-
דניס:
מדקיפ מתחיל לבכות עוד פעם אך יותר חזק. הוא קופץ עליך ובוכה עליך. "טריקו טריקו" טריקו אומר ומסמן לך לבוא, הוא מתקדם אל דרך 001- היער.
תלך אחריו או שתנסה להוציא עוד משהו ממדקיפ?
רון:
אני עדכנתי עוד 2 דרכים. אחת מהם היא דרך 001 שהוא בדיוק במקום שאתה נמצא, זה יער.
תרצה ללכת לשם ולהתאמן?
-
[quote=buizel שולט;874602]דניס:
מדקיפ מתחיל לבכות עוד פעם אך יותר חזק. הוא קופץ עליך ובוכה עליך. "טריקו טריקו" טריקו אומר ומסמן לך לבוא, הוא מתקדם אל דרך 001- היער.
תלך אחריו או שתנסה להוציא עוד משהו ממדקיפ?[/quote]
ארים את מדקיפ וארגיע אותו בעודי רץ אחרי טריקו
-
[QUOTE=buizel שולט;874602]רון:
אני עדכנתי עוד 2 דרכים. אחת מהם היא דרך 001 שהוא בדיוק במקום שאתה נמצא, זה יער.
תרצה ללכת לשם ולהתאמן?[/QUOTE]
"ברור וגם אתה יודע איזה פוקימונים יש בדרך001?"אני אומר לפרופסור בהתלהבות
-
דניס:
מדקיפ נרגע...... והוא אפילו שמח! אתם ממשיכים ללכת ביער ופתאום אם רואים סייטר פראי. מה תעשה?
רון:
"אני כרגע לא יוכל לפרט לך, אבל המקום הזה שופע בפוקימוני חרק" הפרופסור אומר.
פוצ'יאנה עובר כרגע לידך. מה תעשה?
-
[quote=buizel שולט;874627]דניס:
מדקיפ נרגע...... והוא אפילו שמח! אתם ממשיכים ללכת ביער ופתאום אם רואים סייטר פראי. מה תעשה?[/quote]
"רוצה להצטרף אליי?" אשאל את מדקיפ בעודי מחפש את טריקו ומשגיח בזווית העין על הסייטר
-
[QUOTE=buizel שולט;874627]רון:
"אני כרגע לא יוכל לפרט לך, אבל המקום הזה שופע בפוקימוני חרק" הפרופסור אומר.
פוצ'יאנה עובר כרגע לידך. מה תעשה?[/QUOTE]
אני יגיד לטריקו בהרגשה כיפית:"טריקו מבט על פוצ'יאנה ואחר-כך חבטה"
-
דניס:
מדקיפ עוד פעם מתחיל לנסות להסביר לך.... ולבסוף נכנע. "מדקיפ" הוא אומר כתשובה חיובית.
סייטר תקף את טריקו בשיסוע!
רון:
טריקו משתמש במבט על פוצ'יאנה והוא כפה במקום. לאחר מכן טריקו השתמש בדחיפה ופוצ'יאנה נראה חלש. ~זה הזמן לזרוק פוכדור אם אתה רוצה~
-
[QUOTE=buizel שולט;874759]רון:
טריקו משתמש במבט על פוצ'יאנה והוא כפה במקום. לאחר מכן טריקו השתמש בדחיפה ופוצ'יאנה נראה חלש. ~זה הזמן לזרוק פוכדור אם אתה רוצה~
.[/QUOTE]
אני זורק ומחכה לדעת אם תפסתי אותו או לא.
-
רון:
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
"כל הכבוד לך!" אומר פרופ' בירץ' בהתלהבות רבה מאוד! "רק התחלת את המסע וכבר תפסת פוקימון ראשון!"
"עכשיו כדאי לך ללכת ליער (דרך 001) ולאמן שם את טריקו ופוצ'יאנה שילמדו מתקפות.
~הפרטים של פוצ'יאנה התווספו לדף שלך~
-
[QUOTE=buizel שולט;874944]רון:
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~ נתפס!
"כל הכבוד לך!" אומר פרופ' בירץ' בהתלהבות רבה מאוד! "רק התחלת את המסע וכבר תפסת פוקימון ראשון!"
"עכשיו כדאי לך ללכת ליער (דרך 001) ולאמן שם את טריקו ופוצ'יאנה שילמדו מתקפות.
~הפרטים של פוצ'יאנה התווספו לדף שלך~[/QUOTE]
"תודה רבה"אני אומר לפרופ' בירץ' בשמחה.
עכשיו אני הולך ליער לאתמן
-
רון:
אתה הולך ליער ורואה פוקימון דמוי זחל. אתה מכוון את הפוקידע.
ציטוט פוקידע "וורמפל, פוקימון זחל, סוגו חרק, לוורמפל יש 2 צורות התפתחות, ההתפתחות נקבעת ע"פ המין.
מה תעשה?
*אני יעשה המשך אשר עוד יגיבו אז בבקשה אל תשלח לי הודעות פרטיות!
-
[QUOTE=buizel שולט;874975]רון:
אתה הולך ליער ורואה פוקימון דמוי זחל. אתה מכוון את הפוקידע.
ציטוט פוקידע "וורמפל, פוקימון זחל, סוגו חרק, לוורמפל יש 2 צורות התפתחות, ההתפתחות נקבעת ע"פ המין.
מה תעשה?
*אני יעשה המשך אשר עוד יגיבו אז בבקשה אל תשלח לי הודעות פרטיות![/QUOTE]
אני יוציא את פוצ'יאנה שלי,ואני יתן לו פקודה למכת חול ואחר-כך למתקפת נשיכה ואז אני הוציא פוכדור,בשביל לתפוס אותו.
ואני לא אשלח לך הודעות פרטיות אל תדאג
-
[quote]אני כותב לכם בלי צבעים והכל כדי שיהיה לכם קל לצטט ולא תסתבכו....
ג'ון:
"הו שלום לך ג'ון" אומר איש בעל זקן קצר ושיער בצבע חום. "אתה הקדמת, הגעת ראשון. מי יהיה הפוקימון הראשון שלך?" הוא אומר לך בקולו הצרוד.[/quote]
"אממ.... טורצ'יק!" אני לוקח את הפוקדור של טורצ'יק בוחן אותו וזורק אותו באוויר
-
[quote=buizel שולט;874546]
שחר:
אתה אומר למדקיפ שהכל יהיה בסדר אם הוא יעשה כל מה שתגד לו והוא מסכים.
"אתה מוכן?!" עידן קורא מהצד השני של המגרש.[/quote]
" כן אני מוכן מאוד! , קדימה מדקיפ צא לשם! " אני אומר ומתכונן להתקפה הראשונה של היריב
' שיהיה לנו בהצלחה בקרב הראשון שלנו ' אני אומר לעצמי ומתכונן.
-
רון:
פוצ'יאנה משתמש במכת חול ווורמפל לא מצליח לפתוח את עיניו, והוא מתחיל לירות חוט לכל כיוון וזה קשר את פוצ'יאנה לעץ הקרוב! תה זורק את הכדור אבל חלק מיריית החוט הפגע בעיגול שפותח את הפוכדור.
וורמפל מתאושש ומשתמש העוקץ רעל על פוצ'יאנה.
ג'ון:
אתה זורק את הפוכדור של טורצ'יק באוויר והפרופסור מגחח. לאחר שנייה איש עם חולצה שחורה ומשקפי שמש קופץ ותופס את הכדור. "בגלל שהגעת ראשון אני רוצה להציע לך משהו" אומר הפרופ' ומביא מזוודה. "בתוך המזוודה יש 5 פוכדורים, ואתה תצתרך לבחור אחד. הכל הפוכדורים יש טורצ'יק ובאחד מהם יש עוד פוקימון. אני יכול להגיד לך שהפוקימון הזה מאוד מיוחד. אתה תצתרך לבחור, טורצ'יק או פוקימון מאוד נדיר ומיוחד" הפרופסור אומר ומחייך.
שחר:
"טורצ'יק בלימה!!" עידן אומר בקול רועד.
-
[quote=buizel שולט;876086]
שחר:
"טורצ'יק בלימה!!" עידן אומר בקול רועד.[/quote]
" קדימה מדקיפ תתחמק ותשתמש אתה בבלימה חברי! " אני אומר ומתכונן למכה הראשונה שלנו .
-
[QUOTE=buizel שולט;876086]רון:
פוצ'יאנה משתמש במכת חול ווורמפל לא מצליח לפתוח את עיניו, והוא מתחיל לירות חוט לכל כיוון וזה קשר את פוצ'יאנה לעץ הקרוב! תה זורק את הכדור אבל חלק מיריית החוט הפגע בעיגול שפותח את הפוכדור.
וורמפל מתאושש ומשתמש העוקץ רעל על פוצ'יאנה.[/QUOTE]
אני אומר:"לא פוציאנה שלי"
ואז אני מחזיר את פוציאנה לפוכדור,ומוציא את טריקו ואומר לו:"טריקו מבט ואחר-כך חבטה"אני אומר בחשש רב.
-
אוף כתבתי תגובה איזה 5 דקות והכל נמחק לי......:( הנה ניסוי לשחזור:
שחר:
מדקיפ מנסה להתחמק אבל טורצ'יק יותר מהיר ממנו! מדקיפ מנסה לקום וכולו רועד ולבסוף נופל!!
"מדקיפ לא יכו----" פרופסור בירץ' אומר וקוטע את עצמו. מדקיפ קם על 4 ושולח לעבר טורצ'יק אקדח מים חזק במיוחד!! *מדקיפ למד אקדח מים*
"זוז משם טורצ'יק" עידן אומר במהירות, אבל טורצ'יק קפוא במקום. האקדח מים פוגע בטורצ'יק ממש חזק והוא התעלף!
"טורצ'יק לא יכול יותר להלחם! מדקיפ ושחר מנצחים!!" פרופ' בירץ' מכריז בשמחה. עידן רץ לעבר טורצ'יק בבכי.
מה תעשה??
רון:
אתה מחזיר את פוצ'יאנה ומוציא את טריקו. טריקו לא מאכזב ומשתמש במבט שמשאיר במקום את וורמפל ואז בדחיפה. וורמפל מעולף.
מה תעשה??
-
[QUOTE=buizel שולט;876146]רון:
אתה מחזיר את פוצ'יאנה ומוציא את טריקו. טריקו לא מאכזב ומשתמש במבט שמשאיר במקום את וורמפל ואז בדחיפה. וורמפל מעולף.
מה תעשה??[/QUOTE]
אני אזרוק את הפוכדור,שלא אצליח לתפוס ואחכה עם הוא תפס.
-
[quote=buizel שולט;876146]
שחר:
מדקיפ מנסה להתחמק אבל טורצ'יק יותר מהיר ממנו! מדקיפ מנסה לקום וכולו רועד ולבסוף נופל!!
"מדקיפ לא יכו----" פרופסור בירץ' אומר וקוטע את עצמו. מדקיפ קם על 4 ושולח לעבר טורצ'יק אקדח מים חזק במיוחד!! *מדקיפ למד אקדח מים*
"זוז משם טורצ'יק" עידן אומר במהירות, אבל טורצ'יק קפוא במקום. האקדח מים פוגע בטורצ'יק ממש חזק והוא התעלף!
"טורצ'יק לא יכול יותר להלחם! מדקיפ ושחר מנצחים!!" פרופ' בירץ' מכריז בשמחה. עידן רץ לעבר טורצ'יק בבכי.
מה תעשה??
[quote]
חחח.. עידן לי זה קרה מלא פעמים עם 6-7 רשומים :P
--------------------------
" וואו מדקיפ הדהמת אותי חבר! כל הכבוד. " אני מחייך ומלטף את ראשון החמוד שאני נותן לו מחמאה על המתקפה החדשה " כל הכבוד אתה ממש בוגר וכבר למדת את המקתפה הראשונה שלך אחרי קרב אחד בלבד! " ואז אני מסתכל על עידן שבוכה ואומר לו " קרב טוב עידן שמחתי לערוך נגדך את הקרב הראשון שלי "
-
[quote=buizel שולט;874759]דניס:
מדקיפ עוד פעם מתחיל לנסות להסביר לך.... ולבסוף נכנע. "מדקיפ" הוא אומר כתשובה חיובית.
סייטר תקף את טריקו בשיסוע![/quote]
'אני אברר עם מדקיפ אחרי הקרב' אני מהרהר ואז פונה אל הקרב מול סייטר
"דחיפה!" אני מורה לו
-
שחר:
חחח מסכן....:)
~~~~~~~~~~~
"יש לי רעיון" הפרופ' אומר בנסיון להסתיר התלהבות. "מה הרעיון שלך?" עידן אומר וזמן שלוקח שאיפה חזקה כדי שהנזלת תכנס לאף (:)) "שניכם מאמנים מתחילים, ושניכם יכולים לעזור אחד לשני, אז למה שלא תעברו את המסע הראשון שלכם ביחד, ככה תוכלו לעזור אחד לשני בעת צרה וגם לארח חברה כדי שלא יהיה משעמם. אני מאמין שאתם תיהיו חברים ממש טובים." הפרופ' אומר וכבר לא יכל להסתיר את התלהבותו.
"מה דעתך שחר?" עידן שואל אותך בזמן שמרים את טורצ'יק לידיים.
דניס:
טריקו עוצם את עיניו ושם את ראשו בקידמת גופו ומתחיל לרוץ! הוא רץ במהירות ופוגע בסייטר! סייטר עושה כמה צעדים אחורה מהתנופה ומתחיל לצחוק על טריקו!
טריקו מתעצבן ומתחיל להשתמש הרבה פעמים בדחיפה על סייטר, ולבסוף מתעייף. סייטר צוחק ופתאום טריקו ניהיה לבן!
מה תעשה??
-
[quote=buizel שולט;876174]שחר:
חחח מסכן....:)
~~~~~~~~~~~
"יש לי רעיון" הפרופ' אומר בנסיון להסתיר התלהבות. "מה הרעיון שלך?" עידן אומר וזמן שלוקח שאיפה חזקה כדי שהנזלת תכנס לאף (:)) "שניכם מאמנים מתחילים, ושניכם יכולים לעזור אחד לשני, אז למה שלא תעברו את המסע הראשון שלכם ביחד, ככה תוכלו לעזור אחד לשני בעת צרה וגם לארח חברה כדי שלא יהיה משעמם. אני מאמין שאתם תיהיו חברים ממש טובים." הפרופ' אומר וכבר לא יכל להסתיר את התלהבותו.
"מה דעתך שחר?" עידן שואל אותך בזמן שמרים את טורצ'יק לידיים.[/quote]
" זה לדעתי הרעיון הכי ...... מבריק שהיה! " אני אשמח לשותף אני אומר ומתקרב לעבר עידן לוחץ לו את היד ואומר " קדימה עידן שותפים למסע שלנו! " אני מסתכל על הפרופסור ואומר לו " תדוה על הכל פרופסור "
-
[quote=buizel שולט;876174]דניס:
טריקו עוצם את עיניו ושם את ראשו בקידמת גופו ומתחיל לרוץ! הוא רץ במהירות ופוגע בסייטר! סייטר עושה כמה צעדים אחורה מהתנופה ומתחיל לצחוק על טריקו!
טריקו מתעצבן ומתחיל להשתמש הרבה פעמים בדחיפה על סייטר, ולבסוף מתעייף. סייטר צוחק ופתאום טריקו ניהיה לבן!
מה תעשה??[/quote]
"מה קורה לך טריקו?" אני שואל אותו
---
אם הוא מתפתח זה מוקדם מדי... ממש מוקדם מדי..
-
רון:
~נדנוד~ X3 נתפס!! כל הכבוד יש לך וורמפל! אם הוא זכר או נקבה תדע רק אחרי שהוא יתפתח......
אני חייב ללכת דחוף אז לאחרים אני אמשיך כשאני אחזור....
-
[QUOTE=buizel שולט;876222]רון:
~נדנוד~ X3 נתפס!! כל הכבוד יש לך וורמפל! אם הוא זכר או נקבה תדע רק אחרי שהוא יתפתח......
אני חייב ללכת דחוף אז לאחרים אני אמשיך כשאני אחזור....[/QUOTE]
עכשיו אני חוזר למרכז הפוקימונים בשביל לרפאות את שלושת הפוקימונים שלי.
ואז אני אומר לוורמפל:"עכשיו אתה תהיה חבר שלי בקבוצה בהצלחה וורמפל!"
אני גם אומר לטריקו ולפוצ'יאנה:"תודה חברים אני גאה בכם"
-
[quote]
ג'ון:
אתה זורק את הפוכדור של טורצ'יק באוויר והפרופסור מגחח. לאחר שנייה איש עם חולצה שחורה ומשקפי שמש קופץ ותופס את הכדור. "בגלל שהגעת ראשון אני רוצה להציע לך משהו" אומר הפרופ' ומביא מזוודה. "בתוך המזוודה יש 5 פוכדורים, ואתה תצתרך לבחור אחד. הכל הפוכדורים יש טורצ'יק ובאחד מהם יש עוד פוקימון. אני יכול להגיד לך שהפוקימון הזה מאוד מיוחד. אתה תצתרך לבחור, טורצ'יק או פוקימון מאוד נדיר ומיוחד" הפרופסור אומר ומחייך.[/quote]
"אמממ.." אני ממלמל... "נראלי שהאמצעי..."
-
דניס:
חחחח סתם רציתי לראות איך תגיב..... אבל אל תדאג......
~~~~~~~~~~~
כל הזוהר הלבן הופך לירוק וזה נעלם! אתה לא מבין מה קרה ופתאום טריקו מוציא מהפה שלו מיליוני גרעינים ירוקים זוהרים! *טריקו למד קליע זרעים*
הוא פוגע ממש חזק בסייטר.
מה תעשה?
שחר:
"יופי אז אנחנו שותפים" עידן אומר בעליזות. "טור----צ'יק" טורצ'יק גימגם ואז עידן "נזכר" בו.
"אוי לא אני חייב ללכת לטפל בטורצ'יק" עידן אמר לבחץ. "אל תדאגאני יטפל בו במעבדה" הפרופ' אמר.
"שחר בוא בינתיים נלך ליער לאמן את מדקיפ ולתפוס איזה פוקימון 2"
מה תעשה?
רון:
הם כולם מחייכים אליך. למרכז הפוקימונים נכנס בחור עם חולצת אופנועים. "עכשיו כולם להביא את הפוקימונים שלהם!" כל האנשים התחילו לצחוק. "צא גולבאט!" הוא הכריז וזרק את הפוכדור כלפי מעלה. הפוכדור נפתח ומשם יצא עטלף העל פה גדול. "תשתמש בחיתוך אוויר!" המאמן אמר וגולבט עשה זאת. כולם הסתתרו.
מה תעשה?
ג'ון:
אתה צודק לא הסברתי נכון....... תאפס את התגובה האחרונה שלי אליך... אני ממש מצטער.
~~~~~~~~~~~~
הוא הסביר לך הכל ונתן לך 2 פוכדורים. אחד שנתפס במאסטר בול והשני ברגיל (שזהו הטורצ'יק והשני הוא המיוחד).
במי תבחר?
-
[quote]
ג'ון:
אתה צודק לא הסברתי נכון....... תאפס את התגובה האחרונה שלי אליך... אני ממש מצטער.
~~~~~~~~~~~~
הוא הסביר לך הכל ונתן לך 2 פוכדורים. אחד שנתפס במאסטר בול והשני ברגיל (שזהו הטורצ'יק והשני הוא המיוחד).
במי תבחר?[/quote]
'וואי זה ממש קשה' אני חושב 'מכיוון שאני בכלל לא מכיר את טורצ'ק אז עדיף פוקימון חזק'
"טוב אני יקח את השני זה שבמאסטר בול" אני אומר לפרופסור ולוקח אותו
---------------------------
ואחי אתה צריך להיות יותר מפורט לא הבנתי מה הולך פה בכלל...
אמרת איש בחליפה משקפי שמש משהו כזה...? לא הבנתי בכלל...
-
[QUOTE=buizel שולט;876708]רון:
הם כולם מחייכים אליך. למרכז הפוקימונים נכנס בחור עם חולצת אופנועים. "עכשיו כולם להביא את הפוקימונים שלהם!" כל האנשים התחילו לצחוק. "צא גולבאט!" הוא הכריז וזרק את הפוכדור כלפי מעלה. הפוכדור נפתח ומשם יצא עטלף העל פה גדול. "תשתמש בחיתוך אוויר!" המאמן אמר וגולבט עשה זאת. כולם הסתתרו.
מה תעשה?
[/QUOTE]
למה אתה נותן לי קשה חח וגם לא שמת אל וורמפל את המתקפות ומתי הפוקימונים שלי ילמדו מתקפות?
אני יגיד לטריקו:"מבט בשביל להפחיד את הגולבאט שלו ואחר-כך דחיפה"
אני יגיד גם לפוציאנה:"מכת חול ואחר-כך נשיכה"
וגם באותו זמן אני יחזיר את וורמפל.
-
[quote=buizel שולט;876708]
שחר:
"יופי אז אנחנו שותפים" עידן אומר בעליזות. "טור----צ'יק" טורצ'יק גימגם ואז עידן "נזכר" בו.
"אוי לא אני חייב ללכת לטפל בטורצ'יק" עידן אמר לבחץ. "אל תדאגאני יטפל בו במעבדה" הפרופ' אמר.
"שחר בוא בינתיים נלך ליער לאמן את מדקיפ ולתפוס איזה פוקימון 2"
מה תעשה?
[/quote]
" לא עידן , אני אחכה איתך פה עד שטורצק יבריא ככה זה בין חברים ושותפים " אני מחיך אליו ואני והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור
-
[quote=buizel שולט;876708]דניס:
חחחח סתם רציתי לראות איך תגיב..... אבל אל תדאג......
~~~~~~~~~~~
כל הזוהר הלבן הופך לירוק וזה נעלם! אתה לא מבין מה קרה ופתאום טריקו מוציא מהפה שלו מיליוני גרעינים ירוקים זוהרים! *טריקו למד קליע זרעים*
הוא פוגע ממש חזק בסייטר.
מה תעשה?
[/quote]
"תמשיך עם הקליע זרעים!" אני מורה לו "תשתמש בצרחה כדי להאיץ את הזרעים!"
-
ג'ון:
סליחה יובל:) אני ממש מצטער..... אני בדרך כלל לא עושה כאלה טעויות אני פשוט ניסיתי לעשות משהו וזה לא ממש יצא...... מצטער.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את המאסטר בול ואתה מתחיל לרעוד. אתה זורק אותו באוויר והוא נפתח. מתוכו יוצא פוקימון קטן שנראה כמו שועל. יש לו צבע מיוחד, צבע שמושך לך את העין.
"זה.... זה לא יכול להיות" הפרופ' אמר. "כשתפסנו אותו הוא היה גיבל זוהר!
גיבל? אתה חושב לעצמך (אני מזכיר שאתה באוהן).
"ג'ון אני לא מבין איזה פוקימון זה" הפרופ' אומר "אין לי מושג איך הוא שינה צורה".
האם תקח אותו? (ברגע שתקח אותו הוא יעודכן בדף שלך ותבין מי זה....)
רון:
חחחח אם אתה רוצה להיות מאמן טוב אתה חייב להתאמן:) ואני אשים מיד אחרי שאני אסיים להגיב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו משתמש במבט אבל זה לא מזיז לגולבאט! הוא יוצא לדחיפה וגולבאט מתחמק בקלות.
פוצ'יאנה משתמש במכת חול שמצליחה להזיק משמעותית למהירות של גולבאט, ואז הוא משתמש בנשיכה וזה גרם לו ליפול.
"מה יש לך גולבאט?!" המאמן אומר בכעס. "עכשיו חתך אוויר!" הוא אומר ברוגז.
מה תעשה? (עצה: אתה יכול לשלב את ההתקפות של פוצ'יאנה וטריקו וכך הם יוכלו לחפות אחד על השני)
שחר:
"אתה באמת חבר אמיתי" אמר עידן ושניכם הלכתם למעבדה.
"אלו חדשות טובות" הפרופ' אמר "טורצ'יק בריא והוא ממש כאן" הוא נתן לעידן את הפוכדור.
"עכשיו אפשר לצאת למסע!" עידן אמר בשימחה.
לאן תלך?
דניס:
רעיון מצויין! טריקו משתמש בצרחה ועכשיו הזרעים עפים במהירת עצומה! וסייטר נראה חלש מאוד.
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;877259]ג'ון:
סליחה יובל:) אני ממש מצטער..... אני בדרך כלל לא עושה כאלה טעויות אני פשוט ניסיתי לעשות משהו וזה לא ממש יצא...... מצטער.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את המאסטר בול ואתה מתחיל לרעוד. אתה זורק אותו באוויר והוא נפתח. מתוכו יוצא פוקימון קטן שנראה כמו שועל. יש לו צבע מיוחד, צבע שמושך לך את העין.
"זה.... זה לא יכול להיות" הפרופ' אמר. "כשתפסנו אותו הוא היה גיבל זוהר!
גיבל? אתה חושב לעצמך (אני מזכיר שאתה באוהן).
"ג'ון אני לא מבין איזה פוקימון זה" הפרופ' אומר "אין לי מושג איך הוא שינה צורה".
האם תקח אותו? (....)ברגע שתקח אותו הוא יעודכן בדף שלך ותבין מי זה
[/QUOTE]
"אני יקח אותו!" אני אומר לפרופסור
-
ג'ון:
*יש לך זורואה זוהר!*
"אתה חושב שתוכל לברר לבד מיהו ולמה הוא היה פוקימון אחר?" הפרופ' שואל בחוסר ביטחון.
מה תענה?
-
[QUOTE=buizel שולט;877295]ג'ון:
*יש לך זורואה זוהר!*
"אתה חושב שתוכל לברר לבד מיהו ולמה הוא היה פוקימון אחר?" הפרופ' שואל בחוסר ביטחון.
מה תענה?[/QUOTE]
"בסדר.. עוד משהו?"
-
ג'ון:
"כן, הנה עוד 3 פוכדורים ריקים ופוקדע" הוא נותן לך אותם.
אתה מתקדם לדלת ואז הפרופ' אומר "וגו'ן, תזהר עם הפוקימון הזה.
-
[QUOTE=buizel שולט;877259]רון:
חחחח אם אתה רוצה להיות מאמן טוב אתה חייב להתאמן:) ואני אשים מיד אחרי שאני אסיים להגיב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו משתמש במבט אבל זה לא מזיז לגולבאט! הוא יוצא לדחיפה וגולבאט מתחמק בקלות.
פוצ'יאנה משתמש במכת חול שמצליחה להזיק משמעותית למהירות של גולבאט, ואז הוא משתמש בנשיכה וזה גרם לו ליפול.
"מה יש לך גולבאט?!" המאמן אומר בכעס. "עכשיו חתך אוויר!" הוא אומר ברוגז.
מה תעשה? (עצה: אתה יכול לשלב את ההתקפות של פוצ'יאנה וטריקו וכך הם יוכלו לחפות אחד על השני)
[/QUOTE]
אני אומר לטריקו ולפוצ'יאנה:"תתחמקו" ואז אני יוציא את וורמפל ויגיד לו"יריית חוטים"
וגם אני אומר לטריקו ולפוצ'יאנה " טריקו דחיפה,פוצ'יאנה נשיכה ותשלבו את זה ביחד"אני אומר בקול רם.
-
רון:
וורמפל קושר את גולבאט והוא נופל למעטה, אבל שנייה לפני שהוא מגיע לרצפה פוצ'יאנה תופס אותו בפה ונושך אותו. פוצ'יאנה זורק אותו באוויר וטריקו דוחף אותו והוא לא יכול יותר להילחם.
"ארגג...." האיש אומר והולך משם. כולם מוחאים לך כפיים. ניהיה כבר ערב.
מה תעשה?
-
[QUOTE=buizel שולט;877483]רון:
וורמפל קושר את גולבאט והוא נופל למעטה, אבל שנייה לפני שהוא מגיע לרצפה פוצ'יאנה תופס אותו בפה ונושך אותו. פוצ'יאנה זורק אותו באוויר וטריקו דוחף אותו והוא לא יכול יותר להילחם.
"ארגג...." האיש אומר והולך משם. כולם מוחאים לך כפיים. ניהיה כבר ערב.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי:"יש לך מקום לישון בו פשוט אין לי...מקום...לישון"אני אומר בעיסוס.