-
[quote=OmerFake;849527]הינה הספרייט של הפוקימון (זה פייק שלי ככה הייתי בטוח)[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/36/rik.png[/IMG]
--------------------------------------------------------------------------------
[COLOR=darkorchid]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"אני לא מתחיל עכשיו אני במקור ממחוז קנטו אולי אתה מכיר את אח שלי,אש קאטשאם?" הוא אומר לך בחיוך ועוקב אחרייך עד איזור החפירות ואז רוארק פונה לאיש שליעדך ואומר לו:"שלום עומר מה שלומך?" רוארק אחייך ואז אפנה אלייך ויאמר:"שלום אני רוארק אתה אדם נכון?.. אני ואבא שלך היינו חברים טובים בבקשה תקבל את המאובן הזה" הוא צוחק ונותן לך מאובן עם בליטה באמצצע הוא אומר לך:"זה מאובן שאבא שלך גילה בפעם האחרונה הייתי רוצה שאתה תקבל אותו" אתה לוקח את המאובן [/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B][COLOR=sienna]הודעות:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]נוסף לעומר בדף הדמויות את הפוקימון ציפור האש מהפייקים שלי וגם אדם נפגש איתי(איתו)[/COLOR][/B]
[/COLOR][/quote]
זה הפייק שפוזון שיפר לך ככה שזה לא ממש שלך חח D:
--------------------
"מה באמת,וואו תודה!" אגיד בהתלהבות ואכניס את המאובן לתיק
"ד"א תראה מה קיבלתי משומרי האגמים...זו ביצה,ואני מחכה שהיא תבקע לי" אגיד בחיוך ואראה את הביצה לרוארק
"וד"א מתי אני יכול לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי?" אשאל בחיוך
-
[COLOR=Indigo]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=Indigo]"מה באמת,וואו תודה!" אגיד בהתלהבות ואכניס את המאובן לתיק
"ד"א תראה מה קיבלתי משומרי האגמים...זו ביצה,ואני מחכה שהיא תבקע לי" אגיד בחיוך ואראה את הביצה לרוארק
"וד"א מתי אני יכול לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי?" אשאל בחיוך[/quote]
"תשים את המאובן במכונה פה לעד ותלחץ על הפעל" הוא אומר לך ועומר אומר:"רוארק שוב עם השיטות הישנות מה? ודרך אגב אתה רוצה להיצטרף אליי למסע אדם?" הוא מחייך אלייך[/COLOR]
-
[/B][COLOR=MediumTurquoise]safta
"בסדר אני יבוא איתך דרך אגב איזה התפתחות אתה הכי אוהב של איווי?" הוא שואל אותך ואתם רואים ממולכם קריליה
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שאני מעדיף את ליפאון הוא מהיר ויש לו מתקפות טובות..
ובקשר לקירליה אני הולך ולא מתייחס.
-
[quote=OmerFake;849567][COLOR=indigo]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=indigo]"מה באמת,וואו תודה!" אגיד בהתלהבות ואכניס את המאובן לתיק[/COLOR]
[COLOR=indigo]"ד"א תראה מה קיבלתי משומרי האגמים...זו ביצה,ואני מחכה שהיא תבקע לי" אגיד בחיוך ואראה את הביצה לרוארק[/COLOR]
[COLOR=indigo]"וד"א מתי אני יכול לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי?" אשאל בחיוך[/COLOR][/quote]
[COLOR=indigo]"תשים את המאובן במכונה פה לעד ותלחץ על הפעל" הוא אומר לך ועומר אומר:"רוארק שוב עם השיטות הישנות מה? ודרך אגב אתה רוצה להיצטרף אליי למסע אדם?" הוא מחייך אלייך[/COLOR][/quote]
אחי אל תצטט את התגובה שלי
זה לא נו"ד או דיון
------------
"כן בטח רק תן לי להחיות את המאובן שלי" אגיד בחיוך ואוציא את המאובן מהתיק ואכניס למכונה
ואלחץ על הכפתור ויחכה בהתלהבות
-
כינוי בפורום: icoollives
פוקימון התחלתי: אם אפשר דרטיני אם לא קריינידוס
גיל(10-14): 15
אופי:שוכח תמיד הכל, שוויצר, מאיים ולא מקשיב לאף אחד.
רקע:מאז שהייתי קטן חלמתי להיוןת מאמן פוקימונים, עכשיו כשיש לי הזמנות אני מתכוון לתפוס פוקימונים חזקים ולגדל אותם, השאיפה שלי להיות מאסטר, אני מקווה להצליח.
תמונה:
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות:משחק ראשון שלי, חשוב לי לדרטיני יתפתח לדרגונייט
-
אדם ומי שנירשם עכשיו תשימו ספרייטים בבקשה...
[COLOR=Navy]GeneralAdam
"טוב והייתי רוצה שתיקח את זה אבל תפתח את הפוקדור רק שתגיע למכון הריאשון "עומר מושיט לך פוקדור שיש עליו סמל של כדור סגול ואומר לך:"הוא קטן ותפסתי אותו למאמן שאני ייפגוש בדרך אבל תשמור עליו טוב כי הוא פוקימון תינוק" אתה מכניס את המאובן ופתאום המכונה נפתחת ויוצא פוקדור
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;850301]אדם ומי שנירשם עכשיו תשימו ספרייטים בבקשה...
[COLOR=navy]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=navy]"טוב והייתי רוצה שתיקח את זה אבל תפתח את הפוקדור רק שתגיע למכון הריאשון "עומר מושיט לך פוקדור שיש עליו סמל של כדור סגול ואומר לך:"הוא קטן ותפסתי אותו למאמן שאני ייפגוש בדרך אבל תשמור עליו טוב כי הוא פוקימון תינוק" אתה מכניס את המאובן ופתאום המכונה נפתחת ויוצא פוקדור [/COLOR]
[COLOR=navy][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'וואו יש לי 3 פוקימונים:שני פוקדורים וביצה' אחשוב בהתלהבות
"אל תדאג רוארק הוא בידיים טובות" אגיד בחיוך בזמן שאני יקח את הפוכדור מהמכונה
"הגיע הזמן לראות את הפוקימון שיצא מהמכונה!" אגיד בחיוך
אני אזרוק את הפוכדור לאוויר ויצעק:"פוכדור צא!"
-
[COLOR=Indigo]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=Indigo]אתה רואה שיוצא מהפוקדור הבזק לבן וההבזק מקבל צורה של היפופוטס היפופוטס משתמש בחבטה על החול שליידו ופתאום הוא מוצא אבן חשמל מהחול ומגיש לך אותה עומר אומר לך:"אני יוצא לדרך אם אתה רוצה תבוא"[/COLOR]
[COLOR=Indigo][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
הנה:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/dyjjmxf2ulmj.bmp[/IMG][/URL]
-
[quote=OmerFake;850380][COLOR=indigo]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתה רואה שיוצא מהפוקדור הבזק לבן וההבזק מקבל צורה של היפופוטס היפופוטס משתמש בחבטה על החול שליידו ופתאום הוא מוצא אבן חשמל מהחול ומגיש לך אותה עומר אומר לך:"אני יוצא לדרך אם אתה רוצה תבוא"[/COLOR]
[COLOR=indigo][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אחי בדר"כ אתה צריך לתת ספרייט של הפוקימון תעשה את זה
--------------
"כן בטח שאני באה רק חכה רגע" אגיד
אני אגש מהיפופוטס אקח ממנו את אבן החשמל ואגיד לו
"וואו אני חושב שאני ואתה ניהיה צותת חזק" ואחייך אליו ואכניס אותו לפוכדור
"טוב רוארק אני יוצא לדרכי אז שיהיה בהצלחה בחיפושים,ואם אתה צריך עזרה אני תמיד מוכן לעזור לך" אגיד בחיוך
ואתחיל לצאת למסעי ביחד עם עומר
-
[COLOR=Indigo]GeneralAdam
אתה ממשיך ללכת ואז עומר אומר לך:"אתה מוכן עכשיו לקרב? אם לא אכפת לך גם אני השתמש בפוקימון התחלתי" הוא מחייך אלייך וזורק פוקדור אדום כמו להבה ויוצא מימנו:[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/8364/73505555.png[/IMG] [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;851121][COLOR=indigo]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=indigo]אתה ממשיך ללכת ואז עומר אומר לך:"אתה מוכן עכשיו לקרב? אם לא אכפת לך גם אני השתמש בפוקימון התחלתי" הוא מחייך אלייך וזורק פוקדור אדום כמו להבה ויוצא מימנו:[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/8364/73505555.png[/IMG] [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אין בעיה כשיש הזמנה לקרב אני תמיד מסכים" אגיד בחיוך ואוציא את הופופוטס
"קדימה ההתקפה הראשונה שלך" אגיד בחיוך
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
"אין בעיה" אומר מחייך ואז פוקד על ה"קרמסר"(אין לי שם טוב) שלו:"להבה עוטפת!" אתה רואה שהלהבה בזנב של קרמסר מתחיל לבעור עד שהוא עוטף את כל הגוף שלו בלהבה אחת גדולה אבל פתאום אתה רואה שמתחילות להיות לו כביאות ושנוזלות לו דמעות אך עומר אומר:"אל תזוז תמשיך כך!"[/COLOR]
[COLOR=Purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;851822][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אין בעיה" אומר מחייך ואז פוקד על ה"קרמסר"(אין לי שם טוב) שלו:"להבה עוטפת!" אתה רואה שהלהבה בזנב של קרמסר מתחיל לבעור עד שהוא עוטף את כל הגוף שלו בלהבה אחת גדולה אבל פתאום אתה רואה שמתחילות להיות לו כביאות ושנוזלות לו דמעות אך עומר אומר:"אל תזוז תמשיך כך!"[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אחי מה זה דילוג?
--------------------
"עומר אתה מכאיב לו תפסיק!" אצעק
'אני חייב להפסיק את זה,אבל איך?' אחשוב
"היפופוטס מהר תשתמש בסופת חול ואז תשתמש בדילוג קדימה!" אצעק
-
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bounce_%28move%29[/url] זה דילוג
---------------------------------------------------------------------------------------
"לא ניראה לי" עומר אומר ואז אתה מסתכל על קרמסר ורואה שכל החלק האחורי שלי כבר עם כביאות "קרמסר תשתמש עכשיו בלהביור!" עומר פוקד עליו אך קרמסר נופל על הברכיים והלהבה שלו שוב נרגעת קרמסר מחוסל ועומר אומר:"חסר תועלת" ומחזיר אותו לפוקדור
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;851903][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bounce_%28move%29"]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bounce_%28move%29[/URL] זה דילוג[/COLOR]
[COLOR=purple]---------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]"לא ניראה לי" עומר אומר ואז אתה מסתכל על קרמסר ורואה שכל החלק האחורי שלי כבר עם כביאות "קרמסר תשתמש עכשיו בלהביור!" עומר פוקד עליו אך קרמסר נופל על הברכיים והלהבה שלו שוב נרגעת קרמסר מחוסל ועומר אומר:"חסר תועלת" ומחזיר אותו לפוקדור[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
אוקי הבנתי תודה
------------
"תגיד לי אתה רציני? אתה כמעט חיסלת את הפוקימון שלך, פוקימון הוא חבר ולא ומכונת לחימה
אם אני רואה אותך עוד פעם אחת עושה את זה אני יעצור את הקרב ולא משנה מה זו הבטחה!" אגיד בכעס
"קדימה היפופוטס אנחנו הולכים מפה" איגד להיפופוטס ואחזיר אותו לפוכדור שלו
ואמשיך את מסעי לבד
-
"אין בעיה אז מעכשיו אנחנו יריבים" הוא אומר לך והולך ואז צועק:"ואם אתה רוצה אתה יכול לפתוח את הפוקדור שנתתי לך עכשיו זה כבר לא משנה" אתה מסתכל בתמיהה על הפוקדור
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;852070][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אין בעיה אז מעכשיו אנחנו יריבים" הוא אומר לך והולך ואז צועק:"ואם אתה רוצה אתה יכול לפתוח את הפוקדור שנתתי לך עכשיו זה כבר לא משנה" אתה מסתכל בתמיהה על הפוקדור[/COLOR]
"הגיע הזמן לראות את הפוקימון הזה" אגיד בהתלהבות
אני אזרוק את הפוכדור לאוויר ויגיד:"קדימה צא!"
-
יוצא מהפוקדור [IMG]http://img825.imageshack.us/img825/415/1copys.png[/IMG] תינוק שמנסה להרים בעזרת הכוחות העל חשיים את היפופוטס ולא מצליח ואז מתחיל ליבכות על הריצפה
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;852129][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]יוצא מהפוקדור [IMG]http://img825.imageshack.us/img825/415/1copys.png[/IMG] תינוק שמנסה להרים בעזרת הכוחות העל חשיים את היפופוטס ולא מצליח ואז מתחיל ליבכות על הריצפה [/COLOR]
אחי יש לפוקימון הזה התפתחות?
---------------
"שלום לך אני אדם ואני המאמן החדש שלך" אגיד בחיוך
'מעניין איזה פוקימון זה זו פעם ראשונה שאני רואה אותו אני חושב שאני צריך לסרוק אותו בפוקידע'
אני אוציא את הפורדע מהתיק ואתחיל לסרוק את הפוקימון
-
אכן יש לו התפתחות
----------------------
אתה מסתכל בפוקדע עליו והפוקדע אומר:"פסיינא,פוקימון תינוק העל חושי,פסיינא נותא לבכות מתי שהוא לא מצליח משהו,מתי שפסיינא עומד להיתפתח מופיע לו חגורה אדומה על הראש".אתה שומע קול שבירה ואתה פותח את התיק ורואה שיש סדק בביצה אתה ממשיך בדרך עד שעומר חוזר ואומר לך:"אני מצטער על מיקודם זה פשוט..,הפוקימו ןהזה צריך בשביל להיתפתח קודם כל לעלות את כל גופו בלהבות אבל כל פעם שהוא מנסה הוא נכבא..אתה סולח לי?" אומר מסתכל עלייך במבט עצוב.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;852446][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אכן יש לו התפתחות[/COLOR]
[COLOR=purple]----------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מסתכל בפוקדע עליו והפוקדע אומר:"פסיינא,פוקימון תינוק העל חושי,פסיינא נותא לבכות מתי שהוא לא מצליח משהו,מתי שפסיינא עומד להיתפתח מופיע לו חגורה אדומה על הראש".אתה שומע קול שבירה ואתה פותח את התיק ורואה שיש סדק בביצה אתה ממשיך בדרך עד שעומר חוזר ואומר לך:"אני מצטער על מיקודם זה פשוט..,הפוקימו ןהזה צריך בשביל להיתפתח קודם כל לעלות את כל גופו בלהבות אבל כל פעם שהוא מנסה הוא נכבא..אתה סולח לי?" אומר מסתכל עלייך במבט עצוב.[/COLOR]
אחי אפשר לדעת מאיפה אתה מביא את הפייקים?
או שאתה מצייר אותם
----------
"כן אני סולח לך,אבל בבקשה ממך אל תעשה דברים כאלה יותר,הפוקימון שלך כמעט ובכה אני ראיתי דמעות בעיניים שלו,כשהפוקימון שלך יצטרך להתפתח הוא יתפתח את תדאג" אגיד בחיוך ואלחץ את ידו של עומר
"אה וד"א תראה לביצה שלי יש סדק אני חושב שהיא עומדת לבקוע" אגיד בהתלהבות ואראה לעומר את הביצה שבתוך התיק
-
[COLOR=MediumTurquoise]Safta
עומר מוציא מהפוקדור שלו איווי קטן וחמוד ועומר זורק לכיוונו אבן פיתאום איווי זוהר באור לבן והאיווי של עומר היתפתח לליפאון עומר אומר לך:"עכשיו תסתכל,ליפאון סופת עלים!" אתה רואה את ליפאום מרים על האף שלו סופה ענקית של עלים אשר פוגעת בקריליה [B]מה תעשה?
[/B][COLOR=Purple]GeneralAdam
עכשיו העלבתה אותי זה פייקים שלי אני לא גונב :(
-------------------------------------------------------
אתה רואה שיוצא מהביצה רגל של תרנגול מלמעטה ואתה מתפהל עורמ אומר לך:"אני יודע איזה פוקימון זה אבל אני לא בטוח ודרך אגב לא ראיתה את הליפאון שלי" עומר מוציא פוקדור ויוצא ממנו הבזק לבן ואז מופיע שם ליפאון [B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;852474]
[COLOR=mediumturquoise][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]עכשיו העלבתה אותי זה פייקים שלי אני לא גונב :([/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]-------------------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה רואה שיוצא מהביצה רגל של תרנגול מלמעטה ואתה מתפהל עורמ אומר לך:"אני יודע איזה פוקימון זה אבל אני לא בטוח ודרך אגב לא ראיתה את הליפאון שלי" עומר מוציא פוקדור ויוצא ממנו הבזק לבן ואז מופיע שם ליפאון [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
חח סליחה גבר אבל הוא יפה
-------
"וואו מגניב,ואיזה פוקימון אתה חושב שזה?" אשאל בחיוך ובסקרנות
-
דרך אגב יש לך אבקת זוהר כי פתחתה את עמוד 5 אני יעדכן פרס חדש תסתכל אחר כך
עומר אומר לך:"אתה לא רואה שזה הו-או תינוק?"מחייך אלייך ואומר לליפאון שלו להישתמש בסינטזה בלי סיבה אתם ממשיכים ואתם מגיעים לעיר בורז
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=OmerFake;852474][COLOR=MediumTurquoise]Safta
עומר מוציא מהפוקדור שלו איווי קטן וחמוד ועומר זורק לכיוונו אבן פיתאום איווי זוהר באור לבן והאיווי של עומר היתפתח לליפאון עומר אומר לך:"עכשיו תסתכל,ליפאון סופת עלים!" אתה רואה את ליפאום מרים על האף שלו סופה ענקית של עלים אשר פוגעת בקריליה [B]מה תעשה?
אני ארוץ אל הקירליה ואשאל אותו למה הוא עשה את זה בנימה עצבנית טיפה.
-
"כי אני רוצה לתפוס אותו" עומר אומר לך וזורק על קריליה פוקדור בצבא דשא מוזר ואתה רואה שקריליה נתפסה "ילד תלמד שכל פעם שיש לך היזדמנות לשילוב חזק כמו גלייד תתפוס את התת התפתחות" הוא אומר לך וממשיך בדרך
[/COLOR][COLOR=MediumTurquoise][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
אני אגיד לו שהוא יכל להזהיר אותי לפני!
אבל אני אמשיך ללכת איתו בכיף כיופה.
-
[COLOR=MediumTurquoise]safta
פעם הבאה שאתה לא מצטט אותי אתה מקבל אזהרה פעם שנייה אתה מאבד פוקימון פעם שלישית אתה עף זה אחד מהחוקים
----------------------
"אין בעיה אבל קודם כל אני צריך להביא לו את זה" עומר מושיט לקריליה שלו אבן זוהרת וקריליה מתפתחת לגלייד ואז עומר אומר לך:"בבקשה קח את הפוקדור הזה כמתנה" עומר אומר לך ומושיט לך פוקדור קטן ממתכת עם סימן חשמל על החלק הלבן ועומר אומר לך:"זה הפוקדור של הפיקאצו של אח שלי,אש קאטשאם, אבל זה לא פיקאצו אלה פוקימון אחר"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=OmerFake;852626][COLOR=MediumTurquoise]safta
פעם הבאה שאתה לא מצטט אותי אתה מקבל אזהרה פעם שנייה אתה מאבד פוקימון פעם שלישית אתה עף זה אחד מהחוקים
----------------------
"אין בעיה אבל קודם כל אני צריך להביא לו את זה" עומר מושיט לקריליה שלו אבן זוהרת וקריליה מתפתחת לגלייד ואז עומר אומר לך:"בבקשה קח את הפוקדור הזה כמתנה" עומר אומר לך ומושיט לך פוקדור קטן ממתכת עם סימן חשמל על החלק הלבן ועומר אומר לך:"זה הפוקדור של הפיקאצו של אח שלי,אש קאטשאם, אבל זה לא פיקאצו אלה פוקימון אחר"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד לו שאני לא לוקח את זה בלי שהוא יגיד לי מי זה.
או לפחות שלא יברח לפני שאני בודק מי זה.
-
עומר אומר לך:"קדימה תבדוק אני לבנתיים אבחן קצת את גלייד,גלייד צא!" אומר צועק ומוציא את הפוקדור של גלייד ומסתכל על המקפות שלו
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
-
[QUOTE=OmerFake;852791][COLOR=MediumTurquoise]Safta
עומר אומר לך:"קדימה תבדוק אני לבנתיים אבחן קצת את גלייד,גלייד צא!" אומר צועק ומוציא את הפוקדור של גלייד ומסתכל על המקפות שלו
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אוציא את הפוקימון מהפוכדור ואופתע לגלות שיש שם...
-
אתה זורק את הפוקדור ובהבזק לבן אתה רואה שיוצא מימנו [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/3765/hgfjcopy.png[/IMG] שמחשמל אותך חזק מאוד
[B]מה תעשה?
[/B][/COLOR]
-
אני עושה פרצוף של לא מבין.
ואומר שאני מעדיף לא לקחת פוקימונים שמחשמלים אותי!
ומי זה פוקימון הזה בכלל?
-
[QUOTE=OmerFake;853341][COLOR=MediumTurquoise]Safta
אתה זורק את הפוקדור ובהבזק לבן אתה רואה שיוצא מימנו [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/3765/hgfjcopy.png[/IMG] שמחשמל אותך חזק מאוד
[B]מה תעשה?
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני עושה פרצוף של לא מבין.
ואומר שאני מעדיף לא לקחת פוקימונים שמחשמלים אותי!
ומי זה פוקימון הזה בכלל?
עריכה: אני מה זה מצטער על הדאבל פשוט בראשון שחכתי לצטט
איך מוחקים הודעה?
-
[COLOR=Red]*[/COLOR][COLOR=MediumTurquoise]Safta[/COLOR]
קיבלתה כוכב אדום על דאבל
---------------------------------
[COLOR=MediumTurquoise]אתה רואה שהוא מזדחל לתוך הפוקדור וחוזר ואז אתה ממשיך ורואה בדרך סודווודו [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=OmerFake;853439][COLOR=Red]*[/COLOR][COLOR=MediumTurquoise]Safta[/COLOR]
---------------------------------
[COLOR=MediumTurquoise]אתה רואה שהוא מזדחל לתוך הפוקדור וחוזר ואז אתה ממשיך ורואה בדרך סודווודו [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
מעניין...
הגיע זמן לקרב ראשון!
אני שולח את שילדון שיהיה מוכן להתקיף אבל הסודוודו עוד לא מוכן אז אני לא תוקף עד שאני רואה שהסודוודו הבין את הרמז.
-
[COLOR=RoyalBlue]Safta
סודוודו תוקף אותך בעזרת יד פטיש אשר מחסלת לך את שילדון מה [B]תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=OmerFake;854026][COLOR=RoyalBlue]Safta
סודוודו תוקף אותך בעזרת יד פטיש אשר מחסלת לך את שילדון מה [B]תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אעאע!!
אני לוקח את שילדון ורץ בהמשך השביל עד לעיר!
-
אתה רואה בפתח לה עיר באטר פרי שמשתמש עלייך בעל חושי ומרים אותך באוויר[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]