-
שם: רום עבו
שם במשחק: ג'ק
תיאור הדמות/תמונה של הדמות: [IMG]http://i53.tinypic.com/5umkqv.png[/IMG]
מידע על הדמות:ג'ק היה ילד אומלל בילדותו.
הוריו הבילוגיים של ג'ק שלחו אותו לאימוץ בגלל
שלא היה להם תקציב לעוד ילד. (לג'ק היה אח בשם ברוק.)
בילדותו של ג'ק הוריו (לא הביולגים) התעללו בג'ק.
עד שג'ק הגיע לגיל 13 והחליט לברוח מהבית ולמצוא
את הוריו הביולגים.
תפקיד: מאמן
-
[size=3][b]שם:[/b]חן[/size]
[size=3][b]שם במשחק:[/b]ג'וני[/size]
[size=3][b]תיאור הדמות:[/b]שער שחור קצר עם רעמה, גופיה לבנה, קעקוע של דרקון על הכתף, גבות עבות, שרשרת מגן דוד[/size][size=3], פרצוף מגולח, עיניים אפפרות ירוקות, [/size]
[size=3]מכנס צבאי שעובר את הברכיים.[/size]
[size=3][b]אופי(היה חשוב לי להוסיף):[/b]אוהב להתחבר עם כולם, מעריך מאוד אנשים שעוזרים לו, מוכן לעזור תמיד, חוב לו להראות טוב.[/size]
[size=3][b]מידע על הדמות:[/b]ג'וני הוא דמות מדליקה מאוד, הוא חי בסטייל והוא אוהב ללעוס מסטיקים.[/size]
[size=3] יש לו חיי משפחה נורמליים ואחות קטנה שאוהבת אותו,[/size]
[size=3] הוריו היו גאים בו תמיד.[/size]
[size=3] אביו נהג לעשות לו טיולים בג'יפ בסוף שבוע,[/size]
[size=3] ג'וני היה חביב הבנות כבר מגיל צעיר וכשיצא למס הפרדיה מחברותו הייתה קשה מאוד.[/size]
[size=3]ג'וני מתרגש מאוד לקראת מסעו ומקווה לתפוס פוקימונים גדולים מרשימים וחזקים..[/size]
[size=3][b]תפקיד:[/b] מאמן[/size]
[size=3][b]מידע על עצמי(היה חשוב לי לכתוב):[/b]יש לי ניסיון במ"ת אני משקיע מאוד ורוצה להתקדם במשחק מאוד מהר, מגיב לפחות 5 פעמים ביום מחופעיל מאוד, מאוד מקווה שתבחר אותי ואם תרצה אוסיף לרקע ואשפר את הדמות...[/size]
[size=3][b]פוקימון התחלתי:[/b]צ'רמנדר.[/size]
[size=3][/size]
[size=3]מקווה שתבחר אותי, בכ"מ בהצלחה במ"ת![/size]
-
מה אתם אהבלים?!?!?!? אתם לא שמים לב לתגובה האחרונה של בעל המשחק??!!?!
[size=4][b]המשחק לא בשימוש חלאס להקפיץ אותו כבר..[/b][/size]
-
[QUOTE=nivX10;894654]מה אתם אהבלים?!?!?!? אתם לא שמים לב לתגובה האחרונה של בעל המשחק??!!?!
[size=4][b]המשחק לא בשימוש חלאס להקפיץ אותו כבר..[/b][/size][/QUOTE]
אנחנו אהבלים?
בר רשם את זה לא הפותח של המשחק..
סתכל פעם הבאה.
-
[CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DimGray]חברה מצטער שנעדרתי זמן מה, המשחק חוזר לפעילות, בואו ננסה לעלות על ההישגים של המשחק הקודם[/COLOR]
ליאור:
תרגיל השרפה עובד מצוין, השיחים התחילו להידלק, וצ'ימצ'אר יצא לחיפושים, הוא התחזק מחום האש, לאחר כמה דקות אתה שומע רעש מוזר, זה צ'ימצ'אר שלקח איתו את קקלאון שנראה מעולף לגמרי, כל האזור התחיל להידלק, שרפה רצינית החלה.
[COLOR=Purple]אדם:
אתה נראה נחוש בדעתך להצליח, לפתע אתה רואה את אביך חוזר לבית עם ויגורוט' שלו, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/288.png[/IMG] קופץ עליך ומפיל אותך לרצפה, אביך לוי אומר לך: "אתה יודע היום אתה יוצא, תמיד דיברת על זה שאתה רוצה טרטוויג כשתצא למסע, טוב כדי לקצר לך דרך עד כדי להגיע לפרופסור, וגם לא בטוח שישאר לו טרטוויג בשבילך, הלכתי היום לגן טרטוויג ליד דרך 3, לא רחוק מפה, ותפסתי בשבילך טרטוויג", הוא מוציא פוקדור מהחגורה ומושיט לך פוקדור של טרטוויג, לאחר מכן הוא אומר לך: "הייתי אצל הפרופסור והבאתי לך פוקדורים ופוקידע", קיבלת 5 פוקדורים ופוקידע, לאחר מכן הוא מושיט לך שטרות של 200 קשורים יפה ואומר לך: "אני יודע שבדרך כלל נהוג לתת 500 שקל ושהמאמן יסתדר אבל אני יודע שאתה חייב פשוט לתפוס כל פוקימון שאתה רואה, הנה קח יש כאן 2000 שקל, מכאן תסתדר לבד, אתה ילד מיוחד עכשיו לך ותראה לעולם מה אתה שווה".
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkOrange][COLOR=RoyalBlue]אתה יוצא מביתך ומתחיל ללכת, רואה המון שלוליות ורוח קרה עוברת, בגלל גשמי האימים שהיו אתמול, לאחר מכן כשאתה מגיע לדלת אתה רואה קלף עור עתיק על המשקוף של הדלת שרשום עליו בדיו "מהאפלה תחזור הטהרה"
מקס:
כרגע לא צריך פוקימון ריינג'ר
[COLOR=Red]ג'ק:
אתה בורח מביתך בעיר ההאונדי הקרה ומלאת הקרח, המטרה שלך היא להגיע לכפר סלביון ולקבל את הפוקימון, אחרי ימים ולילות ארוכים של מסע וריצה, תוך כדי בריחה מהוריך המאמצים שרצו שתישאר כדי לקבל כסף מהמדינה שהם מחזיקים ילד מאומץ, אתה מגיע לכפר סלביון כשהברך שלך מדממת, אתה ממש בכניסה לעיר ומתעלף, לפתע אתה מוצא את עצמך בבית מעץ
[COLOR=SeaGreen]ג'וני:
אתה קם ב9 בבוקר, אחותך בבית ספר והוריך בעבודה, אתה מגיע למעבדת הפרופסור ורואה שיש שם כבר כמה ילדים, ויש מישהו בפנים, ואז אתה רואה קלף עור על המשקוף שרשום עליו בדיו: "האפלה תחזור מהטהרה"
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;928597][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DimGray]חברה
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkOrange][COLOR=RoyalBlue]אתה יוצא מביתך ומתחיל ללכת, רואה המון שלוליות ורוח קרה עוברת, בגלל גשמי האימים שהיו אתמול, לאחר מכן כשאתה מגיע לדלת אתה רואה קלף עור עתיק על המשקוף של הדלת שרשום עליו בדיו "מהאפלה תחזור הטהרה"
[/][/QUOTE]
אני אכנס לבית עם הפתק.
-
[QUOTE=roi857;928597][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DimGray]חברה מצטער שנעדרתי זמן מה, המשחק חוזר לפעילות, בואו ננסה לעלות על ההישגים של המשחק הקודם[/COLOR]
ליאור:
תרגיל השרפה עובד מצוין, השיחים התחילו להידלק, וצ'ימצ'אר יצא לחיפושים, הוא התחזק מחום האש, לאחר כמה דקות אתה שומע רעש מוזר, זה צ'ימצ'אר שלקח איתו את קקלאון שנראה מעולף לגמרי, כל האזור התחיל להידלק, שרפה רצינית החלה.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בחפירה כך שתעיף אדמה על האש.אני בינתים אקרא למישהו שיעזור לנו".אני הולך למצוא מישהו שיעזור לכבות את האש
-
ערכתי את התפקיד וגם קצת את הרקע.
מקווה שתקבל אותי.
נ.ב
סליחה שלא ציטטתי
-
[CENTER][COLOR=RoyalBlue]תומר:
אתה נכנס אל הדלת, ורואה שהפרופסור נראה די לחוץ, נראה שהוא מנסה להסתיר את זה ואומר לך: "שלום אני פרופסור אלן, בבקשה תבחר פוקימון, יש עשרות ילדים שמחכים"
[COLOR=Navy]ליאור:
צ'ימצ'אר מתחיל לחפור אבל יצרתם בעיה כי האש התחילה להיכנס גם לאדמה, לפתע מופיעה [IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/misty.png[/IMG] היא שולפת פוקדור וקוראת: "צא וולריין!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/365.png[/IMG] יוצא ומשמיע נהמת שמחה, הילדה קוראת: "תשתמש בריקוד הגשם", וולריין התחיל להניע את עצמו ואת זנבו לצדדים, הוא השמיע קול יפהפה וטהור, עוצמת הקול הייתה חזקה, הקול כוון ללמעלה, לפתע גשם החל להופיע, לא באופו חזק אבל מספק, תוך חצי שעה כל השריפה נגמרה לגמרי, כל מה שנראה זה טיח שחור, היער ניצל בסופו של דבר אבל חלקיו נשרפו.
[COLOR=Olive]מקס:
איכפת לך בבקשה לשנות את התמונה של הספרייט, אני מתכנן להשתמש בו בעתיד, אם תרצה אני יוותר
-
[QUOTE=roi857;928701][CENTER][COLOR=RoyalBlue]תומר:
אתה נכנס אל הדלת, ורואה שהפרופסור נראה די לחוץ, נראה שהוא מנסה להסתיר את זה ואומר לך: "שלום אני פרופסור אלן, בבקשה תבחר פוקימון, יש עשרות ילדים שמחכים"
"אני אבחר בפיפלאפ פרופסור"אני אומר לפרופסור.
-
[QUOTE=roi857;928701][CENTER][COLOR=RoyalBlue]
[COLOR=Olive]מקס:
איכפת לך בבקשה לשנות את התמונה של הספרייט, אני מתכנן להשתמש בו בעתיד, אם תרצה אני יוותר
לא משנה מצאתי ספרייט אחר אני עוד מעט עורך
-
[QUOTE=roi857;928701][CENTER][COLOR=RoyalBlue]
[COLOR=Navy]ליאור:
צ'ימצ'אר מתחיל לחפור אבל יצרתם בעיה כי האש התחילה להיכנס גם לאדמה, לפתע מופיעה [IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/misty.png[/IMG] היא שולפת פוקדור וקוראת: "צא וולריין!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/365.png[/IMG] יוצא ומשמיע נהמת שמחה, הילדה קוראת: "תשתמש בריקוד הגשם", וולריין התחיל להניע את עצמו ואת זנבו לצדדים, הוא השמיע קול יפהפה וטהור, עוצמת הקול הייתה חזקה, הקול כוון ללמעלה, לפתע גשם החל להופיע, לא באופו חזק אבל מספק, תוך חצי שעה כל השריפה נגמרה לגמרי, כל מה שנראה זה טיח שחור, היער ניצל בסופו של דבר אבל חלקיו נשרפו.
אני אומר לה"תודה לך העזרה אני מודה לך.אז מה השם שלך?שמי ליאור"
-
[CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
הילדה מחייכת אליך ואומרת: "אני מה שאתה חושב שאני, אני מיסטי", היא מחזירה את וולריין לפוקדור והולכת
[COLOR=Olive]מקס:
תישאר עם הספרייט לא משנה
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מגיע למעבדה ורואה שיש המון ילדים שמחכים לפרופסור אלן ושיש ילד בפנים, אתה רואה על המשקוף קלף עור שרשום עליו בדיו עתיק: "האפלה תחזור מהטהרה".
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
הפרופסור מחייך ואומר: "בחירה מעניינת", הוא מגיש לך את הפוקדור של פיפלאפ עם פוקידע ו5 פוקדורים נוספים
-
[QUOTE=roi857;928738][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
הפרופסור מחייך ואומר: "בחירה מעניינת", הוא מגיש לך את הפוקדור של פיפלאפ עם פוקידע ו5 פוקדורים נוספים
אני יצא החוצה מהמעבדה,יוציא את פיפלאפ ויגיד:"שלום פיפלאפ,שמי תומר ואני המאמן שלך"
-
[QUOTE=roi857;928738][CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
הילדה מחייכת אליך ואומרת: "אני מה שאתה חושב שאני, אני מיסטי", היא מחזירה את וולריין לפוקדור והולכת
אני אומר למיסטי"להתראות ביי" אני הולך לגן הטרטויג
-
[QUOTE=roi857;928738][CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
[COLOR=Olive]מקס:
תישאר עם הספרייט לא משנה
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מגיע למעבדה ורואה שיש המון ילדים שמחכים לפרופסור אלן ושיש ילד בפנים, אתה רואה על המשקוף קלף עור שרשום עליו בדיו עתיק: "האפלה תחזור מהטהרה".
עכשיו אתה אומר לי ?
------------------------------------------------------------------------------------------
אני נכנס למעבדה "פרופסור אלן,אני יכול לקבל טרטויג ?
-
[CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
אתה מחפש את גן טרטוויג ולא מוצא מכיוון שזה לא בדרך 1 שעליו אתה נמצא
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שיש בחוץ המון ילדים שעדיין מחכים, הם מתחילים לצעוק לעבר הפרופסור, אחד מהם מתחיל לזרוק עליכם אבנים מאחורה כדי שתזוזו ותפנו לו את התור
[COLOR=Olive]מקס:
אתה לא מצליח להידחף בתור, לפתע ילד מאחורה מתחיל לזרוק עליכם אבנים כדי שתפנו לו את התור
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;928777][CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
אתה מחפש את גן טרטוויג ולא מוצא מכיוון שזה לא בדרך 1 שעליו אתה נמצא
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני הולך לדרך 3 ומשם לגן הטרטויג
-
[QUOTE=roi857;928777][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=RoyalBlue]תומר:
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שיש בחוץ המון ילדים שעדיין מחכים, הם מתחילים לצעוק לעבר הפרופסור, אחד מהם מתחיל לזרוק עליכם אבנים מאחורה כדי שתזוזו ותפנו לו את התור
אני יגיד לילד:"תפסיק ילד!או שאני יגיד לפיפלאפ שלי לעשות בועות עליך"
ואז אני הלך לדרך 1 בשביל לחפש פוקימונים.
-
[QUOTE=roi857;928777][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Olive]מקס:
אתה לא מצליח להידחף בתור, לפתע ילד מאחורה מתחיל לזרוק עליכם אבנים כדי שתפנו לו את התור
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"מספיק ילד !" דוחף אותו
מנסה להדחף בתור ולהגיע אל הפרופסור
-
[CENTER][COLOR=Olive][COLOR=RoyalBlue]תומר:
הילד לא ממש מתלהב ממה שאתה אומר לו, לפתע הפרופסור יוצא ומרגיע את כולם, אתה רץ מהר כדי שלא יגנבו לך את פיפלאפ ומגיע לדרך אחת, אתה ופיפלאפ נכנסים לדרך 3 ולפתע רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG] קטן מלקק את פיפלאפ[/COLOR]
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה הולך בחזרה לדרך 3, אבל כנראה שהלכת לאיבוד, נכנסת לתוך יער ואתה לא מצליח לצאת ממנו
[COLOR=Olive]מקס:
אתה לא מצליח להידחף, עוד ילד נכנס למעבדת הפרופסור
[COLOR=Black]נמשיך עוד מאט[/COLOR]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;928597][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DimGray]
[COLOR=Red]ג'ק:
אתה בורח מביתך בעיר ההאונדי הקרה ומלאת הקרח, המטרה שלך היא להגיע לכפר סלביון ולקבל את הפוקימון, אחרי ימים ולילות ארוכים של מסע וריצה, תוך כדי בריחה מהוריך המאמצים שרצו שתישאר כדי לקבל כסף מהמדינה שהם מחזיקים ילד מאומץ, אתה מגיע לכפר סלביון כשהברך שלך מדממת, אתה ממש בכניסה לעיר ומתעלף, לפתע אתה מוצא את עצמך בבית מעץ
[/QUOTE]
טוב שחזר D:
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה הולך בחזרה לדרך 3, אבל כנראה שהלכת לאיבוד, נכנסת לתוך יער ואתה לא מצליח לצאת ממנו
"טוב אם הלכתי לאיבוד ביער נחפש פוקימון לצוות שלי"אני מחפש פוקימון חזק לצוות שלי
-
[QUOTE=roi857;928790][CENTER][COLOR=Olive][COLOR=RoyalBlue]
[COLOR=Olive]מקס:
אתה לא מצליח להידחף, עוד ילד נכנס למעבדת הפרופסור
"רק שלא יקחו את הפוקימון שאני רוצה"
מנסה לעקוף מישהו בתור
-
[QUOTE=roi857;928790][CENTER][COLOR=Olive][COLOR=RoyalBlue]תומר:
הילד לא ממש מתלהב ממה שאתה אומר לו, לפתע הפרופסור יוצא ומרגיע את כולם, אתה רץ מהר כדי שלא יגנבו לך את פיפלאפ ומגיע לדרך אחת, אתה ופיפלאפ נכנסים לדרך 3 ולפתע רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/IMG] קטן מלקק את פיפלאפ[/COLOR]
אני ארים את לוטד ויגיד:
"לוטד תפסיק ללקק את פיפלאפ"אני אומר
ואז אני שואל אותו:"מה אתה עושה בדרך הזאת לוטד?"
-
[CENTER][COLOR=RoyalBlue]תומר:
לוטד מנסה להראות לך משהו, אתה רואה שהוא מנסה להצביע על גבעה שכמעט וכולה מוסתרת בהרים
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/280.png[/IMG] מהלך לו
[COLOR=Olive]מקס:
אתה לא מצליח לעקוף בתור, לפתע נדמה לך שיש הבזק בשמיים
[COLOR=Red]ג'ק:
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]אתה קם מהמיטה, לפתע חוסמים לך את הפה עם היד ודוחפים אותך אחורה, את עף על הקיר ורואה את [IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/will.png[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;928852][CENTER][COLOR=RoyalBlue]
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/280.png[/IMG] מהלך לו
אני מתעלם מהראלסט ומחפש פוקימון אחר
-
[QUOTE=roi857;928852][CENTER][COLOR=RoyalBlue]תומר:
לוטד מנסה להראות לך משהו, אתה רואה שהוא מנסה להצביע על גבעה שכמעט וכולה מוסתרת בהרים
[
אני יגיד ללוטד:"תראה לי את המקום"ואז אני אלך אחריו.
-
[COLOR=Red]ג'ק:
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]אתה קם מהמיטה, לפתע חוסמים לך את הפה עם היד ודוחפים אותך אחורה, את עף על הקיר ורואה את [IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/will.png[/IMG][/COLOR]
אני ישאל אותו בצעקה:
"מי אתה?!"
-
[COLOR="Lime"][COLOR="Green"]
מקס:
אתה לא מצליח לעקוף בתור, לפתע נדמה לך שיש הבזק בשמיים
[/COLOR][/COLOR]
מסתכל על ההבזק מענין מה זה
-
[CENTER][COLOR=Olive]מקס:
אתה מסתכל בשמיים אחרי ההבזק ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/249.png[/IMG] עף בפראיות, לאחר כמה שניות הוא נעלם בגלל שעף מהר
[COLOR=Red]ג'ק:
האישיות הלא מזוהה מוציאה מניפה ומכה בך בפנים, היא אומרת: "לא לימדו אותך לכבד בנות", היא מתחילה לנפנף במניפה ולפתע נותנת לך מכה עם הברך מתחת לבטן ומכופפת לך את הראש עם היד, לאחר מכן היא מחברת לך אקדח לראש ואומרת: "אתה תקשיב עכשיו להוראות שלי אחרת תסתבך".
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
אתה ולוטד מתחילים ללכת, לאחר שעה וחצי אתם מגיעים, אתם רואים הר מדהים שיש בו נהר ענקי, לוטד נכנס למים, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/318.png[/IMG] קופץ ומתנפל על לוטד, הוא מתחיל לנגוס בו
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה ממשיך לחפש פוקימונים, לפתע ראלטס יורה עליך מן קרן מוזרה, אתה רואה שהזמן עצר ורק אתה צ'ימצ'אר וראלטס לא תקועים בזמן
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;929333][CENTER][COLOR=Olive][COLOR=RoyalBlue]תומר:
אתה ולוטד מתחילים ללכת, לאחר שעה וחצי אתם מגיעים, אתם רואים הר מדהים שיש בו נהר ענקי, לוטד נכנס למים, לפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/318.png[/IMG] קופץ ומתנפל על לוטד, הוא מתחיל לנגוס בו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"פיפלאפ תעזור ללוטד ניקור בכול הכוח ותנסה לקחת את לוטד גם"אני אומר.
-
[QUOTE=roi857;929333][CENTER][COLOR=Olive]
[COLOR=Red]ג'ק:
האישיות הלא מזוהה מוציאה מניפה ומכה בך בפנים, היא אומרת: "לא לימדו אותך לכבד בנות", היא מתחילה לנפנף במניפה ולפתע נותנת לך מכה עם הברך מתחת לבטן ומכופפת לך את הראש עם היד, לאחר מכן היא מחברת לך אקדח לראש ואומרת: "אתה תקשיב עכשיו להוראות שלי אחרת תסתבך".
[/QUOTE]
אני יגיד בלחש:
"מה שתגידי"
-
[QUOTE=roi857;929333][CENTER][COLOR=Olive]
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה ממשיך לחפש פוקימונים, לפתע ראלטס יורה עליך מן קרן מוזרה, אתה רואה שהזמן עצר ורק אתה צ'ימצ'אר וראלטס לא תקועים בזמן
אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף בגיצים ובגלגל להבה את ראטלס"
-
[QUOTE=roi857;929333][CENTER][COLOR=Olive]מקס:
אתה מסתכל בשמיים אחרי ההבזק ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/249.png[/IMG] עף בפראיות, לאחר כמה שניות הוא נעלם בגלל שעף מהר
"וואו לוגיה"
"נו כבר שיתנו לי לקחת את הפוקימון !"
-
[CENTER][COLOR=Olive]מקס:
לאט לאט ילדים מתחילים להיכנס ולצאת במהירות, נשארו רק כמה ילדים
[COLOR=Navy]ליאור:
צ'ימצ'אר מתחיל במתקפת גיצים והוא מתאמץ מאוד ואפילו מושך את עצמו אחורה דרך ידיו, זה לא משפיע על ראלטס, לפתע אור שחור בוקע מראלטס, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/384.png[/IMG] קטן מאוד, ממש ננסי פחות קטן מראלטס, מופיע במקומו, שחור ומפחיד, הוא עובר דרך צ'ימצ'אר כמו רוח ונעלם, צ'ימצ'אר מתעלף, לפתע אתם מוצאים את עצמכם שוב על דרך 1 כשצ'ימצ'אר מעולף.
[COLOR=Red]ג'ק:
האישה נרגעת, היא מסירה את האקדח, ומביאה לך אקדח זהה לשלך לא מסומן, היא מחכה בשקט לתגובה שלך
[COLOR=RoyalBlue]תומר:
קרבנה מתחיל לנגוס בלוטד, פיפלאפ קופץ למים ומתחיל להתקדם לעברם כשהוא מפעיל ניקור, לפתע הוא מגלה יכולת חדשה, הוא מתחיל להסתובב במים וליצור ניקור הרבה יותר יעיל, זרם מים אדיר סביבו, הוא פוגע בקרבנה ומעיף אותו, המכה לא כל כך משפיעה אבל קרבנה נתקע על עץ שנמצא בחפיסת אדמה קטנה באמצע הנהר, הוא מתייבש ומובס
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;929910][CENTER][COLOR=Olive][COLOR=RoyalBlue]תומר:
קרבנה מתחיל לנגוס בלוטד, פיפלאפ קופץ למים ומתחיל להתקדם לעברם כשהוא מפעיל ניקור, לפתע הוא מגלה יכולת חדשה, הוא מתחיל להסתובב במים וליצור ניקור הרבה יותר יעיל, זרם מים אדיר סביבו, הוא פוגע בקרבנה ומעיף אותו, המכה לא כל כך משפיעה אבל קרבנה נתקע על עץ שנמצא בחפיסת אדמה קטנה באמצע הנהר, הוא מתייבש ומובס
אני יחזיר את קרבנה למים,אלך משם ויגיד ללוטד:למה הוא עשה זאת?"
-
[QUOTE=roi857;929910][CENTER][COLOR=Olive]
[COLOR=Navy]ליאור:
צ'ימצ'אר מתחיל במתקפת גיצים והוא מתאמץ מאוד ואפילו מושך את עצמו אחורה דרך ידיו, זה לא משפיע על ראלטס, לפתע אור שחור בוקע מראלטס, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/384.png[/IMG] קטן מאוד, ממש ננסי פחות קטן מראלטס, מופיע במקומו, שחור ומפחיד, הוא עובר דרך צ'ימצ'אר כמו רוח ונעלם, צ'ימצ'אר מתעלף, לפתע אתם מוצאים את עצמכם שוב על דרך 1 כשצ'ימצ'אר מעולף.
אני רץ מהר לעיר הקרובה ביותר ביד צ'ימצ'אר שלי
-
[QUOTE=roi857;929910][CENTER][COLOR=Olive]
[COLOR=Red]ג'ק:
האישה נרגעת, היא מסירה את האקדח, ומביאה לך אקדח זהה לשלך לא מסומן, היא מחכה בשקט לתגובה שלך
"מה לעשות עם זה?"
-
[QUOTE=roi857;929910][CENTER][COLOR=Olive]מקס:
לאט לאט ילדים מתחילים להיכנס ולצאת במהירות, נשארו רק כמה ילדים
ממשיך לחכות עד שיגיע תורי