-
[QUOTE=ErWiN;843685][SIZE=2][COLOR=purple][
[SIZE=2][COLOR=magenta][B][I][U]Akainu -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][/COLOR]
[COLOR=magenta]"המעבדה רחוקה מכאן! אני מציע משהו אחר!" אומר לך בארי ומוציא מזוודה קטנה.[/COLOR]
[COLOR=magenta]בתוך המזוודה יש מחשב קטן ומקום של פוכדור .[/COLOR]
[COLOR=magenta]אתה רואה על המסך של המחשב את פרופסור רואן! "נעים לי מאוד!" אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=magenta]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור רואן"שלום שדמי לי ואני בוחר בצ'ימצ'אר בתוך התחלתי שלי"
-
[SIZE=2][COLOR=blue][B][I][U]Akainu[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=mediumturquoise][B][I][U]nivX10[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=mediumturquoise][SIZE=1]בארי מוציא מזוודה קטנה.
בתוך המזוודה יש מחשב קטן ומקום של פוכדור .[/SIZE]
[SIZE=1]אתה רואה על המסך של המחשב את פרופסור רואן! "נעים לי מאוד!" אומר לך.[/SIZE]
[SIZE=1]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=sandybrown][B][I][U]ben12[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=sandybrown]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=green][B][I][U]barfon2[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .[/COLOR]
[COLOR=green]אתה מוציא את בלבזור לקרב.[IMG]http://i56.tinypic.com/11kyzvc.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=green]"אני מבין שזה בלבזור" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.[/COLOR]
[COLOR=green]"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;844078][SIZE=2][COLOR=blue][B][I][U]Akainu[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאוקינג"רק שתדע יש לך שם מוזר." אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב ואומר לאוקינג"תוציא תפוקימון שלך"
-
[quote=ErWiN;844078]
[SIZE=1]אתה רואה על המסך של המחשב את פרופסור רואן! "נעים לי מאוד!" אומר לך.[/SIZE]
[/quote]
"פיפלאפ אדוני!" אומר בלחץ בעקבות המצב.. ואחכה בציפייה לתגובה.
-
[quote=ErWiN;842634][SIZE=2][COLOR=seagreen][B][I][U]DarkTiger[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen]אתה רץ לעבר הילד ומציג את שמך הוא מביט בך בסקרנות ורואה שאתה אחד הילדים החדשים של פרופסור רואן[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"אז אתה כנראה מצוות סינו" אומר לך ומחייך חיוך קל .[/COLOR]
[COLOR=seagreen]"שמי בארי ,אני העוזר של פרופסור רואן" אומר לך[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מבחין במסוק גדול שנוחת על האדמה ומשליך עוד רימונים כאשר אתה ובארי מתחבאים מהם במחסה[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתם רואים בחור עם משקפיים יוצא מהמסוק בקפיצה ואיתו תיק קטן ואדום ,והוא עומד להוציא ממנו פוקימון לקרב.[/COLOR][/quote]
"יש לך פוקימון?" אני שואל בלחץ "אם יש לך תוציא אותו ותעצור את המסוק"
-
[SIZE=2][COLOR=green][B][I][U]DarkTiger[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=green][B]"לא אני עומד להילחם בו ,אלא אתה ,זה יהיה המבחן שלך " אומר לך בארי[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green][B]בארי מוציא מזוודה קטנה.
בתוך המזוודה יש מחשב קטן ומקום של פוכדור .
אתה רואה על המסך של המחשב את פרופסור רואן! "נעים לי מאוד!" אומר לך.
"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=1][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=mediumturquoise][I][U][B]nivX10[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=mediumturquoise][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]"בחירה מצוינת" אומר לך פרופסור רואן[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש
"תתחדש" אומר לך הפרופסור .
"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkorange][B][U][I]Akainu[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אוגניק כועס עליך מאוד והוא עומד לעשות מהלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את צ'ימצ'אר לקרב ,[IMG]http://i53.tinypic.com/35iyekx.png[/IMG]
"אני מבין שזה בלבזור" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR]
-
[quote=ErWiN;844339
[SIZE=2][COLOR=darkorange][B][U][I]Akainu[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange]אוגניק כועס עליך מאוד והוא עומד לעשות מהלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את צ'ימצ'אר לקרב ,[IMG]http://i53.tinypic.com/35iyekx.png[/IMG]
"אני מבין שזה בלבזור" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק מעוקץ הרעל ואז תשתמש בגחלת ושריטה על אריאדוס"
-
[QUOTE=ErWiN.W;843685][SIZE=2][COLOR=purple][B][I][U]super sayin 4-[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][B][I][U]ההתחלה:
[/U]אתה קם לעוד בוקר מעונן ואתה יוצא מביתך ,בידיעה שהיום אתה הולך להפוך לאחד מצוות סינו האגדיים ,הנחושים והמוצלחים
מאמנים מכל קצוות תבל עומדים לבוא להיות בצוות ,ואתה אחד מהם.
אתה יוצא מביתך לעבר המעבדה של הפרופסור כשלפתע אתה רואה מסוק ענקי של צוות בלו ,רשומה עליו האות B בענק .
מהמסוק יוצאים כמה רימונים שמפוצצים את האיזור סביבך ,אך אתה מצליח להתחמק.
אתה רואה את [/I][/B][/COLOR][URL="http://img14.imageshack.us/i/dptr126.png/"][COLOR=purple][B][I][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/920/dptr126.png[/IMG][/I][/B][/COLOR][/URL][COLOR=#800080][COLOR=purple][B][I]שאומר לך "קדימה ,רוץ לפה מהר!"[/I][/B][/COLOR] [/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"ברי,אני מגיע!" אקרא בקול וארוץ אליו,אנסה שלא להיפגע מהרימונים
-
[quote=ErWiN.W;844339][SIZE=2][COLOR=green][B][I][U]DarkTiger[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green][B]"לא אני עומד להילחם בו ,אלא אתה ,זה יהיה המבחן שלך " אומר לך בארי[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green][B]בארי מוציא מזוודה קטנה.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=1][COLOR=green]בתוך המזוודה יש מחשב קטן ומקום של פוכדור .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=green]אתה רואה על המסך של המחשב את פרופסור רואן! "נעים לי מאוד!" אומר לך.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=green]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/COLOR][/SIZE][/B]
[/quote]
"טורצ'יק, אפרוח הלפיד" אומר בהחלטיות
-
[QUOTE=ErWiN.W;843685][SIZE=2][COLOR=purple][B][I][U]super sayin 4-[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][B][I][U]
[SIZE=2][COLOR=royalblue][B][I][U]shlomii4 -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=royalblue]לא יודע ,לא שמתי לב, אני אשנה.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתה רץ לעבר בארי והוא מציג את עצמו "שמי בארי ואני העוזר של פרופסור רואן"
הוא מביט בך בסקרנות ומבחין שאתה מצוות סינו החדש.
"צוות בלו תמיד היה רע ,הם רוצים להשתלט על סינו ,למרות שיותר מחצי מחוז ,כבר שלהם!" אומר לך.
אתה מבחין במסוק גדול שנוחת על האדמה ומשליך עוד רימונים כאשר אתה ובארי מתחבאים מהם במחסה
אתם רואים בחור עם משקפיים יוצא מהמסוק בקפיצה ואיתו תיק קטן ואדום ,והוא עומד להוציא ממנו פוקימון לקרב.
[IMG]http://i49.tinypic.com/68d08o.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#4169e1][/COLOR]
/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"בארי,חייבים להילחם מולו,הוא יהרוס את העיר!" אמלמל לו "אם אתה לא מתכוון להילחם,אני יוצא לשם" אומר לו ואצא מהמחסה,אסתכל על האיש
-
[quote=ErWiN.W;843685][SIZE=2][COLOR=purple][B][I][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorange][B][I][U]OmerFake[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B][U]ההתחלה:
[/U][/B]אתה קם לעוד בוקר מעונן ואתה יוצא מביתך ,בידיעה שהיום אתה הולך להפוך לאחד מצוות סינו האגדיים ,הנחושים והמוצלחים
מאמנים מכל קצוות תבל עומדים לבוא להיות בצוות ,ואתה אחד מהם.
אתה יוצא מביתך לעבר המעבדה של הפרופסור כשלפתע אתה רואה מסוק ענקי של צוות בלו ,רשומה עליו האות B בענק .
מהמסוק יוצאים כמה רימונים שמפוצצים את האיזור סביבך ,אך אתה מצליח להתחמק.
אתה רואה את [/COLOR][URL="http://img14.imageshack.us/i/dptr126.png/"][COLOR=darkorange][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/920/dptr126.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=purple][COLOR=darkorange]שאומר לך "קדימה ,רוץ לפה מהר!"[/COLOR] [/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני רץ אליו ואז שואל אותו:"תגיד מה קורה פה?! למה הם באו לפה אין לי פוקימון בידיוק הלכתי לקחת אחד מה הם רוצים?!"אשאל בכעס ואז אומר לו:"אני חייב להגיע למעבדה,עכשיו!"
-
[QUOTE=ErWiN.W;844078]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .[/COLOR]
[COLOR=green]אתה מוציא את בלבזור לקרב.[IMG]http://i56.tinypic.com/11kyzvc.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=green]"אני מבין שזה בלבזור" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.[/COLOR]
[COLOR=green]"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR][/QUOTE]
אגיד לבולבאזור: "קדימה בולבאזור תשתמש בשוטי גפן על האדמה כדי לעוף גבוה ולהתחמק בעוקץ רעל ואז תיקח את התנופה של הנפילה ותשתמש בדחיפה בכל הכוח".
-
[B][I][U][SIZE=5]הגיעו אליי 2 תלונות ממשתמשים לגבי המשכים שהיו כבר! שימו לב לשם שלכם בהמשך![/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=2][COLOR=darkorange]OmerFake[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=darkorange]אתה רץ לעבר בארי והוא מציג את עצמו "שמי בארי ואני העוזר של פרופסור רואן"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"המעבדה עוד רחוקה ולכן אין טעם שתלך עד לשם.
אתה מבחין במסוק גדול שנוחת על האדמה ומשליך עוד רימונים כאשר אתה ובארי מתחבאים מהם במחסה
אתם רואים בחור עם משקפיים יוצא מהמסוק בקפיצה ואיתו תיק קטן ואדום ,והוא עומד להוציא ממנו פוקימון לקרב.
[COLOR=darkorange][SIZE=1]בארי מוציא מזוודה קטנה.
[SIZE=1]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[I][U][SIZE=2][COLOR=purple][B]shlomii4[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אל תהיה פזיז !" אומר לך בארי ומושך אותך חזרה למחסה.
[/B][/COLOR][COLOR=purple][B][SIZE=1]בארי מוציא מזוודה קטנה.
אתה רואה על המסך של המחשב את פרופסור רואן! "נעים לי מאוד!" אומר לך.[/SIZE]
[SIZE=1]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/SIZE][/B][/COLOR]
[I][U][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]DarkTiger[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[COLOR=darkgreen][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]הפרופסור מחייך והוא כל כך שמח שבחרת בטורצ'יק שהוא מראה לך אותו על המסך של המחשב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B][IMG]http://i33.tinypic.com/2yvjqd3.png[/IMG]"בחירה יותר ממצוינת" אומר לך הפרופסור.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש
[SIZE=2][COLOR=sandybrown][B][I][U]monster[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sandybrown][/COLOR]
[COLOR=sandybrown]צ'ימצ'אר נשמע להוראות שלך בדייקנות ,הוא מנסה להתחמק אך לא מצליח ,אריאדוס חזק מדי וזה[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]לא מפריע לאריאדוס לפגוע בו עם עוקץ הרעל לפחות קצת .[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]צ'ימצ'אר תוקף עם גחלת ומיד לאחר מכן קופץ על אריאדוס עם שריטה חזקה שמורידה לו יותר חיים[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]ממה שציפית.[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]אוגניק נראה לחוץ .[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]"קדימה אריאדוס!דחיפה ואז שוב עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR]
[B][I][U][SIZE=2][COLOR=olive]barfon2[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור נשמע להוראות שלך בדייקנות ,הוא משתמש בשוטי הגפן שלו ומזנק למלעלה לאוויר,[/COLOR]
[COLOR=olive]אבל זה לא מפריע לאריאדוס לפגוע בו עם עוקץ הרעל לפחות קצת .[/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור נוחת עקום ודוחף את אריאדוס ומצליח להוריד לו קצת חיים .[/COLOR]
[COLOR=olive]אוגניק נראה שמח ,והוא עומד לתקוף שוב.[/COLOR]
[COLOR=olive]"קדימה אריאדוס!דחיפה ואז שוב עוקץ רעל!" אומר [/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN.W;844954][B][I][U][SIZE=5]
[I][U][SIZE=2][COLOR=purple][B]shlomii4[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אל תהיה פזיז !" אומר לך בארי ומושך אותך חזרה למחסה.
[/B][/COLOR][COLOR=purple][B][SIZE=1]בארי מוציא מזוודה קטנה.
[SIZE=1]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/SIZE][/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני ארצה את מדקיפ,בבקשה" אומר לו במהירות
-
[QUOTE=ErWiN.W;844954][B][I][U][SIZE=5]הגיעו אליי 2 תלונות ממשתמשים לגבי המשכים שהיו כבר! שימו לב לשם שלכם בהמשך![/SIZE][/U][/I][/B]
[SIZE=2][COLOR=sandybrown][B][I][U]monster[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sandybrown][/COLOR]
[COLOR=sandybrown]צ'ימצ'אר נשמע להוראות שלך בדייקנות ,הוא מנסה להתחמק אך לא מצליח ,אריאדוס חזק מדי וזה[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]לא מפריע לאריאדוס לפגוע בו עם עוקץ הרעל לפחות קצת .[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]צ'ימצ'אר תוקף עם גחלת ומיד לאחר מכן קופץ על אריאדוס עם שריטה חזקה שמורידה לו יותר חיים[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]ממה שציפית.[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]אוגניק נראה לחוץ .[/COLOR]
[COLOR=sandybrown]"קדימה אריאדוס!דחיפה ואז שוב עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק מזה ואז שריטה וגחלת על אריאדוס"
-
[quote=ErWiN.W;844954]
[B][I][U][SIZE=2][COLOR=darkorange]OmerFake[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=darkorange]אתה רץ לעבר בארי והוא מציג את עצמו "שמי בארי ואני העוזר של פרופסור רואן"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"המעבדה עוד רחוקה ולכן אין טעם שתלך עד לשם.
[COLOR=darkorange][SIZE=1]בארי מוציא מזוודה קטנה.
[SIZE=1]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=olive][/COLOR][/quote]
"הממ אני חשוב שאני אבחר בפיפלאפ" אומר בשמחה ואשאל אותו:"אז איך אני ייקבל אותו? ודרך אגב זה בן או זוהי בת?" אנ יאפנה לברי ואגיד:"קדימה תן לי אותו כדי שנוכל להביס את הבחור עם המשקפיים
-
[quote=ErWiN.W;844339]
[SIZE=2][COLOR=mediumturquoise][I][U][B]nivX10[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=mediumturquoise][B]"בחירה מצוינת" אומר לך פרופסור רואן[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש
[/quote]
"אני מוכן כשאתה מוכן.." אומר לו בחיוך נחוש.
לאחר מכן אוציא את פיפלאפ החוצה ואעשה היכרות קצרה "היי פיפלאפ אני טום, אני ואתה הולכים ליהיות צוות!" אומר לו בחיוך..
אתחיל לפעול, אבדוק בפוקדע איזה התקפות יש לו ולאחר מכן אשלח אותו לקרן בועות!
-
[quote]לוקאס-
עוד אין לך את צ'רמנדר.
~~~~~~~~~~
בארי ומוציא מזוודה קטנה.בתוך המזוודה יש מחשב קטן ומקום של פוכדור .
אתה רואה על המסך של המחשב את פרופסור רואן! "נעים לי מאוד!" אומר לך.
"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.
[/quote]
"טריקו, יעזור לי מאוד אדוני."
-
[QUOTE=ErWiN.W;844954]
[B][I][U][SIZE=2][COLOR=olive]barfon2[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור נשמע להוראות שלך בדייקנות ,הוא משתמש בשוטי הגפן שלו ומזנק למלעלה לאוויר,[/COLOR]
[COLOR=olive]אבל זה לא מפריע לאריאדוס לפגוע בו עם עוקץ הרעל לפחות קצת .[/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור נוחת עקום ודוחף את אריאדוס ומצליח להוריד לו קצת חיים .[/COLOR]
[COLOR=olive]אוגניק נראה שמח ,והוא עומד לתקוף שוב.[/COLOR]
[COLOR=olive]"קדימה אריאדוס!דחיפה ואז שוב עוקץ רעל!" אומר [/COLOR][/QUOTE]
אגיד לבולבאזור: "קדימה מכה קטנה לא תפיל אותך אתה יכול, תשתמש בשוטי גפן כדי לתפוס את אריאדוס ולהעיף אותו לריצפה ולאוויר ושוב לרצפה"
-
[SIZE=2][COLOR=black][B][I][U]לוקאס[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=black]"בחירה מצוינת" אומר לך פרופסור רואן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
[B][I][U][SIZE=2][COLOR=mediumturquoise]אין לפיפלאפ עדיין קרן בועות ,תבדוק בעמוד הראשי בדף שלך.[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=mediumturquoise]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה מוציא את פיפלאפ לקרב.[IMG]http://i56.tinypic.com/abij3r.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"אני מבין שזה פיפלאפ" אומר אוגניק, ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]"בחירה מצוינת" אומר לך פרופסור רואן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"זה פיפלאפ והוא זכר"."זו טכנולוגיה נהדרת" אומר בארי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
[SIZE=2][COLOR=red][B][I][U]monster[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]צ'ימצ'אר עוד לא מהיר מספיק כדי להתחמק מפוקימון כמו אריאדוס והוא חוטף דחיפה [/COLOR]
[COLOR=red]ועוקץ רעל שמצליחים להשמיד אותו כמעט עד הסוף ,לצ'ימצ'אר נותרו נקודות אחרונות.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'ימצ'אר מתקיף בגחלת ששורפת מעט את אריאדוס אך השריטה לא מזיקה לו כמעט כלל.[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=purple][B][I][U]shlomii4[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=purple]"בחירה מצוינת" אומר לך פרופסור רואן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#808000]barfon2[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=olive]בלבזור נפגע מעוקץ הרעל והדחיפה של אריאדוס ומקבל את הנזק כפי שצריך[/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור מציית לך ומשתמש בשוטי גפן ומרים את אריאדוס הכבד ,הוא מרים אותו ומטיל אותו על הרצפה כ3 פעמים[/COLOR]
[COLOR=olive]אריאדוס נפגע.[/COLOR]
[COLOR=olive]"אני לא אוותר! קדימה ,רעל!" אומר אוגניק[/COLOR]
-
[quote=ErWiN.W;845359]
[COLOR=red]צ'ימצ'אר עוד לא מהיר מספיק כדי להתחמק מפוקימון כמו אריאדוס והוא חוטף דחיפה [/COLOR]
[COLOR=red]ועוקץ רעל שמצליחים להשמיד אותו כמעט עד הסוף ,לצ'ימצ'אר נותרו נקודות אחרונות.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'ימצ'אר מתקיף בגחלת ששורפת מעט את אריאדוס אך השריטה לא מזיקה לו כמעט כלל.[/COLOR]
[/quote]
אני שואל את ברי"יש לך שיקוי שיעזור לצ'ימצ'אר שלי?" אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמשבגחלת על אריאדוס"
-
[QUOTE=ErWiN.W;845359][SIZE=2][COLOR=black][B][I][U]
[B][COLOR=purple]"בחירה מצוינת" אומר לך פרופסור רואן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
איך הוא ראה אותי?
"מדקיפ קדימה!" אומר ואוציא אותו מהפוכדור ואחכה לפוקימון של אוגניק
-
[QUOTE=ErWiN.W;845359]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#808000]barfon2[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=olive]בלבזור נפגע מעוקץ הרעל והדחיפה של אריאדוס ומקבל את הנזק כפי שצריך[/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור מציית לך ומשתמש בשוטי גפן ומרים את אריאדוס הכבד ,הוא מרים אותו ומטיל אותו על הרצפה כ3 פעמים[/COLOR]
[COLOR=olive]אריאדוס נפגע.[/COLOR]
[COLOR=olive]"אני לא אוותר! קדימה ,רעל!" אומר אוגניק[/COLOR][/QUOTE]
אגיד לבאלבאזור: "כל הכבוד לך תמשיך כך, עכשיו מהר תשתמש בדחיפה לפני שהרעל פוגע".
-
[COLOR=red]בארי נאנח ומחליט שאין ברירה .[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי לא רציתי לעשות את זה אבל אני רואה שאין ברירה!" אומר בארי ומוציא פוכדור[/COLOR]
[COLOR=red]בארי זורק את הפוכדור ואומר "צא ידידי" ומשם יוצא [/COLOR][URL="http://img402.imageshack.us/i/395e.png/"][COLOR=red][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3056/395e.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=red] גדול וחזק[/COLOR]
[COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על אריאדוס וזה משפיע מעט ,אריאדוס תוקף במהירות רבה ברעל אחרון ומסיים את הקרב לצ'ימצ'אר .[/COLOR]
[COLOR=red]"אמפוליאון תקוף בטופר מתכת ואז ישר באקדח מים!" אומר בארי [/COLOR]
[COLOR=red]אמפוליאון מציית לו בחביבות ,ותוקף במהירות את אריאדוס שנופל ומפסיד בקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]אוגניק אומר "לעזאזל איתך בארי! שוב בגללך אני יוצא מכאן בלי פוקימונים ובלי שטח!" צועק ועולה בחזרה על המסוק והם מסתלקים משם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את מדקיפ לקרב.[IMG]http://i53.tinypic.com/nvppj9.png[/IMG]
"אני מבין שזה מדקיפ" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=olive][B][I][U]barfon2[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור ברח במהירות אבל הרעל כן פגע בו והוריד לו חצי מחייו .[/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור ממשיך עם דחיפה ואריאדוס עומד להשתמש בהטלת גוף שכנראה תמחק את בלבזור.[/COLOR]
[COLOR=olive]"אוי ואבוי" אומר בארי.[/COLOR]
-
[quote=ErWiN.W;845404][SIZE=2][COLOR=red][B][I][U]monster[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]בארי נאנח ומחליט שאין ברירה .[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקיי לא רציתי לעשות את זה אבל אני רואה שאין ברירה!" אומר בארי ומוציא פוכדור[/COLOR]
[COLOR=red]בארי זורק את הפוכדור ואומר "צא ידידי" ומשם יוצא [/COLOR][URL="http://img402.imageshack.us/i/395e.png/"][COLOR=red][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3056/395e.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=red] גדול וחזק[/COLOR]
[COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על אריאדוס וזה משפיע מעט ,אריאדוס תוקף במהירות רבה ברעל אחרון ומסיים את הקרב לצ'ימצ'אר .[/COLOR]
[COLOR=red]"אמפוליאון תקוף בטופר מתכת ואז ישר באקדח מים!" אומר בארי [/COLOR]
[COLOR=red]אמפוליאון מציית לו בחביבות ,ותוקף במהירות את אריאדוס שנופל ומפסיד בקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]אוגניק אומר "לעזאזל איתך בארי! שוב בגללך אני יוצא מכאן בלי פוקימונים ובלי שטח!" צועק ועולה בחזרה על המסוק והם מסתלקים משם.[/COLOR]
אני אומר לברי"תודה על העזרה ושהצלת אותי.תגיד איפה המעבדה של פרופסור רואן?אני ציך לקבל מנו דברים למסעש לי לא?"
-
[QUOTE=ErWiN.W;845404]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור ברח במהירות אבל הרעל כן פגע בו והוריד לו חצי מחייו .[/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור ממשיך עם דחיפה ואריאדוס עומד להשתמש בהטלת גוף שכנראה תמחק את בלבזור.[/COLOR]
[COLOR=olive]"אוי ואבוי" אומר בארי.[/COLOR][/QUOTE]
אחשוב לעצמי בראש: "המצב ממש לא טוב, מה אני יעשה? אהה יש לי רעיון!!"
אגיד לבאלבאזור: "קדימה באלבאזור הרי אריאדוס משתמש בהטלת גוף הוא צריך להתקרב בשביל זה אז קדימה שוטיי גפן שלא יתקרב ותעיף אותו רחוק".
-
סליחה שאני לא מצטט אני פשוט מהאייפון
״אתה רוצה קרב אתה תקבל״ אני אומר ומוסיף ״אני אשמיד אותך ואת כל הצוות שלך״
-
[quote=ErWiN.W;845359]
[B][COLOR=darkorange]"בחירה מצוינת" אומר לך פרופסור רואן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"זה פיפלאפ והוא זכר"."זו טכנולוגיה נהדרת" אומר בארי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
"אין בעיה" אגיד עם צחקוק אקח את הפוקדור ואצעק:"צא פיפלאפ" והראה פיפלאפ קטן וחמוד יוצא מהפוקדור "עכשיו פיפךאפ בועות!"
-
[QUOTE=ErWiN.W;844078][SIZE=2][COLOR=blue][B][I][U]Akainu[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR]
[B][SIZE=1][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=sandybrown][B][I][U]ben12[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=sandybrown]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR][/QUOTE]
"סינדקוויל צא!" אני אומר מילים אלו בהתרגשות רבה בפעם הראשונה בחיי.
"בוא נלחם" אני אומר לחבר מצוות בלו.
'סינדקוויל נראה פוקימון מעולה' אני חושב לעצמי ומסתכל עליו מוכן ודרוך לקרב.
-
[QUOTE=ErWiN.W;845404][SIZE=2][COLOR=red][B][I][U]monster[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את מדקיפ לקרב.[IMG]http://i53.tinypic.com/nvppj9.png[/IMG]
"אני מבין שזה מדקיפ" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
[COLOR=#800080][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=olive][B][I][U]barfon2[/COLOR][/QUOTE]
שמתי לב שאתה עושה לכולם את אותו ההמשכים
"מדקיפ! תקפוץ! ואחר כך תצלול אל אריאדוס בדחיפה!" אומר לו
-
super sayin 4
הילד מביט בך בסקרנות ,הוא מבחין שאתה אחד מהילדים החדשים של פרופסור רואן.
"אז אתה כנראה מצוות סינו" אומר לך .
"שמי בארי ,אבל אין לזה זמן עכשיו" אומר לך בארי בנחישות כאשר הוא עומד לעשות את הצעד הבא.
אני שואל את ברי:"אין לך פוקימון תוציא אותו ותלחם נגדו אני התחלתי את המסע רק היום"
-
[quote=ErWiN.W;844954]
[I][U][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]DarkTiger[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[COLOR=darkgreen][B]הפרופסור מחייך והוא כל כך שמח שבחרת בטורצ'יק שהוא מראה לך אותו על המסך של המחשב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B][IMG]http://i33.tinypic.com/2yvjqd3.png[/IMG]"בחירה יותר ממצוינת" אומר לך הפרופסור.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתה מקבל את הפוכדור שמשתגר לצד שלכם ,אתה רואה אותו אדום וזוהר מרוב שהוא חדש[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"תתחדש" אומר לך הפרופסור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"קדימה בוא נילחם!" אומר אוגניק מצוות בלו[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה!" אני אומר ומחכה בלהט שהוא יוציא פוקימון, לאחר שהוא יוציא אני מורה לטורצ'יק "גחלת בכל הכוח!"
--
יש מצב אני נותן כינוי [כמו במשחקי מחשב] לטורצ'יק?
-
[SIZE=2][COLOR=black][B][I][U]ZORA -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black]אתה סופר סאייה 4? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][SIZE=1]בארי מוציא מזוודה קטנה.
[SIZE=1]"באיזה התחלתי תרצה להשתמש?" שואל אותך.[/SIZE][/B]
[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][B][I][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][B][I][U]DarkTiger -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen][B]כמובן שאתה יכול לתת לו כינוי D: [/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את טורקצ'יק לקרב.[IMG]http://i33.tinypic.com/2yvjqd3.png[/IMG]
"אני מבין שזה טורצ'יק" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]זה לא בדיוק אותם המשכים ,וכן ,בהתחלה הם יהיו דומים כי אתם כולכם באותו מקום כרגע.[/COLOR]
[COLOR=purple]~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=purple]מדקיפ מציית לך וקופץ גבוה לאוויר אריאדוס מנצל את ההזדמנות ותוקף אותו בעוקץ רעל חזק שמוריק למדקיפ כמות חיים נכבדת.[/COLOR]
[COLOR=purple]מדקיפ נוחת ומשתמש בדחיפה כאשר הוא מפיל את אריאדוס מרגליו ומוריד לו גם קצת חיים.[/COLOR]
[COLOR=purple]אוגניק נראה עצבני והוא מורה לאריאדוס לשוב לתקוף "ועכשיו.. דחיפה !" אומר אוגניק.[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B][I][U]ben12[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את סינדיקוויל לקרב.[IMG]http://i51.tinypic.com/2aflxcz.png[/IMG]
"אני מבין שזה סינדיקוויל" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
אתה מוציא את פיפלאפ לקרב.[IMG]http://i56.tinypic.com/abij3r.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מורה לפיפלאפ להתקיף ,אך אוגניק עוד לא הוציא את הפוקימון שלו בשביל זה.
"אני מבין שזה פיפלאפ" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][B][I][U]לוקאס[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את טריקו לקרב [IMG]http://i53.tinypic.com/ei7289.png[/IMG]
"אני מבין שזה טריקו" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
[COLOR=red][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=blue][B][I][U]monster[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]בארי עומד מולך ואומר לך "כן ,המעבדה שלו נמצאת בעיר סאנדג'ם ,ממש אחרי דרך 201 תמשיך ימינה ותגיע" אומר לך בארי ומסביר לך .[/COLOR]
[COLOR=blue]בארי מושיט לך יד ונותן לך מפה.(אני מפה אני מפה אני מפה XD)[/COLOR]
[COLOR=blue]"את הפוקימון תרפא בעזרת זה" ,אומר לך ומושיט לך שיקוי ומרפא את הפוקימון שלך ומסתלק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור מציית לך והוא ישר מתקיף בשוטי גפן שעוצרות את גופו של אריאדוס הכבד ומכבידות על בלבזור לשמור אותו באוויר.אריאדוס לא מתקיף בהטלת גוף כי הוא נעצר משוטיו של בלבזור שמעיף אותו על הרצפה בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=olive]אבל הדבר לא מפריע לאריאדוס להתקיף את בלבזור בדיוק אז בעוקץ רעל שיסיים את הקרב עוד שנייה לבלבזור.[/COLOR]
[COLOR=olive]"אני לא מאמין שאני צריך לעשות את זה !" אומר לך בארי[/COLOR]
[COLOR=olive]"קדימה פוכדור! צא!" אומר בארי ומוציא פוקימון שלו.[/COLOR]
[URL="http://img402.imageshack.us/i/395e.png/"][COLOR=olive][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3056/395e.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=olive] מהפוכדור יוצא אמפוליאון גדול וחזק ונראה אימתני מאוד![/COLOR]
[COLOR=olive]"אריאדוס קדימה! כדור ססמי!" אומר אוגניק.[/COLOR]
[COLOR=olive]"תעזור לי עם בלבזור" אומר לך בארי.[/COLOR]
-
[quote=ErWiN.W;847649]
[SIZE=2][COLOR=seagreen][B][I][U]DarkTiger -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen][B]כמובן שאתה יכול לתת לו כינוי D: [/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=seagreen]אתה מוציא את טורקצ'יק לקרב.[IMG]http://i33.tinypic.com/2yvjqd3.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]"אני מבין שזה טורצ'יק" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.[/COLOR][/B][/quote]
אני קורא לו בלייז
--
"תוציא את הפוקימון שלך" אני אומר לאוגניק "אני ובלייז נקרע אותך ואת הפוקימון שלך"
-
[quote=ErWiN.W;847649]
אתה מוציא את פיפלאפ לקרב.[IMG]http://i56.tinypic.com/abij3r.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מורה לפיפלאפ להתקיף ,אך אוגניק עוד לא הוציא את הפוקימון שלו בשביל זה.
"אני מבין שזה פיפלאפ" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
[COLOR=olive].[/COLOR][/quote]
"חח לא ניראה לי,פיפלאף בועות!" הורה על פיפלאפ והסתכל על האריאדוס הגגדול והחשוב איך לנצח אותו כמה שיותר מהר
-
[quote]לוקאס
אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .
אתה מוציא את טריקו לקרב
"אני מבין שזה טריקו" אומר אוגניק ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.
"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/quote]
"תשתמש במכת זנב כדי לזוז הצידה ואז דחיפה על אריאדוס"
-
[quote=ErWiN.W;845359]
[B][I][U][SIZE=2][COLOR=mediumturquoise]אין לפיפלאפ עדיין קרן בועות ,תבדוק בעמוד הראשי בדף שלך.[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=mediumturquoise]אתה מתכונן לקרב הראשון שלך כמאמן ,בדיוק כשאתה מקבל את הפוקימון הראשון שלך .[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה מוציא את פיפלאפ לקרב.[IMG]http://i56.tinypic.com/abij3r.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"אני מבין שזה פיפלאפ" אומר אוגניק, ובארי אומר לו "לא צריך להיות גאון פוקימונים כדי להכיר אותו" מתבדח על אוגניק שכועס עוד יותר.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]"קדימה צא!" אומר ומוציא פוכדור ובתוכו [IMG]http://i47.tinypic.com/kcz2n6.png[/IMG] "קדימה אריאדוס עוקץ רעל!" אומר אוגניק.[/COLOR]
יש קרן בועות... כתוב..
- - - - - - - - - - -
"אוקיי פיפלאפ תיהיה חייב לסמוך עליי במאה אחור קפוץ גבוהה ככול שתוכל ותקוף בבעות! קדימה אני יודע שאתה מסוגל!" אומר לו בחיוך ואעודד אותו..
אקווה שהמהלך יצליח.
-
[[quote=ErWiN.W;847649
[SIZE=2][COLOR=blue][B][I][U]monster[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]בארי עומד מולך ואומר לך "כן ,המעבדה שלו נמצאת בעיר סאנדג'ם ,ממש אחרי דרך 201 תמשיך ימינה ותגיע" אומר לך בארי ומסביר לך .[/COLOR]
[COLOR=blue]בארי מושיט לך יד ונותן לך מפה.(אני מפה אני מפה אני מפה XD)[/COLOR]
[COLOR=blue]"את הפוקימון תרפא בעזרת זה" ,אומר לך ומושיט לך שיקוי ומרפא את הפוקימון שלך ומסתלק.[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לברי"תודה לך על העזרה.בי" אני הולך אל דרך 201
-
[QUOTE=ErWiN.W;847649]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=olive][/COLOR]
[COLOR=olive]בלבזור מציית לך והוא ישר מתקיף בשוטי גפן שעוצרות את גופו של אריאדוס הכבד ומכבידות על בלבזור לשמור אותו באוויר.אריאדוס לא מתקיף בהטלת גוף כי הוא נעצר משוטיו של בלבזור שמעיף אותו על הרצפה בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=olive]אבל הדבר לא מפריע לאריאדוס להתקיף את בלבזור בדיוק אז בעוקץ רעל שיסיים את הקרב עוד שנייה לבלבזור.[/COLOR]
[COLOR=olive]"אני לא מאמין שאני צריך לעשות את זה !" אומר לך בארי[/COLOR]
[COLOR=olive]"קדימה פוכדור! צא!" אומר בארי ומוציא פוקימון שלו.[/COLOR]
[URL="http://img402.imageshack.us/i/395e.png/"][COLOR=olive][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3056/395e.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=olive] מהפוכדור יוצא אמפוליאון גדול וחזק ונראה אימתני מאוד![/COLOR]
[COLOR=olive]"אריאדוס קדימה! כדור ססמי!" אומר אוגניק.[/COLOR]
[COLOR=olive]"תעזור לי עם בלבזור" אומר לך בארי.[/COLOR][/QUOTE]
אומר לברי: "ואו תודה על העזרה וטוב אני יעזור לך עם בלבאזור שלי, אז קדימה באלבאזור תתפוס את אריאדוס עם שוטי גפן שהוא לא יכול להתחמק מהכדור ססמי של אמפוליאוןן".
-
[QUOTE=ErWiN.W;847649][SIZE=2][COLOR=black][B][I][U]ZORA -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]זה לא בדיוק אותם המשכים ,וכן ,בהתחלה הם יהיו דומים כי אתם כולכם באותו מקום כרגע.[/COLOR]
[COLOR=purple]~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=purple]מדקיפ מציית לך וקופץ גבוה לאוויר אריאדוס מנצל את ההזדמנות ותוקף אותו בעוקץ רעל חזק שמוריק למדקיפ כמות חיים נכבדת.[/COLOR]
[COLOR=purple]מדקיפ נוחת ומשתמש בדחיפה כאשר הוא מפיל את אריאדוס מרגליו ומוריד לו גם קצת חיים.[/COLOR]
[COLOR=purple]אוגניק נראה עצבני והוא מורה לאריאדוס לשוב לתקוף "ועכשיו.. דחיפה !" אומר אוגניק.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש במתקפת חול שהוא קרוב אליך! תכוון לעיניים! אחר כך תגיח אליו בדחיפה!" אומר לו