-
[quote=Yust;838805][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה ומינון רצים בכול המהירות ובמזל הגעתם בזמן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קצת באיחור אך בזמן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]את רואה את צוות פוק'מר מחלקים תעודות לכמה צוותים ועוד מאט יהיה תורך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשי?[/COLOR][/SIZE][/quote]
ארוץ אליהם ואחכה לתורי, אסתכל סביב אל מינון ואקרא לו בשקט "מינון, בוא הנה, אני כאן"
-
[QUOTE=Yust;838707]*ההמשך להתחלה בעיקרון אותו דבר לכולם אבל אל תדאגו זה חד פעמי.
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוובלו מתעורר ועף במהירות מאחוריך, למזלך הגעתם בזמן הטקס עומד להתחיל אתה שם לב שהמון פוקימונים מתכנסים באזור לראות את הטקס לפתע אתה רואה אותם, צוות פוק'מור עולים לבמה ומברכים את הקהל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]לאחר כמה מילים הם מתחילים להעניק את התעודות לחברי הצוות החדשים, אחרי כמה שמות אתה שומע צוות גורל עלו לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סוובלו,קדימה אנחנו צריכים לעלות!" אומר לו חיוך ואעלה על הבמה,אסתכל על הקהל בחיוך
-
[SIZE=3][U][B]לוח המשימות נפתח כל מי שעבר את הטקס יכול להתחיל לקחת משימות[/B][/U][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=3][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בלייזיקן שומע את דבריך ואומר "לדעתי כדאי שתלך לקחת משימות זו הדרך הטובה ביותר להשתפר כרגע" לאחר דבריו הוא מחייך ומעניק תעודה למישהו לידו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה ופיצ'ו הולכים לטקס, כעבור כמה זמן הגעתם ואתה רואה שיש לכם עוד זמן עד שיקראו בשמכם מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]סאנד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה מצליח לחמוק מהתקפתו של ג'ון ומשתמש בדחיפה בתזמון מעולה, אך ג'ון מנצל את יכולותיו בקפיצה גבוהה ומתחמק מההתקפה שלך ונוחת מאחוריך הוא עומד להשתמש במתקפת שריטה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=teal][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]קימי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]את ומינון עומדים בשקט מוכנים לקבל את התעודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אחרי כמה שמות רייצ'ו קורא לצוות "עליי התקווה" לעלות לבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשי?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מאד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתם עולים בשמחה לקחת את התעודות שלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתה רואה את רייצ'ו אם התעודה שלך הוא מתקרב עליך ומביא לך אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]הוא מברך אותכם ומאכל לכם בהצלחה ומוסיף שאם תצטרכו עזרה אל תהססו לקרוא להם.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Yust;838974][SIZE=3][U][B]
[SIZE=2][COLOR=blue]מאד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתם עולים בשמחה לקחת את התעודות שלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתה רואה את רייצ'ו אם התעודה שלך הוא מתקרב עליך ומביא לך אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]הוא מברך אותכם ומאכל לכם בהצלחה ומוסיף שאם תצטרכו עזרה אל תהססו לקרוא להם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"תודה רייצ'ו" אומר לו בחיוך ואקח את התעודה "סוובלו קיבלנו את התעודות שלנו! כעת בוא נחזור לבסיס,נשים אותם שם במקום סודי ובוא נלך לקחת את המשימה הראשונה שלנו! מה אתה אומר?" אומר לו
-
[quote=Yust;838974][SIZE=2][COLOR=seagreen]קימי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]את ומינון עומדים בשקט מוכנים לקבל את התעודות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אחרי כמה שמות רייצ'ו קורא לצוות "עליי התקווה" לעלות לבמה.[/COLOR][/SIZE]
אעלה לבמה בהתרגשות ביחד עם מינון, אביט לחוצה מעט ברייצ'ו ואחכה שידבר
-
[quote=Yust;838974][SIZE=3][U][B]לוח המשימות נפתח כל מי שעבר את הטקס יכול להתחיל לקחת משימות[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]בלייזיקן שומע את דבריך ואומר "לדעתי כדאי שתלך לקחת משימות זו הדרך הטובה ביותר להשתפר כרגע" לאחר דבריו הוא מחייך ומעניק תעודה למישהו לידו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני הולך עם פיצו ללוח המודעות לראות איזה משימה נבחר,
פיצו נראה לי כרגע אנחנו לא נצליח מעל דרגה D לכן נראה לי כדאי לנו לקחת את הפושע קורפיש,
זה יאמן אותנו טוב וגם יביא לנו כסף להמשך המסע.
-
[QUOTE=Yust;838974][SIZE=3][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]סאנד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה מצליח לחמוק מהתקפתו של ג'ון ומשתמש בדחיפה בתזמון מעולה, אך ג'ון מנצל את יכולותיו בקפיצה גבוהה ומתחמק מההתקפה שלך ונוחת מאחוריך הוא עומד להשתמש במתקפת שריטה מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מנסה לחמוק ממנו, ואם אני מצליח אני תוקף שוב בדחיפה.
-
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו מחייך ומסכים לרעיון שלך, אתם מגיעים לבסיס במהירות ושמים את התעודה לאחר מכן אתם חוזרים לעיר ללוח המודעות שם יש משימות רבות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]במה תבחרו? (לוח המודעות בהודעה הראשונה בדף הראשון יש שם את כל המשימות תבחר אחת)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו ניגש עלייך בחיוך ומביא לך את התעודה שלך בעוד שבלייזיקן מביא למינון את התעודה שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו מברך את הצוות שלך ומאכל לו בהצלחה בהמשך דרכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לאחר מכן הוא קורא לצוות הבא לקחת את התעודה שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו מסכים לרעיון אתם לוקחים את המשימה והיא כרגע מופיעה אצלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"שנלך כבר ליער התפוחים?" שואל אותך פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]סאנד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה מנסה לחמוק אך מצליח רק חלקית, אתה נפגע קלות מההתקפה של ג'ון (נשארו לך עוד 17 נקודות חיים) אך מפתיע אותו ותוקף בדחיפה חזקה שופגעת בו ומפילה אותו לרצפה (ומורידה לו 5 נקודות חיים) ג'ון קם ומתכונן להתקפה הבאה אך לפתע אתם שומעים את רייצ'ו "צוות להבת התקווה עלו לבמה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Yust;839045][SIZE=2][COLOR=blue][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה מנסה לחמוק אך מצליח רק חלקית, אתה נפגע קלות מההתקפה של ג'ון (נשארו לך עוד 17 נקודות חיים) אך מפתיע אותו ותוקף בדחיפה חזקה שופגעת בו ומפילה אותו לרצפה (ומורידה לו 5 נקודות חיים) ג'ון קם ומתכונן להתקפה הבאה אך לפתע אתם שומעים את רייצ'ו "צוות להבת התקווה עלו לבמה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"בוא מהר" אני אומר לאייפום ורץ במהירות כדי לעלות לבמה.
-
[quote=Yust;839045][SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]סוואבלו מחייך ומסכים לרעיון שלך, אתם מגיעים לבסיס במהירות ושמים את התעודה לאחר מכן אתם חוזרים לעיר ללוח המודעות שם יש משימות רבות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]במה תבחרו? (לוח המודעות בהודעה הראשונה בדף הראשון יש שם את כל המשימות תבחר אחת)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו ניגש עלייך בחיוך ומביא לך את התעודה שלך בעוד שבלייזיקן מביא למינון את התעודה שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]רייצ'ו מברך את הצוות שלך ומאכל לו בהצלחה בהמשך דרכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]לאחר מכן הוא קורא לצוות הבא לקחת את התעודה שלו.[/COLOR][/SIZE]
אלך ללוח מודעות ואשאל את מינון "איזה משימה לדעתך כדאי לנו לקחת?"
-
[QUOTE=Yust;839045][SIZE=2][COLOR=blue][U][B]מאד[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אנחנו חייבים להציל את באנירי!" אומר לו,אראה לו את המשימה "אבל קודם חשוב שנקנה קצת פירות ואפילו צעיפים בשביל שיהיה לנו זיהוי" אומר לו,אסמן שאני לוקח את המשימה הזאת וארוץ לחנות
-
[quote=Yust;839045]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו מסכים לרעיון אתם לוקחים את המשימה והיא כרגע מופיעה אצלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"שנלך כבר ליער התפוחים?" שואל אותך פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/quote]
פיצו כנראה לא שמעת אותי נכון אמרתי הפושע קורפיש...
אז אתה מסכים?
-
כינוי: DAN
שם קבוצת ההצלה:T.N.T
כינוי במשחק:טראנס
פוקימון התחלתי: סקווילטר,
שותף: מגנוייט [url]http://www.serebii.net/pokedex-bw/081.shtml[/url]
[COLOR="Lime"]כינוי לשותף - טסט [/COLOR]
רקע: טראנס וטסט היו צוות פושעים לשעבר אם שילוב כוחות של מים וחשמל הצליחו לגנוב ולפרוץ
להרבה מקומות. עד שאביו של טראנס גילה ולא דיבר איתו מאז. טראנס פנה למשטרת הפוקימונים כדי להסגיר את עצמו בניגוד לרצונו של טסט . המשטרה החליטה לתת לו צאנס ואמרו לו שאם הוא יפתח קבוצת הצלה אם טסט הם יסלחו לו על פשעיו וכך פתחו להם קבוצת הצלה טסט וטראנס .
בקשות\שאלות\הערות:שהכינוי של השותף שלי יהיה טסט כי זה יותר קל מאשר מגמנוייט או איך שלא כותבים
-
[COLOR=red]סאנד[/COLOR]
[COLOR=red]אתם עולים לבמה ורייצ'ו ולבייזיקן מחייכים.[/COLOR]
[COLOR=red]רייצ'ו נותן לך את התעודה שלך ומברך אותו ואת ג'ון ומאכל לכם בהצלחה.[/COLOR]
[COLOR=red]אחר כך הוא קורא לצוות הבא.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=seagreen]קימי[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"בואי נתחיל ממשהו פשוט, אולי ניקח את המשימה קטרפי נלכד?" מינון אומר.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=blue]מאד[/COLOR]
[COLOR=blue]המשימה סומנה והיא מופיעה אצלך.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה הולך לחנות ורואה את מריל ואזוריל מוכרת לפוקימונים דברים.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR]
[COLOR=seagreen]סליחה =][/COLOR]
[COLOR=seagreen]- - - - - -[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"אופס" פיצ'ו אומר בגיחוך, "טוב קדימה אז בוא נלך למערת חוף הים לעצור את קורפיש"[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]טראנס[/COLOR]
[COLOR=blue]רשום, תכף יעודכן וזה מגנמייט =][/COLOR]
-
[quote=Yust;839131]
[COLOR=seagreen]סליחה =][/COLOR]
[COLOR=seagreen]- - - - - -[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"אופס" פיצ'ו אומר בגיחוך, "טוב קדימה אז בוא נלך למערת חוף הים לעצור את קורפיש"[/COLOR]
[/quote]
מעולה, אבל צריך קודם ללכת לקנות צעיפים ו3 גרגירי לאפה תביא תכסף מהתיק טוב אני הולך לקנות אני יראה אותך ביציאה מהעיר.
-
[QUOTE=Yust;839131][COLOR=red]סאנד[/COLOR]
[COLOR=red]אתם עולים לבמה ורייצ'ו ולבייזיקן מחייכים.[/COLOR]
[COLOR=red]רייצ'ו נותן לך את התעודה שלך ומברך אותו ואת ג'ון ומאכל לכם בהצלחה.[/COLOR]
[COLOR=red]אחר כך הוא קורא לצוות הבא.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"תודה" אני עונה לרייצ'ו ויורד מהבמה.
"בוא נלך לבחור משימה מלוח המודעות" אני אומר לג'ון בהתלהבות ומתחיל לרוץ.
"מה לגבי המשימה הזאת?" אני שואל את ג'ון ומצביע על המשימה של בלדום האיום כשאנחנו מגיעים לשם.
"בלדומים איטיים ואתה מהיר, וחוץ מזה לי יש יתרון סוג עליו, נראה לי שזו תהיה משימה מצוינת!"
-
[QUOTE=Yust;838974][SIZE=3][U][B]]
[SIZE=2][COLOR=red]צ'אר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה ופיצ'ו הולכים לטקס, כעבור כמה זמן הגעתם ואתה רואה שיש לכם עוד זמן עד שיקראו בשמכם מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״אז, פיצ׳ו״ אני אומר לפיצ׳ו ״חשבת כבר את מי כדאי להוסיף לצוות שלנו?״ אני שואל
-
[QUOTE=Yust;838619][size=3][u][b]התחלה[/b][/u][/size]
[size=2]הנה זה הגיע, היום הזה סוף סוף כבר כאן.[/size]
[size=2]היום בו אתם מתחילים את המסע הארוך והקשה שלכם.[/size]
[size=2]זהו בוקר נעים וחמים והשמש זורחת.[/size]
[size=2]קרני השמש מגיעות עליכם במגע מלטף, כיאלו היא מבקשת ממכם לקום.[/size]
[size=2]אתם קמים עם חיוך אך אתם חייבים למהר מפני שהיום צוות פוק'מור מחלקים תעודות רשמיות לכל הצוותים החדשים, כדאי מאוד שתגיעו בזמן.[/size]
[size=2]מה תעשו?[/size][/QUOTE]
קם ומאיר את טסט אומר לו שכדי שנזוז אחרת נאחר
-
[QUOTE=Yust;839131][COLOR=red]
[COLOR=blue]מאד[/COLOR]
[COLOR=blue]המשימה סומנה והיא מופיעה אצלך.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה הולך לחנות ורואה את מריל ואזוריל מוכרת לפוקימונים דברים.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"שלום,מריל,אזוריל,אני רוצה לקנות בקשה שני גרגירי לאפה" אומר להם ואסתכל על סוובלו "איזה צבע צעיף אתה רוצה? יהיה מגניב אם יהיה צבע אדום לא? מה אתה אומר?" אקאל אותו בעודי מושיט למריל 20 שקל מהתיק שלי ומכניס את הגרגירים לתיק
-
[quote=Yust;839131][COLOR=seagreen]קימי[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"בואי נתחיל ממשהו פשוט, אולי ניקח את המשימה קטרפי נלכד?" מינון אומר.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשי?[/COLOR][/quote]
"אוקיי" אני עונה לו ומתחילה לרוץ אל השדה האפור "קדימה למשימה הראשונה שלנו!"
-
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו מביא לך את ה-100$ שלכם כדי שתקנה מה שתרצה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו הולך ליצאה מעיר כמו שאמרת לו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה מגיע לחנות ורואה את מירל ואזוריל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תקנה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לקחתם את המשימה והיא מסומנת אצלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"שנלך לעשות אותנ עשיו?" שואל אותך ג'ון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לא יודע אולי כדי שנעשה כמה משימות ואז אולי מישהו ירצה להצטרף לצוות שלנו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר כמה זמן אתם שומעים את רייצ'ו אומר "צוות אש הנשמה עלו לבמה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טראנס[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתם הולכים לטקס ומגיעים לפני הזמן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשו בזמן הפנוי?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"כן אדום זה צבע טוב" אומר סוואבלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"תודה רבה שקנית אצלנו" אומרת מריל "אתה רוצה עוד משהו?" מוסיפה אזוריל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]את ומינון מתחילים לרוץ לשדה האפור אך עוד לפני שיצאתם מהעיר מינון עוצר אותך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אולי כדי שנקנה אוכל לדרך?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Yust;839339][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]קימי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]את ומינון מתחילים לרוץ לשדה האפור אך עוד לפני שיצאתם מהעיר מינון עוצר אותך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]"אולי כדי שנקנה אוכל לדרך?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
רעיון טוב" אני אענה "שאני אלך לקנות, אתה או ביחד?"
-
[quote=Yust;839339][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]ג'ים[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו מביא לך את ה-100$ שלכם כדי שתקנה מה שתרצה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]פיצ'ו הולך ליצאה מעיר כמו שאמרת לו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתה מגיע לחנות ורואה את מירל ואזוריל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מה תקנה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][/COLOR][/SIZE][/quote]
שלום אתם מוכרים פה צעיפים וגרגירים?
כי הייתי רוצה לקנות 3 גרגירי לאפה ו2 צעיפים צהובים,
אני מעביר להם את ה100$ ומחכה לעודף.
-
[QUOTE=Yust;839339][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=red]לא יודע אולי כדי שנעשה כמה משימות ואז אולי מישהו ירצה להצטרף לצוות שלנו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]לאחר כמה זמן אתם שומעים את רייצ'ו אומר "צוות אש הנשמה עלו לבמה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״טוב פיצ׳ו,״ אני אומר בחיוך ״הגיע הזמן״ והולך לקבל את התעודה.
-
[QUOTE=Yust;839339][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B
[SIZE=2][COLOR=red]לקחתם את המשימה והיא מסומנת אצלכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"שנלך לעשות אותנ עשיו?" שואל אותך ג'ון.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"קודם כל נצטרך צעיפים ואוכל" אני אומר לו.
"קח את הכסף ותך לקנות אוכל, נראה לי שארבע גרגירי לאפה יספיקו" אני אומר לו.
"וצעיפים איזה צבע שאתה רוצה חוץ מהוורוד כי אני שונא את הצבע הזה!" אני אצא מהעיר לשדה האפור, אתה יותר מהיר ממני ותדביק אותי.
"להתראות" אני אומר ויוצא מהעיר לכיוון השדה האפור.
-
[QUOTE=Yust;839339][SIZE=2][COLOR=seagreen][U][B]
[SIZE=2][COLOR=blue]"כן אדום זה צבע טוב" אומר סוואבלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"תודה רבה שקנית אצלנו" אומרת מריל "אתה רוצה עוד משהו?" מוסיפה אזוריל.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"כן,אני רוצה שני צעיפים אדומים" אומר לה ואושיט לה עוד 20 שקל,אחר כך אושיט לסוובלו אחד ואני אלבש את השני "סוובלו,אנחנו מוכנים למשימה הראשונה שלנו!" אקרא בקול ואלך איתו ליצנוק כדי להציל את באנירי
-
[COLOR=seagreen]קימי[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"בואי נלך ביחד" אומר מינון.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"הנה החנות כאן ליד" הוא אומר ומצביע.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]הוא רץ מהר לחנות וקורא לך.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מריל מעבירה לך את החפצים ומחזירה לך עודף של 50$[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"תודה רבה שקנית אצלנו" היא אומרת "תחזור שוב" מוסיפה אזוריל.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'אר[/COLOR]
[COLOR=red]רייצ'ו מחייך ומביא לך את התעודה שלך ובלייזיקן מביא לפי'צו את התעודה שלו.[/COLOR]
[COLOR=red]רייצ'ו מברך אותך ומאכל לך הצלחה ומוסיף שאם תצתטרך עזרה אתה תמיד יכול לפנות עליו.[/COLOR]
[COLOR=red]אחר כך הוא קורא לצוות הבאה.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red]סאנד[/COLOR]
[COLOR=red]ג'ון רץ במהירות לקנות מה שביקשת.[/COLOR]
[COLOR=red]בינתיים אתה רץ לכיוון לשדה האפור ומגיע לכניסה.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתה שומע מאחוריך רעש.[/COLOR]
[COLOR=red]ג'ון קופץ ומנוחת לידך בחיוך עם הדברים שביקשת.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא הביא 4 גרגירי לאפה ושני צעיפים כחולים.[/COLOR]
[COLOR=blue]מאד[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה וסוואבלו לובשים את הצעיפים והולכים לצינוק.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר כמה דקות של הלכיה הגעתם לפתח הצינוק.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם נכנסים פנימה ולפתע רואים: [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/90.png[/IMG] שלדר.[/COLOR]
[COLOR=blue]שלדר מסתכל עליכם במבט מפחיד ומתכונן לתקוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשו?[/COLOR]
-
[QUOTE=Yust;839568][COLOR=seagreen]
[COLOR=blue]מאד[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה וסוואבלו לובשים את הצעיפים והולכים לצינוק.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר כמה דקות של הלכיה הגעתם לפתח הצינוק.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם נכנסים פנימה ולפתע רואים: [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/90.png[/IMG] שלדר.[/COLOR]
[COLOR=blue]שלדר מסתכל עליכם במבט מפחיד ומתכונן לתקוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
"סוובלו,תתכונן לתקוף אותו" אומר לו ואתכונן,אסתכל עליו טוב,אשתמש בצעקה ואחר כך ארוץ אליו כדי לדחוף אותו
-
[quote=Yust;839568]
[COLOR=seagreen]מריל מעבירה לך את החפצים ומחזירה לך עודף של 50$[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"תודה רבה שקנית אצלנו" היא אומרת "תחזור שוב" מוסיפה אזוריל.[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
אני לוקח את הצעיף שלי ושם על המצח, ורץ ליציאה מן העיר כדי להצטרף לפיצו, אני מביא לו את הצעיף ואנחנו מתחילים לצעוד לכיוון מערת חוף הים.
-
[COLOR=red]צ'אר[/COLOR]
[COLOR=red]רייצ'ו מחייך ומביא לך את התעודה שלך ובלייזיקן מביא לפי'צו את התעודה שלו.[/COLOR]
[COLOR=red]רייצ'ו מברך אותך ומאכל לך הצלחה ומוסיף שאם תצתטרך עזרה אתה תמיד יכול לפנות עליו.[/COLOR]
[COLOR=red]אחר כך הוא קורא לצוות הבאה.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
״אני חושב שכדאי שניקח משימה״ אני אומר לפיצ׳ו ״אני חשבתי על ׳בלדורם האיום׳. אמנם זה קצת קשה אבל אני בטוח שנסתדר. מה אתה אומר?״
-
[COLOR=red]סאנד[/COLOR]
[COLOR=red]ג'ון רץ במהירות לקנות מה שביקשת.[/COLOR]
[COLOR=red]בינתיים אתה רץ לכיוון לשדה האפור ומגיע לכניסה.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתה שומע מאחוריך רעש.[/COLOR]
[COLOR=red]ג'ון קופץ ומנוחת לידך בחיוך עם הדברים שביקשת.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא הביא 4 גרגירי לאפה ושני צעיפים כחולים.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"יופי" אני אומר ושם את הצעיף על ראשי.
"עכשיו בוא נלך לחפש את הבלדום הזה... כדאי שנישאר אחד ליד השני למקרה שיבוא פוקימון שיתקוף אותנו בהפתעה" אני אומר לאייפום ואני מתחיל בחיפושים עם אייפום.
-
[quote=Yust;839568][COLOR=seagreen]קימי[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"בואי נלך ביחד" אומר מינון.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"הנה החנות כאן ליד" הוא אומר ומצביע.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]הוא רץ מהר לחנות וקורא לך.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשי?[/COLOR][/quote]
אני רצה אחריו ומחליטה לא להיות בררנית "תבחר אתה את האוכל לדרך"
-
[B]כינוי:[/B] dor_rod
[B]שם קבוצת ההצלה:[/B] טוטישינקס
[B]כינוי במשחק:[/B] טוטי
[B]פוקימון התחלתי:[/B] טוטודייל[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/75dc7b9d7c3c3ac24442071fca75c21d.png[/IMG][/URL]
[B]שותף:[/B] שינקס[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/e827a3455685c0779f3c0b7fd4aa7436.png[/IMG][/URL]
[B]רקע:[/B] מאז ומעולם טוטי אהב מאוד לצאת לבד לכל מיני מקומות. הוא אהב לחקור,לחפש,לראות ולשמוע דברים מרתקים ומיוחדים. כאשר טוטי גדל,הוא יצא יחד עם חבריו לכל מיני מקומות מסתוריים ולכל מיני מסעות. אך בגלל הוריו,טוטי היה מוכרח לצאת למסעות רק עד גבול של 4 קילומטר מביתו. טוטי מאוד רצה לצאת מהשטח הזה,שבשבילו כבר נהיה קטן ומשעמם,ולצאת למסע מרתק ואמיתי אשר רחוק מביתו. בסוף החליט טוטי שהוא יברח מביתו ויצא למסע משלו רחוק מהבית. הוא שיטף בזה גם את חבריו אך כולם התנגדו,חוץ מהחבר הכי טוב שלו,שינקס. הם יצאו יחד לבריחה והצליחו. שניהם החליט שיקימו קבוצה לעזרה לפוקימונים,כך שיוכלו לצאת למסעות תוך כדי שיעזרו לפוקימונים אחרים. לאחר שיצרו את הקבוצה שהם קראו לה "טוטישינקס",הם יצאו למסע הראשון שלהם כאשר באטרפליי אחת איבדה את בנה,קאטרפי בתוך יער גדול. שינקס וטוטי התגברו על כל הפוקימונים והמכשולים שעמדו בדרכם והצליחו להציל את קאטרפי. לאחר הסיפור הזה,החליטו שניהם שהקטע של "צוות מציל" מתאים להם והחליטו להמשיך עם זה.
[B]בקשות\שאלות\הערות:[/B] אין
-
[size=5][b]אפשר עדיין להירשם אחי???[/b][/size]
-
[QUOTE=Yust;838619][size=3][u][b]התחלה[/b][/u][/size]
[size=2]הנה זה הגיע, היום הזה סוף סוף כבר כאן.[/size]
[size=2]היום בו אתם מתחילים את המסע הארוך והקשה שלכם.[/size]
[size=2]זהו בוקר נעים וחמים והשמש זורחת.[/size]
[size=2]קרני השמש מגיעות עליכם במגע מלטף, כיאלו היא מבקשת ממכם לקום.[/size]
[size=2]אתם קמים עם חיוך אך אתם חייבים למהר מפני שהיום צוות פוק'מור מחלקים תעודות רשמיות לכל הצוותים החדשים, כדאי מאוד שתגיעו בזמן.[/size]
[size=2]מה תעשו?[/size][/QUOTE]
שחכתי לגמרי מהמשחק סליחה....
~~~~~~~~~~~~~
אני יוצא מהבית ועולה על העצים כדי להגיע מהר יותר.
-
[QUOTE=Yust;839339]טראנס
אתם הולכים לטקס ומגיעים לפני הזמן.
מה תעשו בזמן הפנוי?[/QUOTE]
אומר לטסט שנלך לסיבוב קטן מסיבוב בנתיים ויוצא לחפש תעסוקה
-
[SIZE=2][COLOR=blue]שלדר שומע את הצעקה ומתחיל קצת לפחד אך מהר מאוד הוא מתאושש ומשתמש בנסיגה ומצליח לחמוק מהדחיפה שלך, סוואבלו מתכונן לתקוף על פי הוראות (תזכור אתה המנהיג אתה אומר לו באיזה מתקפות להשתמש) שלדר מתעצבן וקופץ במהירות לכיוון סוואבלו ומשתמש בדחיפה.[/COLOR][/SIZE]
[U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם נכנסים למארת חוף הים, פיצ'ו מתחיל להסתכל לכל הכיוונים ומחפש את קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המערה די קטנה ולא יכך יותר מדי זמן למצוא את קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"כן למה לא" אומר פי'צו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]המשימה הוספה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"שנלך עכשיו?" שואל פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם נכנסים לשדה ולאחר כמה דקות אתם שומעים רעש מוזר מאחוריכם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]ג'ון ממהר להסתובב אחורה ומוכן להתקפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם רואים שני [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/347.png[/IMG] אנוריפים כועסים מתכוננים לתקוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]מינון קנה 4 גרגירי לאפה ב- 40$ ואמר "שני גרגירים לי ושני גריגירם לך" הוא מחייך ואז מוסיף" באיזה צבע יהיו הצעיפים שלנו" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טוטי[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]רקע נחמד, רשום תכף יעודכן אתה יכול להגיב להתחלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][U][B]nivX10[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]כן אפשר להירשם עם טורצ'יק,באלבאזור ופיפלופ.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][U][B]עידן[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה קופץ בין העצים בעוד שבויזל רץ מאחוריך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]כעבור כמה זמן אתם מגיעים לטקס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה רואה שהקדמתם בכמה דקות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשו בזמן שנותר?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][U][B]טראנס[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]אתם מטיילים בסביבה אך כעבור כמה דקות אתם שומעים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"צוות T.N.T עלו לבמה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשו.[/COLOR][/SIZE]
-
SIZE=2][COLOR=red][U][B]צ'אר[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"כן למה לא" אומר פי'צו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]המשימה הוספה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]"שנלך עכשיו?" שואל פיצ'ו.[/COLOR][/SIZE]
״אני חושב שקודם כדאי שנקנה גרגירים אם המצב נגד בלדרום יסתבך״ *
-
[quote=Yust;842809]
[U][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]ג'ים[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם נכנסים למארת חוף הים, פיצ'ו מתחיל להסתכל לכל הכיוונים ומחפש את קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]המערה די קטנה ולא יכך יותר מדי זמן למצוא את קורפיש.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני מחפש בעיקר שהוא לא מפתיע אותי או את פיצו מאחורה,
אני בכוננות התקפה אם הוא יגיע מאוחורנו או מלמעלה.
-
[SIZE=2][COLOR=red]אתם הולכים לחנות וכעבור כמה זמן אתם מגיעים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתם רואים את אזוריל ומריל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מריל מבחינה בכם ושואלת "איך אני יכולה לעזור לכם?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]אתם הולכים בזעירות במערה לפתע קופץ מלפניכם [IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/icons/pmd2/422.png[/IMG]שלוס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen]הוא ניראה כועס ומתכונן לתקוף.[/COLOR][/SIZE]