אבל אמרתי לך כבר שחור לא פועל לשנינו!!!
אם אתה מסכים תעשה על שחור...
Printable View
אבל אמרתי לך כבר שחור לא פועל לשנינו!!!
אם אתה מסכים תעשה על שחור...
אני התקדמתי יותר מחר אני ממש התקדם היום פשוט היה לי בית ספר עד 16:00 אז לא התקדמתי הרבה אבל ממחר אני כמעט הסיים אותו כבר
[quote=Guille;816354]אני עושה מדריך בלבן !
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=815667[/URL]
תעשה בשחור לא בלבן כי לבן אני עושה ואני לא רוצה להפסיק
יש יותר מדי תמונות במדריך שלך בכל אופן אין צורך בכל כך הרבה
אתה צריך לבדוק אם מישהו עושה מדריך לפני שאתה פותח מדריך זה מאוד מעליב מה שעשית[/quote]
אתה טועה, תסתכל מדריך שלי ללהב זהב ונשמת כסף, כל פרט חייב להיות מדויק וכל דרך חיב להיות תמונה
אחרת זה לא מדריך.
לנושא
כל הכבוד,
בדיוק באתי להכין, אבל ראיתי שיש עוד אחד, אז בהצלחה!
בגלל זה אני לא אוהב את המדריכים באתר הם יותר מדי מורחבים לא מגיעים לנקודה אז שלי יותר קצר יותר טוב לא ככה?
אני מתכוון לשים תמונות לחלקים הראשונים אבל זה אחרי שאני משיג פליי
קיצר אני יגמור את המשחק ויעשה מדריך גם אחרי הליגה
אז מה שאתה עושה זה לא מדריך
אנשים אוהבים דברים מושקעים, תסכל כמה צפיות יש במדריך שלי.
אתה בכלל עשית פעם מדריך למשחק שלם שאתה יודע על מה אתה מדבר?
בקשר למדריך הזה, המדריך מאוד טוב ומפורט! תמשיכו ככה!
בקשר למדריך השני, תמשיך את המדריך איך שאתה בוחר, רק תוסיף עוד קצת תמונות, תעשה סדר,
שיראה יותר אסתתי, תוסיף צבעים, אני מקווה שאתה מבין אותי חחחחח ואני בטוח שיהיה לך אחלה מדריך
(אפילו שיש שתי מדריכים על משחק אחד...).
אני פעם ראיתי את המדריכים שלך למשחקים אני לא אוהב את הפירוט והחפירות שלך
אין צורך לפרט מה יש לכל אחד רק איך להיתקדם בסגנון קווסט זה שיש צפיות זה כי זה בנעוץ אני יותר בקטע של הסברים ודברים מיוחדים מאשר תמונות
אני עושה את המדריך לטובת האתר אם לא הייתי עושה אותו כבר הייתי גומר את המשחק
נגיד נינטנדו באה ואומרת לכל אתרי העלאה להוריד את כל התמונות כמו בסרביי הלך המדריך!
אני לעומתך ולעומת כולם פעיל בפורום משחקים אני רואה את הבעיות שיש לאנשים לא סתם כותב מדריך אני כותב אותו בסגנון של שאלה ותשובה
אני נותן למשתמש לחשוב קצת לא מכביד עליו עם כל הפיתרון מול הפנים זאת הכוונה של מדריך לא מה שאתם עושים זה נקרא "פתרון המשחק צעד אחר צעד " שלי יותר טיפים
כל הקטע של מדריך הוא ללוות לכל המשחק, וכל משתמש פה יסכים איתי
מה זה לתת למתמש לחשוב קצת? אם כן אז שיעבור לבד, כולם יכולים לעבור לבד, אבל תמיד כיף לשחק עם מדריך
אם אתה כל כך מתעקש שאתה צודק, שאל 5 אנשים של מי המדריך יותר טוב, שלי או שלך, ואז תראה בעצמך.
אני לא אומר שלא יהיו תמונות בהמשך יהיה תמונה של כל [b]מקום[/b] שאני הולך לא כל צעד של השחקן אתה פה אתה הולך ישר שמאלה ימינה ישר למעטה נלחם ב
אחרי זה אתה פה (תמונה) בכל פנייה אני כן שם תמונה אבל קרב נגד יריב?
אוקיי תראה מה אני יעשה אני יגמור את המשחק בלבן ואז אני יתחיל בשחור וירשום הבדלים אני יעבור על 2 המשחקים ובפעם השנייה אני ירחיב אני יראה לך מה זה מדריך מושקע
תראה אני לא יריב איתך אז...
בכל מקרה ממש תודה על כל התגובות שיש!
נחייה ונראה, בינתיים המדריך שהם עושים ממש טוב.
עלעלתי במדריך והוא נראה כמו השקעה נדירה ומיוחדת.
אתה בהחלט עושה פה אחלה של עבודה ואני מברך אותך על זה. כל הכבוד !
כשתסיים, תשלח לי מסר ונכניס את זה לאתר + צ'ופר קטן ממני :wink:
תודה רבה!
[quote=Guille;816851]אני לא אומר שלא יהיו תמונות בהמשך יהיה תמונה של כל [B]מקום[/B] שאני הולך לא כל צעד של השחקן אתה פה אתה הולך ישר שמאלה ימינה ישר למעטה נלחם ב
אחרי זה אתה פה (תמונה) בכל פנייה אני כן שם תמונה אבל קרב נגד יריב?
אוקיי תראה מה אני יעשה אני יגמור את המשחק בלבן ואז אני יתחיל בשחור וירשום הבדלים אני יעבור על 2 המשחקים ובפעם השנייה אני ירחיב אני יראה לך מה זה מדריך מושקע[/quote]
תגובה נוספת שלך במדריך הזה וזה "יזכה" אותך בבאן לחודש.
מדריך מעולה, רק חבל שהוא לא מתקם יותר מהר כי אני כבר בדרך למכון השישי.. ואני תקוע בכמה דברים ורוצה ליראות עם יש דברים חשובים שפספסתי!
אבל בכללי הוא מדריך ממש ממש טוב הוא כתוב טוב, מפורט, מעוצב כראוי.. קיצר כמו שצריך!
[u][b]נ.ב.[/b][/u]
אחי תענה בבקשה להודעות שאני שולח לך בלי הפסקה בפרטי אני חייב לדבר איתך!!!
תראה אתה מתקדם הרבה יותר מהר בגלל שאתה לא מצלם תמונות בכל מקרה אנחנו מתקדמים הכי מהר שאפשר...
כנראה שהיום יהיה עוד חלק ואז נעצור...
כל כבוד!
יצא חלק 4 במדריך!
תגובות!
אני לוקח בחשבון את הקטע עם התמונות, לא אומר שאתם עושים את זה לעט(יחסית ליצלום התמונות ופירוט זה ממש מהר!).. אלה רק מבועס שזה לא בקצב שלי.
ומעולה אחי, אחלה עדכון תמשיך ככה!
[SIZE=5][U][B][COLOR=Red]f[/COLOR]a[COLOR=Red]k[/COLOR]e[COLOR=Red]b[/COLOR]o[COLOR=Red]y[/COLOR] ת[COLOR=Red]ע[/COLOR]נ[COLOR=Red]ה[/COLOR] ב[COLOR=Red]פ[/COLOR]ר[COLOR=Red]ט[/COLOR]י[COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR]![COLOR=Red]![/COLOR][/B][/U][/SIZE]
חלק 5 יצא!
תגובות!
[b]guile מה קרה הוא עשה מדריך אתה מקקנא?
אחי כל הכבוד על המדריך יצאת מלך!
כל הכבוד נשמה!תמשיך ככה!
[/b]
יצא פרק 6!
תגובות!
מדריך טוב.
אבל באמת חבל שאתם לא עושים על שחור במקום.
כמה פעמים אני צריך לומר ששחור לא פועל לנו..
וחוץ מזה הוא יכול לעשות על שחור...
[QUOTE=TheBlackKnight;817829]כמה פעמים אני צריך לומר ששחור לא פועל לנו..
וחוץ מזה הוא יכול לעשות על שחור...[/QUOTE]
בסדר הבנתי, רק אמרתי שחבל לי.
והוא התחיל כבר מזמן על לבן ולהתחיל מחדש לבן מאיפה שהוא הגיע זה לוקח הרבה זמן...
אנחנו נמצאים באותו מקום...
אויש נו שחור לבן מה זה משנה ...שניהם משקיעים כה שזה בסדר.
המדריך מאוד טוב .תודה ,אני באמת צריכה תמונות עבור להבין
[QUOTE=TheBlackKnight;817835]אנחנו נמצאים באותו מקום...[/QUOTE]
כרגע...
כשהתחלתם, הוא היה במקום הרבה יותר מתקדם מכם...
אבל אני לא רוצה להתחיל לריב.
לשני המדריכים יש את הטוב שבהם.
אני הייתי ממליץ לכם לנסות לשלב פעולה בכתיבת המדריך.
שהוא יעזר בתמונות שלכם ואתם בכתיבה שלו.
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=819775#post819775"]יצא חלק 7 של המדריך![/URL]
תגובות!
אחי אתה ממשיך? כי סיימתי את הליגה את האגדי והערים שאחרי הליגה ואין לי מושג מה לעשות
אני משחק בשחור והמדריך עבד לי גם בשחור
כן ברור שממשיכים פשוט בחג לא התקדמנו בכלל אבל עכשיו ממשיכים בפול ספיד.
סיימתם את המשחק פעם אחת ואתם עושים מחדש בשביל זה? או שאתם עושים אותו פעם ראשונה עם המדריך?
אם תסתבכו תגידו, סיימתי את לבן.
אנחנו עושים את זה פעם ראשונה אבל כל פעם האחד שלא עושה את החלק המסוים לומד את ההמשך...
תודה בכל מקרה!
[b]בראסמי יצאתם נשמות ,
אבל תגבירו קצת תקצב אחים,יש כאלה שמחכים.
תודה.
[/b]
בואנה אנחנו טסים...
אנחנו לא עושים שום דבר בבית חוץ מזה...
לצלם תמונות זה עבודה וגם צריך להתקדם במשחק תוך כדי...
אבל תודה!
אחי אני לא בא להאמיץ עליכם כפרה להפך ,וד''א עם תצטרכו עוד עזרה דברו איתי הכל בכיף אע? :p
אני יודע תודה!
[b]אז אתם צריכים עזרה ? Xd[/b]
לא...