[quote=יגאל;810243]לי
הפרופסור אומר לך שלפני שהוא יתן לך את הביצה אתה צריך לתפוס שני פוקימונים כדי להגן אלה מצוות X
[/quote]
אני אומר פרופסור"אני מסכים לתנאי שלך.אז תוכל לת תפוקימון התחלתי שלי שהוא טרטויג?"
Printable View
[quote=יגאל;810243]לי
הפרופסור אומר לך שלפני שהוא יתן לך את הביצה אתה צריך לתפוס שני פוקימונים כדי להגן אלה מצוות X
[/quote]
אני אומר פרופסור"אני מסכים לתנאי שלך.אז תוכל לת תפוקימון התחלתי שלי שהוא טרטויג?"
[QUOTE=יגאל;810243]לי
לוני
לוקאס מוציא רוזליה והוא ואומר לה לתקוף בנעיצת רעל על פיפלאפ פיפלאפ נפגע ממנה
ופיפלאפ הישתמש בהתמדה אבל הוא לא מצליח לפגוע ברוזליה ולוקאס אומר לרוזליה לתקוף בכדור אנרגיה מה תעשה?
norvezzo תגיב להתחלה
סטיבן
הוא אומר לך תודה ושהוא ישתמש גם בצ'ימצ'אר והוא מוציא אותו והוא אומר לך גם שאתה תתחיל
מה תעשה?
לוקאס
הוא אומר לך שלא הוא פוקימון רגיש מאוד ואתה רואה שטרטויג הפסיק לבכות
שון
היא אומר לך כן אתם הולכים שתי דקות ופתאום שני סטרלים גדולים מתקיפים אותכם מה תעשה?
barfon2 אתה בפני תגיב להתחלה
אני מצטער אבל אני לא יגיב היום מחר אני יגיב שוב[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר צא!" אני צועק במהירות בכדי להוציא אותו
"תשתמש בשריטה על הסטארלים האלו"
"דון מהר תוציאי את פיפלאפ" אני אומר לה בכדי לקבל קצת עזרה.
[quote]התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
מה תעשה?
[/quote]
אני לוקח את הצ'ימצ'ר שלי ועונה: מי זה?
[quote=יגאל;810243]
לוקאס
הוא אומר לך שלא הוא פוקימון רגיש מאוד ואתה רואה שטרטויג הפסיק לבכות
[/quote]
אני מניח את טרטוויג ואומר לו:"אל תידאג אני לא יפגע בך רק יעזור לך" ואז מרים אותו שוב ופונה לדרך מספר 1
[quote=יגאל;810243]לוני
לוקאס מוציא רוזליה והוא ואומר לה לתקוף בנעיצת רעל על פיפלאפ פיפלאפ נפגע ממנה
ופיפלאפ הישתמש בהתמדה אבל הוא לא מצליח לפגוע ברוזליה ולוקאס אומר לרוזליה לתקוף בכדור אנרגיה מה תעשה?[/quote]
*זה לא היה טרטוויג?.
אני אומר לפיפלאפ: "פיפלאפ, תתחמק מהר מהכדור אנרגיה ואז תשתמש בהתמדה ואז בגשם בכל הכוח שלך".
אחיי זה מעפפןןןןןןן כולכם עם צ'ימצ'אר!!!!!!
לדעתי תסנן את זה..
[COLOR="Red"]לוני
כדור האנרגיה של רוזליה פוגע בפיפלאפ והוא נופל על הריצפה
פיפלאפ שלך קם ומשתמש בהתמדה שפוגעת ברוזליה ואחרי זה הוא משתמש גם בגשם
לוקאס אומר לרוזליה לקום ולהישתמש ביום בהיר ואחרי זה שוב בכדור אנרגיה
רוזליה משתמש ביום בהיר שמבטל את הגשם של פיפלאפ ומחזק את רוזליה
רוזליה משגר גם כדור אנרגיה שעומד לפגוע בפיפלאפ מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]לוקאס
אתה רואה בדרך 1 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/77.png[/IMG] ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/228.png[/IMG]
נלחמים מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
לי
הפרופסור מביא לך את הפוקימון הראשון שלך והוא אומר לך זה בחירה מצוינת והוא הולך למעבדה שלו
מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
סטיבן
צ'ימצ'אר של אש מתחמק מהשריטות של הפוקימון שלך ומתקיף אותו בלהביור עוצמתי בבטן שלו אתה רואה שהוא נפגע מהלהביור של צי'מצ'אר של אש מה תעשה?
בר
אתה שאול אותו מי זה ואתה רואה את הפרופסור שאומר לך שהוא שמע שלאחד ממנהיגי הזירה יש את אחד הכדורים שאתה צריך מה תעשה?
רון
אתה שואל מי זה והיא עונה לך שהיא דון ושואלת אותך עם אתה רוצה קרב
מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]שון
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ודון מוציאה את פיפלאפ
צ'ימצ'אר מתקיף את הסטרלים בשריטות ופיפלאפ מתקיף אותם בגלישה
אתה רואה שהסטרלים מובסים ושדות זורכת על אחד מהם פוכדור נידנוד ראשון נידנוד שני נדנוד שלישי והפוכדור נעצר אתה מבין שדון תפסה סטרלי מה תעשה?[/COLOR]
אני מצטער שאני מגיב לאט אני פשוט לא מצליח לכתוב לכולם מהר אני מבטיח לכם שעם הזמן זה ישתנה
[QUOTE=יגאל;811101][COLOR="Red"]
[COLOR="Red"]שון
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ודון מוציאה את פיפלאפ
צ'ימצ'אר מתקיף את הסטרלים בשריטות ופיפלאפ מתקיף אותם בגלישה
אתה רואה שהסטרלים מובסים ושדות זורכת על אחד מהם פוכדור נידנוד ראשון נידנוד שני נדנוד שלישי והפוכדור נעצר אתה מבין שדון תפסה סטרלי מה תעשה?[/COLOR]
אני מצטער שאני מגיב לאט אני פשוט לא מצליח לכתוב לכולם מהר אני מבטיח לכם שעם הזמן זה ישתנה[/QUOTE]
"אני חושב שגם אני אלכוד לי סטארלי" אני אומר.
"פוכדור צא!" אני אומר בהתרגשות וזורק את הפוכדור אל עברו של סטארלי.
'איזה כיך אני מקווה לתפוס את הפוקימון הראשון שלי' אני חושב לעצמי.
הפרופסור מביא לך את הפוקימון הראשון שלך והוא אומר לך זה בחירה מצוינת והוא הולך למעבדה שלו
[QUOTE=יגאל;811101]
[COLOR="Purple"]
סטיבן
צ'ימצ'אר של אש מתחמק מהשריטות של הפוקימון שלך ומתקיף אותו בלהביור עוצמתי בבטן שלו אתה רואה שהוא נפגע מהלהביור של צי'מצ'אר של אש מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
אני שואל את צ'ימצ'אר "אתה בסדר?" ואומר לו "תנסה עוד שריטות אבל תבוא אליו מאחורה, תנצל את הלהביור שלו".
[quote=יגאל;811101]
[COLOR=DarkSlateGray]לוקאס
אתה רואה בדרך 1 ו
נלחמים מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR=Blue]
[/COLOR][/quote]
"פוקאבו צא!" אני אומר וצוצא אותו מהפוקדור ואז אומר לו:"תחבוט ב[COLOR=DarkSlateGray][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/77.png[/IMG] ותעזור לשני".[/COLOR]
[COLOR="Red"]שון
אתה זורק על הסטרלי פוכדור נידנוד ריאשון נידנוד שני נידנוד שלישי יעודכן בקרוב
תפסת סטרלי מה תעשה?
סטיבן
צ'ימצ'אר אומר לך ''צ'ימ צ'ימצ'אר'' ואתה רואה אותו קופץ מאחורי הצ'ימצ'אר שלי אש ותוקף אותו בשריטות
שפוגעות בו חזק אבל צ'ימצ'אר של אש תוקף את הצ'ימצ'אר שלך גלגל להבה שפוגעת בצ'ימצ'אר שלך
אבל פתאום צ'ימצ'אר שלך זוהר בצבע אדום אתה מבין שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו מה תעשה?
לוקאס
אתה מוציא את טרטויג והוא תוקף את פוניטה בחבטה חזקה שמעיפה אותו כמה מטרים ואחרי זה פוניטה בורח מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=יגאל;811201][COLOR="Red"]
סטיבן
צ'ימצ'אר אומר לך ''צ'ימ צ'ימצ'אר'' ואתה רואה אותו קופץ מאחורי הצ'ימצ'אר שלי אש ותוקף אותו בשריטות
שפוגעות בו חזק אבל צ'ימצ'אר של אש תוקף את הצ'ימצ'אר שלך גלגל להבה שפוגעת בצ'ימצ'אר שלך
אבל פתאום צ'ימצ'אר שלך זוהר בצבע אדום אתה מבין שהוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אגיד לו "תנסה לשלוט ביכולת המיוחדת שלך ובעזרתה להביס את צ'ימצ'אר של אש עם עוד מתקפת שריטות, אני בטוח שאתה מסוגל!".
[COLOR="Red"]סטיבן
אתה רואה שצ'ימצ'אר לא מצליח לשלוט ביכולת שלו אבל הוא תוקף את הצ'ימצ'אר של אש בשריטות ומנצח אותו אתה שמח אבל רואה שהוא מתקיף כל מה שזז מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=יגאל;811220][COLOR="Red"]סטיבן
אתה רואה שצ'ימצ'אר לא מצליח לשלוט ביכולת שלו אבל הוא תוקף את הצ'ימצ'אר של אש בשריטות ומנצח אותו אתה שמח אבל רואה שהוא מתקיף כל מה שזז מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד לו "אתה יכול לשלוט בזה, תירגע ותראה שתצליח לשלוט בזה!" תוך כדי נסיון להתקרב אליו.
[QUOTE=יגאל;811201][COLOR="Red"]שון
אתה זורק על הסטרלי פוכדור נידנוד ריאשון נידנוד שני נידנוד שלישי יעודכן בקרוב
תפסת סטרלי מה תעשה?
סטיבן
לוקאס
אתה מוציא את טרטויג והוא תוקף את פוניטה בחבטה חזקה שמעיפה אותו כמה מטרים ואחרי זה פוניטה בורח מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"גדול!" אני צועק בהתרגשות
"אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור.
"דון,כדאי שנמשיך בדרך לא?" אני אומר לדון ומתחיל ללכת.
שון
אתה אומר לדון שכדי לכם להמשיך בדרך והיא אומרת לך בסדר ואחרי שעה של הליכה אתם רואים את העיר ממרחק מה תעשה?
סטיבן
אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא יכול לשלוט ביכולת אבל הוא משתמש בגחלת חזקה עליך מה תעשה?
[quote=יגאל;811226]שון
אתה אומר לדון שכדי לכם להמשיך בדרך והיא אומרת לך בסדר ואחרי שעה של הליכה אתם רואים את העיר ממרחק מה תעשה?
סטיבן
אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא יכול לשלוט ביכולת אבל הוא משתמש בגחלת חזקה עליך מה תעשה?[/quote]
אחריי שעה של הליכה שאני מרגיש טיפה עייפות,אני רואה את העיר בעיניי ואני מתעורר כלא כלום.
"דון זאת העיר!קדימה!" אני צועק בהתרגשות.
"בוא נגביר את הקצב" אני אומר לה בנחישות.
[quote=יגאל;811226]סטיבן
אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא יכול לשלוט ביכולת אבל הוא משתמש בגחלת חזקה עליך מה תעשה?[/quote]
אנסה בכל זאת להתקרב אליו עוד קצת ואם אני לא מצליח אבקש מאש, ברוק ומיסטי אם הם יכולים לעזור לי.
שון
אתה ודון רצים לעיר ובכניסה לעיר אתה רואה את בן נלחם נגד [IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/dmuyot/img/dpmfa214.png[/IMG] עם הטרטויג שלו אחרי דקה של צפיה אתה רואה אותו זורק עליו פוקדור נידנוד ראשון נידנוד שני נידנוד שלישי הוא תפס הרקרוס מה תעשה?
סטיבן
אתה רואה שאתה לא יכול להיתקרב אליו ואתה מבקש עזרה מאש מסטי וברוק אש אומר לך שהוא יעזור לך ואומר לפיקצ'ו לתקוף את צ'ימצ'אר במכת ברק שמחסלת אותו מה תעשה?
[quote=יגאל;811238]סטיבן
אתה רואה שאתה לא יכול להיתקרב אליו ואתה מבקש עזרה מאש מסטי וברוק אש אומר לך שהוא יעזור לך ואומר לפיקצ'ו לתקוף את צ'ימצ'אר במכת ברק שמחסלת אותו מה תעשה?[/quote]
אלך לבדוק אם הוא בסדר, אקח אותו על הידיים וארוץ למרפאה הקרובה תוך כדי כך שאני אומר לצ'ימצ'אר "אתה תהיה בסדר", כמו כן אני שואל את אש, ברוק ומיסטי "אתם רוצים לבוא לעזור לי?".
[QUOTE=יגאל;811238]שון
אתה ודון רצים לעיר ובכניסה לעיר אתה רואה את בן נלחם נגד [IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/dmuyot/img/dpmfa214.png[/IMG] עם הטרטויג שלו אחרי דקה של צפיה אתה רואה אותו זורק עליו פוקדור נידנוד ראשון נידנוד שני נידנוד שלישי הוא תפס הרקרוס מה תעשה?
סטיבן
אתה רואה שאתה לא יכול להיתקרב אליו ואתה מבקש עזרה מאש מסטי וברוק אש אומר לך שהוא יעזור לך ואומר לפיקצ'ו לתקוף את צ'ימצ'אר במכת ברק שמחסלת אותו מה תעשה?[/QUOTE]
"היי בן!" אני צועק לו.
"דון קדימה" אני מתקדם ומסמן לה לבוא איתי.
"הרקרוס מרשים תפסת" אני אומר ומושיט את ידי כדי ללחוץ לו את היד.
שון
בן אומר לך שלום ותודה הוא לוחץ לך את היד והולך דון אומרת לך שהיא רוצה להביא לך מתנה מה תעשה?
סטיבן
הם אומרים לך שלא שהם רוצים להיסתובב בסינו קצת אתה ואתה הולך ורואה את מרכז הפוקימונים מה תעשה?
[quote=יגאל;811273]שון
בן אומר לך שלום ותודה הוא לוחץ לך את היד והולך דון אומרת לך שהיא רוצה להביא לך מתנה מה תעשה?
סטיבן
הם אומרים לך שלא שהם רוצים להיסתובב בסינו קצת אתה ואתה הולך ורואה את מרכז הפוקימונים מה תעשה?[/quote]
"מתנה?,איזו מין מתנה?" אני שואל אותה בביישנות
בראשי עולות לי ספקולציות בנוגע למתנה.
"אני אשמח" אני אומר לה לאחר מכן עם חיוך על פניי.
[quote=יגאל;811273]סטיבן
הם אומרים לך שלא שהם רוצים להיסתובב בסינו קצת אתה ואתה הולך ורואה את מרכז הפוקימונים מה תעשה?[/quote]
אכנס לשם מהר ואגיד לאחות "זה מקרה חירום, תוכלי להציל אותו?"
[QUOTE=יגאל;811101][COLOR="Red"]
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
לי
מה תעשה?
[/COLOR]
[/QUOTE]
אני יוצא מהמעבדה של הפרופסור ומחפש פוקימון מתאים לאימון הטרטויג שלי
[quote=יגאל;811201][COLOR=Red]
לוקאס
אתה מוציא את טרטויג והוא תוקף את פוניטה בחבטה חזקה שמעיפה אותו כמה מטרים ואחרי זה פוניטה בורח מה תעשה?[/COLOR][/quote]
יפנה ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/228.png[/IMG] וישאל אותו:"אתה רוצה להיצטרף אליינו למסע? אתה ניראה לי חזק" עם חיוך.
[COLOR="Red"]שון
היא מוציא מהתיק שלה[IMG]http://pokemons.co.il/pokedex/items/3.PNG[/IMG] ואומרת לך שהיא המתנה שהולך מה תעשה?
לי
אתה מחפש פוקימונים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/60.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/90.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/129.png[/IMG] מה תעשה?
סטיבן
היא לוקחת את צ'ימצ'אר ממך לתוך חדר ורק אחרי שעה אומרת לך שהוא עכשיו בסדר ומביא לך אותו מה תעשה?[/COLOR]
לוקאס
הונדור מתקיף אותך בלהביור ואחרי זה מוזיז את הראש לחיוב מה תעשה?
שכחתה אותי!
[QUOTE=יגאל;811390][COLOR="Red"]
לי
אתה מחפש פוקימונים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/60.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/90.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/129.png[/IMG] מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את טרטויג אומר לו"תשתמש בחבטה על פוללויאג הזה"
[quote=יגאל;811390]
לוקאס
הונדור מתקיף אותך בלהביור ואחרי זה מוזיז את הראש לחיוב מה תעשה?[/quote]
הוציא פוקדור ויזרוק אותו על הונדור בשביל שייתפס ולבנתיים אומר לטרטוויג:"אתה הייתה מצוין ואתה חברי הטוב אל תידאג יחד נהיה צוות טוב" ואז מרים אותו כמו שהוא אוהב.
[QUOTE=יגאל;811390][COLOR="Red"]
סטיבן
היא לוקחת את צ'ימצ'אר ממך לתוך חדר ורק אחרי שעה אומרת לך שהוא עכשיו בסדר ומביא לך אותו מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לה "תודה רבה, אני לא יודע מה הייתי עושה אם הוא לא היה איתנו עכשיו", אחרי זה מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו "היית ענק שם בקרב נגד צ'ימצ'אר של אש, אני שמח שאתה בריא עכשיו, אתה צריך ללמוד לשלוט בכעסים שלך ואני אעזור לך בכך!", לאחר מכאן אשאל אותו "רוצה להמשיך במסע? בינתיים אתה יכול להישאר מחוץ לפוכדור, עד שתרגיש יותר טוב.", אקח אותו ואת הפוכדור שלו ואצא ממרכז הפוקימונים.
----------
אם חפרתי יותר מדי, אני מצטער:)
[quote=יגאל;811101][COLOR=red]לוני[/COLOR]
[COLOR=red]כדור האנרגיה של רוזליה פוגע בפיפלאפ והוא נופל על הריצפה[/COLOR]
[COLOR=red]פיפלאפ שלך קם ומשתמש בהתמדה שפוגעת ברוזליה ואחרי זה הוא משתמש גם בגשם[/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס אומר לרוזליה לקום ולהישתמש ביום בהיר ואחרי זה שוב בכדור אנרגיה[/COLOR]
[COLOR=red]רוזליה משתמש ביום בהיר שמבטל את הגשם של פיפלאפ ומחזק את רוזליה[/COLOR]
[COLOR=red]רוזליה משגר גם כדור אנרגיה שעומד לפגוע בפיפלאפ מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לפיפלאפ: "תתחמק מהר מהכדור אנרגיה שלו ואז תשתמש בגשם ואז בהתמדה בכל הכוח שלך".
[COLOR="Green"]לי
טרטויג משתמש בחבטה על פוללויאג אבל פוללויאג מתחמק ממנה ותוקף את טרטויג בבועות מה תעשה?
סטיבן
צ'ימצ'אר מסכים להישאר מחוץ לפוכדור שלו אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ורואים את דון
מה תעשה?
לוני
פיפלאפ משתמש בגשם אבל הוא לא מצליח לבטל את היום בהיר של רוזליה
הוא לחמוק מכדור האנרגיה ולכן נפגע קשה אבל הוא מחזיר לה בהתמדה חזקה שגומרת את רוזליה מה תעשה?
לוקאס
עוד פעם אחת תכתוב כאן ''שכחת אותי'' אפילו שזה נכון אתה בחוץ אתה צריך לשלוח לי הודעה בפרטי
----------------------------------------------------------------------
אתה זורק פוקדור על הונדור נידנוד ראשון נידנוד שני נידנוד שלישי תפסתה הונדור מה תעשה?
יעודכן בקרוב
[/COLOR]
[QUOTE=יגאל;811419][COLOR="Green"]לי
טרטויג משתמש בחבטה על פוללויאג אבל פוללויאג מתחמק ממנה ותוקף את טרטויג בבועות מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג"תחמק ואז יום בהיר וחבטה על פולויאג"
[QUOTE=יגאל;811419][COLOR="Green"]
סטיבן
צ'ימצ'אר מסכים להישאר מחוץ לפוכדור שלו אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ורואים את דון
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אשאל אותה "מה את עושה פה?" ואכיר בפניה את צ'ימצאר.
[quote=יגאל;811419][COLOR=green]לוני[/COLOR]
[COLOR=green]פיפלאפ משתמש בגשם אבל הוא לא מצליח לבטל את היום בהיר של רוזליה [/COLOR]
[COLOR=green]הוא לחמוק מכדור האנרגיה ולכן נפגע קשה אבל הוא מחזיר לה בהתמדה חזקה שגומרת את רוזליה מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לפיפלאפ בהתרגשות ובהתלהבות גדולה: "כל הכבוד פיפלאפ, ניצחנו בקרב הפוקימונים הראשון שלנו", אני אומר ללוקאס: "נתת קרב טוב, היה כיף לעשות קרב מולך".
[COLOR="DarkRed"]סטיבן
היא אומרת לך שעכשיו היא תפסה צ'ימצ'אר וטרטויג בשדות שכאן ושהיא צריכה לרפה אותם
מה תעשה?
לי
טרטויג מתחמק מהבועות של פוללויאג ומשתמש ביום בהיר שמחזק אותו ומתקיף את פוללויאג בחבטה שפוגעת בו אבל הוא לא מוותר ושולח אקדח מים חזק שפוגע בטרטויג מה תעשה?
לוני
פיפלאפ שמח ורץ אלך ולוקאס אומר שגם אתה נתת קרב טוב והולך מה תעשה?[/COLOR]
[quote=יגאל;811419]
[COLOR=Green]
לוקאס
עוד פעם אחת תכתוב כאן ''שכחת אותי'' אפילו שזה נכון אתה בחוץ אתה צריך לשלוח לי הודעה בפרטי
----------------------------------------------------------------------
אתה זורק פוקדור על הונדור נידנוד ראשון נידנוד שני נידנוד שלישי תפסתה הונדור מה תעשה?
יעודכן בקרוב
[/COLOR][/quote]
אני יוציא אותו מהפוקדור וייתן לו ולטרטוויג להיתחבר בזמן שאני ממשיך בדרך מספר 1
[QUOTE=יגאל;811437][COLOR="DarkRed"]סטיבן
היא אומרת לך שעכשיו היא תפסה צ'ימצ'אר וטרטויג בשדות שכאן ושהיא צריכה לרפה אותם
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אשאל אותה "את צריכה עזרה?" ואבקש מצ'ימצ'אר גם לעזור.
התחלה את/ה מגיע למעבדה של הפרופסור ודופק בדלת הפרופסור פותח ואומר לך להיכנס את/ה נכנס/ת
את/ה שואלים אותו למה הוא רוצה שאת/ה תחיי את הציפורים ולא מאמנים אחרים ואחר כך הוא אומר לך שכל המאמנים פוחדים ולכן הוא שלח את המכתבים לכל האנשים בסינו אבל רק שלושה נערים באו ואתה רואה שאחוריו יש נער ונערה
פרופסור אוק אומר לכם שהאגדה מספרת שבשביל להחיות שוב את הציפורים צריך שלושה כדורים אשר נמצאים בשלושה מקומות שונים בסינו שאף אחד לא יודע איפה הם ואחרי שיש לך את שלושת הכדורים אתה צריך להשים אותם בשלושת האיים שכל אי נמצא באמצע אגם אחר בסינו המשימה שלכם היא למצוא את הכדורים ולהחיות את הציפורים
בשביל זה אתם צריכים פוקימונים אז אני מביא לך את אחד הפוקימונים שתבחר אתה בוחר ראשון פוקימון(כולל 5 פוכדורים רגילים ופוקידע) ויוצא מהמעבדה ואתה שומע את הקול שקורא בשמך
מה תעשה?
״מי זה?!״ אני אצעק ואבדוק מי קרא לי.