-
[QUOTE=Atune;907414]|כנראה זה כדור צל| אני אומרת לעצמי.
"צא בלסאטויז!" אני אומרת בקול גבוהה,
"תשתמש במשאבת הידרו לפני שהוא יספיק להשלים את כדור הצל !"
אומרת ומחכה שבלסטויז יעשה זאת בתקווה שיצליח.[/QUOTE]
את רק מספיקה להוציא את הפוכדור מכיס כשהכדור השחור מכסה את ידי הטריניטאר ויוצר טופר צל .
הטריניטאר מתקדם אלייך במהירות לא נראה שיש לך מספיק זמן כדי להוציא את בלסטואיז.
-
טוב, מחדש:
[b]----------------------------------[/b]
אני נבהל, רץ במורד המדרגות ביתי אל מחוץ לבית, פותח את הדלת ועוצר לראות מה קרה.
-
[quote=Sulimania Knight;907384][B]אלמוג-[/B] אתה פותח את דלת ביתך ורואה מולך דוב גדול שפרוותו בצבע חום וכתם בצורת עיגול שציבעו צהוב על בטנו , וטפריו גדולים וחדים <אוסרינג-[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/217.png[/IMG]>האוסרינג קולט אותך ושואג שנייה לאחר מכן מופיע כדור צהוב-כתום ליד פיו והכדור מתחיל ליגדול .[/quote]
'אני מתבונןבכדור האנרגיה הגדול אשר גודל,אני מבין שהוא מבקש מלחמה!'אני חושב,
אני קופץ הצידה במהירות רבה ואומר "מומסיון צא החוצה ותתכונן לקרב!תשתמש במתקפת אדמה חזקה
(אני אמור לבחור לו את המתקםפות או שאתה?אם כן אני יערוך למתקפה מסוימת!)
-
כינוי : scizor-x
שם פרטי : יונתן
שם במשחק : מארק סטון
תיאור : גבוה עם שיער שחור וצלקת ארוכה על פניו. יש על גבו קעקוע של דרקון. צבע עיניו כחול בהיר ובצע עורו שחום.
אופי : עצמאי,רגיש,חוצפן,אלים,חכם,שנון
רקע : מארק גדל ברחוב יחד אם אחיו,נד,בלי לדעת מי הוריו.
כשגדל הפך לילד שמאמין בגניבה ופשע מכיוון שבעצמו הייה סוג של פושע כשגנב מאחרים כדי לשרוד.
כשהיצורים המוזרים האלה הגיעו מהר קורונוט מארק ואחיו נלחמו אם הסלמאנס של מארק וטיירניטאר של אחיו,אך זה לא הספיק. היצורים הביסו את טיירניטאר וסלאמנס והרגו את נד. מארק לא התאושש מאז.
הוא תמיד ראה בצלקת שעל פניו כמזכרת לאחיו בגלל שקיבל אותה באותו קרב.
יום אחד מארק החליט לנקום את מות אחיו,לא משנה במזה זה כרוך
פוקימון : סלאמנס
נשק : לא לגעת
דרגה : לא לגעת
חפצים : לא לגעת
הערות , בקשות ושניצל : שיהיה לי סיזור
-
[quote=Sulimania Knight;907384]
[U][SIZE=6][B][COLOR=RoyalBlue][CENTER]המשכים:[/CENTER]
[/COLOR][/B][/SIZE][/U]
[B]ניב-[/B]
אתה צועק בקול רם ורץ אל מאחורי המיטה במטרה להיסתתר מפני המתקפה .
אתה שועמ את אימך צועקת :" האריסון למה ?" כלפתע נשמע קול פיצוץ ומלא אבנים ולבנים עפים לכיוונך כמה מהם פוגעים בך וגורמים לחבלות קלות . לפתע אתה רואה שכמה לבנים גדולות עומדות לפגוע בך ובאותו הזמן אתה שומע את אימך:" האריסון מה קרה אתה בסדר?" טמבין שאימך לא נפגע.
[/quote]
אוכל להשתמש באקדח עכשיו?!
- - - - - - - - - - - - -
"תוקפיייםם אותנננווו!" אצעק לעברה בזעם, תוך שניות אביט לעבר הסלעים הגדולים שעפים לעברי.
אחפש במהירות את אקדח הרג'ירוק שלי ואקח אותו.. לאחר מכן ארוץ בלחץ ובהלה, בכל המהירות שלי והעיף כל מה שעומד בדרכי עד שאצה מהחדר!
אקפוץ מהמעכה של המדרגות ישר למטה, מבלי להירתע, "אני חייב לעוף מפהההה!!!!" אומר תוך כדיי..
לאחר מכן אחפש את אמא שלי בדאגה רבה ואצעק את שמה בכל הבית!
-
[QUOTE=Sulimania Knight;907926]את רק מספיקה להוציא את הפוכדור מכיס כשהכדור השחור מכסה את ידי הטריניטאר ויוצר טופר צל .
הטריניטאר מתקדם אלייך במהירות לא נראה שיש לך מספיק זמן כדי להוציא את בלסטואיז.[/QUOTE]
אני רואה את זה,וזזה מהר לליד קיר לבנים גדול שאני שמה לב אליו,
כדי שברגע שהוא ממש יגיע אני אזוז לצד והוא יקבל מכה מהקיר לבנים,ואז אוכל להוציא את בלאסטויז.
-
[SIZE=5][COLOR=Indigo]הערה :
[/COLOR][B][COLOR=Indigo]לפוקימון שלכם יש את כל המתקפות שהוא לומד מעליית רמות בלבד. !![/COLOR]
[SIZE=2]פוקיג'ו -
אתה יורד במהירות במדרגות וכמעט נופל , אתה פותח את דלת ביתך ומזנק אחוצה כלפתע אתה קולט ממולך דוב ענק שפרוותו בצבע ירוק בוהק על בטנו עיגול צהוב וטפריו ארוכים וחדים.<אוסרינג [COLOR=Yellow]זוהר [COLOR=DarkSlateGray]~[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/shiny/217.png[/IMG]> האוסריגנ מבחין בך וטפריו מתארכים והופכים סגולים , הוא מתחיל לרוץ אלייך במהירות בעודו מניף את ידו לאוויר.
אלמוג -
אתה מסתכל מספר שניות בכדור האנרגייה שלפתע מפסיק ליגדול ואוסרינג שואג מיד לאחר מכן הכדור שולח קרן על בצבע כתום- צהוב מהקרן יוצאים פרקים ומראה על העוצמה הטמונה בה , אתה קופץ הצידה והקרן פוגעת בביתך ומשמידה אותו לגמרי כל האזור מתמלא באבק ועשן אתה לא רואה כלום כניראה שגם האוסרינג.
יונתן- ההרשמה סגורה אין מקום.
ניב -
לא .
תגיב מחדש . אם אתה לא בטוח תשאל בפרטי פעם הבאה ככה אני לא סתם יקלקל לך עוד תגובות בעתיד.
בר -
שוב את עושה את זה? - קיר לבנים שאת שמה לב אליו בלי שאמרתי שיש קיר ? אם כבר הקיר של ביתך שעליו החלון שממינו קפצת .בקטע השני את שוב מתארת מה יקרה בעתיד ? תגיבי מחדש .
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
-
אני מצטערת ..במשחקים הקודמים שלי הורגלתי להגיד מה שאני רואה גם בלי שהאנשים
יגידו מה יש.
בר -
מה התגובה אמורה להביע? אם אני אמשיך לך זה יגמר ככה. את צורחת כמו משוגעת ונכנסת לפאניקה , הטריניטאר מגיעה אלייךך ומשסף את בטנך את נופלת על האדמה וגופך כולו מחוסה דם . הטריניטאר שואג ותוקע את ציפורניו בחזה שלך והורג אותך . תגיבי מחדש כפרה והפעם תגובה נורמאלית.
-
[QUOTE=Sulimania Knight;910207]בר -
מה התגובה אמורה להביע? אם אני אמשיך לך זה יגמר ככה. את צורחת כמו משוגעת ונכנסת לפאניקה , הטריניטאר מגיעה אלייךך ומשסף את בטנך את נופלת על האדמה וגופך כולו מחוסה דם . הטריניטאר שואג ותוקע את ציפורניו בחזה שלך והורג אותך . תגיבי מחדש כפרה והפעם תגובה נורמאלית.[/QUOTE]
טוב נראה לי שמצאתי משהו
[QUOTE=Atune;910215]טוב נראה לי שמצאתי משהו
סיבות : תיקנתי אותך הכי הרבה פעמים.
עשית טעויות שטותיות רבות .
+ את לא מבינה ממש את התגובות שלי . או שאת פשוט קוראת אותן בחפיף.
-
[quote=Sulimania Knight;910190]
[SIZE=5][COLOR=yellow][B][SIZE=5][COLOR=yellow]אלמוג - [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=yellow]אתה מסתכל מספר שניות בכדור האנרגייה שלפתע מפסיק ליגדול ואוסרינג שואג מיד לאחר מכן הכדור שולח קרן על בצבע כתום- צהוב מהקרן יוצאים פרקים ומראה על העוצמה הטמונה בה , אתה קופץ הצידה והקרן פוגעת בביתך ומשמידה אותו לגמרי כל האזור מתמלא באבק ועשן אתה לא רואה כלום כניראה שגם האוסרינג.[/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"מומסיון צא ותשתמש ברעידת אדמה כך שתפגע באזר הקרוב ואני משער שם באוסרינג."אני אומר
'אבא שלי בתוך הבית הוא בטח נפגע מכדור האנרגייה רב העוצמה!
-
[b]הערה חשובה :
תתאימו תתהיתנהגות לגיל שלכם .
הגיל במשחק הוא של אדם בוגר ולא של ילד .
מי שלא יצליח ליצור תדמית של אדם בוגר יצטרך לעזוב.
אלמוג -
הבית נהרס לגמרי אם לא הבנת תשנה תחלק השני של התגובה .
[/b]
-
[QUOTE=Sulimania Knight;910190][SIZE=5][COLOR=Indigo]הערה :
[/COLOR][B][COLOR=Indigo]לפוקימון שלכם יש את כל המתקפות שהוא לומד מעליית רמות בלבד. !![/COLOR]
[SIZE=2]פוקיג'ו -
אתה יורד במהירות במדרגות וכמעט נופל , אתה פותח את דלת ביתך ומזנק אחוצה כלפתע אתה קולט ממולך דוב ענק שפרוותו בצבע ירוק בוהק על בטנו עיגול צהוב וטפריו ארוכים וחדים.<אוסרינג [COLOR=Yellow]זוהר [COLOR=DarkSlateGray]~[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/shiny/217.png[/IMG]> האוסריגנ מבחין בך וטפריו מתארכים והופכים סגולים , הוא מתחיל לרוץ אלייך במהירות בעודו מניף את ידו לאוויר.
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/QUOTE]
אני ממלמל "תישאר רגוע ג'ו!" וקופץ הצידה וצועק "גנגר, צא!" ומניף את הפוקדור שלו באוויר.
-
אחי מחק אותי.. שיהיה לך בהצלחה והכל, עומס בלימודים עדכונים לא הכי סדירים.. רשום לעוד כמה.
כל המשחק הזה טרי אני יפרוש עכשיו, תן למישהוא אחר עם בלך..
[b]תודה שקיבלת אותי, שוב פעם בהצלחה![/b]
-
לנעול..
אם יש אנשים שמעוניינים להירשם שישלחו ה"פ .
בינתיים נעול .
הערה : אני מוריד מעט את הדרישות , כאילו יהיה יותר קל להיתקבל .