-
[QUOTE]
[B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
[COLOR=black]- אוקי, אני אקח לתשומת ליבי את ההערה ואנסה לשלב אותה בעתיד עם העלילה - [/COLOR]
[COLOR=black]אתה יוצא מהמעבדה, מתרחק קצת, ואז מוציא את הפוקדור, נושם נשימה ארוכה - [/COLOR]
[COLOR=black]"צא פידג'י!" אתה צועק. הציפור הקטנה יוצאת מהפוקדור וישר עפה אלייך עם ניקור,[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מתכופף ומתחמק, אבל הוא מסתובב וחוקר אלייך עם ניקור שוב פעם - אתה מתחמק וזה חוזר על עצמו![/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתה קם במבט נחוש, ועומד מול הפידג'י ואומר בקול רם וברור, [/COLOR]
[COLOR=black]"זה מה שאתה רוצה פידג'י? ככה אתה חושב שיזה ילך?!" אתה אומר שבעינייך דמעות. [/COLOR]
[COLOR=black]"שמע, אנחנו צוות, ונצטרך להסתדר ביחד ולשתף פעולה בשביל להצליח ! " אתה אומר לו בנחישות![/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מפסיק לנוע ונשאר להתעופף באוויר, הוא מסתכל עלייך במבט מבין, מבט עמוק אל תוך עינייך.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עף ישירות אלייך! אתה לא בורח, אתה נשאר לעמוד מולו ועוצם עיניים. אבל אתה לא מרגיש כלום.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י יושב לך על הכתף ומחייך, לעברך "פידג', פידג'י", הוא מצייץ במבט חמים ונעים.[/COLOR]
[COLOR=black]"אז בסדר שאני אקרא לך ג'וטי נכון" , אתה שואל אותו, והוא מגיב בחיוב.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] [/QUOTE]
"אז ג'וטי" אני אומר בשמחה "בוא נתקדם לעבר האתגר הראשון שלנו" אנחנו מתקדמים עוד קצת ואז אני אומר "אה... שכחתי" אני מוציא את הפוקדקס מהכיס ותוך כדי אני אומר לג'וטי "אז אתה רוצה שנלך לאגם קודם או שנמשיך לעבר העיר של המכון הראשון?"
-
[QUOTE=tomkane;842989][COLOR=black][B][COLOR=red]
[B][COLOR=darkred]מירנדה סיטרי - TheSkyRuby[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"היי אייוי ,אני מירנדה ,המאמנת שלך " את אומרת לו בשמחה ,מרימה ומחבקת אותו .[/COLOR]
[COLOR=black]איווי הקטן לא מבין מה נפל עליו, הוא מסתכל עלייך בזמן שאת מחבקת אותו ולא מבין מי את. [/COLOR]
[COLOR=black]את מורידה אותו ומחייכת לעברו, הוא מחזיר חיוך קטן. את יורדת על הברכיים ומלטפת אותו והוא מתענג.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב איווי, כדאי שנזוז מפה מהר.. קדימה תפוס אותי!" את אומרת ורצה לכיוון הדרך.[/COLOR]
[COLOR=black]איווי הקטן רץ אחרייך ושניכם משחקים ומגלים חיבה כלפיי השני, אתם מתחברים מצויין.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל בלי לשים לב, בזמן שאתם משחקים בעיירה, אתה עושים המון רעש.[/COLOR]
[COLOR=black]"היי, את והאיווי שלך יכולים להיות קצת יותר בשקט?!" דייג שבדיוק דג ליד האגם שבעיירה צועק לעברכם.[/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG][/COLOR]
.[/COLOR]
[COLOR=black].[/COLOR][/QUOTE]
אני זאת TheSkyRuby שיניתי כינוי .
אני אומרת לו ."אני מכירה טיפוסים כאלה " אני אומרת ומתחילה לרוץ שאיווי אחרי
-
[quote]״המ... מערת האבדון אתה אומר נשמע יעד מצוין למסע שלי״ אני אומר ומוסיף ״ אני חייב את זה להורים שלי ולאחי שמת באסון, אסור לי לאכזב אותם"
"כמובן, כמובן" אומר הפרופסור כאילו העלת בו נקודה רגישה.
"אבל זה לא הכל יקירי, יש עוד דברים מוזרים במחוז הזה.." הפרופסור אומר ואתה חוזר למבט המרותק שלך.
"לאורך כמעט כל המחוז, חוצה נהר גדול שנקרא נהר הוראייטי, יש שמועות שראו שם פוקימונים אגדיים."
"איזה פוקימונים פרופסור?" אתה אומר נלהב מאוד עם מבט מסוקרן.
"את זה אני לא יודע, אבל לא יזיק לך לברר על הנושא הזה במסע..הנהר הזה, הוא מאוד מסתורי" פוסק הפרופסור.
אתה בוהה בנקודה בקיר וחושב לעצמך, ובזמן זה הפרופסור קם ומפנה את כוסות התה.
פתאום אתה קופץ בשאלה מהירה, "תגיד פרופסור, יש עוד מקומות במחוז הזה שיש שמועות על אגדיים?"
הפרופסור שוטף את כוסות התה ובאוטו זמן מדבר, "האמת שכן, עמק האש" הוא אומר בזמן שאתה מקשיב ומרוכז.
"זה עמק, שנמצא במחוז הזה, וליד העמק הזה יש הר געש ענקי, שלא התפרץ שנים - אבל יש בתוכו אש!"
אתה יושב שם פתוח עם פה פעור והפרוספור מוסיף - "הרבה אנשים אומרים שהם ראו שם פוקימונים אגדיים,
אבל אם אתה שואל אותי? זה שטויות - אנשים אוהבים להמציא סיפורים ולמשוך תשומת לב." הוא אומר.
הפרופסור נשאר לעמוד מולך ואתה גם קם, ומעכל את כל מה ששמעת עד עכשיו.
"יש עוד שאלות ידידי?" שואל הפרופסור.
[/quote]
"רק אחת אדוני, לאן לדעתך כדי לי לללכת?"
-
[B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"היי באלבזור תראה!" אתה אומר ומצביע על סטארלי, לאחר מכן אתה רץ אליו.[/COLOR]
[COLOR=black]"וואי, הוא נראה ממש גרוע." אתה אומר בזמן שאתה חובש אותו בצעיף שלך. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל עליו בדאגה ומוציא לו קצת אוכל ומים מהתיק, "אתה בסדר קטנצ'יק" אתה שואל בדאגה.[/COLOR]
[COLOR=black]סטארלי הקטן מתאושש ומצליח לקום על רגליו בקושי גדול, ומסתכל עלייך עם חצי חיוך.[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום מהשמיים מגיע ספירו עצבני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa021.png[/IMG]הוא עף אלייך ומנסה לנקר אותך. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מתחמק לאחור מהר, וספירו עומד לפני סטארלי ומגן עליו בגופו, "ספירו" הוא אומר במבט קשוח.[/COLOR]
[COLOR=black]כנראה הוא חושב שאתה רוצה לפגוע בו.[/COLOR]
[COLOR=yellow][B]טוני - NiGhtShiFt[/B][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=black]*קוראים לו טייסון, לא לוקאס*[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]לאחר הירידות הקשות שטוני אמר עלייך, אתה לא נשאר שותק.[/COLOR]
[COLOR=black]"למה אתה חושב שאתה הכי טוב שיש?" אתה עומר עם חיוך מעצבן.[/COLOR]
[COLOR=black]"בוא פיקאצ'ו, אנחנו לא לרמה שלו ושל.... המגבי העלוב שלו." [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל עליו בעיינים ורואה כמה שהוא זועם, אתה מחייך וממשיך,[/COLOR]
[COLOR=black]"עדיף שנלך עכשיו, שלא נגרום לו להפסיד את הקרב הראשון שלו.."[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתובב ומתחיל ללכת עם חיוך, אבל הוא אומר לך בזעם - "חכה, אפס!"[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה מפחד אה? מה דעתך שנערוך קרב כאן ועכשיו. אחד על אחד." [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתובב ומסתכל עליו בזמן שהוא מחייך. [/COLOR]
[COLOR=black]"פחחח, אין לי חשק לנצח אותך[/COLOR]
[COLOR=black]אתה והג'וטי שלך מתיידדים ולמרות ההכרות הלא כל כך נעימה שלכם, הפכתם להיות חברים.[/COLOR]
[COLOR=black]"אז מה ג'וטי?" אתה אומר תוך כדיי שאתה מוציא את המפה מהכיס ומסתכל עליה. [/COLOR]
[COLOR=black]"בא לך ללכת לאגם, או להמשיך בדרך 1 לעבר העיר של המכון הראשון?" אתה שואל ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"פידג', פידג'י" הוא אומר, ואתה מבין שהוא רוצה להמשיך להתקדם.[/COLOR]
[COLOR=black]שניכם ממשיכים לדרך הראשונה בזמן שאתם כבר להוטים להגיע ליעד הבא שלכם.[/COLOR]
[COLOR=black]ואז אתם שומעים רעש מהשיחים, שניכם מסתכלים ומשם קופץ פאנפי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/231.png[/IMG] קטן.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא מסתכל על שניכם ולא מבין מה הולך פה.[/COLOR]
[B][COLOR=darkred]מירנדה סיטרי - Spamer Girl[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"טוב ,טוב סליחה " את אומרת לדייג ,[/COLOR]
[COLOR=black]" זאת פעם ראשונה שאנחנו נפגשים ,ומצטערים שעשינו קצת רעש."[/COLOR]
[COLOR=black]את אומרת בזמן שאת קורצת לאיווי. "טוב איווי, בוא נברח הכי מהר שאנחנו יכולים."[/COLOR]
[COLOR=black]איווי מסתכל עלייך ולא מבין למה. "אתה רוצה להתקע בתפיסת דגים כל היום?" את שואלת בשאלה רטורית.[/COLOR]
[COLOR=black]איווי מגיב בשלילה. "יופי, אז אחריי!" את אומרת ומתחילה לרוץ. איווי מתלבט כמה שניות ובא אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=black]את ממשיכה בדרך אחד ופתאום את רואה מאמנת, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/IMG](עינב, יש פרטים עליה בעמוד הראשי - את לא מכירה אותה בעלילת המשחק)[/COLOR]
[COLOR=black]היא בדיוק נלחמת עם הצ'יקוריטה שלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa152.png[/IMG] נגד פוליוואג פראי שמסתובב באיזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=black]"קדימה צ'יקוריטה - בוא נסיים עם זה עכשיו!" המאמנת אומרת עם חיוך "עלי תער!"[/COLOR]
[COLOR=black]בתנועה סיבובית של הראש של צ'יקוריטה יוצאים עלים לעבר פוליוואג ופוגעים בו בעוצמה. פוליוואג נופל![/COLOR]
[COLOR=black]"ועכשיו.. פוקדור - צא!" המאמנת שולחת פוקדור לעבר הפוליוואג, לאחר כמה שניות של מתח - הוא נלכד![/COLOR]
[COLOR=black]את ממשיכה לעמוד בצד ולהתרשם כאשר איווי הקטן יושב ליידך, המאמנת מכניסה את הפוקדור לכיס, מסתובבת - ומסתכלת עלייך בהפתעה.[/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=red]לוקאס - לוקאס[/COLOR][/B] [/COLOR]
[COLOR=black]הפרופסור שואל אותך אם יש לך עוד שאלות לפני שאתה הולך.[/COLOR]
[COLOR=black]"רק אחת אדוני, לאן לדעתך כדאי לי ללכת?" אתה שואל עם ציפיה לתשובה גדולה.[/COLOR]
[COLOR=black]"תראה ידידי, המכון הראשון נמצא 2 ערים מכאן, בעיר קיוקר." הוא אומר בזמן שהוא מלווה אותך החוצה.[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה צריך ללכת בדרך 1, אחרי זה תגיע לעיר ביניים בשם פארסי, שם יש כל מיני אתרים נחמדים,"[/COLOR]
[COLOR=black]יש מוזיאון פוקימונים ששם יש מאובנים ועוד כל מיני פריטים עתיקים שקשורים לעולם הפוקימון." [/COLOR]
[COLOR=black]"יש שם מרכז פוקימונים, שתוכל לרפות את הפוקימונים שלך." הוא אומר ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"אבל אין שם יותר מדיי מה לעשות... רגע!" הפרופסור אומר ונדלקה אצלו נורה כאילו הוא נזכר במשהו.[/COLOR]
[COLOR=black]"חבר שלי גר שם, ליאונרדו, הוא בן אדם קצת מוזר. המשפחה שלו נהרגה באסון והוא לא השתקם מאז.."[/COLOR]
[COLOR=black]הפרופסור אומר בעצב אבל ממשיך, "אני צריך שתביא לו בשבילי מעטפה." הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא שולף מהכיס מעטפה, נותן לך אותה, ואתה מסתכל עליה בסקרנות בזמן שהוא אומר, [/COLOR]
[COLOR=black]"לוקאס, שלא תעז לקרוא אותה, זה עניין רציני פה." הוא אומר לך במבט קצת מאיים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה והפרופסור נפרדים לשלום, ואתה יוצא מהמעבדה שלו.[/COLOR]
[COLOR=black]*כרגע קיבלת משימה של העברת המכתב של פרופסור הרץ', במידה ותצליח - תזכה בפרס![/COLOR]
-
[QUOTE=tomkane;845521][B][COLOR=green]
[COLOR=black]"טוב ,טוב סליחה " את אומרת לדייג ,[/COLOR]
[COLOR=black]" זאת פעם ראשונה שאנחנו נפגשים ,ומצטערים שעשינו קצת רעש."[/COLOR]
[COLOR=black]את אומרת בזמן שאת קורצת לאיווי. "טוב איווי, בוא נברח הכי מהר שאנחנו יכולים."[/COLOR]
[COLOR=black]איווי מסתכל עלייך ולא מבין למה. "אתה רוצה להתקע בתפיסת דגים כל היום?" את שואלת בשאלה רטורית.[/COLOR]
[COLOR=black]איווי מגיב בשלילה. "יופי, אז אחריי!" את אומרת ומתחילה לרוץ. איווי מתלבט כמה שניות ובא אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=black]את ממשיכה בדרך אחד ופתאום את רואה מאמנת, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr006.png[/IMG](עינב, יש פרטים עליה בעמוד הראשי - את לא מכירה אותה בעלילת המשחק)[/COLOR]
[COLOR=black]היא בדיוק נלחמת עם הצ'יקוריטה שלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa152.png[/IMG] נגד פוליוואג פראי שמסתובב באיזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=black]"קדימה צ'יקוריטה - בוא נסיים עם זה עכשיו!" המאמנת אומרת עם חיוך "עלי תער!"[/COLOR]
[COLOR=black]בתנועה סיבובית של הראש של צ'יקוריטה יוצאים עלים לעבר פוליוואג ופוגעים בו בעוצמה. פוליוואג נופל![/COLOR]
[COLOR=black]"ועכשיו.. פוקדור - צא!" המאמנת שולחת פוקדור לעבר הפוליוואג, לאחר כמה שניות של מתח - הוא נלכד![/COLOR]
[COLOR=black]את ממשיכה לעמוד בצד ולהתרשם כאשר איווי הקטן יושב ליידך, המאמנת מכניסה את הפוקדור לכיס, מסתובבת - ומסתכלת עלייך בהפתעה.[/COLOR]
![/COLOR][/QUOTE]
"אני מצטערת אם הפתעתי אותך " אני אומרת לה,ורואה את הצ'יקוריטה היפה שלה .
"אני מירנדה ,אני כרגע התחלתי את המסע שלי ,הפוקימון ההתחלתי שלי הוא איוי" אני
אומרת לה ,נרגשת ."יש לך צ'יקוריטה יפה מאוד ,אני יכולה ללטף אותה ?" לפני
שהיא אפילו מדברת ,נפלק לי הפה את המשפט "רוצה להיות שותפה במסע שלי?"
-
[QUOTE]B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה והג'וטי שלך מתיידדים ולמרות ההכרות הלא כל כך נעימה שלכם, הפכתם להיות חברים.[/COLOR]
[COLOR=black]"אז מה ג'וטי?" אתה אומר תוך כדיי שאתה מוציא את המפה מהכיס ומסתכל עליה. [/COLOR]
[COLOR=black]"בא לך ללכת לאגם, או להמשיך בדרך 1 לעבר העיר של המכון הראשון?" אתה שואל ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"פידג', פידג'י" הוא אומר, ואתה מבין שהוא רוצה להמשיך להתקדם.[/COLOR]
[COLOR=black]שניכם ממשיכים לדרך הראשונה בזמן שאתם כבר להוטים להגיע ליעד הבא שלכם.[/COLOR]
[COLOR=black]ואז אתם שומעים רעש מהשיחים, שניכם מסתכלים ומשם קופץ פאנפי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/231.png[/IMG] קטן.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא מסתכל על שניכם ולא מבין מה הולך פה.[/COLOR][/QUOTE]
"היי פנפי אני מזמין אותך לקרב נגד הפיג'י שלי ג'וטי!!!!" אני קורא אליו "ג'וטי בוא נלחם נגדו ונלכוד אותו כ בוא נודה באמת אתה פוקימון מעופף והמכון הבא הוא אבן ופוקימון מעופף חלש על אבן..." אני לוחש לג'וטי
"בוא נתחיל!!" אני צועק לעבר פנפי
-
[quote=tomkane;845521][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"היי באלבזור תראה!" אתה אומר ומצביע על סטארלי, לאחר מכן אתה רץ אליו.[/COLOR]
[COLOR=black]"וואי, הוא נראה ממש גרוע." אתה אומר בזמן שאתה חובש אותו בצעיף שלך. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל עליו בדאגה ומוציא לו קצת אוכל ומים מהתיק, "אתה בסדר קטנצ'יק" אתה שואל בדאגה.[/COLOR]
[COLOR=black]סטארלי הקטן מתאושש ומצליח לקום על רגליו בקושי גדול, ומסתכל עלייך עם חצי חיוך.[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום מהשמיים מגיע ספירו עצבני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa021.png[/IMG]הוא עף אלייך ומנסה לנקר אותך. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מתחמק לאחור מהר, וספירו עומד לפני סטארלי ומגן עליו בגופו, "ספירו" הוא אומר במבט קשוח.[/COLOR]
[COLOR=black]כנראה הוא חושב שאתה רוצה לפגוע בו.[/COLOR]
[/quote]
"היי, היי תרגע ספירו!" אומר לו בנסיון להרגיע אותו.. לאחר מכן אתקרב באיטיות ובזהירות ואומר "אני רק מנסה לעזור, תבין הוא נפצע.. תראה את היד שלו!" אוסיף לומאר ואצביע על הפציעה של סטארלי.
"עכשיו אתה מוכן להירגע?" אשאל בחיוך ואושיט לו גם קצת מן האוכל.
-
[quote=tomkane;844050]
[COLOR=black][B][COLOR=blue]אדם - PokeStyle[/COLOR][/B] [/COLOR]
[COLOR=black]"קדימה סקווירטל, אתה בא או לא?" אתה שואל אותו עם מבט מחוייך. [/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירט, סקווירטל" הוא אומר, משלב ידיים ומפנה את ראשו הצידה, ולא זז.[/COLOR]
[COLOR=black]"נו קדימה אנחנו צריכים למהר!" אתה אומר לו בקול לחוץ ועצבני.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא מסתכל עלייך ונראה ממש עצבני, הוא פותח את הפה ובא להשתמש נגדך בבועות.[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתה שולף משהו מהר מהתיק, כאילו פתאום נזכרת במשהו[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מוציא קופסה של מזון פוקימונים משובח, ומראה לסוויקרטל.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל" הוא אומר, ועיניו נוצצות בלי לזוז מהקופסה של האוכל.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מתחיל להתקדם בהליכה אחורית לאט לאט והוא עוקב אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך עד שאתה מגיע למקום עם עצים, וסקווירטל עדיין עוקב אחרייך עם עיניים נוצצות.[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום, ברגע מהיר בלי שאתה שם לב, קופץ מאנקי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/56.png[/IMG] מעץ ולוקח לך את האוכל.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה והסקווירטל שלך מסתכלים עליו במבט עצבני והוא אוכל להנאתו את האוכל על העץ.[/COLOR]
[/quote]
אחי שיניתי את הכינוי שלי שים לב
----------------
'מהה! למה הוא חושב שהוא יקח לנו את האוכל' אחשוב לעצמי
"סקווירטל אתה מתכוון לוותר לו?" אשאל בחיוך
"סקווריטל תשתמש בקרן בועות קדימה!" אצעק ואצביע על מאנקי
-
[quote]לוקאס - לוקאס
הפרופסור שואל אותך אם יש לך עוד שאלות לפני שאתה הולך.
"רק אחת אדוני, לאן לדעתך כדאי לי ללכת?" אתה שואל עם ציפיה לתשובה גדולה.
"תראה ידידי, המכון הראשון נמצא 2 ערים מכאן, בעיר קיוקר." הוא אומר בזמן שהוא מלווה אותך החוצה.
"אתה צריך ללכת בדרך 1, אחרי זה תגיע לעיר ביניים בשם פארסי, שם יש כל מיני אתרים נחמדים,"
יש מוזיאון פוקימונים ששם יש מאובנים ועוד כל מיני פריטים עתיקים שקשורים לעולם הפוקימון."
"יש שם מרכז פוקימונים, שתוכל לרפות את הפוקימונים שלך." הוא אומר ומחייך.
"אבל אין שם יותר מדיי מה לעשות... רגע!" הפרופסור אומר ונדלקה אצלו נורה כאילו הוא נזכר במשהו.
"חבר שלי גר שם, ליאונרדו, הוא בן אדם קצת מוזר. המשפחה שלו נהרגה באסון והוא לא השתקם מאז.."
הפרופסור אומר בעצב אבל ממשיך, "אני צריך שתביא לו בשבילי מעטפה." הוא אומר.
הוא שולף מהכיס מעטפה, נותן לך אותה, ואתה מסתכל עליה בסקרנות בזמן שהוא אומר,
"לוקאס, שלא תעז לקרוא אותה, זה עניין רציני פה." הוא אומר לך במבט קצת מאיים.
אתה והפרופסור נפרדים לשלום, ואתה יוצא מהמעבדה שלו.
*כרגע קיבלת משימה של העברת המכתב של פרופסור הרץ', במידה ותצליח - תזכה בפרס![/quote]
"אדוני אין שום סיכוי שאקרא את המעטפה, היא תעבור ללאונרדו כמו שננת לי אותה." "עוד משהו?" אני אומר ומתחיל לצאת
-
[quote=tomkane;845521]
[COLOR=yellow][B]טוני - NiGhtShiFt[/B][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=black]*קוראים לו טייסון, לא לוקאס*[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]לאחר הירידות הקשות שטוני אמר עלייך, אתה לא נשאר שותק.[/COLOR]
[COLOR=black]"למה אתה חושב שאתה הכי טוב שיש?" אתה עומר עם חיוך מעצבן.[/COLOR]
[COLOR=black]"בוא פיקאצ'ו, אנחנו לא לרמה שלו ושל.... המגבי העלוב שלו." [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל עליו בעיינים ורואה כמה שהוא זועם, אתה מחייך וממשיך,[/COLOR]
[COLOR=black]"עדיף שנלך עכשיו, שלא נגרום לו להפסיד את הקרב הראשון שלו.."[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתובב ומתחיל ללכת עם חיוך, אבל הוא אומר לך בזעם - "חכה, אפס!"[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה מפחד אה? מה דעתך שנערוך קרב כאן ועכשיו. אחד על אחד." [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתובב ומסתכל עליו בזמן שהוא מחייך. [/COLOR]
[COLOR=black]"פחחח, אין לי חשק לנצח אותך[/COLOR]
[/quote]
"אני לא חושב שתצליח לנצח כך שאין לך סיבה לנסות אפילו..."
"אני לא רוצה להשפיל אותך," אומר בחיוך, והולך ליציאה מן העיר לאמן את פיקאצו קצת.
-
[COLOR=black][quote][COLOR=black]נוסף פירוט על העיר פארסי בעמוד הראשי - וכל שאר הדברים עודכנו..[/COLOR][/quote][/COLOR]
[COLOR=black]עינב ממשיכה להסתכל עלייך במבט מופתע ומחכה לשמוע ממך הסבר.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני מצטערת אם הפתעתי אותך " את אומרת לה ומתפארת מהיופי של צ'יקוריטה[/COLOR]
[COLOR=black]את מציגה בפנייה אותך ואת האיווי שלך, ואומרת לה , בתלהבות יתרה:[/COLOR]
[COLOR=black]."יש לך צ'יקוריטה יפה מאוד ,אני יכולה ללטף אותה ?"[/COLOR]
[COLOR=black]לפני שהיא אפילו מספיקה לפתוח את הפה, "רוצה להיות שותפה במסע שלי?" את שואלת.[/COLOR]
[COLOR=black]היא מסתכלת עלייך כמה שניות, מנסה לעכל את מה שאמרת, [/COLOR]
[COLOR=black]"שותפה? רק עכשיו הכרנו.." היא אומרת תוך כדיי שהיא משתדלת להשמע נחמדה. [/COLOR]
[COLOR=black]"אבל אני יתקדם איתך עד העיר הבאה, עדיף שנלך ביחד ביער הזה, לכי תדעי איזה פוקימונים מסתובבים פה.."[/COLOR]
[COLOR=black]היא אומרת בזמן שהיא מסתכלת לצדדים ובוחנת את האיזור. [/COLOR]
[COLOR=black]"אוו, כמעט שכחתי, אני עינב, מהעיר ולנסי, אני מתאמת ומאמנת פוקימונים, טוב לא בדיוק מאמנת"[/COLOR]
[COLOR=black]היא אומרת ועל פניה מופיע מבט עצוב - "עכשיו הפסדתי למנהיג המכון הראשון" [/COLOR]
[COLOR=black]שאת שומעת את המילים המכון הראשון - עינייך נפתחות לרווחה, ואת נראת מסוקרנת.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]רון - yuval2132131[/B][/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי מסתכל עלייך ולא מבין מה הולך.[/COLOR]
[COLOR=black]"שלום פאנפי קטן, אני מזמין אותך לקרב נגד ג'וטי שלי!" אתה אומר ופאנפי עובר לעמדת קרב.[/COLOR]
[COLOR=black]"שמע ג'וטי, שנינו יודעים שבמכון הראשון יהיה פוקימוני אבן, וזה טוב נגד פוקימוני מעופף אז..." [/COLOR]
[COLOR=black]בזמן שאתה מדבר פידג'י מסתכל עלייך במבט עצוב ואתה רואה שהוא מתאכזב מדברייך. ומתקן מהר,[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב, לא משנה! בוא כבר נתחיל את הקרב!" אתה אומר לג'וטי והוא מסובב מבט אל פאנפי, [/COLOR]
[COLOR=black]שבאותו זמן רץ אל פידג'י שלך עם התקלה. [/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B]
ספירו עומד ומגן על פידג'י ומסתכל עלייך במבט עצבני. [/COLOR]
[COLOR=black]"היי, ספירו - תרגע!" אתה אומר לו ומנסה להסביר לו שאתה לא מנסה לפגוע בפידג'י.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני רק מנסה לעזור, תבין הוא נפצע.. תראה את היד שלו!" אתה מוסיף ומצביע עד היד החבושה של סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל ספירו לא מסתובב, ולהפך, הוא יוצא בניקור לכיוון שלך, אבל אתה מתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]"תשמע ספירו, אני באמת לא רוצה לפגוע בו!" אתה מנסה להסביר, אבל ספירו עף לעברך עם ניקור שוב פעם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מתכופף, ואז אומר, "טוב, לא רציתי לעשות את זה אבל.." אתה מחייך ומסתכל לעבר הבלבאזור שלך שמחכה לפקודה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה וסקווירטל שלך מסתכלים על המאנקי במבט עצבני, הוא יושב על העץ ואוכל את האוכל בהנאה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל אתה מתכוון לוותר לו?" אתה שואל את הפוקימון שלך בחיוב - "סקווירטל" הוא אומר בנימה של קרב.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווריטל תשתמש בקרן בועות קדימה!" אתה צועק ומצביע על מאנקי וסקווירטל שולח קרן בועות![/COLOR]
[COLOR=black]הקרן בועות פוגעת במאנקי והוא עף אחורה, אחרי כמה שניות הוא מתאושש, זורק את הקופסה של האוכל.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד מול הסקווירטל שלך ונושף מזעם בזמן שסקווירטל עושה מן ריקוד מסויים וצוחק על מאנקי.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא רץ לכיוון סקווירטל ומנסה לבצע עליו אגרוף קראטה [/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=red]לוקאס - לוקאס[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"אדוני אין שום סיכוי שאקרא את המעטפה, היא תעבור ללאונרדו כמו שננת לי אותה." [/COLOR]
[COLOR=black]"עוד משהו?" אתה שואל את הפרופסור ומתחיל לצאת, "שום דבר ידידי! בהצלחה לך!" הוא עונה ומנופף לשלום.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מתחיל להתקדם לכיוון דרך 1, אבל לפני שאתה נכנס אתה שומע שאגה.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה את אבא שלך ג'ון,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מעופף על גבי צ'אריזרד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/6.png[/IMG] ונוחת ליידך.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד מולך ומחייך, בזמן שאתה מלטף את הצ'אריזארד האהוב שעזרת לו לגדל.[/COLOR]
[COLOR=black]"בני היקר, אתה יוצא למסע שלך היום - וזה צעד חשוב מאוד בחייך!" הוא אומר ומחייך לעברך.[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה הולך לחוות חוויות מדהימות, אבל זה גם מסוכן הקטע הזה, ובמיוחד עם מה שקורה היום.. הוא אומר ומחייך בעצב.[/COLOR]
[COLOR=black]"בכל מקרה, לוקאס, קח את זה" הוא אומר ושולף מכיסו פעמון קטן, הוא נותן לך אותו ביד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem148.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=black]"זה פעמון חירום" הוא אומר ומחייך לעברך.בכל פעם שתהיה בצרה ותצטרף עזרה, תצלצל בפעמון הזה -[/COLOR]
[COLOR=black]יש לי משהו שקולט אותו. ואני אנסה להגיע כמה שיותר מהר." הוא אומר וקורץ לך.[/COLOR]
[COLOR=black]"אין בעיה אבא, אתה אומר ומחייך, תוך כדיי שאתה שולף את הפוקדור מהכיס ומוציא את צ'ארמנדר.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'ארמנדר מסתכל עלייך כמה שניות ולא מבין מי אתה, אתה מסביר לו שאתה המאמן החדש שלו ואתם הולכים להיות צוות.[/COLOR]
[COLOR=black]"אחלה בחירה" אומר לך אביך בזמן שצ'ארמנדר וצ'אריזארד משחקים ביחד. [/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=yellow]טוני - NiGhtShiFt[/COLOR][/B]
[COLOR=black]טייסון נשאר לעמוד מולך מחייך, ואתה אומר לו באלגנטיות, [/COLOR]
[COLOR=black]"אני לא חושב שתצליח לנצח כך שאין לך סיבה לנסות אפילו..."[/COLOR]
[COLOR=black]"אני לא רוצה להשפיל אותך," אתה אומר בחיוך, והולך ליציאה מן העיר לאמן את פיקאצו קצת. [/COLOR]
[COLOR=black]טייסון הולך מאחוריך והוא נראה רותח מזעם, "אתה עוד תשלם על זה, ילד עלוב." הוא צועק לעברך.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך בדרכך, "אז מה פיקאצ'ו - איך נפתרנו מהעלוקה הזה, אה?" אתה אומר לו ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא משיב לך בחיוב ומהנהן בראשו. פתאום אתה קולט מישהו רץ לעברכם במבט מבוהל והיסטרי,[/COLOR]
[COLOR=black]"תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]הוא חולף ליידך בריצה, וצועק את הדבר הזה מספר פעמים רבות. אתה מנסה לעצור אותו אבל הוא ממשיך ונעלם מהעין.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מנסה לחשוב לעצמך למה האיש המוזר התכוון בדבריו, אבל פתאום מולך ומול הפיקאצ'ו מופיע סנובול [/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/IMG][/COLOR]
-
[COLOR=dimgray][B]רון - yuval2132131[/B][/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי מסתכל עלייך ולא מבין מה הולך.[/COLOR]
[COLOR=black]"שלום פאנפי קטן, אני מזמין אותך לקרב נגד ג'וטי שלי!" אתה אומר ופאנפי עובר לעמדת קרב.[/COLOR]
[COLOR=black]"שמע ג'וטי, שנינו יודעים שבמכון הראשון יהיה פוקימוני אבן, וזה טוב נגד פוקימוני מעופף אז..." [/COLOR]
[COLOR=black]בזמן שאתה מדבר פידג'י מסתכל עלייך במבט עצוב ואתה רואה שהוא מתאכזב מדברייך. ומתקן מהר,[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב, לא משנה! בוא כבר נתחיל את הקרב!" אתה אומר לג'וטי והוא מסובב מבט אל פאנפי, [/COLOR]
[COLOR=black]שבאותו זמן רץ אל פידג'י שלך עם התקלה. [/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
"ג'וטי זה לא יהיה קשה לחמוק ממנו אתה חזק ומהיר" אני מעודד אותו " תעוף טיפה גבוהה ואז מתקפת רוח ואחריה תתפוס גובהה" אני אומר לו עם אצבע מושתת לפי כל פקודה שאני נותן
-
[quote=tomkane;845862]
[COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B]
ספירו עומד ומגן על פידג'י ומסתכל עלייך במבט עצבני. [/COLOR]
[COLOR=black]"היי, ספירו - תרגע!" אתה אומר לו ומנסה להסביר לו שאתה לא מנסה לפגוע בסטארלי.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני רק מנסה לעזור, תבין הוא נפצע.. תראה את היד שלו!" אתה מוסיף ומצביע עד היד החבושה של סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל ספירו לא מסתובב, ולהפך, הוא יוצא בניקור לכיוון שלך, אבל אתה מתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]"תשמע ספירו, אני באמת לא רוצה לפגוע בו!" אתה מנסה להסביר, אבל ספירו עף לעברך עם ניקור שוב פעם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מתכופף, ואז אומר, "טוב, לא רציתי לעשות את זה אבל.." אתה מחייך ומסתכל לעבר הבלבאזור שלך שמחכה לפקודה.[/COLOR]
[/quote]
פידג'י? טוב בטח התבלבלת בינו לבין סטארלי.
- - - - - - - - - - -
"אוקיי בלבאזור תקשיב, אנחנו לא רוצים להזיק לו כי הוא חבר של סטארלי!" אומר בעודי חושב מה לעשות..
"יש לי רעיון" אחשוב לעצמי, "תשתמש בגפן מצליפה ותתפוס אותו חזק עד כמה שאתה יכול, שלא יהיה מסוגל לזוז.." אומר לבלבאזור בחיוך נחוש.. ואקווה שזה יצליח להשתיק את ספירו.
-
[QUOTE=tomkane;845862][COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]עינב ממשיכה להסתכל עלייך במבט מופתע ומחכה לשמוע ממך הסבר.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני מצטערת אם הפתעתי אותך " את אומרת לה ומתפארת מהיופי של צ'יקוריטה[/COLOR]
[COLOR=black]את מציגה בפנייה אותך ואת האיווי שלך, ואומרת לה , בתלהבות יתרה:[/COLOR]
[COLOR=black]."יש לך צ'יקוריטה יפה מאוד ,אני יכולה ללטף אותה ?"[/COLOR]
[COLOR=black]לפני שהיא אפילו מספיקה לפתוח את הפה, "רוצה להיות שותפה במסע שלי?" את שואלת.[/COLOR]
[COLOR=black]היא מסתכלת עלייך כמה שניות, מנסה לעכל את מה שאמרת, [/COLOR]
[COLOR=black]"שותפה? רק עכשיו הכרנו.." היא אומרת תוך כדיי שהיא משתדלת להשמע נחמדה. [/COLOR]
[COLOR=black]"אבל אני יתקדם איתך עד העיר הבאה, עדיף שנלך ביחד ביער הזה, לכי תדעי איזה פוקימונים מסתובבים פה.."[/COLOR]
[COLOR=black]היא אומרת בזמן שהיא מסתכלת לצדדים ובוחנת את האיזור. [/COLOR]
[COLOR=black]"אוו, כמעט שכחתי, אני עינב, מהעיר ולנסי, אני מתאמת ומאמנת פוקימונים, טוב לא בדיוק מאמנת"[/COLOR]
[COLOR=black]היא אומרת ועל פניה מופיע מבט עצוב - "עכשיו הפסדתי למנהיג המכון הראשון" [/COLOR]
[COLOR=black]שאת שומעת את המילים המכון הראשון - עינייך נפתחות לרווחה, ואת נראת מסוקרנת.[/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
אני שמה את ידי על פי כדי לסתום אותו ,לוקח לי רגע להתעשת ולומר לה -
"אל תהיי עצובה ,את יודעת שאבא שלי,שהוא היה אלוף ליגת איי תפוז בגיל עשר שהוא
בא לפה לנסות ,לקח לו 27 פעמים כדי לנצח פה." אני אומרת לה.
"ובקשר לשותפות אני צחקתי" אני אומרת ,כמובן בשקר .
-
[quote]לוקאס - לוקאס
"אדוני אין שום סיכוי שאקרא את המעטפה, היא תעבור ללאונרדו כמו שננת לי אותה."
"עוד משהו?" אתה שואל את הפרופסור ומתחיל לצאת, "שום דבר ידידי! בהצלחה לך!" הוא עונה ומנופף לשלום.
אתה מתחיל להתקדם לכיוון דרך 1, אבל לפני שאתה נכנס אתה שומע שאגה.
אתה רואה את אבא שלך ג'ון, מעופף על גבי צ'אריזרד ונוחת ליידך.
הוא עומד מולך ומחייך, בזמן שאתה מלטף את הצ'אריזארד האהוב שעזרת לו לגדל.
"בני היקר, אתה יוצא למסע שלך היום - וזה צעד חשוב מאוד בחייך!" הוא אומר ומחייך לעברך.
"אתה הולך לחוות חוויות מדהימות, אבל זה גם מסוכן הקטע הזה, ובמיוחד עם מה שקורה היום.. הוא אומר ומחייך בעצב.
"בכל מקרה, לוקאס, קח את זה" הוא אומר ושולף מכיסו פעמון קטן, הוא נותן לך אותו ביד
"זה פעמון חירום" הוא אומר ומחייך לעברך.בכל פעם שתהיה בצרה ותצטרף עזרה, תצלצל בפעמון הזה -
יש לי משהו שקולט אותו. ואני אנסה להגיע כמה שיותר מהר." הוא אומר וקורץ לך.
"אין בעיה אבא, אתה אומר ומחייך, תוך כדיי שאתה שולף את הפוקדור מהכיס ומוציא את צ'ארמנדר.
צ'ארמנדר מסתכל עלייך כמה שניות ולא מבין מי אתה, אתה מסביר לו שאתה המאמן החדש שלו ואתם הולכים להיות צוות.
"אחלה בחירה" אומר לך אביך בזמן שצ'ארמנדר וצ'אריזארד משחקים ביחד.
[/quote]
"תודה אבא, אבל אני בטוח שלא תצטרך לבוא בבוא היום יהיה לי גם צ'אריזארד יפה וגדול כמו שלך" ' אני אומר בחיוך שמח איך בפנים אני מרגיש טיפה עצוב על הפרידה מהורי'
-
[COLOR=black][B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B] (פעם הבאה לצטט ולא רק להעתיק את הקטע שלך)[/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי הקטן רץ אל הפידג'י שלך ומנסה לבצע עליו התקלה. [/COLOR]
[COLOR=black]"ג'וטי, אני מאמין בך ושנינו יודעים שאתה חזק ומהיר - תחמוק ממנו!" אתה צועק במרץ לפידג'י שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מתחמק ועף באוויר בזמן שפאנפי מסתכל עליו ומופתע, "עכשיו תשמש ברוח!" אתה אומר לפידג'י.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י משתמש ברוח ומעיף את פאנפי על העץ הקרוב, פאנפי סופג נזק אבל קם מהר יחסית. [/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף גבוהה בשמיין, והוא נראה חסר אונים.[/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B] (אכן התבלבלתי, הכוונה היא לסטארלי כמובן.)[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקיי בלבאזור תקשיב, אנחנו לא רוצים להזיק לו כי הוא חבר של סטארלי!" אתה אומר בעודך חושב לעצמך מה לעשות..[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום נדלקת לך נורה בראש, ועולה לך רעיון - "בלבאזור, השתמש בהצלפת גפן ותתפוס אותו חזק כך שלא יהיה מסוגל לזוז!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה צועק בנחישות והבלבאזור שלך מיד מוציא 2 גפנים ושטסים לכיוון של ספירו.[/COLOR]
[COLOR=black]ספירו מתעופף באוויר ונלחם בגפנים ובסוף מצליח לברוח, הוא מסתכל על בלבאזור במבט זועם.[/COLOR]
[COLOR=black]עוד לפני שאתה מספיק להוציא משהו מהפה, הוא טס לכיוון של בלבאזור עם אס אווירי (Aerial Ace, למידה שאתה לא מכיר)[/COLOR]
[COLOR=black]הוא שורט במהירות את הבלבאזור שלך והוא עף אחורה.[/COLOR]
[COLOR=black]"בלבאזור! אל תכנע! לא עכשיו!" אתה צועק לבלבאזור בלהט יורד על הברכיים ומנסה לעזור לו להתאושש.[/COLOR]
[COLOR=black]ספירו עדיין מתעופף באוויר, והוא מסתכל עלייך במבט זועם - הוא טס אל בלבאזור עם ניקור![/COLOR]
[COLOR=black]אתה עוצם את העיניים ומגן על בלבאזור בגופך, אבל רגע לפני שספירו פוגע בך - [/COLOR]
[COLOR=black]הסטארלי הפצוע שחבשת, פגע בספירו בזמן שהוא היה בדרך אלייך, עם מתקפת כנף![/COLOR]
[COLOR=black]ספירו נפגע קשות ובורח מהמקום, אתה פותח את העיניים לאט לאט ורואה את סטארלי הקטן שוב פעם נופל ומותש לנגד עינייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"סטאר, סטארלי" הוא אומר, ואתה מבין שהוא מודה לך שעזרת לו, והוא רוצה להצטרף איתך למסע![/COLOR]
[COLOR=black]אני שמה את ידיך על הפה שלך כדי לסתום אותו ,לוקח לך רגע להתעשת,[/COLOR]
[COLOR=black]"אל תהיי עצובה ,את יודעת שאבא שלי,שהוא היה אלוף ליגת איי תפוז בגיל עשר שהוא[/COLOR]
[COLOR=black]בא לפה לנסות ,לקח לו 27 פעמים כדי לנצח פה." את אומרת בתקווה לעודד אותה, וזה מעלה על פניה חיוך קטן..[/COLOR]
[COLOR=black]"ובקשר לשותפות אני צחקתי" אני אומרת ,כמובן בשקר. ומגרדת את הראש עם חיוך מזוייף.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'יקוריטה ואיווי מתקרבים אחד לשני ומתחילים לשחק ביחד, שניכן מסתכלות על הפוקימונים שלכם ונהנים מזה שהם מתחברים. [/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתם שומעים זמזום, ומאחד העצים יוצאת אליכם בידריל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/15.png[/IMG] והיא נראת עצבנית במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=black]היא עפה לכיוון שלכם בשביל לתקוף אותכן ואתן נראות מפוחדות, אבל צ'יקוריטה מגיבה מהר ושולחתי עלייה עלי תער ! [/COLOR]
[COLOR=black]רגע לפני שבידריל פוגעת בכן היא סופגת את העלים ועפה אחורה, היא עושה מן צליל מוזר כזה, ואחרי כמה שניות - [/COLOR]
[COLOR=black]אתם רואים מרחוק להקה ענקית של בידרילים מתקרבת לעברכם ! שניכם מסתכלות אחת על השנייה,[/COLOR]
[COLOR=black]"את כבר יודעת שאני שונאת פוקימוני חרק?" אומרת עינב, ומסתכלת לכיוונך במבט מפוחד, כאילו היא מחכה שתציעי רעיון. [/COLOR]
[COLOR=black]"תודה אבא, אבל אני בטוח שלא תצטרך לבוא בבוא היום יהיה לי גם צ'אריזארד יפה וגדול כמו שלך" אתה אומר בחיוך חיצוני.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל בפנים אתה יודע שאתה לא רוצה להפרד מהורייך, מי יטפל בצ'אריזארד של אביך? מי יטפל באמך הנכה? אתה חושב לעצמך..[/COLOR]
[COLOR=black]אבל אין מה לעשות, הרצון והדחף לצאת למסע הפוקימונים, לכבוש את הליגה ולחקור את האסון שקרה לפני 15 שנה גובר על הכל. [/COLOR]
[COLOR=black]"אה אבא" אתה אומר ונזכר, "תגיד, איך אתה מכיר את הפרופסור הרץ'?" אתה שואל בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR=black]אבא שלך מעלה חיוך כאילו הוא נזכר במשהו, "זה סיפור ארוך בני, אבל אספר לך בהזדמנות."[/COLOR]
[COLOR=black]אתם באים להפרד לשלום אבל אז בן אדם היסטרי רץ אליכם וצועק ,"תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה ממש מבוהל ואביך ישר מתקדם אליו ומנסה לעצור אותו, האדם עוצר מתנשף ומיוזע, ואביך שואל אותו שאלות.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה לא שומע כלום מהשיחה שלהם, אבל אתה מבין שאביך ממש לחוץ - והוא גם מסמן לך ללכת.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך בדרכך , ואז נזכר שלפי דבריו של פרופסור הרץ' יש מוזיאון פוקימונים בעיר הבאה - פארסי ![/COLOR]
[COLOR=black]"צ'ארמנדר, חייבים להגיע לעיר הבאה!" אתה צועק לו, ושניכם מתחילים לרוץ. [/COLOR]
[COLOR=black]אתם ממשיכים לרוץ בזמן שאתם רואים ליידכם כל מיני פוקימונים, חברות מאנקים על העצים, סטארלים מעופפים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתם יכולים לחקור את הדרך הזאת ולחפש פוקימונים, אבל מצד שני אתה חייבים להגיע לעיר הבאה במהירות![/COLOR]
-
[quote]"תודה אבא, אבל אני בטוח שלא תצטרך לבוא בבוא היום יהיה לי גם צ'אריזארד יפה וגדול כמו שלך" אתה אומר בחיוך חיצוני.
אבל בפנים אתה יודע שאתה לא רוצה להפרד מהורייך, מי יטפל בצ'אריזארד של אביך? מי יטפל באמך הנכה? אתה חושב לעצמך..
אבל אין מה לעשות, הרצון והדחף לצאת למסע הפוקימונים, לכבוש את הליגה ולחקור את האסון שקרה לפני 15 שנה גובר על הכל.
"אה אבא" אתה אומר ונזכר, "תגיד, איך אתה מכיר את הפרופסור הרץ'?" אתה שואל בסקרנות.
אבא שלך מעלה חיוך כאילו הוא נזכר במשהו, "זה סיפור ארוך בני, אבל אספר לך בהזדמנות."
אתם באים להפרד לשלום אבל אז בן אדם היסטרי רץ אליכם וצועק ,"תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"
הוא נראה ממש מבוהל ואביך ישר מתקדם אליו ומנסה לעצור אותו, האדם עוצר מתנשף ומיוזע, ואביך שואל אותו שאלות.
אתה לא שומע כלום מהשיחה שלהם, אבל אתה מבין שאביך ממש לחוץ - והוא גם מסמן לך ללכת.
אתה ממשיך בדרכך , ואז נזכר שלפי דבריו של פרופסור הרץ' יש מוזיאון פוקימונים בעיר הבאה - פארסי !
"צ'ארמנדר, חייבים להגיע לעיר הבאה!" אתה צועק לו, ושניכם מתחילים לרוץ.
אתם ממשיכים לרוץ בזמן שאתם רואים ליידכם כל מיני פוקימונים, חברות מאנקים על העצים, סטארלים מעופפים.
אתם יכולים לחקור את הדרך הזאת ולחפש פוקימונים, אבל מצד שני אתה חייבים להגיע לעיר הבאה במהירות![/quote]
'אני מרגיש דחף עז לחקור את העזור למרות שאני חייב לרוץ' "טוב נו נלכוד רק סטארלי אחד צ'ארי ואז נרוץ יותר מהר אפילו"
-
[QUOTE][QUOTE=tomkane;846659][COLOR=black][B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B] (פעם הבאה לצטט ולא רק להעתיק את הקטע שלך)[/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי הקטן רץ אל הפידג'י שלך ומנסה לבצע עליו התקלה. [/COLOR]
[COLOR=black]"ג'וטי, אני מאמין בך ושנינו יודעים שאתה חזק ומהיר - תחמוק ממנו!" אתה צועק במרץ לפידג'י שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מתחמק ועף באוויר בזמן שפאנפי מסתכל עליו ומופתע, "עכשיו תשמש ברוח!" אתה אומר לפידג'י.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י משתמש ברוח ומעיף את פאנפי על העץ הקרוב, פאנפי סופג נזק אבל קם מהר יחסית. [/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף גבוהה בשמיין, והוא נראה חסר אונים.[/COLOR][/QUOTE]
סליחה שלא היתי פשוט הייתי בארוחת ערב חזרנו אחותי היתה חולה (אני לא יפרט) אז זה לקח זמן
--------------------------------------------------------
"פוקדור צא" אני אומר בזמן שאני מסובב את הכובע על הראש שלי ואז זורק את הפוקדור "נוווו.... נוו... כבר..."
-
[quote=tomkane;846659]
[COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B] (אכן התבלבלתי, הכוונה היא לסטארלי כמובן.)[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקיי בלבאזור תקשיב, אנחנו לא רוצים להזיק לו כי הוא חבר של סטארלי!" אתה אומר בעודך חושב לעצמך מה לעשות..[/COLOR]
[COLOR=black]פתאום נדלקת לך נורה בראש, ועולה לך רעיון - "בלבאזור, השתמש בהצלפת גפן ותתפוס אותו חזק כך שלא יהיה מסוגל לזוז!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה צועק בנחישות והבלבאזור שלך מיד מוציא 2 גפנים ושטסים לכיוון של ספירו.[/COLOR]
[COLOR=black]ספירו מתעופף באוויר ונלחם בגפנים ובסוף מצליח לברוח, הוא מסתכל על בלבאזור במבט זועם.[/COLOR]
[COLOR=black]עוד לפני שאתה מספיק להוציא משהו מהפה, הוא טס לכיוון של בלבאזור עם אס אווירי (Aerial Ace, למידה שאתה לא מכיר)[/COLOR]
[COLOR=black]הוא שורט במהירות את הבלבאזור שלך והוא עף אחורה.[/COLOR]
[COLOR=black]"בלבאזור! אל תכנע! לא עכשיו!" אתה צועק לבלבאזור בלהט יורד על הברכיים ומנסה לעזור לו להתאושש.[/COLOR]
[COLOR=black]ספירו עדיין מתעופף באוויר, והוא מסתכל עלייך במבט זועם - הוא טס אל בלבאזור עם ניקור![/COLOR]
[COLOR=black]אתה עוצם את העיניים ומגן על בלבאזור בגופך, אבל רגע לפני שספירו פוגע בך - [/COLOR]
[COLOR=black]הסטארלי הפצוע שחבשת, פגע בספירו בזמן שהוא היה בדרך אלייך, עם מתקפת כנף![/COLOR]
[COLOR=black]ספירו נפגע קשות ובורח מהמקום, אתה פותח את העיניים לאט לאט ורואה את סטארלי הקטן שוב פעם נופל ומותש לנגד עינייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"סטאר, סטארלי" הוא אומר, ואתה מבין שהוא מודה לך שעזרת לו, והוא רוצה להצטרף איתך למסע![/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR][/quote]
"וואיי סטארלי תודה, ממש הצלת אותי שם, אני חייב לך טובה!" אומר לו בחיוך ואוציא פוקדור מהכיס..
"בתור טובה אני מבטיח לקחת אותך למרכז הפוקימונים, שם יטפלו בך טוב יותר.. מה אתה אומר?!" אשאל בסקרנות..
לאחר מכן אוציא פוקדור מהכיס, אפתח את הפוקדור ואחייך עליו... ואחכ לראות עם התפיסה תצליח!
-
[COLOR=black][B][COLOR=red]לוקאס - לוקאס[/COLOR][/B]
אתה מסתובב בדרך1, רואה חוברת מאנקים על העצים, ואז בשמים רואה חבורת סטארלים מעופפים.
'וואו, אני אוהב את הפוקימון הזה, אני רוצה ללכוד אחד כזה!' אתה חושב לעצמך.
"היי, סטארלים - בואו לפה!" אתה צועק לשמיים וקורא להם, אבל הם ממשיכים לעוף ואפילו לא מסתכלים אלייך.
אתה מוציא קופסת אוכל מהתיק וממשיך לקרוא להם, אבל הם לא באים לכיוונך ונעלמים מטווח הראייה שלך.
אתה לוקח אבן וזורק אותה על הרצפה בעצבים, אתה מתבאס שלא הצלחת ללכוד אחד וממשיך ללכת,
אבל פתאום אתה רואה מולך משהו מעניין הרבה יותר, אתה רואה בויזל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/418.png[/IMG]
הבויזל רץ לצד נהר ווראייטי המדהים שזורם ליידך, וזה נראה כאילו הוא מנסה לברוח ממשהו.
פאנפי הקטן ספג את המכה והוא מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף בשמיים.
בנתיים אתה מנצל את ההזדמנות, מוציא פוקדור, הופך את הכובע - "צא פוקדור!" אתה צועק וזורק את הפוקדור.
פידג'י יורד ועומד לצידך, שניכם מסתכלים על הפוקדור שזז מצד לצד, "נוווו.... נוו... כבר..." אתה אומר במתח.
אבל ברגע אחד מהיר הפוקדור נפתח ופאנפי יוצא, ומיד משתמש בגלגול , הוא הופך להיות כמו גלגל
ומתגלגל לכיוון הפידג'י שלך במהירות ופוגע בו בפגיעה ישירה וחזקה! פידג'י עף אחורה.
"פידג'י, תעמוד על הרגליים - אני מאמין בך!" אתה צועק, ופידג'י מתאושש מהמכה וקם לאט לאט על רגליו, מחכה לפקודה.
אתה שוכב על הרצפה וליידך בלבאזור הפצוע, וסטארלי הקטן והחבוש עומד ליידך ומצייץ, אתה מבין שהוא רוצה להצטרף איתך למסע!
"וואיי סטארלי תודה, ממש הצלת אותי שם, אני חייב לך טובה!" אתה אומר לו בטון חמים ונעים.
לאחר מכן אתה מוציא פוקדור מהכיס ופותח אותו, סטארלי נכנס לבפנים, אתה מחכה כמה שניות והוא נלכד.
אתה מחייך בחיוך רחב, מסתכל על הפוקדור בגאווה ומכניס אותו לכיס, אתה מוציא אחד חדש,
"היי חבר, כדאי שגם אתה תנוח קצת בנתיים" אתה אומר ומכניס את בלבאזור לפוקדור.
אתה קם על רגלייך, ורץ במהירות לעבר מרכז הפוקימונים. ברכותיי - הגעת לעיר פארסי!
העיר פארסי מקשרת בין העיר ג'ונטילייף, לבין העיר של המכון הראשון- קיוקר. (מידע נוסף תוכל למצוא בנושא הראשי)
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם מחכה לך אחות ג'וי [IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG]
"שלום, אני האחות ג'וי של העיירה פארסי, אני אשמח לעזור לך ולפוקימונים שלך בכל בעיה." היא אומרת עם חיוך עדין.
אתה מגיש לה את 2 הפוקדורים, ממתין זמן קצר ולאחר מכן היא יוצאת מהמרפאה ומחזירה לך אותם.
"הם בריאים ושלמים" היא אומרת אלייך ומחייכת. [/COLOR]
-
[QUOTE]
פאנפי הקטן ספג את המכה והוא מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף בשמיים.
בנתיים אתה מנצל את ההזדמנות, מוציא פוקדור, הופך את הכובע - "צא פוקדור!" אתה צועק וזורק את הפוקדור.
פידג'י יורד ועומד לצידך, שניכם מסתכלים על הפוקדור שזז מצד לצד, "נוווו.... נוו... כבר..." אתה אומר במתח.
אבל ברגע אחד מהיר הפוקדור נפתח ופאנפי יוצא, ומיד משתמש בגלגול , הוא הופך להיות כמו גלגל
ומתגלגל לכיוון הפידג'י שלך במהירות ופוגע בו בפגיעה ישירה וחזקה! פידג'י עף אחורה.
"פידג'י, תעמוד על הרגליים - אני מאמין בך!" אתה צועק, ופידג'י מתאושש מהמכה וקם לאט לאט על רגליו, מחכה לפקודה.
[/QUOTE]
"תקוף במתקפת חול ואז תצלול מייד לתוך ענן החול בהתקלה ככה שלא ידע מאיפה אתה בא!" אני אומר לג'וטי
-
[quote=tomkane;845862]
[COLOR=black]אתה וסקווירטל שלך מסתכלים על המאנקי במבט עצבני, הוא יושב על העץ ואוכל את האוכל בהנאה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל אתה מתכוון לוותר לו?" אתה שואל את הפוקימון שלך בחיוב - "סקווירטל" הוא אומר בנימה של קרב.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווריטל תשתמש בקרן בועות קדימה!" אתה צועק ומצביע על מאנקי וסקווירטל שולח קרן בועות![/COLOR]
[COLOR=black]הקרן בועות פוגעת במאנקי והוא עף אחורה, אחרי כמה שניות הוא מתאושש, זורק את הקופסה של האוכל.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד מול הסקווירטל שלך ונושף מזעם בזמן שסקווירטל עושה מן ריקוד מסויים וצוחק על מאנקי.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא רץ לכיוון סקווירטל ומנסה לבצע עליו אגרוף קראטה [/COLOR]
[/quote]
"סקווירטל מהר תשתמש בקרן בועות על הרגליים שלו כדי להפיל אותו ואז תשתמש בהתקלה קדימה!" אצעק
-
[quote]לוקאס - לוקאס
אתה מסתובב בדרך1, רואה חוברת מאנקים על העצים, ואז בשמים רואה חבורת סטארלים מעופפים.
'וואו, אני אוהב את הפוקימון הזה, אני רוצה ללכוד אחד כזה!' אתה חושב לעצמך.
"היי, סטארלים - בואו לפה!" אתה צועק לשמיים וקורא להם, אבל הם ממשיכים לעוף ואפילו לא מסתכלים אלייך.
אתה מוציא קופסת אוכל מהתיק וממשיך לקרוא להם, אבל הם לא באים לכיוונך ונעלמים מטווח הראייה שלך.
אתה לוקח אבן וזורק אותה על הרצפה בעצבים, אתה מתבאס שלא הצלחת ללכוד אחד וממשיך ללכת,
אבל פתאום אתה רואה מולך משהו מעניין הרבה יותר, אתה רואה בויזל
הבויזל רץ לצד נהר ווראייטי המדהים שזורם ליידך, וזה נראה כאילו הוא מנסה לברוח ממשהו.
[/quote]
"המ... גם בוויזל הוא פוקימון לא רע, צ'ארי שריטה על בוויזל"
-
[quote=tomkane;847096][COLOR=black]
אתה שוכב על הרצפה וליידך בלבאזור הפצוע, וסטארלי הקטן והחבוש עומד ליידך ומצייץ, אתה מבין שהוא רוצה להצטרף איתך למסע!
"וואיי סטארלי תודה, ממש הצלת אותי שם, אני חייב לך טובה!" אתה אומר לו בטון חמים ונעים.
לאחר מכן אתה מוציא פוקדור מהכיס ופותח אותו, סטארלי נכנס לבפנים, אתה מחכה כמה שניות והוא נלכד.
אתה מחייך בחיוך רחב, מסתכל על הפוקדור בגאווה ומכניס אותו לכיס, אתה מוציא אחד חדש,
"היי חבר, כדאי שגם אתה תנוח קצת בנתיים" אתה אומר ומכניס את בלבאזור לפוקדור.
אתה קם על רגלייך, ורץ במהירות לעבר מרכז הפוקימונים. ברכותיי - הגעת לעיר פארסי!
העיר פארסי מקשרת בין העיר ג'ונטילייף, לבין העיר של המכון הראשון- קיוקר. (מידע נוסף תוכל למצוא בנושא הראשי)
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם מחכה לך אחות ג'וי [IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG]
"שלום, אני האחות ג'וי של העיירה פארסי, אני אשמח לעזור לך ולפוקימונים שלך בכל בעיה." היא אומרת עם חיוך עדין.
אתה מגיש לה את 2 הפוקדורים, ממתין זמן קצר ולאחר מכן היא יוצאת מהמרפאה ומחזירה לך אותם.
"הם בריאים ושלמים" היא אומרת אלייך ומחייכת. [/COLOR][/quote]
אחי תשמע, אתה עושה לי אתה היום שאתה שם אותי בסוף של העדכון הכי קל ככה, עם תוכל תעשה את זה כל הזמן!
- - - - - - - - - - - - - - - - -
"תודה רבה לך האחות ג'וי!" אומר לה בחיוך ואקוד קידה קטנה, לאחר מכן אנופף לה לשלום אצעד אל מחוץ למרכז..
"הגיע הזמן שנתאמן קצת בכמה קרבות ונתחזק.." אחשוב לעצמי ואסתובב קצת לחפש מאמן או פוקימון לקרב.
-
[COLOR=black]פידג'י מתאושש מהמכה ועומד על הרגליים באיטיות, הוא מחייך ומחכה לפקודה.[/COLOR]
[COLOR=black]"תקוף במתקפת חול ואז תצלול מייד לתוך ענן החול בהתקלה ככה שלא ידע מאיפה אתה בא!", אתה צועק בנחישות[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מיד מוזיז את הכנפיים שלו ומעיף חול על פאנפי, פאנפי לא רואה כלום ולפני שהוא מספיק להבין מה הולך[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י צולל לענן חול ופוגע בו בהתקלה בפגיעה חזקה במיוחד! פלאפי הקטן עף אחורה ונתקע בעץ. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה ממש חלש ופצוע.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam (סקווירטל יודע בועות, לא קרן בועות - יש הבדל)[/COLOR][/B]
מאנקי העצבני רץ ומקפץ לכיוון הסקווירטל שלך במטרה לבצע עליו אגרוף קראטה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל מהר תשתמש בבועות על הרגליים שלו כדי להפיל אותו ואז תשתמש בהתקלה קדימה!", אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שולח לעבר מאנקי בועות לרגליים וזה עוצר את מאנקי, אך הוא לא נופל. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל רץ לעבר מאנקי ומנסה לבצע עליו התקלה אבל מאנקי הזריז מתחמק מהר, ונותן לו אגרוף קראטה ![/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל צונח על הרצפה, והוא נראה לא טוב, בנתיים מאנקי רואה את זה - צוחק ובורח![/COLOR]
[COLOR=black]"היי, תחזור לכאן! חתיכת.." אתה אומר למאנקי, אבל פתאום אני רואה שסקווירטל שלך מתאושש וקם - ומתחיל לרדוף אחריו![/COLOR]
[COLOR=black]אתה רץ אחרי הסקווירטל שלך ואחרי מרחק קצר אתם רואים את מאנקי בורח ומטפס על עץ.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד על ענף של עץ וליידו נראה פרימיפ עצבני במיוחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/57.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]אתה וצ'ארמנדר שלך מבחינים בבויזל הקטן שרץ ליד נהר הווראייטי ובורח ממשהו.[/COLOR]
[COLOR=black]'גם בוויזל פוקימון לא רע' אתה חושב לעצמך, "קדימה צ'ארי תשמש בשריטה על בוויזל" אתה אומר ומסתכל על הצ'ארמנדר שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'ארמנדר שלך רץ לעבר בוויזל ומנסה להפתיע אותו עם שריטה אבל בוויזל קולט אותו, [/COLOR]
[COLOR=black]בזמן שצ'ארמנדר רץ אליו הוא יורה אקדח מים וזה פוגע בצ'ארמנדר שסופג נזק ועף אחורה - אבל עדיין נשאר לעמוד![/COLOR]
[COLOR=black]בוויזל ממשיך לרוץ, ופתאום אתם שומעים מאחוריו "היי בוויזל! חזור הנה מהר !" ואתם רואים מאמן רץ אחריו.[/COLOR]
[COLOR=black]המאמן נראה צעיר במיוחד וסביר להניח שהוא התחיל את מסע הפוקימונים שלו לא מזמן, בוויזל מסתכל עליו וממשיך לברוח.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל אז צ'ארמנדר שלך נעמד מולו, בווויזל מוקף מכל הכיוונים והוא מחליט לחזור לעבר המאמן שלו. [/COLOR]
[COLOR=black]"תפסיק כבר לעשות שטויות, בוויזל.." הוא אומר בייאוש, כאילו זה לא פעם ראשונה שבוויזל עושה צרות.[/COLOR]
[COLOR=black]"מ-מ-מה ? זה הבוויזל ש-ש-שלך?" אתה אומר בגמגום ולא מבין. "כן, מצטער אם הוא עשה משהו" הוא אומר ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"מה דעתך על קרב בינינו? הצ'ארמנדר שלך נראה טוב!" הוא אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black] "תודה רבה לך, האחות ג'וי!" אתה אומר בחיוך לעבר האחות ויוצא מהמרפאה.[/COLOR]
[COLOR=black]'הגיע הזמן שנתאמן קצת בכמה קרבות ונתחזק..', אתה חושב לעצמך ויוצא להמשיך בדרך 1 לכיוון המכון הראשון.[/COLOR]
[COLOR=black]הדרך נראת כמו הדרך הראשונה שהובילה לעיר פארסי, אבל כאן יש אווירה מוזרה, יש יותר עצים. [/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתה שומע קולות של ילד שצועק, "עזוב אותי - בבקשה - אל תפגע בי!" אתה מהר רץ לכיוון,[/COLOR]
[COLOR=black]והמראה לפנייך זה מראה מזעזע, אתה רואה איש שירד מהאופנוע שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], מאיים על ילד קטן ומנסה לגנוב לו את התיק![/COLOR]
[COLOR=black]"תביא את זה כבר פרחח, אני לא רוצה לפגוע בך!" האיש על האופנוע אומר בחיוך מריר. אבל הילד לא עוזב את התיק וצועק לכל עבר "הצילו".[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
-
[quote=tomkane;848367]
[COLOR=black] "תודה רבה לך, האחות ג'וי!" אתה אומר בחיוך לעבר האחות ויוצא מהמרפאה.[/COLOR]
[COLOR=black]'הגיע הזמן שנתאמן קצת בכמה קרבות ונתחזק..', אתה חושב לעצמך ויוצא להמשיך בדרך 1 לכיוון המכון הראשון.[/COLOR]
[COLOR=black]הדרך נראת כמו הדרך הראשונה שהובילה לעיר פארסי, אבל כאן יש אווירה מוזרה, יש יותר עצים. [/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתה שומע קולות של ילד שצועק, "עזוב אותי - בבקשה - אל תפגע בי!" אתה מהר רץ לכיוון,[/COLOR]
[COLOR=black]והמראה לפנייך זה מראה מזעזע, אתה רואה איש שירד מהאופנוע שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], מאיים על ילד קטן ומנסה לגנוב לו את התיק![/COLOR]
[COLOR=black]"תביא את זה כבר פרחח, אני לא רוצה לפגוע בך!" האיש על האופנוע אומר בחיוך מריר. אבל הילד לא עוזב את התיק וצועק לכל עבר "הצילו".[/COLOR]
[/quote]
תעדכן בבקשה את סטארלי, אני צריך לדעת איזה התקפות יש לה!"
"אוקיי צריך לפעול בשקט, כי האיש הזה לא נראה ממש "טוב-לב".." אמלמל לעצמי בשקט בציניות, אלך צעד אחד אחורה ואוציא את בלבאזור וסטארלי.
"אוקיי תיהיו בשקט עכשיו, זה חשוב, תסתכלו על האיש הזה שם בלבאזור אני רוצה שתבוא עליו מאחור ותקשור אותו בפגן במצליפה ואתה סטארלי תקוף אותו במתכפת קנף, קדימה אני סומך עליכם!"
אומר להם בחיוך נחוש, ואסמן להם עם היד לצאת לפעולה!
-
[quote]לוקאס - לוקאס
אתה וצ'ארמנדר שלך מבחינים בבויזל הקטן שרץ ליד נהר הווראייטי ובורח ממשהו.
'גם בוויזל פוקימון לא רע' אתה חושב לעצמך, "קדימה צ'ארי תשמש בשריטה על בוויזל" אתה אומר ומסתכל על הצ'ארמנדר שלך.
צ'ארמנדר שלך רץ לעבר בוויזל ומנסה להפתיע אותו עם שריטה אבל בוויזל קולט אותו,
בזמן שצ'ארמנדר רץ אליו הוא יורה אקדח מים וזה פוגע בצ'ארמנדר שסופג נזק ועף אחורה - אבל עדיין נשאר לעמוד!
בוויזל ממשיך לרוץ, ופתאום אתם שומעים מאחוריו "היי בוויזל! חזור הנה מהר !" ואתם רואים מאמן רץ אחריו.
המאמן נראה צעיר במיוחד וסביר להניח שהוא התחיל את מסע הפוקימונים שלו לא מזמן, בוויזל מסתכל עליו וממשיך לברוח.
אבל אז צ'ארמנדר שלך נעמד מולו, בווויזל מוקף מכל הכיוונים והוא מחליט לחזור לעבר המאמן שלו.
"תפסיק כבר לעשות שטויות, בוויזל.." הוא אומר בייאוש, כאילו זה לא פעם ראשונה שבוויזל עושה צרות.
"מ-מ-מה ? זה הבוויזל ש-ש-שלך?" אתה אומר בגמגום ולא מבין. "כן, מצטער אם הוא עשה משהו" הוא אומר ומחייך.
"מה דעתך על קרב בינינו? הצ'ארמנדר שלך נראה טוב!" הוא אומר בחיוך.
[/quote]
"בהחלט רק שהקרב יהיה מהיר אני חייב ללכת"
-
[QUOTE][QUOTE=tomkane;848367][B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
[COLOR=black]פידג'י מתאושש מהמכה ועומד על הרגליים באיטיות, הוא מחייך ומחכה לפקודה.[/COLOR]
[COLOR=black]"תקוף במתקפת חול ואז תצלול מייד לתוך ענן החול בהתקלה ככה שלא ידע מאיפה אתה בא!", אתה צועק בנחישות[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מיד מוזיז את הכנפיים שלו ומעיף חול על פאנפי, פאנפי לא רואה כלום ולפני שהוא מספיק להבין מה הולך[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י צולל לענן חול ופוגע בו בהתקלה בפגיעה חזקה במיוחד! פלאפי הקטן עף אחורה ונתקע בעץ. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה ממש חלש ופצוע.[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד ג'וטי!!!! פוקדור צא!!" אני אומר בפעם השניה אחרי שאני מסובב את הכובע וזורק את הפוקדור "נו... נוו כבר!!!...."
-
[quote=tomkane;848367]
[COLOR=black][B][COLOR=blue][COLOR=#696969][/COLOR]אדם - GeneralAdam (סקווירטל יודע בועות, לא קרן בועות - יש הבדל)[/COLOR][/B]
מאנקי העצבני רץ ומקפץ לכיוון הסקווירטל שלך במטרה לבצע עליו אגרוף קראטה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל מהר תשתמש בבועות על הרגליים שלו כדי להפיל אותו ואז תשתמש בהתקלה קדימה!", אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שולח לעבר מאנקי בועות לרגליים וזה עוצר את מאנקי, אך הוא לא נופל. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל רץ לעבר מאנקי ומנסה לבצע עליו התקלה אבל מאנקי הזריז מתחמק מהר, ונותן לו אגרוף קראטה ![/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל צונח על הרצפה, והוא נראה לא טוב, בנתיים מאנקי רואה את זה - צוחק ובורח![/COLOR]
[COLOR=black]"היי, תחזור לכאן! חתיכת.." אתה אומר למאנקי, אבל פתאום אני רואה שסקווירטל שלך מתאושש וקם - ומתחיל לרדוף אחריו![/COLOR]
[COLOR=black]אתה רץ אחרי הסקווירטל שלך ואחרי מרחק קצר אתם רואים את מאנקי בורח ומטפס על עץ.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד על ענף של עץ וליידו נראה פרימיפ עצבני במיוחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/57.png[/IMG][/COLOR]
[/quote]
"אני חושב שזו אמא שלו" אגיד בלחש
"היי סקווירטל אני חושב שכדאי שנחזור עכשיו אחורה... סקווירטל תחזור!" אגיד בזמן שאני אתחיל ללכת אחורה
-
[quote=tomkane;845862]
[COLOR=black]טייסון נשאר לעמוד מולך מחייך, ואתה אומר לו באלגנטיות, [/COLOR]
[COLOR=black]"אני לא חושב שתצליח לנצח כך שאין לך סיבה לנסות אפילו..."[/COLOR]
[COLOR=black]"אני לא רוצה להשפיל אותך," אתה אומר בחיוך, והולך ליציאה מן העיר לאמן את פיקאצו קצת. [/COLOR]
[COLOR=black]טייסון הולך מאחוריך והוא נראה רותח מזעם, "אתה עוד תשלם על זה, ילד עלוב." הוא צועק לעברך.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך בדרכך, "אז מה פיקאצ'ו - איך נפתרנו מהעלוקה הזה, אה?" אתה אומר לו ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא משיב לך בחיוב ומהנהן בראשו. פתאום אתה קולט מישהו רץ לעברכם במבט מבוהל והיסטרי,[/COLOR]
[COLOR=black]"תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]הוא חולף ליידך בריצה, וצועק את הדבר הזה מספר פעמים רבות. אתה מנסה לעצור אותו אבל הוא ממשיך ונעלם מהעין.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מנסה לחשוב לעצמך למה האיש המוזר התכוון בדבריו, אבל פתאום מולך ומול הפיקאצ'ו מופיע סנובול [/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/IMG][/COLOR][/quote]
נראה לי שהוא יהיה אימון טוב ומהיר בשבילך פיקאצו לא?
צא ותשתמש מהירות ואחריו רעם!
-
[quote]
[B][COLOR=black][COLOR=black][B]הנושא הראשי עודכן בכל הדברים.[/B][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=black]
[/COLOR][/quote]
[COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B] (עדכנתי את סטארלי)[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שהאופנוען לא מרפה ולא עוזב את הילד, בזמן שהילד הקטן והמסכן קורא לעזרה.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקי אני צריך לפעול בשקט, כי הוא לא נראה לי מהחבר'ה הטובים.." אתה אומר לעצמך ומוציא את בלבאזור וסטארלי מהפוקדורים.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקיי תיהיו בשקט עכשיו, זה חשוב, תסתכלו על האיש הזה,[/COLOR]
[COLOR=black]בלבאזור אני רוצה שתבוא עליו מאחור ותקשור אותו בפגן במצליפה ואתה סטארלי תקוף אותו במתכפת קנף, קדימה אני סומך עליכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה לוחש להם את זה אבל בנחישות, ומסמן להם לצאת לפעולה ! בלבאזור שלך מיד רץ מאחורי האיש עם האופנוע, הוא קושר אותו עם גפן מצליפה![/COLOR]
[COLOR=black]"מה לעזעזל?!" האיש צועק ומסתכל לסביבה, הוא מבחין בך ועושה לך מבט מאיים מאוד, הוא מנסה להשתחרר מהקשירה אבל לא מצליח.[/COLOR]
[COLOR=black]הילד הקטן מסתכל עלייך בהערצה גדולה, אתה ממש מציל אותו. בנתיים סטארלי שלך עולה לאוויר וטס במהירות לכיוון האופנוען עם מתקפת כנף![/COLOR]
[COLOR=black]רגע לפני שסטארלי שלך פוגע בו, מגיע מהאוויר קרובאט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/169.png[/IMG] ונושך את הסטארלי שלך ובאותו זמן מרעיל אותו ! [/COLOR]
[COLOR=black]סטארלי שלך נופל והוא נראה מעולף, "בלבאזור - תתקוף אותו עכשיו" אתה צועק לפוקימון שלך! בלבאזור משחרר את הגפן מהאופנוען, ושולח לכיוון קרובאט.[/COLOR]
[COLOR=black]קרובאט בנתיים מתחמק מהגפנים ומתקדם בטיסה מהירה לכיוון בלבאזור ואז פוגע בו באס אווירי ! בלבאזור עף אחורה ונפגע קשה מהמכה (מעופף משפיע על עשב).[/COLOR]
[COLOR=black]שני הפוקימונים שלך נראים גמורים, ואז אתה שומע רעש של אופנוע נוסף, אתה מסתכל לכיוון ורואה אופנוען נוסף שנראה כמו הקודם שמגיע לאיזור! :[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], הוא נראה בדיוק כמו השני! [/COLOR]
[COLOR=black]"עבודה טובה קרובאט" הוא אומר ומחייך לקרובאט ואתה מבין שזה הפוקימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=black]"פעם הבאה אל תתערב בעניינים שלנו" אומר לך האופנוען הראשון. הילד הקטן שעוד צופה והכל בתדהמה לא מבין מה הולך.[/COLOR]
[COLOR=black]שני האופנוענים, שמסתבר שהם אחים תאומים, הולכים לכיוון הילד וחוטפים לו בכוח את התיק! אחד מהם נותן לו אגרוף לפנים והילד נופל ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=black]שניהם עולים על האופנועים ובורחים מהמקום עם התיק הגנוב, ואתה נשאר מסתכל על 2 הפוקימונים המעולפים שלך, ומרגיש שנכשלת.[/COLOR]
[COLOR=black]המאמן מאתגר אותך לקרב ומחייך לעברך. [/COLOR]
[COLOR=black]"בהחלט רק שהקרב יהיה מהיר אני חייב ללכת" , אתה עונה ומוכן לקרב. [/COLOR]
[COLOR=black]"טוב, אז זה יהיה קרב אחד על אחד" הוא אומר ומחייך "הבוויזל שלי - נגד הצ'ארמנדר שלך !" [/COLOR]
[COLOR=black]'אוי, אבל סוג מים אפקטיבי על סוג אש' אתה חושב לעצמך, אבל אתה מחייך לעברו ואומר "אני מוכן." [/COLOR]
[COLOR=black]"טוב אז קדימה, בוויזל - צא אליו עם מהירות!" הוא צועק לכיוון בוויזל, שיוצא לכיוון צ'ארמנדר עם מתקפת מהירות.[/COLOR]
[B][COLOR=black][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]פאנפי הקטן עומד מולך ומול הפידג'י שלך והוא נראה ממש חלש ופצוע. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה לא חושב פעמיים ומנצל את ההזמדנות, בפעם השנייה, "פוקדור- צא!" אתה אומר וזורק את הפוקדור![/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי נכנס לתוך הפוקדור והוא מסתובב וצד מצד לצד, "נו כבר.." אתה אומר ואתה ופידג'י מסתכלים במתח.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה שניות, הפוקדור מפסיק לזוז - אתה לכדת פאנפי! אתה ישר צועק מרוב אושר ומחבק את הפידג'י שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]"היית מעולה ג'וטי, עבודה טובה!" אתה אומר לו בזמן שהוא נמחץ בין ידייך.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מסמן לך שהוא עייף מהקרב ואתה מכניס אותו לפוקדור.[/COLOR]
[B][COLOR=black][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]מאנקי הקטן עומד על העץ ליד פריימיפ העצבני. 'זאת בטח אמא שלו' אתה חושב לעצמך. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל עומד למטה עצבני ומשקיף עליהם, "טוב.. סקווירטל.. אני חושב שעדיף שנחזור.." אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל מסתכל עלייך, מסתכל על מאנקי ופריימיפ, מסתכל שוב עלייך, ושוב עליהם - לבסוף בא אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=black]שניכם מתחילים ללכת מהמקום אבל אז מאנקי מתחיל לעשות קולות ולרקוד, משהו שמעצבן את סקווירטל הגאוותני שלך![/COLOR]
[COLOR=black]בלי פקודה שלך - סקווירטל רץ לשם ושולח לעבר העץ מתקפת בועות! זה פוגע במאנקי הקטן שבאמצע הריקוד והוא נופל מהעץ ונפגע.[/COLOR]
[COLOR=black]הפריימיפ העצבני מיד קופץ מהעץ עם אגרוף אווירי ופוגע בסקווירטל שלך בעוצמה - סקווירטל ישר עף לידיים שלך ואתה נופל איתו. [/COLOR]
[COLOR=black]פריימיפ נראה רותח מזעם וממש יוצא לו עשן מהאף, אתה מרים את הראש ורואה שהוא מסתכל עליכם במבט עצבני.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול מופיע מולך ומול הפיקאצ'ו שלך ומסתכל עליכם במבט אדיש.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב פיקאצ'ו אני מאמין שזה יהיה אימון מהיר וטוב", אתה אומר לו ומחייך לעברו. [/COLOR]
[COLOR=black]"רוץ אליו עם מהירות ואז השתמש ברעם!" פיקאצ'ו מציית לפקודה ומיד יוצא לכיוון סנוובול עם מהירות.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול נשאר במקום ואתה לא מבין למה, פיקאצ'ו ממש קרוב לפגיעה ! ורגע לפני.. סנובול פשוט זז הצידה במהירות בלתי יאומנת![/COLOR]
[COLOR=black]הוא בא מהצד של פיקאצ'ו שפספס את המתקפה, ומשתמש בנשיכה! בזמן שהא נושך את פיקאצ'ו שנראה סובל מכאבים - הוא משתמש ברעם![/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו משתמש ברעם וסנובול שצמודה אליו נפגעת בפגיעה רצינית מהמכה, היא עפה ונופלת על האדמה והיא ספגה נזק רציני.[/COLOR]
[COLOR=black]אחרי כמה שניות היא מתאוששת לאט לאט, וקמה על רגליה. "טוב פיקאצ'ו, הגיע הזמן לסיים את זה." אתה אומר ופתאום משהו מוזר קורה.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול הופך להיות זוהר, והוא משנה צורה, כן כן - הוא מתפתח! אחרי כמה שניות מופיע מול הפיקאצ'ו שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/210.png[/IMG] עצבני במיוחד. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה פתאום חזק כמו שור, ופיקאצ'ו שלך נראה קצת מפוחד ומסתכל עלייך בשביל פקודה.[/COLOR]
-
[QUOTE][B][COLOR=black][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]פאנפי הקטן עומד מולך ומול הפידג'י שלך והוא נראה ממש חלש ופצוע. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה לא חושב פעמיים ומנצל את ההזמדנות, בפעם השנייה, "פוקדור- צא!" אתה אומר וזורק את הפוקדור![/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי נכנס לתוך הפוקדור והוא מסתובב וצד מצד לצד, "נו כבר.." אתה אומר ואתה ופידג'י מסתכלים במתח.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה שניות, הפוקדור מפסיק לזוז - אתה לכדת פאנפי! אתה ישר צועק מרוב אושר ומחבק את הפידג'י שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]"היית מעולה ג'וטי, עבודה טובה!" אתה אומר לו בזמן שהוא נמחץ בין ידייך.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מסמן לך שהוא עייף מהקרב ואתה מכניס אותו לפוקדור.[/COLOR][/QUOTE]
אחי תסתכל בהתחלה אני אמרתי שאני ישאיר אותו מחוץ לפוקדור אז אני לא יכול להחזיר אותו תשים לב...אולי תרשום את זה בדף הראשי
-----------------------------------------------
"ישששש!!!" אני צורח על ג'וטי ואז אני מתנש תוך כדי שאני מסדיר את הנשימה אני אומר לו "אתה נראה עייף בוא נלך לעיר פארסי ותיהיה במרכז הפוקימונים ושם ירפאו אותך.... אתה היית ענק!!" אני אומר בשמחה אל ג'וטי אני לוקח את הפוקדור של פנפי החדש ואז מוציא אותו ואני אומר לו "פנפי אני המאמן שלך מעכשיו מקווה שאני ואתה נסתדר ותכיר זה החבר החדש שלך ג'וטי" אני אומר תוך כדי שאני חושב 'אני מקווה שהם יסתדרו' "קדימה פנפי אני ישאיר אותך בינתיים מחוץ לפוקדור כדי שאתה וג'וטי תתחברו באו נלך לעיר פארסי למרכז הפוקימונים... ודרך אגב" אני מוסיף "פנפי גם אתה היית מצוין" אני מחייך אליו
"קדימה! בדרך שניכם תוכלו לשחק" ושלושתינו ממשיכים לעיר פארסי
-------------------------
סליחה שאני שלחתי מגילה....
-
[quote=tomkane;849105][B][COLOR=black][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]מאנקי הקטן עומד על העץ ליד פריימיפ העצבני. 'זאת בטח אמא שלו' אתה חושב לעצמך. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל עומד למטה עצבני ומשקיף עליהם, "טוב.. סקווירטל.. אני חושב שעדיף שנחזור.." אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל מסתכל עלייך, מסתכל על מאנקי ופריימיפ, מסתכל שוב עלייך, ושוב עליהם - לבסוף בא אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=black]שניכם מתחילים ללכת מהמקום אבל אז מאנקי מתחיל לעשות קולות ולרקוד, משהו שמעצבן את סקווירטל הגאוותני שלך![/COLOR]
[COLOR=black]בלי פקודה שלך - סקווירטל רץ לשם ושולח לעבר העץ מתקפת בועות! זה פוגע במאנקי הקטן שבאמצע הריקוד והוא נופל מהעץ ונפגע.[/COLOR]
[COLOR=black]הפריימיפ העצבני מיד קופץ מהעץ עם אגרוף אווירי ופוגע בסקווירטל שלך בעוצמה - סקווירטל ישר עף לידיים שלך ואתה נופל איתו. [/COLOR]
[COLOR=black]פריימיפ נראה רותח מזעם וממש יוצא לו עשן מהאף, אתה מרים את הראש ורואה שהוא מסתכל עליכם במבט עצבני.[/COLOR]
[COLOR=black].[/COLOR][/quote]
אחי אני כותב במקום התקלה דחיפה-->התקלה=דחיפה
"טוב אם אתחלנו אז כדאי שנסיים" אגיד בחיוך
"היי סקווירטל רוצה לסגור חשבון על הפריימיפ הזה?" אשאל בחיוך
אני קם ומרים את סקווירטל וצועק:"סקווירטל תשתמש בדחיפה קדימה!"
-
[quote=tomkane;849105][COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B] (עדכנתי את סטארלי)[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שהאופנוען לא מרפה ולא עוזב את הילד, בזמן שהילד הקטן והמסכן קורא לעזרה.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקי אני צריך לפעול בשקט, כי הוא לא נראה לי מהחבר'ה הטובים.." אתה אומר לעצמך ומוציא את בלבאזור וסטארלי מהפוקדורים.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקיי תיהיו בשקט עכשיו, זה חשוב, תסתכלו על האיש הזה,[/COLOR]
[COLOR=black]בלבאזור אני רוצה שתבוא עליו מאחור ותקשור אותו בפגן במצליפה ואתה סטארלי תקוף אותו במתכפת קנף, קדימה אני סומך עליכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה לוחש להם את זה אבל בנחישות, ומסמן להם לצאת לפעולה ! בלבאזור שלך מיד רץ מאחורי האיש עם האופנוע, הוא קושר אותו עם גפן מצליפה![/COLOR]
[COLOR=black]"מה לעזעזל?!" האיש צועק ומסתכל לסביבה, הוא מבחין בך ועושה לך מבט מאיים מאוד, הוא מנסה להשתחרר מהקשירה אבל לא מצליח.[/COLOR]
[COLOR=black]הילד הקטן מסתכל עלייך בהערצה גדולה, אתה ממש מציל אותו. בנתיים סטארלי שלך עולה לאוויר וטס במהירות לכיוון האופנוען עם מתקפת כנף![/COLOR]
[COLOR=black]רגע לפני שסטארלי שלך פוגע בו, מגיע מהאוויר קרובאט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/169.png[/IMG] ונושך את הסטארלי שלך ובאותו זמן מרעיל אותו ! [/COLOR]
[COLOR=black]סטארלי שלך נופל והוא נראה מעולף, "בלבאזור - תתקוף אותו עכשיו" אתה צועק לפוקימון שלך! בלבאזור משחרר את הגפן מהאופנוען, ושולח לכיוון קרובאט.[/COLOR]
[COLOR=black]קרובאט בנתיים מתחמק מהגפנים ומתקדם בטיסה מהירה לכיוון בלבאזור ואז פוגע בו באס אווירי ! בלבאזור עף אחורה ונפגע קשה מהמכה (מעופף משפיע על עשב).[/COLOR]
[COLOR=black]שני הפוקימונים שלך נראים גמורים, ואז אתה שומע רעש של אופנוע נוסף, אתה מסתכל לכיוון ורואה אופנוען נוסף שנראה כמו הקודם שמגיע לאיזור! :[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], הוא נראה בדיוק כמו השני! [/COLOR]
[COLOR=black]"עבודה טובה קרובאט" הוא אומר ומחייך לקרובאט ואתה מבין שזה הפוקימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=black]"פעם הבאה אל תתערב בעניינים שלנו" אומר לך האופנוען הראשון. הילד הקטן שעוד צופה והכל בתדהמה לא מבין מה הולך.[/COLOR]
[COLOR=black]שני האופנוענים, שמסתבר שהם אחים תאומים, הולכים לכיוון הילד וחוטפים לו בכוח את התיק! אחד מהם נותן לו אגרוף לפנים והילד נופל ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=black]שניהם עולים על האופנועים ובורחים מהמקום עם התיק הגנוב, ואתה נשאר מסתכל על 2 הפוקימונים המעולפים שלך, ומרגיש שנכשלת.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR][/quote]
מה?!??? אפילו לא הייתה לי הזדמנות להגיב להם?! למה??
- - - - - - - - - -
ארוץ אל הפוקימונים שלי ואחזיר אותם "עשיתם כמיטב יכולתכם, אנחנו עוד נחזיר לאנשים האלה!" אומר בעצבים..
לאחר מכן ארוץ לעבר הילד ארים את ראשו קצת ואשפוך עליו מים קרים שהוצאתי מן התיק, אתן לו סטירות קלות ואשאל אותו עם הוא בסדר.
-
[QUOTE=tomkane;849105]
[COLOR=black]סנובול מופיע מולך ומול הפיקאצ'ו שלך ומסתכל עליכם במבט אדיש.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב פיקאצ'ו אני מאמין שזה יהיה אימון מהיר וטוב", אתה אומר לו ומחייך לעברו. [/COLOR]
[COLOR=black]"רוץ אליו עם מהירות ואז השתמש ברעם!" פיקאצ'ו מציית לפקודה ומיד יוצא לכיוון סנוובול עם מהירות.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול נשאר במקום ואתה לא מבין למה, פיקאצ'ו ממש קרוב לפגיעה ! ורגע לפני.. סנובול פשוט זז הצידה במהירות בלתי יאומנת![/COLOR]
[COLOR=black]הוא בא מהצד של פיקאצ'ו שפספס את המתקפה, ומשתמש בנשיכה! בזמן שהא נושך את פיקאצ'ו שנראה סובל מכאבים - הוא משתמש ברעם![/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו משתמש ברעם וסנובול שצמודה אליו נפגעת בפגיעה רצינית מהמכה, היא עפה ונופלת על האדמה והיא ספגה נזק רציני.[/COLOR]
[COLOR=black]אחרי כמה שניות היא מתאוששת לאט לאט, וקמה על רגליה. "טוב פיקאצ'ו, הגיע הזמן לסיים את זה." אתה אומר ופתאום משהו מוזר קורה.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול הופך להיות זוהר, והוא משנה צורה, כן כן - הוא מתפתח! אחרי כמה שניות מופיע מול הפיקאצ'ו שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/210.png[/IMG] עצבני במיוחד. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה פתאום חזק כמו שור, ופיקאצ'ו שלך נראה קצת מפוחד ומסתכל עלייך בשביל פקודה.[/COLOR][/QUOTE]
אנחנו עדיין יכולים לנצח אותו פיקאצו!
פיקאצו תקפוץ עליו במהירות ותתחמק מכל מתקפות עליו ושאתה קרוב אליו תשתמש ברעם נוסף!
-
[quote]לוקאס - לוקאס
המאמן מאתגר אותך לקרב ומחייך לעברך.
"בהחלט רק שהקרב יהיה מהיר אני חייב ללכת" , אתה עונה ומוכן לקרב.
"טוב, אז זה יהיה קרב אחד על אחד" הוא אומר ומחייך "הבוויזל שלי - נגד הצ'ארמנדר שלך !"
'אוי, אבל סוג מים אפקטיבי על סוג אש' אתה חושב לעצמך, אבל אתה מחייך לעברו ואומר "אני מוכן."
"טוב אז קדימה, בוויזל - צא אליו עם מהירות!" הוא צועק לכיוון בוויזל, שיוצא לכיוון צ'ארמנדר עם מתקפת מהירות.
[/quote]
תשתמש בזנב של כדי להעיף לו חול לפנים ואז שריטה
-
[B][COLOR=slategray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
[SIZE=1][COLOR=black]- אני יודע, אבל שפוקימון פצוע - הוא מטבעו ירצה להכנס לפוקדור כי זה נותן לו מנוחה - אבל בחירה שלך.[/COLOR][/SIZE][COLOR=black]-[/COLOR]
[COLOR=#000000]-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל על הפוקדור של פאנפי ומחייך, "איזה כיף!" אתה אומר לעצמך בהתרגשות ומחייך לעבר ג'וטי.[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה בטח עייף ג'וטי, בוא נלך למרכז הפוקימונים שבעיר פארסי ושם ירפאו אותך, אתה היית ענק!" אתה אומר בהתלהבות ומחייך לעברו.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זורק את הפוקדור של פאנפי - "צא פאנפי!" אתה צועק בתהרגשות ופאנפי הקטן יוצא ועומד מולך, הוא מסתכל עלייך בתדהמה.[/COLOR]
[COLOR=black]"פנפי אני המאמן שלך מעכשיו מקווה שאני ואתה נסתדר ותכיר זה החבר החדש שלך ג'וטי" אתה אומר לו, פאנפי מסתכל עלייך ועל פידג'י ואחרי כמה שניות מחייך "פאנפי" הוא אומר בחיוב.[/COLOR]
[COLOR=black]"דרך אגב פאנפי, היית מצוין בקרב הזה!" אתה אומר לו וקורץ, פאנפי הקטן מיד מתמלא אושר ומלקק אותך. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה צועד לכיוון מרכז הפוקימונים בזמן שפאנפי ופידג'י מתחברים ביחד ברמה מסויימת, הם עדיין לא משחקים ביחד כי הרגע הם נלחמו בקרב והקשר לא נוצר מהר - אבל הם לא עושים בעיות.[/COLOR]
[COLOR=black]אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לעיר פארסי, עיר יפה ולא גדולה במיוחד שמקשרת בין העיירה ג'ונטילייף לבין העיר של המכון הראשון - קיוקר ! [/COLOR]
[COLOR=black]אתה ישר הולך לכיוון מרכז הפוקימונים, ושם רואה את האחות ג'וי [IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG] שמברכת אותך לשלום. [/COLOR]
[COLOR=black]"שלום האחות ג'וי, שמי רון ואני מאמן חדש, הרגע לכדתי פאנפי קטן" אתה אומר ומצביע על הפאנפי שנראה נבוך.[/COLOR]
[COLOR=black]"הפוקימונים שלי קצת נפגעו בקרב הזה, את יכולה לטפל בהם בבקשה?", "כמובן, אני תמיד שמחה לעזור!" היא אומרת מיד ולוקחת את הפוקימונים לחדר המרפאה.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה דקות של המתנה שנראו לך כמו נצח, היא חזרה עם 2 הפוקדורים והגישה לך אותם, "הם בסדר גמור עכשיו" היא אומרת ומחייכת.[/COLOR]
[COLOR=black]"צא ג'וטי!" אתה מיד מוציא את ג'וטי הקטן מהפוקדור, הוא מתעופף ליידך ושניכם יוצאים מהמרפאה. יש בפניכם הרבה אפשרויות - וג'וטי הקטן מסתכל עלייך במבט ששואל לאן תלכו עכשיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black]אתה וסקווירטל שוכבים על האדמה ופצועים, אתה מרים את הראש ומולך עומד פריימיפ שנראה רותח מזעם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה קם על רגלייך לאט לאט, מחייך חיוך נחוש ואומר, "סקווירטל, אם כבר התחלנו כדאי שנסיים את זה!"[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל צובר כוח מהמשפט החזק שאמרת, ולמרות שהוא נפגע קשה הוא עומד על רגליו מול מאנקי עם חיוך רחב.[/COLOR]
[COLOR=black]"היי סקווירטל רוצה לסגור חשבון על הפריימיפ הזה?" אתה שואל אותו בחיוך, "קדימה תשתמש נגדו בהתקלה!" אתה צועק במרץ.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל מחייך, ורץ לעבר פריימיפ עם התקלה, הוא מגיע קרוב מאוד לפריימיפ אבל רגע לפני הפגיעה פריימיפ קופץ לאוויר והוא בדרך לנחות ולתת לסקווירטל אגרוף אווירי נוסף.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=1]- נכון שלא היה לך הזדמנות להגיב, אבל גם אם היה לך הזדמנות - בכל מקרה הייתי מוציא אותם ביתרון אז זה לא משנה כרגע, [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=1]זה מפגש ראשון וברור שהם יצאו ביתרון - הם חבורה של אופנוענים מיומנים ואתה רק התחלת את המסע, [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=1]אך אל תדאג עוד יהיו לך המון הזדמנויות להגיב להם בחזרה (; -[/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=black]-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מרגיש שנכשלת, אתה הולך לעבר הפוקימונים שלך ששוכבים מעולפים ומחזיר אותם לפוקדורים - "עשיתם עבודה מעולה, לא נורא אנחנו עוד נראה לאנשים האלה!" אתה אומר בעצבים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר הילד שעדיין בהלם ממה שקרה, מוציא מים קרים מהתיק ושופך עליו הוא פתאום יוצא מהבלאק-אווט ומסתכל עלייך רועד כולו.[/COLOR]
[COLOR=black]"ספר לי, מה קרה? מה הם עשו לך?" אתה שואל את הילד והוא מנסה לדבר אבל לא מצליח, הוא עדיין רועד ומזיע ולא מאמין למה שקרה לו.[/COLOR]
[COLOR=black]"הוא עצר את האופנוע ודיבר עם מישהו בפלאפון.." הוא אומר בזמן שהוא רועד כולו, "הוא דיבר על איזה סוד מסויים, והוא אמר שבקרוב הסוד יתגלה לכל העולם והם חייבים לפעול מ-מ-מ-הר.." [/COLOR]
[COLOR=black]הילד מדבר איתך בזמן שהוא עדיין רועד ומגמגם, ואתה מנסה להוציא ממנו מידע נוסף - "איזה סוד? שמעת עוד משהו במקרה?" אתה שואל בציפייה לתשובה שתסביר לך במה מדובר.[/COLOR]
[COLOR=black]"ל-ל-לא" אומר הילד ובפניו מבט מפוחד, "הוא ראה אותי והבין שהאזנתי לשיחה, ואז התחיל לתקוף אותי וניסה לחטוף לי את התיק... ואז אתה הגעת" הוא אומר ומסתכל לעיניים שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]'אולי הם יודעים משהו'.. אתה חושב לעצמך, אתה עושה אחד ועוד אחד ומבין - שככל הנראה הסוד הזה קשור לאסון שקרה ב2010 ! [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל על הילד במבט מלא רחמים, וחושב מה לעשות איתו, לאן ללכת או איזה שאלות נוספות לשאול[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו הקטן מסתכל עלייך ומחכה לפקודה, אתה נראה מלא בביטחון עצמי ומחייך לעבר פיקאצ'ו - [/COLOR]
[COLOR=black]"פיקאצו תקפוץ עליו במהירות ושאתה קרוב אליו תשתמש ברעם נוסף! אם הוא ינסה לתקוף אותך - התחמק!" אתה אומר לעברו.[/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו מיד מתחיל לרוץ במהירות לעבר הגרנבול, אבל גרנדבול רץ לכיוון פיקאצ'ו עם נגיחה - שניהם מתקרבים אחד לשני אבל רגע לפני שהם פוגעים אחד בשני פיקאצ'ו קופץ באוויר ומבצע רעם![/COLOR]
[COLOR=black]הרעם פוגע בגרנבול שסופג נזק אבל נשאר לעמוד ולהתייצב במקום! פיקאצ'ו שלך נוחת וגרנבול רץ אליו במטרה לתקוף אותו עם קראנץ' (Crunch - נשיכה חזקה, לא מצאתי תרגום). [/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=1]- אי אפשר להעיף עם הזנב חול, זה נחשב מתקפת חול - וצ'ארמנדר שלך לא יודע לבצע את המתקפה הזאת -[/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=#000000]-[/COLOR]
[COLOR=black]בוויזל רץ לעבר צ'ארמנדר שלך עם מהירות, הוא מתקדם בריצה לעבר הצ'ארמנדר שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]"צ'ארמנדר, תתחמק ואז תשתמש בשריטה!" אתה צועק לעבר הצ'ארמנדר שלך. בוויזל מתקרב במהירות לעבר הצ'ארמנדר שלך,[/COLOR]
[COLOR=black]צ'ארמנדר מנסה להתחמק אבל בוויזל מהיר מדיי והוא פוגע ישירות בצ'ארמנדר שסופג נזק ועף אחורה, אך הוא עדיין נשאר לעמוד על הרגליים.[/COLOR]
[COLOR=black]"האמת, שציפיתי ליותר.." אומר המאמן ומסתכל עלייך במבט מתגרה, "קדימה בוויזל בוא נסיים את זה - אקדח מים!" [/COLOR]
[COLOR=black]המאמן צועק בוויזל פותח את הפה ומים יוצאים לכיוון הצ'ארמנדר שלך![/COLOR]
-
[QUOTE][QUOTE=tomkane;849355][B][COLOR=slategray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
[SIZE=1][COLOR=black]- אני יודע, אבל שפוקימון פצוע - הוא מטבעו ירצה להכנס לפוקדור כי זה נותן לו מנוחה - אבל בחירה שלך.[/COLOR][/SIZE][COLOR=black]-[/COLOR]
[COLOR=#000000]-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל על הפוקדור של פאנפי ומחייך, "איזה כיף!" אתה אומר לעצמך בהתרגשות ומחייך לעבר ג'וטי.[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה בטח עייף ג'וטי, בוא נלך למרכז הפוקימונים שבעיר פארסי ושם ירפאו אותך, אתה היית ענק!" אתה אומר בהתלהבות ומחייך לעברו.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זורק את הפוקדור של פאנפי - "צא פאנפי!" אתה צועק בתהרגשות ופאנפי הקטן יוצא ועומד מולך, הוא מסתכל עלייך בתדהמה.[/COLOR]
[COLOR=black]"פנפי אני המאמן שלך מעכשיו מקווה שאני ואתה נסתדר ותכיר זה החבר החדש שלך ג'וטי" אתה אומר לו, פאנפי מסתכל עלייך ועל פידג'י ואחרי כמה שניות מחייך "פאנפי" הוא אומר בחיוב.[/COLOR]
[COLOR=black]"דרך אגב פאנפי, היית מצוין בקרב הזה!" אתה אומר לו וקורץ, פאנפי הקטן מיד מתמלא אושר ומלקק אותך. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה צועד לכיוון מרכז הפוקימונים בזמן שפאנפי ופידג'י מתחברים ביחד ברמה מסויימת, הם עדיין לא משחקים ביחד כי הרגע הם נלחמו בקרב והקשר לא נוצר מהר - אבל הם לא עושים בעיות.[/COLOR]
[COLOR=black]אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לעיר פארסי, עיר יפה ולא גדולה במיוחד שמקשרת בין העיירה ג'ונטילייף לבין העיר של המכון הראשון - קיוקר ! [/COLOR]
[COLOR=black]אתה ישר הולך לכיוון מרכז הפוקימונים, ושם רואה את האחות ג'וי [IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG] שמברכת אותך לשלום. [/COLOR]
[COLOR=black]"שלום האחות ג'וי, שמי רון ואני מאמן חדש, הרגע לכדתי פאנפי קטן" אתה אומר ומצביע על הפאנפי שנראה נבוך.[/COLOR]
[COLOR=black]"הפוקימונים שלי קצת נפגעו בקרב הזה, את יכולה לטפל בהם בבקשה?", "כמובן, אני תמיד שמחה לעזור!" היא אומרת מיד ולוקחת את הפוקימונים לחדר המרפאה.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה דקות של המתנה שנראו לך כמו נצח, היא חזרה עם 2 הפוקדורים והגישה לך אותם, "הם בסדר גמור עכשיו" היא אומרת ומחייכת.[/COLOR]
[COLOR=black]"צא ג'וטי!" אתה מיד מוציא את ג'וטי הקטן מהפוקדור, הוא מתעופף ליידך ושניכם יוצאים מהמרפאה. יש בפניכם הרבה אפשרויות - וג'וטי הקטן מסתכל עלייך במבט ששואל לאן תלכו עכשיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR] [/QUOTE]
אני חוזר בחזרה למרפאה ואומר לאחות ג'וי "האחות ג'וי?" אני פונה אליה "לאן כדאי לי ללכת לדעתך ישר למכון הפוקימונים שבעיר קיוקר או שיש לך רעיון לדברים אחרים שכדאי לי לעשות לפני כן?" אני שואל ומחכה לתשובה...
------------------------------
ואחי שכחת להוסיף לי את פנפי לעמוד הראשי אין לי מושג מה המתקפות שלו...
נ"ב הנה עכשיו ראיתי שהוספת עכשיו תודה...
-
[quote=tomkane;849355]
[COLOR=black][SIZE=1]- נכון שלא היה לך הזדמנות להגיב, אבל גם אם היה לך הזדמנות - בכל מקרה הייתי מוציא אותם ביתרון אז זה לא משנה כרגע, [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=1]זה מפגש ראשון וברור שהם יצאו ביתרון - הם חבורה של אופנוענים מיומנים ואתה רק התחלת את המסע, [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=1]אך אל תדאג עוד יהיו לך המון הזדמנויות להגיב להם בחזרה (; -[/SIZE] [/COLOR]
[COLOR=black]-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מרגיש שנכשלת, אתה הולך לעבר הפוקימונים שלך ששוכבים מעולפים ומחזיר אותם לפוקדורים - "עשיתם עבודה מעולה, לא נורא אנחנו עוד נראה לאנשים האלה!" אתה אומר בעצבים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר הילד שעדיין בהלם ממה שקרה, מוציא מים קרים מהתיק ושופך עליו הוא פתאום יוצא מהבלאק-אווט ומסתכל עלייך רועד כולו.[/COLOR]
[COLOR=black]"ספר לי, מה קרה? מה הם עשו לך?" אתה שואל את הילד והוא מנסה לדבר אבל לא מצליח, הוא עדיין רועד ומזיע ולא מאמין למה שקרה לו.[/COLOR]
[COLOR=black]"הוא עצר את האופנוע ודיבר עם מישהו בפלאפון.." הוא אומר בזמן שהוא רועד כולו, "הוא דיבר על איזה סוד מסויים, והוא אמר שבקרוב הסוד יתגלה לכל העולם והם חייבים לפעול מ-מ-מ-הר.." [/COLOR]
[COLOR=black]הילד מדבר איתך בזמן שהוא עדיין רועד ומגמגם, ואתה מנסה להוציא ממנו מידע נוסף - "איזה סוד? שמעת עוד משהו במקרה?" אתה שואל בציפייה לתשובה שתסביר לך במה מדובר.[/COLOR]
[COLOR=black]"ל-ל-לא" אומר הילד ובפניו מבט מפוחד, "הוא ראה אותי והבין שהאזנתי לשיחה, ואז התחיל לתקוף אותי וניסה לחטוף לי את התיק... ואז אתה הגעת" הוא אומר ומסתכל לעיניים שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]'אולי הם יודעים משהו'.. אתה חושב לעצמך, אתה עושה אחד ועוד אחד ומבין - שככל הנראה הסוד הזה קשור לאסון שקרה ב2010 ! [/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסתכל על הילד במבט מלא רחמים, וחושב מה לעשות איתו, לאן ללכת או איזה שאלות נוספות לשאול[/COLOR]
[/quote]
אחשוב לעצמי קצת.. "מממ.. הילד הזה מבוהל כולו, הוא לא לעזור לי להשיג עוד מידע, אקח אותו למקום שהוא מכיר שירגע קצת.."
ואז אשאל את הילד "תגיד, היכן אתה גר?" אשאל בסקרנות ואחכה ממנו לתשובה, בנתיים אוציא כריך ועוד קצת מים מהתיק ואתן לו לאכול ולשתות בתקווה שזה ירגיע אותו.
-
[quote=tomkane;849355][B][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה וסקווירטל שוכבים על האדמה ופצועים, אתה מרים את הראש ומולך עומד פריימיפ שנראה רותח מזעם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה קם על רגלייך לאט לאט, מחייך חיוך נחוש ואומר, "סקווירטל, אם כבר התחלנו כדאי שנסיים את זה!"[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל צובר כוח מהמשפט החזק שאמרת, ולמרות שהוא נפגע קשה הוא עומד על רגליו מול מאנקי עם חיוך רחב.[/COLOR]
[COLOR=black]"היי סקווירטל רוצה לסגור חשבון על הפריימיפ הזה?" אתה שואל אותו בחיוך, "קדימה תשתמש נגדו בהתקלה!" אתה צועק במרץ.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל מחייך, ורץ לעבר פריימיפ עם התקלה, הוא מגיע קרוב מאוד לפריימיפ אבל רגע לפני הפגיעה פריימיפ קופץ לאוויר והוא בדרך לנחות ולתת לסקווירטל אגרוף אווירי נוסף.[/COLOR]
[COLOR=black]![/COLOR][/quote]
"סקווירטל מהר תכנס לתוך השיריון שלך כדי לעצור את המכה ואז תשתמש בקרן בועות ותעיף אותו!" אצעק