זה כמו יופי חלק מזה זה עניין של טעם...
Printable View
זה כמו יופי חלק מזה זה עניין של טעם...
אז מה קורא אם פורום חתם?
[quote=Guille;808118]שאלה: אם תלמדו תיאוריה איך לנהוג 10 שנים תדעו איך לנהוג?(במכונית)
ניסיון זה הדבר הכי חשוב[/quote]
זה לא אותו דבר ><
אני פתחתי משחק מושקע ראשון בפעם הראשונה בחיים שלי והרבה נסחפו אליו...
זה תלוי ברמת התבטאות,ברמת התגובות וביצירתיות של כתיבת העלילה,הדמויות וההמשכים.
רותם-נכון,השקעה זה עניין של השקפה,גם על הסיפור:"דני אכל גלידה" אנשים יכולים להגיד שזאת השקעה.
הכל תלוי בהשקפה..
ההשקפה יכולה להיות גבוהה-ואז רמת הפורום תיהיה גבוהה,או נמוכה-ואז רמת הפורום תיהיה נמוכה.
אני תמיד בעד לשאוף לגובה,אבל אם אתה רוצה פורום ברמה נמוכה-אז בכיף.
[QUOTE=SexStyle;808133]זה לא אותו דבר ><
אני פתחתי משחק מושקע ראשון בפעם הראשונה בחיים שלי והרבה נסחפו אליו...
זה תלוי ברמת התבטאות,ברמת התגובות ובעלילה.
רותם-נכון,השקעה זה עניין של השקפה,גם על הסיפור:"דני אכל גלידה" אנשים יכולים להגיד שזאת השקעה.
הכל תלוי בהשקפה..
ההשקפה יכולה להיות גבוהה-ואז רמת הפורום תיהיה גבוהה,או נמוכה-ואז רמת הפורום תיהיה נמוכה.
אני תמיד בעד לשאוף לגובה,אבל אם אתה רוצה פורום ברמה נמוכה-אז בכיף.[/QUOTE]
קודם כל,כל אחד שנותן מזמנו עבור משהו,משקיע.
רמת ההשקעה זה כבר סיפור אחר.
ראיתי את הסיפור שלך והוא שונה ממשחקי פוקימון אחרים ובכללי יש לו תבנית אחרת.
יש אנשים שזה ימצא חן בעיניהם ויש כאלו שלא.
יש כאלה שאוהבים פשוט זורם וכיף ויש כאלה שאוהבים מורכב ומסתורי...
באמת שהכל זה עניין של טעם ועיניין ההשקעה זה רק רמה זה לא אומר שלא משקיעים.
פורום ספרות לא קשור, כי יש הרבה יותר משחקים שאנשים רוצים לפתוח...
(יש אנשים שכותבים רקע חצי שורה ואומרים שזה המשחק שלהם)
אני נגד ההצעה של רותם, כי אחרת הפורום היה מבולגן לגמרי ולא ברור, האישור בעצם מסדר את הכל.
[b]אני בעד ההצעה של אביב[/b], שכל אחד יכוון את עצמו לרמה שונה, שמשחקים ברמה D עלולים להיסגר, ובשביל ילדים קטנים כמו שאמרתם, שבשבילם השקעה זה "רמה C" (נגיד) אז הם ילכו לרמה C. זה גם פחות או יותר שכל אחד פותח משחק (כי זה מנמיך בהרבה את הרף) והמנהל יסתובב בין המשחקים יסתכל ויעזור במה שיוכל...
שמעו
אני מסכים עם רותם לגמרי.
אני זוכר שכשרציתי לפתוח משחק שם אלכס עשה לי את המוות עד שקיבלתי אישור
ועכשיו כמו שאתם רואים יש את האיסור המטופש לפתיחת משחקים שקצת דפק את רעיון הפורום
[b]ויש את הטיעונים הכי חשובים שהאלו פה:
הטיעון של רותם; שכול אחד יפתח מה שבא לו, בעיה שלו אם לא ירשמו
הטיעון של לורדאביזי: רק המשתמשים יכולים לקבוע אם המשחק הוא טוב, לא המנהלים.
הטיעון, אני חושב גם של אביזי: אי אפשר לכפות על אנשים השקעה.[/b]
בקיצור, אני מוכן ללכת עם הרעיון היותר קיצוני
די לאישורי המשחקים, אם המשחק לא טוב לא ירשמו אליו. זה עד כדאי כך פשוט.
לדעתי אני גם מסכים אם הרעיון אבל אם לא
אפשר לעשות שבסוף כל הודעת בקשת אישור המישהו ששלח את הבקשה ירשום את גילו וכך המנהלים יחשבו אם זה משחק מושקע יחסית לגילו וכך אני חושב שינתנו אישורים להרבה יותר משחקים
[QUOTE=YoRt3m;808099]זה יכול להתחלק רק ל-3 חלקים.
משחקים מושקעים
משחקים לא מושקעים
ומשחקי דחקות... שבמצב כזה הנושא יכול להנעל בלי או עם אזהרה תלוי בחומרת המצב.[/QUOTE]
צודק,בדיוק ככה זה צריך להיות
אם היה משחק שכתוב בו
"שמוליק הולך לחנות,ופאום אתה שומע בום! זה שודד!,שמוליק צועק: "אימלה!" מה תעשה?
לזה אני לא קורא תגובה,ואני חושב שמגיע על זה נעילה.
אזהרות זה דבר למשחקים של 2 שורות,בכל מקרה אם יש משחק שהוא איזה 3 שורות והוא לא ננעל או קרה לו משהוא,
אני מצפה שהשמ"מ יעשה תגובות טובות
(דרך אגב,כתבתי את התגובה הזאת פעמיים,פעם אחת מקודם אבל לא היה אינטרנט אז סורי אם זה פעמיים)
בעד ההצעה של אביב, ונגד של רותם [זה רק יגרום בלגן..]
סופסוף אחד שמבין עיניין..זה ידרדר את הרמה שניסית לבנות במשל שנים בבום!
[quote=nehorai308;808172]לדעתי אני גם מסכים אם הרעיון אבל אם לא
אפשר לעשות שבסוף כל הודעת בקשת אישור המישהו ששלח את הבקשה ירשום את גילו וכך המנהלים יחשבו אם זה משחק מושקע יחסית לגילו וכך אני חושב שינתנו אישורים להרבה יותר משחקים[/quote]
אז זה יהיה באסה להיטמן חחח
יש לך רעיון לא מוצלח,אבל אני חושב שצריך לעשות משהו אחר..
אפשר לחלק את חת"מ ל2 פורומים..
"חת"מ"
"חת"מ 14+"
תחשבו על זה...
[QUOTE=nilasak;808176]צודק,בדיוק ככה זה צריך להיות
אם היה משחק שכתוב בו
"שמוליק הולך לחנות,ופאום אתה שומע בום! זה שודד!,שמוליק צועק: "אימלה!" מה תעשה?
לזה אני לא קורא תגובה,ואני חושב שמגיע על זה נעילה.
אזהרות זה דבר למשחקים של 2 שורות,בכל מקרה אם יש משחק שהוא איזה 3 שורות והוא לא ננעל או קרה לו משהוא,
אני מצפה שהשמ"מ יעשה תגובות טובות
(דרך אגב,כתבתי את התגובה הזאת פעמיים,פעם אחת מקודם אבל לא היה אינטרנט אז סורי אם זה פעמיים)[/QUOTE]
השאלה זה למה אתה שם זין על מה המנהל של המשחק כתב
זה נוגע לך? זה קשור אליך? זה מפריע לך? אני לא מבין מה הקטע של כולם פה
אם מישהו רוצה לפתוח משחק גרוע עם תגובות כמו "שמוליק הלך לחנות בום שודד" שיפתח
זה לא מפריע לאף אחד.
אם מישהו נרשם למשחק ונהנה מזה - יופי. שיהיה להם בכיף.
אם לא - בעיה של מנהל המשחק.
אני לא מבין מה אכפת פה לאנשים ממשחקים גרועים. its not your probs~
[QUOTE]אז זה יהיה באסה להיטמן חחח
יש לך רעיון לא מוצלח,אבל אני חושב שצריך לעשות משהו אחר..
אפשר לחלק את חת"מ ל2 פורומים..
"חת"מ"
"חת"מ 14+"
תחשבו על זה... [/QUOTE]
עזוב, זה סתם מסורבל ולא נכון לעשות לפי גילאים
אני מכיר מספיק אנשים מעל גיל 14 שהם דפוקים ברמות ומספיק אנשים מתחת שיודעים להתבטא באופן בוגר.
צריך אנרכיה. d:
חחח וחת 18+ (וכול מי שמתגנב)
בולשיט ,מה זה השטות שאי אפשר לכפות השקעה .
לדעתי ,אם אין השקעה ,אין משחק ,אין פורום.
מי שרוצה לנהל משחק צריך להשקיע בתכל'ס ולא להביא משחק מצ'וקמק כמו 80& מהמשחקים שיש בחת"ם
לדעתי פשוט צריך לעשות תת פורום למשחק פוקימון, הרבה פחות בלגן כי רוב משחקי הפוקימון הם ברמה נמוכה..
[QUOTE=DarkTiger;808193]לדעתי פשוט צריך לעשות תת פורום למשחק פוקימון, הרבה פחות בלגן כי רוב משחקי הפוקימון הם ברמה נמוכה..[/QUOTE]
+1 רעיון טוב.
לא נכון..יש משחקי פוקימון עם רמה מצויינת..קח את של עומר וורוד ושל ניב איקס..לך תשווה אותם לשאר תקבל שוק..
[QUOTE=ErWiN;808190]בולשיט ,מה זה השטות שאי אפשר לכפות השקעה .
מי שרוצה לנהל משחק צריך להשקיע בתכל'ס ולא להביא משחק מצ'וקמק כמו 80& מהמשחקים שיש בחת"ם[/QUOTE]
שאלה,
למה?
[quote=ErWiN;808190]בולשיט ,מה זה השטות שאי אפשר לכפות השקעה .
מי שרוצה לנהל משחק צריך להשקיע בתכל'ס ולא להביא משחק מצ'וקמק כמו 80& מהמשחקים שיש בחת"ם[/quote]
יש נושאים שבהם למושג השקעה יש חשיבות, ובהם אפשר לכפות אותם.
כאלה הם למשל הפורומים האומנותיים: ספרות, ועיצוב גרפי.
מה לעשות, שבהם כדי להיות טוב בפורומים האלה, וכדי שלא יכתשו אותך, צריך להתאמץ וכל הזמן להגיע לרמה גבוהה יותר.
אבל יש את פורמי המשחקים, בהם אין משמעות למושג השקעה.
כל אחד יכול לראות במשחק משהו אחר, ובכך להנות מהמשחק בצורה אחרת (או לא להנות בכלל, ואז אין טעם לשחק במשחק), וזה נכון לכל משחק, לאו דווקא משחק תפקידים. אני למשל נהנה במשחק תפקידים אם המנהל משלב איגיון בריא (זה לא שגיאת כתיב, זה מילה חוקית בעברית) ובדיחות מתמטיות מוזרות. בכלל לא מעניין אותי כמה תמונות, וחפירות יש שם. להפך, אני לא ארשם למשחקים ארוכים יותר כי אני לא רוצה לקרוא כל כך הרבה. לא בשביל זה באתי לפורום. (הערה: אני לא סותר את עצמי, כי כאן אני משתתף באומנות של הפולמוסים והדיונים, ובהם טיעון צריך להיות בנוי טוב, ולכן לפעמים ארוך)
[quote=TheChosenOne;808187]השאלה זה למה אתה שם זין על מה המנהל של המשחק כתב
זה נוגע לך? זה קשור אליך? זה מפריע לך? אני לא מבין מה הקטע של כולם פה
אם מישהו רוצה לפתוח משחק גרוע עם תגובות כמו "שמוליק הלך לחנות בום שודד" שיפתח
זה לא מפריע לאף אחד.
אם מישהו נרשם למשחק ונהנה מזה - יופי. שיהיה להם בכיף.
אם לא - בעיה של מנהל המשחק.
אני לא מבין מה אכפת פה לאנשים ממשחקים גרועים. its not your probs~[/quote]
זה כמו שאתה תגיד:"אז בואו נפתח פורום סאדו מאזו ובלונדיניות"(ד"א אני בעד D:),מי שירצה להגיב בו שיהיה לו בכיף,מי שלא אז. למה זה צריך להפריע?
אם לא תוגדר רמה אנשים לא ישתפרו-אם אנשים לא ישתפרו בסוף נגיע למצב שהפורום יהיה בנוי ממשחקים של
"שמוליק הלך לים,עשה סקוואט ואכל טונה-סופר שמוליק!"...
למה לא לשאוף ליותר?אני לא מבין...
1. רותם אל תשכח שהאישור בפרטי נועד על מנת לעלות את הרמה של המשחק.
זה אמור רק לעזור לשהמ, אם הוא לא יכול מנסה להשתפר נראה לך הוא יחזיק משחק ?
2.זאת ההצעה שלי היא די ממשיכה את ההצעה של אביב(?)
נפתח תת פורום לכל רמה A,b,c,d
השאיפה של כל שהמ זה להיות הכי טוב נכון ? אז שהמנהל רואה השתפרות במשחק מסויים הוא מעלה אותו דרגה רמה ~
ועכשיו לחלק המרכזי, לא תמיד למנהלים יש את הזמן והיכולת לעזור לכל אחד נכון ?זאת בעצם הבעיה המרכזית.
למה לא לפתוח תת פורום אשר בוא יפתחו את ההצעה למשחק, ככה גם אנשים שהם לא מנהלי חתמ יוכלו לעזור ולשפר את המשחק כמובן שרק המנהלים יוכלו לאשר את המשחק~
[quote]למה לא לפתוח תת פורום אשר בוא יפתחו את ההצעה למשחק, ככה גם אנשים שהם לא מנהלי חתמ יוכלו לעזור ולשפר את המשחק כמובן שרק המנהלים יוכלו לאשר את המשחק~ [/quote]+1
[QUOTE=SexStyle;808208]זה כמו שאתה תגיד:"אז בואו נפתח פורום סאדו מאזו ובלונדיניות"(ד"א אני בעד D:),מי שירצה להגיב בו שיהיה לו בכיף,מי שלא אז. למה זה צריך להפריע?
אם לא תוגדר רמה אנשים לא ישתפרו-אם אנשים לא ישתפרו בסוף נגיע למצב שהפורום יהיה בנוי ממשחקים של
"שמוליק הלך לים,עשה סקוואט ואכל טונה-סופר שמוליק!"...
למה לא לשאוף ליותר?אני לא מבין...[/QUOTE]
נתחיל מזה שאני תמיד אמרתי שפורום סאדו מאזו ובלונדיניות ישפר את הפורום
אבל בוא נודה בזה, גם אם יוכלו לפרסם משחקים בלי אישור לא יהיו משחקים של "שמוליק הלך לים עשה סקוואט"
ואם יהיו כאלה הם יראו שלא נרשמים אליהם ולאט לאט יבינו מה צריך לשפר, זה בין היתר התפקיד של מנהלי הפורום לעזור לשה"מים ולשחקנים להשתפר.
פלופי -
זה נשמע לי מסובך מידי
לא פשוט עדיף דירוג כזה בכותרת הראשית/משנית?
למרות שאני גם ככה נגד הדירוגים האלו
[quote=TheChosenOne;808222]נתחיל מזה שאני תמיד אמרתי שפורום סאדו מאזו ובלונדיניות ישפר את הפורום
אבל בוא נודה בזה, גם אם יוכלו לפרסם משחקים בלי אישור לא יהיו משחקים של "שמוליק הלך לים עשה סקוואט"
ואם יהיו כאלה הם יראו שלא נרשמים אליהם ולאט לאט יבינו מה צריך לשפר, זה בין היתר התפקיד של מנהלי הפורום לעזור לשה"מים ולשחקנים להשתפר.[/quote]
זאת הבעיה-שאנשים יירשמו חחח
ואני מוכן לעשות ניסוי ולהראות לך.. מה המסן שלך?
באמת רעיון דניס,צריך לעשות תת למשחקים,ומשחקים שהמנהלים יאהבו יעלו לחת"ם ה"גדול"
[QUOTE]באמת רעיון דניס,צריך לעשות תת למשחקים,ומשחקים שהמנהלים יאהבו יעלו לחת"ם ה"גדול"[/QUOTE]
אז מי ריצה להירשם למשחקים ב c ?
[QUOTE=SexStyle;808227]זאת הבעיה-שאנשים יירשמו חחח
ואני מוכן לעשות ניסוי ולהראות לך.. מה המסן שלך?[/QUOTE]
אני אשלח לך בפרטי, אבל בהתחשב בזה שהלפטופ שלי בתיקון אין לי ממש איך להתחבר אליו.
ואתה צודק שאנשים ירשמו, ואין בעיה אם זה, אם הם נהנים מזה אני לא רואה את הבעיה.
אני חושב שבסופו של דבר זה יתאזן, יהיו את המשחקים הטובים והמושקעים מאוד ואת כול שאר המשחקים
שיתאמצו להגיע לרמה שלהם. וחוץ מזה עדיף פורום מלא במשחקים בינוניים מאשר פורום ריק. כמו עכשיו.
עריכה:
ארווין, אני מחכה שתיתן לי תשובה.
מה זה תעזור לכם ההפרדה הזו?
למה צריך לפתוח עוד פורמים בשביל זה?
תוכלו לנעוץ נושא ולציין בו רשימה של משחקי חת"ם ברמה A,משחקי חת"ם ברמה B וכן הלאה ולשים כל אחד ואחד מהמשחקים בתור קישורים...
אבל עדיין,מה תעשו אם כל המשחקים שישלחו אליכם יהיו משחקים ברמה D או ברמה C?
תשארו באותם מקום חח
1. מנהל הוא לא דורמן ואין שום טעם בחוק האדיוטי הזה.
[COLOR=Red][B]2. לכל אחד יש מה לתרום בפורום ואנחנו מפספסים הרבה מאוד כשרונות שיכולים לגדול פה.[/B][/COLOR]
3. בן אדם לא יוכל לפתוח משחק תפקידים טוב אם לא יהיה לו ניסיון בזה.
4. כמו שנאמר לפני - לפורום חת"מ בעבר, ופורומים אחרים כיום אין צורך באישור כלשהו לפתיחת נושא חדש.
5. עושה רושם שהרבה לא מרוצים מתפקידו של עומר, ואולי הורדה של החוק תביא להצלתו מצליבה.
זה מה שאני אמרתי איזה 5 פעמים שבלי ניסיון לא משנה כמה לומדים זה לא יעזור
אילן, אני חושב שלעומר יש ראש בריא על הכתפיים.
הוא קורא את מה שאתה רשמת, את מה שרותם רשם, את מה שאלכס ואביב רשמו וגם את מה שאני רשמתי.
אני לא חושב שאחרי כל זה, שהבן אדם ימשיך בחוק הזה, כי אז זה פשוט לעשות דווקא לפורום ולגולשים שבו.
תנו לו כמה ימים לעכל את כל זה ואני בטוח ששניה אחרי כיפור הוא גם יוריד את החוק וגם יתנצל בפני הקהילה.
אז אפשר לעשות תת פורום שבו אחד מהמנהלים של פורום חת"ם ילמד ילדים ששלחו לו בקשות אישור ולא התקבלו ושם יוכלו לעזור להם לשפר את המשחק שלא אושר
[U][B][COLOR=red]היטמן- נראה היה כי טענת שגם אני צידדתי בביטול חוק מתן האישורים ואני רק רוצה לוודא שאתם יודעים כי הדבר לא נכון וכי אני תומך בחוק מתן האישור.[/COLOR][/B][/U]
[B][U][COLOR=black]מה שטענתי הוא שאפשר להוריד את הרף בשילוב עם מסגרת כמו שהצעתי שתעזור לתמוך ברעיון בצורה נכונה.[/COLOR][/U][/B]
[B][/B]
אם חוק מתן האישור יבוטל, אתם תיכנסו לפורום ותחזו בעשרות של משחקים חדשים שכוללים רקע של 3 שורות ודף רשומים, השחקנים הטובים יפרשו ויחפשו מקום טוב יותר ולא יהיה ממי לקחת דוגמא ובעיקר רמת הפורום רק תרד ותרד, אני לא רוצה להיכנס לדיונים על כך.
אתם רוצים פורום ללא חוק אישור?
בואו ותנסו את הרעיון שאמרתי אם המנהלים יאמצו ובמידה ונראה שלמרות שהרף יורד, אנשים מתאמצים ורוצים להשתפר וכו' אז אולי הרעיון יוכל להישמע הגיוני.
כעת יש לחכות לעומר וליאור.
[quote=Blackbeard;808548]אם חוק מתן האישור יבוטל, אתם תיכנסו לפורום ותחזו בעשרות של משחקים חדשים שכוללים רקע של 3 שורות ודף רשומים, השחקנים הטובים יפרשו ויחפשו מקום טוב יותר ולא יהיה ממי לקחת דוגמא ובעיקר רמת הפורום רק תרד ותרד, אני לא רוצה להיכנס לדיונים על כך..[/quote]
מוזר שרשמת את מה שרשמת, כי אני רואה דבר אחר:
אני נכנס עכשיו לפורום ואני חוזה בעשרות שחקנים לא מרוצים והשחקנים הטובים פורשים ומחפשים מקום טוב יותר.
מלבד זה, רמת הפורום יורדת עקב האטימות והיא ממשיכה לרדת כאשר בפורום פוקימון אסור לפתוח משחקי פוקימון. מבין?
החוק לא יבוטל- כי זה יגרום לעשרות משחקים סתם להיפתח ולא משנה איזה מנהל יהיה- הוא יצא המנייאק שסגר ל- X את המשחק...
הרעיון המקורי שלך אביב נהדר ואני בהחלט אתחיל לנסות לחשוב על משהו D:
מה הבעיה לנסות?
תורידו את החוק לשבוע ותראו מה קורה לא מסתדר? שמים שוב את החוק (את מה שנפתח לא סוגרים)
תנסו מה יש להפסיד
עם כל הכבוד, בואו נסתפק באצבע שיש לנו (הורדת חוק האישורים למשחקי פוקימון) ולא נהיה חזירים.
נעול.
מה שיש להפסיד- את הרמה בחת"מ ואת הצורך במנהלי חת"מ Oם
החוק הזה לא היה קיים בהתחלה ונפתחו כ"כ הרבה משחקים שניסגרו אחרי תגובה- כי למנהל לא היה כוח להמשיך.
התהליך נועד לראות שבאמת יש רצינות לבן אדם ושהוא מבין איפה יש לו טעות ושיתקן אותה...
אחרי שהמשחק נפתח אי אפשר לכפות על הפותח כלום.
וזה גם יצור מצב שמשחק לא מושקע בעליל, כמו שעומר ציין של "שמוליק השוקו הזה טעים יאמי יאמי- מה תעשה?" יפתח ומנהל יסגור אותו- והמנהל יצא החרא (כרגיל)
כשזה בצורה הזו אפשר לעבוד עם הפותח להסביר לו למה משחק כזה על שמוליק לא יעבוד בצורה הזו ואיפה לשפר את המשחק- שהמשחק של אותו בן אדם יגיע לרמה גבוהה וממצה.