יופי קדימה להפציץ
Printable View
יופי קדימה להפציץ
[quote=monster;850317]להגיב בסיפור שלך?[/quote]
תגיב בסיפור אם ורק אם אתה לא רוצה להגיב בו. (אבל תגיב סתם, כי אם זה סתם תגובה מפגרת של פרק יפה בלי שקראת את הפרק תזכה במותך המובטח)
@מעל מעליי
כי יש שם קטעים שגורמים לי לתיעוב עצמי קל. במיוחד פרקים 16~21 ומשם והלאה מדי פעם יש פרקים שפשוט אני מתחיל לפרכס בזמן שאני קורא אותם.
תגיבו באסון הטבע
אז בואו נתחיל בהפצצה, תותח הדלק!
[QUOTE=LordAbizi;850323]תגיב בסיפור אם ורק אם אתה לא רוצה להגיב בו. (אבל תגיב סתם, כי אם זה סתם תגובה מפגרת של פרק יפה בלי שקראת את הפרק תזכה במותך המובטח)[/QUOTE]
אז לא מגיב
ולשגר כדורי הודעות מברזל!
אנו מתקדמים לאט
אז אני ואתה נתקדם מהר, סבבה?
[QUOTE=DarkTiger;850331]אז אני ואתה נתקדם מהר, סבבה?[/QUOTE]
סבה אני מקום 1
היי מי פה?
אני
[QUOTE=ErWiN.W;850335]היי מי פה?[/QUOTE]
אני
[quote=Pizza;850250]חמישי (לא יודע לספור)
וואלה, אני באמת חמישי =0[/quote]
LUCKY BASTURD.
[quote=monster;850334]סבה אני מקום 1[/quote]
בקצב הזה, נגיע רק ל100 הודעות בנו"ד עד שניר יגיע..
[QUOTE=DarkTiger;850340]בקצב הזה, נגיע רק ל100 הודעות בנו"ד עד שניר יגיע..[/QUOTE]
אסור שזה יקרה
אתה צודק.. ואתה יודע שגם אני..
[QUOTE=DarkTiger;850343]אתה צודק.. ואתה יודע שגם אני..[/QUOTE]
מה גם אתה?
צודק
[QUOTE=DarkTiger;850348]צודק[/QUOTE]
אוקי מובן לי
אני עדיין באוונט במשחק?
[QUOTE=DarkTiger;850350]אני עדיין באוונט במשחק?[/QUOTE]
אחרי שתביס את סטיבן תגמור תאיונט אתה בסימו נשארו לך 2 פוקימונים להביס
הלכתי לכמה דקות, להתקלח ולסדר את הילקוט
טוב אני מגיב במשחק שלי
[quote=NiGhtShiFt;850240]"בראשית ברא רותם את הפורום, הפורום היה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום ורוחו מרחפת על פני הפורום ויאמר רותם, ויהי פורום דיבורים ואקטואליה, וירא רותם את הפורום כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום ראשון."
"ויאמר רותם פורום פוקמון כללי, ויעש רותם את פורום פוקמון כללי, ויבדל רותם את פורום פוקמון כללי מתחת לפורום דיבורים ואקטואליה וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שני."
"ויאמר רותם פורום הסדרה והסרטים, ויעש רותם את פורום הסדרה והסרטים, ויהי כן, וירא את פורום הסדרה והסרטים וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שלישי."
"ויאמר רותם פורום משחקים, ויעש רותם את פורום משחקים, ויהי כן, וירא את פורום משחקים וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום רביעי."
"ויאמר רותם פורום משוב, ויעש רותם את פורום משוב, ויהי כן, וירא את פורום משוב וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום חמישי."
"וירא רותם כי משהו בפורום חסר, אנשים במשוב התלוננו שחסר משהו לכן, ויעש רותם את הנו"ד וירא כי טוב, ויהי בוקר ויהי ערב יום שישי."
[spoiler]
למי שלא הבין נו"ד...[/spoiler][/quote]
חזק מאוד חזק
גיל קון!
מי זה "גיל קון" אתם מכירים את גל?
[quote=מאסטר אספיון;850362]חזק מאוד חזק[/quote]
תודה!
איזה נורא, אני חוזר כל יום ב6 וחצי הביתה, וזה כבר חושך גמור בחוץ... סיוט לחזור ללימודים!
יבש פה
למה יבש?
יש אנשים..
[quote=מאסטר אספיון;850368]מי זה "גיל קון" אתם מכירים את גל?[/quote]
אני מכיר גל אלקטרומגנטי. הוא נורא נחמד.
[quote=LordAbizi;850375]אני מכיר גל אלקטרומגנטי. הוא נורא נחמד.[/quote]
לא אני מדבר על גל גלון
[quote=מאסטר אספיון;850376]לא אני מדבר על גל גלון[/quote]
באיזה תווך הגל הזה מתפשט? מה המהירות שלו?
המשכתי את משחקי
חזרתי
הי דניס
היי ליאור, יש לי רעיון לקבוצה חדשה, לשתף?
[QUOTE=DarkTiger;850393]היי ליאור, יש לי רעיון לקבוצה חדשה, לשתף?[/QUOTE]
כן
הכנתי פייק על חושי ועשיתי לו גם התפתחות אך את ההתפתחות אני עוד לא בטוח לבנתיים הינה התינוק (יש 3 התפתחויות) [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/6464/90411570.png[/IMG]
[QUOTE=OmerFake;850395]הכנתי פייק על חושי ועשיתי לו גם התפתחות אך את ההתפתחות אני עוד לא בטוח לבנתיים הינה התינוק (יש 3 התפתחויות) [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/6464/90411570.png[/IMG][/QUOTE]
נראה מגניב
קבוצת Golden Cheetah, בגלל שברדלסים הם חיות מהירות ואני כותב את זה בתור מטאפורה להפצצה בנו"דים
אני יכול לרשום משפטי "צ'יטה מוזהבת אמיתית.." וחוקים, רוצה?