבה סוגים של חיות ויודעים עליהן הרבה.
והבעיה עם סיקורים מועתקים זה שמשתמש יכול פשוט להפציץ את הפורום בהמון.
וגם אנשים לא מתעניינים בדברים שאין בהם השקעה ולא מגיבים,לדעתי לפני שהיו את החוקים בפורום היה אפשר לקרוא לו פורום העתקות.
כי בתכלס חוץ ממספר מצומצם מאוד של נושאים היו בו רק נושאים מועתקים,-ואלו הסיבות שאני חושב שהחוקים האלו רק עוזרים.
אם לא הצלחתי לשכנע אותך אז תנסה לתת לזה תקופת ניסיון של שבועיים.
אם הפורום ישתפר החוקים ישארו.[/quote]
א. כאשר אתה כותב בנקודות אני ממליץ לך לסדר אותן בצורה נוחה לעין, התגובה שלך די מסורבלת. תיקנתי את המבנה שלה בציטוט זה.
ב. שרימפסים? זה לא מאכל? X:
ג. יפית.
ד. אתה צודק ברוב ההודעה, אני חושב שצריך להקפיד ביותר בהקשר לספאם בפורום, כי בסכ"ה - לא יכול לצאת מזה יותר רע מטוב.