-
[QUOTE=bw1234;894220]התכוונתי לא ילדים שלא הוציאו רישיון...
אני מצטער על מותם אך לא על התאונה שגרמה למותם כי היא מנעה ככל הנראה מוות של רבים אחרים![/QUOTE]
באמא שלך שתוק . לנהוג במכונית זה לא מי יודע מה קשה.. ><
ומה שבאמת חשוב זה שהם לא היו על השפעת אלכוהול . ויש השערה שאמצע הנסיעה היתפוצץ להם הצמיג ולכן הם איבדו שליטה. ככה שאם יש לך מוח עדיף שתישתוק ... נמאס לי ממכם אתם ילדים כמוהם ועשיתם מעצמכם איזה סופר מן .. יללאה לכו לאכול במבה... מעצבנים..
-
למה אתה חושב שלנהוג זה קל?!
צריך להשאר ממוקד בכל מצב!
כי מי יודע מה יבוא לך!
וחוץ מזה,הכביש היה חשוך ומעוקל,כך שהם לא ראו כלום ויכלו,כפי שבעצם קרה,להתנגש בכל מני דברים.
בנוסף הם גם היו במהירות מאוד מאוד גדולה,כך שההתנגשות הייתה מאוד חזקה(בכיתה שלי הכריחו אותנו ללמוד זה"ב אז אני יודע..)
-
[quote=שמוליקיפוד;894169]יש לי חברים שגם עברו ת140 קמ"ש בכביש פתוח...
הם רק ילדים בני 16,הם עושים טעויות...
איך אתה יכול לקרוא להם רוצחים אחרי שהם מתו ככה ועוד כשהם לא רצחו אף אחד?
איך חינכו אותך בבית?
איך אתה יכול לשמוע על ילדים יהודים שמתו ולהגיד:"הם טעו,הם רוצחים,מגיע להם!"?[/quote]
אני מסכים עם Bw,-הם ידעו מה הם עושים,ובנוסף היה כתוב שהתגלה שהם עשו את זה מספר פעמים בעבר,-לא יתכן שהם עשו הכל בטעות.
-
[quote=W.s.G;894240]באמא שלך שתוק . לנהוג במכונית זה לא מי יודע מה קשה.. ><
ומה שבאמת חשוב זה שהם לא היו על השפעת אלכוהול . ויש השערה שאמצע הנסיעה היתפוצץ להם הצמיג ולכן הם איבדו שליטה. ככה שאם יש לך מוח עדיף שתישתוק ... נמאס לי ממכם אתם ילדים כמוהם ועשיתם מעצמכם איזה סופר מן .. יללאה לכו לאכול במבה... מעצבנים..[/quote]
אני מצטער, אני לא אוהב שמקללים אותי ואני אדווח. כמובן שאני מבטיח לא לקלל אותך.
זה שהם איבדו שליטה בגלל צמיד שנקרע לא ידעתי ורוב הסיכויים שזו שמועה לא נכונה.
גם לירות ברובה זה לא כזה קשה. אבל לירות איתו לכיוון הנכון זה קשה ועוד איך וצריך רישיון, כנ"ל לגבי רכב.
-
[QUOTE=W.s.G;894240]באמא שלך שתוק . לנהוג במכונית זה לא מי יודע מה קשה.. ><
QUOTE]
גם הם חשבו ככה,-ותראה איך הם סיימו.
-
Bw
ראשית לא דיברתי אליך, אבל אם אתה מתעקש שאתה מבין יותר ממני שיהיה לבריאות. ממליץ לך לרדת מהעץ שטיפסת עליו, חבל ללכלך זה דיון בריא, לא להפוך אותו לתינוקיזציה.
-
[quote=the charmander;894273]Bw
ראשית לא דיברתי אליך, אבל אם אתה מתעקש שאתה מבין יותר ממני שיהיה לבריאות. ממליץ לך לרדת מהעץ שטיפסת עליו, חבל ללכלך זה דיון בריא, לא להפוך אותו לתינוקיזציה.[/quote]
אם אתה אומר שלא דיברת אליי אז מצטער.
לא טיפסתי על שום עץ ולכן אני לא מתכוון לרדת ממנו.
כפי שאתה רואה יש פה מספיק אנשים שתומכים בדעה שלי....