קיסמה
-----
"פיל." הוא מנענע בראשו בהבנה. הוא משתמש ברוח קפואה על גזע העץ וניקור ומהר מאוד מסיים את עבודה. עכשיו פילוסווין עובר לשלב השני. הוא יורה פצצת בוץ אבל הבוץ לא יוצא מוצק מספיק.
Printable View
קיסמה
-----
"פיל." הוא מנענע בראשו בהבנה. הוא משתמש ברוח קפואה על גזע העץ וניקור ומהר מאוד מסיים את עבודה. עכשיו פילוסווין עובר לשלב השני. הוא יורה פצצת בוץ אבל הבוץ לא יוצא מוצק מספיק.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 11:29 AM
[b] קיסמה
-----
"פיל." הוא מנענע בראשו בהבנה. הוא משתמש ברוח קפואה על גזע העץ וניקור ומהר מאוד מסיים את עבודה. עכשיו פילוסווין עובר לשלב השני. הוא יורה פצצת בוץ אבל הבוץ לא יוצא מוצק מספיק. [/b][/quote]
"אני מקווה שנצליח להתגבר על המכשול הזה...אולי תנסה לירות את הכדורים שלך ותרכז אותם לנקודה אחת, ולא לירות אותם לכמה מקומות, פשוט תרכז את הירייה לנקודה אחת, כך שכל כדורי הבוץ יתגבשו ביחד ונוכל להמשיך לשלב הבא, גם אם לא נצליח, צריך לזכור שרק אימונים מביאים תוצאות." אומר לו
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 01:17 PM
[b] ריוגה
-----
"אוקי," הוא אומר והולך רגע אל פנים החנות. כשהוא חוזר הוא מביא שלושה כדורים: "באיזה צבע תרצה, צהוב, ורוד או ירוק?" [/b][/quote]
"אני הקח את כל הבצעים כמה זה עולה"אני אומר לו
קיסמה
-----
פוליסווין מנסה שוב ושוב. ולבסוף לאחר כמה דקות הוא מצליח, הבוץ נהיה מוצק מספיק.
ריוגה
-----
"כמה כדורים מכל צבע תרצה?" שואל מר מאסאשי.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 02:53 PM
[b] ריוגה
-----
"כמה כדורים מכל צבע תרצה?" שואל מר מאסאשי. [/b][/quote]
"שלושים אני צריך לתרגל אותו לביצוע כמה זה עולה"אני אומר ושואל אותו
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 12:53 PM
[b] קיסמה
-----
פוליסווין מנסה שוב ושוב. ולבסוף לאחר כמה דקות הוא מצליח, הבוץ נהיה מוצק מספיק.
[/b][/quote]
"עבודה מעולה, כעת לאחר שאנחנו יכולים לבצע את שלי השלבים הראושנים, כעת אתה צריך להשתמש ברוח הקפואה בכדי ליצור מן עמוד קרח לא גדול במיוחד, שיווצר מהבוץ ומעלה."
ריוגה
-----
"בסדר, כל כדור 5$ אז זה יעלה לך 150$!" אומר מר מאסאשי. אתה מגיש את הכסף ומקבל את הכדורים. "תודה רבה!" אומר מר מאסאשי ואתה יוצא מהחנות.
קיסמה
-----
פילוסווין יורה את הרוח הקפואה אך היא לא נוצרת בצורה יפה אלא כגל קפוא.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 03:10 PM
[b] ריוגה
-----
"בסדר, כל כדור 5$ אז זה יעלה לך 150$!" אומר מר מאסאשי. אתה מגיש את הכסף ומקבל את הכדורים. "תודה רבה!" אומר מר מאסאשי ואתה יוצא מהחנות. [/b][/quote]
אני מתרחק מאזור העיר לאזור היער ומוציא את גרובייל
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 01:10 PM
[b] קיסמה
-----
פילוסווין יורה את הרוח הקפואה אך היא לא נוצרת בצורה יפה אלא כגל קפוא. [/b][/quote]
אני פאקינג 10 דקות חיכיתי שתגיב!! הלכתי לההכין שיעורים
---
"זה בסדר פיילוסווין, תתקרב לבוץ ותנסה לעשות זאת בהתרכזות מקרוב, נתאמן על זה ולאט לאט נדע לעשות עמוד קרח!"
ריוגה
-----
אתה יוצא אל האחו שמחוץ לעיר. גרוביל יוצא החוצה מחייך במיסטוריות ומחכה להוראות. אתה מביט מסביב ורואה קטרפי, ווידל וספינראק.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa010.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa167.png[/img]
קיסמה
-----
סורי
---
פילוסווין מנסה שוב והפעם בנשיפה סיבובית והקרח יוצא בצורה של עמוד.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 03:21 PM
[b] ריוגה
-----
אתה יוצא אל האחו שמחוץ לעיר. גרוביל יוצא החוצה מחייך במיסטוריות ומחכה להוראות. אתה מביט מסביב ורואה קטרפי, ווידל וספינראק.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa010.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa013.png[/img] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa167.png[/img] [/b][/quote]
אני מתעלם מהם ומוציא כור מראה אותו לגרובייל "גרובייל אני רוצה להתאמן על קטע לתחרות הפוקימונים, ואתה חייב לפגוע בכדור עם החיתוך העזם, מתי שהוא באוויר תנסה לחתוך אותו עם חיתוך העזם, עכשיו חיתוך זעם" אני אומר וזורק את הכדור לגובה.
ריוגה
-----
גרוביל קופץ באוויר אחרי הכדור ומשתמש בחבטת זעם. מעוצמת החבטה הכדור נופל על האדמה, קרוע.
[quote][b]
מישל
-----
את מגיעה אל מרכז הפוקימונים ומקבלת מודעה. את דוחפת אותה לתיק ורצה אל תוך הבניין. את רואה שיש תור לאחות ג'וי. את נדחפת דרך התור. "למה את נדחפת?" שואלת בעצבים האחות ג'וי.[/b][/quote]
אני מראה לה את סקיטי
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 03:37 PM
[b] ריוגה
-----
גרוביל קופץ באוויר אחרי הכדור ומשתמש בחבטת זעם. מעוצמת החבטה הכדור נופל על האדמה, קרוע. [/b][/quote]
"לא חבטת זעם אמרתי חיתוך זעם יאללה חיתוך זעם"אני מסביר לו וזורק כדור לגובה
מישל
-----
"אוי לא," נבהלת האחות ג'וי, "צ'אנסי!" היא קוראת ובאותו רגע נכנסת לחדר צ'אנסי שמובילה מיטת חולים. האחות ג'וי לוקחת את סקיטי, שמה אותה על המיטה ורצה עם צ'אנסי. "תחקי בחדר ההמתנה בנתיים," היא קוראת אלייך.
ריוגה
-----
גרוביל קופץ שוב אחרי הכדור ומשתמש בחיתוך זעם. הכדור נופל לאדמה חתוך לארבע פרוסות שוות.
[quote][b]מישל
-----
"אוי לא," נבהלת האחות ג'וי, "צ'אנסי!" היא קוראת ובאותו רגע נכנסת לחדר צ'אנסי שמובילה מיטת חולים. האחות ג'וי לוקחת את סקיטי, שמה אותה על המיטה ורצה עם צ'אנסי. "תחקי בחדר ההמתנה בנתיים," היא קוראת אלייך.[/b][/quote]
אני הולכת לחדר ההמתנה וקוראת את המודעה שהכנסתי לתיקי.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 03:44 PM
[b] ריוגה
-----
גרוביל קופץ שוב אחרי הכדור ומשתמש בחיתוך זעם. הכדור נופל לאדמה חתוך לארבע פרוסות שוות. [/b][/quote]
"יפה עכשיו תנסה שתיים ביחד חיתוך זעם"אני אומר לו וזורק שתיי כדורים
מישל
-----
את מביטה במודעה והמודעה אומרת:
[i]הגראנד פסטיבל של לורט חוזר!
בואו להשתתף במסע המופלא לאסיפת חמשת הקרבות.
אם גם בכם בוערת אש התיאום
בואו לתחרות בעיר ווילוו בעוד יומיים![/i]
ריוגה
-----
גרובייל קופץ אחרי שני הכדורים ופיצץ אותם בבום גדול. שני הכדורים נופלים מפונצ'רים.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 03:51 PM
[b] ריוגה
-----
גרובייל קופץ אחרי שני הכדורים ופיצץ אותם בבום גדול. שני הכדורים נופלים מפונצ'רים. [/b][/quote]
"גרובייל אתה בסדר"אני שואל ומתקרב לגרובייל
[quote][b]מישל
-----
את מביטה במודעה והמודעה אומרת:
הגראנד פסטיבל של לורט חוזר!
בואו להשתתף במסע המופלא לאסיפת חמשת הקרבות.
אם גם בכם בוערת אש התיאום
בואו לתחרות בעיר ווילוו בעוד יומיים![/b][/quote]
"אחרי שסקיטי תבריא, אני אלך לווילוו..." אני אומרת לעצמי.
ריוגה
-----
הוא מחייך אליך ומהנהן. הוא לא נפגע כלל.
מה תעשה?
מישל
-----
את מביטה במנורה בעלת תמונת המזרק שכבתה פתאום. האחות ג'וי יוצאת החוצה ואומרת: "הסקיטי שלך תהיה בסדר. רוצה לראות אותה?"
"כן," את עונה והולכת עם האחות ג'וי. את רואה את סקיטי שוכבת על המיטה מכוסה בתחבושות.
[quote][b]
מישל
-----
את מביטה במנורה בעלת תמונת המזרק שכבתה פתאום. האחות ג'וי יוצאת החוצה ואומרת: "הסקיטי שלך תהיה בסדר. רוצה לראות אותה?"
"כן," את עונה והולכת עם האחות ג'וי. את רואה את סקיטי שוכבת על המיטה מכוסה בתחבושות. [/b][/quote]
אני מלטפת בעדינות את ראשה.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:06 PM
[b] ריוגה
-----
הוא מחייך אליך ומהנהן. הוא לא נפגע כלל.
מה תעשה? [/b][/quote]
"תגיד אתה לא שומע טוב אמרתי חיתוך זעם לא שתפוצץ אותם"אני אומר לו
מישל
-----
סקיטי מגרגרת בעונג. היא מזיזה את זנבה ולוחצת על אחד הפוקדורים שקשורים לחגורה שלך והיא נלכדת.
יש לך סקיטי.
ריוגה
-----
אתה מביט על גרובייל בכעס ואז רואה שהעלים שעל זרועותיו זוהרים. הוא קופץ באוויר ומשתמש עלייך בחיתוך זעם.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:13 PM
[b] ריוגה
-----
אתה מביט על גרובייל בכעס ואז רואה שהעלים שעל זרועותיו זוהרים. הוא קופץ באוויר ומשתמש עלייך בחיתוך זעם. [/b][/quote]
"תרגע גרובייל"אני אומר ומתחמק מתי שהוא מתקרב
ריוגה
-----
גרובייל מתנשף ואז נופל על האדמה מעולף.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:18 PM
[b] ריוגה
-----
גרובייל מתנשף ואז נופל על האדמה מעולף. [/b][/quote]
"חזור גרובייל"אני אומר והולך לעיר הקרובה
ריוגה
-----
אתה חוזר לרוואיסט והולך אל מרכז הפוקימונים.
"שלום לך, ריוגה," אומרת האחות ג'וי, "למה חזרת?"
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:21 PM
[b] ריוגה
-----
אתה חוזר לרוואיסט והולך אל מרכז הפוקימונים.
"שלום לך, ריוגה," אומרת האחות ג'וי, "למה חזרת?" [/b][/quote]
"הגרובייל שלי התעלף בזמן הקטע לתוחרות תרפאי לי אותו"אני אומר ונותן לה את הכדור של גרובייל
ריוגה
-----
"בסדר," היא אומרת ולוקחת את הכדור. לאחר כמה דקות היא חוזרת ומחזירה לך את הכדור.
"אז, מה אתה מתכנן לתחרות?" שואלת האחת ג'וי בעניין.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:25 PM
[b] ריוגה
-----
"בסדר," היא אומרת ולוקחת את הכדור. לאחר כמה דקות היא חוזרת ומחזירה לך את הכדור.
"אז, מה אתה מתכנן לתחרות?" שואלת האחת ג'וי בעניין. [/b][/quote]
לקטע הפתיחה חשבתי שהזרוק כדורים באויר וגרוביל יחתוך אותם בחיתוך זעם ואז אני לא חשבתי על המשך"אני אומר לה
ריוגה
-----
"הייתי מציעה לך להוסיף משהו נוצץ, מתפוצץ עם קולות." היא אומרת, "זה ילהיב את הקהל ואת השופטים. אני אומרת לך כי אחותי תהיה שופטת בתחרות מחרתיים."
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:31 PM
[b] ריוגה
-----
"הייתי מציעה לך להוסיף משהו נוצץ, מתפוצץ עם קולות." היא אומרת, "זה ילהיב את הקהל ואת השופטים. אני אומרת לך כי אחותי תהיה שופטת בתחרות מחרתיים." [/b][/quote]
"אוקיי יש לך רעיון כי לגרובייל שלי אין עדין כדור זרע כי התכונתי עם כדור הזרע וחיתוך זעם ירשימו את השופטים"אני אומר וחושב
ריוגה
-----
"תשכח מהתחרות, תנסה ללמד אותו להשתמש בכדור זרע היום ומחר תמציא את המופע שלך." היא אומרת.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:42 PM
[b] ריוגה
-----
"תשכח מהתחרות, תנסה ללמד אותו להשתמש בכדור זרע היום ומחר תמציא את המופע שלך." היא אומרת. [/b][/quote]
"תודה"אני אומר ויוצא מהמרכז ליער הקרוב
ריוגה
-----
אתה חוזר אל האחו ורואה את שאריות הכדורים הקרועים שלך.
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:46 PM
[b] ריוגה
-----
אתה חוזר אל האחו ורואה את שאריות הכדורים הקרועים שלך.
מה תעשה? [/b][/quote]
"צא גרובייל"אני אומר ומוציא את גרובייל
ריוגה
-----
גרובייל יוצא החוצה אבל הוא נראה כועס.
[quote][i]Originally posted by Peter Petrelli[/i]@Jul 6 2008, 04:53 PM
[b] ריוגה
-----
גרובייל יוצא החוצה אבל הוא נראה כועס. [/b][/quote]
"אוקיי גרובייל אני יודע שהתחלנו ברגל שממאל על המחוז אבל תקשיב זה התחרות הראשונה שלנו ביחד אז לפחות תנסה לעשות את המייטב"אני אומר לו בחיוך נחמד
ריוגה
-----
"גרוב," מחייך גרובייל ומושיט את ידו אליך.