-
עומר
אל תתכנן כל הרבה קדימה ותצפה שזה באמת יעבוד.
--
אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת אבל אחד המכשפים בפנים עוצר אותך.
"היי שם, נערי. אמור לי מה אתה עושה בכישופייה ללא ליווי?" הוא שואל.
dor_rod
חלק מהדברים שהדמות שלך יודעת זה שאת הפוקימון אתה תקבל אצל המכשף אוקוס בכישופייה שלו. אתה לא אמור לגלות את זה.
הפעם אני אדריך אותך איך להגיע לאנשהו, אבל בעתיד אני מצפה שתשתמש באלגוריתם זה בכוחות עצמך.
--
אתה יוצא מביתך והולך לכיכר המרכזית של העיר. שם אתה מסתכל בשילוט ומוצא שלט עם הסימון המוסכם של קסם: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ויוצאים מהם פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט וכעבור הליכה לא ארוכה יתר על המידה אתה מגיע לכישופייה של אוקוס בה מצוייר גם הסימן המוסכם של הקסם.
סטיבן
אתה משחרר את סקווירטל מהפוקרשת. אתה מספר לו את מה שאתה רוצה, ואז הוא מסתכל עליך במבט די משועמם ואז מהנהן.
-
[QUOTE=LordAbizi;819637]
סטיבן
אתה משחרר את סקווירטל מהפוקרשת. אתה מספר לו את מה שאתה רוצה, ואז הוא מסתכל עליך במבט די משועמם ואז מהנהן.[/QUOTE]
אני אומר לו "אני מבין, אתה עייף" ואז אשאל אותו "רוצה לפני שאנחנו יוצאים למסע לבוא לביתי לנוח קצת?"
-
[QUOTE=LordAbizi;819637]
dor_rod
חלק מהדברים שהדמות שלך יודעת זה שאת הפוקימון אתה תקבל אצל המכשף אוקוס בכישופייה שלו. אתה לא אמור לגלות את זה.
הפעם אני אדריך אותך איך להגיע לאנשהו, אבל בעתיד אני מצפה שתשתמש באלגוריתם זה בכוחות עצמך.
--
אתה יוצא מביתך והולך לכיכר המרכזית של העיר. שם אתה מסתכל בשילוט ומוצא שלט עם הסימון המוסכם של קסם: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ויוצאים מהם פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט וכעבור הליכה לא ארוכה יתר על המידה אתה מגיע לכישופייה של אוקוס בה מצוייר גם הסימן המוסכם של הקסם.
[/QUOTE]
אני אכנס לשם במהירות ואצעק:"שלום,יש כאן מישהו?"
-
[quote=LordAbizi;819637]עומר
אל תתכנן כל הרבה קדימה ותצפה שזה באמת יעבוד.
--
אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת אבל אחד המכשפים בפנים עוצר אותך.
"היי שם, נערי. אמור לי מה אתה עושה בכישופייה ללא ליווי?" הוא שואל.
.[/quote]
"סליחה אדוני אני פשוט באתי לקבל את הפוקימון שאיתו התחיל את מסעי"אני אומר לו עם חיוך לחוץ בזמן שאני מסתכל מסביב לראות את הכישופייה
-
[quote]דסו
אתם הולכים בכישופייה, שהיא חשוכה ואין בה חלונות, והיא מוארת רק בגלל לפידים בוערים בקירות. אתה מבחין שיש המון מדפים שעמוסים בכל מיני דברים, שאתה משער שהם ספרים (כי אתה לא ממש ראית כאלה בחייך). הרבה מכשפים שלבושים בערך כמו זה שמוביל אותך עוסקים בכל מיני פעולות משונות שקשה לך לאמוד את טבען. אתם מגיעים לבסוף אל כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. שם יושב מכשף, גם הוא בגלימות ירוקות רבות, ופניו מכוסים, ואתה רואה מפניו רק זקן.
"אדוני המכשף הנכבד אלבוס, האיש הזה בא לבקש ממך פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה... כמה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/quote]
"שלום לך קוסם נכבד" אני ממהר להגיד וקד לו קידה. "אני בחרתי בפוקימון הקרוי סינדקוויל אדוני".
-
סטיבן
באיזה מן מערכת היסק מעוותת אתה משתמש, כדי להסיק את המסקנות האלה?
--
סינדקוויל ממשיך לבהות בך ולא ממש נותן איזו שהיא תגובה על השאלה שלך.
dor_rod
ברגע שאתה צועק ממהר אליך קוסם בגלימות סגולות רבות.
"שקט!" הוא אומר ותופס את הזרוע שלך. "אין לצעוק כך במקום הקסמים!"
עומר
הכישופייה די חשוכה, והיא מוארת באמצעות לפידים על הקירות. על הקירות יש מדפים, שנראה שיש בהם ספרים, אם כי אתה לא יכול להיות בטוח כי אין לך מושג מה זה ספר.
"אה.. אם כך עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בתוך הכישופייה.
דסו
"אהה... סינדקוויל" הוא אומר ומושיט את אחת מידיו קדימה, ומלחשש משהו מהיר שלא הספקת לקלוט. היד שלו בוהקת מעט, ומהקיר אתה רואה פוקרשת מתעופפת ומתחילה להסתובב סביב ראשך. "סינדקוויל, מהחריצים שעל גבו נשימותיו של אנטיי יוצאות. זהו פוקימון אש די טוב. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות עפות מקיר ומסתחררות סביבך כולן "קח את הדברים האלו, ועשה בהם שימוש טוב"
-
[QUOTE=LordAbizi;820157]סטיבן
באיזה מן מערכת היסק מעוותת אתה משתמש, כדי להסיק את המסקנות האלה?
--
סינדקוויל ממשיך לבהות בך ולא ממש נותן איזו שהיא תגובה על השאלה שלך.
[/QUOTE]
אז אומר לו "אם ככה בוא נתחיל במסעינו".
---------------
אני משתמש במערכת ההיסק הרגילה מבט שיעמום->עייפות.
כמו שאני מבין שאתה עייף כי אין לי סקווירטל אלא סינדקוויל (תיקנת את זה אבל אני בכל זאת רוצה להשאיר הערה זו).
-
[QUOTE=LordAbizi;820157]
dor_rod
ברגע שאתה צועק ממהר אליך קוסם בגלימות סגולות רבות.
"שקט!" הוא אומר ותופס את הזרוע שלך. "אין לצעוק כך במקום הקסמים!"
[/QUOTE]
"או,אני מצטער אדוני. אני מצטער מאוד" אני אומר לו בשקט תוך שאני מסמיק טיפה מבושה.
-
[quote=LordAbizi;820157]
עומר
הכישופייה די חשוכה, והיא מוארת באמצעות לפידים על הקירות. על הקירות יש מדפים, שנראה שיש בהם ספרים, אם כי אתה לא יכול להיות בטוח כי אין לך מושג מה זה ספר.
"אה.. אם כך עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בתוך הכישופייה.
[/quote]
אני עוקב אחרי המכשף ואז שואל אותו:"סליחה אם יורשה לי לישאול כמה זמן אתה עובד פה?" ובזמן הזה אני חושב לאיפה ללכת אחרי שאקבל את הפוקימון שלי
-
סטיבן
אתה הולך חזרה מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא שם את הסמל של יציאה מהעיר (שזה קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה מוצא את עצמך על הדרך בין פלטיום לוירידיוס-אנטום.
dor_rod
אתה יכול [B]לשלוט [/B]בזה שאתה מסמיק? איזה יכולת נהדרת!
--
"הרגע, הרגע" הוא אומר ועוזב אותך. "ובכן, מה מעשיך כאן?"
עומר
"אחרי שאנחנו מסיימים ללמוד איך להיות קוסמים יש לנו בחירה: או שאנחנו הולכים לעבוד בכישופייה, או שאנחנו הולכים לשדה הקרב כדי לעזור נגד הווארנדים. אני בחרתי לעבוד בכישופייה, ולמזלי יצא לי לעבוד כאן, תחת הדרכתו של המכשף העליון אלבוס." הוא אומר לך ואתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועל כסא זה יושב איש גם הוא בגלימות ירוקות רבות, והפנים שלו מוסתרים, וכל מה שאתה רואה משם זה זקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אלבוס, איש זה בא לבחור פוקימון התחלתי" אמר המכשף שהוביל אותך.
"אה... כמה הגיוני. אמור לי, באיזה פוקימון תבחר?" שואל אותך אלבוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;820230]
dor_rod
אתה יכול [B]לשלוט [/B]בזה שאתה מסמיק? איזה יכולת נהדרת!
--
"הרגע, הרגע" הוא אומר ועוזב אותך. "ובכן, מה מעשיך כאן?"
[/QUOTE]
חח תודה,אני חושב ^^
-------------------
"אני באתי לכאן כדי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי... סקווירטל" אני אומר לו אחרי קצת זמן מחשבה.
-
[quote=LordAbizi;820230]
עומר
"אחרי שאנחנו מסיימים ללמוד איך להיות קוסמים יש לנו בחירה: או שאנחנו הולכים לעבוד בכישופייה, או שאנחנו הולכים לשדה הקרב כדי לעזור נגד הווארנדים. אני בחרתי לעבוד בכישופייה, ולמזלי יצא לי לעבוד כאן, תחת הדרכתו של המכשף העליון אלבוס." הוא אומר לך ואתם מגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועל כסא זה יושב איש גם הוא בגלימות ירוקות רבות, והפנים שלו מוסתרים, וכל מה שאתה רואה משם זה זקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אלבוס, איש זה בא לבחור פוקימון התחלתי" אמר המכשף שהוביל אותך.
"אה... כמה הגיוני. אמור לי, באיזה פוקימון תבחר?" שואל אותך אלבוס.[/quote]
"כבוד לפגוש אותך אדוני,סיפרו לי שאתה מכשף דגול ואני מעריץ אותך והפוקימון בו אני בוחר בשביל להתחיל הוא לארויטר זו בחירה טובה?" אני אומר בחיוך וחושב על הסיפורים שסיפרו לי עליו שהייתי קטן
-
dor_rod
"אהא. עכשיו זה ברור. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.
עומר
נראה שאלבוס מתעלם מכל דברי השבח שזרקת עליו. והוא מושיט יד קדימה, ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין. היד שלו זוהרת, ומאחד המדפים בצד עף פוקרשת, שמתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת אתה רואה לרביטר קטן מאוד (זה בגלל הקסם של הפוקרשת)
"לרביטר, יצור אדמתי וקטן, שגודל להיות השטן בעצמו. בחירה מעניינת מאוד" הוא אומר, ולאחר מכן מושיט את ידו השנייה שגם היא מתחילה לזהור ואז 5 פוקרשתות עפים ומסתובבים סביבך. "קח אותם, ועשה בהם שימוש טוב"
[SIZE=6]אני יודע שאתם מאוד אוהבים להגיב במשחק, אבל אתם לא ממש אוהבים להגיב לי בסיפור, אז בוא נעשה קומבינה מטורפת:[/SIZE]
[SIZE=6]על כל תגובה בונה ובעלת תוכן אמיתי בסיפור שלי, אני נותן לכם הזדמנות ללמוד תקפה לא טריוויאלית ללא צורך בהסבר.[/SIZE][SIZE=2] (זה מיד יעודכן בדף הראשי)[/SIZE]
-
[quote=LordAbizi;820408]
עומר
נראה שאלבוס מתעלם מכל דברי השבח שזרקת עליו. והוא מושיט יד קדימה, ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין. היד שלו זוהרת, ומאחד המדפים בצד עף פוקרשת, שמתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת אתה רואה לרביטר קטן מאוד (זה בגלל הקסם של הפוקרשת)
"לרביטר, יצור אדמתי וקטן, שגודל להיות השטן בעצמו. בחירה מעניינת מאוד" הוא אומר, ולאחר מכן מושיט את ידו השנייה שגם היא מתחילה לזהור ואז 5 פוקרשתות עפים ומסתובבים סביבך. "קח אותם, ועשה בהם שימוש טוב"
[SIZE=2][/SIZE][/quote]
אני יוצא מהכישופייה שהפוקרשת ולאביטר בידיים שלי ואז חושב לעצמי:"לאן כדי לי לצאת עכשיו אני חייב להתחיל את המסע כמה שיותר מהר! אבל קודם אולי כדאי שאני יכיר את לארביטר" ואז אני מוציא את לארביטר מה פוקרשת ואומר לו:"שלום לארביטר לי קוראים לוקאס והייתי רוצה שניהיה חברי םזה בסדר מצדך?"
-
[QUOTE=LordAbizi;820408]dor_rod
"אהא. עכשיו זה ברור. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.
[/QUOTE]
אני עוקב אחריו ותוך כדי מסתכל על הקירות. "אז,לאן אנחנו הולכים?" אני שואל אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;820230]סטיבן
אתה הולך חזרה מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא שם את הסמל של יציאה מהעיר (שזה קוי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ואתה מוצא את עצמך על הדרך בין פלטיום לוירידיוס-אנטום.
[/QUOTE]
אני ממשיך לכיוון ושואל את סינדקוויל "רוצה להתאמן קצת?".
-
[QUOTE=LordAbizi;819041]פלופי
"לשם כך עליך לדבר עם המכשף העליון אוקוס. אקח אותך אליו" הוא אומר ומתחיל ללכת פנימה לתוך הכישופייה.
[/QUOTE]
אלך אחריי האדם ואחכה לרגע שבוא אני אפגוש את המכשף העליון אוקוס.
-
[quote]דסו
"אהה... סינדקוויל" הוא אומר ומושיט את אחת מידיו קדימה, ומלחשש משהו מהיר שלא הספקת לקלוט. היד שלו בוהקת מעט, ומהקיר אתה רואה פוקרשת מתעופפת ומתחילה להסתובב סביב ראשך. "סינדקוויל, מהחריצים שעל גבו נשימותיו של אנטיי יוצאות. זהו פוקימון אש די טוב. בחירה טובה" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה ואז גם היא זוהרת וחמש פוקרשתות נוספות עפות מקיר ומסתחררות סביבך כולן "קח את הדברים האלו, ועשה בהם שימוש טוב" [/quote]
תודה קבה אדוני אני אומר, אני מנסה להחזיק את כול הפוקרשתות ואת סינדקוויל ביחד ואני יוצא מהכישופייה.
"אוקי, דבר ראשון שנעשה זה נכניס אותך לפוקירשת" אני אומר לסינדקוויל ואז עושה את מה שראיתי
אנשים רבים עושים כשהם הגיעו לעיר עם פוקימונים מכול הסוגים. אני לוקח את אחת הפוקירשתות,
פותח אותה לרווחה ומניח אותה על סינדקוויל.
-
עומר
אתה מוציא את לרביטר מהפוקרשת ומספר לו את מה שרצית. לרביטר מביט בך קצת ומהנהן באגביות.
dor_rod
המכשף לא עונה ואחרי זמן קצר אתם מגיעים אל כיסא שנמצא מעל הרצפה בכמה מדרגות. על הכסא יושב מישהו שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות ואתה לא רואה את פניו פרט לזקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה רוצה לקבל ממך פוקימון התחלתי" אומר המכשף שהוביל אותך.
"הגיוני מאוד. אמור לי, איזה פוקימון התחלתי תרצה?" שואל אוקוס.
סטיבן
סינדקוויל בוהה בך עדיין באותה הבעה משועממת ופולט רק איזה "סאנננננננ" שלא אומר לך יותר מדי.
פלופי
אתם הולכים ומגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכיסא יושב איש שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות, ופניו מוכסות ואתה רואה רק זקן לבן יוצא משם.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" אומר זה שהוביל אותך
"אה... זה סביר. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
דסו
יכול להיות שלא הבהרתי את זה טוב, אבל סינדקוויל היה בתוך הפוקרשת הראשונה. אבל זה לא יותר מדי משנה.
--
אתה עוטף את סינדקוויל בתוך הפוקרשת ואז סינדקוויל מתכווץ לגודל של הפוקרשת ואתה סוגר אותה. נראה שזה תהליך די קל.
-
[quote=LordAbizi;820801]עומר
אתה מוציא את לרביטר מהפוקרשת ומספר לו את מה שרצית. לרביטר מביט בך קצת ומהנהן באגביות.
[/quote]
"אני עוקב אחריך תוביל אותנו אני רוצה ליראות אם יש לך חוש כיוון" אני אומר עם פרצוף :sorry: ואזעוקב אחרי איפה שלארויטר מוביל אותי
-
[QUOTE=LordAbizi;820801]
פלופי
אתם הולכים ומגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכיסא יושב איש שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות, ופניו מוכסות ואתה רואה רק זקן לבן יוצא משם.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" אומר זה שהוביל אותך
"אה... זה סביר. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
[/QUOTE]
"מכשף העליון אוקוס, החלטתי לקחת את פוקימון האש צארמנדר בתור הפוקימון הראשון שלי"אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;820801]
dor_rod
המכשף לא עונה ואחרי זמן קצר אתם מגיעים אל כיסא שנמצא מעל הרצפה בכמה מדרגות. על הכסא יושב מישהו שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות ואתה לא רואה את פניו פרט לזקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה רוצה לקבל ממך פוקימון התחלתי" אומר המכשף שהוביל אותך.
"הגיוני מאוד. אמור לי, איזה פוקימון התחלתי תרצה?" שואל אוקוס.
[/QUOTE]
"אני באתי לקחת סקווירטל,אדוני" אני משתדל לומר לו בצורה מנומסת.
-
[QUOTE=LordAbizi;820801]
סטיבן
סינדקוויל בוהה בך עדיין באותה הבעה משועממת ופולט רק איזה "סאנננננננ" שלא אומר לך יותר מדי.
[/QUOTE]
אני אומר "עכשיו אני מבין אתה לא מבין מה אני אומר לך וגם אם אני אשאל אותך עכשיו אם זה נכון לא תוכל לענות לי כי לא תבין אותי" ואז לוקח אותו להמשך הדרך.
-
עומר
לא אמרת לו לאן להוביל אותך, משמע אתה תקלע למצב אבסורדי.
--
לרויטר שומע את הפוקדה שלך, ואז מתחיל להסתובב בעיר, אתה עוקב אחריו, אבל אתה שם לב שהוא לא ממש מביא אותך למקומות מוגדרים ומעניינים, אלא סתם מסתובב ברחובות הצרים והקטנים, אבל לך זה לא ממש מפריע כי אתה מכיר את העיר טוב.
פלופי
אוקוס מושיט את ידו קדימה ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז היד שלו זוהרת, ופוקרשת עפה מאחד המדפים אליך. בתוך הפוקרשת יש צ'ארמנדר קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת). הפוקרשת מתחילה להסתובב סביבך.
"צ'ארמנדר... מקובל לאמר שרסיסים מכנפיו של מולטרס שוכנות בתוך גופו ואפילו יוצאות מתוך זנבו. זה פוקימון טוב מאוד" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת, ואז חמש פוקרשתות ריקות עפות ומצטרפות לפוקרשת וכולן מסתובבות סביבך. "קח דברים אלו, ועשה בהם שימוש טוב"
dor_rod
אוקוס מושיט את ידו קדימה מלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז ידו מתחילה לזהור. מאחד המדפים בצד עפה פוקרשת לכיוון שלך ומתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת יש סקווירטל קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת).
"סקווירטל... הוא הגיע אלינו מאותו מקום של הדרומיים: מהים. מסתבר שהים לא מרושע כולו אם סיפק לנו משהו כמו סקווירטל. בחירה טובה" הוא אומר, ואז מושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת ואז חמש פוקרשתות אפות לכיוונך ומסתובבות סביבך יחד עם הפוקרשת של סקווירטל.
סטיבן
אתה מתקדמים בדרך והולכים זמן מה, עד שאתה רואה בסביבתך הקרובה הופיפ מרחף באוויר.
-
[QUOTE=LordAbizi;821145]
סטיבן
אתה מתקדמים בדרך והולכים זמן מה, עד שאתה רואה בסביבתך הקרובה הופיפ מרחף באוויר.[/QUOTE]
אומר לסינדקוויל "אני יודע שלא תבין אבל בוא נעשה קרב נגדו" ואומר לו "חבטה על ההופיפ הזה שמרחף באוויר" ומצביע לאיפה שהופיפ נמצא למקרה שלא הבין אותי.
-
[quote]דסו
יכול להיות שלא הבהרתי את זה טוב, אבל סינדקוויל היה בתוך הפוקרשת הראשונה. אבל זה לא יותר מדי משנה.
--
אתה עוטף את סינדקוויל בתוך הפוקרשת ואז סינדקוויל מתכווץ לגודל של הפוקרשת ואתה סוגר אותה. נראה שזה תהליך די קל. [/quote]
-בהתאם להתחלה שלי אני מניח שזאת שעת לילה מאוחרת
אז אני הולך בחזרה לפונדק -הכנס פה שם פיקטיבי- שבו אני שוטף כלים והולך לישון בחדר הצר והעלוב
שבעל הפונדק העמיד לרשותי לאחר שביתי נשרף.
-
[QUOTE=LordAbizi;821145]
פלופי
אוקוס מושיט את ידו קדימה ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז היד שלו זוהרת, ופוקרשת עפה מאחד המדפים אליך. בתוך הפוקרשת יש צ'ארמנדר קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת). הפוקרשת מתחילה להסתובב סביבך.
"צ'ארמנדר... מקובל לאמר שרסיסים מכנפיו של מולטרס שוכנות בתוך גופו ואפילו יוצאות מתוך זנבו. זה פוקימון טוב מאוד" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת, ואז חמש פוקרשתות ריקות עפות ומצטרפות לפוקרשת וכולן מסתובבות סביבך. "קח דברים אלו, ועשה בהם שימוש טוב"
[/QUOTE]
התלהב ממראו של הצארמנדר שקיבלתי ואז אומר לכשף הדגול"תודה רבה לך על זה שנתת לי את הפוקימון הזה מכשף דגול"
לאחר מכן אצא מהבית ואחפש את בית הפולחן על מנת להודות לאלים על הצארמנדר שקיבלתי ועל מנת שיהיה לי מזל טוב להמשך המסע .
-
[QUOTE=LordAbizi;821145]
dor_rod
אוקוס מושיט את ידו קדימה מלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז ידו מתחילה לזהור. מאחד המדפים בצד עפה פוקרשת לכיוון שלך ומתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת יש סקווירטל קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת).
"סקווירטל... הוא הגיע אלינו מאותו מקום של הדרומיים: מהים. מסתבר שהים לא מרושע כולו אם סיפק לנו משהו כמו סקווירטל. בחירה טובה" הוא אומר, ואז מושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת ואז חמש פוקרשתות אפות לכיוונך ומסתובבות סביבך יחד עם הפוקרשת של סקווירטל.
[/QUOTE]
'וואו...' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקרשתות אשר מסתובבים סביבי. לאחר מכן אני תופס את הפוקרשת של סקווירטל ואומר:"שלום סקווירטל,אתה עכשיו שלי!"
-
[quote=LordAbizi;821145]עומר
לא אמרת לו לאן להוביל אותך, משמע אתה תקלע למצב אבסורדי.
--
לרויטר שומע את הפוקדה שלך, ואז מתחיל להסתובב בעיר, אתה עוקב אחריו, אבל אתה שם לב שהוא לא ממש מביא אותך למקומות מוגדרים ומעניינים, אלא סתם מסתובב ברחובות הצרים והקטנים, אבל לך זה לא ממש מפריע כי אתה מכיר את העיר טוב.
[/quote]
"לארויטר בא נצא לדרך הריאשונה" אני אומר לו ופונה לדרך היוצאת מהעיר ואז שואל אותו:"איזה מתקפות אתה יודע? תוכל להדגים לי אותם באוויר?"
-
סטיבן
הוא מבין שפת בני אדם, אבל הוא לא הבין יותר מדי מה רצית מהחיים שלו קודם.
--
סינדקוויל מתכונן ואז קופץ אל הופיפ ופוגע בו. הופיפ מופתע ונהדף אחורה, ולאחר מכן הוא מסתובב וגולש (על הרוח) אל סינדקוויל ודוחף אותו.
דסו
לא, דווקא תכננתי שאתה מתחיל בבוקר אבל זה לא הכי משנה לי.
--
אתה מוצא את דרכך בקלות חזרה אל 'הפורט השיכור'. אתה הולך לחדר שלך, והגעת אליו.
פלופי
אז אתה משחק על ההערה שנכתבה בסוף הסעיף על הדת כן? אם אני אדע שאני לא כותב דברים סתם אז אני אהיה במצב רוח טוב, ומה שטוב לי טוב לכם?
--
אתה יוצא מהכישופייה וחוזר לכיכר המרכזית. אתה מוצא את השלט עליו מצוייר מיו בתוך קוי מתאר של בית. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבית הפולחן. בשעה זו של הבוקר הוא די ריק, אבל פה ושם יש אנשים שמתפללים, כל אחד בדרכו. אתה נושא תפילה קצרה אל מיו-בורא-כל.
dor_rod
"כן, כל זה מאוד מרתק. כעת קח את שאר הרשתות, ואם אין לך יותר מה לבקש, אודה לך אם תצא" אומר המכשף העליון.
עומר
כידוע לך, במשחק שלי פוקימונים מתחילים עם התקפות טריוויאליות, ואם אתה רוצה אתה יכול ללמד אותן מתקפות לא טריוויאליות. לכן כל מתקפה שאתה יכול להעלות בדעתך שהיא טריוויאלית - לרביטר יודע.
--
אתם הולכים לכיכר המרכזית, ועוקבים אחרי השילוט של יציאה מהעיר (סמל מוסכם: קוי מתאר של שלושה ערים, ומהם יוצא חץ מתעקל). הגעתם לדרך בארק - צ'רלוגם.
-
[quote=LordAbizi;822111]
עומר
כידוע לך, במשחק שלי פוקימונים מתחילים עם התקפות טריוויאליות, ואם אתה רוצה אתה יכול ללמד אותן מתקפות לא טריוויאליות. לכן כל מתקפה שאתה יכול להעלות בדעתך שהיא טריוויאלית - לרביטר יודע.
--
אתם הולכים לכיכר המרכזית, ועוקבים אחרי השילוט של יציאה מהעיר (סמל מוסכם: קוי מתאר של שלושה ערים, ומהם יוצא חץ מתעקל). הגעתם לדרך בארק - צ'רלוגם.[/quote]
אני אומר ללארויטר:"תשתמש בכוח חבוי ותתקוף את כל העצי םמסביב עד שתימצא פוקימון להילחם נגדו" ואז מסתכל איזה כוח חבוי לארביטר יודע
-
[QUOTE=LordAbizi;822111]סטיבן
הוא מבין שפת בני אדם, אבל הוא לא הבין יותר מדי מה רצית מהחיים שלו קודם.
--
סינדקוויל מתכונן ואז קופץ אל הופיפ ופוגע בו. הופיפ מופתע ונהדף אחורה, ולאחר מכן הוא מסתובב וגולש (על הרוח) אל סינדקוויל ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "מהר תחבוט בו עוד פעם אבל תבוא אליו מאחורה הפעם".
----------
אוקי
-
[QUOTE=LordAbizi;822111]
dor_rod
"כן, כל זה מאוד מרתק. כעת קח את שאר הרשתות, ואם אין לך יותר מה לבקש, אודה לך אם תצא" אומר המכשף העליון.
[/QUOTE]
"אוקיי,תודה ולהתראות!" אני אומר לו ויוצא מהמקום. אחרי שאני יוצא אני מוציא את סקווירטל מהפוקרשת ומלטף אותו. "שלום לך סקווירטל,אני המאמן החדש שלך." אני אומר לו בחיוך.
-
[QUOTE=LordAbizi;822111]
פלופי
אז אתה משחק על ההערה שנכתבה בסוף הסעיף על הדת כן? אם אני אדע שאני לא כותב דברים סתם אז אני אהיה במצב רוח טוב, ומה שטוב לי טוב לכם?
--
אתה יוצא מהכישופייה וחוזר לכיכר המרכזית. אתה מוצא את השלט עליו מצוייר מיו בתוך קוי מתאר של בית. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבית הפולחן. בשעה זו של הבוקר הוא די ריק, אבל פה ושם יש אנשים שמתפללים, כל אחד בדרכו. אתה נושא תפילה קצרה אל מיו-בורא-כל.
[/QUOTE]
בימי הביניים עדיין לא היו אתאיסטים אלא כן :P?
---------------------------
אוציא צארמנדר מהפוקרשת שלו על מנת לערוך איתו היכרות אבל קודם כל אצא מהמקום הקדוש על מנת לא לחלל את קודשו כשאצא מבית הפולחן אומר לצארמנדר"שלום לך ידידי הקטן אתה הולך לשמש לי כשותף להמשך המסע "
-
[quote]דסו
לא, דווקא תכננתי שאתה מתחיל בבוקר אבל זה לא הכי משנה לי.
--
אתה מוצא את דרכך בקלות חזרה אל 'הפורט השיכור'. אתה הולך לחדר שלך, והגעת אליו.[/quote]
אני מגיע למיטה ונופל עליה בעיפות, בעודי שוכב ומחכה לשינה אני מחליט שבבוקר אני יעזוב את "הפורט" ואת העיר בארק עצמה.
-
עומר
כח חבוי זה מתקפה כל כך לא טריוויאלית שאפילו בא לי לכנות אותה אנטי טריוויאלית. תסתכל מה השם אומר: "כח חבוי". כלומר הפוקימון צריך למצוא משהו שחבוי אצלו ולנסות לבצע עליו מניפלוציות מוזרות. זה מאוד לא טריוויאלי.
סטיבן
סינדקוויל קופץ מעלה, נוחת מאחורי הופיפ ודוחף אותו. הופיפ נעצר ואז מסתובב וקופץ אל סינדקוויל ודוחף אותו.
dor_rod
סקווירטל מביט בך, מבין מה שאתה אומר, אבל הוא לא ממהר להגיב בכל דרך שהיא על זה.
פלופי
הדת שולטת במשחק הזה, אבל זו דת מאוד חופשית. הכתבים העתיקים השאירו לך רק את הסיפורים, ללא הלכות. אז כל אחד מקיים את הדת באיזה אופן שהוא רוצה.
--
צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור שומע את מה שאתה מספר לו, והוא לא הכי מגיב על זה. הוא לוקח את זה בשיוויון נפש.
דסו
להסיר ספק, פורט זה הפוקימון Furret
--
אתה נוחת על המיטה חושב מה שבא לך ונרדם. אתה מתעורר בבוקר, כשהשמש כבר בחוץ אבל עדיין די נמוכה, אבל יש אור.
-
[QUOTE=LordAbizi;822725]
סטיבן
סינדקוויל קופץ מעלה, נוחת מאחורי הופיפ ודוחף אותו. הופיפ נעצר ואז מסתובב וקופץ אל סינדקוויל ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "תחבוט בו עוד פעם אחת במטרה להשאיר אותו מעולף, אני רוצה ללכוד אותו!" ומכין אחת מהפוקירשת שקיבלתי.
-
[QUOTE=LordAbizi;822725]dor_rod
סקווירטל מביט בך, מבין מה שאתה אומר, אבל הוא לא ממהר להגיב בכל דרך שהיא על זה.
[/QUOTE]
"סקווירטל,אתה בסדר?" אני שואל אותו. "טוב,לא חשוב. תחזור לפוקרשת." אני אומר ומחזיר אותו לפוקרשת ולאחר מכן אני מתחיל ללכת לחפש פוקימונים באיזה שדה או משהו.
-
סטיבן
תראה, במשחק השני של קרבות עם דבר מאוד מייגע וארוך. במשחק הזה אני אנסה לתקן את זה ולעשות את זה קצר יותר, אבל עדיין לא רוצה שקרב יהיה קצר, אז אל תהיה כל כך בטוח שהקרב יגמר מהר.
--
סינדקוויל קופץ ודוחף את הופיפ. הופיפ טס אליו ומסתובב ומתחיל להכות בו מעט עם הזנב, אבל זה די חלש כי יש לו זנב קטן.
dor_rod
עכשיו אתה בתוך עיר, ולא תמצא בתוכה שדה, וגם לא אמרת שאתה יוצא מהעיר, אי לכך החיפוש שלך נכשל.
-
[QUOTE=LordAbizi;822870]
dor_rod
עכשיו אתה בתוך עיר, ולא תמצא בתוכה שדה, וגם לא אמרת שאתה יוצא מהעיר, אי לכך החיפוש שלך נכשל.[/QUOTE]
אני יוצא מהעיר ומחפש שם פוקימונים לקרב.