-
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה קופץ על עלי הטער אך כפות רגליו נשרטות בגלל זה. כאשר הוא כבר מספיק קרוב,הוא משתמש בדחיפה בצורה כזו שהוא קופץ אל קורומירו ומסתובב תוך כדי. טסוטאג'ה מצליח לפגוע בקורומירו ואף לחסל אותו! לפתע אתה רואה שמכל המהומה חבורה של מיימפאטו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/5a149ff864dc303f04dbb48df0731807.png[/IMG][/URL] עפה מעליכם בלחץ ואחד מהם מסתבך בבנדנה שיש לך על הראש!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתם הולכים יחד עד שאתם מגיעים למערה חשוכה מאוד. מיג'ימארו נלחץ קצת ומסתתר מאחוריך בזמן שאתם מתקרבים למערה. לפתע אתה רואה אורות קטנים וצהובים אשר מרחפים בתוך המערה החשוכה. אתה מבין שכנראה מצאת חבורת שיבישיראסו מכיוון שהם חיים רק במערות חשוכות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;827047]
[B]~ניב~
אתה מתחיל לרוץ לכיוון האזור עם העשבים הגבוהים כשלפתע אתה רואה דוקורה [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/e5b2d34f54d683462b2e35c18e4c283b.png[/IMG][/URL] אשר חוסם אותך עם הקרש שיש לו!
מה תעשה?[/B][/quote]
"מממ.. בוא נראה מה הוא שווה!" אמלמל לעצמי בשקט.. לאחר מכן אגיד לפוקאבו לנזק מהקתף שלי לדשא.
"קדימה פוקאבו אני יודע שאנחנו יכולים, תקוף בלהביור ואז לעבור מהר לבלימה!" אקרוץ לו ואז אצביע על דוקורה..
-
[QUOTE=DoR_RoD;827094][COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה קופץ על עלי הטער אך כפות רגליו נשרטות בגלל זה. כאשר הוא כבר מספיק קרוב,הוא משתמש בדחיפה בצורה כזו שהוא קופץ אל קורומירו ומסתובב תוך כדי. טסוטאג'ה מצליח לפגוע בקורומירו ואף לחסל אותו! לפתע אתה רואה שמכל המהומה חבורה של מיימפאטו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/5a149ff864dc303f04dbb48df0731807.png[/IMG][/URL] עפה מעליכם בלחץ ואחד מהם מסתבך בבנדנה שיש לך על הראש!
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מחלץ אותו מהבנדנה שלי במהירות,ואז אני אומר לו בדאגה:"היי,אתה בסדר?,אתה רוצה שאני יקח אותך למרכז הפוקימונים בעיר הקרובה אולי?"
-
[QUOTE=DoR_RoD;827094][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתם הולכים יחד עד שאתם מגיעים למערה חשוכה מאוד. מיג'ימארו נלחץ קצת ומסתתר מאחוריך בזמן שאתם מתקרבים למערה. לפתע אתה רואה אורות קטנים וצהובים אשר מרחפים בתוך המערה החשוכה. אתה מבין שכנראה מצאת חבורת שיבישיראסו מכיוון שהם חיים רק במערות חשוכות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
׳טוב׳ אני חושב ׳למיג׳ימארו יש חולשה לחשמל אז עדיף לי לנסות להתחבב על אחד מהם במקום להילחם׳ ואז פונה אל אחד מהם ומנסה להתחבב עליו.
-
[quote=DoR_RoD;827047]~WARMACHINE~
מצטער,אין מקום...
[COLOR=black]~אייס~[/COLOR]
[COLOR=black]פושידה עדיין נראה קצת מודאג אבל פתאום הוא מחייך וקופץ אחורה. לפתע הוא משתמש בחפירה ולאחר מכן יוצא מהאדמה ופוגע בטסוטאג'ה![/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מעולה!!!!!!!!" אקרא בלהט ובהתלהבות.
"טסוטאג'ה תתעשת, לאחר מכן שלח עלי טער ללמעלה ואחר כך תקפוץ ותחבוט בהם אחד אחד עם זנבך לעבר פושידה!" אצווה על טסוטאג'ה.
-
[COLOR="Black"]~אייס~
טסוטאג'ה עושה מה שאתה אומר ובעזרת זנבו הוא חובט חזק בעלים ובעזרת זה העלים מזתגרים במהירות אל עבר פושידה אשר נפגע בחוזקה. פושידה מצליח להתאושש מהר מאוד והוא משתמש בחבטה ומתקרב אל טסוטאג'ה!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתה פונה לאחד מהשיבישיראסו ולפתע כולם מתקרבים אל פרצופך מתוך סקרנות. מרוב כל האור שהם מביאים לך בפתאומיות לעיניים,אתה מסתנוור ובלי לשים לב אתה פוגע באחד מהם עם היד ואז לפתע כולם משתמשים במכת ברק עליך! "עכשיו טריקו,תשתמש בעלי טער..." אתה שומע קול שמגיע מעומק המערה כשלפתע טריקו קופץ לידך ומשתמש בעלי טער אשר פוגעים בכל השיבישיראסו. "אתה בסדר אחי?" שואל אותך בן אדם עם גיטרה [IMG]http://www.israup.net/images/9defd53b2a7029d243f1ac195348bc30.png[/IMG]. "טריקו עבודה יפה,חזור לפוכדור!" הוא אומר ומכניס את הטריקו לפוכדור. "שלום לך,שמי הוא מקי צ'אן. אני מקווה שהמכת ברק הזו לא הייתה יותר מדי בשבילך." הוא אומר ועוזר לך לקום.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
מיימפאטו נלחץ ממך ומנסה לעוף אך הוא נופל! אתה מסתכל עליו מקרוב ורואה שכנפו פצועה בצורה קשה! אתה רואה שבמרחק 3 מטר ממך יש מרכז פוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR]
[B]~ניב~
פוקאבו קופץ מהכתף שלך אל הדשא ולאחר מכן הוא רץ אל כיוון דוקורה ומשתמש בלהביור אך דוקורה משתמש בקרש שלו להגנה. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה במתקפת בלימה אך הוא מתנגש בקרש של דוקורה. לאחר מכן דוקורה משתמש בקרש שלו ומעיף את פוקאבו עליך!
מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=DoR_RoD;827251][COLOR="Black"]]
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתה פונה לאחד מהשיבישיראסו ולפתע כולם מתקרבים אל פרצופך מתוך סקרנות. מרוב כל האור שהם מביאים לך בפתאומיות לעיניים,אתה מסתנוור ובלי לשים לב אתה פוגע באחד מהם עם היד ואז לפתע כולם משתמשים במכת ברק עליך! "עכשיו טריקו,תשתמש בעלי טער..." אתה שומע קול שמגיע מעומק המערה כשלפתע טריקו קופץ לידך ומשתמש בעלי טער אשר פוגעים בכל השיבישיראסו. "אתה בסדר אחי?" שואל אותך בן אדם עם גיטרה [IMG]http://www.israup.net/images/9defd53b2a7029d243f1ac195348bc30.png[/IMG]. "טריקו עבודה יפה,חזור לפוכדור!" הוא אומר ומכניס את הטריקו לפוכדור. "שלום לך,שמי הוא מקי צ'אן. אני מקווה שהמכת ברק הזו לא הייתה יותר מדי בשבילך." הוא אומר ועוזר לך לקום.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
״תודה״ אני אומר לו ״האמת היא שרק ניסיתי להיתחבב עליהם כדי לתפוס אחד מהם אבל האור שלהם סינוור אותי אז בטעות פגעתי באחד מהם. דרך אגב אני מייק. טריקו חזק יש לך!״ אני אומר למקי ואז מנסה לתפוס את אחד השיבישיראסו.
-
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתה זורק פוכדור על אחד השיבישיראסו והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ועוצר!
[B]תפסת שיבישיראסו! מיד יעודכן![/B]
"אז,בוא נכיר אחד את השני. את השם שלי אמרתי לך ועכשיו תראה את הפוקימונים שלי!" אומר מקי ומוציא את טריקו,אלקיד וקורפיש. "אז מי אתה ואת מי יש לך?" הוא שואל.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;827251]
[B]~ניב~
פוקאבו קופץ מהכתף שלך אל הדשא ולאחר מכן הוא רץ אל כיוון דוקורה ומשתמש בלהביור אך דוקורה משתמש בקרש שלו להגנה. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה במתקפת בלימה אך הוא מתנגש בקרש של דוקורה. לאחר מכן דוקורה משתמש בקרש שלו ומעיף את פוקאבו עליך!
מה תעשה?[/B][/quote]
"אתה בסדר פוקאבו?" אשאל בדאגה.. לאחר מכן אחשוב לעצמי "ררר... לא טיפש הדוקורה הזה, צריך פעולה מחוכמת יותר!"
"אוקיי פואקבו תרוץ מסביב דוקרה בכל המהירות ותשתמש בלהביור שיצור מסביבו טבעת אש, לאחר מכן תמשיך בצעקה וכשהוא יאבד ריכוז תקוף בבלימה!" אומר לו ואקווה שהטקטיקה תצליח!"
-
[b]~ניב~
פוקאבו עושה טבעת אש בדיוק כמו שאמרת לו ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה ודוקורה מאבד את הריכוז. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה ופוגע בו בבלימה חזקה במיוחד אך דוקורה מתאושש במהירות ומשתמש באגרוף ממוקד אשר מעיף את פוקאבו לשמיים ולאחר מכן הוא משתמש בקרש בתור מחבט ומעיף את פוקאבו לכיוונך שוב!
מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=DoR_RoD;827298][COLOR="Purple"]~מייק~
אתה זורק פוכדור על אחד השיבישיראסו והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ועוצר!
[B]תפסת שיבישיראסו! מיד יעודכן![/B]
"אז,בוא נכיר אחד את השני. את השם שלי אמרתי לך ועכשיו תראה את הפוקימונים שלי!" אומר מקי ומוציא את טריקו,אלקיד וקורפיש. "אז מי אתה ואת מי יש לך?" הוא שואל.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״טוב״ אני אומר ״עכשיו תפסתי שיבישיראסו כמו שראית והפוקימון שאיתו התחלתי את המסע הוא מיג׳ימארו״
אני אומר ומראה לו את מיג׳ימארו ״תגיד, מתחשק לך קרב זוגות?״ אני שואל ״מיג׳ימארו ושיבישיראסו על טריקו וקורפיש?״
-
[QUOTE=DoR_RoD;827251][COLOR="Black"]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
מיימפאטו נלחץ ממך ומנסה לעוף אך הוא נופל! אתה מסתכל עליו מקרוב ורואה שכנפו פצועה בצורה קשה! אתה רואה שבמרחק 3 מטר ממך יש מרכז פוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
-----------
"בבקשה תנסה להירגע אני רק רוצה לעזור לך,יש כאן מרכז פוקימונים ממש קרוב ואני יכול לקחת אותך לשם"אני אומר לו.
-
[quote=DoR_RoD;827251][COLOR=black]~אייס~[/COLOR]
[COLOR=black]טסוטאג'ה עושה מה שאתה אומר ובעזרת זנבו הוא חובט חזק בעלים ובעזרת זה העלים מזתגרים במהירות אל עבר פושידה אשר נפגע בחוזקה. פושידה מצליח להתאושש מהר מאוד והוא משתמש בחבטה ומתקרב אל טסוטאג'ה![/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אחייך חיוך קטן, 'זה בדיוק מה שרציתי' אחשוב לעצמי.
"טסוטאג'ה חכה שהוא יקפוץ כשהוא משתמש בהתקפה הזאת ומיד לאחר מכן תשלח עליו עלי טער ותהדוף אותו!" אצווה על טסוטאג'ה.
-
[quote=DoR_RoD;827340][B]~ניב~
פוקאבו עושה טבעת אש בדיוק כמו שאמרת לו ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה ודוקורה מאבד את הריכוז. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה ופוגע בו בבלימה חזקה במיוחד אך דוקורה מתאושש במהירות ומשתמש באגרוף ממוקד אשר מעיף את פוקאבו לשמיים ולאחר מכן הוא משתמש בקרש בתור מחבט ומעיף את פוקאבו לכיוונך שוב!
מה תעשה?[/B][/quote]
"לעזזללל עם המוט הזה, אני חייב להעיף לו אותו מהידיים!" אחשוב לעצמי, לאחר מכן אגיד לפוקאבו:
"אוקיי פוקאבו תקשיב טוב, אני רוצה שתשתמש עוד פעם בצעקה ותשיח את דעתו ואז תשתמש בבלימה על אחת מידייו בכדי ישאבד אחיזה על המוט, לאחר מכן תקוף אותו ישירות שוב בבלימה!"
"קדימה פוקאבו אנחנו יכולים!" אוסיף לעודד אותו ואקווה שזה יעבוד!
-
[B]~ניב~
פוקאבו משתמש בצעקה ושוב מסיח את דעתו של דוקורה. לאחר מכן הוא משתמש בבלימה ומעיף לדוקורה את הקרש. לאחר מכן הוא חוזר אליו בבלימה ומעיף אותו על עץ בעוצמה רבה. דוקורה מותש ולא מצליח להתאושש.
מה תעשה?[/B]
[COLOR="Black"]~אייס~
טסוטאג'ה מבין ועושה מה שאמרת לו. הוא משתמש בעלי טער ומצליח להדוף ואף לפגוע בפושידה. פושידה עף על עץ מרוב העוצמה של עלי הטער והוא מותש מאוד. הוא משתמש בחפירה כדי לברוח!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
מיימפאטו מהנהן בראשו ונותן לך לקחת אותו למרכז הפוקימונים. אתה מגיע יחד איתו למרכז הפוקימונים ומניח אותו על השידה מול האחות ג'וי. "הו שלום לך! וואו,אני רואה שיש לנו פה מצב קשה מאוד עם המיימפאטו הזה. חכה פה כמה דקות!" אומרת האחות ג'וי בביטחה ונכנסת לחדר הטיפול. לאחר כמה דקות היא יוצאת החוצה יחד עם מיימפאטו כאשר הכנף שלו חבושה. "תהיה בשקט,הוא ישן ואם נעיר אותו הוא ילחץ מאוד ויוכל גם להיפגע." לוחשת לך האחות ג'וי ונותנת לך את מיימפאטו לידיים. "הוא אמור להתעורר עוד כמה דקות מעצמו,אז תשמור עליו." היא לוחשת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]~מייק~
"אין שום בעיה!" אומר מקי ומכניס את אלקיד שלו לפוכודר. "אז קדימה,אתה תתחיל לתקוף!" הוא אומר ונותן מוזיקה קלילה בגיטרה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;827738][B]~ניב~
פוקאבו משתמש בצעקה ושוב מסיח את דעתו של דוקורה. לאחר מכן הוא משתמש בבלימה ומעיף לדוקורה את הקרש. לאחר מכן הוא חוזר אליו בבלימה ומעיף אותו על עץ בעוצמה רבה. דוקורה מותש ולא מצליח להתאושש.
מה תעשה?[/B]
[/quote]
"אוקיי פוקאבו גמור את זה בלהביור, אני יודע שאתה יכול!" אומר לפוקאבו על מנת לעודד אותו, ואז אחכה שזה התבצעה!
-
[QUOTE=DoR_RoD;827738][B]~
[COLOR="Purple"]~מייק~
"אין שום בעיה!" אומר מקי ומכניס את אלקיד שלו לפוכודר. "אז קדימה,אתה תתחיל לתקוף!" הוא אומר ונותן מוזיקה קלילה בגיטרה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
״מהר! מיג׳ימרו תשתמש באקדח מים על שניהם בזמן ששיבישיראסו (זה ארוך מדי אז מעכשיו אני אקרא לו שיבי סבבה?) ישתמש במכת ברק כדי ליצור נזק גדול!״
-
[b]~ניב~
פוקאבו משתמש בלהביור יפה,נוצץ ורב עוצמה אשר פוגע בדוקורה בעוצמה רבה ומחסל אותו.
פתאום הקרש שלו עף על הראש של פוקאבו וגם הוא מתעלף!
מה תעשה?[/b]
[COLOR="Purple"]~מייק~
מיג'ומארו משתמש באקדח מים על שניהם אך טריקו מצליח להתחמק. לאחר מכן שיבישיארסו משתמש במכת ברק חזקה אשר פוגעת רק בטריקו מכיוון שקורפיש מתחמק ממנה. "אוקיי,עכשיו תורנו לתקוף! תריקו תשתמש בעלי טער,קורפיש תשתמש בקרן בועות!" אומר מקי והמתקפות משתלבות לעלי טער אשר נמצאים בתוך בועות! המתקפה פוגעת בשניהם בנזק רב,אך הם עוד מצליחים לעמוד על הרגליים (חוץ משיבישיראסו שמרחף XD)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;827770][B]~ניב~
פוקאבו משתמש בלהביור יפה,נוצץ ורב עוצמה אשר פוגע בדוקורה בעוצמה רבה ומחסל אותו.
פתאום הקרש שלו עף על הראש של פוקאבו וגם הוא מתעלף!
מה תעשה?[/B]
[/quote]
רגע אבל לא העפתי את הקרש שלו הצידה ליפני עדכון? כתבת שהוא תשוש איך הוא הלך להביא אותו חזרה?
- - - - - - - - - - -
"שיט, לעזזל!" אומר בדאגה וארוץ לפוקאבו.. "היא חבר קטן אתה בסדר??" אומר בעודי מרים אותו וסוטר לו בעדינות בכדי להעיר אותו!
-
[QUOTE=DoR_RoD;827770][b]
[COLOR="Purple"]~מייק~
מיג'ומארו משתמש באקדח מים על שניהם אך טריקו מצליח להתחמק. לאחר מכן שיבישיארסו משתמש במכת ברק חזקה אשר פוגעת רק בטריקו מכיוון שקורפיש מתחמק ממנה. "אוקיי,עכשיו תורנו לתקוף! תריקו תשתמש בעלי טער,קורפיש תשתמש בקרן בועות!" אומר מקי והמתקפות משתלבות לעלי טער אשר נמצאים בתוך בועות! המתקפה פוגעת בשניהם בנזק רב,אך הם עוד מצליחים לעמוד על הרגליים (חוץ משיבישיראסו שמרחף XD)
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
המהירות זה מתקפת מהירות, נכון?
------------------------------------------
״יש לי רעיון!״ אני אומר ״מיג׳ימרו, תשתמש בדחיפה כדי לעכב את טריקו בזמן ששיבי ישתמש במכת ברק על עצמו, יספוג את הכח של וישתמש במכת מהירות אל קורפיש!״
-
[QUOTE=DoR_RoD;827738][B[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
מיימפאטו מהנהן בראשו ונותן לך לקחת אותו למרכז הפוקימונים. אתה מגיע יחד איתו למרכז הפוקימונים ומניח אותו על השידה מול האחות ג'וי. "הו שלום לך! וואו,אני רואה שיש לנו פה מצב קשה מאוד עם המיימפאטו הזה. חכה פה כמה דקות!" אומרת האחות ג'וי בביטחה ונכנסת לחדר הטיפול. לאחר כמה דקות היא יוצאת החוצה יחד עם מיימפאטו כאשר הכנף שלו חבושה. "תהיה בשקט,הוא ישן ואם נעיר אותו הוא ילחץ מאוד ויוכל גם להיפגע." לוחשת לך האחות ג'וי ונותנת לך את מיימפאטו לידיים. "הוא אמור להתעורר עוד כמה דקות מעצמו,אז תשמור עליו." היא לוחשת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
--------------
"תודה רבה"אני אומר לה בנימוס,ומחכה שמיימפאטו יתעורר,ובזמן הזה אני אומר לטסוטאג'ה בלחש:"הביצועים שלך בקרב נגד הפוקימון הזה (הזחל) היו מרשימים ביותר!"
-
[b]~ניב~
בתגובה הזו אתה תבין...
-------------------
פוקאבו מתעורר וקופץ לך על הכתף בשמחה. לפתע עוד קרש עף על ראשך! אתה מסתכל לכיוון שממנו הגיע הקרש ואתה רואה עוד דוקורה אחד! לפתע הדוקורה הזה רץ אליך ו... מחבק אותך! אתה מסתכל לכיוון שממנו הוא בא ואתה רואה המון דוקורה! תוך כדי שאתה לא מבין מה קורה,אתה רואה את הדוקורה שחיבק אותך לוקח את הדוקורה שנלחמת מולו וזורק אותו לכלוב שעשוי מהקרשים שלהם. הדוקורה שחיבק אותך מדבר איתך אך אתה לא מבין... אתה מסתכל בפוקדע ורואה שיש אפשרות תרגום פוקימונים ואתה שומע: "הדוקורה הזה שחיסלת היה פושע. הוא עצר כל אחד שהיה רוצה לעבור לידו ואז היה נלחם מולו. תודה רה לך! אם תרצה,אני אוכל לצאת איתך למסע כאות תודה!"
מה תעשה?[/b]
[COLOR="Purple"]~מייק~
מהירות זו מתקפה מהירה לא המתקפה הזו עם הכוכבים. המתקפה עם הכוכבים היא מתקפת זריזות.
-------------------------------------------------------------------------
מיג'ומארו משתמש בדחיפה ומעקב את טריקו בזמן ששיבישיראסו מטעין מכת ברק ומכניס אותה לעצמו. לפתע כל הגוף שלו זוהר באור צהוב והורידים הצהובים שעל גופו נהיים בולטים יותר וזורם בתוכם זרם חשמלי חזק מאוד. שיבישיראסו משתמש במתקפת מהירות ובמהירות האור הוא פוגע בקורפיש ומיד מחסל אותו! לאחר מכן טריקו משתמש במתקפת עלי טער אשר פוגעים בצורה קשה מאוד במיג'ומארו ומחסלת אותו! "עכשיו תשתמש במתקפת מהירות!" אומר מקי וטריקו מתקרב אל שיבישיראסו במתקפת מהירות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה מחייך אליך ולאחר מכן מלטף קצת את מיימפאטו. לפתע מיימפאטו מתעורר ורואה אותך במבט מעורר רחמים. "הו אני רואה שהתעוררת." אומרת האחות ג'וי אשר בדיוק יצאה מחדר הטיפול. "עכשיו אני יכולה להוציא לך את התחבושת." היא אומרת בחיוך למיימפאטו ומורידה לו בזהירות את התחבושת מהכנף. מיימפאטו נראה כאילו הוא מרגיש יותר טוב והוא מנסה לעוף קצת במרכז הפוקימונים ו...מצליח! מיימפאטו עף אליך ומודה לך על העזרה ולאחר מכן הוא יושב ליד טסוטאג'ה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;827852][b[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה מחייך אליך ולאחר מכן מלטף קצת את מיימפאטו. לפתע מיימפאטו מתעורר ורואה אותך במבט מעורר רחמים. "הו אני רואה שהתעוררת." אומרת האחות ג'וי אשר בדיוק יצאה מחדר הטיפול. "עכשיו אני יכולה להוציא לך את התחבושת." היא אומרת בחיוך למיימפאטו ומורידה לו בזהירות את התחבושת מהכנף. מיימפאטו נראה כאילו הוא מרגיש יותר טוב והוא מנסה לעוף קצת במרכז הפוקימונים ו...מצליח! מיימפאטו עף אליך ומודה לך על העזרה ולאחר מכן הוא יושב ליד טסוטאג'ה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
---------
"עכשיו אחרי שהבראת נוכל להחזיר אותך לחברים שלך"אני אומר למיימפאטו בשמחה,ויוצא ממרכז הפוקימונים בכדי לראות עם הם שם.
-
[QUOTE=DoR_RoD;827852][b]
[COLOR="Purple"]~מייק~
מהירות זו מתקפה מהירה לא המתקפה הזו עם הכוכבים. המתקפה עם הכוכבים היא מתקפת זריזות.
-------------------------------------------------------------------------
מיג'ומארו משתמש בדחיפה ומעקב את טריקו בזמן ששיבישיראסו מטעין מכת ברק ומכניס אותה לעצמו. לפתע כל הגוף שלו זוהר באור צהוב והורידים הצהובים שעל גופו נהיים בולטים יותר וזורם בתוכם זרם חשמלי חזק מאוד. שיבישיראסו משתמש במתקפת מהירות ובמהירות האור הוא פוגע בקורפיש ומיד מחסל אותו! לאחר מכן טריקו משתמש במתקפת עלי טער אשר פוגעים בצורה קשה מאוד במיג'ומארו ומחסלת אותו! "עכשיו תשתמש במתקפת מהירות!" אומר מקי וטריקו מתקרב אל שיבישיראסו במתקפת מהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
״בוא נגמור את הקרב!״ אני אומר לשיבי ״תשתמש באותו שילוב עוד פעם! תיכנס בו ראש בראש!״
-
[QUOTE=DoR_RoD;826872]
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
אתם הולכים יחד לכיוון העשבים כשלפתע אתם רואים צ'ורוונקו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/aa81cd400fa11ed0ac1d42953150b30a.png[/IMG][/URL] אשר יושב מולכם ולא עושה כלום.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"הממ צ'ורוונקו..." אפתח את הפוקדע שלי ואתלבט אם להניח לו,להילחם בו או ללכוד אותו, אשאל את מוג'ימרו "אתה רוצה להילחם מול צ'ורוונקו?"
-
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
מיג'יומארו מחייך וקופץ אל מול צ'ורוונקו ומשתמש באקדח מים אך צ'ורוונקו קופץ הצידה כאילו זה היה כלום. לאחר מכן הוא מתחיל להטעין כדור צל נראה חזק מאוד!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]~מייק~
שיבישיראסו עושה מה שאמרת לו ומתנגש עם טריקו! כשהם מתנגשים יש פתאום פיצוץ ענק שממוטת את כל המערה! "כדאי שנעוף מפה!" אומר מקי בעוד הוא מכניס את טריקו לפוכדור ומתחיל לרוץ לכיוון היציאה מן המערה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
אתם יוצאים החוצה ולא רואים את קבוצת המיימפאטו האלה בשום מקום. מיימפאטו נראה מאוד עצוב והוא נאנח ויושב על ראשך. לפתע הוא הולך לתיק הפוכדורים שלך ומפיל אחד מן הפוכדורים ועומד לידו. אתה מבין שהוא רוצה שתתפוס אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;827910][COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
מיג'יומארו מחייך וקופץ אל מול צ'ורוונקו ומשתמש באקדח מים אך צ'ורוונקו קופץ הצידה כאילו זה היה כלום. לאחר מכן הוא מתחיל להטעין כדור צל נראה חזק מאוד!
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
" תשתמש בעוד אקדח מים כדי להרוס את כדור הצל של צ'ורוונקו!" אצעק למוג'ימרו
-
[QUOTE=DoR_RoD;827910][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Purple"]~מייק~
שיבישיראסו עושה מה שאמרת לו ומתנגש עם טריקו! כשהם מתנגשים יש פתאום פיצוץ ענק שממוטת את כל המערה! "כדאי שנעוף מפה!" אומר מקי בעוד הוא מכניס את טריקו לפוכדור ומתחיל לרוץ לכיוון היציאה מן המערה.
אני מחזיר את הפוקימונים לפוקדורים ובורח מהמערה.
-
[QUOTE=DoR_RoD;827910][COLOR="RoyalBlue[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
אתם יוצאים החוצה ולא רואים את קבוצת המיימפאטו האלה בשום מקום. מיימפאטו נראה מאוד עצוב והוא נאנח ויושב על ראשך. לפתע הוא הולך לתיק הפוכדורים שלך ומפיל אחד מן הפוכדורים ועומד לידו. אתה מבין שהוא רוצה שתתפוס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
-------
"אז אתה רוצה להצתרף אלי ואל טסוטאג'ה?,אין בעיה אני ישמח מאוד לחבר חדש"אני אומר לו בשמחה,-וזורק עליו את הפוקדור.
-
[quote=DoR_RoD;827852][B]~ניב~
בתגובה הזו אתה תבין...
-------------------
פוקאבו מתעורר וקופץ לך על הכתף בשמחה. לפתע עוד קרש עף על ראשך! אתה מסתכל לכיוון שממנו הגיע הקרש ואתה רואה עוד דוקורה אחד! לפתע הדוקורה הזה רץ אליך ו... מחבק אותך! אתה מסתכל לכיוון שממנו הוא בא ואתה רואה המון דוקורה! תוך כדי שאתה לא מבין מה קורה,אתה רואה את הדוקורה שחיבק אותך לוקח את הדוקורה שנלחמת מולו וזורק אותו לכלוב שעשוי מהקרשים שלהם. הדוקורה שחיבק אותך מדבר איתך אך אתה לא מבין... אתה מסתכל בפוקדע ורואה שיש אפשרות תרגום פוקימונים ואתה שומע: "הדוקורה הזה שחיסלת היה פושע. הוא עצר כל אחד שהיה רוצה לעבור לידו ואז היה נלחם מולו. תודה רה לך! אם תרצה,אני אוכל לצאת איתך למסע כאות תודה!"
מה תעשה?[/B]
[/quote]
ווואייי רעיון מגניב, סליחה שפקפקתי בך XD
---------------
"חחח..." אצחקק בשקט, אז אגיד לפוקאבו לתרגם להם ששמחתי מאוד לעזור.. ולאחר מכן אנופף להם לשלום ואמשיך לדרכי!
-
שמע אחי אני ממש מצטער אבל עקב עומס אני נאלץ לפרוש או לפחות להיות מוקפא לזמן רב מצטער וחג שמח
-
[COLOR="Black"]~אייס~
חבל מאוד... טוב לא חשוב,להתראות![/COLOR]
[B]~ניב~
אתם עוזבים ומתקדמים כשפתאום אתה רואה המון תלי חפרפרות כשפתאום מאחת מהן יוצא החוצה מוגאריו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/e33202517b1ab81af5d35119b558d3e0.png[/IMG][/URL] בעל ציפורניים מחודדות וחזקות מאוד! לפתע הוא רואה אותך ואת פוקאבו ומתקרב אליכם ומחתחיל לדבר. אתה לא מבין מה הוא אומר אז אתה פותח את האפשרות של תרגום פוקימונים בפוקדע ושומע:"שלום לך,תוכל לעזור למשפחה שלי שגרה כאן בבקשה? יש לנו בעיה,איזו קבוצה רעה של אנשים באים לפה כל יום והורסים לנו את כל החפירות שאנחנו עושים כאן במטרה לתפוס את הבן שלי. הוא מיוחד משום שהוא זוהר."
מה תעשה?[/B]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
אתה זורק עליו פוכדור והוא נתפס. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ועוצר!
[B]תפסת מיימפאטו! מיד יעודכן![/B]
לפתע אתה שומע את האחות ג'וי צועקת במרכז הפוקימונים ויש פיצוץ ענק שמגיע משם! אתה רץ לשם מהר ורואה איש מצוות פלזמה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/6e44e7be5dbf070a2594460599fcb5bf.png[/IMG][/URL]! "היי ילד,אני רואה שהתחלת את המסע שלך. מה דעתך לתת לי את הפוקימון ההתחלתי שלך?!" הוא צועק ולידו עומד צ'ורוונקו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/9f9f98cfcf24b192dd1e4eeb201e48a7.png[/IMG][/URL].
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתה מחזיר את הפוקימונים ויוצא מהמערה בדיוק כשהיא כבר מתמוטטת. "וואו היה לך מזל שהצלחת לצאת משם אחי! יש לך פוקימונים חזקים. עם עוד אימונים הם יגיעו רחוק! אבל כשאני חושב על זה,עדיין לא אמרת לי את השם שלך." אומר לך מקי וממתין שתענה לו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
מיג'ומארו משתמש באקדח מים והורס לצ'ורוונקו את כדור הצל. לאחר מכן צ'ורוונקו משתמש במהירות ומצליח לפגוע במיג'ומארו. לאחר מכן הוא משתמש שוב בכדור צל אך מיג'ומארו מצליח להתחמק ממנו.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;829885]
[B]~ניב~
אתם עוזבים ומתקדמים כשפתאום אתה רואה המון תלי חפרפרות כשפתאום מאחת מהן יוצא החוצה מוגאריו [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/e33202517b1ab81af5d35119b558d3e0.png[/IMG][/URL] בעל ציפורניים מחודדות וחזקות מאוד! לפתע הוא רואה אותך ואת פוקאבו ומתקרב אליכם ומחתחיל לדבר. אתה לא מבין מה הוא אומר אז אתה פותח את האפשרות של תרגום פוקימונים בפוקדע ושומע:"שלום לך,תוכל לעזור למשפחה שלי שגרה כאן בבקשה? יש לנו בעיה,איזו קבוצה רעה של אנשים באים לפה כל יום והורסים לנו את כל החפירות שאנחנו עושים כאן במטרה לתפוס את הבן שלי. הוא מיוחד משום שהוא זוהר."
מה תעשה?[/B]
[/quote]
"מממ.. חברה רעים מה?"אמלמל לעצמי בשקט.. לאחר מכן אבקש מפוקאבו להגיד לו שיראה לנו איפה הם נמצאים ואשאל את מוגאריו עם הוא רוצה לעזור..
-
[QUOTE=DoR_RoD;829885][COLOR="Black"]~
[COLOR="Purple"]~מייק~
אתה מחזיר את הפוקימונים ויוצא מהמערה בדיוק כשהיא כבר מתמוטטת. "וואו היה לך מזל שהצלחת לצאת משם אחי! יש לך פוקימונים חזקים. עם עוד אימונים הם יגיעו רחוק! אבל כשאני חושב על זה,עדיין לא אמרת לי את השם שלך." אומר לך מקי וממתין שתענה לו.
האמת הייא שכן אמרתי אבל נזרום...
------------------------------------------
״לי קוראים מייק״ אני אומר ״יש לך פוקימונים ממש חזקים! תרצה להצטרף למסע איתי?״
-
[QUOTE=DoR_RoD;829885][COLOR="Black"]~מקס~
אתה זורק עליו פוכדור והוא נתפס. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ועוצר!
[B]תפסת מיימפאטו! מיד יעודכן![/B]
לפתע אתה שומע את האחות ג'וי צועקת במרכז הפוקימונים ויש פיצוץ ענק שמגיע משם! אתה רץ לשם מהר ורואה איש מצוות פלזמה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/6e44e7be5dbf070a2594460599fcb5bf.png[/IMG][/URL]! "היי ילד,אני רואה שהתחלת את המסע שלך. מה דעתך לתת לי את הפוקימון ההתחלתי שלך?!" הוא צועק ולידו עומד צ'ורוונקו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/9f9f98cfcf24b192dd1e4eeb201e48a7.png[/IMG][/URL].
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
------------
"מה דעתך ללכת לכלא?"אני שואל אותו בכדי לעצבנו,ואז אני מוסיף לדברי:"צא טסוטאג'ה!,תתקוף את הצ'ורוונקו שלו בעלי-תער!"
-
[quote=PokeStyle;824779][B]כנוי: PokeStyle[/B]
[B]שם במשחק: אדם פרץ[/B]
[B]התחלתי: טסוטג'ה[/B]
[B]חפצים: 5 אולטרה בול,פוקדע,סופר חכה,אופניים ומפה[/B]
[B]שותף: איריס או כל מישהו שתבחר[/B]
[B]רקע: אדם היה ילד רגיל שמאוד אהב להלחם בקרבות פוקימונים.[/B]
[B]הוא גם השתתף הלא מעט תחרויות וטורנירים לגילו והראה את כישוריו המיוחדים,כמובן שאנשים כמו מנהלי המחוז ואף הפרופסורים הבחינו בזה.[/B]
[B]אדם תמיד חלם להיות מאמן דגול ולצאת למסעו,ועכשיו שהגיע זמנו הוא מוכן ומזומן.[/B]
[B]בלילה שלפני יצאו למסע אדם שמע מן רעשים בביתו ושירד לבדוק מה זה הוא גילה צללית מפחידה שנעה המהירות מהפחד אדם חזר לישון וכעבור כמה זמן אימו העירה אותו ואמרה לו שחבריו מחכים לו,[/B]
[B]אדם ירד לראות מה קורה ואחרי הסברים הוא הבין שבגלל כישוריו הוא מגוייס לצוות W.B ובלי לבזבז אף רגע אדם ישר הסכים להצעה ועכשיו הוא מתכונן למסע חייו.[/B]
[B]ספרייט: [/B][URL="http://www.israup.net"][B][IMG]http://www.israup.net/images/5990203fe11f67de3c9beae1d40f6be0.png[/IMG][/B][/URL]
[B]בקשות\שאלות\הערות: לתפוס צ'ימצ'ר ולהרשם D:[/B][/quote]
הנה הטופס שלי אחי
-
[QUOTE=DoR_RoD;829885]
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
מיג'ומארו משתמש באקדח מים והורס לצ'ורוונקו את כדור הצל. לאחר מכן צ'ורוונקו משתמש במהירות ומצליח לפגוע במיג'ומארו. לאחר מכן הוא משתמש שוב בכדור צל אך מיג'ומארו מצליח להתחמק ממנו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מוג'ימרו תשתמש באקדח מים הכי חזק שלך, קדימה!" אצעק לו
-
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה תוקף את צ'ורוונקו בעלי טער אך הוא מתחמק בקלות. "תשתמש בכדור צל." אומר האיש מצוות פלזמה וצ'ורוונקו משתמש בכדור צל רב עוצמה אשר פוגע בטסוטאג'ה! "עכשיו תשתמש בשריטה!" אומר האיש וצ'ורוונקו קופץ אל טסוטג'ה תוך כדי שהציפורניים שלו נהיות יותר ארוכות וחדות!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]~אדם~
רשום! תגיב להתחלה.[/COLOR]
[COLOR="Purple"]~מייק~
"בטח,אשמח לצאת איתך למסע מייק!" אומר מקי ומחייך. "עכשיו כדאי שנלך לעיר המכון הראשון כי עוד מעט מחשיך ואז נצטרך לחכות יומיים שלמים כדי ללכת למכון מכיוון שמחר יום שבת." אומר מקי בלחץ.
מה תעשה?[/COLOR]
[B]~ניב~
מוגאריו נכנס לתוך אחד הבורות וחופר שם בור גדול יותר כדי שאתה ופוקאבו תוכלו להיכנס לשם. לאחר שאתם נכנסים אתה רואה המון מוגאריו שמסתובבים שם ובסוף אתה רואה מוגאריו זוהר [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/923382c73f884c62429f6ac8f35ed005.png[/IMG][/URL] ואתה מבין שהוא הבן של המוגאריו שפנה אליך. "אם תשמור עלינו,תוכל לתפוס את המוגאריו הזוהר שלי משום שהוא כבר מספיק בוגר והוא תמיד רצה מאמן." אומר המוגאריו שפנה אליך.
מה תעשה?[/B]
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
מיג'ומארו משתמש באקדח מים חזק ומרהיב ומעיף את צ'ורוונקו על אחד השיחים. לפתע מהשיח הזה יוצא רפארודסו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/c77ff3de5e121ef0e50b1f9a6c66bac3.png[/IMG][/URL] עצבני והצ'ורוונקו מתחבא מאחוריו. לפתע הרפארודסו משתמש בכדור צל ומעיף את מיג'ומארו על אחד העצים אך הוא עדיין עומד על הרגליים!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;830277][COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה תוקף את צ'ורוונקו בעלי טער אך הוא מתחמק בקלות. "תשתמש בכדור צל." אומר האיש מצוות פלזמה וצ'ורוונקו משתמש בכדור צל רב עוצמה אשר פוגע בטסוטאג'ה! "עכשיו תשתמש בשריטה!" אומר האיש וצ'ורוונקו קופץ אל טסוטג'ה תוך כדי שהציפורניים שלו נהיות יותר ארוכות וחדות!
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
----------
"טסוטאג'ה תשתמש בעלי תער תוך כדי שאתה מסתובב!"אני אומר.
-
[QUOTE=DoR_RoD;830277][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Purple"]~מייק~
"בטח,אשמח לצאת איתך למסע מייק!" אומר מקי ומחייך. "עכשיו כדאי שנלך לעיר המכון הראשון כי עוד מעט מחשיך ואז נצטרך לחכות יומיים שלמים כדי ללכת למכון מכיוון שמחר יום שבת." אומר מקי בלחץ.
״אוקיי בוא נלך!״ אני אומר לו ומתחיל לרוץ לעבר העיר.