-
[QUOTE=UknowName;860794][B]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
ג'וליה עזבה את יום הלימודים אך את לא מוותרת , אם לא לומדים .. נהנים .
את רואה את ניב , התלמיד החתיך מהכיתה שלך , הוא חמוד מאוד ולא כל כך משוויצן כמו כל הבנים .
הוא בידיוק חולף ליידך , העיניים שלך נתפסות על עיניו , הוא מחייך ואומר "בוקר טוב אלינה , מה קורה ?"
[/COLOR]
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אני ב-ב-בסדר" אני אומרת לו בגמגום קשה .
אני נזכרת למה אני בכלל חיפשתי מישהו מהכיתה ,ואומרת
"אממ ..טוב ,שחכתי איפה הכיתה כבר מרוב שהמקום פה גדול ,
תוכל להנחות אותי ?" אני מנסה להתעשת ,אני רואה ילדה מהכיתה
שלי ,היא נראת לי כועסת.
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
"כן כמובן" הוא אומר ושם את ידו על המותן שלך , ועם ידו השנייה מצביע על המבנה השמאלי
"זה הבניין של כיתות י' , הכיתה שלנו במעלה המדרגות , משמאל .
אבל , למה שתרצי ללכת לכיתה שיש שם מורה שמדברת לעצמה ? מורה מחליפה
שלא יודעת ללמד כ"כ ולא אכפת לה מי נכנס ומי לא" הוא אומר וניראה שגם הוא בדרכו החוצה .
בידיוק אז עוברת התלמידה שניראית עצבנית "עד שהכנתי שיעורי בית.." היא אומרת וגם יוצאת מפתח בית הספר
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]אדם[/U][/SIZE]
אף אחד לא קם , ניראה שאף אחד לא יודע על מה אתה מדבר בכלל .. אתה מתעלם ,
ויוצא מהכיתה .. ממשיך ללמוד בבית הספר , ניב מצליח להרגיע אותך שאתה חוזר מההפסקה
ואתה לומד בכיתה עוד 5 שעות .. מסיים את יום הלימודים הארוך והמשעמם הזה
אתה משוחרר ראשון עוד לפני הצלצול , אתה מתקרב לשער ורואה אדם עם חליפה שחורה , הוא מסתכל עליך
ומיד מפנה מבטו אחורה ומסמן עם ידו .. מיד שהוא מסמן עם ידו יוצאים ממכונית שחורה 3 אנשים שלבושים בידיוק כמוהו , הוא ניראה חשוד .. מסוכן לצאת מהבית ספר לבד
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=UknowName;860836][B][COLOR=green][SIZE=3][U]אדם[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אף אחד לא קם , ניראה שאף אחד לא יודע על מה אתה מדבר בכלל .. אתה מתעלם ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ויוצא מהכיתה .. ממשיך ללמוד בבית הספר , ניב מצליח להרגיע אותך שאתה חוזר מההפסקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ואתה לומד בכיתה עוד 5 שעות .. מסיים את יום הלימודים הארוך והמשעמם הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה משוחרר ראשון עוד לפני הצלצול , אתה מתקרב לשער ורואה אדם עם חליפה שחורה , הוא מסתכל עליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ומיד מפנה מבטו אחורה ומסמן עם ידו .. מיד שהוא מסמן עם ידו יוצאים ממכונית שחורה 3 אנשים שלבושים בידיוק כמוהו , הוא ניראה חשוד .. מסוכן לצאת מהבית ספר לבד[/COLOR][/B]
[/quote]
'וואו מי אלה? אני חושב שעדיף לי לחזור ביחד עם ניב הביתה היום ' אחשוב ואתחיל לחזור לבית בספר
"היי ניב!" אצעק בבית ספר ואחפש אותו
-
[quote=UknowName;860794]
[B][COLOR=red][SIZE=3][U]שחר[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"כן מצטערת שלא הודעתי לך אני מכינה לך טוסטים תעלה תתארגן בנתיים את תאחר אם לא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]היא אומרת ואתה עולה להתארגן , התחלת להזיע אז החלטת להיכנס להתקלח , אתה יוצא מהמקלחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לוקח את הטוסטים לחדר (עירום) מסיים לאכול אותם ומתלבש , אתה יורד למטה מוכן לבית הספר , ושוב אמא שלך נעלמה , אך הפעם השאירה פתק :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][I]לך באוטובוס שחרון , אני מאחרת לעבודה[/I][/COLOR][/B]
[/quote]
' אויש שכחנית האמא שלי , אבל אני מאוד אוהב אותה ' אני מחייך לוקח את התיק ומקווה שלא יקרה שוב מקרה של חלום או פלאשבק כי זה ממש מעצבן , אני יוצא מן הבית לוקח מפתח ופלאפון וסוגר את הדלת ויוצא לכיוון בית ספרי
-
[quote]לוקאס
"גם.." הוא אומר ומחייך , הצלצול מצלצל , אתה נכנס לכיתה ומתחיל ללמוד כרגיל,הסטוריה , תנך..מקצועות משעממים במיוחד , מתמטיקה קשה.. יום באמת משעמם של 6 שעות שעברו כמו 20 שעות ,
נגמר יום הלימודים סוף סוף , המורה משחררת רק את מי שסיים את עבודת הכיתה , אתה כמובן כבר סיימת
אז אתה משוחרר ראשון עוד לפני הצלצול , אתה מתקרב לשער ורואה אדם עם חליפה שחורה , הוא מסתכל עליך
ומיד מפנה מבטו אחורה ומסמן עם ידו .. מיד שהוא מסמן עם ידו יוצאים ממכונית שחורה 3 אנשים שלבושים בידיוק כמוהו , הוא ניראה חשוד .. מסוכן לצאת מהבית ספר לבד[/quote]
אני מחפש קהילה של אנשים לצאת ביניה מהבית ספר ותוך כדי מהרהר 'מה הם כבר יכולים לעשות לי אני נמצא בטח בית ספר וכולם ייראו' מפסיק לחפש משנה את כיווני ומתחיל ללכת לעבר היציאה ואני מסתכל אל האנשים במבט מאיים...
-
[B]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]לוקאס[/U][/SIZE]
קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית שלך ורואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .
מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך !
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]שחר[/U][/SIZE]
אתה סוגר את הבית ויוצא לכיוון בית הספר , בדרכך לתחנת האוטובוס עוצרת מכונית שחורה , החלון שלה נפתח
ואיש עם חליפה שחורה שואל "שלום ילדון , תוכל להגיד לי אולי מתי מסתיים יום הלימודים בבתי הספר היום ?"
שואל האיש ואתה נזכר שהלימודים מסתיימים בשעה 13:00 , אתה רואה את האוטובוס מרחוק וחייב להספיק
לעצור אותו .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]אדם[/U][/SIZE]
קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים החוצה יחד עם ניב ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית של ניב יחד איתו "ניראה לי שהם רוצים אותך בוא נגביר את המהירות !" ניב אומר ואתה רואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .
מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך ! "קדימה !" ניב צועק ומרים אותך בחוזקה
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=UknowName;862517]
[B][COLOR=deepskyblue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=3][U]שחר[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה סוגר את הבית ויוצא לכיוון בית הספר , בדרכך לתחנת האוטובוס עוצרת מכונית שחורה , החלון שלה נפתח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ואיש עם חליפה שחורה שואל "שלום ילדון , תוכל להגיד לי אולי מתי מסתיים יום הלימודים בבתי הספר היום ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שואל האיש ואתה נזכר שהלימודים מסתיימים בשעה 13:00 , אתה רואה את האוטובוס מרחוק וחייב להספיק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לעצור אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/B]
[/quote]
וואי מזה ביאסת לי עם זה קשור למייפל סטורי
----------------------------------------
" בשעה אחד בצהריי םאדוני " ולפני שהוא מספיק להודות לי אני רץ במהירות לתחנת האוטובוס להספיק להגיע לתחנה
-
[b]שם במשחק :[/b] ג'יסון טיסיס
[b]כינוי בפורום :[/b]warmachine
[b]רקע :[/b]ג'יסון הוא תלמיד מצויין עוד מימיו בבית ספר יסודי. בתלמיד חרוץ ושאפתן אבל לפעמים טיפה תחרותי מידי בנוגע לדברים מסויימים . ג'יסון אף פעם לא אהב כוח הוא דיי שנא אנשים כוחניים. ג'יסון תמיד אהב יצורים אגדתיים כמו : דרקון ,פניקס או דינוזאורים אבל אהשתעמם לו בחדר וחשב שאולי הוא יתחיל לצייר לעצמו חיות שרק הוא ידע מה כל אחת מהן עוש למשל דרקון קטן עם כנפיים ושש רגליים או עקביש לבן עם זוג רגליים וכנפיים עליהם אבל שלו , הפניקס הוא כחול עם מין קרניים מאחורי הראש וסוג של מגן על הכנפיים . אבל את השנה הזאת ג'יסון התחיל אחרת הוא היה ממש עצבני ולא ידע למה אולי זה קשור לכוחות שלו? ...
[b]כוח שנוא :אש[/b]
[b]חיה אהובה :[/b] הפיניקס הכחול (אין תמונה )
[b]מין :[/b]זכר
[b]כוח : X[/b]
[b]נשק : X[/b]
[b]ציוד : X[/b]
-
[quote]לוקאס
קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית שלך ורואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .
מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך ![/quote]
"אאוץ'" 'אני מחפש קיצור דרך שמכונית לא תוכל לעבור דרכו'
-
אגיב לכם יותר מאוחר כניראה שאערוך את ההודעה הזאת .
שי וכל אלה שראו את הלוגו החדש ,
כעיקרון זה משחק פנטזיה , אך רציתי גם להמחיש את המתקפות שלכם ע"י אנימציות ולכן הכנתי בעצמי
אנימציות בדמויות של מייפל סטורי , אם אתם נגד זה שלחו לי ה"פ .
-
[QUOTE=UknowName;860836][B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
"כן כמובן" הוא אומר ושם את ידו על המותן שלך , ועם ידו השנייה מצביע על המבנה השמאלי
"זה הבניין של כיתות י' , הכיתה שלנו במעלה המדרגות , משמאל .
אבל , למה שתרצי ללכת לכיתה שיש שם מורה שמדברת לעצמה ? מורה מחליפה
שלא יודעת ללמד כ"כ ולא אכפת לה מי נכנס ומי לא" הוא אומר וניראה שגם הוא בדרכו החוצה .
בידיוק אז עוברת התלמידה שניראית עצבנית "עד שהכנתי שיעורי בית.." היא אומרת וגם יוצאת מפתח בית הספר
[/COLOR]
[COLOR="[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"איזו טיפשות " אני אומרת לעצמי ,מה קשור שיעורי בית עכשיו .
אני שמה את התיק במקום הישיבה שלי ,מורידה את הז'קט ,
וחושבת לעצמי בעננים מה קורה במקומות אחרים..
-
[quote=UknowName;862517]
[B][COLOR=green][SIZE=3][U]אדם[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים החוצה יחד עם ניב ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית של ניב יחד איתו "ניראה לי שהם רוצים אותך בוא נגביר את המהירות !" ניב אומר ואתה רואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך ! "קדימה !" ניב צועק ומרים אותך בחוזקה[/COLOR][/B]
[/quote]
"ניב רוץ מהר אני אחריך" אצעק
"רוץ! רוץ! אל תסתכל אחורה!" אצעק לניב בזמן שאני ארת
'אם אני ירוץ לבית של ניב הם בטוח יבואו אחרינו ויפגעו בו,אני חייב לפחות להציל אותו' אחשוב ואעצור במקום ואסתכל על האנשים בחליפות השחורות